Új privát üzeneted érkezett!

Kicsi Katának sok boldog Névnapot!

Kép

Nimródnak pedig:
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

[quote]1 írta:) Olga, sós baconos?,koradélután
2) Balwin, pompos? , 4 körül
3) BBJ, almás krémes, 2-4 között szunditól függően
4) Dorka (?) bűnrossz kekszes, 3-4 között
5) Andi, marcipános csiklandozás, ?
6) Popicsalád, sajtos pogácsa, 2-4 óra között szunditól függően

Ez volt az update.

Dorka: Szép volt nagyon! Itt ott hasonlít az enyémre. :) Nekem is mondták, mondták, hogy mikor lesz baba, nem hittem el. Csak egy pl. a sok közül...

Andi: Elfelejtettem a te szüléstörténetedhez is gratulálni. :oops: Örülök, hogy olvashattam.8) 8)

BBJ: :shock:Hallod, Judit, jó hogy ezt mondod, én meg úgy gondolkodtam, hogy marhára ráérek foglalni, kevesen fognak nyaralni úgy általában. De nagyon igazad lehet....
jaimee1

Áve.

Bakker, tudtam tennap, hogy kimarad valami :oops: (sztem ma is ki fog :? )

Máténak gratulálok a szép teljesítményekhez!

Andi, szép szüléseid voltak, mégha az első problémás is lehetett volna... :)

Dorka, a kórházban töltött rész az enyim szülésre is hasonlatos :D Jó volt olvasni, kicsit bele is éltem magam :)

Jaimee, a pompos akkó mehet kérdőjel nélkül :)

Judit, este Apáék Miklóson jáccanak. Csak szólok, hátha kimozdultok arrafelé :)

Menek, eltűnök vasárnap estig.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Köszönjük szépen a születésnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D A névnapját nem most tartjuk, hanem augusztsban.

Sajnos csak vacakolt a netünk otthon, nem tudtam belépni, most Tesóméknál vagyunk, innen írok. És ha tudok, visszaolvasok, és másra is reagálok most már. :oops: Ahogy az oldalon végigfutottam, láttam vannak képek is.

Most nincs sok időm, később beszámolok a szülinapról, ajándékokról, tortáról, teszek képeket is róluk, még a Húsvéti képekkel is adós vagyok :oops: :) .

Most csak ilyen volt ilyen lett képekkel jöttem:

néhány órás Nimród baba
Kép

Kép

1 éves nagyfiú
Kép

Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Anyáék most mentek el, sütögettünk, fiúk fociztak, szóval jól eltelt a nap. :lol: Minden gyerekem olyan koszos, hogy végre látom majd, tényleg van valami haszna a fürdetésnek! :lol:

Judit, én is nagyon örültem, hogy öszeakadtunk, csak káááár, hogy mindig olyan rohanásban van mindenki.... :roll:

Nimródnak mi is boldog első szülinapot kívánunk!

Jaimee, köszi, hogy összeszedted, ki mikor jön és mit hoz. Remélem, csatlakoznak még páran.

Veráról mi hír? Már egy hónapja nem írt...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Kicsit megkésve de kívánok a Nimródoknak boldog névnapot, a szülinaposnak külön boldog szülinapot is!

Köszi a hiányolást, de mikor végre rászántam magam, hogy írok, olyan car volt a babanet, hogy még olvasásig sem jutottam.

A helyzet az, hogy tele vagyunk programmal, lassan határidőnaplót kell vezetnem, annyi felé megyünk...
Egyébként jól vagyunk, Csonginak kitűnő lett a háromnegyedes értékelője, irtó büszke vagyok rá.

Mi tegnap focimajálison voltunk, csapatunk szervezésében. A szajoli Alcsi Szabadidőközpontban. Volt gyerekfoci, apa foci és ANYA FOCI! Én voltam az egyik csapatkapitány! Hát lányok, megállapítottam, hogy 15 év alatt összesen nem mozogtam ennyit, nem is nagyon bírtam. Eleve tűző napon voltunk, és hát futni kellett elég sokat.... a labdát sokat nem találtuk el, de irtó jókat röhögtünk.
Este már mindenem fájt, iszonyatos izomlázam van! Úgy mozgok, mint egy öregasszony! De nagyon jó volt, bográcsban pöri, voltunk vagy 130-an. :wink:

Nyaralni is a focicsapattal megyünk, már le van foglalva apartman Siófokon az Ezüstparton július 4-11. 21-en leszünk gyerekekkel együtt. Aztán még tervben van augusztusban Bogács, szintén focicsapat :wink:

Ne haragudjatok, de annyi mindent írtatok mióta nem írtam, hogy nem tudok reagálni, főleg nem egyenként... :oops: Így most ez csak rólunk szólt :oops:

Ja, még annyit, hogy jövő hét szombaton jön haza apa, még nem tudom mikor, a tali még képlékeny, hogy tudunk-e menni...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Végre Évi, hogy jelentkeztél! Nem baj, hogy rólatok szólt a hozzászólásod, hiszen épp rólatok szerettünk volna hallani! :)

Egyre fogyunk a babataliról. :cry:

Mi is bográcsolni voltunk tegnap, meg ma is az lesz anyósnál! :D Ma én nem megyek, nyelvtanfolyam lesz. :cry:

Ildi! Nagyon édes Nimród! Szerintem nagyon sokat változott az arca, a vonásai az első képekhez képest! Tudom lányokra szokták mondani, de olyan bájos az utolsó képeken abban a kalapban!

Na mennem kell babó nyafog.

Pusz!

Olga

Kép
juhaszolga

Tímeánknak boldogságos névnapot!

Kép
jaimee1

Hoppáré!

Szami! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Erről jut eszembe: köszönjük a Péteres névnapos köszöntéseket, de az én Péterem majd júliusban tartja. Azért köszi! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Ildi!
tényleg sokat változott, Nimi, és nagyon tényleg bájos az utolsón. nem hiszem, hogy haramia lenne belőle a kép alapján!

Timi!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
Boldog Névnapot!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Köszönöm, lányok, kedvesek vagytok! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hola.

Itthon :)

Évi, novégre, rólatok is hallani :D Foci?! Belebetegedtem a gondolatba...örülök, ha a séta megy :mrgreen: Azé jó kondiban lehecc :wink: Csonginak gratu a 3/4-es "bizihez" :)

Ildi, tyűűűű, nagyon szép kislegényed van :lol: Tudom, fiúkra nem szokták ezt a szót használni, de az, nah :)

Szami, Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali,

Ildi, NImród nagyon édes! főleg a kalapos képen! Én eddig sűrűbben láttam alukálni békésen :wink: :D

Szami, boldog TÍmeát kívánunk!

Évi, végre jöttél! Gratula Neked és Csonginak is a szép eredményekhez!!

Betti, tesódék hogy vannak? Holnap hajnalban fél 7-re megyek a 6.-ra NST-re. Esetleg nem leszel bent?

Majális nálunk jól telt, láttuk Veráékat, Nikiéket is! Szabinak tetszett a kavalkád, egy felfújható kalapáccsal tértünk haza :D
Szombaton viszont én nagyon furcsán éreztem magam, azt hittem, lesz valami... Most már nagyon erőteljesek a keményedések, és gyakran érzek erős nyilallásokat, amik a combom felé sugároznak... Szabival nem éreztem ilyet, mindig meglep, ha érzem...
Most már nagyon a célegyenesben érzem magam, azt hiszem, ideje letenni a hosszú délelőti sétákról, kcsit lájtosabbra venni a nappalokat.
Pénteken fürdetésre átmentem barátnőmhüz és a két hónapos BArnushoz, olyan jó volt picibabázni! :) Még inkább türelmetlenebbé tett, nem győzöm kivárni Bálint születését! :)

néhány kép a hétvégéről:
Kép hajónézőben
Kép volt nagy örömködés :)
Kép ismét babáztam :)

Kép
Kép
dorkáék

Szami! Boldog névnapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Húh Dorka! Ha feltűzött hajat viselnél, mikor találkozunk az utcán, lehet elmennék melletted! :lol: Van pocak, kérem! :D Gyanús vagy te nekem, hogy szombaton ti már nem tudtok jönni Szamiékhoz! :D

Jut eszembe: Ha balwin Judit és Jaimee is sósat csinál, akkor én lehet édeset... :oops: Mondjuk reszelt túróst!

Dorka! Emberem is látott benneteket a majálison, de csak jóval utána említette nekem... :roll: Nálunk a forgó autók voltak a nyerők, kétszer mentünk rajta. Természetesen nem Balázson múlt, hogy többször nem... :roll: Meg akart ugráló várazni is, végül csak kiabált kifelé, hogy elesik... :? Pedig nem egyszer voltunk már... :shock:

Szilbee is úgy el van tűnve, nem jellemző rá.

Dorka! Nagyon jól leírtad a szüléstörténeted. Olyan megrázó volt, mikor írtál arról a 28 hetes csecsemőről, a családod meg kint. :(

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok

Dorka sajnos nem leszek bennmert fenn vagyunkPesten péntek óta majd holnap megünk haza és csütörtökön megyek gyakszira
tesómék jól vannak a kicsi nagyon ügyes eszik alszik......

Bettike nagyon elvezi csak most volt egy hisztije s kapott a seggére mert ilyet ő még nem müvelt hogy boltnak a kelős közepen. szep helyen laknak.

egynlőre többet nem tudok miröl irni majd holnap jövök s felköszöntöm ami lemaradt.

puszika szép napot

Kép
kbernadett

Áve.

Betti, akkor épp itt volt az ideje :wink: :lol: Monnyuk én se bánnám, ha a boltos hiszti kimaradna az életünkből :roll:

Dorka, lent van már a pocak? Télleg, Szilbee fog értesíteni minket, ugyi? De ám lépésről-lépésre! :D 8) Szabi a kalapáccsal kép naon husi :)

Süti: lehet hirtelen felindulásból csinálok málnás túrótorta szerűt is...nemtom...a pompos biztos :)

Vótunk ma 4D-s uhun Pöstön... reggel TG-n voltam, és Emődi doki hiányolta a 30. heti uhumat. A dokimhoz meg csak két hét múlva kaptam időpontot, szal 4D-ztünk. Hátkérem, nem lesz ez apró gyerök :lol: Már csak 5 nap a difi, a korábbi másfél héthez képest. 8,5 cm a buksija, 6 cm a combika, és 2109g-ra saccolták.

Folyt.köv.

Judit
Kép

Kép
balwin

Szal...

A pöpit újra megmutatta (a golyók már a helyükön :wink: ) , de a pofiját továbbra is takargatja...ennyit sikerült elcsípni belőle:

Kép

Az orra kb. olyan lesz, mint Lucié 8) Amúgy mire odaértünk, szépen bealudt a drága, ezért tartotta a kezecskéit az arca elé/mellé...és végre koponyavégű a fekvése :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Balwin: Szupi hírek!!!! :P Beleértve a málnás túrócsodát is. :oops: :oops: Jóképű legénykétek lesz.8)

Dorka: Milyen jól nézel ki, hallod. Nekem már ilyenkor akkora vízfejem volt, hogy ihaj. :lol: Jók a képek!

Judit: Este Showderklub! :P :P :P :wink:

Bocsánat, nem tudok többet rejagálni, megyünk fürdeni. Majd jövök még.

Hiányzók? Andi, Anikó, Kata,Judit stb stb stb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.05.04 20:06-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Dorka! tényleg csini kismami vagy! a pocak sztem még mindig fent...

Judit!
jaj de jó kép! na akkor megnyugodtál! de én továbbra sem értem miért akarsz Te nagy gyereket? elég ott kicsit is megszülni! túrós izébizé? jöhet!

Jaimee!
el vagyok havazva csütörtökön, és pénteken is van két elővizsgám.. sajnos... bár már szombat lenne! de azért sztem showderklub befigyel, múlt héten si néztem! legalább vigyorgok! aztán meg reggel sírok, a korán kelés végett..

na pussz indulunk mi si fürdetni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee, ide írome: kecskesmacis kép nagyon cukorfalat :lol: Több fotó esetleg?... Biztos van pár :)

Túrósizé akkor lesz, ha Anyukám mettanálja a receptet :oops: (legutóbb otthagytam)

Judit, ez csak az én hülyeségem... De tény, hogy nyugodtabb vagyok most, hogy "behozta a lemaradást". Végülis egyikünk sem apró termetű, nekem fura volt belegondolni, hogy esetleg picuribb babucink lesz...meghát FIÚ, legyen kellő termete :mrgreen: ...nah, mondom, csak az én hülyeségem :)
Vizsgák? Pfff... nem irigyellek...de drukk-drukk!

Judit
Kép

Kép
balwin

Szép reggelt!!!

Ildi: utólag is, de nagyon sok boldog névnapot kívánunk a bájos Nimród babának és boldog szülinapot is!!! (szerintem ez utóbbi köszöntésem is elmaradt... :oops: :oops: ) Nagyon ritkaság kinézetű fiú gyerkőc... igazi amerikai álom... :wink:

Szamóca: Boldog névnapot kívánunk mi is Neked!!! Sajnos biztosan mondhatom, hogy nem tudunk elmenni Hozzátok, mert az ovigála du. 4-kor kezdődik... és mind a 4 csoport előad több mesét is.

Jaimee: de akkor most testing lesz vagy nem lesz?! Gyanús vagy Te nekem... az az őszi rajt csak smafu....:-))

Dorka: irtó jól nézel ki így végidősen is... ez számomra elég irigylésre méltó... Most már én is várom milyen "végetek" lesz :wink: :wink: ... kedvenc doki bácsinkkal...

Katlina: előbbiekről jutott eszembe... mintha Te is dokit akarnál váltani... rosszul emléxem?! És ha igen miért?

Olga: Te most már készülsz az év végi vizsgáidra és az álomvizsgára? Hogy van Balázs... nem is emléxem, hogy mikor írtál róla.... :roll:

de mindenki elég keveset ír mostanában... és a gyerkőcökről is... tudom, én is.... :oops: :oops: :oops:

Balwin Judit: hála égnek, megnyugodtál :lol: Lassan Te is végidős leszel... Nst meg ilyenek... :lol: Tök jó!!! Reszkessetek (Dorkával) ha lehet, mindenképpen meglátogatlak Titeket bent a zártosztályon :lol: (plusz velem-tartók) Nekem is csalódás volt egyébként Bence súlya, amikor megszületett... mindenki azt mondta, hogy lesz biztosan 4 kiló... az apjával mi is elég nagy/magas és szélesek vagyunk. Ja, (már írtam) 3 kiló lett kereken Bence.... sokáig tartott, míg feldolgoztam... kb. egy hónap..., de aztán viharos gyorsasággal behozta "lemaradását" :wink:

Bbj: úúúú, már vizsgázol? Mik lesznek most? Akkor tanulmányi szabin vagy :wink: Csajok?

Andii: Kisbeteg meggyógyult már?

Más beteg most nincs hála égnek, ugye?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Persze már rég jól vagyunk, csak mi is sokat csavargunk a jó időben. Nóri 2 napja nem kér cicit este sem. Hihetetlen, hogy ilyen hamar eljött ez az időszak, mivel 11 hónaposan még napi 6x, 8x szopizott. :oops:
A cicim teljesen eltünt. Nem tudom azért furcsa-e, mert sokáig nagyobb volt, vagy tényleg kisebb lett mint volt. Mindenesetre meg kell barátkozni az új magammal.

Balwin: de jó, hogy befordult!

Dorka: szerintem már lentebb van az a poci!

Kata: de kár, hogy nem tudtok jönni!

Mi is 2-4 körül megyünk. Apa nemigen jön.

Judit: drukk a vizsgákra. Te egy hős vagy!

Erika: a kecskés kép tényleg szuper!

Olyan fura, hogy szombaton tényleg találkozunk! Csak kár, hogy sokan nem tudnak jönni! Mondjuk így is leszünk egy páran Szaminak!

Andi

Kép
Kép
andii

Jaimee: gyorsan én is átfutottam a blogod utóbbi részeit.... nekem az állatkertes 2. kép (is...az első nem dicsérem, az adja magát..) tetszett... anya, mint egy agyonizmozott kajakos csaj kétajtósszekrény vállaival :wink: És a szopis képek...!!! Nagyon édik!!!

Kép

Kép
szolkata

Bbj: ma meg holnap van nálatok a cirkusz? És 6-kor kezdődik?

Lehet átviszem Maját, de hétvégén csak futtában pillantottam a hirdetőtáblájukra és pontos adatokat nem tudok. Azt sem, hogy Miklóson hol lesznek.
Ha tudod írj! Köszi!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Na csak gyorsan

Kata!
nem, nem vagyok szabin, próbálok munka után tanulni, meg iccaka. még bírom, az elején vagyok, aztán majd látom a vége fele.. lehet júniusban ki sem megyek :lol:
előrehozott, mert annyi van, hyog nem végeznék a vizsgaidőszakban hajaztam az augusztusi uv-re de eltörölték, illetve előbbre hozták júi végére, így most kell mindent megcsinálni.
csüt. büntijog, péntek eu-jog.

Andi!
passzolok, van jegyünk, de nincs rajta semmi. ma biztos, meg holnap is, mert Misi kérdezte, hogy akkor melyik nap legyen, én nem mondtam rá semmit. de hoyg hánykor????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

balwin Judit! De jó hírekkel jöttél! De jó, hogy menetirányba fordult Hunor baba! :D Málnás-túrós jól hangzik! De ahogy időd lesz...

De jó Andi, hogy ti is jöttök! :D Szerencsére (bocsánat a többiektől), de Balázs is leszokott a ciciről februárban. Végre!!! :roll:

Kata! Érdekes, nem tudom mi van velem, de nem nagyon készülgetek... :oops: Tudom, lesz ebből még sírás! :lol: Most pénteken lesz 1 vagy 2 vizsgám, aztán hónap végén még egy, azután már csak az állami.

bbj Judit! Téged akkor majd szidunk csüt-pénteken! :lol:

Dorka? Nst? Csak nem bent maradtatok? :shock:

Szilbee? Életjelet!

Közkivánatra (főleg Katáéra) :lol: : Köszönöm Balázs jól van, meg van, el van. :lol: Reggelente már nincs hiszti bölcsiben, mindig viszünk valamilyen játékot megmutatni a többieknek és akkor simán bemegy! :D Nagyfiú, nagyon gyorsan gyarapodik a szókincse. Mostmár ő "mesél" a képes mesekönyvekből nekünk. :D Hát a vesszőparípám a bili. Eljutottunk oda, hogy ráül, sokszor ő kéri, hogy vegyük le a pelust, de még egyszer sem sikerült felavatni a bilit. Sajna a szőnyeget annál inkább... :? Na de ezt nyáron már csak-csak megoldjuk!

Corába járóknak: Pontbeváltásért plusz pont jár! május 18-31 között! 100-500 pont beváltásakor +50 pontot kapsz.

Na ennyi.
Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Szió,

Judit, de jó, hogy minden okés HUnor babával!!!! Gondolom, hogy megnyugodtatok a jó hírekre!!! Kár, hogy jobban nem látszik a kis arca, de biztos szép baba lesz!!!!!
Táska becuccolva? Te Hunornak viszel be saját rucikat?

Olga, köszi érdeklődésed, nem maradtam bent NST után, most is rendben volt minden, majd pénteken megyek, szintén hajnalban, hogy hazaérjek, mire Peti indul a munkába.
A bili varázsa már nálunk is elmúlt.... Már nem érdekli Szabit sem...

Andi, jaja, száll lefeé a hasam, egyre többet nyilallgat is, szóval nem szeretném már sokáig húzni kettesben Bálinttal! :) Eddig az volt a fő kérdés, hogy "terveztétek a kistesót?" Most meg az, hogy "te még mindig egyben??" ..... No comment....

Kata, remélem most sem lesz semmiféle csalódás a dokibácsinkkal, de hát miért is lenne? Ha odaér, akkor onnatól kezdve tudom, hogy minden okés lesz!!!!
Ja, és várunk majd a zártosztályon (ez tetszett! Én néha neurológiának hívnám...) téged is!
Szilbee majd szállítja a híreket, infókat, képeket!
Riasztó beüzemelve???

Judit, ilyen komoly vizsgák egymás utáni napokon... ÁÁÁÁ, én nem bírnám már! Kéz- és lábtörést hozzájuk!!!
Szorítunk!
Olga, Neked is!!!!

MA szabadestét kapunk, ma van a 13. évfordulónk Petivel, így utoljára még elmegyünk valahová a fürdetésig, a júliusi házassági évfordulót úgysem tudjuk majd megünnepelni.

Kép
Kép
dorkáék

pihenek...

Olga!
még nem tudod, egy vagy kettő? hát az hogy lehet?

a bilivel ne izguljál, majd jön a jó idő, és akkor! nálunk az ébredések utáni első pisik mennek a bilibe, meg este, így már napi 2 max 3 pelussal elvagyunk. kakára már szól, de csak utána. most nagyon dícsérem, hátha előtte is megszólalna!

az állatok behordása a bölcsibe nálunk si bevált, minden nap viszünk valamit, amit éppen felkapok.

Dorka!
jaj még jön ezután a Te meg már megszültél mondat is! a sok marha!!!!

jó szórakozást! hova mentek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Voltunk a cirkuszban. Hát nagyon csalódott vagyok, nem erre a bandára számítottam. Na mindegy, Majának érdekes volt.

Viszont találkoztam Grétivel és Letivel. És Misivel is persze. Gyönyörűek a lányok, teljesen elolvadtam tőlük! Majának is úgy tetszettek, örült, hogy szombaton láthatja őket megint.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Dorka! Jól, van, jól van, csak nem jelentkeztél NST után, nekem meg beindult a fantáziám! :D Aztán mostmár pénteken se maradj bent! Hétvégén még össznépi pocaksimogató lesz! :lol: Ha engeded...
Gratula az évfordulótokhoz! Milyen volt a tegnap este? Merre voltatok?

bbj Judit! Hááát, most úgy van, hogy az egyik kedves tanár úr nem ereszkedik le a hallgatók szintjére. Ezt a tantárgyat csak néhányan tudtuk felvenni és már csak vizsgára, mert az új bolognai rendszerben már nincs, de nekünk még kell... :roll: És kedves tanár úr nem válaszol az e-mailekre, melyben vizsgaidőpontot kérünk tőle. Pénteken amúgy is lesz tesi vizsgám, és én szerettem volna aznap megcsinálni, mert utána már nem megyünk iskolába, majd csak egy szintetizáció vizsga és az államvizsga miatt. Tehát így esett a nagy eset...

Andi! Melyik cirkusz volt ez? Nórit lekötötte? Én Balázst még nem merem vinni.
És nálatok Judit? Leti bírta? 2 órás volt az előadás? Én már úgy vinném Balázst!

Olga

Kép
juhaszolga

Nimród nagyon sármos kispasi!!!!!!!!!!

Balwin!
Fannáékról tudsz valamit?????
Fotó aranyos,és a méreteket behozta a kislegény!!!!!!

Dorka!
Aranyosak vagytok Szabival a közös fotón!
Szabi eleven gyerek(nekem a kép ezt sugározta-mintha sütne a szeméből a kópéság :wink: )
Ditkével szoktál tallkozni-velük mi van???

Kata!
Dokit ja váltani kéne de nem találtam megfelelő alanyt,az ok ne 5percesek legyenek a magzati uh-ák,180-as vérnyomásnál ne azt mondja hogy "magán már csak a szülés segíthet"
meg ilyen apró dolgok

Olga!
Nálunk is mumus a bili,nem is pisilt még sehová csak a szőnyegre

Kép

Kép
katlina

BBJ: Akkor hipermega drukk neked a vizsgákhoz! És kitartás!

Olga: Ezek után remélem, megajánl egy ötöst. :wink: Vizsgához drukk!

Andi: A másik topikban szakértők a csajok cirkusz témában. Jön majd jobb banda is. Bár nekünk még nem aktuális, Réka tiszta sajtkukac. Akkor most már nem is szopik Nóri? Cickó nekem akkor állt vissza eredeti méretére, amikor az éjszakai szopik leálltak. Fura volt egy kicsit, de már nem is emlékszem, milyen volt RÉGEN.

Dorka: Beszámoló a tegnap estéről? Klassz volt?

Kata:
[quote]a írta:nya, mint egy agyonizmozott kajakos csaj kétajtósszekrény vállaival
ŐŐŐŐ....ezt bóknak veszem. :mrgreen: Gyermekem pedig pehelysúlyú. Testing nem lesz. Csak ha késne valami csoda folytán. De majd szólok. :wink: Szeptemberben kezdünk élesben. Ha én mondom... 8)

Hallottátok? Béres A. babát vár. Lombik, apaproblémák miatt. Novemberre várja.

Rólunk: kérdés - 1,5-2 éveseknek milyen játékot javasoltok? Van fogantyús puzzle...azt már unja...rajztábla, ceruzák, edénykészlet, őőőő.....képeskönyvek.
jaimee1

Balwin: igen, van még egy rakás kép, dobok egy extrát, ami nincs a blogban. Még.

Kép
jaimee1

Jaimee! Építő kockák? Duplók?

Ma már kétszer kerestem telefonon tanár urat, eddig semmi...
Képzeljétek, hétfő délután szóltak a bölcsiben, hogy mostmár ne vigyünk gyümölcsöt, mert nem adhatják oda a gyerekeknek. :shock: Miértre válasz természetesen nincs.

Olga

Kép
juhaszolga

Nóri addig anyumékkal volt míg mi cirkuszban.

Szopi három napja nincs egyáltalán. Tök furi reggel koffeines kávét inni, agyalás nélkül megenni meginni bármit. Úgy érzem pont most volt itt az ideje. A babatejet egyébként pont olyan pózban kéri mintha szopizna.

Szilbeeékkel mi van? Tud róluk vki vmit?

Andi

Kép
Kép
andii

Olga!
Volt erről valami vita,nemrég a tv-ben,de a részleteket nem tudom,csak arra emlékszem hogy,fogkrémet,gyümölcsöt......nem neked kellene vinni,hanem az ovinak kellene állnia.Valami ilyesmi volt

Erika!
Hát ez kép!!Olvadozok a csajodtól!!!!

Kép

Kép
katlina

Szobatisztaság terén én csak a saját példámat tudom elmesélni. Sokáig eröltettem mert korban már ott volt Maja, de azon kívül, hogy mind a ketten szenvedtünk eredménye nem lett. Aztán hagytam, és amikor ő szólt, onnantól ment a dolog éjszakára is. Minden gyerek megérik rá előbb utóbb. Az okosokkal meg nem kell foglalkozni. Legyen készenlétben az eszköz, de ne legyen kényszer.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Megint jó rég voltam… :roll: mindig tervezem, hogy „na, ma már írok!”, de egyszerűen nem jutok odáig. :oops:

Elmaradásaim:

Nimródnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!! Nagyon édes nagyfiú!

Szami! Boldog névnapot!!!

Katának is nagyon boldog névnapot!!!!

Andi! Klasszak a szüléstörténetek!

Dorka! Te történetedet is jó volt olvasni, hamarosan írhatod a következőt! :wink: Szabi nagyon édes, azon meg, hogy Te milyen csinos kismami vagy, már meg sem lepődök! :D Boldog évfordulót! Vacsiztatok vhol? Kérdezted a múltkor, hogyhogy 9.-e a ballagás. Nem tudom. :roll: Szakmunkásképzőből ballag a csaj.

Balwin! De jó, hogy Hunor baba menetirányba helyezkedett! :D És szépen fejlődik!

Judit! Vizsgákhoz drukk!!! Kerttel mizujs?

Kata! Voltak már a szerelők?

Jaimee! Réka nagyon cukker!!! :D Azta, hamarosan kistesó-projekt! :shock: :wink: :lol:

Katlina! Hogy álltok a házzal? Nem találsz dokit? Pedig ezek nem nagy elvárások... :roll:

Olga! Nem semmi tanárt fogtatok ki! Mennek Neked is a drukkok!

Elküldöm, mielőtt elszáll...

donkoaniko

És sajnos minden igyekezetem-fejtörésem-szervezésem ellenére nem jutunk el a talira. :cry: :cry: :cry:
Dorcinak kötőhártya-gyulladása van, nem 100%, hogy a fertőző fajta, de így nem megyünk azért gyerkőcök közé. Szemcseppezni kell, elég csúnya neki, dörzsöli is szegénykém.
Nagyon szomorú vagyok, hogy nem találkozok Veletek. :cry:

Voltunk 2-án is ballagáson, jó volt, leszámítva a hűvös időt. Dorka leginkább a kerti törpéknek örült a vendéglátóinknál. :lol:

Kép

Még mindig nem indult el. Egyre nehezebben viselem az „ugye már szalad?” típusú kérdéseket, amiket úton-útfélen feltesznek. Mikor mondom, hogy "nem", csak bámulnak, hogy én ezen nem aggódok, aztán meg sopánkodva mégis kinyögnek egy „majd elindul már” vigasztalást. :wink: Hát egyszer biztos. :D Igazából nyugodt vagyok én, csak nincs kedvem mindenkinek elmagyarázni, hogy nem olyan nagy tragédia ez.

A mászást egyébként már olyan tökélyre fejlesztette, hogy azon már egy csepp csiszolnivaló sincs, ( Apa szerint maximalista :) ), simán felmegy a fotelba, ágyra, nagy örömömre megfordul, úgy jön le, ügyesen letolat.

donkoaniko

Anikó: de jó hallani rólatok!Kár hogy nem tudtok jönni! :cry:

Gyógypuszi Dorci szemének. Gyönyörű kislány! Ügyes vagy, hogy nem foglalkozol a járást sürgetőkkel! Nem is kell!

Erika: Réka is gyönyörű, már alig várom hogy "igaziból" is lássam!

Andi

Kép
Kép
andii

Andi: ügyesek vagytok, hogy ilyen szépen elválasztottátok magatokat egymástól. Vagy hogy mondjam?

Anikó: Mondd nekik, hogy peeeersz, mint a nyúl. Még a másfél évesek sem szaladnak kimondottan. :roll: Nincs elmaradva semmivel, de ezt te is tudod. :wink: Szípek vagytok nagyon!

Olga: És hogy szokott le Balázs a ciciről? Egyik napról a másikra magától? Vagy besegítettél neki? Duplo jó ötlet, köszi.

És méééég valami????

Kata, Anikó: Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira.

:( :( :( :(
jaimee1

Anikó: Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaimee1

sziasztok!

Sajnos mi sem tudunk menni a talira :cry: Mert pénteken éjszakás leszek szombaton 10-re meg vinnem kell Bettikét mert családi coop napok lesznek nálunk s táncolni fognak megint :-) utánna meg nem ártana pihenem is :)

Szóval nagyon sajnálom, de majd a nyárra megpróbálok egy talit szervezni hozzánk, ha kijöttök persze :-D

majd a hétvégén írok

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok,

Anikó, de jó, hogy képet is hoztál, nagyon édes Dorci, jó sokat nőtt, nekem úgy tűnik.... A járással meg nagyon jól gondolod: elindul, ha akarja, nem tragédia, és nem mérce az, hogy mikor indul el.
A kis szeme pedig remélem mihamarabb rendbejön!

Olga, azért hátha letudod a vizsgád pénteken!
Holnap nem tudnánk valahol összefutni? MErt odaadnám Szami könyvét, ti tuti eljuttok majd a talira, mig meg ugye nem biztos...
Nem jössz véletlen a belváros felé? Vagy nagyon tanulsz?
Ha nem, akkor meg 6 óra felé kimennénk kocsival hozzátok, hogy odaadjam! Jó lenne nektek?

Andi, majd lesz jobb cirkusz is még, bár én sem vagyok képben, melyik milyen...
Olyan 4-5 éves kortól ajánlott? Hány órás egy műsor?
Szopit magától nem kér már Nóri?

Katlina, jaja, elevenségből nincs hiány, és akkor finoman fogalmaztam :wink: Rosszcsont kópé nagyon, de hát így kerek a világ :)
Gondolom Robika sem a fenekén csücsülős típus! Olyan jó lenne már látni benneteket!
Ditkéék jól vannak, szoktunk találkozni, de megint vizsgaidőszaka van. Zsófi továbbra is nagyon szép, jókedélyű, és még minidg odáig van érte a fiam :)

Jaimee, gyurma? Akár olyan, amit te gyúrsz sóból, lisztből, vízből...
bábok?
Réka nagyon csini!!! :)

Betti, sűrű hétvége elé néztek! :) Amikor bent vagy, akkor szülőszobán vagy? Vagy NST, osztály stb. mindenfelé?

Mi tegnap végül a Jazz-be mentünk el, de alig több mint egy órát voltunk csak oda... Jó volt, de utána inkább még hazajöttünk egy kicsit, mielőtt Szabiért mentünk volna, pihentünk egy sort...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Jaimee!
ez a lány valami csoda! kell is duplázni!

- ujjfestő
- nagyobb fagyöngykészlet, amit nem néz cukorkának?
- akkor az a húzogatós a dróton, ami a ceruzafogást tökéletesíti, nem tudom mi a neve
- maciöltöztető, fából,
- akkor van olyan játék, mint anno gyerekkorunkban, hoyg van egy hajó pl, ami különböző színű, és alakú formákból kell kirakni, de hoyg melyiket hova, az látható. ez utóbbiak okosjátékok.
-akkor a disneynek vannak interaktív társasjátékai puzzle-t kell kirakni, és aztán a ceruzával kel megkeresni, hogy pl melyik zászlót tartja kezében zsebi, és akkor arra rányomod a ceruzát, és ha jó a válasz, zenél,
- állatos dominó,
- memory (persze nem lefordítva játszva)

na hirtelen ennyi jutott eszembe. (sok a játékunk.. :lol: ) de ezekkel bármelyiket szedem elő, imádnak játszani.

Anikó!
nagyon csinik vagytok! kár, hogy nem talizunk! jobbulást a kis szemcsinek akkor!

megnyugtatásodra közlöm, hogy 15 hósan indultam el! szval nyugi...

Kert? most már szép a föld a valaha volt gödrön, Misi gereblyézgette a nagyobb rögöket összetörte, na persze a gyom is elindult, de majd a glialka megadja neki a dolgát!

Andi!
MIsi is úgy jött, hogy na, kivel találkoztam? imádok barchobázni! és képzeld, ma meg a cégnél a késdobáló pasas jelent meg, hyo ellopták a késeit, és izibe kell neki, aztán jött a párja is, vagy 3 órán át kérdezgettük őket! nagyon érdekes az ő világuk, bár egy percet nem cserélnék vele! nagyon rendesen felajánlotta az ingyenelőadást, de mondtuk, hogy már lekésett róla!

1,5 órás volt az előadás, és Leti bírta, szóval a többieknek is hajrá! a legjobban a pacik tetszettek neki, imádja apa lovait is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok

Sikerült visszaolvasni... Néhány dologgal, pl. köszöntéssel jól le vagyok maradva, de azért 1-2 reagálás:

Köszönjük a további köszöntéseket és a képdicséreteket! Jövök az ígért képekkel is. :)

A húsvéti képek mind nagyon jók! Olyan édes a sok kis „nyuszi” a hintán, csúszdán, fűben, halacskával, vízben, fiókban, biciklin... :D :lol:

Évi, Csonginak sok boldog névnapot! :D Lipcseis fotó nagyon tuti!
Munkaidő csökkenést sajnálom.:(
Gratulálok a kitűnő értékeléshez! Ügyes nagyfiad van! :)

Olga, nem semmi a rendőrös sztori.:shock:
Sajnálom ami a gépetekkel történt. Sikerült mindent megmenteni?
A férjednek még sok boldog szülinapot és névnapot kívánok!:)
Találtál új nőgyógyászt? Az enyémet ajánlanám, de tudom, hogy sokan nem kedvelik.
Örülök, hogy a bölcsis dolog megoldódott és Balázs nem sír már.
A törpikéket mi gyűjtjük, a pontokat nem igazán. Esetleg az a társasjáték érdekelne, de csak ha az összes figura meglesz. Így szerintem lesz felesleges pontunk, illetve már van, majd eljuttatom valahogy.
Kitartást a vizsgá(k)hoz!

Andi, sok-sok boldog névnapot kívánunk!:)
És gratulálok a kakibejelentéshez, nagy előrelépés!
Elolvastam a szüléstörténeteket, nagyon szépen leírtad! :cry: :)

Dorka, jó, hogy ilyen hamar megszokta Szabi az új ágyát. Azóta sincs az ott alvással gond?
Gidasimis kép nagyon aranyos! :)
Gratulálok a bilibepisiléshez, tényleg előrehaladás! Még ha most szünetel is...
Szabi várja, hogy bölcsibe járjon?
A szüléstörténet nagyon megható, tényleg csodálatos, ahogy leírtad! :cry: :)
Petinek boldog névnapot!:)
Nagyon csinos kismama vagy így a vége felé is! A kalapács nálunk is kedvelt darab.:)
Évfordulótokhoz gratulálok! :) Ilyen rég óta vagytok együtt? Tegnap mikor „összefutottunk”, néztem (napszemüvegem persze otthon maradt), de nem láttam Szabit. Most olvastam, miért nem volt veletek. :wink:

Betti, Te miről írtad a szakdolgozatodat?
Pályamatricás sztori nagyon jó! :lol:
Gratulálok a keresztlányodhoz! Sok boldogságot Nekik! Aranyos a Picur! :D

Balwin, olyan jó az új avatar kép Rólatok! :D Csinos kismami vagy! :D És nagyon aranyosak a kutyussal készült képek is!:)
Szüléstörténetet majd előkeresem akkor én is.
De jó, hogy minden rendben Hunor babával és hogy befordult!:) Olyan aranyos a kis arca! :D

Kata, olyan szörnyű, hogy az ember a saját lakásában a betörőktől kell rettegjen.:evil:
A forgáshoz nagy gratula Marcinak!:)
Nagyon jó képeket tettél fel! :) Olyan helyesek a fiúk! Szépek vagytok! :D És ismerős vagy nekem a képek alapján.

Judit, sajnálom, hogy nem találkoztunk a Kolomposon. Nem volt időm írni előtte. Remélem hamarosan megismerhetlek Titeket, nagyon édesek a lányok!:) Jó képek készültek a műsorról. És a várban is! Olyan édes a 4 lány együtt!:)
Vizsgákhoz kitartást!

Szilbee, Nimród jól bírta az előadást. Nagyon szeret nézelődni, imádja a gyerekeket. Bár a mellettünk ülő kisfiút „elűztük”, akárhogy vigyáztam Nimród kezeire, néha megsimizte a kobakját. :oops: Elhiszem, hogy inkább arrább ült. És a tapsoláson is van még csiszolni való. Nimród mindig a többiek után tapsikolt, később, mint kellett volna. :) A zenés részek jobban bejöttek, akkor csak nézett, meg sem mozdult.
Örülök, hogy jól sikerült a debreceni kiruccanás. Minden szempontból. :)
Jók az új vonalzóid! És az indulás előtti képek is! :)

Katlina, nagyon jók a díjugratón készült képek is! Robika nagyon helyes kispasi! :)

Anikó, örülök, hogy azt írod, jobban élvezed ezt a korszakot, mint a babakorszakot. Én is nagyon el voltam kenődve, hogy a pici babámból 1 éves nagyfiú lett. De persze ugyanakkor én is azt szeretném, hogy nagyra nőjön, elinduljon, megtanuljon beszélni... Szóval belátom, sok izgalom vár még ránk.:)
Dorci nagyon édes ezen a képen (is)! :D Gyógyulást kívánunk Neki! A sok okoskodóval meg ne törődj.

Szami, kalandos utazás volt! Nagyon érdekes olvasmány a beszámoló. A lopásokat sajnálom.
Máténak gratulálok a szép eredményekhez! Nagyon ügyes!:)
Köszönjük a meghívást, de sajnos úgy néz ki nem tudunk menni, hétvégén jönnek Tesómék. Pénteken tudom megmondani pontosan, ha addig nem késő, akkor még kérdőjellel számíthattok ránk is.
Sok boldog névnapot Neked! :)

Jaimee, gyönyörű kislányod van! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csak jelzem, még megvagyunk, bár egyre fáradtabban... :roll: A programjainkat le se írom, már nekem is naptár kell hozzá, hogy kit mikorra és hová, milyen ruhában kell vinni... :oops: :shock: :lol:

Holnap este küldöm priviben a címünket, aki tud jönni, szeretettel várjuk, aki nem, azt sajnáljuk.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Na és akkor .... Jó reggelt kívánok! (mielőtt eliramodnék dédipapáért...)

Közhírré tétetik...

Magyar Nemzeti Cirkusz (tegnapi Néplapban) Coránál május 19-24. Hétköznap 18.00, szombat 15.00 és 18.00, vasárnap 15.00 kezdettel több, mint 2 órás műsor... halálugrások a levegőben, krokodilok, aligátorok, boák, mambák, kobrák, tevék, oroszlánok és sok már meglepetés, 10 tagú zenekar... 70 fős társulat... (árat nem írtak)

Bbj: 1. Kertbarát és gazdabolt (Tőr u. 5., a Kiskápolnánál) kert- és parképítést vállalnak, 56/514-728, 70/394-9854
2. Írisz Kertészet Alma u. 31. 56/241-259, 30/636-7882... kertépítés, fenntartás.... ezeknél már voltunk anyámmal, aranyosak, jók, és úgy tudom, hogy a mekinél lévő parkot is ők csinálták, gondozzák.

Május 9.-én a Templom úti katolikus templom kertben "Magyar piac"... 8-14.00-ig, népzenei együttesek, friss cipó, pálinka, tojás, méz, miegymás...

Babavilágban Libero megapack 4290.-

Redőny féláron a gyártótól ajándék szúnyoghálóval, garázskapuk... 80/552-108, 30/86-00-999

így hirtelen... reklám után jövök :wink: :lol:

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?