Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Később olvasok vissza, csak a legfontosabbat szeretném most.

Drágáim! Boldog Anyáknapot Nektek, kinek még pocakban, kinek már a csemetét átölelve!

Kép

Az én kis nyálas mindenem: Kép
20150601134430

jó reggelt! Boldog Anyák napját Mindenkinek! :lol:

Kép
Vendég

Moncsi!
Jobbulást Dancinak! Jobban van már?

Ditus!
Örülök, h Bogyival minden oké volt. Milyen nagy már?

Kekszelni meg lehet sztem.

Évi!
Még keltek? :shock: Dórival?

Kérünk közös képeket!

Linácska!
Jelöld ki a táblázatot és másold be paint-be, ott meg jpg-ként kell lementeni. Aztán, ha kell le kell kicsinyíteni (600*600), és így tudod majd feltenni.

Zsuzska!
Nagyon jók a képek!

Isten éltessen 25. szülinapod alkalmából!

Boni!
Zsigit is Isten éltesse! Jó nagy fickó már ő is.
20150601134430

Szép napocskát!

BONI, VIKI
NAgyon jók a képek.

Én még nem tudok pocaklakóról feltenni ezért érjétek be ezzel:

Kép

Viki
Hát nem tudom, annyira másak a vélemények! :? :? :?
Már nem tudom mit tegyek mert nem akarom, hogy Bogyinak pont én okozzak bajt!

Amúgy tegnap ezzel kapcs. tettem fel a másikba egy viccet hát megszakadtam a röhögéstől amikor rátaláltam. :lol: :lol: :lol:

Milyen volt anyuéknál?

dita75

Jó reggelt!

olyan vagyok mint a mosott kaki... nappal fiam pörög, pakol, dolgozik megállás nélkül..éjszaka meg pl ma is 4szer ébredt fel...

Tegnap a fantörpikus babakocsinknak eltört egy alkatrésze..a háttámla állítósnál..

:cry: így kipróbálhatjuk a Szegedi szervizt.. már írtam nekik hogy mennyibe fájna nekünk.. addig csak vízszintben tudom tenni a kocsit :cry: itt állunk kocsi nélkül :cry:

no mindegy ha már lennt lesz szervizbe átnézetem teljesen... :wink:

Viki jó volt pihenni kicsit?

Ditus
az orgazmus okozta méhösszehúzódás okozza a "bajt" nem maga az aktus ahogy írtad...szóval csináld úgy hogy ne legyen :lol: bár nekem olyan még sose volt :oops:

Moncsi jobban van Dani?

Suska nem lett beteg Oli ugye?

Czinke hétvégére elutazott asszem remélem jó volt nekik is..

Némókavoltatok majálisozni Rékával?

Lina pussz

Ancsival mi lehet? azóta hogy mondtad olvassak bele másikba

:roll:
Vendég

Boni,
a méhösszehúzódás gondot okoz??? Pedig magától is húzódik napi többször is.
Én azért mondtam Ditának, hogy várjon addig, még ki nem derül, hogy hol tapad a lepény, mert ha rossz helyen, mélyen, esetleg méhszájon, akkor magától az aktustól is leválhat. A babás topicunkban járt így az egyik lány az előző babánál.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

BONI
Nem mondod hogy a szép tocsitocsitok eltört! :cry:

A kekszes témában annyiféle véleményt írtak hogy abba is sikerült totál belezavarodnom és ezért kutakodtam a neten meg egy orvos válaszol rovatba is írtam. Érdekes mert mindenhol azt olvastam és a dokker is azt írta hogy a méhösszehúzódás a legújabb kutatások szerint még jót is tesz a babának, hát még a mamának, és hogy maga az aktus sem okoz bajt egy normál terhesség lefolyásánál, csak a pózokat kell megválogatni a trimeszterek változásával is, inkább a fertőzések (nemi úton terjedő) miatt nem ajánlják az együttlétet.
Lásd apcinak is volt bacija az inszemek alatt amitől begyulladt a méhem.
Aztán megerősítette egy dokker azzal hogy inkább szokták a szexet ajánlani mint egy strandolást, fürdőzést, mert ott a legkönnyebb összeszedni azokat a nyavalyákat amit jobb elkerülni.
Jövő héten úgyis megyek megint dokkerhez, lehet hogy kettőhöz is, és majd az ő véleményét/véleményüket is ki fogom kérdezni. A BMC-s dokim április elején a szívhangkukucson mondta hogy 3-4 hétig még ne legyen, lévén május már lehetne de azért szeretném jól körüljárni a témát, mert sosem bocsájtanám meg magamnak hogy ha pont miattam lenne baja Bogyinak!
Biztos hogy tudnék magamnak parancsolni és apa is, de olyan házisárkány vagyok hogy még magamat sem bírom néha elviselni, és apci is elég feszült.

Ma egy csomó dolgom lesz, tegnap össze is írtam, hogy nehogy ma vmi kimaradjon. Megyek a tp-es papíromért és képzeljétek milyen király protekcióm van. Panaszkodtam a szomszéd oepes csajszinak hogy hónapokig ülnek a pénzemen, .és hogy biztos a cégem meg a könyvelő is sokat csücsül rajta és hogy nem lenne-e célszerűbb ha magam vinném be a pappert. Azt mondta adjam csak oda neki és valszeg már másnap a számlámon lesz a zseton!
Úgy örültem mint majom a farkának! Tök szuper! A cégem meg pukkadjon meg!

MONIC
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.05.04 06:28-kor.

dita75

Boni,
Ancsi írt a májusiban. Aggódik, de nagyon. Viszont ma már 37. hetes, akár ki is bújhat Lóci.
És Vicuska is már 3 nappal túlhordja Lilllát...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Most csak a legfontosabbat, ha Dundus elaludt jövök bővebben.

Moncsikám!
Isten éltessen!

Kép
20150601134430

LINACSKA
Most látom hogy írtál közben te is.
Én nem tudtam hogy miért nem lehet, a lányok nagyon eltérő válaszokat adtak, de a neten való kutakodás alkalmával egyáltalán nem mondják azt hogy káros lenne a méhösszehúzódás a babszinak! :roll:

dita75

Itt az egyik cikk:

http://www.nestle.hu/eletmod/StaticPage ... alatt.aspx

Mentem!

Majd du érkezem! Pápá!

dita75

Lina persze, de azért nem olyan erősségű az összehúzódás alapból, mint eksön után :lol: én pl mindig nagyon éreztem utána....

a méhlepény is fontos nekem emiatt is kellett nélkülöznöm...

egyébként meg állítólag a spermában is van olyan anyag ami elősegíti a méhösszehúzódást és emiatt javalják babkicsalogatónak a végén :lol:
Vendég

Boni!
Sajnálom, h többször keltetek.

Zsigi is ilyen menőkés lett? Laló is mindig barkácsol vmit, ha elfárad akkor meg nagyokat fújtat.

Milyen babakocsitok van? Mi még a régit nyúzzuk, de már nagyon érik egy esernyős kocsi.

Pihenni pihentünk, a nagyszülők Lackóztak. Mondták is, h nem csoda h estére így elfárad, amennyit jön megy, intézkedik.

Ditus!
Látod, mindig jó, ha van egy kis protekció.

Linácska!
Te mikor mész megint dokkerhoz? Lili jól van?
20150601134430

Viki Jané Energy Teszveszeltem... imádjuk, mert vizszintig lehet dönteni, és csak 5,6 kg..de sajna most szerviz

Kép

amit még sokan szeretnek: ez is 3 pozíciós

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/bebego?cid=28284

kénytele voltam összeszerelni és betenni járókába, mert botrány... meg nem bírok moccani mellette :roll: :oops: de most jól el van....
Vendég

úgyhogy megyek is takarítani...

Moncsi Boldogságosat! :lol:
Vendég

SZiasztok,

köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :lol:

Danika jobban van, már átalussza az éjszakát, reggel kell szívni még az orrát és elég csunyán köhög, ma megyünk vissza a dokihoz, szerintem már gyógyul, sokkal jobban van mint eddig.

Boni mami,

sajnálom, hogy Zsigi ilyen nyugtalanul alszik, küldök neki egy állommanót, aki egész éjszaka altatni fogja :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

VIKI
Kis sajtkukac! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy tudtatok pihizni!

BONI
Sajnálom hogy Zsigi éjszakai manó lett mostanában!
Én is küldök álommanót!

MONIC
Szupi hogy Dani jobban van! Köszi a privit, már tegnap is megnyugodtam gyerek távozása után szinte azonnal, de most még nagyobb nyugi lett úrrá rajtam a leveled miatt! :wink:

dita75

Moncsi!
Örülök, h javul a legény. Kapott vmi köhögéscsillapítót?

Lackó ambroxol szirupot kapott, mikor múltkor köhögött.

Boni!
Mennyi idő alatt csinálják meg a kocsitokat?
20150601134430

Sziasztok!

Boldog Anyák napját minden Anyukának, és Kismaminak!

Zsuzska,
Boldog szülinapot!
Nagyon jók a képek! Hihetetlenül gyorsan nő Olivér! :wink:

Monic,
Boldog névnapot!
Sajnálom, hogy Danika megfázott, remélem hamar meggyógyul! Rékát nem ijeszti meg a porszívó hangja. Mi naponta többször szívjuk az orrát, mert mindig van valami benne.

Boni,
Sajnálom a babakocsit! :(
Nem voltunk majálison, inkább elmentünk egyik barátunkhoz, nekik van kertjük, és nagyon jól érezte magát Réka.

Képzeljétek Réka már 54 cm! Nagyon meglepődtem szombaton, mert 19-én még csak 51 cm-t mértem... Lassan kicsi lesz már rá az 56-os ruci. :wink:
Ja, és megérkezett a mai tai! Már ki is próbáltuk, és el is aludt rajtam rögtön Réka. :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Viki nem tudom, mert még nem válaszoltak :cry:

Némó örülök, hogy bejön Rékának is :lol:
Vendég

Viki mami,

Danika Rinathiol szirupot kapott a köhögésre. Meg C vitamint és ennyi. Örülök, hogy antibiotikum nem kellett. Ma is nagyon sokat sír, szerintem fája feje a sok köhögéstől...
Dokihoz elmentünk, 15-en voltak előttünk úgyhogy eljöttünk, este megpróbáljuk a magánrendelését, ha ott is sokan lesznek akkor holnap kihívom házhoz :?

Boni mami,

sajnálom a kocsit.,
Nagyon jók a képek Zsigiről és rólad :wink:

Dita,

örülök, hogy megnyugodtál :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi jobbulást Daninak!

voltam védőnéninél felhívtam reggel!

hossz 74 cm súly 8590g

most a dr. nénivel délutánirat fel Sinlac pépet, hátha az jobb lesz neki eltelíti este :roll:

de megdicsért hogy milyen szépen betartom a dolgokat! :lol:
Vendég

NEMO
Majd csinálj képet a kendőben! Sikerült egyből megtalálnod a kötési technikát?
Nagyon szépen nő Rékus! Minden nap szoktam rá gondolni hogy milyen jó lesz majd a saját kislányomat is fogni mint ahogy Rékával tettem. NAgyon nagy élmény volt, köszi hogy odaadtad! :lol: Most már csak egy kukac jöhet közbe, de biztos kukacosan is imádni fogom! 8)

MONIC
Gyógypuszikat küldök Danika bucijára!

BONI
Zsiginek is szép méretei vannak, pont jókor írtad le mert ma néztem hogy a legszebb overálja 74-es a Bogyinak, mondom mikor nő abba bele! :lol: :lol: :lol:
Most már tudom! :lol:

dita75

Sziasztok :)

Monic!

Örülök, hogy jobban van Danika :) Ez tök jó ötlet, hogy így megoldottátok a benzincsővel az orrszívást, ügyik vagytok!

Boldog névnapot neked!!!

Boni!

Utólag nagyon boldog névnapot kívánok Zsiginek! Babakocsitokat sajnálom :)
Sinlac tök jó, én úgy szerettem :) Mindig lestem, hogy hagy-e a Dóri :)

Viki!

Igen, még heti 2-3 alkalommal előfordul, hogy fel kell kelni a Dórihoz, mert pisilni kell neki. Hozzá mondjuk legtöbbször apa kel fel, de ha én hallom meg előbb, hogy szól, akkor én megyek.

Némóci!

Jól belehúzott Réka, nagyon ügyes!

Képzeljétek, Esztibabám éjjel 12 órát alszik egyhuzamban már kb 1 hete, olyan kis ügyes. Reggel aztán olyan éhesen ébred a drágám, múltkor kíváncsiságból lemértem a reggeli szopiját, és 250 grammot evett :) Ádám azért biztos, ami biztos 5-kor ébred egy gyors tankolásra, de 9-ig ő is alszik utána tovább :) És ma ebéd után is egyszerre sikerült elaltatnom a brigádot, így most megint van szabadidőm. Ki kéne már szedni a szemöldökömet, mert a Kiszeltüncike lassan megirigyelhetne :oops: Asszem neki is állok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Évi77 2009.05.04 15:13-kor.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI
Én úgy bírom a dumádat, de ezt már mondtam, mindig úgy felviditasz! :lol:

Kiszeltüncikének amúgy most hogy vastagabb szemöldök a divat kedve támadt kiszedetni, úgyhogy rá már nem max a Gálvölgyire fogsz hasonlítani szemöldökileg! :lol: :lol: :lol: 8)

Én is úgy néztem ki 2 hete hogy már nem mertem kimenni az utcára, úgyhogy kértem legalább egy kisgenerált hogy a párom megismerjen esténként ha hazaér. :D

Csajok ! Nálatok milyen idő van? itt reggel dög meleg volt aztán dél óta szakad az eső és vagy 10 fokot hűlt a levegő! :roll: :roll: :roll:

dita75

MONIC
Férjedtől dupla ajit kérjél ha már szülinapod is van! :wink:
Milyen szerencsés vagy hogy egy évben kétszer is :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75

Ditám, örülök, hogy felvidítottalak!
Na, látszik, hogy bulvárban nem vagyok jó :oops: Szóval már nincs is vastag szemöldöke Tüncinek :) Ja, a Gálvölgyi se rossz, vagy a Baumgartner Zsótti :)
Nálunk reggel tök jó idő volt, dél körül kicsit beborult, de most megint süt a nap, és meleg van. Viszont fájdogál a fejem, úgyhogy valami még készül (jó szamár megérzi, mindig mondom :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vettem az adást, már javítottam is :) Monic, bocsi, ezt jól elírtam :oops: Szóval a névnapodra kívánok sok boldogságot :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI
Egész hétre ilyen változékony időt mondtak!
Pont mosni akartam mert a kölök hétvégén csinált annyi szennyest hogy egész héten azt moshatom! :roll: :roll: :roll:
Már gondoltam rá hogy bepakolom és küldöm az anyjának mert ez már nem emberi!

Szerintem az a másik humorista sem kispályás szemöldökileg, a hogyishíjják Körmendi János asszem! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=PruZknQmJ8k

dita75

Most hívtak a Jané szervizből szerdán jön a szervizautó, elviszik a kocsit, másnap visszapostázzák :lol: úgy néz ki javítási költséggel 5000Ft + pk :lol: :lol: :lol: vagy megvárom szervizautót szerdán..

Évi Kiszeltüncsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát a tejberizspépjét is imádom.. de abból nem mertem neki sokat adni,..no majd meglátjuk... növelnem kell próbaszerűen a vacsi adagot és éjszaka elkezdem megpróbálni a cici helyett vizecskét kap...

Nagyon ügyi Eszti és persze Ádi is!
Vendég

Köszi az érdeklődést!
Most olvastalak Benneteket,örülök,hogy mindenkivel minden rendben.
Kata sokszor eszembe jut,nincs vki közelebbi kapcsolatban vele,hogy érdeklődjön?
Mi már bármikor mehetünk,de örülök,hogy 37 hetesek lehettünk. A súlyát mindig lebecsülik,mondják,hogy pici,de már nem idegesítem magam.Ekkora és kész!
Ma az úton leállt az autónk,szervízben van,így most autó nélkül szervezkedünk,hogy el tudjunk jutni a kórházba,ha a napokban kell menni. Most jönnek a hidegfrontok,hát.....
Utólag is Mindenkinek szép Anyák napját kívánok!

Kép
f.ancsi

Boni, köszi érdeklődést, hála Istennek Olcsi jól van, :wink:

Csajok, tettem fel képeket a másik topikba. Most rohanok fürdetni :wink:

Kép
pgsuska

BONI
Még egész olcsón megúsztátok, nem?

ANCSI
De jó hogy jelentkeztél!
Majd megnő az a kisbaba, Némo Rékája is nagyon kis formáska lett!
Ne idegesítsd magad, szép egészséges babód lesz! Majd meghízlalod kint!

SUSKA
Jó pancsizást, nagyon jók a képek!

dita75

sziasztok mamik, kismamik

bocsi, de most nem olvastam vissza, csak bejelentkezem

remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége és mindenki sokat tudott pihizni!
mindenkinek boldog anyák napját!

nekünk jól sikerült a kis hosszú hétvégénk Fertődön. szerencsére Nándi jól birta a gyűrődést, esténként jól aludt az utazóágyban (ettől féltem a legjobban, h hogy fogja viselni) és napközben is nagyon jó fiú volt. reggelinél magamra kötöttem a meitaiba, reggeli végére elaludt rajtam, és napközben is v a babahordozóban volt, mikor úton voltunk (ott is aludt elég sokat) v a meitaiban rajtam . imádom ezt a kendőt, a fertődi kastélyt és frakno várát is kendőben néztük meg, mind2nél a tárlatvezetés közepén bealudt. de a várnál az idegenvezető csajszi nagyon tetszett Nándusnak, mert tátott szájjal és tágranyilt szemekkel nézte, szegénykém már zavarba jött :lol: , és megdicsérte Nándust, h milyen jó fiú. de még a panzió vezetője és a lányka , aki a reggelit és a vacsit szolgálta fel, ők is megdicsérték, dagadt apa melle nagyon a büszkeségtől. :lol: :lol:
fürdetés : első este nem volt, második este végig üvöltés volt, mert fáradt és éhes volt már, és a páraelszivó nagyon lehűtötte a fürdőt, harmadik este már bekapcsoltuk a hősugárzót (azt is vittünk) és szerencsére minden rendben volt. elősőzör én lefürödtem , majd letérdeltem a zuhanyban és lecsutakoltuk Nándust az ölemben.
a nagy tanulság az út alatt az volt, h nem tudom szopipárna nélkül megszoptatni Nándust a kocsiban, tehát ami feltétlen kell szopipárna, mellszivó, cumi, bárhova megyek ezek nélkül egy tapottat sem. és a meitai egy fantasztikus cucc, anélkül sem megyek sehova. és kell a hősugárzó, kád nem is igazán . szerintem vannak olyan kis zuhanyzók , amikbe be sem férne .
szóval jól éreztük magunkat , szerintem Nándus is, de azért jól el is fáradtunk, mert azért sokat mentünk és sokat voltunk friss levegőn, sokat sétáltunk. és én azért is jól elfáradtam, mert hát nem könnyű azért olyan sokat úgy menni, h Nándus rajtam van.

ja, és tegnap este fejés közben eltört a mellszivóm kar része, uh ma reggel 8kor a gyogyóban topogtam , h vegyek egy mellszivót. most nem volt idő utánajárni,h hol milyen van olcsóbban. avent kézit vettem 16volt, de remélem jó lesz. már használtam is , sokkal kimélőbb, mint az előző, de néha elmegy a szivóerő. tök jó a vákum, és jól sziv, majd egyszercsak semmi. már a szomszéd csajszitól is kérdeztem , neki is ilyen van, mondta, h rá kell érezni, ne aggódjak menni fog. én már lógattam lefele is a cicimet, mintha kistehén volnék :oops: , úgy fejtem.

majd próbálom bepótolni a lemaradást, próbálok visszaolvasni

remélem holnap szép idő lesz, mert ma elég ratyi volt

szép napot holnapra mindenkinek, pusza

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinke örülök,hogy jól sikerült a hétvége!

:lol: mellszívód sajnálom.. én meg más sorstárs is mindig levettük róla a masszírozó részt (tudod az a puha gumis rész, ami mellhez csatlakozik, úgy hatásosabb és szív is..) ha túl gyorsan nyomkodod akkor szokott kiugrani az a kis fehér gumikarika és úgy szűnik meg a vakum :cry: hajrá hajrá!

én amit mindig viszek haza

a kistakarója mert ahhoz van szokva, Kipp Kopp mert ahhoz is. pár kedvenc játék.. és amíg kicsi volt mellszívó, chicco fertőtlenítő, cumisüveg

képzeljétek mi az augusztusi babásokkal megyünk megatalira augusztusban hosszú hétvégére apástól, babástól Balcsira!

:lol:
Vendég

Dita szerintem is.. sőt kértem őket hogy vizsgálják át tüzetesebben, hogy kell e még valamit cserélni... :lol: ha már egyszer szervizelik akkor mindent! :lol:
Vendég

Mórning!

Czinkicsek!
Örülök hogy jól telt a kirándulásotok!

Kicsit még pihizek aztán megyek barátnőmmel talizom!

Legyetek rosszak! :lol:

dita75

Képzeljétek, tegnap megkezdődött Esztibébi hozzátáplálása Dóri által, nyalókával :twisted: :shock: Épp mosogattam, és kb. félpercenként hátranéztem rájuk, és egyszer csak látom, hogy a Dóri térdel az Eszti fölött, és dugja a szájába a nyalókát, Eszti meg tök boldog tőle. Még leszidni se volt szívem érte, mert ő csak jószívű akart lenni, kis drágám :) Alvásidőben jövök bővebben, meg reagálgatok is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

DITA JÓ CSAVARGÁST!

ÉVI ARANY SZIVEM :wink:
Vendég

Évi, Dorci adhatna akár tanácsokat is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Drága szivem :wink:

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Na, alszanak :) Arra is rájöttem, hogy ha a nappali alváshoz is hálózsákba dugom őket, akkor sokkal simábban elalszanak.

Boni!

Hogy telt az éjszakátok? Bejött a Sinlac, vagy még nem próbáltátok?

Ancsi!

Nem baj, ha kicsi a babó, van itt kint elég hely, majd megnő. Lassan várhatjuk az "Ancsi-híradót". Ugye értesítesz majd valakit, ha drukkolni kell? Az autótok tényleg nem épp a legjobbkor adta meg magát, a csuda vigye el :evil: :evil:

Czinki!

Jaj de irigykedek a jó kis kiruccanásotokra :) Örülök, hogy jól sikerült.

Dita!

Kibarátnőzted magad?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Évi ma váltom ki...

hajnalra Zsigmond "belázasodott" 38 egész nap ugrál neki., most 15kor megyünk drnénihez... nem köhög, nem tüsszög, nem folyik nózi...most néztem 37,8

puszi
Vendég

Sziasztok,

nem olvasatam vissza, Danika nagyon beteg :cry:
Tegnap este elvittük az orvoshoz miután reggel vagy 15-en voltak előttünk így kivártuk az esti magánrendelést :?
A doktornő megvizsgálta és folyamatosan hajtogatta, hogy a hörgőin lerakódás van és fél, hogy lehet tüdőgyulladás is. Kapott rengeteg gyógyszert, amit este be is adtunk neki, ráadásul félóránként kellett inhaláltatni, mert nagyon fulladt. Nagyon sírt egész este, be is lázasodott, ráadásul sípolva lélegzett.
Aztán este a fürdetéshez vetkőztettem amikor észrevettem, hogy az arca az orrától lefelé be van kékülve. Majdnem szívrohamot kaptam, azonnal hívtam a dokit, ő mondta, hogy rakjuk a gyereket a kocsiba és rohanjunk hozzá. A férjem át is száguldott velünk a városon, a doki megvizsgálta, mondta, hogy egy hajszállal már szebb a tüdeje, de ha a kékség nem múlik el este 10-ig akkor irány a kórház.
Otthon félve vártuk a 10 órát, természetesen nem múlt el a kékség, viszont Danika szépen elaludt, egyenletesen lélegzett és nem köhögött. Úgyhogy a doki mondta, hogy csak akkor vigyük a kórházba ha újra köhög, amúgy pedig polcoljuk fel és úgy aludjon, ne vízszintben.
Úgyhogy a kiságyban nem volt értelme aludnia mert a felpolcolás miatt a légzésfigyelő úgysem működött volna rendesen, így a bőlcsőben levő kókuszmatracot raktuk az ágyunkba alátámasztva és azon aludt Danika. Mi persze egész éjjel alig hunytuk le a szemünket, férjem is amikor egy-egy pillanatra elszenderedett rögtön felriadt és közölte, hogy úgy veszi észre, Danika szépen egyenletesen lélegzik. Szegény fáradt ember aztán olyan tökélyre fejlesztette ezt a mondatot, hogy hajnal 5-kor már álmában is azt motyogta, hogy úgy veszi észre Danika egyenletesen lélegzik.
Aztán reggel 7-kor kellett újra hívnom a dokit, mondtam, hogy szerintem jobban van, de azért be kellett vinni hozzá. (megjegyzem, hogy a gyerekorvosunk előtt megemelem a kalapom, mert tegnap este 10-og és ma reggel héttől folyamatos telefonkapcsolatban van velünk a vizsgálatokon kívül is)
Megvizsgálta a rendelőben és mondta, hogy el kell vinnünk tüdőröntgenre, mert olyan pici Danika, hogy nem biztos benne, hogy csak a hörgőin van a lerakódás, lehet a tüdején is. Úgyhogy irány a kórház, ahogy hamar sorra vettek minket, meg kell jegyeznem, hogy az én pici fiam mindent egy szó nélkül MOSOLYOGVA tűrt, a dokinéni még meg is jegyezte, hogy milyen szépen mosolyog rá, sőt a röntgenes doktor is megdicsérte, mert egy szó nélkül hagyta, hogy beöltöztessék én a fejénél álltam (én is beöltözve) és tartottam, énekeltem neki.
Meglett a lelet is, nincs tüdőgyulladás, a hörghurutra való hajlamot pedig a férjem családjától örökölte (a férjem lánya is ebben szenved, amikor hétvégén itt volt akkor is köhögött és fulladt). Sajnos most úgy néz ki, hogy a legkisebb megfázás is rögtön Danika hörgőire húzódik. :cry:
Éjszaka persze nem aludtam semmit, őriztem a kis beteget és folyton azon gondolkodtam, hogy mindig mindenre figyelek, vigyázok Danikára akkor hogy fázhatott meg.
A másik, meg hogy az anyatejes babák nem betegszenek meg. Hát épp az utóbbi hetekben voltam a legbüszkébb magamra, hogy annyi tejem lett, hogy csak a lefekvés előtt kell tápi pótlást adni a babának. A dokinak fel is tettem ezt a kérdést és ő mondta, hogy sajnos az anyatej nem minden ellen nyújt védelmet, főleg ha Danika eleve örökölte ezt a hajlamot.
Most meg a nagy ijedelem miatt alig van tej, újra kezdődik érte a küzdelem, a doki mondta, hogy szoptatnom kell mert akkor hamarabb meggyógul.
Úgyhogy a névnapom tegnap rémálomba ment át :cry: Most alszik szegénykém a hordozójában, nemsokára ébreszteni kell mert orrszívás, inhalálás, gyógyszerek, szopi stb...

Kép}
monic80

Drága Danika! Jobbulást!!!!!!!!!!!
Zsiginek is!!!!!!
Nektek anyukák meg kitartás,olyan rossz,amikor beteg egy ilyen kis manó!!!!! :(

Kép
f.ancsi

Jobbulást Danikának!
Zsigikének is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Monic,
jobbulást Danikának. Ha tényleg hurutra való hajlama van, akkor majd a hozzátáplálásnál figyeljetek, a hurut meg a tej-tojás allergiák sokszor együtt járnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,
a másikban írtam a taliról...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Viki,
neked nem is válaszoltam...
Most pénteken megyek újra dokihoz, letelt a 6 hét. Remélem meg is kuksizzuk Levit, mondjuk neki nagyon ősi gépe van, de kíváncsi vagyok, mennyit nőtt másfél 7 alatt. Lassan egy kiló körülinek kellene lennie szerintem.
Lili jól van, holnap lesz az anyák napja, kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz, mert eddig az összes ilyet végig ülte az ölemben, mondjuk még az előző ovikarácsonykor nem volt 2 éves, anyáknapján meg csak 2 év 4 hónap, most szerintem már nem lesz gond. És olyan kis ügyi, nem árul el semmit, mert az óvónéni azt mondta, hogy anyának nem szabad elárulni.
Csak a szobatisztasággal küzdünk, jövő csütörtökre már bejelentkeztem gyerekpszichológushoz. Ilyenkor még nem a gyereket nézik, nem is kell jönnie, hanem anyukával beszélgetnek, és adnak tanácsot, hogy hogyan tudja orvosolni a problémát. Most már valamit muszáj kezdeni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MONIC
A vér is meghült bennem annyira sajnálom hogy ilyen horrorra vált a névnapi ünneplés!

Remélem mielőbb meggyógyul Danika és feledésbe merül ez az egész betegség!

Írtam privit!

ANCSI
Szülhetnél úgy hogy hétfőn pesten leszek meglátogatnálak.
Régen dumcsizunk egy jót! :lol: :lol: :lol:
Azóta jobban vagy azért? Dokid nem bunkó az eset óta?

ÉVI
Jajj de édes Dorcusz! De gondolom azért elmagyaráztad hogy a nyalóka nem kisbabának való! Milyen rendes testvér hogy mindenét megosztaná a kicsikkel.

Kibarátnőztem magam. Reggeltől 4-ig. A kislány szenzációs volt a cipőboltban a 27es lábára folyamatosan 20-22-es méretű csukákat próbált!
Már féltem hogy valamelyiket tönkreteszi!

A lakásban összegyűjtötte az összes plüssállatot, meg a hűtőmágneseket.
Még jó hogy leszedte amúgy is le akartam mosni a hűtő elejét!
Viszont van két krómoszlop a konyhában arra pakolta fel a hűtőmágneseket és olyan újjlenyomatos lett hogy negyed órán át sikáltam! :lol:
Bakker lesz majd Bogyó után mit takarítani. fehér bőrülő, stb...... :roll: :roll:

dita75

sziasztok lányok,

Zsuzska: boldog szülinapot, Olcsi nagyon helyes és szép nagy baba! nem sajnálod tőle a tejcsit!

Monic: boldog névnapot, Dancinak jobbulást, szegénykém!!

Viki: gratula a fogicához, és ahhoz meg plussz gratula, h csak úgy suttyomba, Lackó nagyon cuki, és Nándusnak tényleg ua vékony kis nyakincája van, úgy imádom puszilgatni!! :lol: :lol:

Boni: Zsigi nagyon édi!! boldog 9. hót nektek!! és Zsiginek is boldog névnapot!

Évi: Dorci nagyon édi, h segit etetni az ikreket! :lol: Ádámnak nem adott semmit?? remélem ovival nem lesz gond, szemétség lenne tőlük, ha nem vennék be Dorcit, neki is kell a társaság és neked nagyon nehéz lehet az ikrek mellett.

Dituli: hát szivem, azért kezdj hozzászokni a gondolathoz, h lehet, h mostantól apáca életed lesz egy jódarabig! :lol: na csak viccelteml! vagy mégsem. :oops: múltkor , amikor Boni dicsekedett vele, h házaséletet is élnek , meg akartam tőle kérdezni, h mi az, mit csinálnak ők, de nem mertem és inkább rákerestem a szóra az értelmező kéziszótárban. hát derengett vmi. :oops: :oops:

a mai napunk egy nagy csőd volt. reggel alig volt tejcsi, valószinű azért, mert kb 5ször keltem fel éjszaka, ebből 2szer volt cici. ráadásul a reggeli után 1 óra alvás volt csak. ekkor gondoltam egy merészet, adok almát Nándusnak. megreszeltem , megpároltam, kimértem 5

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?