Új privát üzeneted érkezett!

Bébike, húúúú, igazi kis rontom-bontomnak néz ki Beni. A szeme sem áll jól! :lol: :lol: Nagyon helyes kisfiú. :D

skrisz72

De rég volt laptetőm.... azonnal át is adom a versenyben lévőknek. :wink:

skrisz72

Tegnap kikészített a babanet, most úgy tűnik OK.

Egerecske! Nagyfiam végre levizsgázott, hétfőn mehet az okmányirodába. :D
Nyulasz! Nagyon klassz a járgány! Megtennéd, hogy lemérnéd a belső(ülő, fekvő) méretét?
Rana! Ha nem titok Brizóval mi van?(csak amennyi publikus, hiányzik)
Bogyimami! Bogyika nagyon csini a cicafarkával
:D
Bébike! Nagyon kis huncut kicsifiad van! Ilyenre gyúrok! :D :D
Bumi, Egerecske, Doli és Kata!+++++++++++++++++++++++++++(nagyon)

Képeket ismét megpróbálom.

Kép
estike66

Sziasztok!

Kicsit elvesztem, ezer bocsánat. Itt a jó idő, sokat kertészkedünk, kirándulunk,.... :D

Megjött a trombózis és a genetikai vérvétel eredménye is már. Minden okés mindkettőnkkel. Kedden lesz a sóoldatos méhüregfeltöltésem, és az immunológiai vérvétel eredményére várok még (na erre még jó pár hétig.)

Ezer bocs, hogy most nem írok név szerint, de végigolvastam, csak mire a végére értem,...... fáradt vagyok. De puszi Mindenkinek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lanyok, koszonom a biztato szavakat. De beagyazodas az ET 5 es 7 napon :shock: :?: Mert nekem akkor volt verecske...
Ma ET-9 napon vagyok. Tesztelnek, de minek. ET-6 nap reggel kaptam meg 1500NE Hcg szurit. Becsapna....

Doli :?: Egerecske :?:

Szep hetveget mindenkinek :!:

Bogyi baba cukorfalat :!: Ja, es Julcsi is gyonyoru :!: Es Nyulasz, hat nem semmi egy ikerkocsi :!: Barcsak mar nekunk is ilyen lenne, csak az egyik gyerkoc 2 evvel idosebb lenne a masiknal :wink:
katavirag

Bebike
Benedek vagany kiscsakonak nez ki 8) :lol: Koszi,hogy gondolsz majd ram :wink: bar szerintem tulelheto vgy nem :shock: :lol: itt most holnaptol ilyen 1hetes szunet lesz de ha jol tudom csutortokon mar normal nap van azert :roll: ugyhgy csutin elmegyek de akkor csak a dokival beszelek aki ad majd ir papirt a vizsgalatra..ha lehet akkor mar penteken megyek majd megirom :wink:
Amugy en csak kaja utan nem tudok megmozdulni :oops: de ugy nincs almossag vgy remeges :roll: az edesseget meg nem is ngyon szeretem :? :roll: inkabb a sosat...na de ezen az egy vizsgalaton mar nem mulik semmi :wink:

Szep hetveget mindenkinek :!: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Este is, meg hajnalban is görcsölt a pocim. Remélem most ágyazódnak a bébik. :)
Egyébként én nem kaptam hcg szurit, csak utrot kell nyomnom. Így legalább az nem fog bekavarni a tesztbe.

Katavirág!
Én megnéztem Rana tesztjeit, ő szuri utáni reggeltől kezdve tesztelt, és nézte, hogy nem gyengül e, illetve erősödik e a csík. Így van értelme a tesztnek neked is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Csajok,
ma nagyon jó napom van.
még csak kora reggel van, de Bogyikám már mondta, hogy kak, kak és kérdeztem tőle, hogy bilire ül-e. Ráült.
... az első bilibe pisilésünk megvolt!

Én annyira boldog vagyok, hogy az állatkerti sétánk már csak jó lehet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Katavirág, igen, simán lehet a beágyazódási vérzés. Drukkolok nagyon!

Bumi, Egerecske, Doli, babaragik mennek!!!!

Doli, ne tűnj el!!! :!:

Bridget, akarsz a táblában szerepelni? Mert akkor írd meg az adataidat, és beteszlek. Együtt kidrukkoljuk neked a babát! :wink:

Estike, szia! Minden rendben? Jól vagytok?

skrisz72

Hajnoca, ügyes kislány! :D :D

skrisz72

Sziasztok!

ET+8.nap hajnali teszt csont nega. :(
Bocs, majd még jövök.

Dezsi hogy vagy, hol vagy????

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

skrisz
Nagyon kedves toled,hogy gondoltal ram :) varjuk meg az uj ciklusom es a vv-tel eredmenyt aztan ha lesz lombik akkor tarsulok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz,
... de még mennyire!
Most értünk haza nemrég az állatkertből.
Mondom Boginak, hogy menjünk pelust cserélni. Kérdezem van-e kaka vagy kell-e pisilnie. Megint ráültünk a bilire, de mikor vettem le a pelust láttam, hogy van kaka a pelusban. Sebaj.
Ráült a bilire és látom rajta, hogy nagyon próbálkozik nyomni.
... és megvolt az első bilibe kakilásunk is.
Én annyira büszke vagyok rá! :D :D :D :D

Most már tényleg szuper napom van.
:lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok! Nem tűntem el :D Csak valahogy azt érzem nem sikerült. Ma is úgy keltem, hogy már meg is jött? De nem, csak az érzés van meg. ET + 7 nap. Amúgy már nem vagyok felfújódva, és a melleim sem érzékenyek. Két napja olyan mint stimu előtt.

Lehet furán hangzik, de valahogy nem visel meg. Bocsánat azoktól, akik másképp éreznek, gondolom az a normális. Valahogy olyan "az élet megy tovább érzésem van" :D és abszolút nem kesergek. Jövőhétvégén strandolni fogunk, ha minden okés. (Persze ha negatív lesz a teszt)

Szóval inkább ezért nem írtam. Úgy érzem mintha korán akartam volna az egészet. Persze nem azt mondom mert ha sikerült nagyon fogok örülni :D Csak most így jó.

Az meg hogy pár napja még fájt a mellem és gyomorsavas voltam, az valószínű hogy még az Ovitrelle-től tartott addig.

A lényeg hogy jól vagyok és apa is.

Szóval ha nem írok azért van. Persze ha nem gond úgyis írkálok! A drukkok azért mennek Egerecske, Bumi, Katavirág!! :D

Azt meg hogy mikor tesztelek nem tudom eldönteni. Szerintem vasárnap hétfő körül megjön de akkor is megcsinálom a tesztet csütörtökön. Ha nem jönne meg, akkor lehet kedden...

Ja és persze mondtam, hogy a hőmet sem mérem, de hát mértem, ma is. Talán most volt a legalacsonyabb... Meg a hasam is úgy fáj mikor megjön és tegnap este óta a derekam is fájdogál. Havi ismerős érzések :?

Szóval a napi pörgés ,meg meló elveszi az időmet a sok gondolkodástól. :D
doli

Akciózóknak drukkok mennek!

Képek jók!

Bridget
Ne csak OGTT-t csináltass, hanem mellette inzulin-meghatározást is!
Vendég

Doli, még nincs veszve semmi. Azért én továbbra is nagyon drukkolok a csíkocskáért!++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Egerecske, Bumi, Katavirág, Bumi
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(nagyon szurkolok!!!!!!!!! )

Hajnóca,
gratula a Kiscsajszinak! :lol:

Mindenkinek pusszancs!

tillidian

Hajnóca, nagyon szép a lányod! Nem semmi copfok! Gratula a szobatisztaság első lépéséhez!

Bébike, fiadnak tényleg a szeme sem áll jól!

Doli, Bumi, Katavirág, Egerecske, drukk!!!!!

Nyulasz, jól néz ki a babakocsi! Ruha vásárlással hogy álltok?

Zsófi és ti hogy álltok a vásárlással?

Kép
kata05

Mabe
Igen akarta is irni,mielott a butasagom mas is lekopizza,hogy mar egy kedves olvaso szolt,hogy inzulin-nal egyutt ne csak magaban csinaltassam :oops: :) Koszonom azert,hogy szoltal en ehhez a dologhoz nem ertek :oops: sokminden mashoz igen de ehhez nem :oops: :lol:

Lanyok lenne meg egy kerdesem :roll:
Szeretnek elkezdeni vitaminokat szedni es mar otthonrol bevan szerezve minden 8) Folsav,Vas,Elevit :arrow: hogy kezdjem el szedni oket mert van aki azt mondja eleg az elevit van aki meg azt mondja a igenis szedhetem a folsavat melle...ti itt mar sokan kismamik vgytok igy gyakorlottak ebben :) Megkoszonnem ha valaki valaszlona :P
Es szep hetveget kivanok mindenkienk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, folsav, elevit mehet együtt. Én vasat nem szednék pluszban kivéve ha orvosilag bizonyított a vashiány. Az elevitet reggel szabad csak bevenni (benne van a tájékoztatóban) és én este szednék még egy folsavat (bár én pluszban nem szedtem de kellett volna állítólag).

Kép
kata05

Kata
Koszonom a tajekoztatot :) En is azt a kettot szednem :roll: Elevitet csak reggel :shock: meg nem olvastam el a tajekoztatot jo,hogy mondod :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Doli, Bumi, Katavirág, Egerecske, ++++++++++++++++++++++++

Hajnoca, hajrá "ka"! :wink: Ma is bizti nagyon ügyes lesz Bo!

skrisz72

Hali!

Én az elevitet mindig délben veszem be mert akkor eszek a legtöbbet, reggel meg félek kijönne a nemritka híg székletemmel. :? Sose olvastam a tájékoztatót.Én szedk mellette folsavat.
Kedden védőnő és talán kövi héten 12 hetes uh, majd a nő megmondja mikor is.
Amúgy jól vagyok, néha émelygek, néha puffadok, eszek eleget na meg alszok is.Már nem ráz a hideg.

Doli, Egerecske
Remélem, hogy mégis sikerült.Pár nap és kiderül.Drukkhegyek!!!

Reggel nagyon szép szivárványokat láttam.Küldöm nektek is!!! :D
Legyen szép hétvégétek!!!
Kép

Kép
vizkriszisback

Egerecske!
Nekem a két babát et+9 a 10-es teszt alig mutatta. Drukkkk!!!!!!!!!!!

Doli!
Drukkk Neked is!!!

Kata!
Hát vásárolgatunk. Meg sokmindent kapunk. A legfontosabb dolgok megvannak, csak mindent el kell hozni vagy kinéztem és meg kell venni. Nem akarom a végére hagyni, mert ha be kell feküdnöm szegény uramnak kellene mindent. :roll:
Jövő héten babakocsit is megrendeljük.

KépKép
zsófikukac

Bridget
Én csak Elevitet szedek (amikor eszembe jut)...Negy egy tablettazabáló vagyok... Tegnap is inkább jó kis marhapörköltet ettem nokedlivel és vegyes salátával (uborka, paprika, zöld hagyma, retek, joghurtos-kapros öntettel) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imolának tetszett is :wink:

Imolának már sok holmija van...
Vendég

Sziasztok!
Köszi a drukkokat mindenkinek! :D Én még most sem érzek semmit.. Akartam tesztelni holnap, azt mondta apa várjunk péntekig!! Egy hős. Mondtam neki addig akár meg is jöhet.

Szóval visszaolvasgatva néhány hónapot, látom, hogy nagyjából mindenki tudja mikor kell megjönnie. Hát én nem. Honnan számoljatok? Az utsó menszitől, vagy a stimutól, vagy a leszívástól?

Mert ha nekem az utsó menszitől nézzük akkor tegnap megjött volna. Ha a stimutól akkor ma kellene. (04.04.-én jött meg és 05-étől ment a szuri.A punkció 04. 21-én volt, mert nem akartak érni a tüszők.. ) Szóval ha a punkciótól nézem akkor kb hétfőn kellene megjönnie ha az utó nem kavart nagyon be.

Honnan számoljátok, számoltátok? Ált 26-28 napra szokott megjönni. Valaki tud segíteni ebben?

Egerecske, Bumi, hogy vagytok? :D Szorítok nektek! :D :D
doli

Sziasztok!
Egerecske,Bumi,Doli,Katavirág babaragacsok mennek!
Bridget,igen,az IR az cukor és inzulin vizsgálat,éhgyomri,és terheléses is.Szerintem elég lenne most az elevit,és ha jön az utánpótlás,akkor mehet a plusz folsav.
Férjed külföldi,okés...de esetleg odavalósi?Vagy csak a munka miatt éltek ott?
Dezsinám,jelentkezz,mi volt!?
Puszi,drukk keddre!
Bógyinak hipp-hipp hurrá :D
Kata,még csak hordozókat vettem meg babakocsit...de lassan el kell kezdenem a vásárlást nekem is,mert nem tudni meddig leszek szabadlábon,vagy meddig bírom a strapát.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Doli,jó kérdés :roll: elvileg szerintem a punkciótól kéne,mert a ciklus második fele a tuti,ami általában 14 nap...pé-je lehet az embernek később,így akkor tolódik a mensi is...persze utró bekavarhat,valakinek megjön mellette is,nekem sose jött meg,csak ha abbahagytam rá 3-4 napra.
Vendég

Doli, nekem a rendes ciklusom szerint jött meg Utro mellett.

Mabe, milyen méretű ruhákat vettél?

skrisz72

Köszi Nyulasz, Skrisz!

Azért lehet holnap kipróbálom a tesztet, max veszek utána még. Bár nem 10-es teszt... Az a baj, hogy a hétvége hosszúnak tűnik, a hétköznapok már azért jobban elmennek. Már az is csoda, hogy ezt a két napot kibírtam :D

Ha tesztelnék jövök az eredménnyel, bármi legyen is. :) Utálok várni... Bár lehet meggondolom magam holnapra is.
:)
Egerecske! olvastam, hogy te is teszteltél 7. napon. Ahogy itt visszaolvasgatok leghamarabb a 8 nap jelzett pár embernek. Bár attól is függ hány naposan kapták vissza. Én 3 naposan.
doli

Sziasztok!

Doli!
Én sem érzek semmit. De én már alig várom, hogy pozi legyen a tesztem. Nem tudom, te hogy bírod ki péntekig. Nekem akkor kell vv-re mennem. Ja és a ponkciótól kell számolni, mert aznap volt a péd. Nekem volt már olyan is, hogy utró mellett is megjött időben, meg olyan is, hogy csak az abbahagyása után 3-4 nappal.
Mennek a drukkok!

Egerecske, Katavirág!
nektek is!

Vkrisz!
tecc a szivárvány.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Katavirág! Most látom, hogy te is :D Eddig valahogy nem vettem észre. Drukkolok. Ha jól látom a 10. napon vagy? Egerecske 9? Én 8. napon. Bumi, a 4. napon vagy?

Drukkolok mindenkinek, és bocs ha még valakit nem láttam :D

Nekem 24.én volt a beülti, amikor a tesztet ideadták azt mondták két hét múlva teszteljek. Azt se mondták, hogy telefonáljak, de attól fogok. Apa ragaszkodik a péntekhez, de én úgysem bírnám ki. :D Bár tudom, hogy korai. Ahogy már többen írtátok, megjegyzem én is notórius tesztelő vagyok :D Eddig is csak azért bírtam, mert nincs itthon, csak a Kaális. Ha azt holnap megcsinálom, akkor hétfőn veszek még kettőt, hármat :D
Bár a patikus azt mondta amikor akartam a 10-est, hogy "felesleges, az a biztos, ha a 25-ös mutatja ki"-bár előtte még azt sem tudta, hogy van miről beszélek.

Szóval a Kaális az hanyas? 25-ös?

Ja, és fenntartom, hogy ha esetleg negatív és megjön az sem gond, de a bizonytalanság a végzetem :D
doli

Koszonom mindenkinek az infot gyogyokkal kapcsiban :!: :)

Nyulasz
A parom felig Japan felig Angol de Japan nemzetisegu...es most ugy nez ki athelyezik amcsiba bar ez meg csak 98% vgyis szerinte akkor lesz 100% ha mar ott leszunk :roll: Epp most intezik a vizumat.Mi meg nem vgyunk hazasok :oops: most voltunk egyutt 2eve marciusban 8) :)

Mabe
Orulok,hogy Imolanak izlett az ebed :wink:

ET utan levoknek mennek a szurkok :wink: Kép

Kicsereltem a vonalzim mert nem akart menni...ez meg ha jol latom mar holnapnal tart :shock: :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bekukkantok hozzátok a családi körből, most, hogy egy kicsit nem kell bébicsőszködni!! :D

Bo és Beni cukibabák! :D

Doli, sztem se sirasd még el ezt. Én mindig a ciklus első napjától számoltam a ciklusom, bár igaz az is, hogy nagyjából a 12-14. napon volt a leszívás mindig. Nekem volt, hogy Utro ellenére kezdett megjönni, de olyan is volt, hogy csak rá pár napra. Szal az a (majdnem) tuti, ha legalább 5 napot napot késik már a mensi. De én is nótórius tesztelgető vagyok, szal én legutóbb Nyulasz javaslatára a csík intenzitását nézegettem mindennap, és bejött!!! :D :wink:

Puszikám, elveszett bárányka! :) Örülök, hogy minden rendben nálatok!! :) (Látom azért cicád is van... :wink: )

Vkrisz, gyönyörü szivárvány. A hideg már engem se ráz szerencsére, és nem is émelygek kaja után. Két napja egyfolytában eszem. :oops: Nehéz ellenállni anyukám kényeztetésének. :D

Estike! Brizo biztos nem haragszik meg, ha annyit elmondok, hogy jól van, vizsgálatokra jár. Most nem igazán tesz jót a hangulatának az internetezés meg a fórumozás, ezért nem ír (nekem se nagyon :( ). De remélem, majd azért fog!! :)

Katavirág, bizony ez lehetett beágyi vérzés, pláne, ha azóta nincs!!!! Drukkolok!!! Az én hőmön is tök jól látszik a beágyi! :D

Egerecske! ET+8 napon még sokaknak nega.... :roll:

Bridget, lehet Elevit mellett folsavat szedni, de vasat sztem se szedj még.

Kata, én is délben szedem az Elevitet. Nem tudod, miért kell reggel????????????? (Reggel én se eszem túl sokat)

Bumi, ragik neked is útnak indítva!! ;)

Ja, tegnap egy ismerős, akit évek óta nem láttam, megdícsért, hogy még mindig milyen szép vékony vagyok, nem híztam semmit sem! Én meg mondtam (magamban kuncogva), hogy hát egy kicsit azért igen (de nem mondtam meg, miért).... Apukám is csak vigyorgott. :lol: :lol: :lol: :wink:

Szezso hova lett? :shock:

Na megyek ki a napsütésbe. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok lányok,

Köszönöm a dicsiket, Beni tényleg igazi rosszcsont, jó lenne már hamarosan még egy ilyen huncutság! :o

Bridget, akkor hamarosan költöztök? Te dolgozol odakint? Drukk a vérvételhez, gondolom 120 perces terheléses vizsgálat lesz. Éhgyomorra leveszik a vért, megiszod a cukros lötyit, és két óra múlva újból vérvétel.

Doli, Katavirág, Egerecske, Bumi, nagyon nagyon drukkolok Mindannyiótoknak, ez a várakozás tényleg nem lehet könnyű, nekem már az inszem utáni is nehéz volt. Most kezdődik a tavaszi babaeső, jaj, de jó !! :lol:

Hajnóca, nagyon ügyes Bogi! Én kisfiam 26 hós már elmúlt, de a pisi is csak néha sikerül :) Mondjuk, nemrég kezdte a bölcsit, ott már látja, hogy többen pisilnek-kakilnak a wc-be (valamiért a bilit nem szereti, inkább a wcre ül), így most neki is több kedve van hozzá!

Dezsina, már biztos otthon vagy, mi újság?

Én voltam a dokinál, mert úgy éreztem, valami nem stimmel odalent, van egy kis gombás fertőzésem, nem vészes, de most megbeszéltem a dokival, hogy ha addig nem sikerül, szeptemberben lombik!!!
bébike4

Estike,a babakocsi leírásában 31 cm szerepel belső fekvőfelületnek.Az egyes kocsiknál biztos keskenyebb,mert különben batár nagy lenne,de bízom benne,hogy 1 éves koruk körül lecseréljük esernyőre csukhatóra,és el fognak férni.Ikres viszonylatban nem tudom mik a belső méretek,a legtöbbhöz nincs odaírva,de ez keskeny kocsinak számít(77cm),legalább beférek vele majd a boltokba.
Bridget,hű de izgi...nyugi,fotót azért nem kérek apáról :oops: :lol:
Amerikába hova mentek,ha mentek?A nyelvet ismered valamennyire?Gondolom jó nehéz :roll:
Vendég

Jajj,Bébike,én is akartam írni,hogy nagyon cuki a kisfiad :D

Vkrisz,szép szivárvány :D
Vendég

Halihó!

Rana: nem tűntem el, csak olvasó üzemmódban voltam 8) láttam a Kiscicák képét, nagyon cukik :-)

Nyulasz: a Te Nyúlbogyóid is :-D szuper a járgány 8) nekem is jobban bejön az egymás melletti verzió, mert így majd mindkét Bogyó tud nézelődni :-)

Dezsi?????

Ha jól emlékszem, Kataviragnak, Egerecskének, Dolinak és Buminak kell most babaragacsokat küldeni?! :-D

Puszi: drukk keddre!!!! :-)

Hajnoca: gratula az első bilizéshez! :-)

Doli: ahogy Nyulasz mondja, a punkciótól számolj, mert az a "peteérés" időpontja.

Bridget: üdv itt :-)

Bébike: most inszemezni fogtok? :roll:

Velünk semmi újság...csütörtökön extra nyügi napom volt, Bendegúz feszt a hasam alján katart, nyomott mindent lefelé, meg 2-3-szor be is keményedett a hasam. :? úgyhogy a magnézium mellé bevezettem az esti vörösborozást :P
amúgy elég élénk Babuci, ez sokszor látszik a pocimon is :lol:

Szép hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Koszonom :) A te csodatorteneted is vegigkisetem am mert mar regotra olvasgatlak titeket :wink:

Nyulasz
Nem gond csak egyenlore meg nem vgyok tagja sem a csapatnak meg nehezen nyilok uj topikban :oops: :lol: Ny-ba megyunk es ugy nez ki a nyaron ezert meg jo lenne ha itt lenne a lombik :roll: A nyelvet tanultam valamennyire megy de inkabb csak ertem elveszni persze nem tudnek annyira azert megy :lol:

Bebike
Igen ugy nez ki koltozunk...mar rank fer majd egy kis kornyezet valtozas :wink: Nem en nem dolgozom jelenleg itthon ulo vgyok mert iden nem mentem suliba(nyelvet tanultam kissebb-nagyobb sikerrel :oops: )Igen a vizsgalat tuti ugy leszde majd jovoheten tobbet tudok...egyenlore az FSH-em jobban izgat :? :roll:

Rana
Neked is koszi :wink:
Ezek szerint neked i kis pocid van 2baboval 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Ennyi elmaradás után esélytelen mindenkinek írnom.

Vitamin: én csak Elevitet es magneziumot szedtem, folsavat nem.

Jelek: nem kell törődni velük (persze könnyű ezt mondani), a tesztelés előtti utolsó napokban nekem is minden elmúlt, ami előtte volt, mégis itt van Julcsink.

Képek nagyon jók, pocakokról, babákról, pocaklakókról, kocsiról.

Akciózóknak drukkok, pocakosoknak pocaksimi!

Kép
petne

Ja, ígértem képet a múltkor, de most nem tudok feltenni. Gépcserében vagyok, egyelőre minden szanaszét, de amint egyenesbe jövök idő tekintetében, máris dobok egyet.
Amúgy jól vagyunk, sokat jövünk-megyünk, és rohannak a napok.

Kép
petne

Lányok,
ezúton szeretnénk Bogyikámmal mindenkinek nagyon boldog anyák napját kívánni ... egy csokor szertet minden anyyának, várandós maminak és a leendő kismamiknak vagy akik még sajnos mindig csak várják a maguk kis csodáját. ...

Hisz tudjátok mit szoktam mondani!
Minden nő anyának születik/válik. Ki előbb, ki később.

:D :D :D :D

Kép

Anyák napjára
Ha én nagy leszek, Te kicsi
tiéd lesz a babakocsi
Én dolgozom, Te játszol
várat építsz, fára mászol
Leviszlek a játszótérre,
lepkét kergetni a rétre,
Boltba is én megyek,
veszek tejet, kenyeret,
banánt is mert szereted.
Hazaérek, ölbe veszlek,
úgy SZERETLEK, úgy SZERETLEK

Az édesanya
Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vára,
Mint mikor az anyja
Őt karjaiba zárja.
Nincsen őrzőbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya
Meg ne érdemelne.

hajnoca
Dunakeszi

Helloka minden édesanyának, kismaminak, akciózónak és az újaknak :!:

Ahogy Rana is írta tényleg nem volt hangulatom írni a fórumra, de azért nagyjából figyelemmel kísértem, hogy mi a helyzet veletek.

Sok minden történt velem és még fog is hétfőtől :lol:
Hétfőn kezdjük a 3. lombikot long protokollal Suprefact szurival, vagyis már elkezdtem a ciklus első napján a fogigátlóval.
A nagy döntés és változás, hogy nem debiben, hanem a RK klinikán, ott ahol műtöttek márciusban endoval.
Közben szedem a letroxot (amit megemeltek, mert csak nem akar lemenni 3 alá a TSH-m), mastodynen cseppeket, enyhén magas prolaktin szintre és a meforalt, amit lassan már egy éve szedek.
Annyira vártam már, hogy végre mi is kezdhessünk és újjult erővel belevágjunk.
Teljesen más szurik és gyógyik lesznek, mint debiben, és érzem, hogy ez is hozzásegít a két csíkos pozítiv teszthez. Amit Ranától vettem mind a 25 meg van még, és júniusban lejár, úgyhogy már csak ezért is sikerülnie kell:-)))))

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KÍVÁNOK MINDENKINEK ÉN IS

Kép :!:
brizo

Sziasztok!

Hajnóca, köszönjük a köszöntést, az első versikét olvasva még a könnyeim kijöttek...
Bo rengeteg nőtt, nagyon helyes kislány. :D

Én is mindenkinek szép anyanapot és boldog anyává válást kívánok! :D

Brizo, jó, hogy jöttél, sok-sok drukk elindítva.

Dezsi, hol vagy, merre csavarogsz???

Bridget, szia, remélem beáll az FSH-d és nem lesz akadálya a kezdésnek. (Enyém apa jövőre utazik majd oda, ahol most élsz.)

Szezso, vörösborozás mellé egy kis pihit és kazítást is vezess be! :wink:

Bébike, tündér a fiad! :D És mennyi idős?

Rana, köszi a nyugtatást! De azért csak híztál már valamennyit, nem?

Doli, nekünk nem adnak a Kaáliban tesztet, így nem tudom, hogy hányas lehet... Drukkok folyamatosan mennek!

Bumi, neked is!

Zsófi, az jó, ha sok mindent kaptok, egy gyerek is nagy kiadás, hát még kettő. :wink:

Vkrisz, jó a szivárványod. Én meg mindig este szedtem az Elevitet. Azta', nemsokára te is kiskönyves leszel?! :D

Katavirág, sokat gondoltam rád, drukkok!!!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Helyesírás:

Hajnoca: renegeteg helyett rengeteget

Szezso: kazítást helyett lazítást

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Jó reggelt! Boldog Anyák napját! :)

Csináltam tesztet, persze negatív. Ja, és ma is úgy keltem, hogy azt hittem megjött...

Ha esetleg nem jön meg pár napig akkor kb 3-4 nap múlva tesztelek.
doli

Szép jó reggelt!

És Boldog Anyáknapját mindent anyajelöltnek, kismaminak és maminak!!! :D

Egerecske
Elolvastam az elevit tájékoztatót, azt írja, hogy ajánlott reggel bevenni.Reggeli rosszullétek esetén átmenetileg délben vagy este szedhető. Na én most jól bereggeliztem és be is vettem.
Kiskönyvem már van 3 hete. :wink: Lehet, hogy csak 12-én kellene védőnőhöz mennem, nincs felírva, majd felhívom.De pont 5-én töltöm be a 11. hetet.Egy héttel később meg a 12-t...szóval lehet, hogy most lenne érdemes menni feliratni a kövi vizsgálatokat.

Brizo
Drukk, hogy a változások meghozzák a hőn áhított sikert!!!

Hajnóca
Köszönjük a csokrot és a verseket neked és Bo babának!!! :D

Bridget
Én úgy emlékszem láttam már a férjedet :wink: .Lehet nem ebben a topicban...vagy ha az vki más volt, akkor kicsi a világ. :lol:
Izgalmas egy életetek lehet. :D Sok sikert nektek!!!

Szezso
Mennyi magnéziumot szedsz?

Mabe
Egészségetekre!!! :D

Látom a 20. hét felett már nagy a vásárlási láz. :D De hát nem is csoda, valóban nem tudni meddig sikerül otthon lenni.
Tesóm tegnapelőtt már "hozzánkvágta" a járókát, mert náluk nem fér el már. Nálunk nagy lakásátalakítás van tervbevéve...majd meglátjuk hogy engedi az idő és a pénz. :shock:

Pussz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok, itt egy friss, ropogós tábla:

Kép

skrisz72

Egerecske
Koszonom szepen majd jol leuldozom az FSH-emet :twisted: :lol: Jovore :shock: sajna addigra mi nem leszunk itt de ngyon jol fogja magat erezni ebben biztos vgyok 8)

Brizo
Koszonom az udvozlest :) es sok-sok erot kivanok neked az ujabb lombikodhoz 8) Nem tudom ilyenkor mit szokas mondani :oops: Kép

Vizkrisz
Igen lehet lattad mar a baratom(elettarsam :) )regen egy topikba irogattunk 8) Nehogy azt hidd itt izgalmasabb az elet...inkabb nyugisabb :wink:

Hajnoca
Koszi szepen a koszontest :lol: Milyen szepet irtal :)

Anyukaknak,kismamiknak es mindenki masnak en is Boldog Anyak NApjat Kivanok :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szezso!
Örülök, hogy írtál is. Napi pár keményedés normális, és hát a magnéziumon kívül a pihi segít! Meddig dolgozol még?

Mabe!
Láttam a másikon, hogy Imolának mennyi mindene van már! Nagyon ügyin vásárolsz! Én általában nekiindulok, aztán csak nézegetek. (Igaz várom az adóvisszatérítésem, hogy legyen miből megvenni. :wink: )

Egerecske!
Hát megmondom őszintén, ha nem kapnánk kölcsön dolgokat, nem is tudom, hogy miből gazdálkodnánk ki a két gyereknek valót. :roll: :lol:

Doli, Katavirág, Bumi!
Drukkkkkkkk!!+++++++++++++++++++++++

Krisz!
Hát igen a 20. hét után az ember rájön, hogy már nincs sok és lassan fárasztóbb is vásárolgatni. Nekem nincs nagy pocim, de a múlt héten mikor anyukámmal csavarogtunk kicsit, másfél óra után majd leszakadt a hátam. :roll:

Nyulasz!
Mienk kocsi 79 cm széles, az ülőrésze 66 cm. Én is lecserélem majd esernyősre, de csak később gondoltam.

Minden Anyukának, Pocakosnak és Babáravárónak nagyon Boldog Anyák Napját kívánok!!!

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?