Pat, nem én csavargok, hanem a bnet tűnt el az éterben napokra.
Fokozatosan olvasok vissza és írok is, ha valamire van rieksönöm, bocsi, ha valami már elavult téma lesz.
Réka, Joli,
tesóm nem jöt mégsem, mert apu lakását áruljuk és vevőt kellett ott fogadnia, de mire kiderült már nem tudtam elindulni hozzátok, mert nekikezdtem a főzésnek.
A szótanításos dologgal kapcsolatban bennem csak az merült fel, hogy nem fog-e a suliban bezavarni a betűk megtanulásába. Mármint hogy a betűk önálló dolgok, és a szavak azokból állnak össze, nem készen kapjuk őket. Lehet, hogy ezzel is úgy leszek, mint hogy a krumpli nem laktató étel, és a fejemhez kapok, hogy már megint milyen marhaságot hittem igazságnak.
Mi is tanítottunk Livinek így pár szót, két éves korában, de csak annyit, hogy anya, apa, Livi, papa, mama. Meg a samsung feliratot tanulta meg még pici korában, a mikrosütőről.
Csilla, amúgy semmi ellenérzésem nincs vagy ilyesmi, egyedül az a fenti kérdés merült fel, mikor régebben néztem Toncsit videóját olvasás közben.
Szly,
Jázminnak gyógypuszik remélem semmi komoly!
Évi,
fürdőgatyós Vincébe szerelmes vagyok!!! Olyan pasis, hogy csak na!
Többiek képei is szupik, mint mindig!
Csilla, Toncsi úgy tetszik a szemüveggel, kis mini titkárnő! Nagyon jól áll neki.
Rólunk
Livi mióta szedi a multi kid vassal nevű izét, tripla étvágya van! És végre nem sápadt!
Ha valakinél étvágy gond van, nagyon ajánlom ezt a szirupot! A sima multi kidet bárki szedheti, a vassal felturbózottat orvossal kell megbeszélni.
Kedden a szülőin megint egekig magasztalták az óvónők a gyerekeket, többek között ezeket mondták:az utóbbi évekhez képest kiemelkedő a neveltségi szintjük, önállóság terén nagyon jók, minden kezdeményezésre nyitottak, érdeklődőek, okosak, visszaemlékeznek tök régi történésekre, szeretik egymást, kívülről fujják a többi csoport óvónénijének, dadusának a neveit is, nemcsak a sajátjukét, a többi gyerekről is tudják ki melyik csopiba jár, a középsősöket és nagycsopisokat is beleértve (állítólag ez a kiscsoportosoknál nem jellemző), nagyon ügyesen esznek, öltöznek és olyanokat kreatívkodnak, hogy a szomszéd szobában a nagycsopis óvónéni csak les, mikor átjön. Őőőőő, most ennyi jutott eszembe. Ne tudjátok meg milyen jó érzés volt hallgatni és szerencsére már másodjára adatott meg, mert a novemberi szülőin, ahol a beszoktatást értékelték ugyanezeket mondták. Mindannyiótoknak kívánom ezt az élményt, ha oviba megy majd a gyerek.
Nóresz egyre bátrabb idegenekkel, és egyre jobban nyílik ki a csipája.
Én meg egyre éhesebb vagyok, mert már fél 11-kor megebédeltem, így most elhúzom a belem kajálni.