Új privát üzeneted érkezett!

Amadea, a két melled oldalán mondod? Nekem olyan mindig is volt...

Tehát akkor 1 hét múlva kezdjük a teát! :)
Nem is tudom pontosan, hogy ha nekem császár lesz kell - e, de inkább iszom, baj nem lehet belőle, és még megfordulhat.

Amadea, nincs valami tipped Bentának? Mivel kérhetné a császárt?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Benta!
Nyugi, nyugi!!! Szerintem meg tudjátok beszélni a dokival a dolgot. 3. gyerkőcnél a farosság társjavallat császárra, biztos ki tudtok találni mellé még valami indokot (ilyen például a nagy BPD)! A prof úgyse fog ott állni melletted....
Amúgy nagyon megértelek, én se vállalnék be egy a faros szülést...

Én holnap mosok-vasalok.....rám jött a fészekrakás (jobb későn, mint soha)....

És bocsi a szófosásért, ez van, ha 1 napig nem jutok babanet közelbe :oops: :D

KépKép
amadea

:) Amadea, nálam is ez van! Szófosás.
Egyébként a holnapi napom nekem is hasonló lesz: nekem már csak a babaruhák vannak hátra. A pelenkákat, ágyneműket, takarókat, kifogókat már átmostam, kivasaltam.

Szép idő is lesz, remélhetőleg gyorsan meg is száradnak!

Egyébként most olvasgattam én is a faros szülésről, és hát tényleg rizikós a dolog. Mondjuk anyukám engem kb. 2-3 óra alatt megszült - már tolófájásai voltak, mire a kórházba ért. A tesómmal is kb. ugyan ez volt, szóval ő a jó ellenpélda...de most olvastam olyanokat, ahol persze a vége rendben lett, de azért voltak komplikációk, illetve sérülések a babán...
Nekem most nincs min gondolkodnom...de ha a 2. lenne, úgy érezem nagy bajban lennék - mit is válasszak.. és igaza van Bentának az ember a babáját nem kockáztatja.
Ráadásul ami a legrosszabb, hogy a dokiknak nincs tapasztalata, mert ma már rutin a farosoknál a császár...így még jobban fél az ember.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Manó, kíváncsi vagyok neked mi volt a dokinál. Addig is jó hétvégét.

Benta, örülök, hogy jól sikerült az anyák napja, biztos nagyon aranyosak voltak a gyerekek. Olyan hihetetlen, hogy nemrég még én mondtam a verset anyukámnak, és most nemsokára nekem fogják mondani.

Amadea, köszi a bíztatást. A súlyom miatt nem aggódom, gondoltam, hogy sok lesz, de ennyi??? (mostanában kicsit sok az édesség, pl. a mai rossz kedvemre is jó hatással volt a négercsók)
Nagyon csinos vagy!!! Nekem nem tűnik nagyon lentinek a pocid, de nem is igazán értek hozzá.

Lys, neked mi volt a dokinál? Hogy állsz?

Anuk, az én párom is már előre izgul, hogy nem fog tudni segíteni nekem. Valamelyik nap mondtam neki, hogy venni kellene valami kaját a kórházi táskámba neki, mire közölte, hogy úgyse tud enni, ha ideges. Tényleg, ti milyen harapni valót visztek apának?
Anyósod: brrrrrrrrr

Csillag, nagyon csini vagy! Írok privit.

Még nekem is vennem kell pelust. Textilt, Miskolcon a Gálában fogok venni, 200Ft db-ja. Nem tudom máshol van-e ilyen.
Meg kell még újszülött, azt egy Liberót veszek, meg van egy fél csomag DM-es. Egyébként ahány emberrel beszélek, mindenkinek más pelenka jön be. Itt Miskolcon van pelenkafutár, azt is ki akarom próbálni. 50db-os kezdőcsomagot lehet tőlük kérni, többféle pelenkával, ingyen kiszállítják. Esetleg nézzétek meg felétek van-e.
www.pelenkafutar.hu

Heni, jó, hogy végre sikerült elintézni az okmányirodát. Hát igen, a hivatalokban sok mindent megengednek maguknak.

Tegnap elmentem húst venni. Nagyon kedves volt az eladó hölgy, szólt a pénztárosnak,hogy az enyémet blokkolja először. Persze az előttem álló két vevőnek nem nagyon tetszett.
Utána voltam a homeós gyógyszertárban, kaptam én is lábdagadásra bogyót.Natrium sulphuricum D6 a neve. Már érzem is,hogy jobb. Heni, neked valami más volt ugye?

Dokinál ma még annyi volt, hogy becsült súlyt, kb. 1850-1900g, ami pont megfelel a korának, szerencsére nem jósolja nagy babának. A lepény első fokban érett. Két hét múlva kell mennem megint. UH, és méhszájvizsgálat lesz. Akkor már jó lenne váltani pár szót a szülésről is. Remélem pocok addig megfordul. (tudom,hogy még van bőven ideje, csak már nem gondoltam,hogy vissza fog fordulni )

Nem hiszem el…. A szomszéd most kezd fúrni. (19:08 van)

A BN már megint szivat, most meg nem tudom bemásolni, amit írtam.

Zsu

Kép
bvigh

Hurrá, elküldte!

Tabati, úgy látom egyről beszélünk. (pelenka)

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Nem, mert közben én javítottam a linket, de azt is ismerem amit te írtál, azért is írtam első körben azt, de eszembe jutott, hogy nem azt akartam... :oops:

Kép
Kép
tabati

Na, utánaolvastam a nagykönyvben:
Császármetszés fartartás esetén:

@abszolút indikáció: -lábtartás
-térdtartás

@társjavallatot képez:
egyszerű fartartás+bármilyen társjavallat=császármetszés!!!!
társjavallatok: -koraszülés, 1500g alatti magzat
-3500g-nál nagyobb becsült súly!!!!!
-10 cm-nél nagyobb BPD !!!
-koponya deflexiója (nem hajtja előre a fejét)
-téraránytalanság gyanúja a medence mérete és a magzat feje között (na ez az, amit mindenre rá lehet húzni)
-elhúzódó tágulási szak (doki ítéli meg)
-idő előtti burokrepedés (ha hamarabb folyik el a magzatvíz, mint ahogy fájások lennének)
-ha a baba meddőség után fogant
-fájásgyengeség
-rossz flow
-előzetes császármetszés
-túlérett lepény
-anyai betegség
-ha az orvosnak nincs gyakorlata medencevégű szülés vezetésében

Benta!
Nincs szemész ismerősöd?

Tabati!
Szerintem is hülyeség centrifuga nélkül mosógépet gyártani :?

Noémi!
Elöl fér be a kezem....eddig nem fért be....

KépKép
amadea

Tabati! Köszönöm, de... :evil: az aláíráshoz kell beilleszteni?
mukkancs

Mukkancs!

Igen, oda, s akkor többé nincs is vele gondod, mozog magától! :wink:

Kép
Kép
tabati

Amadea...talán értem. :?
Tehát akkor mondjuk odarakom a tenyerem hüvelyk újjal felfelé a két mellem közé - tehát a középső melltartópánt alá - , és akkor neked a kisújjadnál kezdődik a méhed?

Ha igen, akkor nekem még durván fent van, mert kb. a hüvelyk újjamnál kezdődik a méhem. :):)

Vagy a melled külső részéhez teszed?

Zsu, ez a pelenkafutáros oldal: az újszülött pelus szerintem drága. Én babylove-ot és Huggies-t is vettem és még Liberót szeretnék 1 csomaggal. Kb. 35 Ft/db volt. Itt 40-ért adják.
A midit még nem jegyeztem meg...mármint hogy mennyi a boltban.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!

Első verzió :wink:

KépKép
amadea

SIKERÜLT!!!!!!!!!! :D
Köszönöm!!!!

Kép

Kép
mukkancs

Tabati, szerintem nem olcsóbb az az oldal, amit felraktál.
Én tena extrát vettem - 30 db-os, 1100 Ft volt. Így 36,7 Ft/db az ára.
Itt a Berbero extra betét 929 Ft - 24 db-os, így 38,7 Ft/db

A nedvszívó képessége ugyan annyi!

Benta, szerintem simán kérhetnéd a császárt! Amadea leírásából biztos vagyok benne, többet is rád tudnak fogni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

hú...Amadea most tátva maradt a szám...
Hát akkor semmi reményem, hogy Áron korábban jön! :)
Pedig már úgy várom!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!
Nekem 2 éjszaka alatt "ment le"...remélem jobban nem fog, mert akkor már kipottyan :D

KépKép
amadea

Benta, nem értem, Nálatok miért állnak így hozzá... miért egyértelmű, hogy a 3. szülésed is simán lemehet egy farfekvésű babánál? Megértem, hogy aggódsz... de azért reménykedjünk még abban, hogy holnap az orvos mást fog mondani, vagy legalább meg tudod beszélni vele. Írd majd, hogy mit mondott...

Noémi, én is várom már Benit, de azért adhat még egy kicsi időt nekem... valahogy egyáltalán nem érzem úgy, hogy mindennel készen vagyok.

Zsu, nekem a Natrium Chloratum 9 CH-t adták, ami elfogyott, így ma megint be van durranva a lábam, és csak hétfőn lesz. Hát, kíváncsi leszek, hogy mi lesz addig... :(

Timi, régen láttalak már! :) Rendben vagy?

Evicuska, Poker, szerencsére vannak infóim a kórházból megint, megy majd a privi.

Ja, és egy jó hír: az ikres bnőm, akiről a múltkor meséltem, tegnap hazavihette a fiúkat a kórházból, és kiderült, hogy azért nem szülhetett az orvosánál, mert mentővel ment a kórházba, az viszont a területileg illetékes kórházba szállította, ugyanis az ő kórházában sem fogadták őt a 35. hét előtt. Hát, velem ez már nem fordulhat elő, mint ahogyan Noémivel sem. :)

Heni

Kép
szheni

:) Igen Heni, emiatt én is ma nagyon boldog vagyok! :)

Én valahogy úgy érzem készen vagyok! Fizikailag is készen állok, és lelkileg is! :)
Áront már minden szinte tökéletesen várja, ami pedig még egyenlőre nincs meg - fényáteresztő függöny - az nem hiszem, hogy zavarni fogja. Ennek ellenére úgy érzem még van pár hét hátra...de remélem minél előbb velünk lesz! :)

Amadea, akkor nekem is van remény, hogy nem maradok így 2in1. :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Amadea, Noémi,

köszönöm az együttérzést és az ötleteket! A szemem is határeset, bár a vizsgálat alapján szülhetek simán, de -8 a dioptriám. Nekem is van B/C/D tervem, ha nem megy az egyenes út, de jobb lenne, ha nem kéne trükközni. Azt hiszem, ebben is figyelembe vehetnék az egyén felelősségteljes döntését.

Jó éjt mindenkinek!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Benta: ez az Imre átka- azt mondják, hogy nagyon természetes szülés pártiak a dokik…

Noémi: érdekes, én ma reggel láttalak jógán és egyáltalán nem tűntél TonnaDonnának. :)

Amadea: nagyon csini a pocakfotód!!!
Szerencsére nem óriásbébi, de azért oda kell fiyelni sajnos :cry:
Ma eléggé ki is borultam- éhes voltam... Mindegy, már nincs sok hátra. :)
A múltkor mikor taliztam a bábával a szülőszoba előtt, nekem is pánikhangulatom volt…
A „Hot”magazin hátoldalán volt, be is szkenneltem Neked:

Kép MiniMosógép

Lys: mintha a jógatanár említette volna ezt a Raffait, és azt mondta, hogy érdemes megvenni a könyvét, de előadásra elmenni nem, mert ahogy mondtad- pénz szaga van a dolognak…

Anuk: tuti, hogy már most megérzik a babók az időjárást, ugyanis Adél a meleget nem szereti, barátnőm kisfia pedig az esőt. :)

Süni: én egy gyermektelen barátnőmtől kaptam meg, hogy szerinte átestem a ló túloldalára. Mondtam neki, hogy ok, akkor segítsen, mit húzzak ki a listámból? A kiságyat? Légzésfigyelőt? Matracot, ágyneműt, ruhákat, pelenkázót, törölközőket, pelenkát, babakocsit? Mert mást nem nagyon vettünk- veszünk. :)
Én az ilyen „hápikacsa” beszédre csak azt tudom mondani, hogy akkor ne használjon az illető mikrót vagy automata mosógépet, mert a kőkorszakban nem volt és megvoltak nélküle az emberek…

Hugom kiszúrta, hogy a Rossmann- ban tök olcsón lehet kapni gipszet, amivel mintát vehetünk a baba lábáról- kezéről. Tuti venni fogok!! :)

Csillag: nem vagy semmi, hogy ennyi vizsgát letettél! Stramm csaj vagy!
Tök jó ez a kép- olyan, mintha gyakorolnátok a szülésre- férjed hátulról tart. :D

Mukkancs: szerintem a babaoutlet drága… Én a BabyFun- ban és az AstiKids- ben vásároltam be, egész tűrhető áraik vannak! A BabyFunk diszkont, szerintem sokkal olcsóbb, mint bármi.

Heni: örülök, hogy hasznát veszed a cuccnak! :)
A múltkori leveledre pedig "íródik" a válasz...

Zsu: sajnálom, hogy bébi átfordult, de ha megnyugszol és elbeszélgetsz vele, biztos hallgatni fog rád és visszafordul. Az anyagiakhoz no comment… teljes gáz majdnem minden munkáltató. :?

Tabati: hol vetted a gatyókat?? Idevele az infóval! LégysziLégyszi!! :D

Kép
tökmag79

Sziasztok!
Csak gyorsan helyzetjelentek,mert teljesen hulladék vagyok.
Én ma voltam dokinál, ctg okés,baba már befordulva,doki szerint nagyon lent van a koponya, és ráadásnak egy ujjnyira nyitva vagyok.... :roll:

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Hűha, látom melegszik levegő, ha még nem is izzik...teljesen rá vagyunk már a szülésre kattanva, persze én is.
Figyelem én is a mell és has közti távolságot - nekem erősen kajafüggő. Épp teganp mutattam a páromnak: vacsi előtt van egy csomó hely, vacsi után meg a cicim teljesen ráfekszik a hasamra és ott izzad a bőröm :roll:

Nekem a hasam alja gyanús, már szinte csak terpeszben tudok ülni, a hasam szinte a combomon ül. Egy a lényeg, nem férek a pocimtól, sehogy. Én mindenképp csak júniusban szeretnék szülni, remélem kihúzom.

Az arcom viszont csupa szeplő meg pattanásféle lett - pedig egyik se volt előtte jellemző rám, remélem nem maradok ilyen pöttyös, semmi kedvem életem hátralévő napjait alapozóval indítani - eddig se nagyon bírtam a sminket.

Engem is bosszantott ez a babanet, míg nem ment. Már azt hittem, megszűnt, vagy törlődött minden.
Kedves Benta, remélem sikerül jobb belátásra bírni a dokidat - nem hiányzik most a stressz senkinek, ez a majd meglátjuk nem igazán megnyugtató. Szorítunk, ha úgy érzed, a császár jobb nektek!
Bvigh, fel a fejjel! Gyere babanetezni, ha rossz a kedved (és működik)
Noémi, még neked ezután jönnek vizsgák? Hány? Nagyon gáz vagy azért a könnyebbeket hagytad a végére?
Csillag, nagyon ügyes voltál, ennyi minden vizsgát felhalmoztál és meg is csináltad! Szép a lakásotok, jó nagy a belmagasság, tetszik! Ja, és a pocakos is jól mutat benne
:P

Nálunk ma betörő járt! Egy háromszintes sorházban lakunk anyósékkal. Épp a földszinten mosogattam, mikor anyós hazaérkezett. Váltottunk pár szót, ő kiment ruhát teregetni, én meg felbattyogtam a másodikra. Még le sem ültem, már kiabált, hogy ellopták a pénztárcáját!!! Volt vagy 10 mp míg vaki besurrant, elemelte a bukszát aztán huss. Apósom épp állt be a garázsba, uzsgyi a tolvaj után, a torkának esett, mire az ijedten visszaadta a bukszát és könyörgött, ne szóljanak a rendőrnek. (a jelenet vicces lehetett, apósom kb. Danny De Vito testalkatú, de azért jó nagy a szája) Kicsit azért félek, még jó hogy nem voltam a konyhában, ott f...stam volna össze magam!!

Egyszer már volt szó a rács és matrac közé helyezendő farostlemezről - végülis mire jutottatok? kell-e az Angelcare miatt?

Másik kérdés: errefelé az dívik, hogy az újszülött ilyen mózeskosár félében alszik a kiságy helyett az elején. Azt tudom, hogy szeretik a szűk teret, erre a 140x70-es kiságyunk nem a legjobb. Mivel lehet "szűkíteni" a teret? Illetve hogyan? Gondolom nem jó plüssállattal körberakni, pláne nyáron. Lehet plüssből ágyrövidítőt kapni, de ez is csak lehúzás, jó drága persze. Nem úgy van, hohy a baba csak 30-40 centire lát az elején? Akkor meg mit számít, mekkora az ágya???Van ötletetek erre?

Mindenkinek szép hosszúhétvégét, jóidőt, pihit!
preta

Szép jó reggelt mindenkinek!

Preta, ez a betörős sztori elég ijesztően hangzik... fényes nappal... azért vicces lehetett, ahogyan a betörő betojt apósodtól, bár én a helyében azért lehet, hogy hívtam volna a rendőrséget, hogy egy életre elmenjen a kedve az ilyesmitől a drágának.

Kiságy: nálunk nem lesz szűkítve semmivel. Nem tudom, mekkora, nem mértem még meg, de normális kiságy nagyságúnak tűnik. Nem is igazán hallottam még erről a megoldásról. Az viszont biztos, hogy a kilátást nem takarom el semmivel a kiságyból.

Banyoszka, wouw! Lehet, hogy beelőzöl mindenkit? Pihenj sokat, és beszéld meg a bébivel, hogy azért egy-két hetet még bírjon ki...

Noémi, érdekes ez az érzés... még az önkormányzathoz kell bemennem a házassági anyakönyvi kivonat 300 napnál nem régebbi példányáért, és elvileg én is elkészültem, a lakás majdnem rendben van, csak a napi teendők vannak, és még egy utsó nagytakarítást akartam csinálni, (ami így a festés után talán nem is kellene), de igazából én örökké pörögtem. Lelkileg én is felkészültem egy babára... csak túl sokat vagyok egyedül mostanában ahhoz, hogy hülyeségeken gondolkozzak, olyan fölösleges dolgokon, amikkel nem kellene elrontanom az utolsó heteket... és talán ezért érzem úgy egy kicsit, hogy ha "lekötném" magam vmivel, sokkal jobban érezném magam. Ma negyed 3-tól fent vagyok, egyszerűen csak pörög az agyam... nem tudom eldönteni, hogy felkeljek-e az ágyból vagy sem, tényleg szinte megerőszakolom magam, hogy aludni kellene még,mert napközben nem tudok, hiába próbálok... Mindegy, legfeljebb megint csilli-villi lesz a ház. :)

Mit terveztetek a hétvégére? Remélem, mindenkinek jól telik majd és az idő is szép lesz, hogy kimozduljatok!

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt!

Tökmag, nagyon kedves vagy - de én látom hova jött fel az a tizenvalahány kg. (nem tudom pontosan, mert 2 hete álltam rá a mérlegre, de nem is nagyon áll szándékomban :) )
Kipróbáltam a krémet, tök jó, csak nekem nehezen szívja be a bőröm, de legalább így tuti hatásos!

Petra, lehet, hogy Te indítod majd a sort?
Ezt a szűkítést nekem is mondta a védőnő. Azt mondja, hogy a babák, mivel megszokták a kis helyet, nem érzik jól magukat, ha olyan nagy helyük van, amekkora egy kiságy. Ezért azt javasolta, hogy a szoptatóspárnát tegyem e a kiságyba - U alakba - és úgy fektessem be a babát. Nem a látás, hanem az érzés miatt.
Én még nem tudom, fogom-e alkalmazni...

Az Angelcare alá végül mi is vágattunk egy 4 mm vastag lapot, mivel a használati útmutatóban azt írták, hogy teljesen sík felületre kell rakni. Nem értem, mert a lapok elég vastagok, nem tudna leborulni, de inkább levágattuk mi is, minthogy téves riasztásaink legyenek.

Heni, igen érdekes érzés. Tegnap gondoltam arra elég sokat, hogy most már tényleg nagyon gyorsan itt lesz velünk Áron. A mi kis kettősünkből hármas - igazi család - lesz. Itt lesz ő, akit majd megismerünk, a családunk része lesz! Olyan furcsa, új, de teljesen természetes érzés is egyben! Már nagyon-nagyon várom!
Persze, ha esetleg befordulna a kicsikém, még nagyon szívesen várok!

Én olvastam Raffai könyvét. Lelki köldökzsinór a könyve. Nekem nagyon tetszett. A dokik egyikéhez sem mentem el, mert gondolom 5-6 ezret elkérnek egy alkalomért, és hetente kell menni. Saját tapasztalatból azonban tudom, hogy ezeket a lelki állapotokat megélni sokkal könnyebb egy vezető segítségével mint egyedül.
Ennek ellenére én is próbálkozom, egyszer - kétszer már sikerül is, de itthon nehéz olyan körülményeket teremteni, semmi ne vonja el a figyelmem - gondolatok sem.

Ami a hétvégét illeti: én ma megyek át anyukámhoz, ültetgetünk a kertben, holnap babázunk, vasárnap meg anyák napja!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Szép jó reggelt Lányok!

Jóóóó sok olvasnivaló van megint, hogy pár napig nem jöttem :) A munkahely kikészít, még jövőhéten is mennem kell valószínű két napot (remélem csak kettőt...) :(

Ácica, Amadea, Noémi, Csillagtáncos nagyon szép a pocakfotótok :) Noémi, a kiegészítők is nagyon tetszenek, a macis képkeret a kedvencem :)

Mormota: ne törődj vele, hogy ki mit mond, hogy abbahagyod a munkát! Sokat dolgoztál és tanultál a nyolc hónap alatt, és bizony kell ez a pár hét felkészülni a kisbabád fogadására :) Nekem is volt, aki megjegyezte, hogy bezzeg az ő idejében (imádom az így kezdődő mondatokat...) nem volt szokás szülés előtt otthon maradni. Erre csak azt tudom mondani, hogy emlékszem, abban az időben húsz ember csinálta három munkáját és nem fordítva, mint most :D Szóval jó pihenést és készülődést mostantól Neked :)

Benta: nagyon nem hangzik jól ez a faros szülés! Remélem meg tudod beszélni a dokiddal,hogy ne ragaszkodjanak ennyire hozzá!

Heni: de jó, hogy ikres barátnőddel minden rendben van és végre hazamehettek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.08 07:21-kor.
magdii

Lányok, Beni ma úgy döntött, hogy inkább a gyomrom alatt, de még a köldököm fölött, előre bújik ki... nem férek hozzá a klaviatúrához rendesen, viszont egy poharat simán rá tudnék állítani a hasamra úgy, hogy ülök. :)

Magdi, kitartást a festéshez... estére végeztek vele, és csodaszép lesz minden! :)

Heni

Kép
szheni

Na én visszafeküdtem egy kicsit és most - 1/2 12kor - keltem.
De már túlvagyok a fürdő, WC takarításán, a reggelin, most még berakok egy mosást, és fel is mosom a konyhát...
Tudtam volna még aludni, de hát nem lehet az egész napot azzal tölteni.

Heni ismerős! Nekem Áron buksija illetve talán néha a háta van ott fent! A hasam is kemény, én egy tányért tudok rátenni. :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, ezek szt Te is egyedül vagy... én ma negyed 3-kor ébredtem, és már nem tudtam visszaaludni. Délután átjönnek a bnőmék, akiknél a múltkor a baleset volt, ha minden igaz, grillezni fogunk. A hús már be van pácolva, és a zöldséget is elkészítettem, csak sütni kell, a saláta a hűtőben... Csináltam fokhagymaszószt a húsra, isteni finom lett, mint mindig. Még a teraszt kell lesöpörnöm, de egyelőre nem csinálok semmit, csak ülök felpóckolt lábakkal, mert egyelőre rá sem bírok állni. :( Elfelejtettem, hogy meg kell rendelni a Natrium Chloratumot, így most hétfőig kínlódhatok, mert elfogyott... :?

Heni

Kép
szheni

Heni, köszönöm :) Kész a szoba fele, amikor felkentünk kezdtem rosszul lenni, hogy milyen csúnya, de ahol már megszáradt, szerencsére szép lett :) Mondták a boltban, hogy ne ijedjek meg, amikor felkenjük, sötét lesz, de ennek ellenére nem tudtam nem elborzadni tőle :) Ha kész lesz egyszer, valaha, akkor majd csinálunk képet és teszek fel. Még szeretnék micimacis dolgokat festeni, remélem lesz rá időm, olyan édes képeket szereztem, jó lenne ha sikerülne viszontlátni a falakon :)

Sajnálom a lábdagadást, nekem is szokott, és tényleg szörnyű tud lenni. Remélem a felpócolás segíteni fog!

Noémi, azért Te sem vagy semmi, jó sokat dolgoztál már ma, pedig még csak negyed egy! :)

Nemsokára ebéd, aztán egy kis pihi után folyt.köv. szobafestés :)
magdii

Jaj Heni sajnállak! Nekem szerencsém van egy köpésre itt a homeos patika, mindig minden van készleten - így a szülés utáni cuccokat meg sem veszem, majd Viktor megveszi, és behozza attól függően hogy mi lesz a vége...

Magdii, csak óvatosan mert szerintem Te is olyan vagy mint én a fejeddel többet bírsz, csak a tested már nem!

Képzeljétek megjött a pihenőszék, és a kedves gondnokunk átvette! :) Most hozta át, és össze is raktam! :)
Tök jól néz ki, csak a hangokat nem tudtam kipróbálni mert olyan elem kell hozzá, ami nincs itthon. :( Mindegy, majd holnap veszünk!
Egyébként még valamennyire majd szét is kell szedni, mert még legalább 2 hónapig nem kell, minek kerülgessük - ráadásul porosodik is. Mondjuk a kiságy ágyneműtartója még tök üres, azt néztem ki neki!

Heni jól hangzik az ebéd! Én anyukámnál kajálok: hús leves lesz, utána pedig rántott husi. Nem egy nagy was ist das, de mi ritkán eszünk ilyen hagyományos kaját, így jól fog esni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, most láttam csak, hogy írtad, hétfőn mennél az olajért. Nekem ne vegyél már, aranyos vagy és köszönöm a segítséged, de megjött hozzánk is, amit megrendeltem, és ha nem muszáj, nem terhelnélek vele.
A húsleves és a rántott husi nagyon is jó ebéd. :) Jó, hogy anyukádnál ebédelsz ma... én nagyon szeretek anyuéknál enni, mert mindig egy csomó emlék jut az eszembe a régi családi ebédekről. Imádtam, ha együtt voltunk, és most is szeretem...
Szuper, hogy megjött a szék, és hogy minden klappol vele... az elemet meg holnap is meg tudod venni, így holnapra is lesz egy kis meglepi. :)
Magdi, várom a képet. :wink: De azért ne dolgozd agyon Magad, csak óvatosan!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Benta: Nem semmi, hogy faros és természetesen akarja a doki, mert harmadik. Én sem mernék belevágni. Fennakadhat vagy bármi...

Zsu: reméljük visszafordul!!

Preta: szerencse, hogy elkaptátok a tolvajt!

Banyoszka: hú, ez izgi! De reméljük, azért még benn marad egy pár hétig a csöpp!

Heni: megyek én is! De ennék egy kis grilles husit!!!

Én is egyedül vagyok, apjuk fellépni van, és pár napja alig volt itthon és már nagyon hiányzik, meg holnapra is csinált vmi programot. Elmehetnék barátnőmékhez vagy Ácicához, de megmozdulni még nincs kedvem.

De. hajat vágtam, kicsit pakoltam, aludtam is. Még el vagyok punnyadva. És már du. van:).
Meg dr. House maraton:)
Vendég

Hello csajok,
olyan jó, hogy megértitek és átérzitek a gondomat! A lelkemnek nagyon jólesik!

Ma már jobb a kedv, mert látom kibontakozni az egyéb megoldásokat, szerencsére vannak, de részleteket majd csak később, ha már biztosat tudok.

Ma annyira le vagyok lassulva, kavarognak a gondolataim ezerrel, tök sokára lettem kész a kajával is, máskor fele ennyi idő.

Ma moziba megyünk, holnap meg a Balatonra, rám fér egy kis kikapcs.

Jó pihit mindenkinek!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Noémi!
De jó, hogy végül happy enddel végződött ez a pihiszékes história!

Magdi!
Kitartás a festéshez, a végén biztos nagyon szép lesz!!!Majd tegyél fel képet!

Heni!
Hú, összefutott a nyál a számban :D ! Ma én is egész nap ülve vasaltam, hamar elnehezedik a pocakom. Lábdagadást sajnálom :( !

Preta!
Nem semmi ez a betörős történet :shock:
Kiságyat-ha ragaszkodsz hozzá- szerintem is szopipárnával célszerű szűkíteni. A plüss/plüssállat szerintem nem túl ideális, mert iszonyúan porosodik....

Banyoszka!
Azért maradjatok még pár hétig egyben!!! Én hétfőn megyek ctg-re, nagyon kíváncsi vagyok, méhszájvizsgálat majd csak 2 hét múlva lesz.....(arra is kíváncsi vagyok)

Minimosógépes tippeket nagyon köszönöm, még nem sikerült olyat találni, ami centrifugás, lehet nincs is...

Én ma reggel enyhe mesiszerű görcsökre ébredtem, azóta 1x ismétlődött....vettem be magnéziumot...vajon ezek már jóslófájások?

KépKép
amadea

Sziasztok!

Preta: hú, még jó, hogy nem voltál pont akkor a konyhában…! :shock: Bár aztán egy feldühödött kismamával kikezdeni nem tanácsos… :D

Heni: sajnálom, hogy Miki nagyon sokat dolgozik… Petivel is ugyanez a helyzet- még egy jó hónapig nyomja keményen a melót, hogy utána lazulhasson- bár mondom neki, hogy mire jön a bébi, totál lefárasztja magát… Nekem az a szerencsém, hogy hugom itt lakik jelenleg nálunk és nem vagyok egyedül.
Szerintem Miki díjazná, ha a pocidon vinnél neki egy krigli sört! :lol:

Noémi: mikor bekenem magam a krémmel, legalább húsz percet pucéran flangálok, hogy felszívódjon. :)
Hiába kenem be intenzíven, ennek „száradnia” is kell- de jóóó, majd meglátod! :wink:

Ti fel tudjátok fogni, hogy nemsokára mindig itt lesz velünk a baba? Agyilag próbálom magam felkészíteni, de annyira fura, nem nagyon megy. Pedig már kész a szoba, megvettünk mindent, borzasztóan szeretjük és várjuk- mégis tök fura az egész, mintha nem is velem történne- pedig a pocim is egyre nagyobb. :)

Magdi: mindenképpen tegyél fel majd képet, ha kész a szoba!

Amadea: szerintem jóslófájások- nekem is volt már párszor. Nem túl kellemes érzés...

Kép
tökmag79

Helyzetjelentés, kész a szobafestés :D :D :D Nagyon tetszik, holnap este már lehet a micimackókat festegetem a falra :) Noémi, a végén már csak a fiúk dolgoztak, nem engedték a délutáni műszakot nekem :) Mondtam is, hogy amikor a mi hálószobánkat festettük, kétszer ennyit dolgoztam de fele ennyire fáradtam el...

Tökmag: én ugyanígy vagyok az érzéseimmel. Nagyon várom már a kisfiúnkat, de valahogy annyira hihetetlen,hogy mindez velem / velünk történik... Egyik barátnőm is monda, hogy még fel sem fogta igazán, hogy kisbabám lesz :)

Heni, remélem Nálatok jó idő van, és tudtok grillezni! Itt elég bolondos, hol esik, hol kisüt a nap... Mondjuk itt nem ártana egy jó nagy zuhi, legalább lemosná egy picit az autót :D

Amadea: nekem is voltak már ilyesféle görcseit. Remélem csupán jóslófájások, ha lehet, azért még maradjunk egyben pár hétig :) A szülésfelkészítőn volt szó a jóslófájásokról, ott azt mondták, üljünk langyos vízbe, és ha elmúlik, akkor azok, ha nem, akkor igaziak. Én mondjuk nem csináltam, elmúltak e nélkül is hamar szerencsére.

Benta, jó kikapcsolódást Nektek! Remélem minden úgy alakul a szülésnél, hogy Neked és a kisbabádnak a lehető legjobb legyen!!!
magdii

Sziasztok!

Most értem haza! Fincsi volt a leves és a rántott husi is! Utána lementünk a Daubnerbe fagyizni! :) Pisztáciát és epret ettem tejszínhabbal! :)

Heni, rendben vettem! :) Akkor nem veszek Neked!

Nekem ma reggel nagyon hülye hangulatom volt - olyan márténylegnagyonunomaterhességet hangulat.
Most már jobb. Én sokáig úgy voltam vele, hogy hihetetlen, hogy mindez velem történik, de mostanra valahogyan annyira természetesnek tűnik. Persze furcsa lesz, hogy ott lesz Áron, aki mostantól a család része...de valahogy annyira természetes is!

Egyébként pont a pocakomról jutott ez eszembe: mikor nagyon vágytunk a babára annyira misztikus dolognak tűnt a terhesség - most meg azt érzem, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Azon gondolkodtam pont, hogy ha valaki megkérdezné milyen érzés, hirtelen nem is tudnék mit mondani, mert annyira természetes - magától értetődő...de hát ezért is működik a természet így már évmilliók óta! :)

Kitaláltam, hogy sütök muffint holnapra - úgyhogy el is tűnök egy időre!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Tökmag, ebben tévedsz. :) Nem díjazná a sört... :D Nem iszik ugyanis... meg amúgy sem hiszem, hogy pont egy ilyen bálnával vitetné magának... :):) A munkával kapcsolatban meg ő tudja, mit akar. Már nem érdekel, mennyit van itthon és mennyit nem. Kezdem megszokni, hogy ő is így áll a dolgokhoz... jó volt, hogy itt voltak a barátnőmék délután, tényleg jó volt beszélgetni egy kicsit "titkokról" is vele... :) Viszont egy barátomban megint sikerült csalódnom. Pedig azt hittem, többet nem fog átverni... hogy én milyen naiv vagyok... és piszokul dühös magamra, mert azt hittem, a múltkori után más lesz. De nem. Mindegy, nem is mérgelődöm rajta, nem érdemes...Inkább megyek, megint felpóckolom a lábam, mert már duplabuci mindkettő...

Ja, igen, Noémi, köszönöm a segítséget az olajjal kapcsolatban... ha nekem kellene egy szóval jellemeznem a várandósságot, nekem könnyű dolgom lenne. Én azt mondanám, nekem az életemet adta. :) Sosem gondoltam volna, hogy ez így lesz, de így van... én még mindig élvezem a lábdagadás ellenére. :)

Na, mostmár tényleg megyek, mert sosem múlik el...
Szép estét és jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Heni: az enyém igen, bár néha jobban örülnék ha nem, mint ma is.
tökre hallom a telefonban, h milyen állapotban van, és most aggódok, mert még csak most indultak haza...meghalok itt 10-ig, mire hazaérnek. És ráadásul az a bosszantó, h mehettem volna én is velük, haza (mert a fellépés anyuéknál volt). A gitáros srácnak ment a tesója meg a pasija. Én nem szólt, és ez oan bosszantó, meg nem is így volt megbeszélve, miért nem szólt akkor???

a pocimra én is büszke vagyok, vagyis inkább a benne növekvő életre. Egy teljesen új életet jelent, egy új család születését, egy vágy beteljesülését.

asszem keresek vmi néznivalót a tv-ben, vhogy lefoglalom magam és érjenek haza épségben a fiatalok.
Vendég

Jaj lányok félre ne értsetek!
Nekem is nagyon sokat jelent Áron, ráadásul mi is nagyon sokat - 2 évet vártunk rá.
De ma reggel olyan hangulatban voltam, hogy utálom a testem....ráadásul elég türelmetlen típus vagyok, annyira szeretném már látni!

Megsütöttem a muffint - szedreset - kíváncsi leszek milyen! Nemsokára kihül és letesztelem! Áron nagyon aktív, lehet hogy már ő is szeretné érezné az ízért! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: ilyen nekem is van néha, benézek a tükörbe, és tök furi így pocakkal. És akkor rám tör, h tök béna vagyok+hogy nézek ki. És már szeretnék púp nélküli lenni, ahogy régen voltam. De szerintem ez normális érzés, legalábbis remélem :roll: . :oops: Egyszer fenn, egyszer lenn.

Gyorsan kész lett a muffin!
Vendég

Noémi, egy pillanatra sem gondoltam, hogy Te ne ugyanazt éreznéd, amit pl én, hiszen Te is hasonlókon mentél keresztül Áronért. Ezzel az "utálom magam"-mal nem vagy egyedül. :) Én sem bírok már belenézni a tükörbe... és tudod, mi a legszörnyűbb? Hogy a régi trükkök, amiktől "szebbnek" éreztem magam, már nem nagyon jönnek be. :)
Hű, szedres muffin... :) Esetleg csokidarabokkal? Hát, nem tudom, kora reggel van, de meg tudnék enni most én is egy adag langyos muffint egy pohár hideg kakaóval...:):):)

Puszedli
, ne aggódj a párod miatt. Nem kisfiú már, tudja, mit miért tesz, és ha vezetnie kell, úgysem viheti túlzásba. Az ő hobbijához meg ez hozzá tartozik... azt elhiszem, hogy nem esett jól, hogy nem mehettél vele. Lehet, hogy csak azért nem szólt, mert kímélni akar már Téged ezektől a lármás helyektől, nem? Azért remélem, szerencsésen hazaért... legfeljebb mondd meg neki, hogy ha kímélni akar, akkor inkább vigyen magával, mert úgy kevesebbet aggódsz. :)

Moncsi, Drága, megnyugodtál már? Voltál az orvosnál? Mit mondott? Remélem, csak jó dolgokat.

Heni

Kép
szheni

Szép jó reggelt. :) Eljött a nagy nap! Már annyira várom apukám, aki segít összerakni a babaágyat Rodnak. Hátha két férfi többet ér egynél alapon :D

Pocakállás: Elnézve Niki és Noémi pociképét (amik felettébb aranyosak) nekem kicsit lejjebb van. Bár ha éhes vagyok Emma feltolja a fenekét, talán így követeli a kaját.

Kismama ruha: Szerettem volna egy vékony nadrágot, lenest vagy akármilyent hogy nyáron is legyen mit felvennem, de mivel már nem utazhatok (a családban senki nem hajlandó fuvarozni azzal az egy szem autóval, busszal meg mér rosszabb lenne Fehérvárig) így nem lesz :( Majd keresek valami melegítő nadrágot aminek levágom a szárát, azt én leszek topis anyuka. Helyben nincs semmi M-es méretnél nagyobban, netről meg nem akarok, mert próbálva jó.

Benta nagyon sajnálom :( De hátha változik a helyzet.

Apának harapnivaló: Mivel én már kórházban leszek mire jön a szülés magának kell gondoskodnia a kajáról. De szerintem inkább a körmét fogja rágni. :D Mikor legutóbb benn voltam márciusban azalatt a két óra alatt amíg el voltunk választva egymástól és semmit nem tudott rólam tiszta idegbeteg volt. Ha a tesóm nem lett volna ott hogy érdeklődjön esze ágában sem lett volna, csak a frász volt rajta. Így utólag vicces látvány lehetett, de belegondolva brrrr…

Tökmag köszi a gipsz tippet :D Hétfőn megyek és meg is nézem hogy s mint van errefelé. Ja meg meg kéne valamit beszélnünk :) Írok privit.

Magdi nagyon várjuk a képeket a szobáról! Biztos tuti szép lesz :D Annyira de annyira irigylem mindenki babáját, hogy milyen csecse szobácskája, meg sarkocskája lesz. Nem baj, mienk is fog kapni úgy fél éves korára, ha előbb nem is megy a dolog. (addig velünk lesz és Rod nem engedi sem a festést, sem a falragacsot sem semmit)

Május 1. Délelőtt átrendeztük az egész szobát, némileg csökkent a csatatér kifejezés. :) Közvetlenül a kanapé mellé (mellettem) rakjuk az ágyacskát, fal mellé végig nem fér el :( Szívem szerint kidobálnám anyós ezer éves baromi nagy puffjait, de mivel tárolósak és tele vannak pakolva mégse tehetem, pedig egy egész falat elfoglalnak. :evil: Azt a két hónapot csak kibírjuk valahogy labirintus közlekedésben.
Délután elmentünk megnézni a majálist. Legalábbis mentünk volna. Az újságban benne volt, a helyszínen semmi. :( Tök sok ember ment, aztán a térnél mindenki tanácstalanul téblábolt. Rod dühös lett, én meg totál elkeseredtem mert már ki voltam hegyezve a sós-sajtos perecre. Persze apjuk nekem támadt, hogy olyan vagyok mint egy hisztis gyerek és elege van. Fogtam magam és otthagytam volna, de persze elkapott (hiába pingvin mozgással már nem tudok csak úgy maratont futni) Aztán mentünk sétálni, gondolom direkt csinálta, hogy úgy kidöglesztett mire hazaértünk folytak a könnyeim mire felmásztam a harmadikra. (nehéz és kemény volt a hasam, a csontocskák szúró nagyon fájásáról nem is beszélve, a lábam csak azért nem dagadt be, mert kompressziós zokni volt rajtam) Ráadásként még cukkolt is, hogy a perecért meg kell küzdeni, kihevert a tévé elé és jégkorongot nézett. Olyan dühös lettem, hogy agyon tudtam volna verni, fogtam magam elvonultam a szobába és nem is voltam hajlandó szóba állni vele. Kinn aludt a tévé előtt :)

Persze anyós itt volt délután azt mondta kitakarítja a wc-t meg a fürdőt. Hát a kádba (zománcos) simán beleborította a sósavat, úgyhogy most olyan szépen pattogzik a festék, hogy csuda. :( Picit csöpögött a kádnál a radiátor is, hát vitte a fogót meg a csavarhúzót hogy megcsinálja. Hiába mondtam neki, hogy jön apu és ért hozzá, nem…most már vödör van alatta, mert simán folyik. :( Gratulálok, megszakította a menetet aztán sápítozva lelépett. (gondoljatok bele, panel, 3. emelet, hogy a fenébe zárjuk el a radiátornál a vizet, 2 házét ami kb 40 lakás el kéne, meg leereszteni az egész rendszert, ha javítani akarjuk, persze ehhez társasházi akárki engedélye kell. jól megcsinálta nekünk a gondot anyós a drága)

Bocsi, hogy megint panaszkodtam, de nem is tudom mit várok jobban. Azt, hogy meglegyen Emma, vagy azt, hogy végre külön költözhessünk, ahova be sem engedem!!!
Vendég

Heni: nem ő vezet, szerencsére, nincs is autóra jogsija.
Szabadtéri lett volna a buli, de végül is az ismerősök miatt lett volna jó elmenni. Amióta százfelé költöztünk olyan ritkán esik meg, hogy egyszerre legyünk otthon. És úgy hiányoznak néha! Meg a régi bulik is...de már semmi sem lesz oan mint régen:).

Azért rendes volt, igaz, hogy nem volt józan, de ő is mondta, h azért a srác szólhatott volna, mert jobban érezte volna magát, ha ott vagyunk.

Meg jól meg is szívatott. Anyu csomagolt kaját. s nem hozta fel, mikor megérkeztek. Azt hittem otthon hagyta a finom kakaós csigáimat, majd az idegbaj kerülgetett. De hál'isten csak a kocsiban maradt a szatyor.

Már csak pár hét, és még utána jó pár hónap, és ismét a régi formánkban leszünk.legalábbis úgy nagyjából!
Kitartás csajok!!! Már nincs sok hátra!!!

Kíváncsi vagyok, ki lesz majd aki el kezdi:).

Anuk: remélem azért találsz magadnak vhol vmi nacit! Hátha
:wink: , ha vigasztal, nekem sincs sok minden, amit fel tudnék venni...de beruházni sem nagyon tudok....majd megoldjuk vhogy :wink: . A szoba meg a sarok miatt se sírj, nálunk sem lesz semmi extra. Itt lesz velünk egy szobában, sztem nem lesz se ragacs, semmi dekor. A babának az a lényeg, h teli legyen a hasa, tiszta legyen a pelusa é szeressék! :wink:
Anyósodat tényleg száműzni kellene.

Én is panaszkodtam kicsit :oops: , bocsi.

Szép napot!
Kíváncsi vagyok a férjem mikor tér észhez...de sztem ebből ma nem lesz pelenkázó összerakás:(.
Vendég

Puszedli, Anuk! Én sem vettem magamnak semmi nyári "laza" gatyát. Ugyanis kismamanadrágom is csak kettő volt, két farmer anyagú, amiből most nemrég az egyik elszakadt a combomnál. Gondoltam, milyen jó, mert így le tudtam vágni rövidnacinak... aztán pár napra rá kaptam Miki unokahúgától 3 kismami nadrágot, ami már neki nem kell, ebből kettő iszonyat meleg, merthogy ő december 18-án szült 2 éve, de gondolta, hátha jól jön majd. Úgyhogy még mindig két kismamanadrágom van, amit tudok hordani, egy meg maradt itthonra a nagy nyári melegre. :) Remélem, mire jön az igazi kánikula, addigra már Beni is itt lesz és hordhatom a régi ruhákat, mert ha nem, nem is tudom, mi lesz velem. Újakat venni ugyanis most én sem tudok.

Anuk, ne aggódj Emma miatt. Mire értékelni fogja a falat vagy a dekorációt, addigra simán készen lesz a rét, amit festeni szerettél volna. És őt fogja a legkevésbé zavarni, hogy labirintusban kell-e közlekednie vagy sem... egyelőre. Remélem, a kisággyal minden rendben lesz... :)
Anyósodon meg meg lennék lepődve, ha egyszer tényleg segítő szándékkal állna hozzá vmihez. Minek nyúl bmihez, ha nem ért hozzá? Szegény apukádnak lesz ma dolga, nem beszélve az elfolyt vízről... kifizeti majd anyósod azt, ami kifolyt? Vagy amivel csak úgy megteltek a vödrök? Hű, nagyon gonosz vagyok, de annyira fel tud bosszantani ez az egész história...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Látom senki sem tölti pihenéssel a hosszú hétvégét. Kitartást kívánok mindenkinek, aki még fest/szerel/pakol....mi is takarítunk, meg bútort szerelünk....meg varrni-mosni-vasalni kellene, de már totál elfáradtam....
Beraktuk a légzésfigyelőt, stabilan megáll a rácson a matrac alatt, viszont olyan halkan riaszt, hogy csak a szobában lehet hallani...vennünk kell bébiőrt is hozzá :?

Anuk, Magdi!
Azért várjuk ám a fotókat!

Anuk!
Kitartást!!!Nemsokára megszabadulsz anyóstól és Emmának is lesz szép kis helye, addig úgyis az a lényeg, amit Puszedli írt:legyen ott anya, a cici és tiszta legyen a pelus :wink:

Nyári gatyóm nekem 1 van tavalyról, aminek gumis a dereka és még mindig jó+ vettem egy vászon hosszú szoknyát....ennyi a szülés utáni ruhatáram :oops:

KépKép
amadea

Kinek van Bogi kombiágya? A pelenkázó szekrénynek alja, vagy hátulja nincs?

Három!!! pasi szerelvényez, de a pelenkázó szekrény fiókját már eltörték, mert persze a dobozokból fél méter magasról kell kiborogatni mindent! :evil: Aztán a sineket görbítették el, most kalapálják ki.

Anyám meg mit csinált? Elkezdte nézegetni a babaruhákat. Az még nem volna baj, de persze mindent összeforgatott, és ami ki volt már mosva vasalva simán összekeverte a koszos zsákos cuccal. Kezdhetem elölről az egész mosást vasalást :evil:

Komolyan mondom jobb lett volna, ha egymagam állok neki mindennek. :( Már lassan sírógörcs kerülget.
Vendég

Anuk, nekünk Bogi ágyunk van, de mi is ma fogunk nekiállni összerakni, ha minden igaz, így sajnos nem tudok segíteni :( Emma szobája miatt ne aggódj, ahogy a többiek is írták, neki tényleg most csak Rád és egy jó meleg ágyikóra lesz szüksége :)

Én is elővettem egy régi nyári nadrágot, szerencsére jó rám, így nem fogok már venni, remélem,hogy minél hamarabb bele fogok férni a többi cuccomba is :)
Tegnap még felrajzoltam egy Tigrist a Micimacikóból a falra, csak még nincs kiszínezve. Amint több is fent lesz, lefényképezem és teszem fel :)

Hú, lányok, a ma éjszakám valami borzalmas volt... éjfélkor arra keltem, hogy iszonyúan fáj a gyomrom, és bármit csináltam, nem akart elmúlni... nagy nehezen, fél négy felé el tudtam aludni. Szerencsére már jobb, de nagyon fáradt vagyok a nem alvástól :?
Összeütöttem egy kis spenótos-juhtúrós tésztát, hamar kész lett, így most megyek és pihenek tovább.
magdii

Anuk, nem tudom hogy álltok a szereléssel, de ezt a képet nézve szerintem inkább hátulja nincs a komódnak mint alja:

Kép
magdii

Nah kész a kiságy. Meg én is idegileg. 5 órába!!! telt összerakni a 3 pasinak, persze pár helyen eltörve és pillanatragasztóval ragasztva, pár helyen végigkaristolva, mert ha nem megy szép szóval akkor bele kell ütni kalapáccsal. Hülye férfiak. Aztán velem kajabáltak, hogy tiszta idegbeteg vagyok, és ne szóljak bele.

Hátulja nem lesz, és mivel mellém lesz téve esténként be fogok látni a pelenkázó szekrénybe. Így aztán azt hiszem leballagok az obi-ba vágatok rá funér lemezt, meg az aljára is kell, mert az ágyrács tetejére rá kell raknunk amit adtak funért a légzésfigyelő miatt.

Egyébként baromira nem tetszik :( Cseresznye színben kértem, és kb 3 különböző árnyalatú színben kaptam. Most látszik igazán összeszerelve, hogy milyen.
Rácsok és gombok sötétek, majdnem mahagóni, az oldallapok inkább dió, az alsó rész pedig világos cseresznye. Hát biztos írni fogok, de sajnos már kicseréltetni nem biztos, hogy lesz idegzetem. Ki tudja mire jön meg, és azt megint mire szerelvényeztetem össze.
Vendég

Sziasztok!

Hát jó sokat írtatok két nap alatt. Velünk az történt, hogy tegnep végre beállítottu ka rendes helyére a kiságyat, majd rakok fel képet, bár a fal elég gáz... de úgyis festetni kell, úgyhogy azt majd ne nézzétek... Még falvédőt kell beszerezni, szeretnék vmi szép színeseet, hogy legyen mit nézegetnie!
Igen, a belmagasság elég nagy, de nem is csoda, mert ez a ház nemsokára üli a 100. szülinapi buliját... :lol: Kicsit furcsa, mert régen még folyosó nélkül építkeztek az emberek, viszont van egy csupa ablak télikert, amit most meghosszabbítunk és lesz végre folyosónk. Praktikus lesz, hogy nem kell mindenkinek mindenkin átmásznia majd.
A pelenkázóra újabb verzió, hogy a meglévő komódot alakíttassuk át. Hétfőn jön az asztalos megnézni. Állítólag.

A DM-ben vettünk Babylove pelust 2 csomagot a 4-9 kg-ból, fültisztítót (úgy néz ki, mint amit Anuk belinkelt :) ), babamasszázsolajat, üvegtisztítót. Eldobható pelenkázóalátét sjanos nem volt, és a Corában sem, de legalább ott volt hajkefe.
Tényleg, a kelengyelista ír gumis lepedőt is, vett már valaki? Na, mert az sem volt sehol.

Benta: elég rosszul hangzik, amit írtál. A dokiddal nem tudod valahogy megbeszélni? Nagyon rossz lenne, h a Beninek valami baja esne emiatt!!!!

Preta: betörős sztori meredek, jó, hogy apósodnak volt lélekjelenléte!

Noémi:
raksz majd képet a végleges pihiszékről?

Magdi: nekem is enyhe mensigörcs szerű volt eddig. Mondtam a dokinak, hogy ez van, azt mondta, hogy teljesen biztos észre fogom venni, hogy melyik lesz a szülési fájás, mert az annyira erős lesz... na meg ugye szabályos. Úgyhogy lehet, h meg tudod spórolni a kádba csücsülést! :lol: :lol:

Én is kíváncsi vagyok, ki kezdi a sort. Most már nekünk is 32 nap...
Régebben még nagyon akartam ,hogy megvárja a 3át, de mostanában hajlok afelé, hogy betöltött 37. hét, és utána jöjjön nyugodtan! Most is aludtam az előbb, mert éjszaka állandóan pisilni voltam...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?