Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, nem tudom őket feltölteni...valami hiba, de pár oldallal korábban fent vannak. Ha kell mailben is el tudom.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Tabati,
ne foglalkozz velük! Szuper neveitek vannak, mindeki le van sz.rva. Mai napig bánom, hogy hagytam lebeszélni a 2. fiamnál magam a kedvenc nevemről, ma már mindenki szerint az illene rá. Így most esélye se volt senkinek beleszólni, és a 4. babánál sem lesz.

Noémi,
cuki a lesifotó :lol: ! Nálunk is nagyon várja már a pasim a bébit. Este, amikor hazajött, rendszerint üvöltő csecsemő fogadta, akik az ő hasára fektetve azonnal elhallgattak. Ez hatalmas élmény volt neki, igen büszke volt magára, és a mai napig rajta relaxálnak a fiúk, főleg a középső. Szerencsére akkora ember, hogy akár mindhárman el fognak rajta férni :)

Manó,
a lényeg az, hogy érett a kisfiad és nem fogod túlhordani, igaz? Töröm a fejem, ha beindul a szülés, milyen riadólánc legyen, pláne éjszaka érdekes. Nálatok hogy lesz?

Most, hogy hétvégén kibabáztam magam, nagy nyugalommal várom Benjámint, és már nem akarom sürgetni. Az tuti, hogy nem én fogok először szülni közülünk :) Istenit grilleztünk este a szomszédokkal, és mivel fáj még a lábam, együtt pácoltunk az urammal. Sose szoktunk, de tetszett neki is. Nagyon röhögtem, mikor nem találta a sót :lol: 8 éve van ugyan ott, de ő csak enni jár a konyhába.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Nem idegesítem magam a családon, csak elég rosszul esett. :roll:

Noémi!

Igen még azt is akartam írni, hogy azért nem kell túlzásba sem vinni a nagy sterilizálást, legalábbis nekem ezt mondja mindenki.

Kép
Kép
tabati

:)
Hát Viktor is már teljesen be van zsongva. Talán a hétvégi babázás miatt, ő most még jobban várja Áront, de én kicsit úgy vagyok mint Te: kibabáztam magam, így most megint van egy kis türelmem.

Bár az előbb beleolvastam a májusi topicba, és akik túlhordják már igencsak szenvednek a sok vizsgálattól. Szóval azt sem szeretném!

4. baba? Ez tök jó!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok Lányok!

Tabati: én is azt mondom, ne idegesítsd magad, hogy ki hogyan reagál a nevekre! Én egyáltalán nem értem, hogy jön ahhoz, bárki is, hogy kritizálja az általunk kitalált neveket... a zsidós dolog ismerős egyébként, nálunk a Simon egy időben kedvelt név volt, és mi is megkaptunk, hogy csak nem akarunk ilyen nevet adni a fiúnknak???? És ha igen? Nem muszáj beleszólni :) Szóval csak nyugi, a lényeg, hogy Nektek tetszik, a többiek meg le vannak tojva :) (egyébként meg szerintem is nagyon szép neveitek vannak :) )

Sterilizáló: szerintetek akkor elég ez a lötyi?

Noémi: Viktor nagyon aranyos :) Én szombaton hatódtam meg teljesen, amikor én elkezdtem festegetni a mesefigurákat, erre bejött Tibi, hogy ő is csinálni szeretné :)

Anuk: a kiságy összerakásának első akadálya: sehol egy összeszerelési útmutató :evil: hívom a pasit, már tízkor, mondom neki, küldje e-mailben, még mindig nem jött... felhívom fél órája, hogy mi van már, azt mondja, most vendége van, majd küldi. Na kösz, talán bele kellett volna tenni a csomagba, és engem marhára nem érdekel az ő vendége, egy e-mail elküldése nem tart órákig... azóta már hívtam, de fel sem veszi... azt hiszem, nem fogom reklámozni az üzletét, bár gondolom neki ez tök mindegy... :roll:
magdii

Őőőőőőő Boldog születés és névnapot az illetékeseknek :oops: kicsit nem figyeltem.
Kép

Puszedli jó sokat nőtt a pocid neked is :D

Niki gyönyörű a babasarok :)

Magdi mérd az időt, mennyi alatt rakják össze :) Olyan mint a puzzle, olyan jókat röhögtem a fiúkon néha ki is kellett jönnöm. Vannak fényképek a telón, ha megtalálom a zsinórját majd teszek fel képet.
Szerelési útmutató: Ha megnézed a papírt amit kaptál átvételkor (garancia levél) ahhoz van két oldal kis valami hozzácsatolva, na az a szerelési útmutató. Lóf….. de kész passz.

Noémi jót röhögtem a gumicsizmás doki verzión :D Az a bajom, hogy el is képzeltem amolyan Kárter doki félésen ahogy be vannak öltözve, fogják a fűrészt (bocsi a perverzitásért) és hirtelen elönti a víz az egész műtőt. Már csak a halacskák hiányoznak :D

Tabati sajnálom, hogy ennyi gond van a nevekkel. Szerintem mindkettő nagyon szép a pici akár fiú akár lány lesz. Azt hiszed nálunk tetszik a név? :D Ugyan már, mint ahogy anyós is állandóan a súlyommal csesztet. Sajnos ezen át kell esni, majd megszokják. Tetszik vagy nem, az lesz, mert nektek úgy jó.

NST: 36+1 eredeti dátum szerint megyek. Délelőtt. Kíváncsi vagyok, mit fognak mérni, mert Emma az egész délelőttöt át szokta aludni :D 10 óra körül kicsit mocorog azt annyi.
Mondjuk nemtom milyen gépre voltam betegség alatt rákötve. Két helyen volt a hasamon érzékelő, nézte a baba szívhangját és a köldökzsinór működését. Ha mozdult a baba akkor egy gombot kellett nyomni. Kijön egy hosszú papírcsík (olyan mint az EKG) amin rajta vannak az adatok, azt a doki megnézi, szignózza. Lehet ez ugyanaz lesz?

Gondban is vagyok a mozgás számolással. Már közel sem rúgkapál annyit vagy olyan erősen mint szokott, ráadásul azt is inkább éjjel, vagy hajnalban, amikor hót kóma vagyok, megpaskolom a fenekét azt alszom tovább, nemhogy számoljam. :D

Egész délelőtt mostam, teregettem, meg a tegnapi adagot vasaltam. Ez a sok patent, jó hogy van öltöztetéskor, de vasaláskor …. Délután megyek a szopis melltartókért a városba, jaj úgy izgulok, hogy tényleg olyan-e meg jó-e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.04 11:35-kor.
Vendég

Üdv Mindenkinek!

Védőnő most ment el. Egész jókat mondott a szülésről meg a szoptatásról, bár vagy egy órát itt volt, és a végén már majdnem elaludtam, mert éjszaka fájt a fejem, tehát nem aludtam. Déletlőtt meg nem mertem, nehogy ne halljam meg, ha telefonál... Viszont szerdán megint mehetek tanácsadásra, mert ad beutalót a toxplazmára meg még vmit.

Kerítést építik tovább, bent meg káosz van, nem zavart, a védőnő jól elvolt a konyhában is :lol: Pakoljuk át a bútorokat, így mindenhol polc, könyvek és ugye kosz a sok éve el nem mozdított bútorok mögött... De lassan alakul, remélem, ma már lesz szekrényem is! Vagy holnap reggel. Állítólag az asztalos is jön végre a pelenkázó ügyében, s rögtön elviszi a felújítandó éjjeliszekrényeinket...
Anyukám pedig megvarrja nekünk a babafalvédőt, a héten veszek anyagot. :lol:

Niki: meseszép ez a szoba! Annyira irigyellek a függöny miatt!!!!

Névnaposoknak sok-sok boldog névnapot kívánok!!!

Tabati: pont vmelyik nap gondolkodtam azon, hogy milyen szép neveket választottatok- komolyan! :lol: A Noé tényleg furi kicsit, de nekem tetszik. A Mirjam meg egyenesen gyönyörű! Még jó, h nem kezdtek tényleg a zsidózással, bár ennyi erővel Noéminek is be lehetne szólni az Áron miatt, meg pl. a mi 2. favoritunk a Zsuzsanna volt, na az is zsidó név. Csak ezeket többen adták/adják, így már senkinek nem jut eszébe. Szóval szerintem is no para! :lol:

Benta: mi lett volna a mégsem adott név? Persze ha publikus.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Benta: jó kérdés. Mármint a gyerekek kire hagyása. Én úgy vok vele, hogy majd a helyzet adja. Apa úgy sem akar bent maradni a szüléskor (ezt az elején kifejtette, hogy ha 8 éve őt nem akarták, akkor most ő nem akarja őket), s a fuvarozást a klinikáig majd csak megoldjuk valahogy. Necces az, ha én magamnak kell megoldjam míg itt lesz Anyukám, s apjuk olaszéknál. Anyámnak nincs jogsija, s nagyon remélem péntek délig megoldódik a csatornázás az elágazásig (onnan vagy jobbra, vagy balra ki bírok jutni, de ha addig van feltúrva, az nekem az elszigetelést jelenti). Éccaka....hát necces, a csajokat itthon hagyjuk, s csak reménykedünk, hogy mire apa megteszi az oda-vissza utat, a csöpp jány nem ébred fel. De akkor legalább nincs forgalom, ha a gidres-gödrös utcánkon lejutunk, akkor max 5 perc (az utcán épségben lejutni kb. ugyanannyi....már poénkodik is apa, hogy jacuzzija van a kistökösnek arra az időre míg az utcában autózom).
Egyébként le a kalappal, hogy máris tervben van (vagy mindig is volt?) a negyedik trónörökös

Kép
kissmanó

Hű, eddig is ott volt a vonalzómon az "anyának már nagy pocakja van" ?? Most vettem észre...

Anuk:
nekem most mondta a védőnő, h egyek előtte vmit meg mozogjak, amíg várok, és akkor felébred az NST-re. Nálunk állítólag az van, hha nem mozog, elküldenek lépcsőt járni és vissza kell menni utána... Ja, és utána rögtön meg kell mutatni a dokidnak, mert értékelnie kell az eredményt!

Sterilizáló: teszveszen vettem mikrós aventet 3700- ért, ehhez is ad egy cumisüveget, így abból már 3 lesz (és mindhárom bónusz). Kíváncsi vagyok a cuccra, elvileg a héten átvehetem Miskolcon.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag: a babafalvás vonalzó a 35-ik betöltött héttől nyomja ezt a dumcsit.
Később jön a "lehet, hogy ma születek".

Kép
kissmanó

Köszi Csillag :D Ebben már csak az lesz az érdekes, hogy hétfőn megyek UH-ra és vizsgálatra a dokimhoz, és szerdán lesz az NST. Kérdeztem is a dokit, hogy most akkor mi lesz, de azt mondta nem számít, mert átmegy megnézni, s ha valami van szólni fog.
Vendég

Csillag,
S. Soma lett volna a drága, lett helyette S. Máté Soma, de csak bemutatkozásnál használja. Nagy csibész,a Mátéról nekem lassú gyerek ugrik be, na de az én fiam nem az :lol:

Benjámin is zsidó név, volt aki meg is jegyezte, de ezt végképp nem értem, miért kell.

Manó,
inkább ti érdemlitek az elismerést, mert meg is valósítottátok már, mi meg hát, lehet csak a szánk nagy :) De mindig 4 gyereket terveztünk. Nagyon bejött hosszú távon a kis korkülönbség az első kettőnél, hármaska eléggé egyke lesz viszont. Lehet, kéne neki is egy játszótárs. De nem érzem magam annyira teherbírónak, mint anno.

A köszöntéseket köszönöm magam és druszáim nevében!

Benta

Kép
benta

Benta: nem tom írtam-e róla, hogy én mikor férjhez mentem, akkor 1 gyerek (pontosítás: 1 lány, mert ugye Székelyföldön az a mondás járja, hogy a lány, az leányka, míg a fiú az a gyermek) volt a terveimben. Páromnak meg 2. Neki 1 fiú, meg egy mindegy mi. Szóval ahhoz képest eléggé túlteljesítettük magunkat.
Eddig még ment a poén, hogy hát nekem 1, a pasasomnak 2, ezért kellett a 3. No, de így már a kistökit nem lehet megmagyarázni.
Ellenben nincs a világgazdaságban annyi pénz, hogy én még 1 pocakosságot vállaljak. Eccerűen nem bírnám ki. Szóval az eldöntetett tény, hogy nekem most már tényleg ez az uccsó szülésem. Bár a szülésekkel ahogy eddig voltam, azt bármikor bevállalnám. Nekem a 9 hónap a sokkkkk.
Amúgy nekem pl. sokkal jobban bejön a Soma mint a Samu.
A Benjáminnal eddig olyan sehogy sem voltam, de mióta topikpocaklakók nevei ez a név, már tetszik :lol: :lol: S ezt nem bóknak szántam, ez a purdé igazság.
Amúgy még egy történet a nevekre: évekig a régi mosógépem Renáta névre hallgatott (megvolt még lánykoromból, névvel együtt). Most negyedszerre ha lányom lett volna, már nem érdekel a rokonság, egyszerűen megkapta volna a Renáta nevet, s nem érdekelt volna, hogy mások szövegelnek. Én imádom azt a nevet. De lecsúsztam....későre mertem volna kardoskodni mellette

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Csak felkukkantottam hozzátok, nem nagyon van ma időm a géphez ülni, pedig egy csomó levélre kellene válaszolnom...

Noémi, nagyon édes a férjed, hogy így várja Áront. Érdekes azért ez a pasiknál, nem? :)

Tabati, igazuk van a többieknek. Én úgy voltam vele, hogy mindenki a saját gyerekét nevezze el. A sógornő az övét, a sógor az övét, anyós adott volna más nevet Mikinek annak idején... nálunk érdekes módon akármit mondtam, senkinek nem tetszett semmi. Egyedül anyukám mondta, hogy neki teljesen mindegy, hogy fogom hívni, ő nem a neve miatt fogja szeretni. :) Anyunak egyébként nagyon tetszett a Benito név, én már megszoktam, Miki szülei meg nem tudják még. Majd megtudják, aztán meg is szokhatják. Viszont meg kell hogy mondjam, sosem tetszett, hogy a nevek származása miatt problémáznak a gyerek nevén. Mi van akkor, ha az a név zsidó név? Attól még lehet szép, sőt! Mennyivel szebb a Brendon vagy a másik kedvencem a Dzsasztin a Noé-nál? Hát szerintem inkább kiábrándító, de ettől függetlenül vannak diákjaim, akiket így hívnak. És megszoktam. Annak ellenére, hogy anyós ránk akarja erőltetni a Bendegúzt, mégis minden nap elmondja, hogy az ő apósa is erőltette a Ferencet Mikinél és hogy megbánta, hogy két keresztnevet adott a fiának... Akkor meg minek szól bele? Szóval ne hagyjátok Magatokat lebeszélni. Nagyon szép neveket választottatok, úgyhogy a bébinek tuti nem lesz kifogása ellenük. :)

Ma nincs túl jó napom... irtó fáradt vagyok, pedig már 10-kor aludtam este, és reggel csak 9 körül keltem föl. Elmentem a patikába a cuccaimért, így legalább már a lábam nincs bedagadva, mert rögtön bevettem a bogyókat, és elhoztam, amiket megrendeltem. Ráadásul orvoshoz is el kellett mennem, mert teljesen kész van a gyomrom... régebben volt egy kis gond a nyelőcsövemmel és most úgy tűnik, visszajött a probléma egy kicsit "komolyabb" változatban. Egyelőre pár napot várnom kell, aztán meglátjuk... Amadea, szted csinálnak gyomortükrözést várandósan?

NST: nálam vszínű az lesz a baj, hogy Beni nagyon sokat mocorog. Én egyáltalán nem számolom a mozgásait, az elején még igen, de 25-nél mindig abbahagytam... eszméletlen kissrác... pedig semmi olyat nem eszek, amitől ennyire aktív lehetne: se kóla, se csoki, se kávé... a napi egy kakaó és ennyi. Hát, kíváncsi leszek, mennyire lesz aktív, ha már a kiságyában lesz. :D:D Bár az orvosnál mindig meg van szeppenve...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

No, én ma megjártam a ctg-t...szép, reaktív, jóslófájás nuku, úgy tűnik Nórikám mégiscsak jól érzi bent magát ;)

Kissmanó!
Köszi a listát!
A mi mosógépünk Natasa :D

Mónikákat Isten éltesse!!! Kép

Anuk!
Igen, az a CTG :wink:

Tabati!
Szerintem is nagyon szép neveket választottatok!!!!

Folyt. köv.

KépKép
amadea

Heni!
Jobbulást!!!Kép
Szerintem csak nagyon indokolt esetben csinálnak, például vérzés esetén....azért ez egy igencsak megterhelő vizsgálat, ráadásul a baba felnyomja a gyomrot, így sokkal nehezebb vizsgálni.
Szóval megcsinálni meg lehet, de ha van rá mód, jobb várni a szülés utánig....

KépKép
amadea

Huhh... köszönöm, ebben reménykedem én is. Igazából nem a gyomromat kellene vizsgálni, hanem a nyelőcsövemet, mert azon van vmi bibi. Mindegy, remélem, még ezt a pár hetet kibírom vhogyan.

Heni

Kép
szheni

Niki!
Nagyon édes lett Lilien szobája!!!!

Ági!
igen, vizsgálattól is nyílhat a méhszáj...

Noémi!
A magzatvíz mennyisége a 36-37. hét után elkezd csökkenni, a 38-40. hétre már "csak" 0,5-0,8 l....de nyugi, császár közben leszívják egy elektromos szívóberendezéssel olyan, mint a fogorvosnál, csak sokkal nagyobb) :wink: , ennek ellenére jöttem már ki úgy császárról, hogy még a bugyim is magzatvizes volt :D

KépKép
amadea

Sziasztok!
Nagyon szépek a babaszobák, babasarkok. Látom mindenki a végső simításokat végzi.

Sok boldogságot a névnaposoknak!

Heni, remélem nem lesz szükséged szülés előtt valami beavatkozásra. Szegény, nem irigyellek.

Tabati, szerintem is nagyon szép neveket választottatok. Mi is megkaptuk egyik unokatesómtól, hogy: "Úristen, szegény gyerek. Biztos jól átgondoltátok?" De én csak mosolygok ezeken a megjegyzéseken. Baromira nem tudnak érdekelni. Lényeg, hogy nekünk tetszik.

Szegény férjem napok óta a szülésről álmodik. Tegnapelőtt állítólag iszonyúan veszekedtünk, mert nem azt a nevet diktáltam be, amiben megegyeztünk. Reggel olyan boldog volt, amikor hozzábújtam. Megnyugodott, hogy csak álom volt. Tegnap meg állítólag itthon vajúdtam. Úgyhogy, Anuk, asszem össze lehet párjainkat kötni.

Én ma voltam védőnőnél. Teljesen elképedtem, 1,5 kg-t híztam az elmúlt egy hónapban. Vérnyomás 110/65, jó volt a vizelet eredmény is. Ő is azt mondta, hogy ctg előtt érdemes pár falatot enni és akkor tuti ébren lesz a baba :wink: Jövőhéten valamikor meglátogat minket itthon. Eddig még nem volt.

Ja, egész jó ez az itthoni lét :D Bár délelőtt picit csavarogtam, de nagyon jól esett. Holnap megejtem a szülés előtti utolsó fodrászjáratot, jövőhéten meg egy szempillafestést, hogy Z egy viszonylag csini anyukát lásson meg először.

Csatolok egy tegnapi fotót. Szerintem brutális :D

Kép

Megyek, a súlyom örömére eszem egy szelet zsíros kenyeret paradicsommal és hagymával :D Kép

KépKép
süni76

azta süni....ez tényleg jó nagy :) de csodaszép

ma vettem egy szopis melltartót 80c-set remélem jó lesz,körbe jó, gondolom az a lényeg, ki tudja előre mekkorák lesznek a csárdák :?: :lol:

ma elkísértem tesóm (38+0) nst.re meg viszgálatra , 2111 a méhszája, és a doki szerint a héten meglesz az első unokahúgom!!! tökizgi...bár nem tudom mennyire lehet erre adni, valaki 1111el is hetekig pörög még...

Kép
Kép
mniki84

Anuk, kiságy 80%-ban kész :D Rajz nélkül... el kellett mennem dokihoz, szüleim fogták magukat és összerakták, hazajöttem és csak ámulok-bámulok :) De tényleg nem egyszínű, az ágyrács sajna sötétebb, gondolom a pác miatt. Ha ilyen ütemben haladunk, lehet hétvégére kész lesz a szoba és tudok feltenni képeket :)

Heni, remélem javulni fog a nyelőcső / gyomor problémád!!!

Süni jó étvágyat a zsíros kenyérhez :D Nagyon szép a pocakod :)

Megjártam a dokit is, minden rendben, méhszáj zárt, becsült súly 2300 gramm (doki szerint még kb. egy kilót hízik, így nem lesz nagy baba) Jövőhét végén (36. héten) kezdem a ctg-t én is :)
Holnap még bemegyek melóhelyre, és szerdától, ha holnap mindent sikerült elintéznem, itthon vagyok véééééégre :)
magdii

Sziasztok!

Én is boldog névnapot kívánok minden ma ünneplőnek! :)

Én ezen a név dolgon nem is parázom: bejelentettük, hogy fiú és Áron, senki sem mert egy szót sem szólni - mondjuk ismernek minket, leordítottuk volna a fejüket! :)

Megvolt a szülőszoba látogatás is.
4-re lóhalálában odaértünk, majd 15 perc múlva megjelent a doki is. Addig az a kb. 20 kismama + kispapa kint ácsorgott. Majd közölte, hogy szülésben van, de addig hallgassunk meg egy őssejtes előadást- 20 perc és jön. Meghallgattuk, de utána egy nővér jött, hogy most már nem tud a doki lejönni, mert szül, szóval 30-45 perc.
Viktor plafonon, de elmentünk enni egy jégkrémet.
Pont időre értünk vissza. Mondta a doki, hogy akkor most felmehetünk megnézni a szülőszobát, de 2 turnusban. Mondtam Viktornak, itt nincs udvariaskodás, bepofátlankodunk. Így is lett - még szerencse, mert majdnem 1 óra volt.
Minden megmutattak. Nagyon tetszett, szimpatikus szép tiszta és új a kórház. A személyzet is kedves és felkészült.
Viszont a műtő egyáltalán nem tetszik, egy ablakon kukucskálhat apuka egy rozzant székről...úgyhogy eldöntöttem, én nem ott fogok szülni, egyszerűen sikerülnie kell a megfordulásnak. Szóval mától megpróbálom bevonzani a sima szülést - a ma kiválasztott szülőszobával! :):):)

Niki, látom megcsalsz minket!

Süni szép nagy a pocakod! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Reggel óta úton vagyok: háromóránként (!) mennem kell terhelésre, még egy van hátra a mai napból. Totál kivagyok, DE jók az eredményeim! Bár most meg (túl)parázok, hogy nagyon alacsony: 8.56 volt múlt héten, és mióta bekeményítettem diétával, lement 4.3- ra. Nagyon büszke vagyok magamra, bár nem egyszerű tartani ezt a sz…t. :)

Tabati: ahogy mamám mondta anno- toll a fülükbe a kedves rokonoknak. Peti legjobb barátja is leszólta az Adél nevet, vagy fél óráig ecsetelte, hogy milyen gáz. Aztán rájött, hogy elég ocsmány volt a viselkedése, visszahívta és bocsánatot kért. :roll:

Anuk: csodálkozom, hogy alig mozog Emma baba, mert Adél majd’ kirúgja a ház oldalát. Csak úgy hullámzik a hasam, nem győzöm nézegetni és gyönyörködni benne. :)
Lehet hogy frontérzékeny a csajod, azért punnyadt be?

Csillag: én is csak most láttam az „anyának már nagy pocakja van” kiírást, szerintem eddig nem volt ott. Bentánál is észrevettem. :)

A mi mosógépünk Berta, a porszívó pedig Eta volt. :lol:

Süni: szép nagy pocid van! De a zsíros kenyeret inkább ne említsd (nyel)… :)

Noémi: csütörtök délelőtt jóga?

Boldogságos névnapot az érintetteknek!

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket,aranyosak vagytok!

Benta!
Nem is tudtam hogy Te is Mónika vagy,így hát Boldog Névnapot!

Heni!
Neked mielöbbi jobbulást!

Tímeáknak pedig utólag Boldog Névnapot!

Lányok nagyon szépen alakulnak a babaszobák egytöl egyig mind nagyon szép,és a pocifotók is szuperek!

Tabati!
Ez a névmizéria nálunk is megvolt,a Benedek kivételesen tetszik mindenkinek!
A Mirjam szerintem nagyon szép,a Noé sem rossz,van ismerösöm akinek így hívják a kisfiát,és nagyon helyes kisbaba!
Nem kell törödni velük,tudom könnyü mondani hisz engem is ki szoktak akasztani,és a végén már azt mondtam hogy a mi gyerekünk és mi leszünk ott amikor megszületik!

Magdi!
Szép súlya van a babádnak,akkor az enyém talán kb 2000gramm körül lehet!
Nagyon kiváncsi vagyok a babaszobára ,képet minnél hamarabb! :lol:

Mi is festettünk hétvégén,az egyik szobát,amiben most a Jázmin lakik,nem tudom még hol lesz a baba,úgyvolt hogy acsajok mennk egybe,de ahhoz most le kellene cserélni az összes bútort,emeletes ágy dupla íróasztal meg ilyenek!
Lehet hogy egyenlöre Benedek jön a mi szobánkba,majd a héten ez is eldöl!
De már én is nagyon szeretném rendezgetni a holmiját,mondjuk a ruhácskái már készen vannak,egyenlöre a Jázmin szekrényében szorítottam nekik helyet!
Múlt héten megijedtem,nagyon fájt a pocim este olyan mensiszerüen,és a feje is iszonyúan nyomott lennt!
Szerencsére reggelre elmúlott,de ezért biztos ami biztos holnap elkezdem megvenni a kórházi cumót!
Igazából most kezdek nyüglödni,estére elfáradok rendesen,fáj a derekam,a hátam!

Na megyek csinálok a tegnapi husi mellé egy kis krumplit!
Szép estét!
20140328174041

Tökmag, nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jók az eredményeid!!!! :) Gondolom, hogy milyen nehéz lejet a diéta. de kitartás, már tényleg csupán pár hét!

Moncsy, érdekes ez a súly dolog, én eddig csak olyanokat hallottam, hogy alulbecsülték... azért remélem nálunk nem fogják, de szülés után meglátjuk :)

Ja, egyébként a doki azt mondta, hogy jelenleg lent van a feje, de ez még nem biztos, hogy végleges... én már nem tudom, mit gondoljak, mikor is "kell" befordulnia a babáinknak...

Nálunk jó nagy vihar készülődik :(

Nevekről jut eszembe, nekünk volt aki azt mondta, bibliai nevet válasszunk, volt aki azt, nehogy már így hívják, mivel a volt pasiját hívták ugyanúgy.... na persze, majd sehogy nem hívjuk, mert valakinek a valakije éppen arra a névre hallgatott :roll:
magdii

Sziasztok!

köszi az együttérzéseket, tulajdonképpen már aznap túltettem magam rajta, csak akkor épp nem esett jól a dolog. Az egészben az a legszebb, hogy a férjemet meg Áronnak hívják. :lol:
Ja! És tesómnak megírtam ma smsben a neveket, ő azt válaszolta, hogy akkor reméli lány lesz, mert a Mirjam jó név... :evil: :lol: Pedig benne volt minden bizodalmam. :lol:
Barátnőm Grétijét, meg jóbarátok röhögték ki, hát neki sem esett jól. Fura, mert nekem eszembe sem jutna ilyesmi. :roll:

Heni!

Lehet, hogy a sav kimarta a nyelőcsövedet? :roll:

Magdi, Anuk!

Elég gáz ez a kiságy összeszerelés használtai útmutató nélkül... :roll: A pasi is, hogy nem elég, hogy nem küld útmutatót még meg is várakoztat... :evil:

Süni!

Én is azon gondolkodom, hogy mi legyen az az uccsó alkalom, amikor elmegyek fodrászhoz meg kozmetikushoz, hogy minél tovább kitartson. Mondjuk a szempillát meg a szemöldököt én magamnak szoktam befesteni, azért lusta vagyok elmenni, meg nem is adok ki ért pénzt. Gyantáztatni szeretnék "ott" csutkára :lol: , a hajam meg befestetni levágatni picit.

Kép
Kép
tabati

Süni!Óriási a pocakod!! :) Az enyém elbújhat Melletted! :):):)
Kép

Tabati
, igen, sajna ez a helyzet. De nem most kezdte, már kb 5 éve volt vele gondom... csak akkor kaptam rá gyógyszert és elmúlt. Most meg előjött megint. Na, de mindegy, nem csüggedek, csak elmúlik...

Tökmag, határozottan büszke vagyok Rád! :) Nagyon ügyes vagy, hogy így be tudod tartani a diétát, és rendben vannak az eredményeid!! Azért nem semmi ez így várandósság alatt...

Moncsy, hát Nálad is elkezdődött a nyűglődéses időszak... sajnálom. Nekem még mindig nincs semmi bajom szinte, néha érzek egészen pici görcsöket, olyankor lefekszem egy picit, bár most délután ez nem nagyon használt. De most letusoltam, utálom a forró vizet, viszont most kifejezetten jól esett jó meleg vízzel letusolni. Most nem fáj a hasam sem, viszont Beni majd kiugrik a bőrömből, bár délután azért aludt rendesen.

Én már fodrászhoz nem megyek, mert amikor legutóbb voltam, olyan fricskót kértem, amit könnyű kezelni és nőhet is, demajd meglátom még. Kozmetikus a jövő hétre van beiktatva és a pedikűrös is. Magamnak már nem tudom rendbe tenni a lábaimat, bár eddig még sikerült... kb két hete volt utoljára és azért szeretném szakemberre bízni a kórház előtt... :)

Heni

Kép
szheni

Mi a bicikliket szoktuk elnevezni: apukám régije Treffhetes a Krisztoforo c. meséből, az újabb meg Olegárió lett (ez is vmi mese, de nekem nem rémlik), az enyém meg Lívia. :lol:

Anuk: www.vakondgyar.hu Most nincs vakondos a honlapon lévő pólók közt, de szokott nekik lenni többféle. Meg TV macis és persze egyéb vicces póló. Bolt csak Bp-n van sajnos, de gondolom lehet rendelni. Még úgyis ráér, mire Emma belenő egy kisvakondosba!

Brendon??? De gáz-ezt még nem hallottam! Nem kap kedvezményt a Brendonban, mert reklámozza a nevével a márkát? :D

Süni:
ez óriási! Mondjuk az enyém is elég nagy lehet, mert mostanában mindenki megjegyzi... A pohár már simán ráfér a tetejére.
Tényleg, nektek nem bizserget, ha ültök? Nekem baromi kényelmetlen npok óta meglenni a széken, mert ha ülök, felül bizsereg a hasam. EGyszerűen kényelmetlen.

Amadea: jó, hogy Nóri még nem készülődik. Remélem, kicsit megnyugtatott az eredmény.

Befejeztem a könyvespolcok rakodását. Van egy csomó könyv, ami polc nélkül maradt, pár hónapig ki kell húzniuk dobozokban illetve a hálónk padlóján, ahol gyűlögetnek... Lényeg, hogy szekrény helye kész, márcsak be kell hozni, és végre lesz egy kis hely Borcsa ruháinak!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Heni, remélem, nem lesz semmi komoly baj- elég rémisztően hangzik, amiket írsz...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Most nézegettem a májusi topikot, mennyi édes baba! De NIKI, ugye nem fogsz itthagyni bennünket???

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vannak itt a környéken Lakatos vezetéknevű emberek... az egyik ilyen családban hívják a kisfiút "Lakatos Brendon"-nak. :) (Mondjuk ezt eredtileg Brandon-nak kellene írni, de mivel Magyarországon vagyunk, így kiejtés szerint kell anyakönyvezni.) Naja... a Dzsenifer, Dzsasztin, Dzsínó és a Dzsúlió a kedvencem. De az MTA névjegyzékében találtok még pár kellemes hangzású nevet... :):) Ezeket lehet anyakönyveztetni:

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

Illetve akkor adható olyan név, ami nincs ebben a jegyzékben, ha az édesapa vagy az édesanya nem magyar, hanem külföldi állampolgár. Akkor olyan nevet adhat a babának, ami az ő hazájában engedélyezett.

Csillag, ne ijedj meg, mert én is megijedek... :) Remélem, nem lesz ebben a 4 hétben már semmi gond. Majd vigyázok.

Heni

Kép
szheni

Süni mondtam én neked, hogy a férjeink egy húron pendülnek Lehet a többieknél akik első apukák szintén megvan, csak nem mernek szólni :) Tudod férfiasság meg egyéb marhaság…
Amúgy micsoda pocak :D

Niki csárdák? :) A tejcsárda kategória azt hiszem inkább nálam kezdődik a 95F mérettel.

Melltartó vásárlás. Hát ugye már vagy 3 hete rendeltem meg. Akkor még elvileg 6000 körül volt az ára, már azt is húzósnak éreztem, de mikor 2 hete telón közölték, hogy bocsi de nincs ekkora méret és németből kell megrendelni nyeltem egyet. Rod azt mondta mindegy, ha kell akkor kell. Próbáltam keresni hazai gyártmányút, meg maszek varrottat, de vagy csak kicsi méretben volt, vagy ha volt is E kosárig (az már most nagyon szorít, nemhogy tejcivel) semmit sem ér, egyet meg is kellett vennem, mert próbakor simán letörött a kapocs meg a tartópánt, annyira nehezek a cickók már most :(
Szóval megjöttek, erős széles puha pánt, erős széles mellemelős alja van, jól tart, tökéletes lesz.. Darabja 9.600-ra jött ki. Kicsit megszédültem, de az utánam sorban álló pasi képét látni kellett volna hogy bámult. Ugye kivettem, nézegettem, majd elmentem megpróbálni. Nem tudom azt hitte majd abban jövök ki? :D De végig a melleimet mustrálta.

Emma valóban frontérzékeny lehet. Négy körül elkezdett a távolban sötétedni, engem meg olyan rosszullét kapott el, hogy csuda. Leülni nem volt hova, remegtek a lábaim, a babuci meg ki akart mászni az oldalamon. Felnyomta a fenekét a gyomromba, majd a bordám rúgta és majd szétfeszítette a nunim :oops: Nekitámaszkodtam a buszváró sarkának, folyt rólam a víz, de annyi erőm nem volt, hogy hívjam azuram, hogy baj van. Persze mindenki elment mellettem, volt aki undorodva :(
Fél ötig kitartottam, bár akkor már arra gondoltam, hogy kész itt a vég, megszülök. Jött Rod, rögtön hazahozott, lefeküdtem mert még mindig remegtem mint a kocsonya. 8-ig aludtam, közben megjött a vihar és kismókusom is némileg nyugodtabb, bár még mindig nyújtózkodik, de már lejjebb húzódott.
Lassan félek kimozdulni, a hétvégén is elkapott egy pocigörcs amikor jöttünk haza az obi-ból. Pedig jövő hét húzós lesz, majd minden nap megyek különböző vizsgálatokra. :( Azt hiszem közeleg a vagy itthon zárkózom be telefonnal a kezem ügyében, vagy kénytelen leszek befeküdni a kórházba, mielőtt baj lesz.
Vendég

Hű, Anuk, ez nem hangzik túl jól. :( Figyelj, ha úgy érzed, gond van, inkább tényleg menj be a kórházba, mint hogy otthon legyen gond. Ha a buszváró helyett otthon vagy, otthonról sem tudsz telefonálni, ha ennyire legyengülsz. Azért vigyázz Magadra!! A frontokra minden baba érzékenyebb, mint mi. Még a gyerekek is... én a suliban simán észrevettem, ha időváltozás jön. Gondolhatjátok, hogy akkor a pici babák még jobban... szegénykéim. Beni is ezért ilyen kis rosszcsont! Most kezdi el a lábait a bordám alá dugdosni. Nem fáj még, csak fura érzés.
Na, megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Csak egy gyors kérdés!

Aki vett tescos lila pelust. Az az amiből többfajta mintás is van? És mennyire jött ki darabja?

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Nagyon szépek a babaszobák és a pocakok is.
Lehet, hogy végre én is rászánom magam egy pocifotó bemutatásra.
:?

Nekem ezek a bibliai nevek kifejezetten tetszenek. :) Ha belegondolunk az Anna, Sára, Eszter, József és társai is bibliaiak, mégsem botránkozik meg rajtuk senki.

Nálunk ma Anyák napja lesz az oviban :D Remélem kapok egy rendes széket és nem kell a miniszéken ücsörögnöm , mert lehet nem tudnék róéa felállni.

Szerintetek nagy felelőtlenség május 21-én 4 napra elutani (36.hét) Székelyföldre kirándulni? :shock:

Kissmanó!Tényleg, Te arrafelé élsz, mit mondasz? A Medve tóhoz mennénk.

Kép
Kép
sosi

Na, ez kb másfél hetes kép, a tükör kissé fogkrémes :oops: Kép

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt!

Sosi drága. Hát nem tudom mit mondjak. Szováta és környéke tényleg vonzó hely a külföldiek számára, csak hát ugye nincs sajna autópálya. S nem épp a határ mellett van, így macerás az út. S négyszázvalamennyi km-t megtenni ilyen nagy pocival, hát nem mindenki vállalja be.
Azért mielőtt belelovalod magad az útba, beszéld meg a nődokiddal, lássuk ő mit szól hozzá (jó fej, úgy emlékszem a leírásaidból).
Az utak nagyon forgalmasak, olyan Mo-on a 4-esnek megfelelő (mielőtt még a Dbrecentől induló autópálya valamelyest enyhített volna a forgalmon, meg nem csinálták meg a nagyvárosokat elkerülő részeket).
Szóval ne gondold, hogy le akarnálak beszélni, mert a hely ahova készültök az gyönyörű, szerintem nem is lesz épp akkor annyira zsúfolt, 1 hét múlva már tökre fullosabb lesz (meg a forgalom is Székelyföldön) a Pünkösd-i látogatások miatt.
Remélem nem szegtem kedved, s ha netán mégis doki rábólintással bevállalnád, én sok sikert kívánok s bíztos vagyok benne, hogy az úti fáradtságokért kapnál is cserébe valamit.

Kép
kissmanó

Jó reggelt Mindenkinek!

Eljött a nap: ma megnézzük hogy fekszik Áron! Drukkoljatok!
Utána fodrász, és a doki mondandójától teszem függővé a pedikűrös, kozmetikus kört is.
Én is a full gyanta híve vagyok, de terhesség alatt 1x voltam, mert sokkal érzékenyebb vagyok odalent, ráadásul féltem is nehogy valamit összeszedjek. Most meg olvastam - itt a babaneten - hogy valaki elment gyantázni, és utána megindult a szülés - valószínűleg a fájdalom hatására, így azzal még biztos ami biztos várni akarok 2 hetet - a 38-ig.

Anuk, tegnap az én férjem is mondta - a szülőszoba látogatás előtt - hogy szeretne túl lenni már az egészen, és hazavinni minket, mert félt. :) Szerintem minden apuka így van ezzel.

Heni, szerintem tuti az a baj, hogy Beni nyomja vissza a kaját, és ez még jobban betesz a nyelőcsövednek. Ilyenkor még azoknak is szokott problémája lenni, akiknek egyébként nincs, szóval szerintem kitartás!

Tökmag, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!
Én inkább maradnék a szombatnál, az jobban bejött, ráadásul most Viktor megy is dolgozni, csütörtökön, viszont otthon van. Jösz Te is?

Heni, szép a pocakod! :) Pont tökéletes!

Anuk, a melltartó ára kész horror! Még az Anita is olcsóbb...remélem be is válik!
Vigyázz magadra, ha úgy érzed, tényleg inkább feküdj be! Jobb a biztonság!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jaj elfelejtettem írni: Sosi én már nem vállalnám be.
A 36. héttől már bármikor jöhet a baba, jobb a kórház közelében maradni, ráadásul 400valahány km - ahogy Kismanó írja - autópálya nélkül kb. 5 óra...ha valami gáz van az túl sok!
Én még balcsira sem mennék le, mert attól félnék, hogy ha beindul a szülés, és vissza kell jönni Apa olyan ideges lenne, hogy nem figyelne az útra, és még valami balesetet szenvednénk...

Szerintem fő a biztonság!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Noémi,
nagyon-nagyon drukkolok, tudom, mennyire fontos ez neked!!! /átélem/

Sosi,
én nem mennék, de szerintem a nődokid tudja ezt legreálisabban megítélni. Szép a pocakod! Nálunk is ma lesz az ovis anyák napja.

Heni,
a reflux marja a nyelőcsövedet? Rennie és társai nem használnak? Keksz? Tej? Én du. 4 után nem eszem semmit max. gyümölcsöt, és akkor este vízszintbe nem mar semmi.

Tabati,
érdemes nézegetni az akciókat, hétvégére szoktak 3 napig nagy árkedvezmények lenni, 2 hete vettem a 2490.- helyett 1590.- volt a nagy zacsis, ebben 68 db van /23.4.- ft/db/, de ez már a 3. méret, ami 9 kg-ig jó, a miniben több van, az még olcsóbb. Múltkor a kisebb kiszerelést akciózták, akkor 999.- volt 38 db /26.-ft/db/, ez is 3. méret.

Anuk,
remélem semmi komoly! Lehet, te leszel az első?

Ma megyek az ovis anyák napjára, itt valószínű nem fogok bőgni, csak bosszankodni, már számolom a napokat, mennyi van hátra, és 3 évig az óvoda környékére se megyek.

A legszebb ajándék tegnap az volt, hogy velem aludt a kisebbik, olyan puha, meleg, és egész éjjel fogja a kezem, imádom!

Én holnap megyek az orvoshoz, de ma egész éjjel vele álmodtam, próbáltam meggyőzni :) Ma nagyon el kell foglaljam magam hogy ne mindig ezen járjon a fejem.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Noémi: több mint 5 óra. Hisz nem lehet 80 km-es átlaggal számolni. Települések s a nagy (rengeteg kamion) forgalom miatt.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Tegnap korareggel mi is hazaérkeztünk a balcsiról. Jó volt pihengetni, bár Zalán ide-oda rohangált, de anyumék igyekeztek követni az általa diktált tempót :lol:
Tegnap voltunk szülésfelkészítőn a dúlánál, holnap délelőtt is megyünk.
Fürdőszoba finishben van, csütörtökön ugye meglett a csempézés, járólapozás, kád is bent van, ma még festenek, délután jön az asztalos (mert befalaztuk a háló és a fürdő közötti ajtót, és még oda jó lenne egy szekrény a helyére) holnap jön a fűtésszerelő beszerelni a radiátort, meg a mosógépet, mosdót-csapot is a helyére rakja. És csütörtöktől lehet takarítani, már be van izzítva anyósom, meg anyukám is. És ha végre kész, akkor nekiállhatok végre előkészülni Róza érkezésére. Még a kórházas csomagot is össze kell raknom.

Anuk: én Triumph melltartót vettem (3800 Ft/db), a legnagyobb méretet, 95 F-eset és kaptam hozzá még egy bővítő pántot is. Zalánnál volt Anitám is, de nekem az nem volt annyira szimpi mint a Triumph.

Örülök hogy mindenkivel rendben minden. Most már nincs sok hátra a babák érkezéséig :)

A táblázat adatait meg elfelejtettem frissíteni :oops: Szerdán múlt héten ugye voltam dokinál, minden rendben, azt mondta hogy ha minden rendben lesz a vajúdás közben, akkor akárhogy vajúdhatok, akárhogy szülhetek (értsd: fekve, állva, ülve stb.). Vérnyomim okés, továbbra is +2kgnál tartok és csak jövőhéten kell mennem újra, akkor lesz az első nst is.

Kép
Kép
evicuska

Noémi, Benta, HAJRÁ, HAJRÁ!!!!!

Sosi:
a Medve-tó tényleg gyönyörű-de megvár szerintem... A 36. hét betöltése után kb 20 km-re távolodhatsz el attól a várostól, ahol szülni fogsz. Nekem mondták ezt eleget, mert sokat utazgattunk végig a várandósság alatt: először ugye Ausztriába, most meg a 35. hétig Pestre jártam. Na, ez utóbbi 200 km IC-vel, 2 óra és fel tudtam tenni a lábam legtöbbször, de majd' meghaltam már a végén... Pedig tényleg edzettem az utazásra egész 8 hónapot. És ha jól rémlik, még kacskaringós is az az út a Medve-tóhoz, ugye Kissmanó? Nekem csak az rémlik, hogy "üresjáraton" is mindig hányingerem volt...

Anuk: legalább jók a melltartók? Vagy ez már a nagyobb szoptatós méret? Azért elég durva az ára... Vigyázz nagyon magadra, és ha az utcán lesz baj, hivass mentőt vkivel. Annyi ember közül vki csak képes lesz rá... (bár ahogy a legtöbbször viselkednek...) Pihenj sokat!

Ma erős görcsre ébredtem, még most is szurkál közben, hát remélem, nem akar egész nap edzeni a méhem. István beszélt is Borcsa fejével, hogy eszébe ne jusson most kibújni! :lol:

Heni:
hát igen, a fura nevek. Hihetetlen, hogy miket megenged az MTA- én tuti szigorúbb lennék. Azt nem tudom megérteni, hogy a szülők nem gondolnak arra, hogy szegény gyerek megnő és akkor is használnia kell a nevét... Mert azért pár nagyon szép új néven kívül inkább hülyeségeket akarnak anyakönyveztetni pl. a legújabb brazil szappanoperából. A kedvencem az, hogy egy pár a Radiátor nevet szerette volna adni leendő fiuknak, mert "az olyan férfias" :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

anuk!!! ird meg milyen polót vagy kisrucit szeretnél (56os van kéznél pár :D ) és megcsinálom neked , privibe dumáljuk meg!!

dehogy csallak meg Titeket...titeket nem lehet :D csak bekukkantottam a májusi topicba, ott a tesóm ,meg ott már nem olyan izgisek a babaszoba és pociképek, ott már a babafotó a menő :lol:

ma ritka sz@r iccakám volt, görcsölgetett a hasam rendesen alul, mondom ok ez josló, aludni kéne, de akkor jött egy "igazi???" egész pocom, elulról indult ,majd jött fel mintha valaki az egész hasam összenyomná, felkeltem nem mult...kb 1 percig így volt, azt hittem valami van, figyeltem hogy jön e még, de aztán elaludtam...szép lesz ha ez ilyen lesz... :roll: curvára fájt... :wink:

Kép
Kép
mniki84

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Mano, Sosi!
Mi is eleg sokat jarunk Erdélybe, Szekelyudvarhely kornyekere, az 600 km Bp-tol, nincs messze Szovatatol.
Sajnos 11-12 orara kell szamolni az utat. :(
Iszonyuan nem lehet haladni, elozni szinte lehetetlen. Raadasul tele van lovaskocsikkal, traktorokkal, tehenekkel, kecskekkel...
Nagy bosszankodas az egesz. Szerintem min. 10 napra erdemes menni.
Sosi!
En mar a Balcsit sem merem bevallalni, mert viszonylag messze a korhaz. 30km. Az biztos, hogy Erdely gyonyoru, de lehet, hogy nem lenne a legidealisabb mondjuk a Medve tonal szulni... :shock:

Noemi!
Drukk a fordulashoz! Vilagitottal is neki? :D Pulsatilla volt?
Koszi az infokat a papirokrol, majd visszakeresem a nyomtatvanyokat.

Udv
Agi
lys

én hétvégén megyek pestre, unokaöcsi 1. szülinapi bulijára :D najó ez max pályán 45 perc, és még egy szülész is lesz a bulin :D
Erdélyt én se merném lehet bevállalni, nekem már egy vasuti átjáró is kellemetlen , azt hiszem mindig kiesik belőlem Lili :oops:

Kép
Kép
mniki84

Csillagtancos!

Radiator! :D :D :D

Meg jo, hogy nem Terminator, az is eleg ferfias, nem? :D
lys

Sziasztok!

Tabati: névválasztás: ne is foglalkozz velük, minket is csesztettek az Aurórával, ne tudd meg, h megkönnyebbültek, h nem lány lesz. Az a lényeg, h nektek tetszen. Anno nagymamámnak sem tetszett az én nevem, mindig gurdinka jutott eszébe róla.

Nekem mind a két név tetszik.

Noémi: tök jó a lesifotó!
Férjem is nagyon várja, van oan párszor, h beköszön a kiságyba.

A védőnő nekem is azt mondta, h csak a szokásos higiénia semmi extra, kell a bébnek egy kis baci.

Nekem a Samuról mindig a gyűrűk urában Samu jutna eszembe.

Amadea: remélem jobban vagy!
Heni: sajnálom a gyomorfájást.

Süni: ugye milyen jó otthon? én élvezem és nem is unatkozok.
És szép a pocid!

Minden baba más, Nándi is oan aktív, főleg ha megállok pihenni, egyből helyezkedik, majd kezdi a rúgást, bokszolást. Vmelyik nap elaludt sztem és tökre kidőlt oldalra, és még a fejét is lehetett érezni:).

Sosi: neked is szép a pocid! Én még pestre menttel is vacillálok a 35 hetesen, nemhogy egy kiránduláson…pedig (lekopogom) semmi panaszom nincs. De egy ekkora kirándulás nem mernék én sem bevállalni.

Tescos pelus: Nem is figyeltem mi van rajta, van egy kisebb csomag, az kb. 21 Ft volt db-ja meg van egy nagyobb csomag, annak 19 Ft. 2-es vettünk, mert 1-es nem volt.

Tegnap voltam házidokinál, megkezdtem a tp-t, megvotl a pm-es vérvétel, ami fájt :o, még kicsit meg is dagadt a kezem. Mondta a csaj, majd a szülés hogy fog fájni.

Ma meg terhesgondozásra megyek az eredményekért.

Tegnap mi is megszerkesztettük a pelenkázót, bele is pakoltam:)).
Ágyneműt, ill. pelust. Még nincs teljesen kész, de majd ha rendben lesz a sarok lefotózom.

Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Sosi!

Én is mentem volna Erdélybe, de nem vállaltam be...

Benta, Puszedli!

Köszi a pelus árát, csak azért kérdeztem, mert hirtelen felindulásból licitáltam a teszveszen ilyen pelenkára és 20 forintra jött ki darabja. Akkor ezek szerint nem jártam rosszul. :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?