Kedves Athiz! Nem csak logikus volt, hanem végül a gyakorlat is igazolta, hogy valóban úgy működik, ahogy írtad.
És tulajdonképpen, én sem mondtam olyan nagy butaságot , amikor egy "piszkozat fiókként" definiáltam a "kimenő" fiókot.
Még egyszer kösz a segítséget!
Üdv:
Sajna én ebben nem tudok segíteni, de az illetékes Apa biztosan segíteni fog! De szerintem nem kéne törölni, ki tudja, hátha egyszer még beindul az a topic is!
Én rövid ideje vagyok itt fórumozó, de én is azzal a javaslattal élek, hogy a "nem-élő" topicokat kezelni kéne valahogy.
1. Azt még belátom, hogy mindenki indíthat topicot, joga van hozzá, ezért rengeteg, nagyon hasonló, egymást átfedő téma van. Sőt egyes topic-nevek olyanok, hogy nem is lehet tudni, hogy miről szól, ha nem olvasok bele. Nem lehet esetleg, hogy a jövőben a SZerkesztő kontrollálja a topic indításokat és elnevezéseket?
2. Azokat a topicokat, ahova régóta (pl. féléve) nem írt senki sem, tehát nincs napi-heti érdeklődés iránta, esetleg be lehetne rakni egy Archivum könyvtárba. Azt mindenki megtalálja, keresőprogrammal vagy anélkül, beleolvashat, és ha gondolja egy új hozzászólással újra életre keltheti. Ezzel megkönnyíthetó lenne azok élete, akik tényleg gyakran használják a babanet-et.
Kedves tulli, köszi a javaslatot, átgondoljuk, hogy mit lehetne tenni...
az aktív topikokat nyomon lehet követni a Társalgás-Elmúlt napon menüpont alatt...
apa
Kedves Apa! Van egy olyan tapasztalatom, hogy ha egy privát üzenetet még (olvasatlan állapotban) visszaveszek a "kimenő" fiókból, és megpróbálom szerkeszteni, akkor a javítás után már nem engedi újra elküldeni, a próbálkozáskor azt írja, hogy adjak az "új dokumentumnak" "téma" címet/nevet, DE EHHEZ NINCS ÜRES RUBRIKA, ahol megtehetném. Eddig azt a módszert választottam ilyenkor, hogy kimásoltam egy word lapra a megváltoztatott dokumentumot, utána kiléptem a fórumból, majd vissza, kitöröltem a "változtatandó" üzenetet, majd egy újat nyitottam, amibe visszamásoltam a wordbe kimentett levelet. Ez így működött, de kicsit macerás. Nem lehetne változtatni valahogy a dolgon? Hogy egyből működjön?
Előre is köszi!
Kedves Apa!
Tegnap frissítettem a Mozillát a legújabb verzióra (3.0.3), azóta állandóan ledob a baba-net, az üzeneteimet nem küldi el (a kétsorosakat olykor-olykor)...
Nem tudom miben lehet a hiba, a Mozillában, a gépemben, vagy a baba-net beállításában.
Tudok tenni valamit, hogy működjön? Vagy a honlap-karbantartó tud tenni valamit ennek érdekében?
Előre is köszi!
Én is támogatnám Tulli felvetését. Néha már kezd átláthatatlan lenni a sok topik
És a saját topikomat pedig töröltetném, ha lehet. (van már egy másik hasonló jellegű topik - ebbe meg amúgy is kevesen írtak, és már régóta nem is írt senki).
Topik: várandósság - ***Milyen az ideális kisautó picivel?***
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy vonalzót hogy lehet beilleszteni?
A noivonal oldalon létrehoztam egyet, meglenne a kódja is, de nem találok beillesztési lehetőséget.
Kérem, szíveskedjél törölni a Várandósság- 2009. májusi babák topicból a 2008. december 8., 20:37 perckor feltett fotókat, ert megjelenésükhöz nem járultam hozzá.
Tisztelt Moderátor!
Érdeklődni szeretnék, hogy hova tűnt az általam nyitott ("szülészetek kórházak-on belül") "aggodalmak otthon" nevű téma.
Köszönöm
Nicolca
Kedves Szerkesztő!
Kérlek töröld ki a tegnapi hozzászólásomat a Szülészetek, kórházak Otthon szültünk 54. oldaláról, mert egyáltalán nem illik a topikba és teljesen magánjellegű. Az este jöttem rá, hogy privát üzenetet kellett volna írnom.
Megértésedet előre is köszönöm.
Megvaltozott az email cimem, de nem tudom a profilomban megvaltoztatni...segitenel
Ide ugyis benezek gyakrabban - merthogy valaszodat varom - tehat szerintem eleg, ha ide adsz nekem valaszt. De ha szükseges, szivesen megadom az uj mailcimemet is!
Elöre is köszi!
A programozó kolléga elvileg gondoskodott a problémáról, kérlek, próbáld ki.
Ha esetleg ismételten gondod lenne, írj egy levelet nekünk a szerkeszto kukac babanet pont hu címre, hogy pontosan hogyan próbálsz belépni (topik alatt vagy a társalgó oldala), mit látsz pontosan, stb.
A régi segédletekben volt valami olyan menüpont, hogy Formázás... amikor az emotikonokat, a betűszínt és méretet még kódolással lehetett változtatni. Keresem, de nem találom. Egyáltalán nem rendelkezik vele a babanet már?
Köszi,de azt hiszem az én gépemen nem stimmel valami,mert a férjem gépéről beenged a mozilláról is.
Az enyém nem.nem nagyon értem miért,mert máshova igen.
Itt viszont azt írja,hogy hibás v. inaktív a jelszavam v felhasználó nevem.
Azok a formázási lehetőségek vannak, amiket az üzenetküldő ablakban találsz, de ezek között minden olyan menüpont szerepel, amire kérdezel... Betűszín, méret és emotikon is. A kódolást már nem tudod úgy megváltoztatni.
Kérlek töröld a 2009 decemberi babavárók topicot mert elnéztem,hogy még nincs ilyen s ezért véletlenül kettő van most belőle..(senki nem írt rá).!
Előre is köszönöm !
Nagyon jó ez a babanet,köszi,hogy vagytok!
naponta használom a Babanetet és nagyon szeretem.Úgy vettem észre, hogy mostanában egyre többször fordul elő, hogy nem lehet az oldalt megnyitni vagy csak nagyon lassan.Nálunk a munkahelye-
men arról a meghajtóról, szerverről amit mindenki használ rendszeresen törölni vagy archiválni kell azokat az anyagokat amiket nem használunk.A rengeteg információ miatt használhatatlanná válik.
Lehet hogy megoldás lenne itt is ha a rég nem használt vagy már nem aktuális topikokat törölnétek.
Ez csak egy ötlet volt részemről.Ha nem ez a probléma kérlek tekintsd tárgytalannak a levelemet.