Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Athiz!
Nem csak logikus volt, hanem végül a gyakorlat is igazolta, hogy valóban úgy működik, ahogy írtad. :D
És tulajdonképpen, én sem mondtam olyan nagy butaságot :oops: , amikor egy "piszkozat fiókként" definiáltam a "kimenő" fiókot.
Még egyszer kösz a segítséget!
Üdv:

ötvenplusz
50+

Örülök, hogy segíthettem! :)
athiz

Kedves Athiz!

Légyszíves töröld az alábbi két topikot:

Szülészetek, kórházak - Dr.Szabó Gábornál szültem

Szülészetek, kórházak - SOTE I.- Dr.Szabó Gábor

Egyik topikba sem írnak, így nincs értelme fenn tartani. Köszönöm.

Üdv:

Aliz.
Vendég

Kedves Alíz!

Sajna én ebben nem tudok segíteni, de az illetékes Apa biztosan segíteni fog! De szerintem nem kéne törölni, ki tudja, hátha egyszer még beindul az a topic is! :wink:
athiz

:?
esthajnalcsillag

Kedves Szerkesztő!

Én rövid ideje vagyok itt fórumozó, de én is azzal a javaslattal élek, hogy a "nem-élő" topicokat kezelni kéne valahogy.
1. Azt még belátom, hogy mindenki indíthat topicot, joga van hozzá, ezért rengeteg, nagyon hasonló, egymást átfedő téma van. Sőt egyes topic-nevek olyanok, hogy nem is lehet tudni, hogy miről szól, ha nem olvasok bele. Nem lehet esetleg, hogy a jövőben a SZerkesztő kontrollálja a topic indításokat és elnevezéseket?
2. Azokat a topicokat, ahova régóta (pl. féléve) nem írt senki sem, tehát nincs napi-heti érdeklődés iránta, esetleg be lehetne rakni egy Archivum könyvtárba. Azt mindenki megtalálja, keresőprogrammal vagy anélkül, beleolvashat, és ha gondolja egy új hozzászólással újra életre keltheti. Ezzel megkönnyíthetó lenne azok élete, akik tényleg gyakran használják a babanet-et.

Anna

Kép
tulli

Kedves tulli, köszi a javaslatot, átgondoljuk, hogy mit lehetne tenni...
az aktív topikokat nyomon lehet követni a Társalgás-Elmúlt napon menüpont alatt...
apa :)
apa

Kedves Apa! Van egy olyan tapasztalatom, hogy ha egy privát üzenetet még (olvasatlan állapotban) visszaveszek a "kimenő" fiókból, és megpróbálom szerkeszteni, akkor a javítás után már nem engedi újra elküldeni, a próbálkozáskor azt írja, hogy adjak az "új dokumentumnak" "téma" címet/nevet, DE EHHEZ NINCS ÜRES RUBRIKA, ahol megtehetném. Eddig azt a módszert választottam ilyenkor, hogy kimásoltam egy word lapra a megváltoztatott dokumentumot, utána kiléptem a fórumból, majd vissza, kitöröltem a "változtatandó" üzenetet, majd egy újat nyitottam, amibe visszamásoltam a wordbe kimentett levelet. Ez így működött, de kicsit macerás. Nem lehetne változtatni valahogy a dolgon? Hogy egyből működjön?
Előre is köszi!

nannó
nannó

kedves Apa.

a topicunkban sajnos megint megjelentek nem kívánt emberek,és kezd elegünk lenni belőle hogy egy társunkra mindig rászálnak.

a topic a gyermekek magzatok kor szerintben van
2007 legaranyosabb babái címen.

a két rosszakaró pedig citromka,és orvir

gyanítjuk hogy a régi topicunkban ők is hozzánk irogattak más névvel csak most nem válalják fel magukat.

nekünk annyi is elég lenne ha szólnál nekik hogy hagyanak minket végre békeben társalogni.

előre is köszönöm.

Kép
Kép
ettike

Kérdezni szeretném, ha esetleg egy hozzászóllást ki akarok törölni rögtön miután elküldtem, akkor azt, hogyan tehetem meg??

Kép
leda2002

Kedves Apa!
Tegnap frissítettem a Mozillát a legújabb verzióra (3.0.3), azóta állandóan ledob a baba-net, az üzeneteimet nem küldi el (a kétsorosakat olykor-olykor)...
Nem tudom miben lehet a hiba, a Mozillában, a gépemben, vagy a baba-net beállításában.
Tudok tenni valamit, hogy működjön? Vagy a honlap-karbantartó tud tenni valamit ennek érdekében?
Előre is köszi!

nannó
nannó

Szia Apa!
Kérlek töröld az alábbi hozzászólásomat: Kínál - Etetőszék - 2008. 09. 24 (szerda), 13:00. Az etetőszékek elkeltek! Köszönöm, üdv: Orsi.

solya70

Szia Apa!

Én is támogatnám Tulli felvetését. Néha már kezd átláthatatlan lenni a sok topik :roll:

És a saját topikomat pedig töröltetném, ha lehet. (van már egy másik hasonló jellegű topik - ebbe meg amúgy is kevesen írtak, és már régóta nem is írt senki).

Topik: várandósság - ***Milyen az ideális kisautó picivel?***

előre is köszönöm!
malacka*

Légyszi Apa

A házasság család/megcsalás topikból légyszi töröld ki az üzit amit ekkkor írtam.

2008 Október 21 Kedd - 1:09

köszönöm
szépjövõ

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy vonalzót hogy lehet beilleszteni?
A noivonal oldalon létrehoztam egyet, meglenne a kódja is, de nem találok beillesztési lehetőséget.

Kép

Kép
nuszo

Szia!

Törölnéd a "várandósság/2009 júliusi babavárók"-ból a 2008.11.03, 15:08 hsz-emet? Nagyon jó lenne...az okok alatta. Előre is köszi!
Vendég

kedves apa, kérek töröld katica felhasználót, mert a stílusa szerintem nem ide való: 2008 márciusi hízók
playgirl

Kedves Moderátor!

Kérem, szíveskedjél törölni a Várandósság- 2009. májusi babák topicból a 2008. december 8., 20:37 perckor feltett fotókat, ert megjelenésükhöz nem járultam hozzá.

Köszönöm! Sz.
szkitty

Szia!
Nem jó helyre írtam és szeretném ha hozzászólás törölve lenne .Megoldható???

Szülészetek-Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut-ban

Köszönöm

Kép
zümis

zümis, a 16:49-kor mentett hozzászólásra gondolsz?
dia
Budapest

Tisztelt Moderátor!
Érdeklődni szeretnék, hogy hova tűnt az általam nyitott ("szülészetek kórházak-on belül") "aggodalmak otthon" nevű téma.
Köszönöm
Nicolca

Kép
Kép
nicolca

Nicolca, utána nézünk.

Dia
dia
Budapest

Nicolca, a topik a helyén van, mindjárt kapsz egy levelet is.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Köszönöm. Nemcsak én nem találtam egyébként.

Kép
Kép
nicolca

Kedves Szerkesztő!
Kérlek töröld ki a tegnapi hozzászólásomat a Szülészetek, kórházak Otthon szültünk 54. oldaláról, mert egyáltalán nem illik a topikba és teljesen magánjellegű. Az este jöttem rá, hogy privát üzenetet kellett volna írnom.
Megértésedet előre is köszönöm.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, már töröltem is!
Dia
dia
Budapest

Köszönöm!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tisztelt Moderátor!

Érdeklődnék hogyan tudnék nyitni új topikot.Nagyon köszönöm a segítséget

solya051020
Káld

Kedves Solya!

Az adott témakörnél legördülsz a topiklista aljára, ott a bal oldalon alul lesz az Új topik nyitása link.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Kedves Apa!

Megvaltozott az email cimem, de nem tudom a profilomban megvaltoztatni...segitenel :?:

Ide ugyis benezek gyakrabban - merthogy valaszodat varom - tehat szerintem eleg, ha ide adsz nekem valaszt. De ha szükseges, szivesen megadom az uj mailcimemet is!
Elöre is köszi!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss!

Küldd el nekem az új mélcímed: szerkeszto@babanet.hu

Köszi:

Dia
dia
Budapest

Kedves Moderátor!

Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

solya051020
Káld

Kedves Apa!

Törölni szeretném mai hsz-emet a Várandósság/2010-ben kistestvért szeretnék-ben. Teljesen eltévedtem. :oops:

Köszönöm előre is.
jaimee1

jaimee1, töröltük.... :)
apa

Apa, megoldható, hogy a régi törölt nickem újra éljen, hogy a hsz-eim ne vesszenek el? Esetleg az új nickem hsz-ei is azon a néven menjenek tovább?

(h_kitty voltam)

Köszi a választ előre is!
Vendég

Szia Apa!

Szeretném megkérdezni,hogy miért lehet az,hogy a Mozilla nem enged bejelentkezni a babanetre?Csak az Explorer.

Más oldalakra simán bejelentkezek a Mozilláról is,csak ide nem tudok!

Előre is köszi!
Vendég

Alziza!

Utána fogunk nézni.

Dia
dia
Budapest

köszönöm
Vendég

Alziza!

A programozó kolléga elvileg gondoskodott a problémáról, kérlek, próbáld ki.

Ha esetleg ismételten gondod lenne, írj egy levelet nekünk a szerkeszto kukac babanet pont hu címre, hogy pontosan hogyan próbálsz belépni (topik alatt vagy a társalgó oldala), mit látsz pontosan, stb.

De szerintem erre már nem lesz szükség.:)

Üdv:

Dia
dia
Budapest

A régi segédletekben volt valami olyan menüpont, hogy Formázás... amikor az emotikonokat, a betűszínt és méretet még kódolással lehetett változtatni. Keresem, de nem találom. Egyáltalán nem rendelkezik vele a babanet már?

Kép
sasha

Dia

Köszi,de azt hiszem az én gépemen nem stimmel valami,mert a férjem gépéről beenged a mozilláról is.
Az enyém nem.nem nagyon értem miért,mert máshova igen.
Itt viszont azt írja,hogy hibás v. inaktív a jelszavam v felhasználó nevem.

köszönöm
Vendég

Sasha!

Azok a formázási lehetőségek vannak, amiket az üzenetküldő ablakban találsz, de ezek között minden olyan menüpont szerepel, amire kérdezel... Betűszín, méret és emotikon is. A kódolást már nem tudod úgy megváltoztatni.

Dia
dia
Budapest

Szia apa!

Kérlek töröld a 2009 decemberi babavárók topicot mert elnéztem,hogy még nincs ilyen s ezért véletlenül kettő van most belőle..(senki nem írt rá).!
Előre is köszönöm !
Nagyon jó ez a babanet,köszi,hogy vagytok!
Vendég

Tisztelt szerkesztőség!

Kérném az Ajkai kismamák törlését a lakóhely szerint topicból mert senki nem ír rá és én sem követem már tovább!

köszönettel:
csieaci
csieaci80

Tisztelt Szerkesztőség!

Amennyiben lehetséges szeretném kérni a következő hozzászólásaim törlését:

Keres-kínál/testvérbabakocsi

Elküldve: 2008 December 13 Szombat - 11:14
Elküldve: 2009 Április 04 Szombat - 15:25
Elküldve: 2009 Február 20 Péntek - 16:42

Keres-kínál/testvérbabakocsi

Elküldve: 2009 Február 20 Péntek - 16:51
Elküldve: 2009 Április 04 Szombat - 15:27

Kínál/testvérbabakocsi

Elküldve: 2008 December 13 Szombat - 9:45
Elküldve: 2009 Február 20 Péntek - 17:21
Elküldve: 2009 Február 20 Péntek - 17:24
Elküldve: 2009 Április 04 Szombat - 15:03

Előre is köszönöm,

C.

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Szia

naponta használom a Babanetet és nagyon szeretem.Úgy vettem észre, hogy mostanában egyre többször fordul elő, hogy nem lehet az oldalt megnyitni vagy csak nagyon lassan.Nálunk a munkahelye-
men arról a meghajtóról, szerverről amit mindenki használ rendszeresen törölni vagy archiválni kell azokat az anyagokat amiket nem használunk.A rengeteg információ miatt használhatatlanná válik.
Lehet hogy megoldás lenne itt is ha a rég nem használt vagy már nem aktuális topikokat törölnétek.

Ez csak egy ötlet volt részemről.Ha nem ez a probléma kérlek tekintsd tárgytalannak a levelemet.

Üdv, Vera
verácska

Tisztelt szerkesztőség!

Kérném az Ajkai kismamák törlését a lakóhely szerint topicból mert senki nem ír rá és én sem követem már egy ideje!!

köszönettel:
csieaci80
csieaci80

Sziasztok!

A 2006 tavaszi babáknak szeretnénk zárt topikot csinálni.
Tudna segíteni valaki?

Köszönöm!
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Kedves csieaci80!

Topikot nem törlünk, már csak azért sem, mert gyakori, hogy a későbbiek során egy topik váratlanul feléled, új életre kap.

Köszönjük megértésedet.

Dia
dia
Budapest

Életmód---Körmyezettudatos mama
2009 Április 30 Csütörtök - 23:12
Pilótajátékra felhívás.

Légyszives töröljétek.

Kép
Kép
Kép
vica1982