Sziasztok!
Hű, Ti aztán termeltetek, emberek! Csak győzzem visszaolvasni!
Jázmin, nem is tudtam, hogy ilyet lehet még a 20. héten. De így is borzalom lehetett.
Ne hülyéskedj, azért vagyunk itt, hogy "beledumáljunk".
Jaj, Neked is nehéz lehetett...megkérdezhetem, mennyi idős voltál, mikor anyukád elment?
Királylány, szorítok a kistesó-projekthez!
Nono, ezek a versek is sajátok? Köszönjük.
Nyinya, köszönjük, hogy leírtad a történetedet, szörnyű...és egyedül kellett megküzdened vele.
Gyönyörű ez a Ratkó-vers.
Bea, nagypapit sajnálom. És azt is, hogy bánatos vagy a Dani miatt. De hidd el, rá fog jönni, át fogja értékelni, csak várd ki türelemmel.
Hasli, az emailemet feltettem ide.
Hogy apósod mekkora tapír (bocs)! Azt kell az ilyen hülyékkel csinálni, hogy úgy viselkedsz velük, mintha nem lennének. Annyira udvarias vagy, mint egy idegennel lennél, és viszontlátás.
Most hétvégén anyós is fecsegett nekem összevissza, hogy ennek is meg annak is most fog megszületni a babája, én meg csak néztem rá, aztán leesett neki a tantusz. Mindegy, nem akart rosszat, csak nem figyelt. Nem is a tények estek rosszul, hanem a tapintatlansága.
Melcsi, ez a vers is gyönyörű.
Szakmai tanácsok a Barcinak futásügyben? Sportolsz?
És gratulálok neki én is!
De édesek lehettek a kis msn-bajnokok!
Déja vu. Már láttam, azt jelenti. Csak azért írtam, mert kérdezted, remélem, nem baj.
Én is örülök, hogy már állandóra vagy.
Lily, ez a munkahely-mizéria már tényleg nagyon kiakasztó és érthetetlen.
És hát apukád...nem értem. Illetve igen, próbálkozott, aztán hogy nem mentél le kutyába, beszólt egyet, tudod. Vagy rosszul látom?
Zsuzsi, annyira szép amit írtál.
Én is olvastam a Singer-könyvet, egyik első cselekedetem az volt, hogy megvettem. Óriási mentsvár volt emellett a fórum mellett. Már nagyon sokszor átolvastam, ismerem a nővéred történetét is.
Írtam privit.
Azért nagyon szép lehet, ahol élsz.
Tünci, tényleg irtó jó fej a dokid, hogy érdekli, hogyan állsz a lelkiekkel.
Én ma megyek az enyémhez, átbeszélni az egészet, vele még azóta nem is találkoztam.
Jó volt otthon, Vince nagyon élvezte, én meg legalább találkoztam az otthoni barátnőimmel. Beültünk a kávézóba, mikor beléptem, megállt a levegő, meredtek rám a pultoscsajok (már mindenki tudja, mi történt), kerülgetett a sírás, aztán jött egy erőhullám, és elmosta a gyengeséget, úrrá lettem magamon, és megittam a kávét. Pedig legszívesebben sarkon fordultam volna.
De édes ez a kiscsajos sztori. Annyira érzik a gyerekek, ki szereti, érti meg őket.
Been, a Bóbita nálunk is sláger a kezdetektől. Sokat dúdoltam Vinyónak, mikor még bent volt, és felismerte idekint. Azóta is imádja. Zalánkám is hallhatta egy párszor...
Narancssárga haj, ez jó. Nagyon szépek különben a gyerekek.
Boboka, én is így gondolom, ahogy írtad, maradjunk inkább nyíltak. Fejed?
Szinti, kérünk képet Tipegő Fruzsiról! Ha nem zavar senkit, én is teszek fel majd Vincusról.
Leda, jó már, hogy jelentkeztél. Barak
Taliban én is benne vagyok, csajok. Mobil vagyok, nem baj, ha vidéken tartjuk, és ha tudok, valakit szívesen elviszek.
Na, ez egy kész litánia már. Bocsi.