Új privát üzeneted érkezett!

Egerecske,
értettem. :D

köszi mindenkinek a drukkolást a bilizéssel kapcsolatban. :)

Bébike,
most néztem, hogy te is Kósás vagy.
Nekem is ő a dokim.
Lehet, hogy már találkoztunk. Iwiwen megtalálsz. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Egerecske? Bumi? Katavirág? Merre vagytok? Hogy vagytok?

Lányok, nekem fáj bal oldalt a méhem mellett... Kell emiatt aggódnom? Néha erősebben fáj, amúgy szinte egész délután érzem.. Volt így valaki?
Már rosszra is gondoltam...
doli

Sziasztok!

Doli, tegnap, tegnap előtt nekem is fájt kicsit, meg egészen lent a lágyéknál is bal oldalon. De nem volt vészes. Fogalmam sincs mit jelent. Itt minden és annak az ellenkezője is jelenthet jót és rosszat egyaránt. :wink: Ne aggódj :!:

Ma nagyon elfáradtam, egész nap főzés- sütés, névnapokat és anyanapot tartottunk, olyan jól sikerült. :D (Csak még vár a mosogatás...)
Szezso, a desszert oroszkrémtorta volt. :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Ja, Dezsi adj valami életjelet!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Doli
Akkor hellyel-közzel jó a dolog, ha a punkció napját veszed a 14. napnak :wink:
De nem biztos, hogy Utro mellett megjön...

Skrisz
56-osakat és néhány 62-est... meg kaptam egy csomót a tesóimtól...

Brizó
Nagyon drukkolunk nektek!

Zsófi
Engem már le fognak lőni, ha valamit még merészelek venni :wink:
Vendég

Egerecske! mikor tesztelsz?? Többiek? :D
doli

Doli, csütörtökön.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Brizó! Hurrá, Boldog kezdést Nektek!

:D

Minden édesanyának és minden leendőnek Boldog Anyák napját kívánok!

Nyulasz! Dobdjál meg az emileddel lécci!

Kép
estike66

Kép

Ilyent kívánok mindenkinek!
Vendég

Jó reggelit mindenkinek! Én ma lazsálok, mert szombaton dolgoztam. Becseréltem a hétfőre. :lol: Mai program háztakarítás, fűnyírás.

Brizo, Alle, Egerecske, Bumi, Katavirág +++++++++++++++++++++ Valaki mondjon jó hírt!!

skrisz72

Sziasztok!

Ma voltam orvosnál:
Egy élő magzat,koponyavégű fekvésben.BPD:76mm.HC 270 mm.AC:259mm.TAD:80mm.FL:57mm.átl.mennyiségű magzatvíz,placenta a mellső falon,rendes helyen tapad.Jó magzati szívműködés,telődő magzati gyomor és hólyag.
C:24.000
azt mondta a dokibácsi,kb 1600-1800 gr lehet!!!! :roll:
nézte 4d-n is,és láttam,ahogy mosolygott!!!!!!!!!!! :)
a párom megkérdezte,hogy tuti lány?erre a doki:lát maga valamit a lába között? :D
újra kell canesten sajna.és megint szanatóriumi életmód!!!a méhszáj miatt.van valakinek akinek ennyi a méhszája?3 hét múlva kell menni!!!!!!

Kép

Lola, milyen méhszájad van?

skrisz72

Skrisz!
a c:24000 azt jelenti,hogy már nyílt egy kicsit.3000 az ideális.tehát a 3 cm.nézd csak meg a papírodat!!!!

Kép

Lola, ja, akkor az nem 24000, hanem csak 2400. Nemrég olvastam valakiről, hogy egy-két napot bent töltött emiatt a kórházban. Neki 2000 volt. De már kiengedték, nincs semmi baj, nem nyílt tovább.

skrisz72

Sziasztok!
Drukkok mennek lányok,várjuk a babaesőt! :D
Dezsinám,életjelet!!!!
Vendég

sziasztok lányok!

mindenkinek nagyon nagyon köszönöm a drukkokat!!!!
élek virulok!!!! elméletileg minden rendben van, a dr. úr szerint a vezetékek felé is nagyon jó volt az áramlás... voltak valami szálas összenövések a méhnyakban, de már nincsenek (mert kijavitotta ) de amúgy ennek nem volt jelentősége.!!! azt mondta, hogy minnél elöbb menjek mert most meg fog tapadni, jók az esélyek, jól átmosta mindeféle mitoménmicsodával....
Rettentően pozitiv vagyok!
ma még sok a dolgom, mert be kell hoznom a csüti lemaradást, plusz hovégi zárás van... el vagyok havazva....
visszaolvasok holnap :oops:
dezsina

Dezsina, de jó lenne, ha rögtön sikerülne! Hajrá!!! Nagyon drukkolok az inszemhez!

skrisz72

Lola!
Nekem kezdett el kinyílni a méhszáj, cg:3100 az értékem. 2000-es nem azt jelenti, hogy kinyílt, hanem, hogy megrövidült 3-ról 2 cm-re. Az első szám a méhnyak hossza a második a külső méhszáj, a harmadik a nyakcsatorna a negyedik a belső méhszáj.

Dezsina!
Én és a Babákok nagyon drukkolunk!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

zsófi köszi!
igen,így pontos a megfog.nem tudom nekem miért írnak egy nullával többet! :shock:

Kép

Sziasztok!
Mai tesztem még nega (ET+6). Remélem holnapra ez változik.
Érezni nem érzek semmit.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Később visszaolvasok, most nagy puszi mindannyiótoknak!

Nem jöttem, mert kitört rajtam egy allergia, és mire kiderült, hogy mi van, nagyon ki voltam nyúlva, a szemem is bevérzett a sok köhögéstől.
De most már normálisan működök, napi két Ca pezsgőtabletta csodákat tesz az allergiával.

Pusszancs!

Kép
kisbuta

Bumi, én inkább a 8. napra tippelnék. Tesztelgess csak szorgalmasan! :lol:

skrisz72

Dezsinám,juhéééééééé :D tuti megtapad!!!
Kisbuta,sajnálom az allergiát.Vigyázz magadra és picurra!
Én ma megjártam a kh-t,terheléses cukrot néztek,péntekre eredmény...remélem minden okés.
Lola,szép nagy a kiscsaj :D
Skrisz,boldog hétfordulót!
Tesztelős csajok,kitartás,és sok-sok dupla csíkot!!!
Vendég

[quote="lola29"]S írta:lola29krisz!
a c:24000 azt jelenti,hogy már nyílt egy kicsit.3000 az ideális.tehát a 3 cm.nézd csak meg a papírodat!!!!

Lola
Nem inkább 2100????
1. szám: méhnyak hossza
2. szám: külső méhszáj tágassága
3. szám: Nyakcsatorna tágassága
4. szám: belső méhszáj tágassága

A 4 cm-s tágasságú méhszáj az már olyan szülés közeli...
Vendég

Nyulasz, én szerdán megyek a Péterfy-be az eredményeimért. Pénteken be kell mutatnom a védőnéninek. Én is izgulok a cukor miatt. Nem szeretnék diétázni.

skrisz72

Nyulasz!
Rendes vagy, hogy elmentél már, nekem is a héten kell, én péntekre tervezem. :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! Ma már azt hittem megjött, mert ilyen szintelen nyákba egy egy kicsi barnásvörös folt is volt. De nem sok, gondolom holnapra jön meg rendesen. De legalább elmúlt a hasfájás.
Egerecske, Bumi, Katavirág! Drukkolok nektek a továbbiakban!! :D

Ja, és a ma reggeli mérlegelés - 2 kg Amit nagyon nem értek, többször rá is álltam, de azért örülök, mert sajna van miből :D

Ma vagyok ET + 10. napon, de a punkció 14 napja volt. Ha holnap tesztelnék, azt egy rendes teszt is kellene már jelezze? Már ha a megtermékenítéstől számolok, elvileg igen. Vagy nem? :?

Majd holnap jövök, hogy rendesen megjött-e már.

Drukk mindenkinek!
doli

Sziasztok!

Doli
Hát már illene mutatnia. :) Drukk!!!

Beszéltem a védőnővel, csak jövő hét kedden megyek hozzá..akkor töltöm a 12. hetet és akkor jövő héten még ráérnek a vizsgálatok.

Pusszzzzzzzzzzz

Kép
vizkriszisback

Doli, reggel tesztelj!++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Köszi csajok! Gravi Hcg-m van elvileg 20-as érzékenységű, reggel megcsinálom, és ha esetleg pozitív, akkor meló előtt beizzítom a gépet és reggel 6 körül megírom. Ha nem akkor délután jövök :D
doli

Doli,drukk!

És itt van végre,akit még sosem láthattunk,Estike pici Petije,cuki kis pofikával:

Kép
Vendég

Estike,kitöröltem a neved a kép tetejéről,mert nem tudtam mennyire publikus :wink: Nagyon-nagyon cuki :D
Vendég

Lola! Szép nagy a babád, pihengess sokat és minden rendben lesz!
Dezsi! Csodás híreket kaptál, naná, hogy pozitív vagy. Én pedig nagyon, de nagyon drukk!!!!
Nyulaszkám! Köszönöm szépen, azt pedig különösen, hogy ilyen figyelmes vagy.

Nálunk befejeződött a felújítás, sőt már a takarítás és rendrakás is szinte kész. Iszonyatosan sokat dolgoztunk. Örök hálám az anyukámnak és a tesómnak, akik mint az igáslovak. Én sem tudtam nyugton maradni, folyamatosan dolgoztam. Folyamatosan keményedtem, igaz, ha semmit sem csinálok, akkor is pont így van. Gyönyörű lett a babaszoba, igaz a bútor még csak most készül.

Megvettük a babakocsit(szerintem nem fér el benne egy gyerek, ezért érdeklődtem bőszen Nyulaszunk kocsimérete után), kaptunk két kiságyat, egy digitális mérleget, babahordozót, és két zsák ruhát. Elkezdtem kimosni és vasalni őket. 56-86 méret mind. Azzal együtt, amit már megvásároltam olyan sok lett, hogy háromas ikreket is öltöztethetnénk belőle. Aztán majd jön az utánpótlás. :D Mármint ruhából! Úgy döntöttünk nem veszünk légzésfigyelőt(no para), bébiőrt(rendkívül egészségtelen, óriási elektroszmog), cumisüveget(fiamnál volt egy rahedli, egyet sem használtunk(szopás után kanalazás jött, főzelékkel egyidőben csőrős pohár) Ami még kell hőmérő és lehet, hogy egy másik babakocsi :oops:

Akciózóknak és tesztelőknek folyamatosan küldöm drukkjaimat.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most még csibét hiányolom nagyon!

Kép
estike66

Sziasztok!
Tesztelőknek nagy drukk!
Estike,mennyi a belső mérete a kocsinak?Csak nem gyártanak olyat,amibe nem fér el egy gyerek??? :shock:
Irigy,hogy lassan kész vagytok,mi még neki se álltunk.
Vendég

Puszikám,neked is nagy drukk a sósizéhez!!! :wink:
Vendég

Nyulaszkám

Nagyon Boldog szülinapot!!!!!! :D
Kép
Vendég

Ditke,köszi,cuki vagy,de léci lányok ne köszöntsetek fel nyílvánosan,nem akarom,hogy rámismerjenek zugolvasó ismerősök.Kösziiiii
Vendég

...és csini a torta :D te sütötted? :lol:
Vendég

Na itt egy tesztelo jelentkezik.

Eleg furcsa a helyzet, de vszeg nem vagyok terhes. Ma ET+13. Reggel halovany pozitiv teszt, napkozben majdnem nega.
Sajna.

ET+6-on kaptam Hcg-t.
Elso tesztem ET+11 napon, nagyon halovanyan volt pozitiv, de halovanyabb volt mint a ma reggeli.
Ezert megorultem a ma regglinek, de mivel a nappali szinte nega a 13 napon, igy nagy valoszinuseggel a Hcg szuri maradvanya lehet. Ezen a napon ugyanis mar jo pozitivnak kellene lennie.

Ebben a korben nem is ereztem semmi kulonoset. ET+5 es ET+7 napon volt verecske, ami nem hiszem, hogy jo jel. Hacsak nem beagyazodas, akkor passzolna, hogy most meg csak halovany a tesztem, de ebben nem nagyon hiszek...

Holnap teszt, holnaputan vervetel. Ha nem sikerult, ujabb stimu jon rogton, ez az utobbi ketto ugyanis fagyis volt.

Hat ennyit rolam. Na puszko!

Egercske, Doli, drukkok!!!
katavirag

Katavirág, Doli, Bumi, Egerecske nagy drukkok mennek!

Estike, nagyon szép a pici fiad! :lol:

skrisz72

Katavirág, Doli, Egerecske és Bumi!!!
Kezem-lábam keresztben. ++++++++++++++++++++

Estike!
Jól álltok a vásárlással, ügyik vagytok! Milyen babakocsit vettél, hogy nem fér el benne Peti baba? Aki gyönyörűséges!!!

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

Skrisz!
köszi! :)

Nyulaszom!
:D

Egerecske!
drukkolok a pozi teszthez!!!!! nagyon erős csikokat kivánok! :D

Bumi!
szerintem ET+6 még nem mindig pozi... még két nap és látszani fog!!! nagy nagy drukkok!!! :wink:

Katavirág!
hátha erősödik!!! drukkhegyek! :)

Doli!
nagyon várunk a jó hirekkel!!!

Estike!
nagyon szép kisfiad van! sárgulva olvastam készülődésről leírtakat! :D és nagyon köszönöm a drukkokat :!:

Zsófi!
puszi Neked és a babákoknak is! :D :D :D
dezsina

Sziasztok! Köszi a drukkokat csajok, de a reggeli teszt negatív és kb 5 perce már erősebben meg is jött. Bár csak most kezdődött. Csütörtökön felhívom a Kaálit, de egyenlőre nem akarunk új időpontot. Majd talán jövőre. Azt már élesben és pozitív eredménnyel :D Most kellemetlen is lett volna, mert senki nem tudott rajtunk kívül a dologról. Csak próbaképpen kezdtük el. Jövőre már mindenkit beavatunk, és a melóba sem kell majd annyit stresszelni.

Katavirág! Én azért bízom benne, hogy jó eredményed lesz! Bumi, Egerecske??? +++++++++++++++
Remélem ti jóhírekkel jöttök, ha már én nem... De nem kesergünk, ami késik nem múlik :D
doli

Doli, csak azzal tudlak bíztatni, hogy a második tuti sikerül, ha csak az a gond, hogy el vannak záródva a petevezetők. Nálam is ugyanez a helyzet és másodikra simán ment! :D Most akkor itthagysz minket? Vagy azért írogatsz, hogy mi van veled?

Egerecske, tessék jönni!!! Mi a helyzet?

skrisz72

Persze Skrisz! Amúgy is olvasgatom az oldalt hónapok óta :D
Ha gép elé ülök sosincs olyan, hogy ne nézzek be :D

Remélem a következőnél nagyobb szerencsénk lesz.

Amúgy teszteltem ám a 8. napon is, nemcsak a 9.-en. Ezért sem lepett meg az eredmény. Meghát a hőm is árulkodhatott. Persze nem figyeltem a tüneteket :D :D Ma pedig a ET +11 nap van, amellett hogy dél után meg is jött, úgy döntöttem nincs több teszt. Meg hát a tavalyi próbálkozásoknál is vagy 8-10 tesztet elhasználtam egy év alatt. Mondtam én, hogy szeretek tesztelni. Apa ugyan kötekszik emiatt gyakran, de annyi baj legyen :lol:

Idén viszont befejeztem a közel másfél éve tartó tesztsorozatot.

Katavirág mikor mész vérvételre?

Lányok, ugye nekem nem kell menni vérvételre? Vagy az mindig kötelező? Csüt felhívom őket, de nem szeretnék bemenni emiatt.
doli

Sziasztok!

Skrisz, itt vagyok. Egész nap a WC-re rohangálok, minden percben úgy érzem, hogy meg akar jönni. Közben pedig borzasztó ideges vagyok. Tesztelni nem mertem, mert egy gyáva nyúl - bocsánat :oops: - akarom mondani, egér vagyok. :roll:
Gratula az újabb betöltött héthez!

Dezsi, nagyon örülök, mindent bele!!!! :D

Doli, örülök, hogy nem tört le a dolog. :)

Katavirág, azért még drukk neked!

Bumi. veled mizújs?

Estike, már most gyönyörű a fiad! :D

Nyulasz, írok privit.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Mabe 86!
nem tudom a dokim nekem eggyel több nullát írt!köszi!
inkongnítós nyulasz!milyen a babapocakos sz...n.p?i...é...s...!nekem ma babapocakos névn.p van!

Kép

Sziasztok!
Hát nem tom, de a 10-es aconos tesztek azok negák. Tegnap is csináltam, meg ma is. De csináltam mellé még lh tesztet is, csak, hogy lássam van e erősödés, hát nem igazán látszik azokon se semmi.
Meg más féle hcg tesztet is csináltam. Mondtam, hogy tesztbuzi vagyok. :lol:
A tegnapi 20-as coraxon látszik hol kéne lenni majd a csíknak. Ma gyógyszertári tesztet vettem, 25-ös érzékenységűt, azon mintha lenne csík.
Mindet felteszem. Bár nem biztos, hogy bármi is látszik rajtuk.

Kép

Kép

Kép

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Hogy őszinte legyek, szerintem megint csak szellemcsíkozódom.

Bumi

bumi1979

Bumi, hát nem tudom... :roll: A lepisilős 10-es tesztek elég gyengék, nekem is alig látszott rajta valami. A kaális 25-ös erősebbnek mutatta a csíkot. Neked még nagyon korán van. Ma még csak a 7. napon vagy. Talán a nyolcadikon láthatsz egy nagyon halvány csíkot, amit szinte senki sem lát, csak te. Az igazi majd a 10. nap körül lesz. Türelem.

Találtam egy jó oldalt: http://www.chinookdesign.hu/index.php?inc=nyitolap

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?