Lola! Szép nagy a babád, pihengess sokat és minden rendben lesz!
Dezsi! Csodás híreket kaptál, naná, hogy pozitív vagy. Én pedig nagyon, de nagyon drukk!!!!
Nyulaszkám! Köszönöm szépen, azt pedig különösen, hogy ilyen figyelmes vagy.
Nálunk befejeződött a felújítás, sőt már a takarítás és rendrakás is szinte kész. Iszonyatosan sokat dolgoztunk. Örök hálám az anyukámnak és a tesómnak, akik mint az igáslovak. Én sem tudtam nyugton maradni, folyamatosan dolgoztam. Folyamatosan keményedtem, igaz, ha semmit sem csinálok, akkor is pont így van. Gyönyörű lett a babaszoba, igaz a bútor még csak most készül.
Megvettük a babakocsit(szerintem nem fér el benne egy gyerek, ezért érdeklődtem bőszen Nyulaszunk kocsimérete után), kaptunk két kiságyat, egy digitális mérleget, babahordozót, és két zsák ruhát. Elkezdtem kimosni és vasalni őket. 56-86 méret mind. Azzal együtt, amit már megvásároltam olyan sok lett, hogy háromas ikreket is öltöztethetnénk belőle. Aztán majd jön az utánpótlás.
Mármint ruhából! Úgy döntöttünk nem veszünk légzésfigyelőt(no para), bébiőrt(rendkívül egészségtelen, óriási elektroszmog), cumisüveget(fiamnál volt egy rahedli, egyet sem használtunk(szopás után kanalazás jött, főzelékkel egyidőben csőrős pohár) Ami még kell hőmérő és lehet, hogy egy másik babakocsi
Akciózóknak és tesztelőknek folyamatosan küldöm drukkjaimat.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Most még csibét hiányolom nagyon!