Új privát üzeneted érkezett!

Bende, természetesen nagyon örülnék Niki baba fényképeinek priviben :)

Zaha, Vincusnak nagy puszi, olyan édesen beszélt rólunk :wink:
Ok, jövőre meglátjuk ezt a siratószobát, majd addig alaposan utána érdeklődünk, hogy tényleg milyen is az.
Vendég

Na ezt mèg dèlelött elmentettem ,mert nem tudtam valamièrt elküldeni sehogy!
Vendég

Lànyok akitöl mèg nincs mail cimem attol kèrhetek? Bea,lyly,Meli megvan!Nem èrtem mièrt,de egyszerüen a babanetröl nem megy a privàt küldèsem sehogy!!! :evil:
Vendég

hAHÓ!
Hasli, rájöttem, javítottam már utólag... Ne haragudj. Én nem gondolom, hogy baj lenne, hogy más véleményen vagyunk, sőőőt! Én is csak leírtam a saját véleményem, eszem ágában sincs rátok erőltetni, vagy ilyesmi. :wink: Teljesen egyetértünk abban, hogy kellenek a különböző vélemények, sosem gondoltam másként.
Bobóka, szerintem teljesen igazad van az írókkal/olvasókkal kapcsolatban. Megint csak magamról tudok beszélni: nekem is már 6 éves a tragédiám, tény, hogy sokkal könnyebb mostmár. Biztos vagyok benne, hogy annak idején, ha lett volna ez a fórum, én is azonnal ide menekültem volna, és írtam is volna.

been

Örület!!!Nem tudok sehogysem innen privit se irni se vàlaszolni!!! :evil:

Leda küldesz 1 mail cimet,ha lehet ,mert innen sajna nem tudok vàlaszolni!!!
Vendég

Haslika, küldtem e-mail címem priviben.

Most gyorsan elkezdek itthon rendet tenni, mert még ma nem csináltam semmit :oops: :oops: :oops: :oops:

Utána jövök
Vendég

Hasli drága!

Már korábban irtam, lehet elkerülte a figyelmedet, nem én irtam a verset, de szívből küldtem. :wink:

Miért vannak fordítva az ékezeteid. Mivel itattad meg őket? :lol:

Been

Ma tökre ráérős vagyok, mert dolgozom, és elkezdtem a topikotokat olvasni, egészen Ervin bejelentkezéséig jutottam. Timesz nagyon erős volt és annyira jó volt olvasni, ahogy lelkiekben vele voltatok. Eltört néha a mécses ahogy olvastam.Remélem Timesz is ott van a mi kis Angyalkáinkkal, mert szükségük van az ilyen kedves pótmamákra. 8)

Tudtok azóta valamit a kis Oliról és Ervinről? Remélem nem baj ha érdeklődöm, de már tovább nem jutottam.

Kép

Kép
melcsike70

Ok köszi Boboka!

B....SZUS!!!! :evil:

Raknàm fel a kèpeket ,erre szorakozik velem a net :evil:!Ràadàskènt mèg apos is itt olàlkodik ...-jött hàromnapos làtogatoba :evil:
Majcsak sikerül!!!! :roll: :oops: :roll: :wink:
Vendég

Melcsi! Én TUDOM, h Timesz most vigyáz fent a mi kis angyalkáinkra!
Nem tudunk róluk semmit, Ervin Timeszt is és magát is törölte az iwiwről, úgyhogy vele nem tudnánk kapcsolatot teremteni, csak Timesz anyujával. Most beszéltem a lányokkal amott, hogy írunk levelet, egyelőre arra jutottunk, hogy először Oliról érdeklődünk Timesz anyukájánál, és, ha jól fogadja, a későbbiekben is tartjuk vele a kapcsolatot.

been

Hasli, apósod... :lol: :lol:

been

Itten vagyok egy picit, sos-ben elpakoltam, persze a nagyja még hátra van... Így jár, aki egész nap lusta :lol:

Been, megnéztem Timesz fényképét. Életerős lánynak látszik, pedig már akkor tényleg nem sok volt hátra :cry:

Nagyon sok erőt küldök a férjének és a kisfiának így ismeretlenül is.

Melcsike drága, olyan meg aztán tényleg meg ne forduljon a fejecskédben, hogy a névtelen és társai miatt nem írsz ide :!: Irgumburgum, ilyet meg ne halljak még egyszer ok??? :)
Hál Istennek mi vagyunk többen nem ők :)

Barcikának nagy gratula :wink:

Bea, nagyfiad szerintem is hamarosan jobb belátásra tér, tényleg érzékeltesd vele, hogy van visszaút, nem ciki azt mondania, hogy anya én téged szeretlek és veletek akarok élni.

Szerintem sok kamasz már csak dacból sem enged abból, amit pl. előző nap mondott, hiszen az milyen "gáz" lenne már, hogy most meg meggondolta magát.
Vendég

Boboka

Édes, drága Boboka annyira jól esik, hogy miattam jutott eszedbe a zárt topik gondolata. 8) Te akkor kis mérges Boboka voltál, amikor olvastad ugye? Persze el sem tudom rólad képzelni, mint ahogy a( tányér, vagy pohár) földhöz csapkodós Bobokát sem.

Túl sokat ne dolgozz, még nincs itt az ideje, hogy bevezesd a lányod a háztartás rejtelmeire. :wink:

Hasli

Ne mérgelődj sokat, mert árt a szépségednek, meg még a végén szegény após issza meg a levét a sok mérgelődésnek.

Kép

Kép
melcsike70

Been

Bocsáss meg! Igen most már beugrott hogy irtad egy-két oldallal ezelőtt ide is, hogy fel szeretnétek venni a kapcsolatot az édesanyjával. Csak amióta felmerült a elbújás, azóta annyira felpörögtünk, hogy csak úgy repkednek az oldaszámok.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, ugyanmár, látod, én meg a neveket keverem, semmi gáz! :lol: Meg azóta lettek új infók is, hogy írunk levelet, szóval nem baj egyáltalán, h megkérdezted! :D
Én úgy vagyok ezzel az elbújással, h elkezdtünk belétek kapaszkodni, mint a fuldokló a mentőövbe, pedig egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet (ha elbújtok is), de mindenki megijedt, hogy eltűntök... :lol:

been

Melcsike, pedig gyakran vagyok ám én "méregzsák" :lol: :lol: :lol: csak ezt általában a közeli hozzátartozókon töltöm ki :lol: :lol: :lol:

Annak a híve vagyok, ha valami nyomja a lelkem, vagy valami miatt dühös vagyok, akkor azt minél hamarabb adjam ki magamból, ha kell "veszekedjem ki magamból", mert ha csak rágódok rajta, akkor akár a bolhából is képes lennék elefántot csinálni, az meg még rosszabb lenne :lol: :lol: :lol:

Az dühített a legjobban, hogy tényleg mindenki annyira meg tudja mondani ilyenkor a "frankót", hogy mit hogy kéne csinálni, és ismeretlenül tényleg nagyon könnyű kritizálni.

De tényleg mindent átgondolva jobb a nyílt topik.

Még az Andinak: nagyon könnyű másra fogni (a te esetedben anyukádra), hogy miért lettünk ilyenek. Sokkal egyszerűbb bemagyarázni a dolgokat, hogy nem is én vagyok a hibás, hiszen én nem tehetek semmiről, és anyudra fogni, hogy a koraszülött testvéred miatt kellett kezelésre járni stb.

De nem szeretnék beleszólni az életedbe, hiszen nem ismerlek. Egy hozzászólásból pedig pláne nem. Nagyon szörnyű dolgokon mentél már te is keresztül, sajnálom, és kívánom, hogy legyen ezentúl szép életetek.
Vendég

Kép

Boldog anyák napját kívánok nektek kedves anyukák!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Szia Szinti, köszönjük, neked is boldog anyák napját kívánunk :!:
Vendég

Gyorsan benéztem, csak néhány reakció..

Az ANYÁK NAPI köszöntők gyönyörűek, nagyon szépeket választottatok, köszönjük!!!

Hasli, lehet ,hogy nem adsz nevet a prvivinek?Anélkül nem küldi, más nem jut eszembe..

Ma egész nap szinte kinnt voltam a kertben, úgy kellett lecsutakolni magam.

Most még megyek Violához,aztán este jövök nézelődni..

Melcsike, BARCI ATLÉTÁNAK nagy gratula!!!!!!

Újabb körkérdés HAsli felvetésére:(természetesen az előző sincs figyelmen kívül hagyva)

Legyen nyáron találkozó????????

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Pofára esés: Dani fiam már pakol,hordják el a cuccait az apjával :( :( , én meg bőgök :cry: , olyan nagyon fáj,pedig már készítettem magam erre,de úgy látszik erre nem lehet kellőképpen felkészülni.
Tegnap kezdett pakolni mikor épp indultam dolgozni,mondtam neki,hogy már azt hittem meggondolta magát,dehogy,mondta,csak most ér rá.
Lányok,olyan érdekes,figyelem őt, és olyan higgadt,nyugodt, 1 hete halt meg a nagyapja,semmi fájdalmat nem látok rajta,pakol,költözik,ez sem kavarja fel,megváltozik az eddigi élete,de mintha csak nyaralni menne,semmi szomorúság.......a kicsik ott mászkálnak körülötte,Kyra sírdogál,nem hatja meg. Kaptam ma tőle virágcsokrot,rezzenéstelen arccal adta át,semmi érzelmet nem látok rajta, elgondolkodtató,hogy mennyire eltávolodott tőlünk,valamit nagyon elrontottam.......hagytam hogy eltávolodjon,pedig csak úgy gondoltam elég nagy már,hogy ne szóljak bele teljes mértékben az életébe,de úgy látszik nem volt elég. :(

Bocsi,hogy így rátok zúdítottam a bajaimat..........ma elgondolkodtam azon is, hogy igazából én nem vagyok idevaló,csak elmeséltem Nektek a 7 éve velem történteket, és itt ragadtam,mert olyan remek emberek vagytok,és barátokra leltem köztetek.
És ledöbbentem,hogy mennyien olvasnak bennünket,és bevallom a statisztikától amit valaki írt /bocsi már nem emlékszem ki :oops: /
megrémültem.......meggondolandó mikor mit írjak. /Gyorsan le is vettem az email címemet meg az msn elérhetőséget/

Tünci!
Tényleg nehéz helyzetben vagy,ha nem akarsz nem kell döntened,csak hagyni mindent a régiben, bár gondolom volt oka amiért ezt a témát felhoztad.
Én is azt mondtam,hogy döntsön a többség, de én valóban jobban hajlok a zárt topik felé.
beátab

Melcsi!

Újabb gratuláció Barcinak!!!!!! Remek lányod van,nem győzöm mondani!!!

Én nagyon örülnék egy személyes találkozónak Veletek!!!!!
beátab

lètszi lètszi lètszi!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Bea!Ne szomorkodj a fiadnak most van a 2.-ik dac korszaka!Hidd el ez csak àtmeneti lessz,csalàdi pèldàbol meritve legalàbb is!Tudod most tipikusan: "megvàlthatom a vilàgot 1 szemèlyben idöszak van".Te a legtöbbet a türelmeddel ès szereteteddel tudsz tenni èrte!Hamar rà fog jönni ,hogy az apjaànàl nem teljesen fenèkig tejfel az èlet ,nincs aki föz ,süt ,vasal stb...,-csak legyèl türelemmel!!!

Neked is szol meg Melinek is : meg ne probàljatok eltünni innen,nèlkületek csonka csalàd lennènk!!! :wink: :D :wink:

Tüncinek meg küldjetek haslival kapcs igeneket jo?!? :wink: :oops:
Vendég

Ui:Barcinak gratula!!! :wink:
Vendég

Bea sajnálom,hogy a fiad mégis megmaradt a döntése
mellett.Minden okés vele?Nem látsz rajta valami furát?
A kis barátnője még megvan?
Mégegyszer hangsúlyozom,hogy sajnálom!!!!

Jót talizzatok,én sajna nagyon messze vagyok tőletek,de azért képeket kérek majd!!!!! :wink: :wink: :wink:

Olyan aranyosan és izgatottan szerveztétek a multkor,hogy öröm volt olvasni!Mint amikor én osztálykirándulásra izgatottan készültem :wink: 8)

Puszó lányok!!!!!

Kép
Kép
szintus

Melcsi Barcinak gratula!!!!!!!!

Lányok: Kép

Kép
Kép
szintus

Bea, sajnálom nagyon a fiadat. Szerintem is rá fog jönni hamarosan, hogy milyen jó dolga volt neki otthon anya szárnyai alatt.

Lánykák, én természetesen benne vagyok a júniusi találkában, feltéve, hogy nem zavar titeket az, hogy pocis vagyok.

Ha bárkit is zavarna, természetesen megértem, és akkor nem megyek el, de képeket akkor én is kérek :wink:
Vendég

Hát lányok talizzunk akkor!

Bea

Óó ezek szerint akkor már csak Győrig fogok egyedül utazni?

De jó lenne valami szabadtéri kis helyecske.

Sajnos nem lehet tudni, hogy a ember mikor tesz jót, ha szabadságot ad vagy ha fogja a gyereket. Mert igazából mind a kettő sülhet el rosszul. Egyenlőre most nem tudsz mit tenni, ki kell várni, hogy mi lesz belőle. Reméljük a vége az lesz hogy visszatalál, hozzátok. Szegény kicsik, nekik is nagyon rossz lehet megszokni ezt az új helyzetet, hogy nem találkoznak össze vele nap, mint nap a lakásban.

Jaj és képzeljétek el, Bea ugye nem baj ha elpletykálom, Barci és Kyra és persze Marcell is msn-en beszélgettek a tegnap mikrofonon. Barci elénekelte, hogy mit énekelt nekem anyáknapjára, meg a mamáknak. Kyra és Marcell meg elmondták az nagymamának betanult versecskét. És megbeszélték, hogy már mindegyikük várja a már az állatkerti talit. Igy már tök jó hogy ismerik egymást, legalább nem az összeismerkedéssel lesznek elfoglalva. hanem tényleg szórakozhatnak.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok

Kicsit rosszul érzem magam, mert azon gondolkodtam, hogy lehet zavar benneteket, hogy talán dicsekvésnek hangzik, hogy Barcival mindig csak büszkélkedem. De tényleg annyira büszke vagyok rá, hogy szeretem világgá kürtölni, hogy milyen eredményeket ér el. Vagyis tényleg dicsekszem velem mindig. :oops: :oops: :oops: Ma ilyen gondolkodós napom volt. :?

Kép

Kép
melcsike70

Szerbusztok Édesanyák, Látogatók, Olvasgatók, Barátok!

Gyönyörű verseket küldtetek, csodálatos és szomorú dolgokat írtatok, nem is tudok mindenkire reagálni.

Tüncike,
egyértelművé teszem magam: a nyílt mellett voksolok (de ha zárt lesz, akkor is maradnék szívesen).
Holnap egyelőre jónak néz ki a tali, telcsin még egyeztessünk!
A nincs munkahelyem-érzést nem tudtam még kiheverni. Innen ugyanis nincs tovább, nincs semmilyen jövedelmem. A munkanélkülihez közmunka kell, de csak a lakóhelyemen tölthetem le, ha itthon maradok, akkor Bencét nem tudom hová tenni, azaz nem tudok közmunkázni, így nincs pénz. Nem értették meg, hogy akkor tudok közmunkázni, ha a megyeszékhelyen jelölik ki a közmunkás helyemet, mert akkor tud a kisfiunk bölcsiben lenni. Nem értem, miért nem takaríthatok árkot akárhol????

Melcsike,
Nagylánynak a szokásos pusziözön, ezt egy maratoni váltós veterán küldi neki. :lol:

Bea,
nagyon sajnálom, rettenetes nehéz lehet most neked. Én azt hiszem, azért "rezzenéstelen" ez a nagyfiú, mert valójában nem akarja elárulni az érzelmeit, azt, hogy igenis fél egy kicsit az új, bizonytalan, az eddigitől eltérő élettől. Ez már tényleg a nagybetűs élet lesz neki. Azt hiszem, időt kellene hagynod neki, de megmondani neki, hogy te/ti továbbra is nagyon szeretitek, várjátok, rátok ugyanúgy számíthat, mint eddig. Kérlek, türelmesen! Nem hiszem, hogy elrontottál volna valamit, néha a nagyfiúk ilyen nagy korban jönnek rá pl. arra, hogy a szülei elváltak, és nehezen dolgozzák ezt fel. Lehet, most ez zajlik nála is. Mivel szeretetben nőtt fel, hamarosan tisztábban fog látni ő is, és bízom benne, hogy megnyugtatóan rendeződnek a dolgaitok, kapcsolataitok. Puszi neked!

Nyári taliban benne vagyok, ha lesz rá pénzünk, akkor megyek.
Pocakosok engem személy szerint nem zavarnak, sőt, örülök nekik, remélem, addig lesz több is... :wink:

Tegnap felhívott az apám 2 év után, nem tudta megmondani, mit akar, de a beszélgetésünk végén közölte velem, hogy magas lovon ülök (mert fogalma sincs, hogy én a pokol bugyrait is megjártam és járom folyamatosan). Ennyi volt, rendesen kiborított, miért nem hagynak békén, ha bedobáltak egy reklámszatyornyi cuccot a kerítésünkön anno, és kitagadott? Miért van ennyi hülye körülöttem???????? :shock:
Nehéz nap volt a mai (is).

Kép

Kép

Kép
lyly

Kedves EDESANYAK!
Igen igy csupa nagybetuvel.
Mindannyian akiket ezen a topikon megismerhettem nagyon ertekes emberek.

Amikor veletlenul idekeveredtem (csak) olvasni a babanetre, valami varros topikot kerestem es a topikok kozott felfedeztem ennek a topiknak a cimet is. Most regisztraltam, mert amugy en egy masik netes magazin oldalan vagyok allando tag. Ide csak olvasni jartam. Eddig. :)

Valahogy meg az elso heten elkezdtelek olvasni titeket. Megrenditett Tunci melyseges fajdalma. :cry: Olyan erzesem volt hogy ha valaki nem segit neki akkor, ongyilkos lesz. Egy utolso kialtas volt, amire valaki halgatott es segitett neki feljonni a melybol. Az utja hosszu, es meg most sem ert a vegere de mar nem a meghalni akaras az elso gondolata. Tunci, es a tobbiek is nagyon hosszu es nehez uton mentek keresztul, Tisztellek a kitartasotokert, azert hogy soha nem adjatok fel.

Amiert megerintettetek az en eletemet is. A Singer Magdi konyvei tobbszor felmerultek itt is temakent. Az o nagylanya egy nagyon kedves baratnom a Magdit is szemelyesen ismerem. Ami pedig nagyon szomoru hogy a noverem is benne szerepel a konyveben. :cry: Az asszonyok almaban siro babak c. konyvet irta amikor szoba kerult hogy mirol ir es en meg elmeseltem neki a noverem tortenetet. Majd szemelyes interju utan megirta az o tortenetet is ebben a konyvben.
A noveremnek tobb terhessege szakadt meg a 26ik heten, szerencsetlen osszeomlott, az addigi amugy is rossz kapcsolatunk lehetetlenne fajult. Bar en addigra mar ide kijottem, tengerentul kozel 9 eve mar, igy az esemenyeket anyukam szajabol hallottam csak, mert vele szinte lehetetlenseg volt beszelni.
Azota neki is van mar egy 5 eves kisfia, gyonyoru okos, akivel valahogy kihuztak a 30ik hetig es megtortent a csoda. De csak egyszer, olyan sok probalkozasbol. Azota hogy o megvan, kb egy eves koratol megvaltozott a noverem. Felismerte hogy a depressziobol es a pokol melysegebol csak o tud kimaszni. Azota megvaltozott a kapcsolatunk, hetente beszelunk a neten, amikor otthonvagyunk akkor kellemesen el tudunk beszelgetni. Olyan nagy a kulonbseg hogy meg gyerekkoromban sem tudtam vele normalisan beszelgetni. Szoval en nagyon orulok ennek a nagy valtozasnak. Egyebkent soha nem derult ki hogy miert...

A ti topikotok segitett nekem megrteni hogy O min ment/megy keresztul. Milyen erzesek kavarogtak benne, amikhez en nem tudtam ertelmeset szolni. Es most igy visszagondolva en is elkovettem nehany oriasi hibat. Talan meg azt is mondtam neki hogy majd lesz masik. :x Most mar tudom hogy ez milyen rosszul esett neki. Most voltunk otthon megint egy honapja es vegre tudtam vele az Angyalkairol beszelgetni. Mert toletek a hosszu honapok olvasgatasa alatt megtanultam hogy mit erezhet.
zsuzsi_1975

Bea, a nagyfiad viseledesevel kapcsolatban szeretnem elmeselni a sogornom nagyfiat. Hatha segit.
A sogornom nagyfia es nagyobbik lanya az elso hazassagabol szuletett. Azota sogornom ujra hazasodott lett meg 4 gyerekuk, ketto sajat a mostani ferjevel es kettot orokbefogadtak kinabol.Szoval a nagyfiu mar 16 eves koratol elkezdett kilengeni. Hozzateszem a csalad normalis, jolnevelt gyerekek, kereszteny templombajarok. Ami kell minden megvan egy boldog elethez. Szoval a nagyfiu mar 16 eves koratol elkezdett kilengeni. A problemak fokozodtak, majd egyszer egy zuros haverjaval elterveztek hogy betornek a magan kozepsulijukba es elviszik a penzt a kasszabol. A sogornom szerencsere aznap nem engedte el ot otthonrol de a masik gyerek ennek ellenere betort a sogornom fia altal elokeszitett hatizsakkal. Rendorsegre kerult az ugy stb stb, ejszaka az elozetesben, eliteltek, de mivel kiskoru volt igy az egesz eletere nem nyomott belyeget az egesz ugy. Aztan utana, mert ez meg nem volt eleg, mariuanat kezdett el noveszteni a szobajaban, amikor is kozoltek vele hogy eleg es kozoltek vele hogy koltozzon el. Addigra mar otthagyta a kozepsulit is. Most 21eves, es vegre benott a feje lagya. Befejezte a kozepiskolat es Fosulin masodeves, kituno eredmenyekkel. A baratnoje akivel mar evek ota egyutt jarnak kitartott mellette, sot ugy nez ki lesznek jovobeli tervek is. Amikor hazajar a srac kedves normalis es koze sincs a 3 evvel ezelotti onmagahoz.
A nagyfiadnak meg fog jonni az esze. Tamogassatok a normalis utra teresben, de hagyni kell hogy kiduhondje magat. Tudom nehez latni azt hogy a sajat gyereked eltavolodik. De vissza fog jonni. Kitartas! es egy nagy virtualis olelest kuldok neked.

Leda, az eddigi soraidbol ugy kb sejtem hogy merre elhettek. Ha van kedved csatlakozni egy olyan csapathoz ahol hasonlo problemakkal kuzdo anyukak vannak akkor szivesen elkuldom priviben a weboldal es a topik cimet. Mi foleg a mindennapjainkat targyaljuk meg. Ki hogy elte/eli meg a kulturak kozotti kulonbsegeket, a csalad hianyat, az otthoni latogatasokat, stb. Egyebkent ertem hogy honnan fakad az a kivansagod hogy ne deruljon ki tul sok informacio rolatok. Ez valahogy egy kulturalis sajatossag itt, amivel foleg itt talalkoztam.

Kozottunk is vannak akik elvesztettek a babat. Sot most eszembe jutott hogy iranyitottam en is ide valakit tolunk, aki a 40ik hetre szulte meg a halott babajat. Azota napra pontosan egy evvel kesobb o ujra kisfiunak adott eletet es azota nagyon boldogok. De micsoda poklon mentek ok is keresztul.
zsuzsi_1975

Kisanya
Szeretnelek titeket megkerni hogy vegyetek fel Kisanyaval vagy a csaladjaval a kapcsolatot valahogy.
Van egy rossz erzesem amit meg kell osszak veletek.
Emlekszem az utolso hozzaszolasara, valamikor karacsony utan. Epp akkor kapta meg a jogositvanyat (bar errol meg nem volt meg a rendes kartyaja), anyukajatol autot kapott. Azt mondta hogy anyukajat valahova el kell szallitania, es hogy vigye e vagy sem mert a jogsi kartyaja meg nincs meg, de anyukaja hajthatatlan es menni kellene. Ra pont egy ket napra a neten hallgattam a Juventus radiot, es a reggel 7 orasi (de az is lehet hogy a keso delutani) hirekben ovalstak be a baleseteket ami az utakon tortent. Volt benne egy hir egy balesetrol aki friss jogsival karambolozott, pont kb azon a napon amikor Kisanyanak kellett az anyukajat vinnie. Arra mar nem emlekszem hogy mi lett az autoban levokkel. De csak remelni tudom hogy nem o volt e esetleg, hiszen azota nem jelentkezett.

A nyilt vagy zart topik letrejotterol mar mindenki elmondta a velemenyet. A dontesert nem irigyellek Tunci, mert nagyon nehez. Ahol en szoktam irni olvasni, ott csak nyilt topikok vannak. Moderalasra, hsz torlesre csak a fomoderatoroknak van. A mi topikunkon is van egy ket ember, foleg egy, akit egy egy orult megtalal kb 3-6 havonta. Kiszitkozodja magat kb egy hetvege alatt aztan eltunik megint 3-6 honapra. Mi tudjuk hogy az akit a nevtelen pocskondiazik az egy ertekes ember es fel sem vesszuk mar ezeket a hsz-eket. Aztan a modikkal ki is toroltetjuk ezeket a hsz-eket. Ez minden nyilt forumon elofordul. Azzal is tsztaban vagyunk hogy rengetegen olvassak a topikot rajtunk kivul is akik soha hozza sem szolnak, de kovetik az eletunket, kb ugy mintha egy sorozat menne a tvben. Kb mint en is olvastalak itt titeket, es meg rajtam kivul sokan masok.

Remelem a soraimmal nem zaklattam fel senkit.

Legyetek jok.

Zsuzsi
zsuzsi_1975

Kedves Tünci!

Niki mind a 9 kiló 20 dekájával köszönti tiszteletbeli fogadott Anyukáját Anyák napján! Sajnálja, hogy beledugta az ujját a nyomtatóba, ami emiatt belegyűrte a papírt.

Pusz
bende

Szia Zsuzsi!

Kedves a hozzàszolàsod ès rà is vilàgitottàl a topik lètezèsènek fontossàgàra is rendesen! :wink:

Kisanyàval kapcsolatban remèlem nem igazolodnak be a feltevèsek!!!
Az utàn,hogy ma bele olvastam Timesz törtènetébe ma ,elèggè rosszul èrintene mèg 1 ilyen rossz hir!!!
Vendég

Lànyok van valaki rajtam kivül?? :roll:
Vendég

Hasli én itt vagyok,még mindig visszaolvasok,és sírok,azon amiket olvasok és azon is ahogy szóltok hozzám,segíteni próbáltok.....
Ez ma egy ilyen nap........de jó is,mert rádöbbent,hogy mennyi jó ember van, akik próbálnak másokon segíteni.
beátab

Zsuzsi

Üdvözöllek téged. Hát én nem gondolnám, hogy az Kisanya lenne, mert azért iwiwen én megszoktam nézni, és azóta kerültek fel neki újabb képek és videót is tett fel. És persze igaz nem mostanában, de áprilisban is látogatta az iwiwjét.

Kép

Kép
melcsike70

És nagyon köszönöm a kedves,bátorító szavakat mindenkinek!!!!!!!!
Asszem,dehogy akarok én innen elmenni,szükségem van Rátok!!!!!!!!
beátab

Zsuzsi privit küldtem, remélem megkaptad..

Hasli neked is megy a privi..

Minenkinek szép nyugodalmas estét kívánok!

Kép
leda2002

Melcsike,
tudod en nem szoktam az o iwiwes lapjat nezegetni, es igy nem tutom hogy volt e neki uj kep fent vagy sem.
En csak arra emlekszem hogy irta hogy majd jon es mesel sokat, csak akkor be volt havazva teljesen es a kocsi meg a gyerekek meg a suli, meg ez meg az. Csak a radios hir dobbentett meg, es igazabol azota sem tudok nem gondolni ra. Egyebkent a stilusat en nagyon szerettem, hianyzik a topikrol.

A kislanyodra, Barcira pedig legyel nagyon buszke. Nem dicsekves ez csak egy oszinte ember orome.
Akinek meg nem tetszik es ezert bantani mer (vagy eppen mas miatt) nezzen a sajat eletebe es halgasson.

Hasli, koszonom a kedves fogadtatast toled is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi_1975 2009.05.03 21:45-kor.
zsuzsi_1975

Zsuzsi, üdv itt, örülök, hogy ha csak egy picit is, de segíteni tudtunk abban, hogy jobb legyen a kapcsolatod a nővéreddel.

Én is azt akartam írni Kisanyával kapcsolatban, amit Melcsike is írt, hogy ő látta nemrég az iwiw-en "ténykedni" és mi is abban maradtunk, hogy bár nagyon hiányoljuk, tiszteletben tartjuk azt, hogy távol akar maradni a topiktól. (Bár azt nem tudjuk miért.)

Szóval Kisanya, ha esetleg olvasol még minket, hiányzol ám nekünk, és reméljük, hogy minden ok.

Lánykák, jóccakát kívánni jöttem most csak, fájdogál a fejem is, úgyhogy mielőbb bevágom szerintem a szunyát.

Bea, kitartás

Lyly, apuddal ne foglalkozz, szerintem csak okot keresett rá, hogy hallja a hangod, és már megszokásból bunkózik :cry: (bocs, hogy ilyet írok)
Vendég

Segitsèg!!!! :oops: :oops: :oops: chillis ujjal megdörzsöltem a szemem!!!
Mostmàr làtok ,de nagyon èrzem mèg most is... :( :)

Elkezdtem a kèpeimet feltöltögetni ,de olyan szèp volt ma itt,hogy muszàly volt egyszerüen a teraszra költöznöm.Teljesen tiszta volt az idö ès gyönyörüek voltak a hegyek is...-ja ès kaptam 1 elle-t otthonrol ès faltam a magyar szavakat! :wink: :oops:
Hàt Leda èn ,csak 1000km-re vagyok ès igy is meg vagyok "veszve" a honvàgytol...-neked meg több ezer km-el több...-nem irigyellek!!! :wink:
Ma egèsznap otthon jàrt az eszem,hiànyoznak màr.

Kèpzeljètek idiota apos ma egèsz nap idegen pici gyerekeket mutogatot a pàromnak a lap t-jèn aztàn meg 1 csinos anyàrol papolt neki.Èn kb 1m-re pont ide irogattam...-ès ez az idiota nem vette èszre magàt,pedig tudja ,hogy terhes voltam,kint van Ameli ultrahangos kèpe a kis faliujsàgomon a konyhàban!Ö mègsem kapcsol,mèg a sajàt eggyetlenfiàt se kèrdezte soha ,hogy mi törtènt! :evil:
Vendég

Est!
Bea, nagyfiad esetéhez nem tudok hozzá szólni, dea többiek olyan jókat írtak, és én is biztos vagyok benne, hogy átmeneti nála ez a dolog. Kitartást, amíg "észhez tér" a fiatalember... :) Szerintem is csak idő kérdése.
Hasli, apósod nemsemmi... :twisted:
Most szépen el is felejtettem, mit akartam még...

been

Lyly làtom a te apukàd is csak papiron az!Az enyèm is a pàromè is ...-sajnos nèha "osztodàssal szaporodnak ezek az idiota èlet ciklusok nàluk". :(

Meli te pedig legyèl ,csak nyugodtan büszke Barcira!Joggal vagy az! :wink:

Boboka a fejfàjàs mondjon le!!! :wink: Neked pedig jo èjt ,ès a pocid nem zavar senkit....-sööööt!!!!!Igaz lànyok????!!!!!! :wink:
Vendég

Hasli hát apósod tényleg gyagyás,már boccs.... :oops:
De miért tesz ilyent veled?Miért vagytok haragban?(bocsi,ha irtad már)

Melcsike te csak ird meg nekünk nyugodtan,hogy mi
történik Barcival.MI itt együtt örülünk veled!

Fruzsi már nagyban jár,állandóan figyelni kell,
mert azért még bizonytalan.De ma már ugy mentünk bevásárolni apával,hogy pár lépést tipegett közöttünk!Rohan az idő.........

Kép
Kép
szintus

Szia Been!
Te is itt vagy?Akartam irni,hogy
gyönyörű szemei vannak Ármin gyerkőcnek!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Jó estét!

Zsuzsi,szia..

Amit mondtál, huh..mellbevágott..Hogy egy utolsó segélykiáltás volt a topik..Most,ennyi idő után sem vagyok képes visszaolvasni,megpróbáltam, olyan ,mintha leperegne egy pillantás alatt minden újra.Ehhez még soká leszek elég erős..
Most az jár a fejemben, hogy mások is tudták e??hogy az volt.Egy kétségbeesett segélykérés.Mert amikor egyedül maradtam, napokig, talán hetekig nem láttam más elviselhető utat.Tagadjam e?Előttetek kár lenne.Gondoltam az öngyilkosságra sokszor.Visszatartott a Lányom!Hogy esély legyen újra látni Őt, az Égben.CSak akkor lehetünk együtt újra, ha Istenre bízom mennyi időt szánt nekem.Néha imádkoztam vmi szörnyű betegségért, ami hamar elvisz.
Még senki sem volt elég bátor hogy kimondja.Köszönöm hogy megtetted, mert néha hazudtam magamnak, hogy erősebb vagyok, mint valójában.S,ha nem mutatná meg vki a korlátaimat, talán átlépném őket.

Amit a testvéred átélt a legszörnyűbb rémálmom.Az, hogy élni tudott tovább azt jelenti ,hogy valahol legbelül mindig élt benne a remény..ahogy bennünk is..csak néha alig pislákol a fénye és alig látjuk..

Singer Magdival kapcsoltaban..olyan sokszor jutott eszembe, hogy mennyien olvasnak minket, s nincs köztük egy pszichológus, aki támogatna minket..Most pedig mosolygok, s azt mondom:Vajon segythetett volna ennél többet?Időnként emberfelettinek éreztem a támogatást itt...

KépKépKép
tünci28

Szia Szinti! :wink:

Tudod az igazsàg,hogy ö 2 dolog miatt utàl engem (persze ezt tagadja ,meg hizeleg stb...)
Az eggyik az ,hogy anyukàm fèl cigàny,amiröl egyrèszt nem tehet,màsrèsz ritka becsületes ès tiszteletre mèlto asszony!(persze èn elfogult vagyok!)
A màsik meg ,hogy nem magas szintü szellemi foglalkozàsom van az ö fiàval ellentètben!
Vendég

Szia Tünci!

Nagyon erös vagy ès sajnos az embereket mikor tragèdia èri mindig megkörnyèkezik az èlni nem akaràs gondolatai... :(
Làtod te akkor bölcsen döntöttèl ès nagyon jol döntöttèl!
Tudod mèlyen belegondolva te vagy itt a fö pszihologusunk,ha te nem nyitod meg ezt a topikot,ma nem tartunk itt,ès ezèrt hàlàsak vagyunk!
Vendég

Na most meg eltüntök!?! hmmmm :?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?