Sziasztok!
Annyira lemaradtam, hogy most 4 oldalt kellett visszaolvasnom
Pontokba kellene szednem a hozzászólásaimat, annyi mindenről maradtam le
Szóval!
Sziasztok kedves új tagok
Új kismamik!
Kívánok nektek gyönyörű heteket, hónapokat a terhesség idejére! Az azutáni dolgokra majd akkor térünk rá
Mi a párommal 13,5 éve szeretjük egymást és lassan 9 éve leszünk házasok.
Nekünk sincs lakáshitelünk. Mi Bogira azért vártunk 5 évet az esküvő után, mert mindenképpen el akartam végezni baba előtt a fősulit. A dipimmel már végleges szerződést kaptam a munkahelyemen, így ez eldöntötte a dolgot. Mi nem járunk nyaralni (házat építettünk hitel nélkül, arra ment el mindig az összes pénzecskénk) így arról nem tudok lemondani egy tesóka kedvéért
Igazából semmiről nem akarunk lemondani, ezért várunk még egy kicsit. Szerintem van abszolút alkalmatlan és alkalmas helyzet is egy babavállalásra.
Mindenkinek mások a céljai.
Keresztelőre Mi etetőszéket+2 váltás keresztelőre való alkalmi rucikát kaptunk a keresztéktől, mert a fülbevalót a Bogi dédije már a kórházban átadta
Sziszkó!
Párodnak sikerült már valami munkahelyet találnia?
Sokat gondolok rátok, hogy sikerült-e már valahol elhelyezkednie.
Nita!
Gratulálok a kis tököshöz! Férfiuralom vár rád
Máté jár oviba? Tettszik neki? Beszokott könnyen?
Hédi!
Mi itt már többször beszélgettünk a külföldre költözésről/ottani munkahelyre való bejárásról. Nem ismerem a helyzeteteket, de szerintem látatlanba sem túlzás megállapítani, hogy jót léptetek amikor kiköltöztetek. Szavaidból azt lehet kivenni, hogy szeretnétek hazaköltözni. Nem jó ott nektek?
Kinga!
Sajnálom a szemedet!
Tudom, hogy tartozom egy privivel! Nem felejtettem ám el! Pótolom amint tudom
Nálunk minden ok. Bogi jól van, várja az anyák napi ünnepséget (csütörtökön lesz). Vettünk neki ünnepi szerkót+cipit. Ő választott ki mindent. Volt választék, Ő meg válogatott rendesen
Párom keresztfia jövőre fog ballagni. Mi valszeg egy spéci mobilt vagy pda-t vagy pda funkciós mobilt(2in1
)veszünk neki.
Susy!
Férjecském szülinapján fognak műteni. Baj nem is lehet belőle:wink:
Most megyek, odabújok apa mellé