Sziasztok!
Visszaolvasok újra, ha nem haragszotok, mindenkinek csak rövid reagálás lesz, mert nagyon sokan lettünk hirtelen.
Melcsike
Unokatesódról van vmi új hír, javul?
Ezért a mondatért irtó büszke vagyok Rád:” talán ezek a csaták a saját lelkemmel egyre jobban erősitenek”
Napról napra „épülünk” midannyian!
Szinti
Párod anyukája jól van most?
LylyHogy vagy most?sikerült picit megnyugodni a munka miatt?
Ma írok sms-t, ha esetleg nem olvasod, holnap tudnánk találkozni , ha Nektek is jó.
Been!
Olvastam, amit a kisfiadról írtál , hogy néhány hetes korában volt egy furcsa élményetek..Olyan szép ez a gondolat!
S, ha nem is Ő az, én hiszek abban, hogy az egészen pici gyermekeknek még nyitva van egy különleges”szeme”, egy érzék, amivel lát olyat is , amit mi nem..s ezt az érzéket a realista világunkban fokozatosan elveszítjük, mire felnövünk..
Abban egyetértek a többiekkel, hogy Timesz családjának jól esne, ha pár szót írnátok..Biztosan örülne, ha tudná, hogy Ti is szeretettel őrzitek az emlékét a szívetekben.
Nagyon érdekes, amit a második baba vállalásával kapcsolatban írtál. Az orvosok sem tudják pontosan mit is kezdjenek velünk, pedig manapság már nyitottabbak, mint az előző generáció, akik a testben zajló dolgokat, kizárólag biológiai-kémiai szempontból vették gorcső alá…Mégis, az enyém pl. ragaszkodik az egy évhez és az utolsó beszélgetésünk óta, egyre inkább azt gondolom, hogy legjobban a lelki dolgok miatt mondta ezt, mert még most sem tudtam sírás nélkül beszélni vele..és mielőtt próbálkoznánk, kérte, hogy menjek el hozzá még egyszer, kicsit „beszélgetni”.Szerintem látni akarja, hogy mennyire pánikolok még.
Mutattam a férjemnek Timesz képét..és olyan nehéz ezt kimondani, de számunkra, akik a gyermekünket veszítettük el még van remény, még lehetnek álmok, vágyak..De Istenem, aki az élete párját veszíti el, annak mi marad???
Zaha
Olyan jó hallani ,hogy már attól jobban vagy, hogy olvasol és írsz nekünk! Látod ez a lényeg, hogy így legyen, hogy segítsen!
Milyen volt anyósnál ,anyukádnál?
Vincus pedig Édes az üzenettel!
Hasli
Mindegy hol ,de szeretnénk látni a munkáidat, hagyd magad, hogy dícsérjünk.
Ma jobban vagy egy kicsit?
Jázmin!
sajnálom, ahogy Te is felnőttél..Nekem a nagypapám adott sokszor reményt, erőt, hogy lehetek EMBER,JÓ EMBER, ne szégyelljem honnan indulok, az a lényeg hová ÉRKEZEM…Remélem a Te nagyszüleid is ilyen igazi SZÜLŐK voltak!
Olvasom, hogy voltál kineziológusnál, jó érzés, hogy van veled is vki, aki vigasz szókat ad.
Ezzel kapcsolatban el kell mondjam, hogy nekem Ti vagytok egy csokorban a barátaim, a lelki társaim, a pszichológusaim és kineziológusaim..pont azért mert ahányan vagyunk ,annyi félék. Ez a különbözőség teszi csodálatossá ezt a társaságot..
Királylány!
Azt hiszem , amikor Lyly után kukucskáltam, akkor olvastam a neved és jól emlékszem ,hogy tervezitek már a babát!
Teljesüljön mihamarabb a vágyad!
Nagyon örülnék, ha időnként, ha teheted írnál nekünk!
Nono100
Sejtettem, hogy Te vagy Nono26, az utolsó hsz-ed szavaival messzemenően egyet értek!(22.43)
Bea!
Hú, én is azt remélem hogy a fiadnak megjött az „esze” és mégsem akar..Egy megfelelő pillanatban célozz rá, hogy örülnél, ha maradna, hidd el két kézzel kap majd a lehetőség után. S, talán itt lesz az ideje, valami gyökeres változásnak is őbenne, talán átértékelt dolgokat, mikor rájött, hogy mit veszíthet!
Annyira örülök, hogy Melcsike és Te egymásra találtatok!!!
Boboka
igencsak szorgalmasnak kell lenned, ha mindent vissza akarsz olvasni, én már itt ülök, vagy egy órája!
Aarnika,
Neked írok e-mail a mai nap folyamán mindenképpen!!!!!!!!!
Nóna,
emélkeztem a nick-edre, visszanéztem és kérem szépen Neked ha minden igaz, gratulálhatunk??
most ennyi, s még írok a topikkal kapcsolatban.