Kicsi! Te hogy vagy? Mikor mész dokihoz, ultrahangra? (bocsi, lehet, hogy már írtad, csak kicsit felületesen olv. át...) Nagyon jó a pí-s vonalzód!
Melisch! Igen, így van. Sokszor kell a segítség. De nekem most úgy érzem, nincs rá szükségem. Kicsit besokalltam, és nem akarom, hogy a feszültségem, az idegességem ráragadjon a családomra. Érzik, látják rajtam, és ezt utálom... Nem akarok ezen agyalni.
Nektek mi lesz a következő lépés? Inszem lesz valamikor?
Királylány! Igen, tudom, én is drukkoltam Neked a tesztért! Kíváncsi vagyok, mit fog mondani holnap a dokid.
Az első babánk úgymond becsusszant.... édes drágám.... Ház, esküvő, gyerek. Ez lett volna a sorrend. Gyerek, esküvő, ház. Ez lett a sorrend. Pont fordítva.
Kicsit előbb jött, mint ahogy akartuk volna, de nagyon örültünk. Úgyhogy itt nem volt peteérés-mérés...
Másodszor akartuk, terveztük, vártuk. Hamar összejött. Azt hiszem, a 2., talán a 3. hónapban. Szerintem ezért is tudtam ezt a mostanit ilyen nehezen feldolgozni. Mert a csalódás nagyobb volt. Annyira biztos voltam benne. Hát, ilyen az élet. De nem baj. Valamiért így alakult, és AKAROM hinni, hogy nem véletlen. Megvan az oka.
Melinda! Gratulálok a kreszhez! Gyere az ultrahang-hírekkel!
Boganna! Édes a kisfiad! Ez a mosoly....
Nitacska! Sokat mocorog Bence? Kívülről lehet már érezni a rugásokat? Csuklás...??
Angie34! Jobban vagy már?
Betty! Veletek mi újság? Hol tartotok a baba-projektben? Mi a köv. lépés? Holnap du. megyünk a városotokba...
Mindenkinek puszi, akit nem szólítottam névszerint... bocsi érte...
puszi