Sziasztok!
Melish!
Mi bejelentkeztünk a Kaáliba, és úgy lettem terhes, hogy a stressz lement rólam, hogy majd ott megoldják. Másik hónapban, még az első időpont előtt pozitivat teszteltem. Mondta is a doki, hogy több ilyen paciense volt, hogy csak be kellett jelentkezni, hogy teherbe essen. Sőt, volt olyan is, akinek mindét gyereke igy lett
Nita!
Jobbulást. Máté vonalzóján Máté látható?
Angi!
Nem semmi az 5 órai kutyasétáltatás. Én azt hiszem bele is halnék az 5 órai kelésbe. És miért pont a te feladatod? Apa nem tudna néha leváltani téged? Te mikor mész uh-ra legközelebb? Esetleg majd meg is tudják mondani, hogy fütyis vagy nunis kuksol odabent?
Dia!
Én NEM Kicsire gondoltam, hanem RÁD. Tünet nékül is lehet terhes lenni. Én Szilárdnál a mensi előtt éreztem valami szurkálásokat, de az akármi is lehetett volna. Utána a 8. hétig nem emlékszem semmi tünetre. Akkor volt 2-3 hét émelygésem, aztán punktum. Csütörtököt old már meg légyszi valahogy. Mi itt már tűkön űlünk, és pattannak az idegeink! Te kis vasidegzetűűű!
Dius!
Hát te meg hova tűntél? Csak nincs valami titkolni valód, és csak arra vársz, hogy biztos legyél a dolgodban. Nyugodtan tessék meglepni minket.
Lili!
Te is régen jártál már erre. Neked mikor kell megjönnie? Valahogy ezen a héten, ha jól rémlik.
Kicsi!
Nem veszélyesek azok a mérések? Nem félsz, hogy valamit belélegzel? Meddig tervezel dolgozni.
Na, mindjárt dobok pár képet a kirándulásról, ami egyébként nagyon jól telt. Én az első napot ugyan végigvitatkoztam a férjemmel, olyan ingerlékeny voltam, hogy minden mozdulatába bele tudtam volna kötni, de aztán minden helyre pattant, és sétáltunk nagyokat a Balcsi partján. Szilárd is körbemotorozta Keszthelyet, tetszett neki, hogy nem otthon vagyunk.
Akkor a képek....