Szerbusztok Édesanyák, Látogatók, Olvasgatók, Barátok!
Gyönyörű verseket küldtetek, csodálatos és szomorú dolgokat írtatok, nem is tudok mindenkire reagálni.
Tüncike,
egyértelművé teszem magam: a nyílt mellett voksolok (de ha zárt lesz, akkor is maradnék szívesen).
Holnap egyelőre jónak néz ki a tali, telcsin még egyeztessünk!
A nincs munkahelyem-érzést nem tudtam még kiheverni. Innen ugyanis nincs tovább, nincs semmilyen jövedelmem. A munkanélkülihez közmunka kell, de csak a lakóhelyemen tölthetem le, ha itthon maradok, akkor Bencét nem tudom hová tenni, azaz nem tudok közmunkázni, így nincs pénz. Nem értették meg, hogy akkor tudok közmunkázni, ha a megyeszékhelyen jelölik ki a közmunkás helyemet, mert akkor tud a kisfiunk bölcsiben lenni. Nem értem, miért nem takaríthatok árkot akárhol????
Melcsike,
Nagylánynak a szokásos pusziözön, ezt egy maratoni váltós veterán küldi neki.
Bea,
nagyon sajnálom, rettenetes nehéz lehet most neked. Én azt hiszem, azért "rezzenéstelen" ez a nagyfiú, mert valójában nem akarja elárulni az érzelmeit, azt, hogy igenis fél egy kicsit az új, bizonytalan, az eddigitől eltérő élettől. Ez már tényleg a nagybetűs élet lesz neki. Azt hiszem, időt kellene hagynod neki, de megmondani neki, hogy te/ti továbbra is nagyon szeretitek, várjátok, rátok ugyanúgy számíthat, mint eddig. Kérlek, türelmesen! Nem hiszem, hogy elrontottál volna valamit, néha a nagyfiúk ilyen nagy korban jönnek rá pl. arra, hogy a szülei elváltak, és nehezen dolgozzák ezt fel. Lehet, most ez zajlik nála is. Mivel szeretetben nőtt fel, hamarosan tisztábban fog látni ő is, és bízom benne, hogy megnyugtatóan rendeződnek a dolgaitok, kapcsolataitok. Puszi neked!
Nyári taliban benne vagyok, ha lesz rá pénzünk, akkor megyek.
Pocakosok engem személy szerint nem zavarnak, sőt, örülök nekik, remélem, addig lesz több is...
Tegnap felhívott az apám 2 év után, nem tudta megmondani, mit akar, de a beszélgetésünk végén közölte velem, hogy magas lovon ülök (mert fogalma sincs, hogy én a pokol bugyrait is megjártam és járom folyamatosan). Ennyi volt, rendesen kiborított, miért nem hagynak békén, ha bedobáltak egy reklámszatyornyi cuccot a kerítésünkön anno, és kitagadott? Miért van ennyi hülye körülöttem????????
Nehéz nap volt a mai (is).