Süni mondtam én neked, hogy a férjeink egy húron pendülnek Lehet a többieknél akik első apukák szintén megvan, csak nem mernek szólni
Tudod férfiasság meg egyéb marhaság…
Amúgy micsoda pocak
Niki csárdák?
A tejcsárda kategória azt hiszem inkább nálam kezdődik a 95F mérettel.
Melltartó vásárlás. Hát ugye már vagy 3 hete rendeltem meg. Akkor még elvileg 6000 körül volt az ára, már azt is húzósnak éreztem, de mikor 2 hete telón közölték, hogy bocsi de nincs ekkora méret és németből kell megrendelni nyeltem egyet. Rod azt mondta mindegy, ha kell akkor kell. Próbáltam keresni hazai gyártmányút, meg maszek varrottat, de vagy csak kicsi méretben volt, vagy ha volt is E kosárig (az már most nagyon szorít, nemhogy tejcivel) semmit sem ér, egyet meg is kellett vennem, mert próbakor simán letörött a kapocs meg a tartópánt, annyira nehezek a cickók már most
Szóval megjöttek, erős széles puha pánt, erős széles mellemelős alja van, jól tart, tökéletes lesz.. Darabja 9.600-ra jött ki. Kicsit megszédültem, de az utánam sorban álló pasi képét látni kellett volna hogy bámult. Ugye kivettem, nézegettem, majd elmentem megpróbálni. Nem tudom azt hitte majd abban jövök ki?
De végig a melleimet mustrálta.
Emma valóban frontérzékeny lehet. Négy körül elkezdett a távolban sötétedni, engem meg olyan rosszullét kapott el, hogy csuda. Leülni nem volt hova, remegtek a lábaim, a babuci meg ki akart mászni az oldalamon. Felnyomta a fenekét a gyomromba, majd a bordám rúgta és majd szétfeszítette a nunim
Nekitámaszkodtam a buszváró sarkának, folyt rólam a víz, de annyi erőm nem volt, hogy hívjam azuram, hogy baj van. Persze mindenki elment mellettem, volt aki undorodva
Fél ötig kitartottam, bár akkor már arra gondoltam, hogy kész itt a vég, megszülök. Jött Rod, rögtön hazahozott, lefeküdtem mert még mindig remegtem mint a kocsonya. 8-ig aludtam, közben megjött a vihar és kismókusom is némileg nyugodtabb, bár még mindig nyújtózkodik, de már lejjebb húzódott.
Lassan félek kimozdulni, a hétvégén is elkapott egy pocigörcs amikor jöttünk haza az obi-ból. Pedig jövő hét húzós lesz, majd minden nap megyek különböző vizsgálatokra.
Azt hiszem közeleg a vagy itthon zárkózom be telefonnal a kezem ügyében, vagy kénytelen leszek befeküdni a kórházba, mielőtt baj lesz.