Új privát üzeneted érkezett!

szisz ballagásokra általába ékszert vagy pénzt szoktak adni a virágon kívűl...........

a kerilányom ugyan még csak 5 hónapos....de szerintem egy szép nyakláncot vezsek majd neki amit ha nagyobb lesz majd tud hordani.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na, akkor a legfrissebb táblicsku :lol: :lol: :lol: Szívesen módosítok még rajta. Még valaki???

Kép

A keresztelőt nem tudom... Én vettem valamit a keresztfiamnak, de nem emlékszem. Talán óriás plüsst. Marcinak meg nem volt, és nem is lesz keresztelője

Encsi, hitelünk nekünk is van. Ha arra várunk, hogy ne legyen, sosem lett volna baba. Nem mondom, hogy repesek a GYED összegétől, de hát ez van. a semminél több... Szerencsére eddig nem kellett lemondanunk semmiről, remélem így is marad :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

tök szépen gyűlünk az utsó oszlopba!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hédi!
GRATULÁLOK! Jaj de jó, lesz itt babaeső szeptembertől, csak győzzük csodálni a sok gyönyörű babát! :D :D :D

Encsi!
Nekünk ugyan nincs hitelünk, de szorosabbra kellett húzni a nadrágszíjat, amióta Marci van. azelőtt sokat jártunk étterembe (heti 2-3 alkalommal is akár), ez most havi 2 alkalomra csökkent. Marci előtt a kutyákkal szinte minden hétvégén kiállításon voltunk itthon és külföldön, most havi egy alkalommal megyünk, de ennek nem csak anyagi okai vannak, hanem a gyereknek nagyon fárasztó lenne minden hétvégén utazni.
Susy is jól mondta: nem tud az ember mindig a Brendonban vásárolni és nem kell mindig a legdrágább játék.
Én is dilemáztam Marci előtt, de most, hogy a másodikra hajtunk még többször elgondolkodom, hogy két gyerek bevállalható anyagilag? utána sokszor eszembe jut, hogy a nálunknál szerényebb anyagi körülmények között élők is el tudják tartani a két gyereket is akár......

Vadaspark: sajnos elmosta az eső a tervünket. Amikor Marci felébredt elmentünk a vadasparkba és ahogy odaértünk elkezdett szakadni az eső. Így a vadasparkot elheteltük jövő hét vasárnapra.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, igen, ez szerintem is igy van.. nem kell mindig a legdrágább mindenből.

Mostmár jó időt írnak hétvégére, így reméljük nem mossa el újra az eső a tervet!

Már várom a sok babaképet, meg még előtte az Uh-s képeket... Bár már jó lenne ott tartani :) Kicsit türelmetlen vagyok na :D

Kép
encsike87

Mi egyenlőre csak 1 gyerekben gondolkodunk, aztán majd pár év múlva meglátjuk, hogy hogy alakulnak a dolgok aztán lehet hogy jöhet a második :) Reméljük jó irányba alakulnak majd a kismamás dolgok és akkor talán könnyebb lenne a babavállalás...

Kép
encsike87

Sziasztok!!!!

Hédi !!!! óriási gratula!!!! mikor mész dokihoz??? hol a fotó a tesztről??? tudod, mi szeretjük nézegetni a zebrákat!!! :lol: :lol:

Lányok én olyan fáradt vagyok, hogy alig bírom nyitvatartani a szemem!!! délelőtt továbbképzésen voltam, de az nem volt fárasztó,,lehet a meleg szívta ki az összes erőmet?!
ronci

Mi kettőt tervezünk, aztán majd meglátjuk. Én szeretnék hármat, de a mai világban sajnos ez nagyon meggondolandó - még az egy is :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon rohanok (tökjó volt a hétvége, de így elcsúsztam mindennel), de beugrottam, hogy GRATULÁLJAK Briginek és Hédinek!!!!!

Hajrá! :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gratulákat!!! :) nagyon aranyosak vagytok, és elképesztően jól esik!

Ronci, dokihoz pont 2 hét múlvára, május 18-ra kaptam időpontot, akkor leszek 6+1 (mert most igazából 4+1 vagyok, a vonalzó valamiért egy napot fiatalít rajtam), és akkor elvileg már van szívhang is...a tesztképet igyekszem hozni :D

Egyelőre mi is csak egy gyerkőcben gondolkodunk, ugyanúgy vagyunk, mint Encsiék. 3 éves kora előtt semmiképp nem lesz másik, ha a baba ovis lesz, akkor én mindenképp elkezdek dolgozni, bár reményeim szerint még talán előbb is. És akkor majd utána talán jöhet a második...jó lenne, ha lenne testvére :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Most átvertem a vonalzót h jó legyen :D
aztán majd a doki úgyis megmondja, h mikorra várom...lehet, h elszámoltam magam.

Kép
heydie

Sziasztok!

Annyira lemaradtam, hogy most 4 oldalt kellett visszaolvasnom :oops:
Pontokba kellene szednem a hozzászólásaimat, annyi mindenről maradtam le :lol:

Szóval!
Sziasztok kedves új tagok :lol:

Új kismamik!
Kívánok nektek gyönyörű heteket, hónapokat a terhesség idejére! Az azutáni dolgokra majd akkor térünk rá :lol:

Mi a párommal 13,5 éve szeretjük egymást és lassan 9 éve leszünk házasok.

Nekünk sincs lakáshitelünk. Mi Bogira azért vártunk 5 évet az esküvő után, mert mindenképpen el akartam végezni baba előtt a fősulit. A dipimmel már végleges szerződést kaptam a munkahelyemen, így ez eldöntötte a dolgot. Mi nem járunk nyaralni (házat építettünk hitel nélkül, arra ment el mindig az összes pénzecskénk) így arról nem tudok lemondani egy tesóka kedvéért :lol: Igazából semmiről nem akarunk lemondani, ezért várunk még egy kicsit. Szerintem van abszolút alkalmatlan és alkalmas helyzet is egy babavállalásra.
Mindenkinek mások a céljai.

Keresztelőre Mi etetőszéket+2 váltás keresztelőre való alkalmi rucikát kaptunk a keresztéktől, mert a fülbevalót a Bogi dédije már a kórházban átadta

Sziszkó!
Párodnak sikerült már valami munkahelyet találnia?
Sokat gondolok rátok, hogy sikerült-e már valahol elhelyezkednie.

Nita!
Gratulálok a kis tököshöz! Férfiuralom vár rád :lol: Máté jár oviba? Tettszik neki? Beszokott könnyen?

Hédi!
Mi itt már többször beszélgettünk a külföldre költözésről/ottani munkahelyre való bejárásról. Nem ismerem a helyzeteteket, de szerintem látatlanba sem túlzás megállapítani, hogy jót léptetek amikor kiköltöztetek. Szavaidból azt lehet kivenni, hogy szeretnétek hazaköltözni. Nem jó ott nektek?

Kinga!
Sajnálom a szemedet!
Tudom, hogy tartozom egy privivel! Nem felejtettem ám el! Pótolom amint tudom :wink:

Nálunk minden ok. Bogi jól van, várja az anyák napi ünnepséget (csütörtökön lesz). Vettünk neki ünnepi szerkót+cipit. Ő választott ki mindent. Volt választék, Ő meg válogatott rendesen :lol: :lol:

Párom keresztfia jövőre fog ballagni. Mi valszeg egy spéci mobilt vagy pda-t vagy pda funkciós mobilt(2in1 :lol:)veszünk neki.

Susy!
Férjecském szülinapján fognak műteni. Baj nem is lehet belőle:wink:

Most megyek, odabújok apa mellé :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Anita, azért jöttünk ki, mert a szüleim itt jobb munkalehetőséget kaptak, mint otthon (itt nagyjából a duplája a fizetésük, mint amennyi otthon volt)...tehát valóban jó lépés volt kiköltözni, pláne, h a nyelvvel sem volt problémánk, mindenki beszélt németül (a hugom még nem perfektül, de már ő is meg tudta értetni magát, pl. simán el tudott menni egyedül bárhová), így pedig, h itt élünk, már a szlengeket is tudjuk használni. Én ennek örülök, mert otthon mindig jól ment a német, és így legalább már anyanyelvi szinten beszélem. Egyfelől. Másfelől viszont néha nagyon rámjön a honvágy, iszonyúan hiányoznak az otthoni barátaim, leginkább a legjobb barátnőm...persze mostanra már itt is vannak barátaim, és őket is nagyon szeretem. Az anyagi helyzetünk itt sokkal jobb, mint otthon volt, otthon ezek között a körülmények között (h nekem nincs önálló keresetem, csak a páromnak, és vmennyire muszáj lesz a szüleimre támaszkodni) nem biztos, h be merném vállalni a babát...
Lánykád tündéri lehet :)

Bocsi mindenkitől a hosszú off-ért :oops:

Kép
heydie

gani nálunk tényleg férfi uralom van....még a kutyák is fiuk!!!!!!!!!
máté könnyen beszokott az oviba....már első nap ott maradt pár órára......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Brigi, Hédi gratulálok a pozi teszthez!!!

Sziszkó- szép kismama vagy!

:D :D :D

Kép
pampalini

Nita
Legalább a tenyerükön hordanak a pasik? :)

Kép
Kép
susytunder

hát majd tuti...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Heydie - sok-sok gratula Neked is, drukkolunk értetek nagyon :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Pampalini, Ildi, nagyon köszönöm :D olyan aranyosak vagytok mindannyian, nem győzöm elégszer írni... :)

Kép
heydie

Csak ismételni tudom Hédit, köszi lányok. Én még mindig nem hiszem el, hogy sikerült :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás pedig elhiheted!!!!!!!!!!
megjártam a védő nénit is délelőtt.....fogytam fél kilót!!!!!! :shock: és halgattunk szívhangot is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hédi!
Így még jobban hangzik, hogy mindannyian jól beszélitek a nyelvet!
Anyósodék miért nem örülnek, hogy a fiuk ilyen nagyszerű lehetőséget kapott általatok?Mi a problémájuk?

Lányok képzeljétek! A kolléganőmnek az 5. lombikja is sikertelen lett. Ma voltak vérvételen és nem terhes :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem is jön csak az anyák napi ünnepség után dolgozni. Nem is hiszem, hogy ezt az ünnepséget ki bírná úgy, hogy közben ne roppanna össze. :?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
Szegény kolléganőd. Látod ők mennyire szeretnék, más meg megszüli és bedobja az emésztőbe, beteszi a fagyasztóba... meg áll az eszem. Milyen nők ezek!!?? :twisted:

Lányok az hogy befagyasztják a családi pótlékot azt jelenti hogy nem emelnek rajta 2évig, vagy egyáltalán nem is lesz családi? Mindenki mást mondd, tud valaki pontosat?

Kép
Kép
susytunder

Susy, azt jelenti, hogy kapunk, de nem emelik januárban az infláció mértékével. Legalábbis Gordonka ezt mondta a nagy bejelentésekor szó szerint

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gani
sajnálom a barátnőd, nem lehet egyszerű nekik. :(

Nekem meg a barátnőm mondta, hogy az egyik csajjal akivel együtt voltak kórházban, meghalt három hónaposan a kisfia :cry: A dokija nem vette észre az agyhártyagyulladást :(
Vendég

Brigi
Köszi az infót.

Jajj lányok annyi szörnyűséget hall az ember, úgy örülök, hogy nekünk "csak" nem alvási, nem evési problémáink vannak.

Kép
Kép
susytunder

gani nagyon sajnálom a kolléganődet!!!!!!!!!!sok ölelés neki!!!!!!!!!
susytunder azt jelenti,hogy nem emelik 2 évig..........vagy még tovább!!!! :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gani, én is sajnálom a koleganődet, és ilyenkor nekem is az jut eszembe, hogy vannak akik megszülik aztán otthagyják valahol a gyereküket, meg megölik őket. Aki meg szeretne annak nem jön össze. Nincs ez így jól...

Én is úgy tudom, hogy az jelenti, hogy nem emelik 2 évig...

Mit csináltatok ma?
Én ma dolgozni voltam, utána meg vizsgázni... Mostmár itthon vagyok végre :)

Kép
encsike87

Gani!
szegény kolléganőd! Most mihez fognak kezdni? Tejesen átérzem a helyzetét. Annyira szerencsések vagyunk, hogy nekünk már legalább van egy gyerekünk.
Tegnap én is hallottam azt az idiótát, aki kidobta a babáját. Hát elég cifra káromkodások hagyták el a számat miközben hallgattam a híreket.

Susy!
Azt tudom én is, mint a többiek, hogy nem fog emelkedni. Nem mintha eddig olyan nagyon emelték volna.......

Kima
Kép
Kép
kima75

Encsike, hogy sikerült a vizsga? És miből vizsgáztál ma?

Nekünk elég lightos napunk volt. Délelőtt sétáltunk 2 órát. ÉS mivel nem reggeliztem (sosem szoktam, de úgy látom, már kell...), a végére már kóvályogtam. Hazajöttünk, Marci aludt, én meg kerestem a DVD távirányítóját, amit reggel eldugott a fiam. Ebéd után játék, aztán mindketten aludtunk, aztán apával közösen kerestük a távirányítót. Újabb 1 óra keresés után a szennyestartóban találtam meg :lol: :lol:

Én most tudatosan kizárom ezeket a szörnyűségeket, amiket hallani lehet a babákkal kapcsolatban. 8 hetes terhes voltam, mikor tesóm koraszülöttként világra hozta a lányát november közepén. És az első fénykép, amit megnéztem, karácsonykor volt, de csak rápillantottam, és január végén néztem meg a következőt. Nem akartam stresszelni magam. Mint ahogy most sem...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kima, 4 nap múlva tesztelsz??? :lol: :lol: :lol: :lol: Drukkolok ám nagyon :wink: :lol: :lol: :lol: Nem csinálod meg hamarabb?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Én szerintem már soha nem jutok el odáig, hogy visszaolvassak rendesen...
Szememmel holnap doki, meglátjuk, bár az igaz, hogy már nem fáj (kopp-kopp).
Lúgosítás megy, és hatalmas meglepetésemre azóta nem fáj a gyomrom. Őszintén szólva (bocs, Ronci), én ebben eléggé kételkedtem, most meg ott tartok, hogy megpróbálom elhagyni legalább az egyik gyomorgyógyszeremet. És a közérzetem és energiaszintem is más éés tudok aludni (sőt, elalszom a tv előtt, pedig eddig nem bírtam).
Holnap nálunk anyák napja lesz az oviban, Bendi nagyon várja (meg én is :) )

Anita, nagyon-nagyon sajnálom a kolléganődet (és benneteket is miatta). :( Írsz majd, ha lesz időd :) Én is folyton rohanok.

Susy, a befagyasztás azt jelenti, hogy nem emelik, marad ez az összeg.

Megyek, fürdetem a kisördögöt :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!

Nekünk meg pont a Bendi névnapján lesz az anyák napi műsor :D

Igen, ilyenkor mérlegel igazán az ember és ocsúd föl a piszlicsáré hétköznapi "problémákból".

Brigi!
Jól teszed, hogy kizárod a rossz dolgokat!

Suzy!
Ennek a kolléganőmnek is volt cisztája. Azt mondta neki a doki, ha nem állna lombik előtt, azonnal megműtené mert nagyon nagy és fennáll az elfakadás veszélye, akár egy hirtelen mozdulattól is. Így próbálkoztak először egy fajta gyógyszerrel. S képzeld, ciklussal ürült a cisztája :shock: Én meglepődtem ezen, mert ha nem áll beültetés előtt, már megműtötték volna. Pedig gyógyszerrel is kezelhető lett volna.

Ezt csak azért írtam le, mert a Te esetedről ez jutott eszembe :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Nita, dejó lehetett a szívhang :)

Anita! Ők úgy gondolják, h elszakítottam tőlük a fiukat...tudod, egyik szokásos anyósprobléma...meg leginkább azzal van a gondjuk, h nem két köpésre költöztünk. Bár szerintem azért nem egy horrorisztikus távolság...meg egyébként is olyan volt már mielőtt kijöttünk is, mintha együtt éltünk volna, szinte mindig nálunk volt a párom.
Kolléganődet nagyon sajnálom :( :( tényleg elég sz..r lehet így egy anyák napi ünnepség.

Encsi! Nekem is vizsgaidőszakom van, úgyhogy nekem többnyire tanulással telt a napom (a délutánom túlnyomó többsége legalábbis), meg igyekeztem pihenni...leszívta az agyamat a könyvek felett való görnyedés :D hogy sikerült, jónak érzed?

Kima, drukkolok :wink: +++

Kép
heydie

heydie jó volt csak fülelni kellett mert szar volt a készülék!!!!! :?
jó éjt mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vizsga: Elvileg jó kell legyen, mivel "lehetett" puskázni, így biztosra mentem és a jegyzetből válaszolgattam a feladatokra :D

Hédi, neked meddig tart a vizsgaidőszak? Mit tanulsz?

Hékás, ez egy jó hozzáállás, hogy kizárod a rossz dolgokat. Szerintem ezt máshogy nem is lehet, még ha nehéz is, akkor is valahogy ki kell ezeket zárni, mert az nem tesz jót, ha valaki idegeskedik. Én is elhatároztam, hogy nem fogok idegeskedni, ha összejön a baba hanem úgy állok hozzá, hogy minden rendben lesz! (Nem tudom mennyire fog menni egy vetélés után, de próbálkozom majd :wink: )

Olyan hideg volt reggel... Remélem hétvégére tényleg olyan meleg lesz, mint ahogy írják, mert lesz a párom szülinapja, és grillezni szeretnék végre! Megpróbálok neki csinálni egy fényképező alakú tortát, (fotózik )de,hogy mi lesz belőle azt nem tudom :lol: :lol:

Kép
encsike87

Sziasztok!

Köszönöm a családipótlékos infókat, jobb ha nem emelnek, mintha elvennék. Azért sok mindenkinek nagyon szükséges.

Encsike
Az én bátyám is fotózik, szokott a párod valamilyen oldalra fotókat feltölteni? Nem lesz egyszerű a fényképezőgép alakú torta, sok sikert hozzá! :)
Nyugodtan tervezz hétvégére grillezész, csúcsszuper idő lesz. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Susy, szokott feltölteni valahova, de azt nem tudom, hogy hova... Csinált egy oldalt, http://bartecfoto.bartecmedia.hu itt vannak képei, de még csak teszt verziós az oldal, így lehet, hogy nem működik minden.

Igen, az biztos, hogy jobb, ha megmarad ez a kevés, mintha elvették volna....

Kép
encsike87

Encsike!
Megnéztem a párod weboldalát,nagyon szép képei vannak! :lol:
És van ott egy hosszú,fekete hajú démon,az Te vagy?
Bocsi,ha butát kérdeztem! :oops: :oops:
Csak mert az itteni pici képen szőkés-barnás a hajad.
Hú,grillezni már jó lenne!Még idén nem grilleztünk! :lol:

Gani!
Olyan figyelmes vagy!Tök jól esik,hogy észben tartol minket! :lol:
Nem akarom elszólni magam,de úgy néz ki,hogy sikerült páromnak melót találni! :lol: Még nem fix,de 1-2 héten belül kiderül!Ha sikerült neki,akkor művezető lesz egy tőlünk nem messze lévő cégnél.

Kinga!
Örülök,hogy már nem fáj a szemed! :lol: :lol: :wink:

Pampalini!
Köszi a bókot! :lol: :lol:

Hát lányok,sajna ma délután temetésre megyek.Anyukám nővére halt meg! :cry:
Remélem Nektek szebb programjaitok lesznek délutánra! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz részvétem!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!Köszi,drága vagy!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

nagy ölelés!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi!
Új vagyok itt :-) Mi is szeretnénk babát a párommal :-) Még nem jött össze ,bár még csak két hónapja próbáljuk. :-)
Most 10-én kellene ,ill. nem kellene megjönnie :-) szerinted ,hogyha 9-én tesztelek az már kimutathatná bébit ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evelyn33 2009.05.06 11:43-kor.

Evelyn33
evelyn33

evelyn nagyon édes ez a kép!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encsike
Szép képek, ügyes a párod. Nálatok hogy megy a rólad készült fotó? Rólam még egyszer sem készült, Kristófról is csak egyszer, bár igaz messze lakunk a bátyustól.

Ha érdekel az ő képei itt vannak: http://www.fotosokvilaga.hu/user.php?nev=oszkor ( kategorizálva van, ha rákattintasz egyre akkor jön be)

Illeteve: oszkor.atw. hu oldalon lehet megnézni párat.

Milyen gépet használ a párod?

Szisz
Részvétem! :(

Evy
Üdv köztünk! Ne aggódj a 2 hónap próbálkozás nem sok. Simán sikerülhet, ennyi idő után is, nekünk 10 hónapba tellett, a magyarországi átlag 1 év. De ne csüggedj! 9- én tesztelhetsz, van megérzésed? Nem érzed magad rosszul, nem vagy fáradtabb a szokásosnál? :wink:

Hát lányok mi meg úgy jártunk, hogy délelőtt mentünk volna postára, meg pékségbe, kitolom a babakocsit, erre esik az eső. Kristóf sírt, hogy magyarázzam meg neki, hogy nem kiszúrás volt részemről, hanem a fentiek szívatnak??? Azért remélem délután nem fog esni.

Kép
Kép
susytunder

Köszi a bíztatást :-) Tudom,kicsit türelmesebbnek kell lennem :-) ,de már nem vagyok mai játékos :-) és kicsit bennem van a félsz :-) első baba lenne és 33 vagyok :-).

Evelyn33
evelyn33

Jah amúgy megérzésem aaaz van :-) ,de a probléma,hogy múlt hónapban is volt már és mégsem lett semmi :-).Túlságosan rákoncentrálok szerintem :-)

Evelyn33
evelyn33

evelyn hamar sikerűlni fog a baba.nyugi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ohh ... látom itt már többeknek is van baba :-) és pocaklakós is van :-) de jó ! Vigyázzatok ám magatokra,fura ez az idő ilyenkor biztos könnyebb megfázni is .
Az jó jelnek számít ,hogyha a múlt napokban fázósabb lettem.Két nappal ezelőtt pedig szinte átaludtam volna a napot.Estefele hirtelen hányinger jött rám.De mára minden elmúlt :-( Ez az érzés elmúlhat,vagy folyamatosan kellene éreznem?( mármint a tüneteket).Tegnapelőtt még a cickóm is fájt ,de ma hiába nyomkodom :-D semmi :-(.Bolond vagyok ,igaz?
Ma reggel csak a gyomrom égett ,de nagyon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evelyn33 2009.05.06 12:11-kor.

Evelyn33
evelyn33

Evelyn!
Persze,hogy jó helyre tévedtél! :lol: Itt a helyed köztünk!Üdv! :wink: :lol:
Nyugi,sikerülni fog az a baba,meglátod! :lol:
Lehet,szombaton már azt írod nekünk,hogy Te is két csíkos lettél!
Megy a drukk!!!! :lol:

Susy!
Neked is köszönöm! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?