Tabati hupilila teszkós pelust vettünk. Mert ugye abból is van a sötétkékes, a csíkos lila-fehér, meg a hupilila. De hogy most az mintás? Többféle? Mondjuk nem nyitottam ki, de ahogy átlátszik a csomagon a mini az sima fehér, a midi pedig halacskás. Mondjuk mindegyiket akciósan vettem, úgy havonta van akció, akkor 1790, vagy 1590 volt a nagy csomag.
Mini 90 db-os sima árban 2500, így darabja 28 Ft akciósan 20 Ft
Midi 68 db-os sima árban 2500, így darabja 37 Ft akciósan 26 Ft
Noémi A csaj akivel beszéltem gyantázás ügyben azt mondta, hogy mézes alapúval csinálja, és ha kérem többször megáll pont mivel most érzékenyebb az ember lánya. (mondjuk amióta várandós vagyok nem voltam gyantáztatni, csak fazoníroztam magam
)
Gratulálok Áron méreteihez. Azért a „rosszban” egy kis jó, hogy kb tudod mikor fog jönni, s nem is fogsz vajúdni, mert ripsz ropsz meglesz a baba.
Csillag,
Niki remélem már jobb. Most már biztosan többünknek is lesz egyre többször ilyen. Nagyon izgi, hogy melyikünk babája fogja beadni az unalmast, hogy márpedig jönni akar.
Utazás: Én már csak a városba buszozok be ha vizsgálatra kell menni. Kb 5-10 perc, de ahogy ezek vezetnek csoda, hogy nem esik ki belőlem a gyerek. Volt már, hogy néni kiesett az ülésről úgy kanyarodtunk ki. Aztán a tegnapi után már nem vállalom be a nézelődést sem, a legkorábbival spuri haza.
Névmizéria: Hááát tudjátok azért kacérkodtam vele, hogy adjak a gyerkőcnek egyiptomi nevet, mert ugyebár van egypár. Apuci persze kiröhögött annak ellenére, hogy az én nevem tetszik neki. Az Anuk is egy rövidített, igaz külön kellett engedélyeztetni és csak a másik mellé lehetett. (de mint mondtam sokfelé van protekció
)
Melltartó: Anita 5062 típusú szopis, de pont az E, F, G kosárméretnél ugrik nagyot az ár
D-ig tényleg jó árban van. Néztem Triumph-ot is, de azt mondták, hogy ekkora méretet nem tartanak, és nem is voltak hajlandóak rendelni
A másik helyen az állítólag extra méretű fehérnemű boltban pedig inkább 100-as 110-es stb méretet akartak adni C kosárral. Nah C-s utoljára 18 évesen voltam, bele sem fért a cici, kerületben meg lötyögött.
Ezek most ha nem lettek volna ennyire drágák nagyon elégedett lennék. Tényleg nagyon szuper, még nyúlik is az anyaga, hogy ha megindul a tejci akkor is kényelmes legyen. A vastag párnázott pánt pedig nagyon kényelmes.
Egész nap mostam, teregettem, vasaltam, lassan kész leszek. A héten végezni akarok mindennel, hogy ha jövő héten bármelyik vizsgálat bármi problémát kimutat akkor „nyugodtan” mehessek a kórházba.
Baromira elfáradtam, főleg, hogy tegnap olyan rosszul voltam.
Erre mire hazaérek a boltból látom, hogy Rod idő előtt itthon félig kipurcanva fekszik.
Nézem a homlokát tiszta forró, adom a lázmérőt, hát lázas, 38,6. Gyanús volt az éjjel, hogy a vastag téli plédet (amit egyébként én szoktam használni) előszedi, de reggel azt mondta nincs semmi baja. Most még érte is aggódhatok, fene tudja mit és hol szedett össze. Persze rögtön mézes citromos langyos tea, lázcsillapító. De megint karantén lesz, nehogy elkapjam, ezt hajtogatja egyfolytában. (Pedig hoztam neki kevéske töpörtyűt és egy krémest is engesztelésül a hétvégi hisztim miatt, de semmi nem kell neki. Megpróbálok legalább egy kis levest beleerőltetni)