Új privát üzeneted érkezett!

Hasli
Múltkor így jártam szimpla hagymával, két napig úgy néztem ki mint egy vámpír..
Ne haragudj, de szerintem azért intsd már le apóst egy kicsit.Ez nálunk is előfordult a sógornőmmel és egyszerűen szép, halk hangon figyelmeztettem, hogy az én otthonomban van és vendég, tehát viselkedjék úgy és akkor nagyon szép napunk lesz.
Egy szó nélkül elhallgatott.
Ne hagyd, hogy bántson!!!

Melcsike!
Ne butáskodj, múltkor én is dicsekedtem a Barcival anyumnak, most mondd meg, pedig mi közöm hozzá, de azért úgy mondtam, mintha legalábbis az én érdemem lenne! :oops:
Tessék dicskedni!!!!!!!

Bea!
Amit a fiadról írtál ,azt hittem rosszul látok, nekem is nagy pofára esés, teljesen meg voltam győződve az ellenkezőjéről!
Amit Lyly erről írt, azt akartam én is, csatlakozom.

Lyly!
Akkor holnap hívlak.
A mnukanélkülis dolgot szerintem nem jól tudod.köteles vagy kimenni az általa közvetített helyekre(elvileg a végzettségednek megfelelőre kell küldenie), de csak a munkanélküli segély lejárta után kapott szociális támogatás idejére kötelezhet közmunkára.Jól átvágnak, ha mást állítanak.A munkanélküli kb 6-7 hónap, munkaviszonytól függ.

Talán Zaha erről többet tudna mondani.

Szinti!
Ez egy egészen új korszak, mikor járni kezd, ugye?most aztán rohangálhatsz egész nap!

Bende!
Üzenem Ninkinek, hogy neki azt is lehet!
Erről jut eszembe egy múltkori párbeszéd.Egy fiatal pár, kb 2-3 éves gyerekkel.Baba fogdossa az üveget, amit épp akkor takarítottam le.Gyerek rosszalkodik, anyuka nem tudja kordában tartani.
Kislány:Két kézel rácuppan az üvegre és nyalogatni kezdi...( :lol: )
Anyuka:Gyere onnan, mert a néni mérges lesz!
Tünci:(odamegyek ,leguggoltam)mosoly.:A néni nem lesz mérges, nem haragszom..
A kislány nekiáll kiabálni.
Anyuka:Kicsim, hagyd abba, mert a néni kizavar minket,mert megfájdul a feje..
Tünci:(vigyorogva, babával az ablakot pucolva): a néni jól bírja a zajt, nem fájdul meg a feje, és a néni nem zavar ki.Van kedved itt maradni velem?
Kislány:Anya én itt maradok a nénivel ,mert összekenjük az üveget...
:lol: :lol: :lol:
Most mondd meg, tudnék én Nikire rászólni???

KépKépKép
tünci28

na, szépen elszállt, amit előbb írtam... :twisted:
de megírtátok helyettem. Elkezdtem az utóbbi napokban az elejétől olvasnni a topikot, h jobban megismerjelek benneteket, és döbbenetes sztem az a lelki fejlődés, amin Tünci keresztül ment, hiszen borzasztó hullámvölgyekből került újra meg újra felszínre. Pszichológus, ugyanmááár! :lol: Annál többet, mint, h megnyitotta ezt a topikot, nem is tehetett volna magáért, meg azért a sok tíz emberért, aki írt még ide, és a sok százért, aki meg olvasott. Ennél nagyobb segítség szerintem a világon nincs.
Hasli, nem akarom így totál ismeretlenül meegbántani apósodat, de hogyismondjam: elég primitív a gondolkodása... :evil:
Szintus, neked meg köszi! :-)

been

Ó, úgy látom teleírom az oldalt.

Been!
Írtam már, hogy örülök, hogy ezentúl írsz nekünk?hA nem akkor ez veheted kinyilatkoztatásnak... :lol:

Zsuzsi
Megkérdezhetem, mennyi az időeltolódás?

Hasli, pontosan mikor jönnél haza?

Ha úgy akarjuk a talit, hogy ott lehess, akkor igyekzni kell a szervezéssel.
A tavalyiból okulva, olyan hely kell ,ahol egy fél napot is el tudunk tölteni, valami kertféle..nem tudom.Ötletek jöhetnek.Nem elég két-három óra.

A legfontosabb, hogy én nem megyek egyedül, mert balekfejem van és molesztálnak a bkv ellenőrök,mert a buta vidéki lány nem veszi észre, hogy az a jegy is kezelt, amiből nem hiányzik egy darab... :oops: :lol:
Tulképp azt sem bánnám,ha nem Pest lenne.
Betti azt hiszem nem jönne(bár még ne zárjuk ki a lehetőségét!!!!!!),nem tudom ki van még az ország azon feléből???

Lelépek,még van egy fontos dolgom.
Jó éjt
tünci28

Been a szomszèdaimmal ,csak azt mondjuk rà,hogy az ördög is sirva kèrnè töle a receptet! :twisted:
Vendég

Tünci nekem 20.-àn van a vizsgàm,az utàni hètvège vagy amikor nektek jo!?
Vendég

Tüci nehogy màr 1 ilyen erös csajszin kifoghasson 1 ellenör!!! :wink:
Bettit szerintem is meg kellene kèrdezni hàtha van kedve!(Jo lenne!) :wink:
Vendég

Tünci, tetszett a kislányos sztorid! :lol: Ó, ha örülsz, ha nem örülsz, íírok ééén! :twisted: :D (Ez vicc volt. Ha nem örültök, akkor nyilván nem, csak szóljatok) :lol:
Hasli... :lol: Meddig marad az öregúr? vagy annyira nem öregúr?
Én is elköszönök, jóéjt!

been

Tunci,

Az elso heti hozzaszolasaid olyanok voltak mint egy fuldoklo segelykialtasa. Amikor sullyed lefele es mar csak a kisujja latszik ki az embernek. Ezt ragadtak meg a tobbiek, az elso hozzaszolasaikkal es kirangattatok egymast abbol a merhetetlen godorbol. Egymason segitettetek, de osszefogva sikerult. :!:

Ne olvass meg vissza. Majd talan evek mulva amikor mar lesz megegy babad, vagy ketto, es a fajdalmad enyhul. Akkor talan. De addig ne.

A testverem sajnos nem egyszer nem ketszer es nem haromszor elte at ezt a szornyuseget. Pontosan nem is tudom hanyszor, voltak lanyok, voltak ikrek is kozottuk. Annyit tudok pontosan csak hogy sok angyalkaja van neki. Allitolag kicsi a mehe, mintha 13 eves koraban megallt volna a fejlodesben, es hatrahajlo is. De egyik sem lett volna akadaly a termeszetes fogantatashoz es ahhoz hogy kihordhassa oket vegig. Nehezen esett teherbe mert az elso utan mar mestersegesen lett neki a tobbi.

A Magdit megkereshetitek nyugodtan a weboldalan keresztul. Tanacsert, lelki segelyert, gyaszrol es a szeretteink elveszteserol is lehet vele beszelni.

Zsu
zsuzsi_1975

Mindenki megy aludni?
Nekem is kène ,màr hosszu nap lessz a holnapi. 8)
Vendég

Benn az öreg 66 lett a mult honapban,keddig marad szombaton jött,de ez is sok!
Vendég

Tünci mi fontos dolgod akad éjjel 11:30kor? :lol:
Férjed megszeretgetése???? :D Bár én is megbirnám az enyémet.....
Igen,ez egy új korszak részünkre és a részére is.
Ma nagyon elesett szegényke és én teljesen bepánikoltam!!!
Még jó,hogy a férjem higgadtabb sokkal,mint én....... :wink: Jó a kis párbeszéd!Én sem szeretem,amikor a gyerekeket velem ijeszgtik!
Feláll a hátamon a szőr attól!Még az kell,hogy megharagudjon rán a gyerkőc teljesen ok nélkül......

Hasli sajnálom a dolgot.De ugye te is észreveszed,hogy
csak piszkálni akar?Gondolom nem "véletlenül"hozta fel a
babás témát?!

Kép
Kép
szintus

Azèrt irok rola igy ,mert nagyon kegyetlenül probàlt engem mindenfèle modon be mocskolni.Nem akart engem a fiànak.Egyèbkèn mindenki utàlja öt a sajàt csalàdjàban is.Fura 1 figura!
Vendég

Na, nehezen szabadultok tőlem...
Zsuzsi, a tesód története borzasztó...
nekem is van egy volt osztálytársam, nem tudom, hogy élte túl 4 babáját veszítette el, annál az egyszerű és könnyen kezelhető oknál fogva, h gyenge a méhszája. Pécsett jöttek rá, hogy tán, ha bevarrnák, ami már ezer éve gyakorlat, akkor megkímélnék őt attól a szörnyűségtől, h a 20. hét környékén elveszítse a gyermekeit... Megtörtént a műtét, most van egy egészséges kisfia, több, mint egy éves. De könyörgöm, ezen múlik 4 kis ember élete, ezen az egyszerű beavatkozáson, áááh...
Nem akartalak megint sokkolni benneteket, de gondoltam, elmesélem....
Mostmár télleg lépek.

been

Igen tudom Szimpi,csak màr elegem van igaz mostmàr csak türök ès nem szolok hamarabb elhallgat igy! :lol:
Vendég

Jó éccakát lányok!!!!

Been te mivel foglalkozol?

Emma a neved?Tesókám lányáé is!!!

Zsuzsi sajnálom ami a testvéreddel történt.... :( :( :(

Kép
Kép
szintus

Hasli, visszaszámlálás indul, már csak 2 nap! :lol: Bakker... Lükeapós.
Szintus, hallod, én úgy értettem, h a férjed esett el... :lol: Aztán réjöttem, h az aranyos kicsi lányod. :wink:
Én vagyok a terminátor, nem mondtam? Mindig visszatérek... De mostmár ne írjatok, mer nem tudlak itt hagyni benneteket :twisted: :P

been

Bizony èn sem èrtem milyen erö kell több baba elvesztèsèt tul èlni.... :( ,de minden tiszteletem az övèk!!!

Szinti nagyon dràga lehet Fruzsi ahogy tipeg topog,imàdom öket ilyenkor elnèzni!
Kèpet nem raksz rola valamikor?
Vendég

Igen Benn nem egyszerü innen lèpni! :lol: :wink: :lol:

Ui:A te manoid is nagyon helyesek!
Vendég

Megyek elhurcolom az embert a gèpe elöl (3 hete ir 1 ujsàg cikket 1 szaklapnak,màr attol is "falra màszok"! :lol: )
Mennyi bajom van nekem! :lol: :oops:

Jo èjt ès szèp àlmokat nektek! :wink:
Vendég

nem győzlek benneteket visszaolvasni milyen sokan voltatok ma fent és milyen sokáig
:shock:

Kép

Kép
melcsike70

Naggggyyyyyon belehúztatok az éjszakába. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Haho Meli! :wink:
Vendég

Még én is visszajöttem, reggel majd úgy kell kiimádkoznom magam az ágyból.
viszont frissítem a vonalzót, egy nap mínusz.

KépKépKép
tünci28

Hàt igen itt mostanàban pörögnek az oldalak! :shock:
Maradnèk mèg ,de muszàly aludnom is valamit holnap tudnom kell rendesen figyelni! :)
Vendég

Tunci,
8 ora az idoeltolodas. Az orszag kozepen, indianok foldjen, ahol a keletre fekvo nagyvaros 8 oranyira, a nyugatra fekvo pedig 6 oranyira es kozbe meg csak kis varoskak.
A mostani legnagyobb orormom hogy vegre felfedeztem a turot az egyik boltban. Hosszu ido utan megint hoztak, es bar nem tokeletesen ugyanolyan mint az otthoni azert megiscsak turo. Nem az a vacak szornyedveny ami itt turo neven fut.

Emlekszem az oszi talitokra. Ugy izgultam veletek mint egy kislany. Emlekszem milyen feltoltodve irtatok utana.
A mostanihoz, ha budapesten szervezitek meg, akkor ajalnhatnam a Vadasparkot, Budakeszin. Az etterem nagyon jo, de a park megszebb, van az allatos resz es van azon kivul az egesz budai hegyoldal, boklaszasra. Esetleg a Margit sziget. Bar valoszinu mindenhol rengeteg a gyerek, foleg ilyenkor.
zsuzsi_1975

Na nem tudunk egymàstol elszakadni!?! :lol:
Vendég

Tali!

Tünci

Tudod hogy én már akkor is pedzegettem hogy jobb lenne valami kisváros mint pest. Csak Kisanya és Betti részéről lett volna rossz ha nyugat felé lett volna, nekem meg ha dél felé. Mert az volt nekünk a közös megálló. És igen valami szabadtéri dolog lenne jó.

Kép

Kép
melcsike70

Zsuzsi

Tudod összel figyelembe kellett azt is venni hogy én nehogy eltévedjek. :oops: :oops: Nem vagyok Pesten ismerős. Meg hogy ne legyen messze a Keletitől mert igy is rövid volt az a pár óra és én én korábban nem nagyon tudtam volna indulni. Már pontosan nem emlékszem ,de talán reggel 7 körül indultam el otthonról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.05.03 23:09-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Zsuzsi szerintem nincs baj a gyerekekkel igazàbol,csak tul èrzèkeny a lelkünk...,de a tippeket köszönjük!

Megkèrdezhetem?Sok csörgö kigyos fèl sivatagos a környèk? :roll:
Vendég

Kocsival jönnètek vagy vonat ,busz?
Vendég

Lànyok mennem kell mostmàr!
Vendég

HAsliiiii, időpont??????????? :lol:

Zsuzsi!
Tényleg lenne beszélgetés téma Ledával!!! :lol: Megkérdezhetem mi okból kerültél ilyen távol?
Ami a testvéreddel történt, az annyira borzasztó, őszinte leszek,ha ilyet hallok, akkor szeretném a fejem annyira homokba dugni ,ohgy ki se látszódajk..Hónapokon át erővel igyekszem elnyomni ezeket a gondolatokat, nem hiszem hogy mégegyszer akarnám túlélni..
Egy -egy pillanatra már van ,amikor elhiszem ohgy ezúttal minden rendben megy, tökéletes, hibátlan terhesség lesz!

Jó ötlet, amit írsz a tali helyszínről, szívem szerint olyan helye mennék, ahol el lehet feküdni a napon. :lol:

Melcsi dolgozol, ugye?

KépKépKép
tünci28

Hasli pestre nem indulnék semmiképp kocsival, mert nem ismerem. Bárhova de oda csak Budaörsig. Addig nem tévedek el. Hiába nem ismerem. Egy kisváros azért más.

Kép

Kép
melcsike70

Ideje mennem ,mert már csak nyomokban emlékeztet az írásom a magyar nyelvre... :oops:

Reggel hogy készüljek, olvasok egy órát a kávé mellé??? :wink:
tünci28

Tünci

Igen dolgozom.

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem már én is lépek.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci jun 20.-ika utàni hètvège vagy azutàni napok akkor màr flexibilis leszek!
Meli te jöhetnèl Beàval,meg Tünci ès Lylyvel eggyütt IS NEM?
Vendég

Jaj nálunk van napon fekvős hely, kis horgásztó, kis büfével. Csak mindenkinek messze lenne. Csak nekem nem. :lol: :wink:

Kép

Kép
melcsike70

jO ÈJT! :wink:
Vendég

Beával vonattal is meg kocsival is félórányira lakunk egymástól. Tüncivel és Lylyvel max. pesten taliznánk, mert nem esünk közlekedésileg egybe.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj Hasli jó éjt, jó éjt! Mintha már mondtad volna párszor. Olyan dejavu érzésem van. Nem tudom hól irtam e. Hogy dejavu nem tudok franciául.

Kép

Kép
melcsike70

hu már én is mellényomok. Nem hól hanem jól irtam-e? :lol: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Én olyan volt amikor túl voltunk ezen a korszakon amikor már tipegett és közben futni akart, de még hasra esett. Mert az ember csak ugrik jaj el ne essen, meg ne üsse magát.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli,
Igen csorgokigyo meg felsivatag is van. Ja meg az elnokok a sziklafalban is :lol:

Tunci, Ne erezd magad rosszul azert mert pl a tesommal mi tortent. Attol a te fajdalmad meg nem lesz kisebb, vagy kevesebb. Sajnos vannak rettenetes tortenetek a tied is ilyen, de en hiszem hogy mindig bizakodni kell. A tesomnal is megtortent a csoda. Eloszor nem is akartam megirni hogy pontosan mi meg hogy volt vele. De ugy gondolom ez nektek is lehet egy pelda hogy De igen vannak csodak!

Hat eloszor vilagot latni jottem, gyerekekre vigyaztam, keletre eloszor aztan nyugatra. Ott megismerkedtem a ferjemmel, es 3 honap utan osszehazasodtunk. Anyosekhoz elmentunk delre, mert ok is ide akartak koltozni, majd itt kotottunk kil, assan 6 eve mar. Szeretek itt mert hasonlit az otthonihoz nagyon. De rengeteg minden hianyzik. Pl a kenyer, amit mostmar meg tudok sutni. Meg a turo, amit mar lehet kapni, meg a rudi amibol egy ciposdobozzal tele hoztam.

Kozben eszembe jutott Melcsike, hogy neked volt a legmeszebb. Akkor a Velencei to? Szep, van viz , napsutes, peca, meg ami kell. :wink:

Na megyek rakott kelkaposztat csinalni :wink: A csalad ehezni fog ha nem. Ja meg kenyeret is, mert nem lesz holnapra szendvicsnek valo. Es a turosat is meg kene sutnom.
zsuzsi_1975

Lyly

Én tudnék lehet neked segiteni, a férjem tűzközelben van az önkormányzaton vele meg tudok mindent kérdeztetni. HOgy mi is a pálya ezzel a közmunkával kapcsolatban. Én úgy tudom ha munkanélküli segélyen vagyis már úgy hivják hogy álláskeresők segélye. Nem vagy köteles elfogadni ami nem a végzetségeddel jár. Azt hiszem 205 nap a kötelező előtte ledolgozott munkaviszony. Tavaly voltam amikor megszünt a munkahelyem 2007-ben és utána volt a embóliás időszakom, aztán elmentem munkanélkülire. 205 nap kellett minimum. 3 hónap után elkezdtem dolgozni, és akkor meg kiderült hogy babát várok. Akkor nekem azt mondták, hogy ki kell közvetiteni, de nem kellett elfogadnom, mert nem a végzettségemnek megfelelő állás volt. De aláirattak velem egy papirt, hogy felajánlották. Meg kérdezték nem e akarok varrónőnek tanulni. Én meg mondtam hogy nem. Négy bizonyitványom. nem kell még egy. De nem volt belőle semmi gond, hogy nem fogadtam el. A közmunkát nálunk az önkormányzat csak segélyhez köti. Nem a munkanélkülisegélyhez, hanem amit lehet igényelni az önkormányzaton.

Kép

Kép
melcsike70

Zsuzsi

Tényleg nagyon szörnyű lehetett a tesódnak. Remélem, hogy sikerült neki is lelkileg felépülni. És az nagyon jó, hogy ehhez egy saját gyermek segitette hozzá.

Az meg természetes, hogy nem tudtad átérezni az ő fájdalmát teljesen, hiszen nem volt hálisten neked tapasztalatod benne.

Kép

Kép
melcsike70

Hu de jól leléptem. Na majd most már tényleg megyek.

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

:).. Zsuzsi a kenyeret én is sütöm, megörülök az itteni kenyértől.. de én még túrót nem láttam, a napokban gondoltam arra, hogy milyen jó lenne egy kicsit enni hagymával.. de reményem sincs erre :(.. belegyébként mi a neve annak, amit te találtál?

Én pedig beleolvastam a Timesz hozzászólásaiba és teljesen kikészültem.. Nagyon szomorú!!

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Leda

Hogy van a kicsi Barak? Olyan régen meséltél már róla. :( Ott nálatok nem ismerik a rendes túrót?

Kép

Kép
melcsike70

SZia Melcsike

Jó korán keltél.. Barak jól van, nagyon akaratos és energikus.. Most kitalálta, hogy mindenre visít, de olyan erősen és hosszan, hogy a fülem cseng.. És sehogy sem tudjuk leszoktatni.. Annyira idegesítő :).. És élvezi, hogy mi kikészülünk.. nagyon kis rafinált.. Én még turót itt nem láttam, mármint juhturót.. Van tehénturó, de olyan lötty, hogy a gombocaim kész katasztrofák.. Én juhturót kívánok hagymával :)

Neked a munka, hogy megy? Most maradsz állandóra?

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?