Sziasztok.
Végre megint lehet írogatni, nem tudom mi volt.
Cirkuszka: Na mi újság van veled? Remélem túlélted a balesetet és már nem is fáj. Ne engedd többet az ördögöt a konyhába. Meg sehova.
Néztem a Deichmann-ban a cipőket, de nem tudom, most még annyira zártak ezek a cipők. Ami meg ari szandálszerű volt azokból már csak picik voltak. Szóval várunk. Vagyis vettem egyet, beszarás aranyos, kis nike cipő, le volt árazva nagyon, mert csak 1 db 21-es volt. Rácsaptam. Háááááát olyan aranyos a lábán, azt hittem megzabálom. Na ahogy megkapta a cipőt egyből mehetnékje lett és annyit ment azzal a járássegítővel, hogy mi csak néztünk.
Kubu: küldöm Boti kis kori képalbumát. Sajnos nincs időm frissíteni és felpakolni újabb képeket, de majd egyszer.
Küldd el te is a Marci babáét, még jó hogy látni szeretném!!!
Apropó hol lesztek Balcsin?
Millye: Ne parázz a Balcsitól. Mi is voltunk Botival 2 hetet amikor 2 hónapos volt és nagyon jó volt vele. Persze vannak kényelmetlenségek, meg a kombi autónkat agyig megpakolva mentünk le, de ez hozzá tartozik. Jó egy kis kimozdulás itthonról. Szerintem tetszeni fog majd Andrásnak is.
Persze te tudod, de például Boti nagyon sokat és nagyon jól aludt a Balcsin...
Kérdezted a babaúszást, a Pólus Hotelbe járunk úszni és egy hónap, ami 4 alkalmat takar mindig az 9000 Ft-ba kerül. Sajnos nem olcsó, de nagyon élvezzük. Ha van babamamatudakozós tagságod, akkor havonta van plusz 1 alkalom ingyen.
www.babamamatudakozo.hu és igényelni kell. Ha már megvan a visszaigazolt regisztráció és a tagsági szám, akkor már adják a plusz 1 alkalmat.
Szonce: Nagyon sajnálom, hogy Apukád ilyen beteg. Anyukádat nem irigylem, nagyon rossz lehet egy makacs ember mellett, csak nézni, hogy szenved. Valahogy mégis le kéne győzni Apukádat...
abszolút megértem, hogy kivagy emiatt, az ember szülei nem pótolhatók!!! Csak az a baj, hogy ezt nem értik meg néha ők, hogy mekkora szükség van rájuk!!!
Mulan: Remélem minden megoldódik! Ahogy előttem már írták többen, hogy neked akkor is most magaddal és a babával kell foglalkozni, mert nagyon megérzi az idegességet a gyerek.
Valahogy lesz, ha nehéz is próbálj pozitívan gondolkodni, hogy megoldjátok a problémát. Kicsit valóban hagyd ezt most a többiekre, ne te akard megoldani.
Most befejezem, de majd folytatom...
Puszi mindenkinek, Szilvi