Sziasztok!
Bekukkantok hozzátok a családi körből, most, hogy egy kicsit nem kell bébicsőszködni!!
Bo és Beni cukibabák!
Doli, sztem se sirasd még el ezt. Én mindig a ciklus első napjától számoltam a ciklusom, bár igaz az is, hogy nagyjából a 12-14. napon volt a leszívás mindig. Nekem volt, hogy Utro ellenére kezdett megjönni, de olyan is volt, hogy csak rá pár napra. Szal az a (majdnem) tuti, ha legalább 5 napot napot késik már a mensi. De én is nótórius tesztelgető vagyok, szal én legutóbb Nyulasz javaslatára a csík intenzitását nézegettem mindennap, és bejött!!!
Puszikám, elveszett bárányka!
Örülök, hogy minden rendben nálatok!!
(Látom azért cicád is van...
)
Vkrisz, gyönyörü szivárvány. A hideg már engem se ráz szerencsére, és nem is émelygek kaja után. Két napja egyfolytában eszem.
Nehéz ellenállni anyukám kényeztetésének.
Estike! Brizo biztos nem haragszik meg, ha annyit elmondok, hogy jól van, vizsgálatokra jár. Most nem igazán tesz jót a hangulatának az internetezés meg a fórumozás, ezért nem ír (nekem se nagyon
). De remélem, majd azért fog!!
Katavirág, bizony ez lehetett beágyi vérzés, pláne, ha azóta nincs!!!! Drukkolok!!! Az én hőmön is tök jól látszik a beágyi!
Egerecske! ET+8 napon még sokaknak nega....
Bridget, lehet Elevit mellett folsavat szedni, de vasat sztem se szedj még.
Kata, én is délben szedem az Elevitet. Nem tudod, miért kell reggel????????????? (Reggel én se eszem túl sokat)
Bumi, ragik neked is útnak indítva!!
Ja, tegnap egy ismerős, akit évek óta nem láttam, megdícsért, hogy még mindig milyen szép vékony vagyok, nem híztam semmit sem! Én meg mondtam (magamban kuncogva), hogy hát egy kicsit azért igen (de nem mondtam meg, miért).... Apukám is csak vigyorgott.
Szezso hova lett?
Na megyek ki a napsütésbe.