Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok!

Zsand, sajnálom!!!! De a kutya nagyon jó ötlet!!!! Csak elrettenti a betörőket! Yoda is mindenre ugat, jó jelzőkutyu...

Orsi, a lovas képek nagyon jóóóóók! Olyan édesek együtt a gyerekek! Szaletli kész, már vissza is pakoltunk! :lol: Nekem bármelyik nap jó.... egyik nap mi megyünk, másik nap Ti jöttök, hmm? :wink: Neked jó a péntek masszírkára?
Ennyi az össz kajád???? ettől én felfordulnék. Freshbe? Megyek! Gyeregyeregyeregyere!!!!!!!!

Mia, mozgolódik a kis drága?! De jó! Én annyira élveztem!!!! :wink: Bár a végefelé, mikor már kirúgták a ház oldalát, az nem volt annyira kellemes. :wink:

Dolli, sajnálom a szomorú hírt! :cry:
Hétvégén akkor jössz úszni?! :lol:

Lépek, mert el kell menni az oviba, nem mondják meg telefonon az eredményt.... :evil: Drukkoljatok!
sylph

Gratulálunk Benedek érkezéséhez!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk az egész családnak!
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Bakker lányok, nem vették fel a fiamat... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Így valszínű Lilit se, de az csak hó végén derül ki.....

KÉSZ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sylph

Sziasztok Lányok! :-)

Csak bekukk...
Anett! Gratulálok!!!!!!!! Sok boldogságot és jó egészséget a családnak! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sylph! :( Fellebbezés? Hú, már nem emlékszem.... csak egy oviba írattad volna?

Orsi! Nem leszek pucér, lesz rajtam úszósapi! :lol:
Rucikeresés necces, mert párom héten zár, azaz nem ér haza emberi időbe... Ráadásul elmondása alapján elég csehül állnak. Csütörtökön itt lesz a nyomdában, de múltkor onnan sem talált haza fél 8 előtt. Csibével meg nem hiszem, hogy el merek indulni vásárolni. Tényleg! Mondjatok légyszi helyeket, hol lehet Érden fürdőrucit venni!
Te csajszi! Nagyon drasztikus vagy a fogyiban.... Vigyázz ám magadra! Nem átesni a paci túloldalára!!! :wink:
Már most 36-ost hordasz? :roll:
Ecetes vizet én is ittam régen sokat... Nem tudom, meg tudnám-e még inni...
Éttermes sztori! :( Egész türelmesek vagytok, én hamarabb ott hagytam volna őket... Hihetetlen!
Édesek a lovagolós gyerkőceid! :D Ha belegondolok, hogy Gézu mikor lesz hajlandó egyáltalán motorozni, nemhogy lovagolni... :lol:

Zsand! Hú, betörés! Sajnálom! :( Tényleg jó, hogy a kocsit hagyták békén!

Mia! Mikor lesz AFP eredmény?
Tyű, már most érzed, hogy zizeg odabent??? :D Én 21 hetesen jöttem rá, hogy amit előtte egy héttel éreztem, az Gézu volt! :)

Lini! Jáj! Én meg nem néztem volna semmiféle szüléses DVD-t... :o
Hogy állsz szakdolival? Meg hogy vagytok?

Tierno! Azta, de ügyes a dédi! Nagyon szép torta! És végre képek Dorináról! Nagyon szép csajszi! :D
Anyós meg... :twisted:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Íme, az én bizonyítékaim! :) A hasamat nem mutogatom én sem. Pedig tuti, hogy én vagyok a legszebb tigris! :)

Kép 7. hónapban Kép Közeli 7 hós Kép 9 hónappal szülés után
Kép tavaly októberben

Kép
Kép
tekiroll

Anett!!
Hatalmas gratula az egész családnak! :lol:

Dolli!Azta,nem semmi!!Rengeteget fogytál...Hány kilót fogytál le??

Szisz!
Nagyon sajnálom!! :(
Munkáltatóid lett volna??
Mindenképp menj tovább!!Ha nem veszik fel a fiadat akkor is!!!
Jelezni kell!!az önkorm.nak,hogy nem vették fel.Állítólag az a gond,hogy kevesen jelzik,így nincsenek is képben,mennyi gyerkőcőt utasítanak el.

mimi12

Sziasztok!
Tegnap jól nem jöttem!!!

Gratula a picurhoz, kérünk képeket!!!!

Tegnapi nap nem volt elég a reggeli betörés, délután a Ducatoval apa rátolatott a ház sarkára, előtte én vezettem és hátramenteben volt a váltó.
Este pakolunk a kertbe hát mit találunk 4 pár napos cicát. Gondolhatjátok, hogy örültünk!!
Reggel a gyerek fejében találtam egy kullancsot. Na, szóval tele a zsákom!!!

Remélem ezzel vége is a nyavajáknak.

A Dorina barátját is elutasították ez nagyon gáz, szerintem egy 3-4 éves gyereknek közösségbe a helye.

Mimi!
Én úgy tudom, hogy az önkormányzat is ott van az elbíráláson!!!

Orsi!
Nagy gratula, mától nekem is diéta van!!! Nagyon rezgett a léc a kistesóra, de ma megjött. Szeretnénk még egy gyereket, de előbb kéne valami bejelentett munkahely!!!

Ti szoktatok bodzaszörpöt csinálni??

Én tavaly csináltam és nagy sikere volt.

Képzeljétek! mi a malommal szemben lakunk és az be van kamerázva. Megnéztük a felvételt 1,54kor az egyik kamerába belemegy az autó de a másikhoz nem érkezik meg! És nem is látja a kamera elmenni, feltehetőleg lekapcsolt lámpával ment el.
Nagyon vigyázzatok, figyeljetek, komoly lopások vannak Érden.

Sziasztok
Vendég

Szilvi nagyon sajnálom! :( :( :(
MINDENFÉLEKÉPPEN BE KELL ADNI FELLEBEZÉST!!!!!!!!!!

Tudom mit érzel most, tavaly végigcsináltuk ezt Fruzsival!Csak engem hitegettek előtte és mondták, hogy tutira felveszik, ha idejár a tesója! Már jele is volt Bubu csoportjában! :cry:
Szerintem ha Bubut hagyjuk mégegy évre oviban, tutira nem veszik fel! Illetve most olvastam, ha az adott tanévben(2009 szept-2010 május végéig-ig betölti az 5. életévét illetve nagycsaládosok, akkor kötelező felvenniük! Így mi mindkét szempontból beleesünk!
Nekünk jövőre lesz necces, mert Bogi még csak 3 lesz, viszont én már csak ezt a 25 ezret fogom kapni! Ha nem indul be a masszír, akkor bizony valami munka után kell néznem, mert havi 100e csak a törlesztőnk! :? Ha minden nap 1 vendég jönne, az pont elég lenne!
De még gondolkodom olyanon, hogy valahova besegítenék ahol pici babák vannak(takarításal, vasalással, gyerekfelügyelettel)
A saját bőrömön tudom min megy keresztül egy anya, ha nincs segítsége! :cry:

Dollikám szóljál babám, mert kérésed számomra parancs! :wink:
Ha gondolod leszaladhatunk holnap Tescoba! Ott van egy Aréna sportbót és jó áron vannak úszódresszek! De van ott fürdőrucis bolt is, de csak 9 után nyitnak!
Mindent megteszek hogy gyerek szombaton úszni!
Én vezetem az úszómissziót, és Fogjuk kézen és vegyünk fürdőrucit alapítványt! :D :D :D
Nem semmi mennyit fogytál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Finomam és nőiesen: BECARÁS!!!!!!!! :D :D :D
Nagyon ügyike vagy!Tényleg mennyit híztál Gézuval?:o

Étterem, annyira nem vagyunk türelmesek, csak anyák napja miatt nem küldtem el őket az anyjukba! :wink:
De szerintem ez mindenhol benne van a pakliban, csak szólhatott volna, hogy 3 kisgyerekkel ne várjunk ennyit! Vagy kihozott volna valami gyorsan elkészíthetőt a csimóknak! :?

Nekünk ma szupi napunk volt! Nagyon-nagyon aranyos az Anyuka és a kisfia akivel taliztunk! Jó nagy séta volt Martonvásárban az állomástól a park! :shock: Főleg kisgyerekkel és oda-vissza!
Vonatozást is nagyon élvezték, jó kis program volt! :D
Olyan ritkán szabadul meg az ember az autótől, de most jó volt!
10-es vonattal mentünk és délre már vissza is értünk! :)
Gyönyörűűűűűű ez a park, maradtunk volna, csak féltünk, hogy lekéssük a vonatot!
Majd dobok fel képeket, de még nem töltöttem le!
Vendég

sziasztok:)

A gyerek ugy besertodott a tegnapi UH-tol hogy azota nem kaparaszott egyet sem. :):):) Most rekuperalodik ezek szerint, hehehe.

Orsi:
anyum nem akarta elhinni hogy annyit fogytal, meg jo hogy tettel fel kepeket, erre nagyon elkerekedett a szeme s gratulalt:) Vigyorogva mondta hogy szules utan ki leszek hozzad utalva egy kis kikepzesre.:)

A meghivasodat nagyon koszonom, ha parom megengedi, szivesen mennek:)

GRATULA ANETTEKNEK A BABOCAHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dolli:
Igen,a doki szerint azert erzem elobb mert elol tapad a baba. Nagyon oda kell figyelni, halal csond kell hogy legyen es elotte noszogatni kell a babucit verbalisan hogy csinaljon valamit. De most nagy hallgatas van, szerintem nagy szerencsem volt hogy akkor hajnalban ereztem jol a kis Maszatot:)
>>> Te leszel a masik peldakepem, olyan gyonyoruen lefogytal szules utan!!! Gratula!!!!

na en L, vissza kalodazni vizszintesben. Puszka, legyetek joooook:)

mia

sünciboglya

Zsand!!!!!!!!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ennyi minden! :shock: :shock: :shock:
Remélem most már vége a balszerencse sorozatnak! :(
Neked is hajrá a fogyihoz!!!!!!!!!! :D
Múltkor kérdezted a képet: karácsonytól március 16-ig fogytam le ennyire! :D Jó kis menet volt! :wink:

Na megyek egy "kicsit" vasal, "kicsit" takarít, a héten le kell vágnom a füvet, bakker bedurrant rendesen a gyeptrágyától, lesz vagy 6 zsák levágott fűűűűűűűűűűűűűűűű! :?
Vendég

Sziasztok,

Büszkén jelenthetem, hogy ma apu elolvassa a szakdolimat, átküldi, átolvasom én is és megy a tanárnak!!! :D HA elfogadja, akkor megy beköttetni, :D ha nem akkor javításra kerül. :cry:

Szilvi: a térképpel csaltam, miután 2szer elszállt napközben az elkészített térképem, mert a gépem sz-rakodott, :evil: úgy döntöttem csalok. Férjem talált egy térképet, ahol csak 256 helyett lehet bejelölni a 426-ból. De ha a vizsgabiztos megszámolja, :shock: akkor le a kalappal előtte, így végül azt raktam be, mert kevesebbet kellett rajta dolgozni és az önmagát vágta ki. Igaz ezt már szombat óta mondogatta, no de én profi térképet akartam! :oops:

A golyókat még nem volt időm megnézni. De remélhetőleg holnap lesz időm és akkor megsasolom a linket, amit becsatoltatok.

Zsand: sajnálom, hogy betörtek :?

Dolli: te is jól lefogytál. :shock: Itt mindenki olyan könnyen dobálja a kilókat… kíváncsi vagyok én mit fogok majd összeküzdeni vele! :oops:

Anettnak GRATULA!!!!!!!! Ez olyan izgalmas! :D :D
Mondtam Lilinek, hogy 14.-ig még húzza ki, addigra elintézgtem a dolgaimat nagyjából. Ami meg megmarad, arra meg majd segítséget kérek.
:wink:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini,
Annyira emlékszem amikor írtad hogy sosem lesz május, most meg már hogy elrepült és mindjárt megszületik Lili is
:D

Anett,
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk Benedeknek és az egész családnak.

Orsi,
Meg ne kövezz, de ez nagyon kevés kaja, még a gyerekek is többet esznek. Hogy bírod ki hogy csak ennyit eszel? Mennyiért vesztegetnek egy úszódresszt? nekem is kéne egy újat vennem.

Nekem sem megy a fogyókúra :?

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi!!!!! Van fürdőrucim! :D :D :D :D :D :D :D Nagyon köszi a tippet, most már tutira megyek szombaton! Apa telefonált fél 6-kor, hogy megunta a munkát és inkább hazajön... No belépett az ajtón, én azzal a mozdulattal húztam be a városba, jót rohantam. Voltam C&A-ban, Takkoban, New Yorkerben, aztán go Arénába. 6e-ért kaptam, ami azért vicces, mert szerintem 10 éve is ugyanennyiért vettem Arénásat. Viszont a tükörképemmel nem vagyok kibékülve, nagyon sok alakítani való van még. Majdnem rosszul lettem. Kifejezetten jó, hogy nincs itthon egész alakos tükör...

Andi! Arénába menj, végkiárusítás van!

Lini! Te nem is indulsz akkora plusszal, mint mi Orsival... mármint a kilókban! Úgyhogy ne izgulj. Mi jól meghíztunk előtte/alatta, hogy aztán leadhassuk. :lol:
Szakdoli! Hajrá! Csak elfogadja a tanár!

Mimi! 85-ről indultam, 100 körül mentem szülni, 99 és fél után nem mértem magam, pedig még volt két hét a szülésig. Most vagyok 65-66, épp hízom! :)

Na jó éjt, és Orsi! Még egyszer örök hálám! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt! Gyakorlom a korai kelést, már öt óta kukorékolok! :D De jó a kedvem pamparam, mert van fürdőrucim! :D

Orsi! Nem vitt el a szél titeket Martonvásáron? Mi nyáron szerintem ellátogatunk párszor oda, mert hűs van a legnagyobb melegben is, meg szééééééééééééééééééép! Szervezhetnénk oda vonatos pikniket! :)

Zsand! Hú, de összejött most nektek minden! :(
Párom nagyijának a kutyusa most magára maradt, de nem tudom senkinek ajánlani, mert após szerint vad és nem meri másnak a kezei közé engedni. :( Pedig nem is. Én is éltem ott, teljesen rendben volt a kuty, szót fogadott nekem is, páromnak is, csak foglalkozni kellett vele, de melyik kutyussal nem. Szóval apósom menhelyre adná/adja, de az nagyon sok idő, mire bekerül, meg szerintem a kutyusnak sem jó.
Azért rakok róla képet...

Kép Kukucs Kép Kis drágám

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Most mondja párom, hogy Maci kutya már 7 éves! :roll: Így esélye sem nagyon van, hogy valaki befogadja... :( Pláne, mire még bekerül a menhelyre legalább fél év. Úgy magamhoz venném, ha kertes házunk lenne!

Kép
Kép
tekiroll

Rakok képet a hétvégéről, aztán eldugulok! :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Dolli!!Akkor jól gondoltam,hogy rengeteget fogytál..Bakker legalább 25-30kiló.D ez ugyi hormonális is?A párod mit szól hozzá?AZért döbbenetes a változás..
Ok én is fogytam már le több mint 20 kilót.De én 86-ról mentem le 65körülire,és ez bár látványos de nem ennyire döbbenetesen.
Meg nekem azért azt akkor kb 2év alatt sikerült,és nem ilyen gyorsan mint ahogy te lefogytál.
Hát tényleg nagyon gratula hozzá!

Ja fürdőruci nekem is kéne.És én is Arénát szeretnék.Hol van Aréna bolt??
Tavaly végkép megadta magát az 5-6 éve hordott Aréna fürdőrucim,nagyon csíptem,de kirohadt benne a gumi :lol: Pedig az anyaga az jó maradt az bítra,csak a gumi nem bírt 6évnél többet :roll:
Amúgy én is leértékelve vettem mindig,3000-nél többet még sosem adtam aréna fürdőruciért :lol:

Kutyust fel kéne így képpel tenni az iwiwre.Hátha lenne jelentkező ráSőt lehet ott 1-2hét alatt gazdira találna.Le kell írni,hogy egyedül maradt a kutyus nincs ki gondozza,és tralala...

mimi12

Mimi! Köszi! :) A fogyásból kb 5-6 kilo volt max hormonális, mert 84 kiloval jöttem át Érdre, férjem majd megszakadt, amikor átcipelt a küszöbön. :lol: Igazából én hízásra voltam felkészülve, mert akkor már alul működött a pajzsmirigyem... Lehet, hogy azért is mentek le a kilok gyorsan, mert rettegtem a további hízástól és nagyon megnéztem, mit eszem, meg elkezdtem tornázni is.
Párom ismert korábban soványabban és ducibban is, nem egy szószátyár típus, de a reakciókból ítélve tetszik neki! :wink:

Kutyussal pont ez a gond, hogy apósom nem meri csak így új gazdinak adni, nehogy megharapja... Pedig nem tenné, csak ő úgy van vele, hogy csak ő tudja kezelni, tudod, ő a tökéletes embör! :) Majd hétvégén megpróbálom meggyőzni... Neki is könnyebb lenne, ha nem kéne még fél évig naponta kimászkálnia Újpestre kutyázni.

Aréna a Tescoban van, de végkiárusítás van, bár tegnap míg próbáltam épp mondta a csajszi egy másik butikosnak, hogy lehet, hogy mégsem zárnak be...

És képzeljétek, Gézu belepisilt a bilibe! :D :D :D :D :D Igaz, hogy bugyi-nadrág rajta volt :lol: , de szerintem kezdi pedzegetni, mit magyarázok neki! :) Tegnap a bili mellé guggolt és úgy pisilt. Hihetetlen, hogy milyen öröm tud ez lenni, még ha moshatok is utána. :D

Kép
Kép
tekiroll

Lányok... még egy kép: amikor én még fiatal voltam... és 53 kilo! No ez a másik véglet. :)

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Rohanok :D illetve sajnos várnom kell péntekig mert csak akkor jön a gyedem.

Ma viszem Veronikát vissza az ortopédiára, kontrollra a bokasüllyedése miatt, kíváncsi vagyok mit mond rá az orvos.

Megyek port törölni, amíg Zsombor alszik, megint felkelt már reggel 6-kor :? A porszívózást már megcsináltam, a mosogatógép már dolgozik helyettem, aztán még vasalni kéne és ebédet csinálni.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Hajnali 1ig írtam a dolimat és KÉÉÉÉSSSSZ. :D Szerintem! Tuti kell még átalakítást végezni rajta, de az már csak nem lesz sok. Elküldtem a tanárnak, várom az ítéletet. :shock: Igaz formázni kell még majd, de azt majd a beköttetés előtt! Jaja bár csak jó lenne és elfogadná a tanár!!!! :D

Na ma jól lecsesztek! 7kor keltem, rohantam CTGre. Szegény babó meg sem moccant, szerintem aludt, mert én is nagyon fáradt vagyok. 5 óra alvás, óránkénti pisivel, kinek elég?! :shock:
Kérdezte a védőnő, hogy reggeliztem e. Persze, hogy nem, nem volt időm. :oops: Kaptam is a fejemre, hogy így nem tudják, hogy valami baj van e a babával vagy csak alszik. Mondtam, hogy szerintem csak alszik, mert későn sikerült lefeküdni, de amilyen szemekkel néztek rám! :cry: ANNYIRA CIKI VOLT!!!! :oops: :oops:
A vizeletem sem lett jó, holnap mehetek beutalóért és csináltathatom meg megint. Remélem csak útközben koszolódott be a minta! Remélem minden rendben lesz!

A kutyi nagyon aranyos!!!!! Sajnos én panelban lakok, így a kutyi kizárva.
:(
Dolli: terhesség alatt 15 kg híztál, én most tartok 10nél! Még elvileg 1 hónap van! Szóval nem sok a különbség! Mivel már a baba előtt is volt plusz 5 kg rajtam, hááááát lesz mit leadnom!!! :P
Soha életemben nem tudtam fogyozni!!!!! :?

Na megyek aludni, aztán muszáj leszek dolgozgatni egy kicsit.

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Tekiroll!
Kutya ügy kipipálva, apa szerzett valami dog keverék kutyát, menhelyről. Ivartalanított szuka, merthogy nálam csak ez jöhetett szóba jövőhét végén lehet elhozni.
Szóval szaporodik a család.

Reméljük vége a rossz dolgoknak és már csak a jók jönnek!!!!!

Orsi!
A vonatozás nagyon jó program, én is régóta készülök a gyerkőccel, bár Dorina buszozni is nagyon szeret, de kb. 1 éve nem ültünk buszon :oops:

Én is 96 kiloval mentem szülni. :o.

Képzeljétek, tegnap beszélgettem az ovóvnéninkkel és úgy megdicsérte Dorinát, hogy jól nevelt korához képest okos és nagyon szófogadó, mire én megkérdeztem, hogy egy gyerekről beszélünk, mert itthon a szófogadás kicsit sántít.

Képzeljétek!!! Az anyáknapi műsor 2 órás lesz, szerintem szem nem fog szárazon maradni, mert nagyon szép verseket tanulnak. Néha elcsípek egyet egyet, de ha rákérdezek akor az a válasz, hogy erről itthon nem szabad beszélni, mert titok!!!

Szép napot mindenkinek sziasztok
Vendég

Dolli!
Melyik Tescoban van Aréna??Itt Érden,vagy a Budaörsiben??

Zsand!Majd ha otthon kesz az eb,képet mutizzál!

mimi12

Egy kedves ismerősöm ezt a képet kerálta nekünk.Vagyis a Fanni fényképezte,az ismerős meg szerkesztette :lol:
Kép

mimi12

sziasztok

Hat a 65 kg nekem is jo lenne :)

A furdorucival en is megjartam. Ezer eve vettem (1996-ban) nagyon csecse bikiniket, mereg dragan. Hordtam is rohadasig oket 2000-ig. Aztan be a borondbe.2004-ben amikor ismet elovettem oket az ossze gumi a multte volt.... csodas!!! :(

Dolli:
Klassz lehetett a hetvegi piknik:)
Nagyon aranyosak a kepek:)

Gezunak gratula a sikeres bilizeshez:D

sünciboglya

Hahóóóóóóó!

Szijasztok Lányok!

Éppen a salátámat eszem, ami szépnek szép viszont ízre nagyon rossz, mert valamiért keserű a jégsali! :?

Dolli, szupiiiiii, hogy találtál fürdőrucit! :D :D :D Jeje-jeeeeeeeeeeeee!

Gézunak hatalmas gratula a bilizéshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nem semmi ez a 35 kiló fogyás! :shock: :shock: :shock:
Mennyi voltál szülés után???????
Az a megdöbbentő, hogy Gézu még 2 éves sincs és Te ennyire vékony lettél! :shock:
Szerintem sokkal vékonyabb vagy nálam, mert baromi magas vagy!!!!

Mimi! nagyon szééééép ez a kép rólatok!!!!! :D A késpszerkesztés meg csúúúúúúcs!!!!

Szilvike merre vagy??????? :cry: Jobb egy kicsit a kedved?????? :o

Zsand nem semmi, akkor Te is rengeteget fogytál!
Ez egy ilyen topic! :wink:
Jó ez a vonatozás, de nem 2-3 gyerekkel! :wink:
Egyszerűbb kocsival menni! :D

Lányok nem kell valakinek egy ilyen babakocsi:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Mielőtt feltenném hirdetésbe! :wink:
Nagyon széép, vigyáztunk rá , keveset használtuk!

Én ma olyan trotty vagyok ettől az időtől! :?
Illetve vasárnap kell megjönnie, remélem szombaton el tudunk menni úszni!Olyan éhes vagyok egész nap, szenvedek mint a kutya! Tegnap, tegnapelőtt nem is éreztem, de ma kaparom a falat! Gyorsan lefekszem a csimókkal, legalább álmomban nem vagyok éhes! :wink:
Vendég

Ja Lini kimaradt!

De jó, hogy lassan túlvagy a dolgozaton! Nagyon kitartó vagy!!!!!!!!!!!! Le a kalappal előtted!!!!!
Most akkor meg kell ismételni a ctg-t????? vagy elég jövőhéten???
Most hogy Anett megszült RAJTAD A SOR!!!!!!! :D :D :D
Szerintem 2 héten belül babázol!

Van hír Anettről?????Mikor jöhetnek haza?

Már úgy várom, hogy tegyen fel képet!

Mi lehet Gabival?????????????????????? :shock: :shock: :shock:
Mióta kiköltöztek nem is ír! :cry:
Gabi ha olvasol, jól vagytok???Gyere és mutizd a képeket a házikóról!!!!!!!!Belaktátok már???? Mindennek van már helye? Dobozol elfogytak?

Edina és Berni is eltünt!

Tierno?????

Csajok gyertek gyertek!!!!!!
Vendég

Orsi!Köszi!
A szerkesztőnek is átadom :lol:

Babakocsi nekünk van kettő is,úgy hogy tuti nem kell.

Bizti mindenki csavarog...
Ha éhes vagy egyél valami gyümit vagy zöldséget.Azért annyira ne sanyargasd magad,mert az sem jó!
Hány kiló vagy most??Lassan elég lesz a fogyás nem??

mimi12

Sziasztok Lányok:-)

Ma már akartam ám írni! :-)
Most alszik a lányzó, úgyhogy itt vagyok!
Jaj az elmúlt néhány nap nagyon mozgalmas volt nekem:-) Hétvégén három szülinapot is ünnepeltünk... rengeteg vendég volt, egymásnak adták a kilincset:-) De nagyon jó volt:-) Hétfőn, kedden meg bevallásokat gyártottam... szóval nem uncsizok:-)

Orsi! Kitartás! Csak nehogy átlendülj a ló másik oldalára... sajna nekem már volt benne részem. Persze csak hónapok múlva vallottam be magamnak, hogy nem volt normális dolog amit "fogyókúra" címszó alatt műveltem!
Hol vannak a Martonos képek? Annyira imádom azt a helyet!!!!!!

Noémi! Nagyon jó ez a kép!!! Hasonlókat már láttam máshol is... milyen programmal csinálták? Én is úgy szerkesztgetnék ilyeneket! :-)

Andi! De jó lesz neked, hogy mész anyáknapozni:-) Mikor lesz?
Bodzaszörp: anyósommal tavaly csináltunk. 10 liter szirupot főztünk... gondoltuk jó lesz majd télen is... hát nyár végéig épp hogy kitartott! Idén dupla adagra készülünk:-) Te hol szeded a bodzát?????????

Lini! Örülök, hogy kész van a dolid! Most már azért kijárna neked egy kis pihi! Hétfőn várlak!!!! Jól megnézem majd magamnak ezt szép nagy pocakot!!! De jó lesz:-)

Dolli! Nagyon helyes Gézu a képeken! És milyen ügyes nagyfiú:-)
Marci kutya annyira édes... azok a szép szemek! Jaj, annyira sajnálom... nálunk Peron miatt nem jöhetne... nagyon hasonlít párom előző kutyájára:-( Remélem találtok neki gazdit!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Lanyok, eladasra is lesz bodzaszorp? Beneveznek:) Ezer eve nem ittam es a hazi biztosan ezerszer jobb mint a bolti:)

Anyuci kesziti nekem a vacsit: vizben parolt pulykamell soval es fokhagymaval, hozza fott krumpiiiiiiiiiiiiii:) Huh de be vagyok mar izgulva ra!!!!!! (Remelem megmarad a kivansag amig elem kerul! Sajnos legtobbszor meg szoktam undorodni a cuccoktol amig hozzam ernek....)

De ebben meg az a jo hogy eddig csak 1 kilocskat szedtem fel terhessegem alatt....no van azert felesleg amirol indultam, hehehe.

Puszka es kellemes delutant nektek:)

sünciboglya

Kép

sünciboglya

Sziasztok!

Tegnap kezdtelek olvasni újra benneteket és ma látom, hogy Orsi hiányol. Aranyos vagy, nagyon jól esett. :D

Elég mozgalmasan teltek az elmúlt heteim. Kihasználva, hogy végre van helyem és tudok vendégeket fogadni itt volt a barátnőm Szombathelyről a két pici fiával. Utána meg anyukám is a szabiját velünk töltötte, végre kiunokázta magát. Meg sajna túl vagyunk az első betegségen. Valaki találkozott már a 3 napos láz vírussal? Húsvétkor lent voltunk anyósoméknál és elég sok gyerekkel érintkeztünk, valakitől sikerült elkapni. Milánnak 3 napon keresztül éjjel-nappal 38,5-39 fokos láza volt. A lázcsillapító levitte de amint múlt a hatása újra magasba szökött. Gyógyszert nem tudott a doktornő adni neki, mert semmilyen más tünete nem volt. Félelmetes volt, hogy ilyen magas láza van szegénynek és nincs más tünete, így nem tudjuk mitől van. Szegény a 2. napon már olyan elcsigázott volt, a szívem szakadt meg. Még jó, hogy van net és elkezdtem keresgélni és akkor akadtam egy fórumra, ahol erről beszéltek. Így amikor a láz után jöttek a kiütések nem lepődtem meg, beigazolódott hogy erről volt tényleg szó. Anyának mikor meséltem teljesen ledöbbent :shock: , hogy amikor mi picik voltunk nem volt ilyen betegség. Ma már nem csak a tipikus gyerek betegségekkel kell számolni, hanem még ilyen fránya vírusokkal is. :(

Házat már belaktuk és nagyon jól érezzük magunkat. Már nem mennék vissza Pestre lakni. :lol: Vetettünk füvet az udvarra, már szépen ki is nőtt. Az első két hétben szinte állandóan locsoltam, mert persze mióta elvettetük eső nem esett. Ma is csak várom...várom.... Lóg a lába, de nem akar jönni... :evil:

ANETTNEK ÉN IS NAGYON GRATULÁLOK A KIS BENEDEKHEZ!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK_SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!

Zsand
Nagyon sajnálom a betörést, meg az egész peches napot! Nekünk is mindenki ezt mondja, hogy vigyázzunk mert rengeteg a betörés. A szomszédunknak az első éjszaka mikor beköltözött lelopták a kapu nyitó motorját. Felszereltek ezért egy lámpát, ami bevilágítja a bejárati részt, azóta azt mondja nem történt semmi.

Aréna bolt
Már mi is megtaláltuk. :lol: Melegítők és pólok is vannak nagyon olcsón.

Bocsi, hogy még nem reagálok mindenre. Próbálok felzárkózni.

Gabi

Kép
gabusz

Dolli
Le a kalappal.... Rengeteget fogytál. Olyan mintha két különböző emberről tettél volna fel képet. :lol:

Bodzaszörpi nekem is jöhet. :lol: A receptet valaki fel tudja tenni?

Gabi

Kép
gabusz

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZIA GABIIIIIIIIIIIIIIIII! :D :D :D :D :D
De örülök!

Szegény Milu, a háromnapos lázról már hallottam, de nekünk nem volt!
Lécci mutizz képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira szeretem az új házakat sasolni! :oops: Füvecskéről is jöhet kép!
Ne is mondd az esőt! :? Mióta kertünk van én is szeretem az esőt, azóta ritkábban esik! Egy alapos zuhé kéne, olyan száraz minden! :(
Én is agyba-főbe locsolok, de szerencsére van kútvizünk! :wink:

Hahóóóó Zsand! Ezzel a dodzaszörppel mindenkit felizgattál!!!! :D
Engem is érdekelne a recept! Hol vesztek bodzát?????
Az én nagyim is mindig főzött! Jó is volt a strandról hazajönni és jégbehütőtt bodzaszörpit szürcsizni! :wink:

Mi a sárgabarack lekvárral jártunk így, 10 kilóból csináltuk és szinte megettük az egészet nyáron! :oops: Vissza kellett magunkat tartani, és így húztuk ki januárig!
De most eper és málnadzsemmet is akarunk csinálni! :D
Juhéééééééééééééj, alih várom már! :D

Mia! Átküldhetnéd Anyucidat hozzánk is! :wink:
Te nem vega vagy????? :shock: Húst eszel????

Edina! De jóóóó, hogy Te is vagy! Úúúúúúúgy szép az élet ha pörög! :wink: Örülök, hogy jóléreztétek magatokat a hosszú hétvégén!

Akkor a kért képek!

Kép
Kép KépKép
Vendég

DÖBBENET MILYEN CSINOS EZ AZ ANYUKA! :shock:
de lagalább ösztönzőleg hat rám a fogyiban! :wink:

Kép
KépKép
Kép
Vendég

Tényleg Csajok!

Baba-mama tali a Brunszvik kastély kertjében?????
Nnna????

Gyönyörűűűű hely!
Vendég

Gabusz! Én még nem hallottam erről... elég ijesztő! Örülök, hogy már jól van Milán!!!!!

Ez a mi bodzaszörp receptünk (kíváncsi lennék azért, más hogy csinálja!)
20-25 nagyobb bodzavirágzat
4 kg cukor
6 liter víz
5 db citrom
10 dkg citromsav
1 kávéskanál nátrium-benzoát (tartósítószer)
Hideg vízben le kell mosni a bodzát, de óvatosan mert ezzel a finom virágpor egy részét is eltávolítjuk.
Tegyünk fel forrni 5 liter vizet, amibe keverjünk el 3,5 kg cukrot. A maradék 1/2 kg cukrot karamellizáljunk egy edényben, majd ha kész, öntsünk rá 1 liter vizet. Ne ijedjünk meg, amikor a hideg víz hatására a karamellizált cukor megkeményedik, hiszen tovább melegítve hamarosan feloldódik a vízben. A cukros leveket öntsük össze és együtt forraljuk fel.
Ha langyosra visszahűl, akkor rakjuk bele a citromok levét, 2 db. citrom héját is felkarikázva, a citromsavat, a tartósítószert és a bodzát.
3-4 napig hagyjuk állni, majd leszűrve üvegbe rakjuk:-)

Mi szedjük a bodzát... Budaörsön van a párom szüleinek egy szilvása... szilva már nem sok terem, mert senki nem foglalkozik vele, de tele van bodzabokorral:-) Csak most tartok a kullancsoktól kicsit:-(

Orsi! A sárgabarack lekvár szintén nagyon kapós nálunk is:-) És idén már lesz saját termés... tele van a barifa kis zöld barikkal:-)
Eper lekvárt egy évben annyit csináltunk, hogy 3 évig ettük... azóta nem tartozik a kedvenceim közé!
Viszont van egy tuti meggydzsem recim... majd előkeresem és azt is felrakom! Elöljáróba annyi, hogy vörösbor is kell hozzá... és mennyei!!!!!!!!!
Nagyon jók a képek! Csinik vagytok mind:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Tök jóóóóóóóó! befőző lázban ég a topicunk!
Micsoda szorgos, gondos háziasszonyok az érdi kismamák! :wink:

Én délután takarítottam, Apa fürdeti a gyerekeket!
Mindjárt jön a vendégem, már úúúgy vártam, hogy dolgozhassak! :D :D :D
Kép
Nem akar valaki fogyimasszázsra jönni?????
Most féláron csinálom, hogy gyakoroljak egy picit! :)

Ma még Tescoba is kell mennem mert nincs holnapra kv meg tej! :shock:
Ha nem ihatok hajnalban kávét, meghalok! :cry:

De legalább körülnézek egy picit gyerekek nélkül! :wink:

Puszika Mindenkinek

Orsi
Vendég

Na akkor még egy kedvcsináló a befőzéshez:-) Igaz még nagyon korán van hozzá:-)

Puncsos meggydzsem
Hozzávalók:
1kg meggy
200 ml vörösbor
Fél kávéskanál őrölt fahéj
Késhegynyi őrölt szegfűszeg
1 tasak Dzsemfix (Dr. Oetker)
500 g cukor

A meggyet megmossuk, kimagozzuk. Hozzáadjuk a fűszereket, a vörösbort és a dzsemfixet. Erős lángon, állandó keverés mellett felforraljuk. Ha már forr, akkor hozzáadjuk a cukrot és 5 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről.
Az elkészült lekvárt gyorsan üvegbe töltjük. Kb. fél óráig fejre állítjuk az üvegeket, majd visszafordítjuk... ez a tartósítás nekünk nagyon bevált... soha nem romlott meg egy üveg lekvár sem:-)

Isteni finom!!!!! Imádom azt is, hogy egészbe vannak benne a meggyszemek... de ha valaki így nem szereti, akkor mielőtt felrakja főni, turmixszolja össze!
Idén szerintem cserkóból is megpróbálom:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Kicsit eltűntem, mert gyűjtöm az infókat ovi ügyben, telefonálgatok, Andi is adott egy jó tippet... Majd meglátjuk....

Dolli, Te is nagyon ügyes vagy! Szépen lefogytál!!!
Annyira kis puszilgatnivaló Gézu! :lol: Gratula a bilizéshez!!!
Én most vagyok 53... :wink: 55 a versenysúlyom, de sehogy sem akar visszajönni.

Mimi, munkáltatóim volt, de azt a bölcsibe adtam le, most dobtam egy telót az opcsiba, hogy küldjenek még, és majd a fellebbezéshez hozzáteszem, csak az a bajom, hogy ahova tartozunk oda nem szeretném járatni....
Nagyon helyesek vagytok a képen! Szuperül meg van szerkesztve!

Zsand, sajnálom, remélem mostmár vége a rossz időszaknak!
Dorina be van oltva kullancs ellen? Én épp ezen gondolkodom, hogy beadassam-e az agyhártyagyull. ellenit. :roll: Bár nem vagyok híve a plussz oltásoknak...
Kutyuról majd kérünk képet!!!!

Lini, a lényeg, hogy kész a szakdoli!!!!

Orsi, Anették lehet hogy pénteken jöhetnek haza! Majd jön és hoz képeket a minimanóról!
Legközelebb beiktathatnák egy ilyen esti vásárlást gyerekek nélkül... na? Jut eszembe nem jöttök el holna délelőtt?
Freshbe jössz?
Kedvem nem sokkal jobb, ez az idő is nagyon szottyos, nem vidít fel...

Gabi, szijjjja! Háromnapos láz nálunk is volt, csak csillapítottuk és elmúlt... Képet hozzál!!!!! :lol:
sylph

Szia Szilvi!!!!!!

Most értem haza bevásárlásból! :D
Nagyon édes vagy, köszönjük a meghívást, de nem jöttök most Ti???? Itt jó nagyot rohangálhat Yoda és Marcipán! :wink:
Amúgy is takarítottam ma, így senki nem fog lakást nyalni! :wink:

Húúúú nagyon szeretnék Freshbe menni, minden Apától függ!
De azt mondja hazaér 3/4 6-ra! :)

Remélem tudtok valamit intézni ovi ügyben!!!!!!!! :(

Most meg én érzem mgam rosszúl, hogy Fruzsit meg felvették! :cry: És még örömködtem is! :oops:

Edina!

Aztaaaaaaaaaa ez a meggylekvár brutál jól hangzik!!!!!!! :P
Csak győzzük befőzni ezt a sok fincsi dolgot! :D

Apropó befőtt! Andikám megint elfelejtettük! :? Holnap felviszem délután!Vagy a gariba berakjuk ovi után!

Na lépek csicsikálni!
Vendég

Sziasztok!

ANETTÉKNAK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!

Végre vége a napnak!Dorina ma iszonyú nyűgös volt.Éjjel is felkelt és az ölünkbe is csak sírt. :roll:
Tegnap voltunk játszóházba.Elindultunk a Dörmibe.A kaputelefon nem működött,ki volt írva,hogy telón csörögjünk.Na,azt nem vittünk magunkal.Irány haza.Negyed vagy fél öt volt,az meg 5 ig van nyitva.Akkor menjünk az Esőerdőbe.Dorci annyira élvezte,rohangált össze-vissza,teljesen kifulladt,lihegett :) Én meg pihentem.Nem kellett rászólnom,hogy ne menj oda,ne nyúlj hozzá,nem szabad..csak ültem és néztem milyen boldog.
Kép a labdák tetszettek a legjobban
Kép
Kép kidőlt
Szombaton anyu párjának volt az 50. szülinapja,kerti party volt.Akartam küldeni képet,hogy mi volt a kaja,de azt hiszem kihagyom :)

Zsand!Húú,ez durva!A szomszédunkba is betörtek pár éve,ott kutya is volt,Roti ráadásul,de még kölyök volt.Most próbálna valaki bejönni!
Remélem vége ennek az időszaknak.

Sünciboglya!Végre nincs már vérzés!kopp-kopp.Azért vigyázz magadra!

Sylph!Sajnálom az ovi ügyet.De miért nem vették fel?Már elmúlt 3 éves.Vagy nem így megy?Nem értek hozzá,de ahogy hallom milyen szar a helyzet...Már születéskor be kell íratni,meg ilyenek... :twisted:

Csszedina!A lekvárt lehet,kipróbálom.Meggy az úgyis lesz.
Írtam mailt.

Tekiroll!Sajnálom a nagymamát,részvétem!
Gratula!Én is elkezdtem fürdés előtt ráültetem.A szőnyegre már tud pisilni. :)

Mimi12!Neked Samu a dokid még?Vagy találtál valakit?Mondtam,hogy nem stimm nála valami.
A kép tök jó lett!!

Cunami!Egyél valamit,ne sanyargasd magad!
Fiad nem volt Martonba?

Gabusz!Ilyesztő ez a lázas dolog.Képet tegyél majd fel!Én is szeretem nézni a házakat.

Már megint ennyi az idő??? :shock:
Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Úgy elaludtam a bal lapockám, hogy alig tudom mozgatni a karom, mert akkor nagyon fáááááááááj! Hogy én milyen nyamvadt egy csaj vagyok! :lol:

Tierno! délután megismételtük a bilis mutatványt! :D De a meztelen popsijának nem tetszik a bigyó... :lol:
Dörmi... :twisted:
Hihetetlen, milyen nagylány Dorina! :)

Hú, de jó ez a sok befőzős reci... Én is szeretnék elrakni, bár nem sokat, mert annyira nem fogy... De az eperdzsem nagyon izgatja a fantáziámat, már nem tom, ki írta, hogy azt fog készíteni, de annak is please a receptjét!
Iwiwen létrehoztam egy receptes topicot, szerintem oda kéne majd felrakni ezeket a recepteket is. Vagy lehet ide, én meg a titkos receptek tulajdonosainak engedélyével átpakolgatom oda, és akkor egy helyen lesz. Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó? :)

Gabusz! Nálunk volt 3 napos láz, pár senki nem mondta ki, hogy az az, én szűrtem le utólag a "tanulságot"...
Jó, hogy újra köztünk vagy! :)

Orsi! Ugye azért edzések előtt eszel pár falatot????
Nem vagyok vékonyabb, asszem a BMI-nk ugyanannyi. :) Viszont rajtam vannak nagyon idétlen helyen zsírpárnácskák, meg megnyúlt bőr, úgyhogy azért nézek ki kicsit torznak. :twisted: :lol:
Brunszvik kastély... Mennyu, mennyu, ahogy Gézu mondaná! :lol:

Andi! Mit mondott a doki Veronikára?

Lini! Mikor jelez vissza a tanár, hogy elfogadja-e? Drukkolok nagyon! 14-e az már csak egy hét! :D
Remélem, minden oké lesz a következő vizsgálaton! Nagyon drukkolok! A csúnya nézéseket meg gyorsan elfelejteni! :wink:
Mi az, hogy nem tudtál fogyózni? Persze ha nem is kellett! :lol: És különben is! SZépen tartottad a cukros diétát, úgyhogy pár kilo lefaragása szülés után sem lesz gond, meglátod! :D

Zsand! Éljen a kutyus! :D
Naná, hogy megdicsérik Dorinát, ne legyenek kétségeid, hogy ő a Te lányod! :D A gyerekek másképp viselkednek ám közösségben, mint otthon. :wink:
2 órás műsor???? Hát inkább nem mondok semmit.... majd mesélj, milyen volt!!!

Mennem kell, szólít a fiatalúr, még jövök!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Jó reggelt! :D

Szilvi, nem jöttök inkább holnap??? Olyan trotty, szeles idő van, így tutira nem tudunk a kertben lenni!Abbe nem gondoltam bele, hogy a házban kergetőzik majd a két kutyus! :shock:
Ha csak a ma jó, mindenféleképpen gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bakker nekem még nincs mára edzőgatyám! :shock:
Dolli nem láttál Arénába??????

Annyira várom már a mai edzést!!!!!!! :D
Igen, eszem ne aggódjatok, a hétfői nap az csak a gyomorszűkítős nap volt! :wink:

BOGI FÉL SZEME FELDAGADT!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Mi lehet ez???? Múltkor a másik dagadt fel, így éjszaka, de akkor megütötte a hintával! Csipás is a szeme, most azon agyalok, hogy meg kéne mutiznom a doktornéninek! :?

Szilvi, lehet tudni, mikor jön holnap István?
Mert lehet csak holnap viszem le, mert akkor délutános a Sára és nem kell olyan sokat várni rá!

Hajnalban über brutál adagot vasaltam! DE HONNAN VAN ENNYI??????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lépek mert mindjárt ovi!
Vendég

Szasztok!

Orsi, akkor holnap... remélem már jön a jóidő!!!! Hány órától mehetünk? Este meg Te mondd meg mikortól menjen a párom! Ahogy Neked jó, de ha nem jó a péntek, az sem baj! A gyerek az első! Nem lehet, hogy huzatot kapott a szeme? Nálunk már volt olyan hogy a kocsiban huzatot kapott... vonaton nem volt szél? Kamillás borogatás....
Ovi miatt meg ne érezd Magad rosszul!!!! Nem Te döntötted el kit vegyenek fel! Evvan.... majd ügyködök :wink:

Dolli, én is el szoktam aludni mindenem, múltkor a nyakamat aludtam el úgy hogy egy hétig, nem bírtam rendesen mozogni!
Látom alakul a bili dolog! Ügyesek vagytok!!!!

Tierno, de helyes a nagylány!
Ovi, sajna csak 5 évesen kötelező felvenniük, a kisebbeket csak akkor ha van hely, de az meg nincs....

Na, az ebéd is kész van, szép rend van, de ki tudja meddig... :wink: :lol:
sylph

Orsi! Arénában csak a fürdőrucikra gerjedtem, de talán van más is... :roll:
És igenis aggódunk, mert elfogysz itt nekünk! :lol:
Jah, és kórházból 94-gyel jöttem ki, rá két hétre voltam 90..., addigra ment le a vizesedés.
De tündérek a gyerkőcök! És az a puszis! :lol:
Masszázsra én is mennék, beneveznék, de annyira nehéz időt találni rá... látod, már több mint egy hónapja nem jártam nálad, és érzem is! Pedig ezt rendszeresen lenne érdemes. Olyankor annyira fel voltam töltődve!
Hű, éjjeli tescozás? Nem vagy semmi! Mennyit szoktál aludni? :roll:
Én is a huzatra gondoltam rögtön Bogi szemére... Meg nagy szél is volt... Este Gézunak is bedagadt meg könnyezett/pirosodott az egyik szeme, de az inkább valami allergia lehetett, mert nózija is folyt rendesen, és mára kutya baja... Valszeg sütés közben valami irritálhatta. Mindig a konyhában bóklászik! :lol:

Noémi! Érdi Tescoban van...
Nagyon helyesek vagytok a képen! :) És a szerkesztés sem kutya! :wink:

Edina! Te nem vagy fent az iwiwen? :-o
Én tavaly csináltam bodzát, de csak a feeling kedvéért, asszem lett vagy 2 lityi! :) Anyum viszont nagyüzemben csinálja az egész családnak... Tavaly 80 litert csinált!
Ez a meggyes recept nyamika! :)

Szilvi! Húh, és jó magas is vagy... Mondjuk 2 gyerkőc után szaladgálva nem is egyszerű felszedned gondolom pár kilot... :o

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Szilvi!

Holnap várunk Benneteket, gyertek jóóóóóó korán, mi 8 felé már itthon vagyunk!Tudom Ti is kiskakasok vagytok, ahogy összekészültök gyertek!
István(ugye így hívják a férjedet! :oops: ) meg jöhet holnap 18h-ra ha az jó Neki!
Már úúúúgy várom mit szólnak egymáshoz kutyáink!Lehet először morogni fog Marcipán, mert mégiscsak örzi a területét!
JAAAAAAAAAJ DE IZGIIIIIIIIIIIIIII! :D :D :D

Dollikám, Te fájós lapockájúúúúúú fogyóbajnok!!!!! :D
Hétvégén is jöhetsz, ha otthon van párod! Nekem ez így tök kényelmes! Akkor vagyok bajban ha valaki hétköznap jönne délelőtt! :shock: :shock: :shock:

Egy barinőm meggyőzött hogy reggelizzek, mert ki fogom csinálni a gyomromat!
Ma ettem is, fincsi teljeskiörlésű kenyeret, egy szelet sonkával, kigyóbubival, paradicsommal és egy kefírt is lenyomtam!

Ebéd nálunk rakott karfiol lesz, de még el sem kezdtem csinálni! :?
Magamnak sali, keménytojással.

Tierno, Te mi a manót csinálsz hajnal 3/4 1-kor????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Bubut nem vittükMartonvásárra(vagy -ba??? :oops: ) mert Ő oviban volt! :) Nagyon édes Dorina a játszóban! Az a kép a legjobb haol már szétzuhant! :D :D :D :D

Mennem kell!!!!!
Vendég

Lányok süt a naaaaap!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi, akartam már kérdezni, mi a kutyakajátok neve? Kipróbálnánk, mert még mindig fosti van nálunk...

Dolli, hát nem egyszerű, pedig eszem rendesen, meg csúsznak le az édességek is.... ilyen alkat vagyok... ha megfeszülök, se leszek 60, mondjuk a bmi szerint vagy 65-68nak kéne lennem, de szerintem az már sok lenne, pocakosan voltam annyi....
sylph

Orsi, látom közben írtál.
Páromnak jó a 6! Holnap akkor tali?! De jó! Én is kivi vagyok a kutyukra! :lol:
Reggeli az fontos! A fogyidról eszembe jutott a török csirkesalim, nagyon fincsi, van benne pari, paprika, ubi, újhagyma(én ki szoktam hagyni mert nem szeretem) kaukázusi kefír, egy kis majonéz, sült pipidarabok, reszelt tojás a tetején.... nyami!!!!!! Érdekel? Vigyem a recit? Vagyis nagyon nem is kell, mert ezeket kell összekeverni.... :wink:
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?