Sziasztok
Sikerült visszaolvasni... Néhány dologgal, pl. köszöntéssel jól le vagyok maradva, de azért 1-2 reagálás:
Köszönjük a további köszöntéseket és a képdicséreteket! Jövök az ígért képekkel is.
A húsvéti képek mind nagyon jók! Olyan édes a sok kis „nyuszi” a hintán, csúszdán, fűben, halacskával, vízben, fiókban, biciklin...
Évi, Csonginak sok boldog névnapot!
Lipcseis fotó nagyon tuti!
Munkaidő csökkenést sajnálom.
Gratulálok a kitűnő értékeléshez! Ügyes nagyfiad van!
Olga, nem semmi a rendőrös sztori.
Sajnálom ami a gépetekkel történt. Sikerült mindent megmenteni?
A férjednek még sok boldog szülinapot és névnapot kívánok!:)
Találtál új nőgyógyászt?
Az enyémet ajánlanám, de tudom, hogy sokan nem kedvelik.
Örülök, hogy a bölcsis dolog megoldódott és Balázs nem sír már.
A törpikéket mi gyűjtjük, a pontokat nem igazán. Esetleg az a társasjáték érdekelne, de csak ha az összes figura meglesz. Így szerintem lesz felesleges pontunk, illetve már van, majd eljuttatom valahogy.
Kitartást a vizsgá(k)hoz!
Andi, sok-sok boldog névnapot kívánunk!:)
És gratulálok a kakibejelentéshez, nagy előrelépés!
Elolvastam a szüléstörténeteket, nagyon szépen leírtad!
Dorka, jó, hogy ilyen hamar megszokta Szabi az új ágyát. Azóta sincs az ott alvással gond?
Gidasimis kép nagyon aranyos!
Gratulálok a bilibepisiléshez, tényleg előrehaladás! Még ha most szünetel is...
Szabi várja, hogy bölcsibe járjon?
A szüléstörténet nagyon megható, tényleg csodálatos, ahogy leírtad!
Petinek boldog névnapot!:)
Nagyon csinos kismama vagy így a vége felé is! A kalapács nálunk is kedvelt darab.
Évfordulótokhoz gratulálok!
Ilyen rég óta vagytok együtt? Tegnap mikor „összefutottunk”, néztem (napszemüvegem persze otthon maradt), de nem láttam Szabit. Most olvastam, miért nem volt veletek.
Betti, Te miről írtad a szakdolgozatodat?
Pályamatricás sztori nagyon jó!
Gratulálok a keresztlányodhoz! Sok boldogságot Nekik! Aranyos a Picur!
Balwin, olyan jó az új avatar kép Rólatok!
Csinos kismami vagy!
És nagyon aranyosak a kutyussal készült képek is!:)
Szüléstörténetet majd előkeresem akkor én is.
De jó, hogy minden rendben Hunor babával és hogy befordult!:) Olyan aranyos a kis arca!
Kata, olyan szörnyű, hogy az ember a saját lakásában a betörőktől kell rettegjen.
A forgáshoz nagy gratula Marcinak!:)
Nagyon jó képeket tettél fel!
Olyan helyesek a fiúk! Szépek vagytok!
És ismerős vagy nekem a képek alapján.
Judit, sajnálom, hogy nem találkoztunk a Kolomposon. Nem volt időm írni előtte. Remélem hamarosan megismerhetlek Titeket, nagyon édesek a lányok!:) Jó képek készültek a műsorról. És a várban is! Olyan édes a 4 lány együtt!:)
Vizsgákhoz kitartást!
Szilbee, Nimród jól bírta az előadást. Nagyon szeret nézelődni, imádja a gyerekeket. Bár a mellettünk ülő kisfiút „elűztük”, akárhogy vigyáztam Nimród kezeire, néha megsimizte a kobakját.
Elhiszem, hogy inkább arrább ült. És a tapsoláson is van még csiszolni való. Nimród mindig a többiek után tapsikolt, később, mint kellett volna.
A zenés részek jobban bejöttek, akkor csak nézett, meg sem mozdult.
Örülök, hogy jól sikerült a debreceni kiruccanás. Minden szempontból.
Jók az új vonalzóid! És az indulás előtti képek is!
Katlina, nagyon jók a díjugratón készült képek is! Robika nagyon helyes kispasi!
Anikó, örülök, hogy azt írod, jobban élvezed ezt a korszakot, mint a babakorszakot. Én is nagyon el voltam kenődve, hogy a pici babámból 1 éves nagyfiú lett. De persze ugyanakkor én is azt szeretném, hogy nagyra nőjön, elinduljon, megtanuljon beszélni... Szóval belátom, sok izgalom vár még ránk.
Dorci nagyon édes ezen a képen (is)!
Gyógyulást kívánunk Neki! A sok okoskodóval meg ne törődj.
Szami, kalandos utazás volt! Nagyon érdekes olvasmány a beszámoló. A lopásokat sajnálom.
Máténak gratulálok a szép eredményekhez! Nagyon ügyes!:)
Köszönjük a meghívást, de sajnos úgy néz ki nem tudunk menni, hétvégén jönnek Tesómék. Pénteken tudom megmondani pontosan, ha addig nem késő, akkor még kérdőjellel számíthattok ránk is.
Sok boldog névnapot Neked!
Jaimee, gyönyörű kislányod van!