Szilvi nagyon sajnálom!
MINDENFÉLEKÉPPEN BE KELL ADNI FELLEBEZÉST!!!!!!!!!!
Tudom mit érzel most, tavaly végigcsináltuk ezt Fruzsival!Csak engem hitegettek előtte és mondták, hogy tutira felveszik, ha idejár a tesója! Már jele is volt Bubu csoportjában!
Szerintem ha Bubut hagyjuk mégegy évre oviban, tutira nem veszik fel! Illetve most olvastam, ha az adott tanévben(2009 szept-2010 május végéig-ig betölti az 5. életévét illetve nagycsaládosok, akkor kötelező felvenniük! Így mi mindkét szempontból beleesünk!
Nekünk jövőre lesz necces, mert Bogi még csak 3 lesz, viszont én már csak ezt a 25 ezret fogom kapni! Ha nem indul be a masszír, akkor bizony valami munka után kell néznem, mert havi 100e csak a törlesztőnk!
Ha minden nap 1 vendég jönne, az pont elég lenne!
De még gondolkodom olyanon, hogy valahova besegítenék ahol pici babák vannak(takarításal, vasalással, gyerekfelügyelettel)
A saját bőrömön tudom min megy keresztül egy anya, ha nincs segítsége!
Dollikám szóljál babám, mert kérésed számomra parancs!
Ha gondolod leszaladhatunk holnap Tescoba! Ott van egy Aréna sportbót és jó áron vannak úszódresszek! De van ott fürdőrucis bolt is, de csak 9 után nyitnak!
Mindent megteszek hogy gyerek szombaton úszni!
Én vezetem az úszómissziót, és Fogjuk kézen és vegyünk fürdőrucit alapítványt!
Nem semmi mennyit fogytál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Finomam és nőiesen: BECARÁS!!!!!!!!
Nagyon ügyike vagy!Tényleg mennyit híztál Gézuval?:o
Étterem, annyira nem vagyunk türelmesek, csak anyák napja miatt nem küldtem el őket az anyjukba!
De szerintem ez mindenhol benne van a pakliban, csak szólhatott volna, hogy 3 kisgyerekkel ne várjunk ennyit! Vagy kihozott volna valami gyorsan elkészíthetőt a csimóknak!
Nekünk ma szupi napunk volt! Nagyon-nagyon aranyos az Anyuka és a kisfia akivel taliztunk! Jó nagy séta volt Martonvásárban az állomástól a park!
Főleg kisgyerekkel és oda-vissza!
Vonatozást is nagyon élvezték, jó kis program volt!
Olyan ritkán szabadul meg az ember az autótől, de most jó volt!
10-es vonattal mentünk és délre már vissza is értünk!
Gyönyörűűűűűű ez a park, maradtunk volna, csak féltünk, hogy lekéssük a vonatot!
Majd dobok fel képeket, de még nem töltöttem le!