Új privát üzeneted érkezett!

királylány minden elismerésem a tiéd!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány ezt már én sem bírom, látod hulla vagyok de írok hogy TESZTET!!!!!!

Velünk minden ok.
Köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat, dagadt a májam.

Mindenkinek csodaszép a gyermeke. Bence nagyon ügyesen vezet. Levi is volt már így apja ölébe.

Mindenkinek szurkolok!!!!

Nyuszifülről nem tud valaki valamit, nagyon régen írt már. Esteleg aki tudja a mobilszámát nem dob rá egy sms-t???

Kép A kis álomszuszék! Kép Nagy a szerelem!
Jó éjt Mindenkinek!
Kép
KépKép
boganna07

De édesek mind a ketten!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

boganna mindjárt írok neki egy smst!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boganna de édes Levi! Na meg a kutyus is. :) Lassan mehetsz a 16 hetesre. Kíváncsi vagyok fiú lesz-e vagy lány :wink:

Nita a kitartáshoz?

Nyuszifülnek akartam írni iwiw-en csak elfelejtettem :?

Melisch még mindig van vasalnivalóm. Igaz már nem sok, de már csak holnap fogom befejezni.

Apa előbbitt ült és átolvasta miket írtunk :lol:

királylány

Boganna, ez jó ötlet!
Tényleg régen volt már Nyuszifül! :(
Nagyon édik a képek! Remélem jól vagytok :wink:

Melisch, mindenképp dobok majd új vonalzót, meg mindent, de addig ez marad, míg meg nem jön.

Megyek Apáért (még dolgozik :evil: ), úgyhogy el kell menjek, mert nem érek oda. Amint tudok, jövök!
Mindenkinek jó éjt!

Nita, ha van hír Nyusziról, írj!
Pusza!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ja, és Dia! Éjjel hányd ki magad, és reggel várjuk a + tesztet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyis az lesz!!! TUTI!!!
Tudod, minden fejben dől el! Terhes vagy!
Pussz! Tényleg lépek, mert Apa lecsavarja a nyakamról a fejemet :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

királylány igen a kitartáshoz!!!!
küldtem nyuszinak sms-t.....amint jön válasz megírom!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
DE JÓ BENCÉNEK!!!!Elsőre átment kresszen???Az azért csak megvan neki,aki ilyen profin fogja a kormányt.... :lol: :lol:
Nyuszira én is pont ma gondoltam...
Na megyek,dőlök,mert reggel 6-kor kelek,aztán "szoríccsatok"!!!! :lol:
Ígérem írok,ha hazaértem,de azért jól esne,ha valaki írna,hogy ő is csak pl negyedjére ment át.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda ha ez kell én leírom :lol: Bence már így született, apja buszsofőr szégyen is lenne ha nem menne neki. Bakker jobban tolat tükörből mint én :lol:
Nagyon fogok szorítani :lol:

Betty ég a gyomrom oszt nem is ettem 18 h óta :? Apa hol dolgozik, hogy ilyen későn végez?

na megy a mentalista csávó........

királylány

jó éjt lányok!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jó éjt!!!!!!

Kép
Kép
melisch

No megyek aludni én is. Jó éjszakát! Reggel várok mindenkit!

királylány

Dia! Ne izéj mááá! Mar a gyomrod is eg? Ez nem eleg tunet!? Tessek tesztelni. Ha baba van a dologban, jobb ha tudsz rola. Mar a 6 hetben a szivhangot nezik, te meg itt lassan a mi szivunket allitod meg. Hogy lehet kibirni, raadasul ugy hogy otthon van is teszted?! Es hogy mi ennyit szekalunk :)
Vendég

A gyerkocok nagyon szepek! Ja es koszonjuk a Szilard-dicsereteket. En ma dokinal voltam mert csip a vizeletem. Egy hete ver is volt benne, de masnapra semmi bajom nem volt. Doki adott 1 ket napos antibiotikum kurat. Ha utana nem jobb, uh-t csinal es vizelet tenyesztest. Este a torkom is bedurrant. Alig birok beszelni. Hogy lesz ebbol baba? Es igy mikor? Vhogy nem akarodzik ez a teso dolog! :(
Vendég

KIRÁLYLÁNY, ITT IS ITT VAGYOK ÁM, NAGYON SZEMMEL TARTALAK!!!! egy icipici kis tesztecskéért sóvárgunk.... :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt!

Engedve az erőszaknak :lol: ma reggel csináltam tesztet. És - NEGATÍV -

Tehát jól sejtettem én, hogy valami gikszer van, mert ma vagyok a 48. napon és már mutatni kellett volna valamit, nem?! Holnap ballagok a dokihoz. Nem is az a legnagyobb baj, hogy nincs baba, hanem, hogy piri nem jött meg :twisted:

Mindenkinek köszönöm a szorítást, aranyosak vagytok. De lewgközelebb csak akkor tesztelek, ha hányok, mint a lagzis kutya. :lol: Kivéve, ha a doki másképp mondja. :lol: Vagy Ti :lol:

Angie vigyázz magadra, mielőbb gyógyulj meg! Küldök gyógypuszikat :)

Melinda nagyon szorítok ám, egy kalappal!

Szép napot mindenkinek :wink:

királylány

Csajok nem kell sajnálni, nem vagyok szomorú, nem vagyok letörve sem. Szép lett volna, de majd legközelebb. A jónás május végére lányt ír :lol: :wink:
Úgyhogy semmi sajnálkozás ha kérhetem! :lol: :wink:

királylány

Királylány,
nem sajnállak, de mást vártam.
Te viszont tudtad, nemhiába, az anyai megérzés...

Melinda,
nekem másodjára sikerülta kressz, ha ez vigasztal. :wink:
Annyi mindentől függ, teljesen összezavarodtam. Az órákon nagyon jól ment, mégis csak én buktam. ez van. Te ne járj így!

Drukk mindenkinek!
Jók egyetek!
Felkelt Bence

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

királylány nem ezt az eredményt vártam én sem, :cry: :cry: :cry: de még nem add fel, várom az orvos véleményét ok.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nem vagyok negatív, csak félek. VAlóban mindent megteszek. Sokat pihenek, nem stresszelek (annyit mint eddig)... Sokat fogom a hasam, férjem is sokat fogja, és úgy alszunk el :lol: :lol:
Jövő héten kellene mennem dokihoz, de még meg kell beszélni, mert konferencián lesz. Magán dokihoz járok. Megpróbálom így, aztán majd kiderül. Jókat szoktunk beszélgetni az ultrahang rejtelmeiről, mert ő abból Ph. D.-zott, én meg ugye fizikából :lol: Jól elvagyunk, bár az árból is engedhetne :twisted: Nagyon drága!!!!!!! :twisted: :twisted:

Királylány: Menj dokihoz, mert ez tényleg nem normális. De legalább tudod... No erre is jó a teszt....

Melinda: Drukkolok a kresszre :D

Kép
kicsi80

Szia Betty!

Dolgozol? Milyen a munka?

Angie 34: Vigyázz és gyógyulgass... Csőstől jön a baj...

Kép
kicsi80

Kicsi jó-jó. Megyek a dokihoz. Te meg légyszi csak POZITÍVAN!!!
Én nem magánba járok, de van dokim. Mindig akkor megyek hozzá mikor ügyeletes a kórházban és annyit adok neki amennyit én gondolok :wink: Nagyon rendes volt eddig, meg Bencénél is, mert ő küldött át Pestre és nem azt nézte mennyitől esik el, hanem, hogy mi a jó a babának és nekem. Nagyon jófej. Ott lakik velünk szemben levő lépcsőházban :lol:

királylány

Jó neked Királylány. Az én dokim akkor is elkéri az árát, ha ügyeletére megyek. :evil: Nagyon dühös vagyok érte. Hogy nem veti fel őket a pénz :twisted: :twisted:

No de nem éri meg dühöngeni....

Remélem azért nincs nagy baj a hormonjaiddal, vagy csak nem mutatja ki a teszt a terhességet... Hamarosan kiderül.

Kép
kicsi80

Kicsi remélem az utóbbi a ludas :wink: Válts dokit. Mennyit kér, ha publikus, esetleg priviben?

királylány

Ment privi...

Kép
kicsi80

sziasztok!
királylány!!!!!!!remélem legközelebb sikerűl... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita előbb-utóbb összejön, majd holnap a doki mond nekem okosat :wink: Nyuszifül nem jelentkezett? Írtam neki az iwiw-en meg Adiadinak is. reméljük minden oké velük.

királylány

délelőtt pár szót beszélte vele telón.jól van.de este beszélünk és akkor tudok többet is mondani róla!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok ez jó hír. Mondd neki, hogy jöhetne ide is, várjuk nagyon!

királylány

persze mondom neki! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi most szét fagyok! Basszus milyen hideg lett ma! Legszívesebben ki sem bújtam volna az ágyból :lol:

királylány

hétvégére 30 fokot is mond!!!!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány ment privi, a fázás is lehet tünet :lol: :lol: :lol: :lol: na most hirtelen nem tudom de kicsi írta tán, hogy mamuszba meg kesztyűbe ült egy hétvégén, mikor az öcsém rövidnadrágba napozott :lol:

Kép
Kép
melisch

Ő írta. Ez is olyan, hogy alapból fagyos vagyok :? Mondom hányni szeretnék akkor tuti lenne :lol:

királylány

itt is hideg van éppen most mondja a kollégám, hogy rövid ujjúba akart jönni de milyen jó, hogy vastag pulóvert vett.

Kép
Kép
melisch

nagyon kiszámíthatatlan már az időjárás.komolyan már azon se csodálkoznékk ha hurrikánok alakulnának ki.......amire már azért volt példa itt m.o-n is.... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Halihó!
Itt vagyok, de csak testben.
Nekem még mindig álomkórom van. :cry:
Aludnom kellene Bencével, de bankba készülünk, ha apa végzett és akkor meg nem bírok felkelni.

A nődokik tényleg jól keresnek.
Én is magánba járok, mert sajna megtapasztaltam milyen az, ha nincs dokim.
Nekem 8000 egy vizsgálat, de ez még a "kevés" kategória.
A kórházba ő is hív, de semmit nem fogad el.

Kicsi, szerintem azt nem teheti meg. Nem tudom hogy van nálatok, de a kórházba ha kell menni, nem tud annyi időt szánni rám, mint a magánba. Akkor milyen jogon kér ugyan annyit, egyáltalán miért kér?

Mi is voltunk sétálni, de nem tudtam hogy is öltöztessem Benit.
Egyszer meleg, aztán úgy elkezdett fújni a szél. :cry:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Lányok!!!!
ÁTMENTEM!!!!!NEM IS VAGYOK OLYAN HÜLYE!!! :lol: :lol: 75/71 a hülye rendőrt tévesztettem,meg egy zebra előtt autó állt,és hogy elvontathatják-e.Én meg azt nyomtam,hogy nem,mert elvileg azt táblával kellene jelölni,de a képen nem volt tábla.
dE ELVIHETIK,MERT EZ DURVA SZABÁLYSÉRTÉS.NOFENE!
Na megyek,pihenek,mert úgy elfáradtam azalatt a 15 perc alatt.... :lol:
És nemsoká indulunk 4d-re,este írok,hogy mink lesz!!! :lol:
Királylány,én se ezt vártam,vagy csak szar tesztet küldtem,tudod,az enyém is nega volt... :shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Melinda GRATULÁLOK! Ügyi vagy. Várunk este a 4D-vel....

Igen, én voltam fagyos. :P Még bármi lehet. Várjuk a doki véleményét holnap :D

Szerintem nem kellene elkérnie a pénzt, ha nem magánba vizsgál. Igaz a magánrendelésének időpontjába mentem, mert éppen ügyelnie kellett. Ez van. Angie28, az enyém kettővel többet kért. :twisted: Gondolom hogy kerek legyen... :twisted: Felháborító!!!!! Keresek másokat Szegeden, de nem nagyon találok. Róla eddig csak jót hallottam, és én is azt tapasztaltam. De ez egy kissebb vagyon lesz, ha így haladunk. Ennyi extrát honnan húzzak elő? Ha átmegyek máshoz tudni fogja, mert ő adjunktus a klinikán, és találkozhatunk. Kicsi ez a város. Ha nem, meg ebbe rokkanok bele anyagilag. Áh. Nem is tudom még agyalok rajta...

Kép
kicsi80

Melinda ügyes vagy, gratulálok! Kíváncsian várom az élménybeszámolót.

Kicsi ne agyalj rajta, válts oszt kész. Anno én sem ehhez jártam csak az nem csinált uh-t, a mostanihoz mentem el és itt ragadtam. A szülésért mennyit kér, nem tudod? 2005-be valami 80-100 ezer Ft-ról beszéltek Pesten :shock: Majdnem leestem az ágyról az intenzíven :o

királylány

AZt mondják erre délen, hogy +1 nulla, mint amennyi a kezelési díj. Ez itt pont egy százas :twisted: Férjem urammal megbeszéljük, oszt váltunk....

Kép
kicsi80

Váltsál szerintem is.Semmi köze hozzá,ha meg ő lesz,nem kell neki énzt adni,mivel nem a fogadottad.
Én nem fogadtam,mert egy:nagyon gyorsan szültem
kettő:velem ne a pénz miatt legyen normális,hanem alapból,ha meg ez nem megy,én is tudom hova rakni a pénzt....
három: nem is csinál semmit,csak összevarr,nálunk a gátot is a szülésznő csinálja....
Este jövök!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Egyre jobban megerősítetek, hogy ez nem normális. Köszi csajok :D

Kép
kicsi80

Sziasztok Lányok!

6 napja késik, 2 nega tesztem van... A másodikat tegnap reggel csináltam. Este voltam dokinál, méhszáj nincs felpuhulva, terhesség nincs. Tapintható kóros elváltozás, mioma, semmi nincs. Rákszűrés eredmény kb. 2 hét. Kaptam norcolutot, hogy megjöjjön. Még nem szedtem be.
Nagyon sokat gondolkodtam ezen az egészen.
Döntöttem.
Van 2 gyönyörű, egészséges gyerekem, akik spontán és villámgyorsan fogantak.... Ez volt a 6. várakozással teli hónap. Görcsösen készültem a ciklusok végén a tesztelésekre.. Talán most... talán most... semmi.
Úgy érzem, nagyon nagy részben a sikertelenség oka a feszültségem, és nagyon akarásom. Ezért úgy döntöttem, hogy - bár fél éve próbálkozunk - nem akarok orvosi segítséget. Fiatal vagyok még, a baba jöjjön, amikor akar, ha egyáltalán akar. Nem akarom negatívumként felfogni, bevonzzani a rosszat... Nem adom fel, csak másképp szeretnék hozzáállni. Hátha... :) Úgyhogy nincs agyalás, nincs nyák-állag-megfigyelés, pocak-szurkálás-megfigyelés, nincs tesztvásárolgatás, és napszámolgatás... Elég volt. Lesz, ahogy lesz. De csak pozitívan.
Jövök, olvasok, szívesen adok tanácsot - ha kell - ezután is, mert nagyon megszerettelek Benneteket, de nem aktív babáért-szorongós-izgulós résztvevőként. :)
Azért majd ha beköltözik a pociba a hármaska, szólok mindenképp. :)
Puszi
mandarin
mandarin7

Szia Mandarin!

Ha döntöttél, és ebben megnyugszol, akkor az a legjobb neked. Had jöjjön az a baba most, hogy nem a görcs van benned :lol:

Kép
kicsi80

Mandarin teljesen megértelek talán a helyedben én is igy tennék. Ott van már a 2 gyerek és ha úgy van, hogy 3-an legyetek akkor amikor eljön az ideje megszületik az is. Én még őrlődőm a nagyon akarás és a te hozzá állásod között. Bár amióta Mucus leírta, hogy ő meg a férje csupán szoptatás alatt védekeztek és mégis Domi ínszemmel sikerült nekik 10 év alatt akkor elgondolkozom, hogy néha lehet kell adni a természetnek kis segítséget. Persze ezt az én helyzetem miatt gondolom így. És mégis mit mond a doki mi lehett az oka a 6 napos késésnek?

Izisz rád is sokat gondolok vajon mi van veled, férjed hazajött már? Írjál ha van kedved mi újság nálad, begyógyult a seb már? Adiadi nálad?

Kép
Kép
melisch

Mandarin azért remélem írsz is nekünk, majd másról beszélgetünk :wink: Írj nekünk a gyerkőceidről, tegyél képeket is. Nekem 13 napja késik és van két negatív tesztem :? Holnap megyek a dokihoz oszt mondja meg mi bajom van :roll: :wink: Majd aztán most fog összejönni a 3 baba. Ha nem agyalsz rajta. Én eddig sem figyeltem semmi ilyesmit, most is csak azért mert túl sokat olvastam és figyelem a terhes jeleket. Már lehete pszihés a dolog nálam 8)

Kicsi ez a beszéd! Neked is van hova rakni azt a pénzt. Az agyvizem forr tőlük fel!

királylány

Köszönöm a bíztató szavakat, aranyosak vagytok.
A doki semmi szervi problémát nem talált, a rákszűrésem eredménye még kérdéses, de minden évben p1 szokott lenni, nem félek tőle. Én úgy érzem, és Ő is azt mondta, valszinűleg inkább pszihés okai vannak a mostani és a múltkori késésnek is. Hát, úgy legyen. Soha nem volt semmi bajom, panaszom, műtétem.... semmi.. Úgyhogy az lesz a stratégia, hogy nem lesz stratégia. Majd meglátjuk. :wink:
Mindjárt jövök még, csak meg lesnem a kölyköket... 8)
mandarin7

Kicsi! Te hogy vagy? Mikor mész dokihoz, ultrahangra? (bocsi, lehet, hogy már írtad, csak kicsit felületesen olv. át...) Nagyon jó a pí-s vonalzód! :lol:
Melisch! Igen, így van. Sokszor kell a segítség. De nekem most úgy érzem, nincs rá szükségem. Kicsit besokalltam, és nem akarom, hogy a feszültségem, az idegességem ráragadjon a családomra. Érzik, látják rajtam, és ezt utálom... Nem akarok ezen agyalni.
Nektek mi lesz a következő lépés? Inszem lesz valamikor?
Királylány! Igen, tudom, én is drukkoltam Neked a tesztért! Kíváncsi vagyok, mit fog mondani holnap a dokid.
Az első babánk úgymond becsusszant.... édes drágám.... Ház, esküvő, gyerek. Ez lett volna a sorrend. Gyerek, esküvő, ház. Ez lett a sorrend. Pont fordítva. :lol: Kicsit előbb jött, mint ahogy akartuk volna, de nagyon örültünk. Úgyhogy itt nem volt peteérés-mérés... 8)
Másodszor akartuk, terveztük, vártuk. Hamar összejött. Azt hiszem, a 2., talán a 3. hónapban. Szerintem ezért is tudtam ezt a mostanit ilyen nehezen feldolgozni. Mert a csalódás nagyobb volt. Annyira biztos voltam benne. Hát, ilyen az élet. De nem baj. Valamiért így alakult, és AKAROM hinni, hogy nem véletlen. Megvan az oka. :wink:
Melinda! Gratulálok a kreszhez! Gyere az ultrahang-hírekkel!
Boganna! Édes a kisfiad! Ez a mosoly.... :)
Nitacska! Sokat mocorog Bence? Kívülről lehet már érezni a rugásokat? Csuklás...?? :)
Angie34! Jobban vagy már?
Betty! Veletek mi újság? Hol tartotok a baba-projektben? Mi a köv. lépés? Holnap du. megyünk a városotokba... :)
Mindenkinek puszi, akit nem szólítottam névszerint... bocsi érte...
puszi
mandarin7

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?