Jo reggelt Lanyok!
Hasli foldim, csak nem a Burkli Platz-rol van a cicus?
Szep cica, remelem nem maszik majd fel a fuggonyre...
Minket jol elmosott az eso - utalom az esot!!!-, mire kiertunk mindenki hagyat-homlok menekult!
En sem ertem miert kell bundat hordani. Semmi ertelme! Ok, szep, de gyonyoru muszormeket lehet kapni es nem kell gyilkolni erte!
En orosz noket szoktam latni talpig bundaban, a legszivesebben fejbe vagnam oket!
Nem tudom, tudod-e, de van egy magyarbolt itt benn Zurichben, szokott lenni turojuk, bar nem az igazi, ez is krem-szeru, de nagyon finom! Meg meg egy csomo minden, meg retesuk is van, karacsony kornyeken szaloncukor, stb.
Been, szerintem ezek a beszolok sotet lelku, buta "emberek", aki elvezik, hogy rugdoshatnak masokat. Betegek!
De majd jol ellatjuk a bajukat!
Zsuzsi, a ferjem is ugyanezt olvasta! Ennyi ido alatt egy normalis mezei influenzaba mar ezrek belehaltak. Keltik a panikot! Ahol sok a halott az ugye Mexiko, ahol nagyon sok szegeny ember el, aki nem jut el orvoshoz, a vilag vegen laknak, nincs penzuk, le vannak gyengulve, stb.
Tunci, nagyon aranyos vagy! Az erkelyemen van harom to viola, mindig a Kislanykad jut eszembe! Olyan gyonyoru virag, pont mint Violad!
Mindig megsimogatom a kis viragfejecskeket.
Boboka, remelem elmult a fejfajasod, "nalunk" a Panadol az ajanlott, mar az elso trimeszterben is lehet szedni.
Bea, nagyon edesek a gyerkocok. Az en lanyom is nagy viragos, egyutt vettuk a budoskeit is. Szerencse, hogy van egy szovetsegesem, mert a ferjem nem egy viragrajongo!
Bizom benne, hogy Dani fiadnak megjon az esze. Vannak nagyon nehez korszakok, en pl. minta gyerek voltam, de en is megbolondultam egy idore... Kitartas!
Arrol a nemberrol inkabb nem is irok semmit!
A szivem verzik azokert a kisbabakert, gyerekekert!
Mindenkinek legyen szep napja!!!
Erika