Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike, Jo reggelt neked is! es a tobbieknek is akik meg ez utan jonnek majd!
Ti keltek mi meg most megyunk vizszintesbe :lol:

Nalunk a turo kb olyan mint a feher hollo. Majdnem nincs.
Leda, en nem juhtururol beszeltem, mert azt itt sem lehet venni hanem rendes tehenturorol. Nem lotty hanem szaraz pici bogyocskak egy nejlon zacsiban. Nem az amit mindenhol hat fele felvonasban lehet kapni, mert az nagyon gaaz. Eddig ha nagyon turogombocozhatnekom volt akkor philaderphiaval helyettesitettem, de ugye azt tudjuk nem olyan egyatalan. Ma a turobol gombocot gyartottam es sok sok ev utan olyan lett mint amilyennek lennie kellene.
De lehet ez a tobbieket egyatalan nem is erdekli.
zsuzsi_1975

Lanyok, Bocsanat, eszem agaban nem volt a laptetot elhalaszni eloletek. :oops: Szivesen atadnam barkinek, ha lehetne. :wink:
zsuzsi_1975

Zsuzsi én hirtelen a juhturóra gondoltam, mert én nagyon azt kívánom mostanság, de kegyetlenül. Aztán gondoltam, hogy a tehénturoról beszélsz, ami szintén gáz. Mindegyik felvonást kiprobáltam de egyik sem volt jó. Anyum itt volt januárban és kértem, hogy ő készítse el a gombocot, gondoltam velem van baj.. Erre rá néz a turóra és azt kérdi,hogy ez mi??? Mondom turó, csinálj gombocot.. de ebből nem lehet mondta, én meg erősítettem, hogy turó, de nem mondtam el csak amikor megcsinálta a gombocot, hogy én is probálkoztam. Az övé egy fokkal jobb lett, de nem az igazi.. :)

Bocsi Lányok, hogy turós témával indítjuk a napotokat, most uff abba hagyom ezt a témát.. Zsuzsi valszeg bejelentkezem hozzátok hamarosan.. Már olvastalak titeket..

Kép
leda2002

Ó látom még nem feküdtetek le. Hát még én sem. Most megyek majd haza és én is majd pihenek kicsit délelőtt.

Leda

Január 17-e óta már állandóra vagyok itt. Jó gyorsan telnek a hónapok.

Kép

Kép
melcsike70

Hűha Melcsike, akkor te is velünk alszol :).. Az jó, hogy állandóra vagy nem? Szereted? Gondolom gyorsabban is telnek így a napok..

Kép
leda2002

Ja Melcsike en meg azt hittem hogy ma reggel mesz dolgozni. Az eszembe sem joutott hogy ott vagy. Valahogy nem figyeltem elegge.
Orulok hogy felvettek allandora. Legalabb neked van valami biztos munkad.
Nem tudom hogy csinaljak otthon az emberek. Valami eletmuvesznek kell lenni. Most hogy otthon voltunk minden ismerosom panaszkodott, de ugyan ezeket olvastam toletek is az elmult honapokban. Itt sem konnyu, de otthon meg nehezebb sajnos. Es a megoldas is olyan messze van meg...
zsuzsi_1975

Igen szeretek itt dolgozni. És a régi kollégáimmal vagyok együtt. Persze igy könnyű volt ide kerülni. Kitaposták nekem az utat. Mondhatnám igy is. Mert az már biztos volt, hogy január, február körül dolgozni szeretnék.

Kép

Kép
melcsike70

Most elköszönök tőletek, mert megyek haza. Jó éjszakát nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Kellemes napot neked!
zsuzsi_1975

jó reggelt!
Nahát, nagyon örülök, hogy itt voltatok!

Zsuzsinak külön köszönet, amiért itt tartotta Ledát!Mostanában kevesebbet írsz, de most hogy van egy "földid"!!!! :lol:

Melcsike, én is úgy gondolom Lyly ügyét, ahogy írtad!

Zsuzsi,Leda
Megnyugtatlak Titeket, hogy itt sem mindig lehet kapni normális túrót..legtöbbször vmi vízbe áztatott trutymó van..

nekem a júni vége simán jó a találkozóhoz, mert addig még gond nélkül tudok kivenni szabit.E hónap végéig viszont akkor el kell dönteni.

Betti,Szinti azt írta nem hiszi hogy tudna jönni,akkor Hasli,Tünci,Lyly,Bea,Melcsike,Boboka?Zaha és Jázmin pesti, ugyi?
Mert akkor simán lehetne a Balaton, vagy Velencei part, mert nem nagy távolság és akkor Melcsikééknek is mínusz egy óra az út, nekem mindegy,Lylnek sokkal közelebb van pl a Balatonpart.
Így eltölthetnénk egy napot, anélkül ,hogy bárki kinézne minket, sőt akinek van, hozhatna gyereket,hm?Mit szóltok?
Van még valaki, aki szeretne jönni, beszélgetni velünk???

KépKépKép
tünci28

Tünci:Én nagyon messze vagyok pesttől.És amúgy sem érnék rá, mert akkor is épp visszaolvasnék, ugyanis teljesen elvesztettem a nem létező fonalat! :wink:
jázmin20

Jázmin megírod privátban, hogy merre laksz?
tünci28

ahh,de hülye vagyok ,hiszen tudom, ahol BEtti!

KépKépKép
tünci28

Igen akkor Neked az nagyon messze van, akkor mégis Pest, ha eljönnél TE is!
Húú, már annyian vagyunk, elég követni!
tünci28

Tünci:nem ott, ahol Betti, csak oda jártam a klinikára.
privi megy
jázmin20

Reggelt!
Melcsi, nemsemmi, 24 óráztál, vagy milyen melóhely ez, huhh... :shock: :shock: De a lényeg, hogy szereted! Meg, hogy van... :?
Zsuzsi, jóóó messze laktok ti Lédával, aztaaa! :D
Szintus, kérdezted, én most itt a gyes alatt újságokba írok (helyi lapokba csak, ne ijedjetek meg :lol: ), illetve a falum lapját szerkesztem, egy városiba meg írok csak; amúgy szociális munkás vagyok... :oops: :oops: Ezeket a szmájlikat azért tettem ide, mert írtátok korábban, és milyen igazatok volt, hogy egyedül vagytok a gyászotokkal, a hivatalokban őrületes a káosz, mikor az ezzel kapcsolatos papírokat kell intézni, és nem tudja senki, hogy viszonyuljon hozzánk... És lehetne ilyen helyeken szociális munkás. Hát, lehetne. Mostmár tanítják talán azt is, hogy a gyászolókkal "mit lehet kezdeni", hogy lehet segíteni; az én időmben, vagyis, mikor én diplomáztam, ilyen még nem volt, és ez őrületes nagy hiányosság. Meg még szociológiát végeztem.
Tünci, jaj, én olyan hülye vagyok, h ilyen rémtörténetekkel traktállak itt benneteket, h mi történt az osztálytársammal... :cry: Csak azt, a pozitív oldalát néztem, hogy innen is fel lehet állni, és ennyi tragédia után is született kisbabájuk; arra már nem gondoltam, h megijesztelek benneteket, hiszen így is épp elég bennetek a félelem, hogy legközelebb minden rendben legyen... Tényleg ne haragudj. Amúgy tutira rendben is lesz minden, csakhát ezt nehéz elhinni ilyen tragédia után; tudom, én is végigrettegtem a terhességeimet... Ááá, szóval bocs... :oops: :oops:

been

Megirtam a hosszu hsz-t,de ugylàtszik a sors meg akat kimèlni titeket màra tölem!!! :lol: (valahogy elrepült)
Nincs màr idöm ujat irni,megyek suliba!Ja ès szakad az esö! :(

Tünci neked feltètlenül akarok mutatni este valamit!(1 bolhapiaci kincset ) :lol:

Na majd jövök....

Zaha,Hettuli,Anita????!!!???

Mindenkinek kivànok szèp szomorkodàsmentes napot màra!!!! :wink:
Vendég

Kép

Sziasztok csajok!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Tünci, igen, köszönöm! :)
nóna

Sziasztok!

Éjjeli bagolykák, ha így folytatjátok tényleg egész nap nem fogok mást csinálni, csak pótolni a lemaradásomat és csak olvasni olvasni :lol: :lol: :lol: De nagyon helyes, ügyik vagytok :lol: :lol:

Leda, Zsuzsi, nyugodtan írjatok csak a túróról, vagy bármiről, kicsit elhozzátok legalább nekünk azt a világot is :wink:
Tényleg, rendes tejből nem próbáltatok még túrót csinálni otthon?

Én még ugyan sosem csináltam, de mamám mindig szokott túrót vagy aludt tejet csinálni.

Hááááát, ha Hasli vizsgája utáni hétvégét néztük ki, az a nap (június 27-e) Lackókám egy éves szülinapja + a névnapja, szerintem én nem nagyon leszek aznap formában. Nem mondom, hogy nem lenne kedvem dumcsizni, de az is lehet, hogy csak úgy egyedül lennék itthon.

A június 28-hoz (vasárnap) mit szólnátok? Nekem mondjuk a balaton már messze lenne, de a velencei tóhoz le tudnék vezetni, vagy férjem is könnyebben eldob oda meg eljön értem.

Hasli, após sz@rd le nagyívben, és igaza van Tüncinek, te vagy otthon, mond meg neki, hogy viselkedjen vendéghez méltóan.

Melcsike, Barbikával tessék csak dicsekedni, hiszen megérdemli :wink:

Hasli, aranyosan már nem tudom melyik hsz-ben Szintit SZIMPINEK írtad :lol: :lol: :lol: biztos azért mert Szinti szimpi nekünk :) :) :)
Vendég

Tünci

Még nem olvastam végig, de nekem is eszembe jutott a Balcsi. Oda elvinném Barcit is.

Kép

Kép
melcsike70

Been

A munkámról annyit irok, ha ránk bizod magad nem kell félned. :wink: Vigyázunk rád.

Kép

Kép
melcsike70

Na meg még a Velencei tó is elmenne. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Én megpróbálom csajok összehozni csak dötsétek el, hogy mikor legyen.

És elviszem a Barcit mindenképp magammal.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi: akkor jó! :lol: :lol: :lol: 8)

been

Sziasztok!

Hű, Ti aztán termeltetek, emberek! Csak győzzem visszaolvasni! :)

Jázmin, nem is tudtam, hogy ilyet lehet még a 20. héten. De így is borzalom lehetett. :cry:
Ne hülyéskedj, azért vagyunk itt, hogy "beledumáljunk".
Jaj, Neked is nehéz lehetett...megkérdezhetem, mennyi idős voltál, mikor anyukád elment?

Királylány, szorítok a kistesó-projekthez!

Nono, ezek a versek is sajátok? Köszönjük.

Nyinya, köszönjük, hogy leírtad a történetedet, szörnyű...és egyedül kellett megküzdened vele. :cry:
Gyönyörű ez a Ratkó-vers.

Bea, nagypapit sajnálom. És azt is, hogy bánatos vagy a Dani miatt. De hidd el, rá fog jönni, át fogja értékelni, csak várd ki türelemmel.

Hasli, az emailemet feltettem ide.
Hogy apósod mekkora tapír (bocs)! Azt kell az ilyen hülyékkel csinálni, hogy úgy viselkedsz velük, mintha nem lennének. Annyira udvarias vagy, mint egy idegennel lennél, és viszontlátás.
Most hétvégén anyós is fecsegett nekem összevissza, hogy ennek is meg annak is most fog megszületni a babája, én meg csak néztem rá, aztán leesett neki a tantusz. Mindegy, nem akart rosszat, csak nem figyelt. Nem is a tények estek rosszul, hanem a tapintatlansága.

Melcsi, ez a vers is gyönyörű.
Szakmai tanácsok a Barcinak futásügyben? Sportolsz?
És gratulálok neki én is!
De édesek lehettek a kis msn-bajnokok! :wink:
Déja vu. Már láttam, azt jelenti. Csak azért írtam, mert kérdezted, remélem, nem baj.
Én is örülök, hogy már állandóra vagy.

Lily, ez a munkahely-mizéria már tényleg nagyon kiakasztó és érthetetlen. :x
És hát apukád...nem értem. Illetve igen, próbálkozott, aztán hogy nem mentél le kutyába, beszólt egyet, tudod. Vagy rosszul látom?

Zsuzsi, annyira szép amit írtál.
Én is olvastam a Singer-könyvet, egyik első cselekedetem az volt, hogy megvettem. Óriási mentsvár volt emellett a fórum mellett. Már nagyon sokszor átolvastam, ismerem a nővéred történetét is. :cry:
Írtam privit.
Azért nagyon szép lehet, ahol élsz.

Tünci, tényleg irtó jó fej a dokid, hogy érdekli, hogyan állsz a lelkiekkel.
Én ma megyek az enyémhez, átbeszélni az egészet, vele még azóta nem is találkoztam.
Jó volt otthon, Vince nagyon élvezte, én meg legalább találkoztam az otthoni barátnőimmel. Beültünk a kávézóba, mikor beléptem, megállt a levegő, meredtek rám a pultoscsajok (már mindenki tudja, mi történt), kerülgetett a sírás, aztán jött egy erőhullám, és elmosta a gyengeséget, úrrá lettem magamon, és megittam a kávét. Pedig legszívesebben sarkon fordultam volna.
De édes ez a kiscsajos sztori. Annyira érzik a gyerekek, ki szereti, érti meg őket. :)

Been, a Bóbita nálunk is sláger a kezdetektől. Sokat dúdoltam Vinyónak, mikor még bent volt, és felismerte idekint. Azóta is imádja. Zalánkám is hallhatta egy párszor... :cry:
Narancssárga haj, ez jó. Nagyon szépek különben a gyerekek.

Boboka, én is így gondolom, ahogy írtad, maradjunk inkább nyíltak. Fejed?

Szinti, kérünk képet Tipegő Fruzsiról! Ha nem zavar senkit, én is teszek fel majd Vincusról.

Leda, jó már, hogy jelentkeztél. Barak :D

Taliban én is benne vagyok, csajok. Mobil vagyok, nem baj, ha vidéken tartjuk, és ha tudok, valakit szívesen elviszek.

Na, ez egy kész litánia már. Bocsi.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia, Zaha!
Singer-könyveket én is olvastam, az Asszonyok álmában síró babák-at is, végig is bőgtem, már ameddig el tudtam olvasni, mert nem bírtam végig kiolvasni. Az Áldatlan állapotok-at is végigbőgtem, karácsonykor olvastam pont... :cry:
Látom, te anyósod se piskóta, az enyém is rengeteget bántott eleinte, még most is előfordul, persze, akaratlanul, mert jóindulatú nagyon, de az elején nagyon megnehezítette a dolgunkat... :cry: Majd mesélj, mit mondott a dokid!

been

Zaha

Már nem csak sportoltam, vagyis kézilabdáztam és öttusáztam.
De már nem tudnák futni sem nagyon, mert megfulladnék.

De az uram az komoly sportember, ezért kivagyunk okítva rendesen ilyen téren. :lol:

Anyósodon meg nem csodálkozom, hiszen múltkor is jól érezték magukat nálatok. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha:kicsi voltam még, 7 éves, nem is emlékeszem sokra, csak a betegségére, kórházra.

Lányok, lenne egy kérdésem:kinek mikor jött meg utána?A műtétem 5 hete volt, de még semmi jele...a dokim kontrollon azt mondta, ha nem jönne meg 6 hétig, akkor gyógyszerrel rásegít.Vajon visszaállhat az óramű pontos ciklusom ezek után?És a peteérésem?

Been:mindkét Singer féle könyv történeteket mesél hasonló anyákról?

Tegnap eltört a mécses este, mikor a híradóba mutatták az újszülött osztályt anyák napján.... :oops:
jázmin20

És mit sportol a jóember Melcsi?
Hogyhogy megfulladnál? Dohányzol?
Hű, öttusa, ez igen? És mit szerettél belőle a legjobban?

Been, ezek az anyóspajtások... :? hosszú idő kellett nekem is, hogy megszokjam. Nem rossz ember, de kegyetlen hülye dolgai vannak. :roll: Már nem idegesítem magam rajta, olyan, mintha nem is lenne. Ha jön, jön, ha nem, nem. Ha kérdez, válaszolok és tökudvarias vagyok vele. Vince nagyon szereti, és ennek legalább örülök. Most jön majd az anyák napi műsorra az oviba csütörtökön.
Te milyen gyakran látod a Tiédet?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok Lanyok!

En is egy zugolvaso vagyok (annyira, hogy meg regisztralva sem voltam) a kezdetektol fogva. :oops: Annyira sziven utott Tunci segelykialtasa, hogy sirvafakadtam a tehetetlensegtol. Azota mindig olvasom a topikot, melyen egyutterzek Veletek, bar nekem nincsen Angyalkam (csak ket ordogfiokam :roll: ).

Amiert igazabol irtam, az az, hogy szerintem maradjon a topik nyilt - na nem azert, hogy en olvasni tudjam tovabbra is, hanem ha valakinek segitsegre lenne szuksege, akkor megtalaljon Benneteket!!!!

(Ha nyilt maradk a topik, a jovoben szamithattok ram a hivatlan idiotak kiuznuzeseben a topikbol. Sajnos az orokbefogados topikot is tonkretettek a hasonszoru vadmarhak, ne hagyjatok magatokat! :evil: )

Melcsike! Nagyon jo Anyukaja vagy Barcikanak!!!!!!!! :P

Erika

Milky
milkyjoe

Jázmin, én csak az Asszonyok álmában síró babákat olvastam, ez olyan nőkről szól, akik elvesztettek babát, akár vetélés, akár szülés útján, közben, után.
Az Áldatlan állapotban pedig azt hiszem fejlődési rendellenességgel születő babákról és anyukáikról, a döntésről. De Betti erről többet tudna mondani, ő olvasta. Igaz, Betti?
Szörnyű lehetett gyerekként megélni ezt. Sajnálom. :(
Menstruáció: én is úgy tudom, 6 hét után jöhet meg egyáltalán először.
Hát, elhiszem, hogy nem volt könnyű nézni a babákat a tévében... :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Erika, a többiek nevében is: köszi!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha:köszi!
De tulajdonképpen mindegy, mert a történeteinknek egy a vége sajnos.Nagyon gondolkozok rajta, hogy elolvassam őket, bár csak a lelkemet szaggatnám apró darabokra.
A mi lányunknak fejlődési rendellenessége volt, szerdán megyünk szegedre a klinikára, remélem meg tudják mondani, hogy mi is volt a baj, mert ezidáig nem tudjuk, csak az utolsó pár nap tüneteiből következtetünk laikus fejjel, ami ugye semmit nem jelent. :roll:
jázmin20

Helló, milkyjoe! :lol: :lol: Én is űzök majd! :twisted: Csak jöjjenek. :twisted: Egyébként piszokul nem értem még mindig, mit akarnak az örökbefogadással, meg a gyermekhalállal, miért esik jól kötözködni és beleszövegelni? Nem és nem értem, nnah. Menjenek az indexre vagy az origóra, ott lehet ilyesmit, politikai témában pölö mindent szabad, ott kiélhetik a beleszövegelési ösztönüket, és hagyják a mások fájdalmát inkább.
Jázmin: mindkét könyv témája nagyon szomorú, az "Asszonyok álmában..." olyan történeteket dolgoz fel, amit babájukat elvesztett anyák mesélnek el (ide tartoznak azok is, akik abortusz során "vesztítették el" a babájukat). A másik pedig arról szól, hogy hogy élték meg a nők, hogy beteg babájukat kellett megszülniük. (Ha jól emlékszem, ez a történetek gerince, de lányok majd javítanak, ha rosszat írtam.)
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen korán el kellett veszítened az anyukédat... :cry: :cry: :cry:
Zaha, anyósommal egy faluban lakunk, most ritkábban találkozunk, hogy a sógornőméknél is van baba. De aranyos mondom, viszont eszement hülyeségei vannak/voltak Andrissal kapcsolatban... Csak egy, ha nem terhellek vele benneteket (ha igen, ugorjatok): Andris meghalt júniusban, anyós kényszert érzett, h abban az évben is, mint mindig, augusztusban megünnepeljük egy ebéddel náluk férjem és a sógornőm szülinapját. Férjemnek nagyon rossz kedve volt (háhogyne lett volna, a fiának is ott kellett volna lenni a szülinapi ünnepségen); nem volt valami jó társaság, erre anyós ezt mondta neki: "néha el kell viselni, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk." :shock: Mondtam anyósnak hogy asszem, egész jól viseli... Aztán kissé fagyos lett a hangulat.
De mondom, aranyos nagyon, de nagyon sok ehhez hasonló "élményben" volt részünk egészen Hanna születéséig, köztük egy olyanban is, hogy szó szerint elküldtem a khm... búsba (pedig nem vagyok olyan), és rácsaptam a telefont (pedig olyan se vagyok), mikor Hannával voltam 14 hetes terhes és görcsöltem, felhívott, és elkezdett siránkozni a telefonba hogy jaaaj mi lesz, ha ezt az unokáját is elveszíti... :roll:
Mikor jobban lettem, bocsánatot kértem tőle.
Hát ilyenek voltak minálunk.

been

Na, míg írtam a regényemet, megelőztetek... :D
Jázmin, ne aggódj, ha nem jön meg, és rásegít esetleg a dokid; utána simán beállhat, ha előtte is pontos volt, utána is az lesz, meglátod! (Ha meg nem volt az, akkor is lehet még pontosabb!)
Jó is, ha 6 hét után visszamész, én Andris után csak vártam, vártam, nem jött meg, aztán gyógyszerekkel meghozták végül, de, ha nem vártam volna vele annyit, hogy megjöjjön, előbb is beállították volna.

been

Been:jááááj, anyósod elég érdekes emberke...és egy egy mondatával szíven tud szúrni lazán.
:twisted:
Nekem szerencsém van vele, bár nem vagyunk a legjobb barátnők, de azért szeretjük egymást és sosem bántana meg egy fél mondattal sem.
jázmin20

Been, akkor nem olyan vészes az öreglány. Inkább ő is olyan, hogy rosszkor szólal meg, és akkor is oda nem illő dolgokat mond, nem? Nem a legrosszabb fajta :wink: .

Jázmin, remélem, kiderül, mi okozta a bajt. Drukkolok.

Most lépek, puszi

Zaha

Kép
Kép
zaha

Múlthéten voltam kontrollon (4 héttel a műtétem után), akkor mondta ezt.Remélem, hogy nem kell gyógyszer a testemnek és tudja a dolgát magától is, olyan szépen működött a ciklusom, pontosan és rendszeres peteéréssel. :roll:
jázmin20

Zaha, nem olyan vészes, meggondolatlan, de nem rosszindulatú egyáltalán, hálistennek. És minden nap mennek Andrishoz, ők csináltatták neki a sírkövet is, úgyhogy őt is ugyanúgy szeretik, mint a másik 3 unokájukat, csakhát igen, néha nem gondol bele, mit mond. :) Szeretem én is egyébként. Mámint anyósomat.
Jázmin, biztos vagyok benne, hogy vissza fog állni a ciklusod!

been

... és én is drukkolok, hogy kiderüljön, mi volt a probléma!

been

Köszi csajok!valahogy úgy könnyebb lenne, ha tudnám.A bizonytalanságnál nincs rosszabb.Csak nehéz nap lesz, nekem Szegedről csak a genetikai beavatkozások és a lányunk elvesztése jut eszembe...már most félek, reszket a gyomrom és tudom, hogy nem fogom bírni tartani magam, bőgni fogok. :oops:
jázmin20

Nem baj, Jázmin, nem is kell tartanod magad!
(Egyébként egyáltalán nem is biztos, h sírni fogsz. én is azt hittem, mikor eléggé önkívületi állapotban elmentem Andris b..i jegyzőkönyvéért, meg, ott elég minősíthetetlen hangnemben beszélt velem a drnő, aki a "beavatkozást" végezte - eleinte. Aztán már csak én voltam, akinek nem volt könnycsepp a szememben... (A dr nő is meg anyukám is könnyezett, én nem. Érdekes... Kaphat az ember ilyenkor valahonnan erőt szerintem. ))

been

zaha: aranyos vagy, hogy feltételezed rólam, képes lennék ilyen szép verseket írni de sajnos nem én írtam. Ha akarod megkereshetem ki a szerzőjük, mindkettőt azt hiszem magyar költő írta.
Vendég

Sziasztok!

Hiradóban :

Harkányba a nő p... gödörbe dobta az újszülöttet. :evil: A férje meg nem vette észre hogy terhes. :? :x Ki hiszi ezt el. Ja 15 perc után megondolta magát és mégis kiszedte a babát, mert nem akart börtönbe kerülni.

Bárcsak a kezembe adnák azt a nőt. :twisted: Azt hiszem könyörögne hogy inkább a p...gödörbe akarna menni. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Szisztok!

Gyors reakció arra amit Jázmin írt és Been!
Jázmin szívből remélem hogy kiderül ,azt gondolom, hogy azért a tudat, hogy van mi ellen óvd a következő babát, tudni ,hogy egyáltalán mi volt a baj, nem úgy vágni bele, hogy megtörténhet megint...Én ezzel kínzom magam rossz napokon, mert az orvosom őszintén mondta, hogy megtörténhet, de adjuk meg a legtöbb esélyt...Ezért is várnuk, ezért is fogom végigfeküdni a terhességet(a "jótanácsok" ellenére, mert a környezetem csak legyint, hogy nem betegség ez, nem kell feküdni)

Anyóstéma
párom nővére halottak napja előtt kérdezte anyósomat, hogy jön e ...-ba?Anyósom:minek mennék, nincs ott nekem sneki a temetőben...
Sógornőm:A fiad kislánya csupán...
(jelzem a páromnak 4 testvére van, csak ez a sógornőm jött, eddig senki más családtagja egyetlen egy alkalommal nem vitt egy szál virágot sem...)Mondjuk az én tesóm se...

Erő
Én még mindig sírok, ha az orvosommal beszélek Violáról, a háziorvosnál is, nem csak a szülésznél..egyáltalán a környezet.Ha csak bemennék és nem kellene várakozni talán nem.De a várakozás perceiben rámtörnek az emélkek.
A másik pedig:
MA találkoztam Lylyvel..kimentünk Violához, hozott neki kis virágot..Azonnal zokogni kezdett..robbanásszerűen indult el belőlem is, aztán egyszercsak vmi földöntúli nyugalom szállt meg..Úgy éreztem az Ő fájdalma sokkal eősebb, ott, akkor, abban a percben, neki van szüksége arra, hogy vki erőt adjon neki..Valahonnan jött egy elemi erő és csak vele akartam foglakozni, csak az Ő fájdalmából venni el..

Jázmin, nekem is hat hét után jött meg..szinte alig múlt el a lochia, aztán ..ÁLt a norculutot írják fel, hat tabl max és megjön, de biztos fog magától is.Nekem most már teljesen "rendes", mint rég.

KépKépKép
tünci28

HasliNe felejtsd el mutatni ,amit akartál!!!

BeenDehogy haragszom, magamtól is tudom a rémtörténeteket, hiszen mindannyiónknak az van…Jó lenne majd nem rettegni, kiegyeznék egy szimpla féltéssel..

NónaAkkor jóóóóó :lol:

Boboka
szerintem Leda és Zsuzsi országában normális tej sincs.Már úgy értem ,hogy túró legyen belőle.Őszintén, szerintem ami nálunk kapható abból se lenne túró…
Ha Haslinak jó a júni 28, akkor aköré szervezzük, a vasárnap remélem mindenkinek jó.

Akkor:Boboka, Hasli,Melcsike,Bea, Zaha,Lyly,Tünci által elfogadva a talijavaslat. Még vki?Tessék ,csak tessék jelentkezni!!!
A Velencei -tó szuper lenne, hozzátok a gyerekeket!!!

Zaha
Nagyon örülök, hogy Te is jössz!!!
Majd megírod, milyen volt az első találkozás az orvossal, hogy miket beszéltek?
Melcsikének tüdőembóliája volt..de hála Égnek, most jól van, de ezért megy minden hónapban ellenőrzésre, hogy mennyi gyógyi kell…

milky-Erika
Köszönjük, nagyon kedves vagy!
Azért remélem ,hogy nem lesz szükség rá,én nagyon szeretné, ha ez a topik arról szólna,amiért létrejött, a segítségnyújtásról!!!
Jaj Melcsike, az ilyet hallani se bírom!Nekem aztán magyarázhatják ,hogy más tudatállapot, meg azért mert olyan kilátástalan az élete, bla-bla, azt kell tenni vele, amit a babával Ő tett…
tünci28

Szia Tünci,

szerintem nagyon fontos, sokakat érdeklő téma a tiétek... biztos vagyok abban, hogy nagyon sokan "csak" olvassák a soraitokat, ezért nagyon rossz lenne, ha átmennétek zárt topikba... ráadásul a tapasztalat az, hogy a zárt topikok rövid idő alatt megszűnnek.... Így én szívesebben beszélnélek le titeket a zárt topikról.
Az emberek hajlamosak egy-két bunkó, agresszív beszólást a lelkükre venni, és azoknak a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani - természetesen a ti esetetekben, amely igencsak speciális, teljesen érthető, hogy érzékenyebbek vagytok minden negatív hangvételű hozzászólásra. De az ilyen topikoknak, mint a tiétek, éppen az a jelentősége, hogy nyitottak, jöhetnek új sorstársak, értékes emberek, mások meg a sorokat olvasva meríthetnek erőt a túléléshez....
Azt szoktam javasolni, hogy ha valakit bántanak, vagy agresszív beírás van, akkor szóljanak nekünk, mi a magunk eszközeivel kezeljük a dolgot!!! Szívesen beszélek a többiekkel is...
Bízom abban, hogy sikerül befolyásolnom a döntéseteket!

Üdv,
Kiss Andrej - apa

KépKépKép
tünci28

Tünci drága sok sikert a döntéshez :D

Kép
leda2002

Sziasztok!

Jázmin, szerintem is lassan visszaáll a menstruáció. Nekem is valahogy kb. hat hétre jött meg.

A velencei tónál tudtok jó kis beülős helyet, ha esetleg aznap rossz idő lenne? Én nem vagyok nagyon járatos arra, melyik faluban / városkában találkoznánk?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?