Sziasztok,
Laura, borzasztóan sajnálom. Egyetértek Mónival – én is mindig ezt a taktikát követem – mindig csak előre nézni! Egy átsírt éjszaka után is kisüt a nap reggel!
Talán egy alapos kivizsgálásnak kellene alávetned magad mielőtt akár lombikoztok, akár inszemeztek. Itt a fórumon, az esetek többségében kiderült, hogy a meddőség nem ismeretlen eredetű, hanem oka van és az orvosolható. Persze, nem ismerem az előzményeket, ne haragudj, ha olyat javasoltam, amin már túl vagytok.
Vasikáé, nagyon-nagyon-nagyon szorítok és drukkolok. Kérlek, amint tudsz, jelentkezz és írd meg Nekünk, hogyan sikerült. Szerintem, Kósa is nagyon érthet a punkciókhoz és transzferekhez, de azért szurkolunk neki is, hogy a nehezen hozzáférhető petefészekből is tudjon leszívni petikéket.
Tynkib, Remélem, hamarosan jobban leszel és véget ér a lábadozós időszak. Azért, ahogy leírtad, nem kis műtét volt ez. Valószínű a teljes felépülés is hosszabb.
Zsiby, de jó, hogy jelentkeztél. Neked a Ciris-ben volt a genetikai uhud? Ez az, ami a kromoszóma elváltozásos betegségeket vizsgálja?
Te dolgozol egyébként? Ja, és nagyon szép nevet választottak a csöppségnek. A mi kedvencünk hasonló, Lilla. És még a Csillától is csak egy betűben tér el.
Fáncsi, hogy vagytok mostanság?
Hugi, megértem, hogy semmit sem vesztek meg az utolsó hónapig. Képzeljétek, van olyan ismerősöm, aki a baba megszületésig nem vett meg semmit. Kinéztek mindent a férjével és amíg ő a kórházban volt a babával, addig apu megvett mindent és elrendezett mindent. Épp csak a kórházi induló motyó volt meg. Nagyon csodálom ezért Őket. Én képtelen lennék rá.
Andy, megvolt a lélekemelő fagyizás tegnap? Milyen parfümöt kaptál? Eredmények vannak már az endokrinológustól? Remélem, minden rendben.
Detko, júni közepére saccolom a punkciót és a traszfert. Pillanatok alatt elrepül az idő.
Bibus, az én környezetemben meg lány nem született évek óta már, csak nagy ritkán, szóval mindenkinek fia van, pedig már úgy vennék néhány lányos cuccot is ajándékba. Sebaj, majd a sajátunknak.
Az nagyon jó, ha egy tüszőrepesztő szurival megoldható a problémátok. Mégsem olyan megterhelő, mint egy inszem vagy lombik.
Noki, öröm olvasni, hogy ennyire jól vagytok. A 18. heti uhu is valami kötelezően ajánlott dolog, mint a genetikai?
Marci csodálatos, ha feljebb mész egy kicsit az oldalon (vagy az előzőn), fotót is találsz. Nagyon gyorsan fejlődik. A héten voltak kötelező oltáson és a dokinéni ránézett a sógoromra és azt mondta neki, hogy legyen nagyon büszke a feleségére, mert nagyon ügyesen és jól látja el a babát. Én is nagyon büszke vagyok a Tesókámra! Csoda szép és ügyes a mi kerifiunk!
A fotókat már nagyon várom.
Szépséges, napsütéses hétvégét Mindenkinek!
És Vasikáé, folyamatosan csekkolni fogom a fórumot a hírek miatt.