Sziasztok!
Ahogy olvasom a hozzászólásaitokat az egyik szemem sír, a másik meg nevet.
Hugi:
nem is tudom mit írjak, ez annyira szomorú
Sok erőt és kitartást kívánok, ne add fel, mert aki akar és küzd, annak minden sikerül! Vegyél egy csokor virágot a Kis angyalkádnak, aztán sóhajts egy nagyot és csak előre nézz! Hidd el, hogy vár még Rátok a nagy pillanat, amikor hálát adtok az égieknek, hogy megszületett a babátok, aki gyönyörű és egészséges lesz! Odafenn tudják, hogy mi a helyes út, megvolt az oka annak, hogy a Picúrkád miért hagyott el Téged.
Visszatérve ahhoz, amit írtál: én sem tudom, hogy az olyannak, aki eldobja a gyerekét, annak miért sikerül?????? Ez nem érrr!!!!!
Vasikáé:
De örülök, látod, az 1 a nyerő
Pihenj sokat és ne foglalkozz mással, csak magatokkal!
Én ma voltam a Cirisben, kedvenc doktorbácsink megkukkantotta a tüszőket, volt pár 10-12mm-es és azt hiszem a jobban egy 14-es domina:-) Ő azt mondta, hogy nem elég nagy a ciklusnaphoz képest, lehetne nagyobb is.
Pénteken megyek megint, addig pedig szugerálom, hogy nőjön. De nőni fog, ez biztos, mert beszéltem vele és akkor is megmutatjuk, hogy kicsi a bors, de erős:-). Ma voltam a háziorvosnál is és ő azt mondta, hogy 2 héten belül sikerülni fog, nagyon szurkol nekünk (az ő pici fia most 7hetes). Nem tudom, honnan gondolja, de bölcs szóljon belőle:-)
Puszi,
Bibus