Hasli
Múltkor így jártam szimpla hagymával, két napig úgy néztem ki mint egy vámpír..
Ne haragudj, de szerintem azért intsd már le apóst egy kicsit.Ez nálunk is előfordult a sógornőmmel és egyszerűen szép, halk hangon figyelmeztettem, hogy az én otthonomban van és vendég, tehát viselkedjék úgy és akkor nagyon szép napunk lesz.
Egy szó nélkül elhallgatott.
Ne hagyd, hogy bántson!!!
Melcsike!
Ne butáskodj, múltkor én is dicsekedtem a Barcival anyumnak, most mondd meg, pedig mi közöm hozzá, de azért úgy mondtam, mintha legalábbis az én érdemem lenne!
Tessék dicskedni!!!!!!!
Bea!
Amit a fiadról írtál ,azt hittem rosszul látok, nekem is nagy pofára esés, teljesen meg voltam győződve az ellenkezőjéről!
Amit Lyly erről írt, azt akartam én is, csatlakozom.
Lyly!
Akkor holnap hívlak.
A mnukanélkülis dolgot szerintem nem jól tudod.köteles vagy kimenni az általa közvetített helyekre(elvileg a végzettségednek megfelelőre kell küldenie), de csak a munkanélküli segély lejárta után kapott szociális támogatás idejére kötelezhet közmunkára.Jól átvágnak, ha mást állítanak.A munkanélküli kb 6-7 hónap, munkaviszonytól függ.
Talán Zaha erről többet tudna mondani.
Szinti!
Ez egy egészen új korszak, mikor járni kezd, ugye?most aztán rohangálhatsz egész nap!
Bende!
Üzenem Ninkinek, hogy neki azt is lehet!
Erről jut eszembe egy múltkori párbeszéd.Egy fiatal pár, kb 2-3 éves gyerekkel.Baba fogdossa az üveget, amit épp akkor takarítottam le.Gyerek rosszalkodik, anyuka nem tudja kordában tartani.
Kislány:Két kézel rácuppan az üvegre és nyalogatni kezdi...(
)
Anyuka:Gyere onnan, mert a néni mérges lesz!
Tünci:(odamegyek ,leguggoltam)mosoly.:A néni nem lesz mérges, nem haragszom..
A kislány nekiáll kiabálni.
Anyuka:Kicsim, hagyd abba, mert a néni kizavar minket,mert megfájdul a feje..
Tünci:(vigyorogva, babával az ablakot pucolva): a néni jól bírja a zajt, nem fájdul meg a feje, és a néni nem zavar ki.Van kedved itt maradni velem?
Kislány:Anya én itt maradok a nénivel ,mert összekenjük az üveget...
Most mondd meg, tudnék én Nikire rászólni???