Új privát üzeneted érkezett!

Angie nahát nem is figyeltem, hogy 3 szál :wink: :lol:

királylány

Nemrég értünk haza a Mama látogatásokból. Szinte egész nap kint voltunk Gábor szüleinél, este pedig átmentünk anyukámékhoz is. Ők ma jöttek haza Hajdúszoboszlóról. Jó volt kint a levegőn. Bencén kívül mindenki elfáradt.
És ismét! Bocsánat :oops:

királylány

Sziasztok!

Hát igen. Kismamáknak nem illik elvenni a laptetőt!!!! Te már tudsz valkamit?

Kép
kicsi80

Én szaladoztam ma. Utána anyu felhívott, és jól felidegesített. Azóta beszéltem keresztanyuval, aki nagyon örült a hírnek. Ő megnyugtatott kicsit, de anyu nagyon felhúzott. Egyébként is érzékenyebb vagyok. Azóta néha csak úgy bőgök. Semmi ideg nincs, csak elindul. Magne B6-ot szedek, citromfű teát iszom, meg kamillát. Miért kell idegeskedni oly sok kismamának? Nita (az elején), Nyuszifül... Többiek nem jutnak eszembe. Bocsi

Kép
kicsi80

Kicsi mivel húzott fel anyukád? Ha nem titkos. Esetleg priviben?
Nekem még szükségem van a laptetőre még semmi nincs. Se tünet, se piri. Egyre inkább hajlok arra, hogy tünet nélkül is lehet baba. Most mondta a barátnőm, hogy neki sincs. Csütörtökig nincs teszt, az tuti. Akkor lesz 2 hete, hogy késik. Ha addig nem jön meg.

királylány

Mi is ezt mondjuk :lol: :lol:

Kép
kicsi80

királylány tuti babás vagy!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ment privi Királylány.

Szia Nita. Minden rendben? Mit csináltál ma?

Kép
kicsi80

Kicsi lerendezem a családot és válaszolok.
Tudom, hogy ti is ezt szajkózzátok és nagyon aranyosak vagytok.
Nita úgy legyen. De ha nem akkor ballagnom kell a dokihoz :?

királylány

ma ablakot pucoltam,mostam,kiporszívóztam.........ennyi elég volt......holnap főzés vasalás vár még rám..........meg gyógyulgatás..megint megfáztam...... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jajj. Vigyázz magadra.

Kép
kicsi80

vigyázok,ezért nem értem hogy fázhattam meg ismét.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita jobbulást! És csak nem kellene ablakot pucolni. Ejnye-ejnye! :wink:

királylány

Sziazstok Lányok!

Most nézem, hogy a csütörtöki üzeneten nem került ide be. Akkor irtam, hogy velünk minden rendben, hétvégén Keszthelyen leszünk.

Nemrég értünk hazam, mert hazafele még beugrottunk anyuékhoz anyák/mamák napját köszönteni, és egy kicsit ottragadtunk, mert öcsémék meg ma érkeztek haza a svájci nyaralásukból, és meséltek nekünk, meg képeket nézegettünk.

Nekem most meg már nincs erőm irni, mert mindjárt lefordulok a székről, olyan álmos vagyok. A férjem is tűkön ül, hogy mikor állok már fel innen. Remélem, mindenkinek szép anyáknapja volt, akár mint ünnepelt, akár mint köszöntő. Én kaptam a kisfiamtól reggel egy kis cserepes virágot, amit majd kiültethetek, és minden évben virágzik majd nekem.

Holnap megpróbálom felvenni a lépést, de azért látom, (nagy valószinűséggel) van egy új kismamánk Dia személyében! Csütörtökön muszáj lesz tesztelned! Mi van, ha baba van, jobbha látja az doktor még időben, hogy jó helyen van-e a baba. Nem szabad ezzel játszani, mert a méhenkivüli terhességek 6 hét után már nagyon veszélyesek.

Na léptem! Jó éjt!
Vendég

Jó reggelt!

Angie nem én vagyok a kismama :lol: , hanem KICSI! Jó kis programotok volt akkor hétvégén. Örülök, hogy jelentkeztél.Kérünk ám bővebb beszámolót is. :wink: Ha csütörtökig nem jön meg csinálok tesztet és megyek dokihoz, de lehet csak a jövő héten, mert csütörtökön apa dolgozik és a nagymamáknak még nem akarok magyarázkodni.

királylány

Jó reggelt lányok!
Ma nagyon korán keltem, felkeltett a kiskutyánk, akinek az utóbbi időben korán pisilnie kell, 5 órakkor. :cry: :cry:
Bence még alszik, legalább tudok írni.

Királylány, bizony, bizony 3 szál! Nekem rögtön ez ugrott be. :wink:

Kicsi, ne tudd meg, én milyen érzékeny voltam az elején! Egyik pillanatban nevettem, a következőben már sírtam. Szerencsére mérséklődött.

Nita, jobbulást. Egyébként én is sokszor járok így, hogy nem tudom hol, de megfázok. Pedig vigyázok mindig. Szerencsére az elején lévő megfázás óta semmi. Kopp, kopp, kopp.

Angie34 szia. Rosszalkodott a babanet, engem be sem engedett.
Jó lehetett a kirándulás, szeretem Keszthelyt.

Üdv. mindenkinek, Melisch, hazajöttél?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Itt minden ok. Királylány: nincs, és 90 km. Köszönöm!

No megyek dolgozni. Nem tudom mikor jövök, elkezdek mérni :(

Kellemes napot! Nita: gyógyulgass.
Angi: Vannak képeitek?

Kép
kicsi80

sziasztok!!!!!!!!!!
angie28 én sajna ilyen peches vagyok....mióta a gyerek oviba jár azota vagyok ilyen hogy állandóan meg vagyok fázva...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok megjöttem csak előbb végigolvastam mit is irtatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom írogattak a hiányzók is :wink:
Nekem jól telt a hétvégém, vasárnap busszal jöttem vissza és a férjecském várt, hazajött szombat este de kedd hajnalban megy megint tovább csütörtök-pénteken jön haza hétfőig. Ez most így fog menni egy darabig. Szegény és ilyenkor levezett 720 km-t is egy nap. Annyira aggódom érte, de csak remélem, hogy nem lesz semmi baj soha.

Királylány annyira izgulok már!!!!!!!

Én is vettem anyukámnak egy szép csokor virágot, hátha jövő ilyenkor én is kismama leszek már nem csak "gyerek" :cry:

Kép
Kép
melisch

Melisch már úgy hiányoztál!!! De jó, hogy itt vagy. Jövőre biztos neked is ott lesz a baba a pocakodban, hacsak addig meg nem születik :wink:

királylány

melisch előbb is leszel te kismama!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok hát annyira nem leszek addig anyuka hiszen már csak a május-július van amikor meg kéne foganjon a baba de valahogy ne tudok optimista lenni. Inkább bízom az őszi ínszembe. Nagyon el vagyok határozva, hogy ősszel elindulok Szegedre és akkor addig nem álok le míg nem leszek terhes!!! Addig meg engedem, hogy pörögjön az élet körülöttünk :wink:

Kép
Kép
melisch

melisch tetszik a hozzá állásod!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ez sajnos már egy kétségbeesett ember hozzálássa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: mert valahogy más kiút nincs. Tegnap hallottam a rádióban, hogy a parlamentbe került egy törvényjavaslat mely szerint az állam fizetne 2 lombikot is, mivel nálunk az nem ingyenes még 1 sem :cry: legalább ha oda kerülünk hátha ingyenes lesz. Azt is akarják, hogy ősztől ami nálunk ingyenes fizesse az állam akkor is ha külföldön végzik a beavatkozást.

Kép
Kép
melisch

tudom én most könnyen beszélek....de kérlek ne legyél kétségbe esve..........gondolj másra....kirándulj.sportolj,tereld el a gondolataidat.........én ezt tettem különben megbolondultam volna......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már nem gondolok annyit rá, férjem úgyis sokat lesz elmenve és annyira pörög, hogy még nézni is rossz. Semmi nem úgy alakul ahogy ő akarja így persze, hogy ideges. Állandóan telefonál egyszerre száz dologgal kell foglalkozzon :cry: Így nem lehetek optimista de ha a Jóisten akarja akkor lesz spontán baba és akkor amikor ő akarja mert ebbe mi nem szólhatunk bele.

Kép
Kép
melisch

hát igen ezt a jóisten dönti el,nem mi......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintem is állhatok én tótágast is ha ő úgy gondolja még nem jött el az ideje. Sógornő annak idején most mondta fogamzásgátló mellett marad terhes a fiúval, anyukának is besikerült az öcsém úgyhogy ami meg van írva az elől nem szaladunk el. Ez nyugtat meg, majd eljön az én időm és akkor megértem miért nem pont most mikor én akarom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melish!
Mi bejelentkeztünk a Kaáliba, és úgy lettem terhes, hogy a stressz lement rólam, hogy majd ott megoldják. Másik hónapban, még az első időpont előtt pozitivat teszteltem. Mondta is a doki, hogy több ilyen paciense volt, hogy csak be kellett jelentkezni, hogy teherbe essen. Sőt, volt olyan is, akinek mindét gyereke igy lett :D

Nita!
Jobbulást. Máté vonalzóján Máté látható?

Angi!
Nem semmi az 5 órai kutyasétáltatás. Én azt hiszem bele is halnék az 5 órai kelésbe. És miért pont a te feladatod? Apa nem tudna néha leváltani téged? Te mikor mész uh-ra legközelebb? Esetleg majd meg is tudják mondani, hogy fütyis vagy nunis kuksol odabent?

Dia!
Én NEM Kicsire gondoltam, hanem RÁD. Tünet nékül is lehet terhes lenni. Én Szilárdnál a mensi előtt éreztem valami szurkálásokat, de az akármi is lehetett volna. Utána a 8. hétig nem emlékszem semmi tünetre. Akkor volt 2-3 hét émelygésem, aztán punktum. Csütörtököt old már meg légyszi valahogy. Mi itt már tűkön űlünk, és pattannak az idegeink! Te kis vasidegzetűűű! :wink:

Dius!
Hát te meg hova tűntél? Csak nincs valami titkolni valód, és csak arra vársz, hogy biztos legyél a dolgodban. Nyugodtan tessék meglepni minket.

Lili!
Te is régen jártál már erre. Neked mikor kell megjönnie? Valahogy ezen a héten, ha jól rémlik.

Kicsi!
Nem veszélyesek azok a mérések? Nem félsz, hogy valamit belélegzel? Meddig tervezel dolgozni.

Na, mindjárt dobok pár képet a kirándulásról, ami egyébként nagyon jól telt. Én az első napot ugyan végigvitatkoztam a férjemmel, olyan ingerlékeny voltam, hogy minden mozdulatába bele tudtam volna kötni, de aztán minden helyre pattant, és sétáltunk nagyokat a Balcsi partján. Szilárd is körbemotorozta Keszthelyet, tetszett neki, hogy nem otthon vagyunk.

Akkor a képek....
Vendég

Bocsi, de lesz pár kép. Remélem, beindul még a babanet ettől a mennyiségtől :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

NAgyon jók a képek. A lényeg, hogy átlendültetek a kezdeti nehézségeken :)

A mérések nem veszélyesek (annyira). Ez a munkám. Otthon szerintem rosszabb lenne, és vigyázok (gumikesztyű, meg amit csak tudok...) Nem dolgozok annyira veszélyes anyagokkal. Az mér régen volt... Meddig akarok dolgozni? Amég tudok. Nem szeretnék, max egy hónapot otthon nlenni, vagy ha mér annyira akadályoz a hasam...

Kép
kicsi80

sZIASZTOK!
Nem értem Kicsi,1 hónap táppénzt akarsz?És egyből mennél vissza dolgozni???Vagy hogy érted???
Én nem adnám ezeket a hónapokat semmiért,az biztos.
Betty,táblicskát dobsz????
Királylány,te aztán türelmes vagy.Más a kimaradás napját se várja meg... :lol: :lol:
Ó lányok szerdán kresz,addig nyomom a tesztet,muszáj lesz átmennem,mert még szülés előtt kéne a jogsi!!!
D.u meg megyünk 4d-re....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie nagyon jók a képek végre látok képet rólatok is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda nagy drukk a kreszhez és ma a 4D-hez, gyere majd számolj be mit láttak. Szerintem Kicsi úgy értette, hogy szülés előtt maradna egy hőnapot csak otthon, nem utána :lol:

Kép
Kép
melisch

Melinda! A kérdés az volt, meddig szeretnék dolgozni. Erre válaszoltam ezt. Addig akarok dolgozni, amíg tudok. Az egy másik kérdés, hogy utána mi lesz, ha a baba megszületik. Ez nem volt kérdés. Megértem, hogy nem cserélnéd el ezeket a hónapokat semmiért. Ismerek olyan embert, aki szintén így érez, de kénytelen elcserélni :( . Nem irigylem.

Kép
kicsi80

Szia Melisch. Úgy úgy...

Kép
kicsi80

Angie nagyon jók a képek és végre "van arcod" a nevedhez :lol: Nagyon szimpatikusok vagytok. Anyukámék nem lesznek itthon csütörtökön, de lehet megkérem a barátnőmet, hogy vigyázzon Bencére amíg elmegyek dokihoz. Attól félek csak egy csík lesz.
Melinda kreszhez szorítok!

királylány

Melisch, megjöttél, máris pörög minden! :lol:
Szerintem is akkor fog jönni, amikor nem is gondolsz rá annyira.(tudom, ilyen ritkán van)

Angie34, aranyosak vagytok a képeken.
Csak hétvége óta csinálja ezt a kutyus, lehet megfázott, egyébként addig elő sem bújik, míg mi fel nem kelünk. egész hétvégén apa vitte ki, csak ma én, mert ő már elment dolgozni mikor sírni kezdett.

Kicsi, ha olyan a munkád, hogy úgy érzed lehet mellette dolgozni, miért ne!

Egyébként én sem adnám semmiért, hogy lássam a gyerekem első 2 évét minimum reggeltől-estig. Mi is elég rossz helyzetben vagyunk, de inkább apa vállal többet. Ő sem engedne vissza egyébként.

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Drukkolok Királylány csütörtökre...

Melinda: Hajrá a kresszre. Meglesz az a jogsi a baba előtt!! Ügyes vagy.

Szerintem ezt mindenki maga tudja. Ha teheti, persze mindenki marad amíg tud... És ez így van jól.... :lol:

Kép
kicsi80

Na itthon vagyok. Ma jól elfáradtam. Most meg vasalnom kellene. Kicsi köszi, hogy szorítasz. :lol: Reméljük van mihez. :wink:
Hol vagytok csajok?

királylány

Befejezted királylány a vasalást???? Én lustálkodom már ettünk nézzük a tv-t. Nem sokat leszek ma, inkább holnap most kicsit odabújok a páromhoz :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch még el sem kezdtem :oops: :lol: Előbb rendet kell raknom a lakásban, fel kell söpörnöm, mert annyi homok van, hogy egy homokozót meg lehetne vele tölteni. Na meg állandóan itt leselkedek, hogy mit írtok :wink: :lol:

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

angie nem ő van a képen..... :wink:
melinda ügyi vagy te.....sikerűlni fog a kresz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!!!
Át szoktam menni itthon,de majd meglátjuk mit alkotok... :lol:
4 d-re szerda d.u megyek,nem ma. Nem is mentem volna,ha nem kérdezek rá a nemére,de most már 100-ra tudni akarom,hogy lány-e.
Állítólag ha nem mutatja,akkor addig mehetsz ingyen,még meg nem mondják....ez tök jó...a pestieknek..... :lol: :lol: ...,mert nekem az is 5-be van,ha felmegyünk,és abba még nincs is matrica,a régi 3-as meg.....(na hogy írjam szépen le azt,hogy sz@r.... :lol: :lol: )
pityesz elaludt az ölembe,addig teszteltem.Muszáj,már egy csomó pénzt beleöltem,az időről nem is beszélve.csak a hülye rendőr,meg villamos ne lenne..... :lol: :lol:
a homokot elfogadom,erre seperj légyszi.Vettünk műanyag homokozót,csak még homokot nem.... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

jó reggelt!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt! Én is itt vagyok, csak már dolgozom.

Melinda akkor összegyűjtöm neked a homokot, itt van belőle annyi.... :lol:
Itt Gyarmaton is csinálnak 4D-t, de részleteket nem tudok, bár nektek lehet Pest közelebb van. ilyenről még nem is hallottam, hogy ha nem tudják elsőre megmondani akkor nem kérnek pénzt :shock:
Sikerülni fog a kresz, ügyes csaj vagy. Bence meg már vezet :lol: majd dobok otthonról képet :lol:

Dius képeket kérünk! Meg egy pozitív tesztet :wink:

Nita Máté már oviban?

királylány

királylány igen máté már az oviba játszik!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok na én is vagyok!!!!

Melinda sikerülni fog hamarosan ott lesz a jogsi a pénztárcádban :lol: :lol: A villamostól meg ne félj megszokod és nálatok nincs csak a nagy városokban. Szerintem sem lesz baj ügyes csajszi vagy te!!!

Királylány mizus????????????

Nita ügyes fiad van, szeret az oviba lenni? Simogatja már a pocakod??????

Kép
Kép
melisch

melisch szeret az oviba lenni máté de a felkelések azok katasztrófálisak......hiszti minden reggel......nem nagyon simogatja a hasam....azért még annyira nem látványosan nagy!!!!meg vigyázok nehogy megüsse......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?