Új privát üzeneted érkezett!

Hű ez a rajz :lol: Naggyon ügyes!! Milyen szépen rajzol Samu! (a karikákon jót vihogtam)
Volt ünnepség is nálatok?

Nálunk kb. 2 hét múlva lesz anyák napja- évzáró egyben, műsorral. Háát, kíváncsi leszek :wink:

Meme, Brigi
jobbulást Nektek!! Remélem hamar lemegy ez a köhögés!

Képzeljétek megjött Lillától a Kohls pólócsomag, amit kértem, és nagyon klasszak, igazán jó a minőség is (kimostam és látszatra ugyanakkora maradt mind) és a figurák a pólókon nagyon jópofák. A kölkök is örültek neki!!
Lilla,
írtam is privit. És köszi szépen!! :lol:

Kép
nettke

Edit,
Nagyon boldog születésnapot kívánunk a pockoknak!!!!!!
[b]Isten éltesse őket, és Téged is, sokáig![/b]!

Kép
nettke

Edit!
Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk a Csipet-Csapatnak! Várom az élménybeszámolót!

(Eddig fel se tűnt, hogy 3as ikreink között csak egy hét van! ;-))

Viki

KépKép
vikóka

Edit :)

Boldog szülinapot a Nagyfiúknak!!!

:lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Nettke :)

Kicsit megkesve, de nagyon sok boldog szuletesnapot Beninek, Natinak es Sarinak!

Isten eltesse a fiukat szulinapjuk alkalmabol!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Bocs,hogy ide írok...csak Edit 73-nak szeretnék üzenni:

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk a fiúknak!!!!!!!!!

Az egész tatabányai topik nevében persze :wink:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok,

Edit,

Boldog szülinapot a fiúknak! Képeket kérünk!!!

Cat,

Nagyon jól sikerült Samu rajza, de tényleg!

Mi nemrég jöttünk haza a 4 napos hosszú hétvégénról, ami igazán remekül sikerült. Az Őrségben voltunk, egy nagyon-nagyon jó kis vendégházat béreltünk ki, ezt: www.borostyantovendeghaz.hu
Egy csomót kirándultunk (még a fájós bokámmal is) meg bicikliztünk. Az időjárás egész jó volt, szombat délután kényszerültünk csak a zalaegerszegi termálba, ami az eddigi legjobb fürdőhelyemmé vált mind ár, mind medencék szempontjából.
Sajnos holnap munka, ami teljesen elkeserít, főleg, hogy délelőtt megyek ahhoz a bőrgyógyászhoz, aki majd nagyon megmondja a tutit a csalánkiütéseimmel kapcsolatban :shock:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntést! :D

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit73 :)

Isten éltesse 4. szülinapján Benit, Marcit és Olit! :D :D Várjuk a képes beszámolót, bár ezzel még Nettke is adós. :wink:

Cat
Kép
cateye

Edit,

A TRIKREKNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!

Kép
pramprampram

Cat, :lol:
hú, nagyon számon vagyok tartva.. pedig sunnyogok.. :roll: ez a képfelrakás nekem nagy mumusom, nem bírok kicsinyíteni :oops:

Detti,
hogy van a lábad??

Találkozó: most akkor maradt a máus 29-e és a Vapiano? Valahol lemaradtam..

Kép
nettke

Nettke,

Köszi az érdeklődést: a lábam már kezd rendbejönni, de még mindig van rajtam bokaszorító. Viszont most más miatt vagyok kiborulva: szerdán kórházba vonulok, és kész vagyok teljesen miatta :cry: :cry: :cry:

Detti

KépKép
kiliman

Detti :)

Miért kell befeküdnöd? A bőrgyogyi fektet be? Melyikbe? Mennyi időre? :shock: :shock: :shock:

Nettke :)
Nincs olyan programotok ami egyszerre több képet kicsinyít? Vagy miért nem teszed fel egy webalbumba a képeket, és linket adsz hozzá? Mint Lilla.

Tényleg Lilláékkal mi lehet? Régen nem jelentkezett!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Edit!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Olinak, Beninek és Marcinak!

Tényleg nálatok mi volt a sorrend?

Detti!

Mi a baj? A bőrgyógyász utalt be? melyik kórházba mész?

Lilliát hívtam egyszer skype-on, de nem vette fel, gondolom nem volt gépnél...., de tényleg rég jelentkezett. Biztos a költözés, lakásnézés...

Jövök én is bővebben, leírom a hasamat is, csak most hulla vagyok, mert este Gergő belázasodott és éjjel alig aludtunk, mert dől belőle a takony és nem kapott tőle levegőt. Ma nem mentünk bölcsibe, tök jól bírták, mert január első hetében nem voltak csak, azóta nem hiányoztak betegség miatt. Mondjuk valamelyikük volt lázas, de pont hétvégén, meg pici orrfolyás, köhögés is volt, de végig voltak bölcsiben.

Brigi!

Köszönjük a meghívást, de mi sajnos nem tudunk menni, Gergely nap van május 9-én, na meg az én névnapom is és Vendelt is akkor tartjuk, mert neki meg a születésnapján van a névnapja. Szóval hármas buli és jön a család. De a másikra megyünk!!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Detti!
Mi történt?Mit mondott bőrgyógyi? Ne akadj ki,ott legalább tudsz pihenni! :wink:

Nettke!
Én kicsinyítek neked,meg fel is rakom.Küldj jó sokat!!!Ráérek. :wink:

Szülinapi képek:

torta
Kép

így várt bennünket az udvar
Kép

mennyit kell dógozni,hogy ennyi ember jóllakjon :shock:
Kép

végre ehetünk
Kép

na meg ők is csendben vannak
Kép

helyet csinálunk a következő fogásnak
Kép
Kép
Kép
Kép

ezt is nekem kell sütni (kürtöskalács)
Kép

gyorsan megesszük,mielőtt a többiek rájönnek,hogy milyen finom
Kép
Kép
Kép

ajándék
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
edit73

Kata!
Oli,Marci,Beni

Anyós-sztori:azt hittem,a Dávidnak ajándékozott fürdő-szobaszőnyegen nem tud túltenni :shock: .Tévedtem! :roll: :evil:
A piciknek egyenként 1-1 A3-as méretű fényképalbumot vett,amelybe az elmúlt 4évben róla és vele közösen a gyerekekről készült képeket tette.Mindezt csekély 20.000Ft(!!!!) értékben.

Remélem,Lilla csak valami szupergyors költözködés miatt nem jeletkezik.

Cat!
Eszméletlen jó ez a rajz!!!!Tényleg hasonlít rád! :lol:

Kinek hogy telt az anyáknapja?

Kép

Kép
edit73

Edit,
A szülinapi képek nagyon jók!!!!
Anyós szülinapi ajándékától kikerekedtek a szemeim. Ez nagyon durva! Mit szóltak hozzá a gyerekek?

Kata,
Hogy van a hasad, mivel kezeled? Tudsz már zuhanyozni, vagy csak mosakodni enged a doki?

Detti,
Nagyon szép helyen lehettetek :)
Ez a kórház nem jó hír :( elhiszem, hogy nekikeseredtél. Ott is kell aludnod? Mennyi ideig tart?

Kép
pramprampram

Sziasztok!!

Végre van netünk és kezdenek helyére rázódni a dolgok.
Nagyon szép helyre kerültünk, bár mint mindig ide is hoztuk az esőt, az első egy hétben hideg volt, esett, aztán most az utóbbi napokban már kifejezetten jó idő volt.

Tettem fel képeket, remélem sikerül megnézni:

http://ditke62.fotoalbum.hu/index

Sajnos csak hézagosan tudtam visszaolvasni, de minden szülinpaosnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok így utólag is. Láttam, szuper lehetett a Kolping (megint).
Detti!

Lemaradtam valamiről: miért kell kórházba feküdnöd?

Majd jövök egy részletesebb élménybeszámolóval, csak most fürdetek, este meg mikor elaludtak tanulom a nyelvet.
Puszi mindenkinek!!

Ditke
ditke62

Edit,

Boldog születésnapot a fiúknak !!!!
Nagyon jó buli lehetett, így képek alapján.
Anyósod kreativitása szuper.... :shock: , hihetetlen.
Gondolom a fiúk értékelték... Akkor sem vette észre magát?!

Detti,

Mi újság veled? Fiúknak mondtad már? Meddig leszel ott?

Brigi,

nagyon-nagyon szeretnénk hozzátok eljutni jún. 13-án. Egyenlőre úgy néz ki jó, mert addigra Laci pont haza ér Erdélyből.

Képzeljétek, ma Laci vitte Kristófot kötözésre. Mivel már több mint egy hét eltelt kértünk újabb röntgent. Nagyon szép javulást mutatott, s közöéte a doki, hogy mostmár tuti nem kell műteni... :shock: Hááát, készek voltunk, mert erről eddig szó sem volt. Sőt, még könnyített gipszet is kapott.

Jó éjt.

Meme
szinta

Igen, május 29. Ígértem, hogy felhívom a Vapiano-t, hogy oda mehetünk-e ücsörögni, de bevallom kicsit elúsztam.

Most is azért vagyok ébren (munkával tartom ébren magam), mert Zsoltot várom haza a Balesetiről. Kiment a bokája, és b...ronda....
Szombaton meg Bence álla repedt fel....no komment...majd mesélek...

Detti! Mi ez a kórházsztori? Izgulok!

Edit! Szuperek a képek! És a kürtöskalács...meg se merem mondani az enyéimnek, mert akkor kiderül, hogy ezt házilag is lehet otthon csinálni. Csúcsok vagytok! Anyósod...no komment...és milyen klassz, hogy ez az ajándék minden évben bővíthető! (Bár ha így folytatja lehet, hogy nem lesz neki mivel?! :oops: )

Kulcsszörgés...megyek...

Viki

KépKép
vikóka

Ditke,
csúcsszuper ez a hely!!! Remélem nagyon jól érzitek magatokat és bejön nektek ez a munka/élet!!!
A ház valami csoda. Ez a kórházhoz tartozik, valami orvosszállás-szerű?

Edit,
látom nagy parti volt!!! :lol: Mit kaptak fiúk ( a mama ajándékán kívül..)?

Detti,
jelentkezz, ne csigázz minket!! Miért mész kórházba?? Ennyire gáz a kiütések ügye? :shock:

Kép
nettke

Jó reggelt!

Ezzennel meghívunk mindenkit nagy-nagy szeretettel hozzánk egy kürtöskalács-sütögetésre!!!! :D
Ha van kedvetek,a nyár folyamán valamikor eljöhetnétek hozzánk is és akkor megkóstolhatjátok a saját készítésű kürtöskalácsunkat!Időpont javaslatokat kérek!!!!!

Nettke!
Tudod,a mama ajándékát nem lehet felülüberelni!!! :wink:
Hozzá képest mi csak apróságokat vettünk a fiúknak!!! :roll:
Kaptak ruhanemüket (micimacis poló,ujjatlan,pizsama,zokni),játék távcsövet,vizipisztolyt,karika dobálót és a egy gyerek kosárpalankot.Mert mióta a Dávidét feltette az apja,azóta ők is állandóan kosarazni akarnak.Ehhez kapnak még gumi kosárlabdát,mert itt nem tudtunk venni.Így azt a héten a nővérem vesz nekik a decatlonban.
Az anyutól kapták a rollereket.Az öcsémék meg a nővérem meg szombaton elviszi őket Bp-re az állatkertbe.
A Tamás öcsééktől matcboxot meg képességfejlesztő társasokat kaptak.
A Tamás egyik haverjától+ a barátnőjétől meg dvd-eket és mobilokat.(a srác a vodafone-nál dolgozik és mindig hoz nekik demotelókat,a fiúk meg megvannak őrülve érte)
Nálatok milyen ajándékok voltak?Nem írtál semmit a szülinapi buliról!!!!!Képeket küld át!!!
Nati szuper ügyes!!!!Már el is felejtetted,hogy kell pelenkázni,ugye?

Vikó!
Lesz neki mivel!!!!Mert már most áll a balhé.Ugyanis kedves mama kijelentette (és ezzel hergeli a gyerekeket-ellenünk),hogy ha kimúlik az öreg kutyánk,ő vesz mindegyik gyereknek kutyát.De nem ám akámilyet!!!!Hanem amilyet ők akarnak: berni pásztort,német vizslát meg labradort (na ez utóbbi jöhetne ,de csak egymagában)
Én meg megmondtam neki,hogy állítsa le magát,mert
1. ne hergelje a gyerekeket
2. nem lesz 3kutya
3. azt mi,szülők mondjuk meg,milyen fajta kutya jöhet a házhoz
+a ráadás :lehet,hogy a ház az övé,de azt én határozom meg,milyen kutya jöhet a gyerekeim közelébe!!!!

Meme!
Anyósom???Észrevenni magát???Nála ez a szó nem létezik,ő mindent szuperul csinál!
Na jó hogy 1hét után derül ki,hogy esetleg műteni is kellett volna Kristóf kezét????Azért ezek az orvosok is néha elég felelőtlenül szűrik meg az információkat!!!!Remélem,most már nem lesz semmi gond!Azért jár Kristóf suliba?

Ditke!
Nagyon irigy vagyok!A képek alapján szuper ez a hely! :lol: Mesélj,milyen ott az élet,hogy telik egy napotok!Lányok élvezik?Párodnak milyen a munkája?

Pram!
Veletek mi van?Oviztok?Anyák napi műsor mikor lesz?

Edit

Kép

Kép
edit73

Kata!
Mi volt Bencével?Hogy van a párod?Mit mondtak neki?

Kép

Kép
edit73

Na, itt vagyok. Kórház. Most már egy kicsit lenyugodtam, tegnap nagyon kivoltam :cry: Leginkább az volt a gondom, hogyan tudjuk megoldani a gyerkőcöket, ki mikor tudja elhozni őket a bölcsiből. Árpi sajnos azt nem teheti meg, hogy egész héten lelép 3-kor, hogy időbe odaérjen a gyerekekért. Arról nem is beszélve, hogy x napig nem látom őket... De szerencsére erre a hétre megoldódott a fenti probléma.

És igen, a kiütéseim miatt kell befeküdnöm. A legszarabb, hogy a dokinő nem is tudta megmondani, hogy mennyi ideig kell bent lennem. Valójában ettől akadtam ki: mi a fenéért nem tudják ezt megmondani???? Azért nem mindegy, hogy 3 napig vagy két hétig kell megszerveznem az otthoni életünket. A másik, ami kikészített, az a kórházi környezet. Néhány szobába benéztem, és majd elbőgtem magam, mert 70 éves öreg emberek feküdtek bent, jajgatva, nyögdécselve... Én ezt nem tudom, hogy bírom majd elviselni, egyébként sem vagyok könnyen alkalmazkodó.
Hétvégére haza akarok menni, de annak sem igazán örült a dokinő, de mi a fenéért legyek bent, amikor hétvégén semmilyen vizsgálatot nem végeznek, és nem vagyok fertőző vagy halálos beteg. Húúú, nagyon nehéz beteg leszek, az biztos :roll:

Remélhetőleg lesz majd mobil internetem.

Ditke,

Hola! Que tal? Tényleg nagyon szép helyen laktok!

Edit,

Nagyon jók a képek! A kürtöskalács receptet elkérhetem???

Vikóka,

Úgy látszik, mostanában divat a "boka kimenés" :) Sajnálom a férjedet, nekem szerencsére már jobban van a bokám. Mennyire súlyos a helyzet? Szakadt a bokaszalag? Mert akkor gipsz, sajna. Én vettem bokaszorítót, két hete hordom, és nagyon jól tartja a bokámat. Gyógyszertárban lehet kapni, én javaslom, hogy vegyetek.
Mi történt Bencével?

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Ne csináld már!!!Fel a fejjel!Viszel egy csomó könyvet,aztán olvasgatsz!!!A hétvégét meg a fiúkra való tekintettel csak ki tudod könyörögni!Biztos meg lehet győzni a dokit,hogy mindenkinek jobba ha hazaenged (ha már úgyse csinálnak veled akkor semit)Mi az a vizsgálat,amit csak bentfekvés mellett tudnak elvégezni?

Recept:
50dkg liszt,2,5dkg élesztő,2tojás,5dkg cukor,pici só,1citrom reszelt héja és kb.21,5-2dl tej
Élesztőt felfuttatom,alapanyagokat összegyúrom és fél óráig kelesztem.A sütőfát én nem szoktam közvetlenül megolajozni,hanem alufóliát teszek rá és azt olajozom.

Kép

Kép
edit73

Én mindenképpen nyitott vagyok egy kürtöskalács partyra. :D A világ végére is elmegyünk érte, na meg a társaságotokért!

Anyós ajándékához no komment. :evil: :twisted: :x A kutyával etetés is durva, szegény fiúk. :( :(

Vikó :)
Mi történt Bencussal? Varrták?

Nekem jó a Via Luna is, azt is szeretem, nem ragaszkodom a Vapiano-hoz. Lényeg a dumcsi.

Ditke :)
Gyönyörű helyen laktok, csak irigykedem. Olyan mintha nyaralni lennétek. A csajok meg hihetetlen nagyok már.
A férjednek hogy tetszik a munka?

Na én sem maradnék hétvégére az biztos. Mit gondolnak hogy tudja az ember megoldani, hogy hetekig kivonják a forgalomból. Hétvégén a kórházakban fű sem terem, nemhogy vizsgálatok.
A munkahelyed hogy tolerálja ezt? Na engem nagy ívben repítenének. Mit tippelt a doktornő, hogy mi a bajok forrása?

Meme :)
Durva, hogy csak most nézték meg, hogy szépen forr-e Kristóf keze! Mit csinálnának ha nem? A könnyített gipszért kellett fizetni?

Nálunk ma lesz az anyáknapi ünneplés. Viszek sok papírzsebit, mert Samu szavalni is fog. :cry: :D

Cat
Kép
cateye

Edit,

Allergia teszteket fognak csinálni rajtam, hogy rájöjjenek, hogy mi okozza a csalánkiütéseket (ami, valljuk be, mostmár nagyon gáz, mert gyakorlatilag nincs olyan testrészem, ahol ne jelenne meg. Már törölközni sem tudom, mert tiszta kiütéses leszek). Állítólag ambulánsan ezt nem lehet, ezért kell befeküdnöm :( Én nagyon nehezen viselem a kórházi körülményeket, még az átlagnál is nehezebben. Eddig akárhányszor voltam kórházban (2x), mindig betegen jöttem haza, és lelkileg tök kész voltam.

A kürtöskalácsos buliban én is benne vagyok, találjunk időpontot! A sütőfát egyébként honnan szerezted???

Brigi,

Milyen időpontban maradtunk a ti nyári talitokkal kapcsolatban? Már nem is emlékszem.

Cat,

A munkahelyem ezt totálisan tolerálja, szerencsére ebből nincs probléma. Arról nem is beszélve, hogy betegállományban leszek, tehát nem is tudna mit tenni. És hát egy nagyon-nagyon fontos ember vagyok itt a munkahelyemen :lol:

Mi ma megyünk ovi beíratkozásra. Kata, ti már voltatok???

Detti

KépKép
kiliman

Cat!
Gyer és mesélj majd,milyen volt az anyáknapi műsor!

Detti!
Próbáld összehozni a mobil-internetet és majd tartjuk benned a lelket!!!!
Sütőfát Romániából hozta a nővérem.

Kürtőskalács-hami :nekünk bármilyen időpont jó július-augusztusban. Csak az a fontos,hogy időben megbeszéljük,mert a Tamásnak mindig adott hó 20-ig le kell adnia a köv. havi szabadnap kérelmét!(nyáron meg még faxnisabb a dolog). Így aki már tudja,mikor megy nyaralni,dobálja fel a fix időpontokat és akkor ahhoz igazítunk.

Kép

Kép
edit73

Detti!
Felvettek benneteket a kiszemelt oviba?Külön csoport?
Nálunk május 13-ig adnak választ,beiratkozás meg majd uánna lesz!

Kép

Kép
edit73

Valamelyik hétvégén lenne a kürtös sütés, nem?

Mi június 29-től nyaralunk július 11-ig. Utána bármikor jó, csak hétvége legyen. 8)

Cat
Kép
cateye

Cat!
Persze!!!!Hétvégén.

Kép

Kép
edit73

Edit,

Most voltunk beíratkozni még csak a körzetes oviba. Nekem szimpi az ovi meg az az ovónő is, aki a lehetséges egyik lenne.
Nagyon remélem, hogy bekerülnek, mert már nincs időm másik oviba is elmenni.

Nekünk július 24-ig (12-e kivételével) bármelyik hétvége jó. Július 24-től viszont megyünk nyaralni és csak augusztus 31-én leszünk újra itthon.

Detti

KépKép
kiliman

Edit,
a kürtős-ötlet nagyszerű!!!
Mi július 24-től megyünk nyaralni 2 hétre, tehát előtte v aug 10 után jó.
Július 11-e után következő hétvége esetleg???

Képeket Tamás felteszi valami albumba, és akkor adok linket nézegetésre :lol: Nálunk nem volt nagy buli.. :oops:
Délelőtt egyedül ünnepeltünk, de nagyon klassz volt, délután meg a mama, a dédi és a Tesómék (Kornél, sógornőm, Emília baba és bátyám) jöttek át. Szerintem jó volt, bár ennyi ember azért már rendesen sok volt a nappaliban! Másnap a sógoromékhoz mentünk, ott sütögettünk, több szüli- és névnapot egyben ültünk meg. Ennyi volt.
Detti,
részvétem. Ha tudsz, fizess privát szobát ahol egyedül lehetsz. Másutt meg lehet őrülni :roll: (Látom milyen emberek vannak, nap mint nap..) Melyik lesz ez a csodás kórház?

Kép
nettke

Edit,
Köszi a kérdést ovi 1 hónapban kb. 3-4 nap.
A hétvégén kicsit elszöktünk a Bakonyba és készült pár kép: http://www.jakabgabi.hu/baba.html
Nálunk még nem volt anyák napja az oviban, várom a többiek élménybeszámolóját :) Cat?

Kép
pramprampram

Nettke,

Máv kórház. Állítólag kétágyas szobák vannak, sajnos egyágyas privát nincs :( A doktornő azzal vígasztalt, hogy lehet, hogy nem is lesz más rajtam kívül a szobában. Hát, úgy legyen!

Nekünk a július 18. jó lenne! Sőt, Editéktől tudnánk is tovább menni Árpi szüleihez Móvárra, mert a következő héten ott lesznek a gyerkőcök.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Július 18 nekünk is jó lehet!!!Többiek???? Pram,Gyöngyi,Vikó,Baba,Meme,Kata.Brigi?
Eddig Detti,Nettke és Cat jelezte szándékát!

Pram!
Szuperek a képek!Merre jártatok?

Detti!
Akkor ez csak jelentkezés volt óvodai felvételire?

Kép

Kép
edit73

Szuper lehetett a szulinap, nagyon jok a kepek! Anyosrol a tobbiek mar mindent elmondtak azt hiszem... :roll:
En nem hiszem, hogy julius 18-an meg be merek vallalni egy hosszabb utat, de sose lehet tudni... ;)

Kitartas a korhazhoz, remelem gyorsan kideritik mi is a problema...
Ovi mikorra dol el?

Vikoka :)

Mi tortent Bencevel? Parod bokaja?

Cat :)

Hogy sikerult az Anyak napja? Itt most vasarnap lesz, de az oviban nem keszulnek kulon musorral.
Samu rajza csucs, tenyleg hasonlit!

Huh, szuper a hely! Meselj meg mi van veletek!

Brigi :)

Mi sajnos a szulinapon meg nem leszunk otthon, de remelem jun. 13-an el tudunk menni!
Varjuk a kepeket majd!

Kata :)

Hogy van a hasad? Horror volt olvasni is, hogy mi tortent...

Nalunk kesz felfordulas van, pakolok ezerrel, szallitokat szervezek, parom folyton utazik interjukra, kicsit osszejott minden igy a vegere... persze sokkal gyorsabban faradok, igy fele olyan sebesseggel se haladok mint szeretnem.
Lillaval egy hete chateltem, talaltak uj hazat es akkor azt mondta, hogy majus 12. korul koltoznek. Jelentkezik tuti hamarosan.
Majus 29-i talira most ugy nez ki tudok majd menni, remelem mar nem valtozik addig a program. :)

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Bence:
Esztergomban voltunk fürdeni. Aki járt ott gondolom tudja, hogy a gyerekmedencében van egy apró mozaikkővel kirakott teknősbéka, aminek a teteje időnként spriccel. Persze minden gyerek rámászik. Eddig láttam vagy 10 felrepedt állú lurkót arrafele. Na, most már mi is a kis csapatba tartozunk. Épphogy nem kellett varrni, összehúzó tapasz került rá. Már elég jól gyógyul, lámpázom....A doki megkért, hogy írjak be a panaszkönyvbe, mert szinte minden nap van ilyen baleset, és a vezetőség aszal rá. Na, meg ismerjük a Marketingigazgatót, és neki is üzentünk...

Zsolt:
Törés nincs, valszeg csak egy nagyon csúnya húzódás. Én már láttam jónéhány sportbalesetet, de ez nagyon csúnya. Szegényt nem irigylem...

Ezen felül Bencus köhög és náthás.

Úgyhogy ma előadtam az óvónéni-nővérke-szakácsnő-munkatárs szereposztást. Holnap is ez lesz, aztán remélem már mehetnek oviba a Lurkók. Mindezt persze alig alvás mellett....

A kürtös tali szuper, ami viszont kevésbé, hogy mi július 18-tól nyaralunk! Mi legyen?

Detti!
Kitartás! Erős csaj vagy!

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Edit, Nettke!
Utólag kívánunk boldog szülinapot a négyéveseknek.

Edit!
Nagyon jó kis party lehetett nálatok. Jó nézni a képeket. És a fiúk annyira nagyfiúsak lettek! Mióta ritkábban teszel fel képeket, nem is tudom megkülönböztetni őket. Egyáltalán.
Anyósod meg... Apám szokott még hülyeségeket venni a fiúknak, de ilyet ő sem tud kitalálni. Különben neki vannak jó ötletei is. Mikor megszülettek a fiúk elkezdte gyűjteni a Csodálatos állatvilágot, most már teljes a csomag. 5 vagy 6 mappa van tele állatokat bemutató lapokkal. Nekem tetszik, sok érdekes dolog van benne.
De hogy 3 kutyát igérjen nekik? Jó, hogy nem akar még Dávidnak is.
Nekünk is van egy ilyen rollerünk. Gergő ma felhasította vele az ajkát, mert meglazult a kormánya (vagy olyan volt) és elesett vele.

Cat!
Nagyon jó Samu rajza! Nem akarod rajzpályázatra nevezni? Nálunk most pont van az oviban, a gyermekhéten értékelik majd ki. Állítólag a Munkácsyból is megnézik, ott lesznek a díjátadón. Korcsoportonként lehet pályázni, a gyerekek maguk szavaznak, hogy melyik rajz tetszik a legjobban.

Anyák napján nem volt műsor, de készültek mégis a gyerekek. Festettek üvegre. Amolyan nyakék lett belőle, de nem tudom, mivel festették, így inkább nem vettem ki a csomagolásából. És persze mondtak versikét, és kaptunk az ovi kertjében nevelt tulipánt is. Gergő meg sem mukkant az oviban, de itthon szépen elmondta a versikét.

Kata!
Remélem a hasad jobban van. Borzalmas kínokat élhettél át, rossz volt olvasni is.

Detti!
Téged sem irigyellek. Remélem, tényleg kiderül, hogy mire vagy allergiás, és nem fekszel bent fölöslegesen. Az jó, hogy a lábad jobban van.

Minden sérültnek együtt kívánok jobbulást. Olyan sok a sebesülés, szinte számon sem bírom tartani.

Ditke!
Gyönyörű helyen laktok, ez igen, igazi paradicsom. A lányok gyönyörűek még mindig. Most már inkább kisiskolásnak nézném őket.

Gyöngyi!
Hogy telik az idő! Nem is csoda, ha lassabban mozogsz.

Lilla!
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen házat találtatok. Várjuk már, hogy mesélj.

Pram!
A te gyerekeid is olyan nagyok! A lányok szeretnek egyforma ruhába öltözni?

Jut eszembe: a fiúk pénteken kirándulni mennek az ovival (remélem, Ádám is mehet). Hátizsákot kértek a gyerekeknek. Tudjátok véletlenül, hogy hol lehet olcsó gyermekhátizsákot venni?

Éééés: leadtam a szakdolgozatom! Igaz még van egy halom beadandóm erre a hétre, aztán a jövő héten hazamegyünk Erdélybe pár napra (érettségi találkozó), aztán van még 2 vizsgám, június végén meg államvizsga.
Most Ádám megint itthon van velem. Feldagadt a füle töve, mumpszra gyanakodott a fülész. Szerintem tuti nem az, mert egyrészt oltást kapot ellene, másrészt láza sem volt. No meg 2 nap alatt el is múlt egészen a duzzanat. Holnap viszem vissza az orvoshoz, remélem mehet oviba, mert ha nem adom be a beadadandóimat, a nyáron már nem kell szenvednem a tanulással.

Most egy időre megint eltűnök, de ha hazajöttünk, próbálok becsatlakozni.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Bocsi, h így eltűntem és pont lemaradtam Editék szülinapjáról is. :oops: :oops:
Edit

utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK a hármasfogatnak!!!
Anyós??? :shock: No comment.... biztos nagyon kreatívnak gondolta magát. :? :roll:

Brigi

BOLGOG SZÜLINAPOT a lányoknak!!!

Nálunk nagyon zajlik most az élet:

1. találtunk házat és elvileg máj 15-én költözünk. 20 percre leszünk a parttól egy nagyon jó kis házban.

2. a gyerekek hétvégén lázasak voltak, semmi egyéb, majd 2 nap szünet után Niki ma kétszer kidobta egymás után a taccsot reggel. Dávid semmit és tényleg totál semmit nem evett egész nap.... (és ahogy magamat ismerem, kinéz nekem is pár róka az éjjel... na jó, legkésőbb holnap. :twisted: )

3. ma találtunk egy amerkai magyar ügyvédet, aki rávilágított, h totál eltaktikáztuk ezt a próbálkozást, mert a munkavállalói vízumkérelmeket minden év áprilisában lehet beadni és kb azonnal elfogynak a helyek. Idén még van, de kb 2 hét múlva már nem lesz. Hát, olyan cég, aki felvenné Robit és megkérné a vízumot még a kanyarban sincs, úh ezt most buktuk úgy néz ki. :evil: Elég hülyén érezzük magunkat, h ezt előbb nem tudtuk kideríteni, bár semmilyen hivatalos honlapon nincs így konkrétan leírva ez a része. :oops: A legbosszantóbb az, h persze anyám csak most küldte át ezt a linket, ő már ráakadt erre az oldalra korábban-mi az istenért nem látta rajta a dátumot??? :x

Most gondolkozunk, h mit csináljunk, maradjuk valamennyit a tengernél ha már elintéztük a házat v menjünk most haza? :? Az nagyon valószínű h nyáron mégis otthon leszünk. És igazság szerint annyira nem is bánom (majd meglátjuk, h mit mondok ha a tengernél leszünk). Igazából nem is tudom, h Maog hiányzik-e v inkább Európa. :? Mindenesetre itt az állatkerteken és vidámparkokon kívül nincs hova menni, egyszerűen nincs mit megnézni. Az tutira kiderült, h nem való nekem a vidéki élet, nagyon hiányzik a város. Meg a szép, régi épületek. Meg a sétálási lehetőségek.

Niki nem akar hazamenni, de Dávid már holnap indulna ha lehetne...

Szóval, a dolgok mai állása szerint mi is tudunk menni Editékhez!!!! Hurrá!!!!

ja, és 4. tegnap előtt megnyomtam a kocsi hátsó lökhárítóját. Egyszerre tolattam ki egy másik nővel az egymás háta mögötti parkolóhelyről... Basszus, 12 éve vezetek és sose volt semmi, naná, h pont itt kell ennek is történnie!!! :twisted:

Asszem most én vagyok a pech-szériában, amiben Cat volt a télen. :evil: :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cicamica 2009.05.06 03:53-kor.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Detti

Sajnálom a kh-t-én is nagyon utálom, meg tudlak érteni!!! Pihinek ezért tényleg nem olyan rossz-vigyél kocsiDVD-t. :wink:

Annamari

Gratula a szakdogához!!!

Vikó

Jobbulást a pasiknak!!!

Ditke

Nagyon jól néz ki az a hely!!! És milyennek tűnik Spanyolog?

Kata

Tényleg, hívtál?? Nem is láttam, pedig a Skype szokta jelezni ha valaki keresett! De kár!!! Próbáljuk még!!!

Meme

Tök jó, h az doki ilyen lazán odavágta, h most már tuti nem kell műteni. :shock: én is lehidaltam volna a helyedben....

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla :)

Egyik szemem sír, a másik nevet. Jó, hogy hazajöttök, de sajnálom, hogy nem jött úgy be a számításotok. :( Anyukád jópofa, ha tudott a dologról, csak nem szólt. :twisted: :evil: Mit gondolt, ti is tudtok róla? :evil: Pedig pont időben lettetek volna ha tudtok róla.

Sajnálom a pech szériát! Akkor téged is elért. :( Jobbulást a családnak!

Annamari :)
Egész szép kis Anyák napját csináltak nálatok is az oviban! Nálunk sem volt az a nagyon megható műsor (aminek én nagyon örültem). Amolyan bemutató volt, hogy miket tanulnak az oviban. Voltak körjátékok, a szülőknek is be kellett állni, éneklés, verselés. Aztán minden Anyukának beülni középre egy körbe, és a saját gyerkőce elénekelte neki az orgona ágát, az ültem ringó kis ladikont, és elmondtak egy Szabó Lőrinc verset. Utána kaptunk általuk készített ajándékokat, a nagymamák is, és 1-1 cserép virágot, meg megkínáltak minket a napközben általuk készített kókusz golyóikkal. :D

Majd dobok fel képet otthonról. 8)

Itt csoportonként változik az Anyák napja. Az egyik csoportban olyan személytelen lesz, hogy az anyukák, nagymamák egyenként mehetnek be, leülnek az asztalhoz, a gyerekük elmondja nekik a verset, addig a többi gyerek játszik, majd odaadja az ajándékot, virágot, és jó napot. :roll: Ez is ovónő függő, és hát vannak már belefásult ovónők.

Gratulálok a szakdolgozat leadáshoz! Hajrá a beadandókkal!

Vikó :)
Jobbulást Bencusnak!

Gyöngyi :)
Jesszusom már a 30. hetet taposod! Durván elment az idő. Óvatosan pakolgass csak! Kezd már kikristályosodni, hogy hová fogtok menni doglozni? Az nem lehet, hogy itthon maradtok pár évig? :wink:

Nem hiányzik a csajoknak a közösség? Fognak ott oviba járni?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Annamari,

Gratula a szakdologozatod leadásához. Gondolkodtál már, hogy mit csinálsz államvizsga után? Merre szeretnél elhelyezkedni?

Lilla,

Hát, végülis fogjátok fel úgy, hogy nyaraltatok egy jó nagyot! Tudván ezt az időopontot a munkavállalói kérelemre, jövőre akár újra megpróbálhatjátok, nem? Remélem, a pech szériátok ezennel véget is ér!

Cat,

Azért örültél, hogy ne legyen ciki, hogy ott sírsz? :lol: Én az utóbbi néhány napban kibőgtem magam egy fél évre, úgyhogy ha már ránézek a gyerekeimre, hullanak a könnyeim, nem kell, hogy szívhezszóló énekeket adjanak elő... Olyan béna vagyok...

Gyöngyi,

Az ovi elvileg két héten belül eldől. Most ezen nem akarok görcsölni, hogy mi van, ha nem veszik fel őket, mert akkor megőrülök :( Remélem, a május végi vacsin tényleg ott tudsz lenn!

Rólam: itt vagyok a kórházban. Egy nyanyával vagyok egy szobában, de szerencsére jobban szeret szobán kívül lenni. Csak a betegfelvétel lepapírozása másfél óráig tartott úgy, hogy én töltöttem ki az adatokat a szgépen, mert az ápoló nem nagyon találta meg a betűket :roll: A dokinővel még nem találkoztam, de állítólag ma még nem nagyon fognak hozzám nyúlni :( Hétvégére tuti, hogy hazamegyek, a fene se akar itt szívni 28 fokos melegben. Szerencsére a gyerekeket sikerült elrendezni - bár igen kemény logisztikát kívánt a feladat.

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
akkor hajrá, aktívan pihenj ma.. :roll: csuda jó, hogy bent fekszel, ha ma semmi nem lesz.. de nem akarlak hergelni. Legyen a végén valami eredmény, az a lényeg!!!

Lilla,
ki vagyok akadva! Ezt el se hiszem! Azért ez most nagyon nem hiányzott Nektek.. vagy tényleg hazajöttök szívesen??
Persze örülök, ha itt lesztek, és mihamarabb találkozunk!
Ha hazajöttök, nekivágnátok még egyszer jövőre, újra?

Annmari,
gratula a szakdogához! Érezzétek jól magatokat otthon!
Talira nem jössz május végén?

Kép
nettke

Nettke!
Szeretnék menni május végén, persze. Ez még eldől.

Detti!
Fogalmam sincs, mi lesz államvizsga után. Azt hiszem, örülnöm kell, ha találok egyáltalán munkát. Arról nem is beszélve, hogy a beszédfejlesztést továbbra is meg kell oldani. Legalább annyira, hogy bevigyem őket reggel a beszédjavítóba. A férjem meg remélhetőleg elviszi onnan az oviba, ha már lesz munkám.

Remélem, hamar kiderül, hogy mire vagy allergiás. A barátnőmnek is valami nagyon durva allergiaszintet mutatott a labor, de többszörös vérvétel és teszt után sem jöttek rá, hogy mi váltja ki a heves reakciót.

Lilla!
Ez azért nagyon szomorú, hogy anyukád ennyire nem volt képes együttműködni veletek. Azért remélem, jól fogjátok érezni magatokat a parton. És hátha talál Robi valamit 2 hét alatt. Akkor mégsem mentetek volna potyára. Mondjuk a törpöknek nagy élmény, tuti, de drága kirándulás lehet csak így. Nekik jobbulást (persze te se nyald be), neked meg múljon a pechszériád!
Aztán itthon is kezditek a házkeresést? Na, nem irigyellek.

Brigi!
Tényleg ma szülinapoztok? Akkor nagyon boldog szülinapot kívánunk a lányoknak!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Brigi,

Boldog szülinapot a lányoknak!!!

Annamari,

A vonalzódat most látom : Happy 4th Birthday a fiúknak!!!

Edit,

Nekünk úgy néz ki júl. 18 nem jó, valszeg osztálytalálkozó. Nagyon-nagyon sajnálom.

Még jövök...

Meme
szinta

Sziasztok!

Várom a sütőszerelőt, de addig míg nem jön és a lányok sem nyaggatnak írok pár sort:

Szóval húsvétkor jöttünk ki, a házat a férjem már kibérelte előre, így lakáskereséssel már nem kellett foglalkoznunk.
A tegerpart kb. 1.5 km, amúgy ez egy nyaralóövezet, a környéken spanyolok nem laknak csak egy csomó német meg angol nyugdíjas aki itt tölti le a hátralevő évtizedeit. (A férjem mondta, hogy a kórházban van egy csomó 90 éves). Szóval gyerekek nem nagyon vannak, sőt, a szomszédokat sem hatjuk meg, inkább azt hiszem hogy nem örülnek, hogy az amúgy tök csendes környéken megjelent két ricsajozó gyerek. Nem mintha nem átlagos gyerek módjára viselkednének, de azért a nyugdíjasoknál zajosabbak. Előny, hogy közel a tenger, van úszómedence (bár itt szinte minden házhoz van) és a kórház is 5 perc kocsival. A spanyoloknak is nyaralójuk van errefelé, így néha hétvégén megjelenik pár spanyol család, vagy több napos ünnepeken, van ahol van gyerek is. Szerintem majd a partra ha lehet járni fürdeni akkor tudnak a lányok ismerkedni, mert itt nem nagyon lehet. Különösebben nem hiányzik nekik a közösség, otthon sem rajongtak az oviért. Most itt nem tudom őket beiratni, mert még nincs minden papírjuk elintézve, kb. jövő hétre lesz meg a rezidencia kártyájuk, még kell gyerekorvos, de az akkor lesz meg ha a férjem megkapja a tb számát, mert az alapján lesznek biztosítva. Utána kell igazolás a gyerekorvostól, hogy mehetnek közösségbe, és utána ha minden megvan akkor mehetünk beiratni, de lassan vége az iskolaévnek, így már nem veszik fel őket sehová. Mi egy magánsulit néztünk ki ami angol-spanyol kéttannyelvű, délelőtt spanyol, délután angol óráik vannak. Ide 3-18 éves kor között járhatnak a gyerekek. Eleinte persze nem olyan komoly suli, inkább ovi, van játszótere, külön két korcsoportnak, nagy sportpálya, stb. Jövő hét csütörtökre van időpontunk az igazgatóhelyetteshez, remélem lesz még hely, mert nagyon tetszik a suli. Sajnos nem lehet előre lefoglalni a helyeket, a nőnél csak csütörtökön van ügyfélfogadás és a férjem meg most csütörtökön ügyeletes :evil:
A kórház ahol dolgozik szuper, sőt, még annál is jobb. Olyan dolgok vannak amiket eddig csak katalógusokban látott, itt meg annyi van amennyit akar. Van amit ha felhasznált otthon műtéthez jegyzőkönyvezni kellett, az egész kórházban volt mondjuk 5 db., itt meg nem is értették mikor kérdezte, hogy hány db van ilyenből a kórházban. Aztán mondták, hogy amennyit akar, ha elfogy, rendelnek. :) Ami otthon egyszerhasználatos cucc volt és százezerszer lesterilizálták azt itt tényleg egyszer használják és megy a kukába. Minden kórterem egyágyas, fürdőszobás, de van egy szekrény ami ha lenyitják akkor ágy és a hozzátartozó ott aludhat ha akar. Minden számítógépen van, nincs kórlap, lázlap, illetve csak elektronikus. A nővér laptoppal vizitel, úgy osztja a gyógyszereket. Van egy program amit ha telepít az itthoni gépére akkor itthonról is tud zárót írni, sőt, meg tudja kamera segítségével nézni a betegét, tud a nővérrel, beteggel beszélni... Szóval messze nem az otthon megszokott viszonyok :) Ja, pl. ha a betegnek a műtét előtti kivizsgáláshoz kell röntgen, stb. akkor van egy bejelentkezés ezekre, de nem kell megvárnia semmit, mert ha leadja a mobilszámát akkor sms-ben értesítik az időpontról. Neten meg lehet nézni, hogy melyik ügyeleten-sürgősségi rendelőben mennyit kell várni, hány beteg van. CT mindenre, már-már túlzás, pocséklás amit csinálnak. Ami "rossz", hogy a legtöbb dolgot másképp csinálják, mármint műtéttechnikailag, így eeinte nem értették, mi a fenét akar a férjem, de a főnök rendes volt, azt mondta, csinálja ahogy akarja. A lényeg, hogy a beteg meg legyen operálva. Mondjuk itt sokkal több dolog tartozik a sebészethez mint otthon, itt a trauma nagy része is az övék. A hasi traumát otthon is ők operálták, de a mellkasi otthon a mellkas vagy szívsebre tartozott. Itt a szivenszúrttól a légmellesen át a "mellkasán átment egy kamion"-ig mindent nekik kell csinálni. Ennek nem örül, mert nincs benne gyakorlata, de azt mondják majd megtanulja... Hát, nem irigylem. Mondjuk nekem sem lesz jobb ősztől, a sürgősségire tartozik a baleset, a spontán abortusz, a kifolyt szemű, minden. Pont mint a Vészhelyzetben. Foglamam sincs mit kezdek majd velük, én ehhez nem értek. Bár más is megtanulta...
A legrosszabb a nyelv, ezzel nagyon szenved, a lengyeleket, szlovákokat tök jól megérti (rengeteg külföldi orvos van a kórházban), ők valahogy lassabban beszélnek, de a spanyolokat alig. Pláne ha valamelyik nyelvjárást használják, pl. a murciaiak nem ejtik az s betűket. Elég hülyén hangzanak így a szavak, nem könnyű megérteni annak aki még csak most tanulja. Persze mindenki nagyon kedves, meg nyugtatják, hogy majd megszokja, de azért néha hazaszaladna...
Meg persze a betegfelvilágosítás is az ő dolga, és egy olyan beteg, akinél most diagnosztizált valamilyen daganatot nem elégszik meg annyival, hogy meg kell operálni, van százezer kérdése, azt meg vagy megérti, hogy mit akar kérdezni, vagy nem. Bár eddig még nem nagyon anyázott egy beteg sem, de minden nap úgy megy el reggel, hogy mikor jöhet már haza...
Én egész nap itthon ülök a lányokkal, kicsit kezd ez az agyamra menni, mindig várom hogy mehessünk délután valahová. Van két kis játszótér gyalog elérhető közelségben, bár általában egy gyerek sincs rajtuk. A múltkor volt két fiú, ők spanyolul beszéltek egymással. Ott volt az anyukájuk, gondoltam itt a lehetőség az ismerkedésre, nyelvgyakorlásra. Erre kiderült, hogy lengyel és nem beszél spanyolul :( Azelőtt két angol gyerekkel volt egy család a medencénél. Gondoltam mindegy, csak szóljak már valakihez, kérdeztem pár dolgot, de többnyire egyszavas válaszokat kaptam, nem kérdeztek vissza, úgyhogy észrevettem magam és lekoptam. Amúgy kezdem utálni az angolokat, nem túl kedves népség, legalábbis az erre megforduló fajtája.
Amúgy elvagyok, nagyon jó lesz itt csak menjek majd én is dolgozni mert az otthonléttől meg a 24 órás gyerekneveléstől már otthon is kezdtem bedilizni.
Most pl. mehetnénk a medencéhez, de ott nem veszem észre ha megjön a szerelő, így ülünk a lakásban. Azt ígérte ma délután jön, nem süt jól a sütőm. Mondjuk vicces lesz ahogy elmagyarázom neki spanyolul, hogy mi bajom van :lol: Előre felkészültem a szótárból, majd meglátjuk :roll:
Megyek, mert persze ha nem figyelek a csajokra akkor csak a veszekedés megy :(
Majd igyekszem visszaolvasni és bekapcsolódni megint a táraságba! :)
Ikres kismamink nincs? Úgy emlékeztem, hogy mikor eltűntem pár hónapja volt aki ikreket várt...
Szép napot mindenkinek!

Ditke
ditke62

Ja, most látom csak, megint vannak szülinaposok!

Annamari, Brigi! Boldog szülinapot a fiúknak-lányoknak!!!
ditke62

Nagyon sok boldog szuletesnapot kivanunk Rekanak es Borokanak!

Kép

Vikoka :)

Gyors gyogyulast az osszes pasinak nalatok!

Annamari :)

Gratula a szakdolgozathoz! Jo utat hazafele es jo pihenest!

Lilla :)

Gyogyuljatok! Koltozeshez kitartas, remelem jol fogjatok magatokat erezni a tenger mellett! Anyukad hihetetlen... :roll:
Robinak erdemes igy elkezdeni a nyelvtanfolyamot? Mikor jonnetek haza? Kocsi. :(

Cat :)

Aranyosak lehetettek a fiuk. :) Nekem itt hianyzik, hogy nincsenek 'musorok' az oviban. Eddig 1x volt, dec. 13-an, de azon is csak a gyerekek egy resze szerepelt.
Nemetorszag vagy Norvegia lesz, a hetvegen el kell dontenunk hogy hova is akarunk menni... Magyarorszag szoba se jon, felkopna az allunk sajnos a kozalkalmazotti fizetesen... :(

Na, ezt nem ertem en a magyar egeszsegugyben... miert kellett ma befekudnod ha nem csinalnak semmit ma??? Adminisztraciohoz no comment...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Isten éltesse Rékát és Borókát a 4. szülinapján!

Csak ámulok és bámulok az egészségügyi infrastruktúrán amiket írtál! :shock: :shock: Fényévekre vagyunk még ettől.

Nem érzed ott túl sterilnek az életet? A leírásod alapján nekem nagyon az. Ahogy Samu mondaná hiányzik a rosszaság onnan. :lol: Unalmas...

Persze ezzel nem leszólni akarom, de nekem hiányozna a pezsgés.

Gyöngyi :)
Nem lesz rossz a csajoknak megint új nyelvet tanulni? Nem lehet több évre szerződni valahová, hogy gyökeret verjetek valahol? Elég rossz ez a vándorlás. :(

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?