Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lanyok,

Hat Merike megcsinalta az elso komoly nagy bajt itthon! Melegitem a tejet Neki, bejook a nappaliba gyerek ki a konyhaba felmaszik az asztalra, es bummm odavagja a kavekionto cseszet. En rohanok be es akkor bammm bele egy uvegszilankba ami kozel 2 cm volt, sikitok, gyerek az asztalon all, labambol dol a ver. Elugralok a telefonert , szomszedot felhivom ekkor mar feher voltam hogy jojjon vki le. Lejon a legkisebb lany az majdnem elajul a vertol mondom fogja Merit es vigye fel, lekuldi a noveret egy csipesszel, de en nem erzem a szilank veget ami 0.5cm szeles volt, bogok ulok a foldon,ver mindenhol, mondja a lany hogy erez vmit, megnyomja egy kicsit es kicsit kijott a szilank megfogta a csipesszel es kihuzta, akkor aztan mindent ereztem, es lattam . Utana jod,stb lekezeles. Most ott tartunk hogy nem tudok raallni :cry: es faj. Dutan jon a dadus akkor bemegyek a korhazba hogy nezzek meg, mivel nagyon megy seb.
Merike is megijedt, most artatlanul alszik....

Silver a Deichmann van vmi bobby bill vagy mi az nem olyan draga. Szep lehetet a musor, Merse szokott ilyent de akkor kezre csapas van es hamár befejezi.
Nem farasztja le az uszas?

Szep napot, es balesetmenteseget!
Puszi

Kép

Kép
cirkuszka

Jó reggelt mindenkinek!

Jaspis, nagyon szépek a fotóid… én is csináltattam már egy sorozatot, most várom, hogy megérkezzen. Nekem is egy barátom kattingatott… szeretnék majd még néhány képet a vége felé is…

Bcuca, nagyon ügyesek és gyorsak voltatok… ha lehet kérni, én is ilyet szeretnék.

Velem ki fog szülni??? Ki maradt itt pocakos rajtam kívül????

Oh, Cirkuszka, remélem már jobban vagytok… sajnos vannak elkerülhetetlen balesetek, nem lehetünk mellettük minden pillanatban.
A keresztlányom tegnap reggel azzal indított, hogy leborított egy üveg olajat a konyhában… még épphogy totyog… persze ő nem ijedt meg, tapicskolt benne és élvezte, ahogy a mamája sikálja a padlót… ők most kezdtek el ajtórácsot nézni, hogy Kinga és a konyha el legyenek szeparálva egymástól… nem is beszélve a terasztól…

Kriszta*

Kép
krisztacsillag

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 07:38-kor.
szonce82

Sziasztok!

Sok szeretettel gratulálok minden frissen szült anyukának! :-) Irigyellek ám benneteket rendesen, gyönyörűek a babák.

Kriszta, én még maradok pocakos egy ideig, június elejére vagyunk kiírva. Ti melyik szülésznőnél fogtok szülni?

Ildi, ha minden igaz, a mi kislányunk is Flóra lesz. :-)
zizi27

Szasztok Anyukák, Leendő Anyukák,

Vagyok ám, persze inkább offban, nem vagyok mostanság a szervezés bajnoka…

Millye, elvittük a fényképezőt, habár annyira el voltunk foglalva hogy elő sem került, még jó hogy Szilvi fotózott.
Tulajdonképpen mostantól nem is tervezem hogy találkozom anyuval, ez van, sokan élnek így, hát most mi is csatlakozunk. Ahogy elnézem bérelt helyünk is lehetne a Mónika showban. Brutál. Ha nem anyámról lenne szó már feljelenteném rágalmazásért. Nagyon csúnyákat, igaztalan dolgokat mond mostanság. Félti az ÉN megkeresett pénzem a férjemtől. Mintha sok köze lenne hozzá hogy mit csinálunk. Ja-ja-ja anyós-após minden rendben. Maradnak ők. Ez van.

Cirkuszka,
Megy a privi.
Ja most még könnyű a tanulás, de majd egy év múlva… hááááát meglátjuk.
Basszus durva ami történt Veled. Gyógyulj meg gyorsan.

Zita,
Te pihenj csak !!!! Nagyon rád fér. 1-2 hét és mehettek már ki. De most az a legfontosabb hogy regenerálódj.
Védőnénink azt mondja hogy a baba ha éhes akkor mindent nehezen visel, induljunk ki abból hogy mi a jó nekünk. Mi is ha éhesek vagyunk akkor semmi másra nem tudunk gondolni csak hogy kaja kaja kaja. És ekkor jön az hogy egy pohár folyadék és segít egy kicsit időben. Így van ez a babáknál is.
Pelenkázás, szigorúan utána, nálunk bevált….
Csuklásra citrom (imádja) vagy egy kis plussz folyadék. Mindkettő segített nekünk.
Köszönöm a linket, jól végignézegettem az összeset.

Erről jut eszembe, ha valaki kiváncsi a mi kis életünkre, persze szigorúan csak Marcisra :D )) akkor priviben küldök címet.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szasztok Anyukák, Leendő Anyukák,

Vagyok ám, persze inkább offban, nem vagyok mostanság a szervezés bajnoka…

Millye, elvittük a fényképezőt, habár annyira el voltunk foglalva hogy elő sem került, még jó hogy Szilvi fotózott.
Tulajdonképpen mostantól nem is tervezem hogy találkozom anyuval, ez van, sokan élnek így, hát most mi is csatlakozunk. Ahogy elnézem bérelt helyünk is lehetne a Mónika showban. Brutál. Ha nem anyámról lenne szó már feljelenteném rágalmazásért. Nagyon csúnyákat, igaztalan dolgokat mond mostanság. Félti az ÉN megkeresett pénzem a férjemtől. Mintha sok köze lenne hozzá hogy mit csinálunk. Ja-ja-ja anyós-após minden rendben. Maradnak ők. Ez van.

Cirkuszka,
Megy a privi.
Ja most még könnyű a tanulás, de majd egy év múlva… hááááát meglátjuk.
Basszus durva ami történt Veled. Gyógyulj meg gyorsan.

Zita,
Te pihenj csak !!!! Nagyon rád fér. 1-2 hét és mehettek már ki. De most az a legfontosabb hogy regenerálódj.
Védőnénink azt mondja hogy a baba ha éhes akkor mindent nehezen visel, induljunk ki abból hogy mi a jó nekünk. Mi is ha éhesek vagyunk akkor semmi másra nem tudunk gondolni csak hogy kaja kaja kaja. És ekkor jön az hogy egy pohár folyadék és segít egy kicsit időben. Így van ez a babáknál is.
Pelenkázás, szigorúan utána, nálunk bevált….
Csuklásra citrom (imádja) vagy egy kis plussz folyadék. Mindkettő segített nekünk.
Köszönöm a linket, jól végignézegettem az összeset.

Erről jut eszembe, ha valaki kiváncsi a mi kis életünkre, persze szigorúan csak Marcisra :D )) akkor priviben küldök címet.

kubuspace

Köszi a sok tanácsot, lányok! Szépen alakulnak a napjaink, Julcsi sokat eszik és alszik, csak néha törik el a mécses. Legújabb hobbija, hogy pelenkázás közben pisil-kakil, elázik mindene, le kell cserélni a ruháit, akkor persze jön a visítás. :lol:
De nagyon kis aranyos, egyre több örömünk van benne. És már hízott 16 dekát mióta hazajöttünk a kórházból csütörtökön. 8)

Szilvi, köszi a fotókat, jól összejöttetek, és nagyon szép időtök volt!

Ildi, semmi gond, gondolkodtam miközben ültünk a ctg-n, hogy megszólítsalak-e, de aztán láttam rajtad, hogy már nagyon komoly fájdalmaid vannak, biztos nincs kedved csevegni :)
Elég profik vagytok, ilyen gyorsan szülni, pont a kiírt napon, és ráadásul még a dokid is ügyeletes volt! Gratulálok Flórához!

Jaspis, miért haragudnék, örülök, hogy személyesen is beszélgettünk! :) Klasszak a fotóid! Rólam csak Apa csinált pocakos fotókat, nem ilyen profik.

Cirkuszka, jobbulást neked!

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Szilvi,
Naná hogy látni szeretnénk Botit.
Nagyon köszönöm a gyerekfelajánlásokat. Vizsgaidőszak után megbeszéljük a részleteket.
Néztem siesta cipőt, háááát amit én láttam az 11-12 között van.

Kati,
Már igényelheted a gyedet. Ja igen közben Millye is írta.

A találkozóról annyit hogy még még még. Bármikor, bárhol és a friss anyukák is jöjjenek. Nagyon jó volt.

Krisztacsillag,
ZSKF nemzetközi gazdálkodás. Jajaja nekem is lesz asszem vezetői gazdaságtan … Te hol tanulsz ?

Szülésznőt illetően tényleg mindenki nagyon aranyos, függetlenül attól hogy választott vagy sem.

Ne aggódj biztosan jönnek új mamik is, és ott van Liz és Zizi is. Hahó Liz hogy haladsz az olvasással. Helyzetjelentést kérünk !

Nekünk baby control légzésfigyelőnk van. Nagyon tutkó, nagyon szeretem és végre vettem bébiőrt angel care.

kubuspace

Akartam mesélni hogy úgy vettük meg hogy most akcióban van pelenkatárólóval, ugyanannyi mintha anélkül lenne. Apa addig ügyeskedett míg végül a pelenkatárolót nem hoztuk el és annak az árát levonták a bébiőrből. Jó mi ?? Így 17 helyett 12-ért vettük meg.

Ildi,
Azért nem semmi hogy pikk-pakk megszületett Flóra. 3 óra 23 perc a magzatvíz elfolyásától… Nagyon ügyik vagytok. És nagyon tetszik a romantikus vajúdási helyszín. Hát igen ismerős.

Jaspis,
Nagyon nagyon jók a képek. Hihetetlen jól eltalálta a barátnőd a képeket.

Rólunk: Tegnap megkaptuk az uccsó oltást, nagy pillázások de semmi sírás. Szinte egésznap tanultam, ma kicsit lustizunk, azon gondolkozom hogy később meglátogatjuk aput, este pedig megyek csajostalira a stex-be. Remélem jobb lesz mint a sushi múltkor.
Nagyban szervezzük a nyaralást, aug végén, szept elején 2 hét italy a terv, apa ma foglalja a szállást, úgy várom már. És azt is h vizsgaidőszak végén lehúzzak a balatonra Marcikával és olaszországig remélem ott is maradunk.

kubuspace

Jaspis: örülök, hogy javul Marci szeme! Megnéztem a fotókat és szerintem nagyon profi :wink:

Bcuca: gratulálok a gyors szüléshez és köszönjük, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetedet! :lol:

Silverlion: Hova jártok babaúszásra? Mennyibe kerül? A babacipők tényleg nem olcsók... :?

Kubuspace: én is jártam már így a fényképezőgéppel... :lol: anyósodéktól megkapod azt a szeretetet amit anyukádtól nem... valamennyire kárpótolnak... nem is értem, hogy egy szülő aki megszülte a gyermekét, hogy tud tücsköt bogarat kiabálni a hús-vér gyermekére.... ez annyira dühítő! :evil: engem érdekel Marcika élettörténete. Blogot írsz? ügyi Marci, hogy nem sírt oltásnál! Mi is tervezzük a Balatoni nyaralást... de én nagyon tartok tőle... pici babával.... hát nem is tudom.. én nem szívesen megyek, de a férjem ragaszkodik hozzá... :?

Kép

Kép

Kép
millye

sziasztok!

húúú jól lemaradtam az olvasással,de gyorsan pótolgatom is.. :)
mennyi minden történt!!
nagyon jók lettek a baba talis képek,remélem mi is eljutunk majd egy ilyenre.
a mostanság elbújt picuroknak és anyukáknak is gratula :)
nagyon irigykedem ám :)

Kriszta,Zizi
én is júni elejére vagyok kiirva, szóval lehet hogy majd fogjuk egymást látni :)

Cirkuszka: jobbulást!!!!

ami nálunk történtek:
kicsit összecsaptak a fejünk fölött a hullámok..de remélem lassacskán rendeződni fog mert nem tesz túl jót a stressz, bár a picuri nagyon aranyos már most a pocakban,mert amikor nagyon ideges kezdek lenni,sírni-ríni ...akkor kapok mindig egy két extra rúgást meg csikizést hogy hagyjam már abba.. :) szóval igyekszem..

Jaj lányok drukkoljatok légyszi hogy ne kelljen eladni a házunkat, és albérletbe menni a picivel... :?
remélem nem kerül erre sor..már annyira jól elképzeltem itt mindent..
csak nagyon röviden irom le h ne untassalak titeket
:oops:
szóval a szüleimmel lakunk együtt egy nagy családi házban,amit közösen tartottunk fent eddig,de ők nemrég kimentek külföldre(apukámat hívták ki egy kórházba orvoskodni) de úgytünik haza kell jönniük mert apámnak túl magas a cukra,nem bírja a kint létet.. persze az itthoni állását már feladta a kintiért..még szerencse h anyukám eltudott menni fizetésnélkülire,igy neki van hova visszamennie majd,igaz h csak szeptembertől..szóval most kicsit félek hogy mi lesz,hogy lesz..a férjem fizetése nem elég a számlákra sem.. szegény picit sem szeretném a bizonytalanságba hazahozni..szóval mostmár extrán félek a szüléstől is..
:oops: :oops: :oops:

bocsánat ha hosszú lett...csak nagyon kivagyok..mióta kiderült ez ma reggel azóta sirok kb.. mostmár igazán abbahagyhatnám!!
de ezek a fotók... :D ezeken muszáj mosolyognom annyira aranyosak a gyerkőcök!!!
:) :) :) szóval nézegetm is tovább...

Ó, és úgytünik megvan a (talán végleges nevünk) Lili :)

mulan
mulan

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Mulan: húú ez nem lehet egyszerű... de miért kéne albérletbe menni? Ha eladnátok a szülőkkel a házat és vennétek két kisebbet ez nem lenne megoldás? Ha apukádék visszajönnek és talál állás akkor csak nem kellene eladni.... :?

Kép

Kép

Kép
millye

--
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 07:38-kor.
szonce82

milly:
igen én is bízom benne h hamar talál állást..csak valahogy önkéntelenül is a rosszabbra próbálok készülni mostmár azthiszem..

szonce:
még nem hallottam ezt, de köszönöm :) aranyos vagy.
Jobbulást apukádnak!!!! remélem azért majd sikerül elrángatni orvoshoz..
én apukám amúgy dettó..nem hajlandó orvoshoz menni..isszonyú makacs..azt mondja h ő is orvos minek menjen el egy másikhoz..
mulan

Szonce82: El kellene rángatnod orvoshoz... próbálj vele beszélni... mond el neki, hogy szeretnéd ha meggyógyulna, hogy az unokája ha nagyobb lesz legyen kivel fociznia! Mert nem csak magának árt hanem nektek is... :(

Rólunk egy pancsolós fotó :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Mulan: Igaza van Szonce82-nak! Ne stresszelj mert a baba is megérzi... :wink: fel a fejjel! Hidd el minden rendben lesz!

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Nem tudjátok véletlenül, hogy a szülésfelkészítő jegyzeteit hol lehet megtalálni a neten?

Nagyon köszi
zizi27

zizi27: szülésfelkészítő jegyzeteit innen tudod letölteni : http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.9846.doc

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, nagyon köszi! :-)

Holnap megyünk beszélni a szülésznőnkkel és előtte át szeretném nézni az anyagot, hogy egy kérdést se felejtsek el feltenni.
zizi27

Sziasztok,

Kubu: Figyellek ám Benneteket innen a partvonalról... :oops:
Mivel mostanában inkább már a babás témák jönnek elő, hogy ki, mikor, mikor és hogyan...erről inkább 7 év távlatában már nem kotyogok bele, majd csak a friss élményekkel néhány nap múlva :)

Gratulálok minden "friss" anyukának a viszonylag könnyű szülésekhez és a szép babákhoz.

Lányok, hozzám közeli időpontra (május 6.) van még valaki ? Én csütörtökönként járok CTG-re...egyelőre :)

Üdv.Liz

Kép

Kép
liz

Millye,
Nem nem nincs blog, csakis képek, de szerintem az is elég beszédes. Ugyan készül egy kis napló Marcinak de az nem a neten, hanem könyv formájában, tudod tele képekkel, apró kis emlékekkel.
Szóval akkor küldjem a képek elérhetőségét ?

Igazából a Balatonra azért gondoltam mert mindenképpen ki szeretnék szabadulni a négy fal közül. Mivel a szüleim batár hatalmas kertjébe nem mehetek így marad a családi nyaraló a nagyinál. Szóval igazából azért lesz az jó mert Marci egésznap levegőn lesz, meg én is pihenhetek. Már izzítom a barátaim, kollégákat ha arra járnak mindenképpen látogassanak meg, hiszen apa nem lesz velünk állandóan. Többségében onnan jár majd be pestre dolgozni de hát azt sem lehet mindennap.

András tünemény, csudi egy kép megint.

Mulan,
Mea culpa, kihagytalak. Bocsánat.
Sajnálom a mostani helyzetet, de nyugi, Neked szabad a legkevesebbet aggódnod most. Nyugalom de tényleg, szülők, pár megoldják a helyzetet. Tudom könnyű mondani hiszen gondolom állandóan ezen jár az eszed de ahogy Szonce is mondja … !!!
De tényleg, hidd el minden rendben lesz, mindennek rendben kell lennie.
Apudat meg tessék „fenékbe billenteni” hát nehogy már orvos létére ennyire makacs legyen.

Szonce,
Küldtem link címet. Nagyon sajnálom apukádat, 51 évesen nagyon fiatal még ahhoz hogy ennyi gond legyen. És ahogy millye írja, hát igen ott az unoka aki szeretne még nagypapival focizni.

Liz,
Úristen mindjárt itt van a nagy nap, de jó de jó de jó. Remélem minden a legnagyobb rendben.
Azért egy-egy rövidke bejelentkezés erejéig kérjük ám a infókat itt a finishben és persze a könnyű szülés utáni beszámolót is nagyon várjuk.

Velünk minden rendben kedden én/apa munkahely, este Stex barátnőkkel. Tegnap pizsiparti egész nap, én tanultam Marci amikor nem a lábait akarta betömködni a szájába akkor aludt. Szóval világbéke és végre mertem kenguruval sétálni vinni.
Hétvégén megyünk királyrét kisvasútra, szóval zajlik az élet. És jövő szombat 9-kor megyek első vizsgára. Ajajajaj.

kubuspace

és pár kép tőlünk is

a pelust akkor sem engedem !
Kép

fürcsi után így száradt meg a hajunk :D
Kép

Kép

délutáni alvás, zoknit, nacit ledolgozta magáról, lábát pedig kitámasztotta a rácshoz, hát imádom !
Kép

kubuspace

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert alig voltunk itthon, elintéztük a gyedet, voltunk ultrahangon, meg a tesóimnak új sulit szerveztünk, úgyhogy akadt bőven tennivaló a hét első felében...
Az ultrahangon mindent rendben találtak, jövőhét hétfőn megyünk csípőszűrésre.
Ahhoz képest, hogy a napunk nagy részét autóban töltöttük, Milán elég jól tűrte a dolgokat.

Mulan Szonce remélem minden redben lesz! Próbáljatok meg nyugodtak maradni...
Én már előre rettegek, mi lesz, ha a szüleimmel valami történne.
Nem gondoltam volna, de Milán születésével gyökeresen megváltozott a kapcsolatunk anyával. Jó irányba, aminek nagyon örülök. Apával eddig is imádtuk egymást, úgy látszik, a kamaszéveim hoztak egy kis bonyodalmat az életünkbe anno. :-))
Igazából sok probléma nem volt velem állítólag. Egyszerűen csak mindenen felkaptam a vizet... Szerencsére ez már elmúlt.
Írtam már, hogy Elvira megszült? Kislány, Vivien Csenge a neve, 3600 g és 52 cm... Ha írtam már, bocsi!
Szerencsére beindult a tejci is, az éjszakák még nehezek, de mondtam nekik, lesz ez jobb is csak türelem.
Lányok most leszünk nemsokára fél évesek... Ez egyszerűen hihetetlen... Annyira rohan az idő... Félek, hogy ez a pár év, míg Milánnal itthon lehetünk, iszonyatosan el fog repülni... :-(

Kubu!
Köszönöm a privit, érdekelne a dolog... A könyves cuccos már eljutott hozzám is bele is vágtam. Ha még valaki szeretne bekapcsolódni a könyvgyüjtésbe, én is szivesen segítek...
Marcipán tündérke még mindig:-)

Majd mi is rakunk fel képet... Iszonyat milyen nehéz már Milán és milyen hosszú. Itt rugkapál az ágyamon, meg sem áll keze lába...:-)

Mára egésznapos pizsamázást tervezek, mert nagyon fáradtka vagyok... Majd csak dél körül gurulunk egy kört... Bolt, stb.

Mindenkinek szép napot!

Kati

Kép
tatyi1983

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 07:38-kor.
szonce82

Kubuspace: Igen ! Légyszíves küld el a képek elérhetőségeit! Nagyon édesek a képek! Nekünk is van lábkilógatós zokninélküli :lol: :lol: :lol:

Kép

Te nem tartasz a Balatoni kiruccanástól? A férjem lefoglalta a szállást júniusra és augusztusra... nekem bőven elég lett volna 1 alkalom... nem is tudom mekkora pakkot kéne vinni, hogy ne maradjon itthon semmi nélkülözhetetlen... én annyira dilemmázok... mondtam is a férjemnek, hogy én most annyira nem szívesen megyek... mert ő ellesz pecázik és úgy gonolja mi meg majd sétálunk meg pancsolunk... n persze meg 3 óránként szopattok.... meg mi van a nyűgös lesz.... ááááááá .... na nem panaszkodok... :(

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok.

Végre megint lehet írogatni, nem tudom mi volt.

Cirkuszka: Na mi újság van veled? Remélem túlélted a balesetet és már nem is fáj. Ne engedd többet az ördögöt a konyhába. Meg sehova. :-) Néztem a Deichmann-ban a cipőket, de nem tudom, most még annyira zártak ezek a cipők. Ami meg ari szandálszerű volt azokból már csak picik voltak. Szóval várunk. Vagyis vettem egyet, beszarás aranyos, kis nike cipő, le volt árazva nagyon, mert csak 1 db 21-es volt. Rácsaptam. Háááááát olyan aranyos a lábán, azt hittem megzabálom. Na ahogy megkapta a cipőt egyből mehetnékje lett és annyit ment azzal a járássegítővel, hogy mi csak néztünk.

Kubu: küldöm Boti kis kori képalbumát. Sajnos nincs időm frissíteni és felpakolni újabb képeket, de majd egyszer. :-) Küldd el te is a Marci babáét, még jó hogy látni szeretném!!!
Apropó hol lesztek Balcsin?

Millye: Ne parázz a Balcsitól. Mi is voltunk Botival 2 hetet amikor 2 hónapos volt és nagyon jó volt vele. Persze vannak kényelmetlenségek, meg a kombi autónkat agyig megpakolva mentünk le, de ez hozzá tartozik. Jó egy kis kimozdulás itthonról. Szerintem tetszeni fog majd Andrásnak is.
Persze te tudod, de például Boti nagyon sokat és nagyon jól aludt a Balcsin...
Kérdezted a babaúszást, a Pólus Hotelbe járunk úszni és egy hónap, ami 4 alkalmat takar mindig az 9000 Ft-ba kerül. Sajnos nem olcsó, de nagyon élvezzük. Ha van babamamatudakozós tagságod, akkor havonta van plusz 1 alkalom ingyen. www.babamamatudakozo.hu és igényelni kell. Ha már megvan a visszaigazolt regisztráció és a tagsági szám, akkor már adják a plusz 1 alkalmat.

Szonce: Nagyon sajnálom, hogy Apukád ilyen beteg. Anyukádat nem irigylem, nagyon rossz lehet egy makacs ember mellett, csak nézni, hogy szenved. Valahogy mégis le kéne győzni Apukádat...
abszolút megértem, hogy kivagy emiatt, az ember szülei nem pótolhatók!!! Csak az a baj, hogy ezt nem értik meg néha ők, hogy mekkora szükség van rájuk!!!

Mulan: Remélem minden megoldódik! Ahogy előttem már írták többen, hogy neked akkor is most magaddal és a babával kell foglalkozni, mert nagyon megérzi az idegességet a gyerek.
Valahogy lesz, ha nehéz is próbálj pozitívan gondolkodni, hogy megoldjátok a problémát. Kicsit valóban hagyd ezt most a többiekre, ne te akard megoldani.

Most befejezem, de majd folytatom...
:lol:

Puszi mindenkinek, Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion: Köszi a nyugtató szavakat! Megbeszéltem a férjemmel, hogy mielőtt lemegyünk nyaralni azelőtt nézzük meg, hogy hova megyünk... mert egy nyaralót bérelnénk... és nem szeretném ha olyan lenne.... gondolom érted... biztos, hogy ott jó a levegő, de egész nap nem lehetsz kint a napon... sőt még árnyékban sem... remélem tényleg jól fog zárulni ez a dolog... :?
Köszi a babaúszás infót! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok Lanyok!

Remem alszik a teraszon, megyunk ballagasra dutan kivancsi leszek mit muvel utana nagy csaladi banzaj :)

Mi is megyunk balcsira szombaton , ki kell vakarnom a nyaralot,(B.fured utan van ha vki lent lesz nyaron a kornyken talalkozhatunk :) ) jon az egyik baratnom, unokahugomat is visszuk o vigyazz Meringora addig.

Silver, milyen a nike cipoje Botinak? Merinek is az van, fekete? Akkor lehet hogy egyforma :) En is megkaphatom priviben az elerhetoseget? Tunemeny a labas kep :)
Koszi a labammal lassan minden rendben , nem mondom hogy tudok mosolyogni amikor ralepek :S Mit szolnal ha jovo7en vmikor taliznank es elmennenk nezni cipot Botinak,meg Merinek is kell nyari cipo. Akinek van kedve csatlakozhat meg persze :)

Kubu, en is szeretnem megnezni Marcipanrol a kepeket :) Ezek a kepek nagyon tunemenyek , az a haj hietetlen :)
Merre mentek Balcsi?

Nincs vkinek kedve nyaron 1-2 napra lejonni Balcsizni? :)

Ne aggodjatok a Babakkal valo nyaralassal, mondjuk akinek addigra megy (Silver :lol: ) azt nem irigylem :) De aki meg kuszik-maszik az megegyszeru, es szerintem nem kell tulpakolni mindent , ugyan ugy kapsz ott is dolgokat (pelus,stb...) ruhat kell vinni, de nyaron nagyon nem kell eleg egy body es pelus.

Szonce, jo pihenest, biztos nagyon jo buli lesz! Apukadat nagyon sajnalom, es tenyleg igaz hietetlenul onfejuek tudnak lenni, es az pl tenyleg jo otlet "zsarold" az unokaval. Nalunk pl Merinek van uknagymamaja aki iden lesz 101 eves, es olyan boldog vagyok amikor talalkoznak, lekoppogom jol van szerencsere, O mindig azt csinalja hogy celokat tuzz ki maga ele, mikor megszuletett Meringo akkor azt mondta szeretne megelni hogy jarjon, most azt mondta szeretne megelni hogy oviba menjen, mondtam neki hogy Dede ugy legyen! Es sok erot add Neki!

Megyek gyorsan reggelizem mert meg idom nem volt :S

Puszi

Kép

Kép
cirkuszka

Kati,
Miért intéztetek új sulit a tesóknak ?
Hát igen rohan az idő, pikk-pakk rohangálni, oviba, suliba csajozni fognak járni….
Nagyon szép nevet választottak Elviráék, örülök hogy jól vannak.
Rövidesen írok majd priviben, de most valahogy KO vagyok, mindjárt leesik a fejem, valószínűleg az időtől. Marci is úgy húzza a lóbőrt.
Nekem sajnos nem akar összejönni annyi ember a könyvezéshez amennyi kellene, tudsz nekem is segíteni ?? :D )

Szonce,
Huh de jó lesz nektek. Irigy-irigy. Nagyon jó pihit.

Millye,
Mi lábkilógatós anyukák tartsunk össze :D Megy a linkcím. Tervezitek Ti is a babaúszást ?
Igazából nem tartok a kiruccanástól. Tudni kell hogy mi már két hetes korában (jan 7-én) nem aludtunk itthon. Úgyhogy megyünk mint pók a falon állandóan. Hát igen nálam annyi könnyebbség van hogy nincs szopi, de tulajdonképpen úgy vagyok vele hogy bárhol feltaláljuk magunkat. Ha meg valami otthon marad akkor apát megkérem és másnap lehozza, vagy esetleg ha nagyon kell meg tudom venni ott is. Mindig is szerettem lent lenni, sajnos ott is keveset lehettem a szüleim miatt, de most be fogom pótolni. Aránylag nagy nyaraló, csendes helyen, egyik épület a vendégeké a másik csak a miénk. Szép kert, hinta, kerti pihenő, nyári konyha Marcinak medence stb. stb. szóval szerintem nagyon jó lesz. Mindenképpen viszem az autóm úgyhogy mobil leszek, sokat fogunk sétizni, jönni-menni…. De hát én ilyen vagyok. Ez egy főpróba lesz a kéthetes olasz nyaraláshoz.

Biztos vagyok hogy nektek is jó lesz, normál dolog a para, de ha jól tudom Neked már van egy 16 éves lányod :D :D

Szilvi,
Várom majd a linket. Mindjárt megy Neked is a privi. Balatonföldváron leszünk. Imádom azt a helyet.

Cirkuszka,
Hát nekünk az messze van, de majd kitalálunk valamit, max átkompozunk 8) Értem én a felhívást cipővásárlásra, úgy gondoltátok hogy én annyira benne lennék a 3 gyerekben és akkor főpróbázhatnék. Sajna nem megy, szombaton vizsga, addig mint a kisangyal tanulok, persze ha éppen nem fórumozok.
Megy a link.

kubuspace

Megérkezett Marcikám útlevele :-))))) Juhéjjjjjjjj

kubuspace

Kubuspace: Köszönöm a megnyugtató soraidat!.... és ahogy írtad: "Mi lábkilógatós anyukák tartsunk össze..." igazad van! :lol: Megkaptam a privit és köszönöm a csodálatos képeket! Lenyűgöző a fiad! Olyan gyorsan telik az idő! :( Igazad van, hogy van egy 16 éves lányom, de vele nem mentünk nyaralni az első évben... szóval ezért parázok... meg nektek ez a saját nyaraló... nekem az lesz az első dolgom, hogy kitakarítom még akkor is ha látszólag tiszta... de remélem igazad lesz és jól fogjuk magunkat érezni! :wink:

Csináltam anyák napjára egy kis összefoglalót képekben:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

sziasztok!

köszönöm a megnyugtató sorokat :)
teljesen igazatok van...
nagyon igyekszem én is összeszedni magam és csak a picire figyelni,most ő a legfontosabb és talán a szülők is elég "nagyok" már hogy megoldják a dolgokat... :) csak a magas vérnyomás+magas cukor nem tetszik még mindig...

de ezekkel a képekkel továbbra sem birok betelni :)
én is szivesennézegeték még sok ilyen tündéri babós képet ;) küldtök majd nekem is linket? :)

millye
nagyon szép lett ez a kis összefoglaló :)
mulan

Mulan: Köszönöm! Már neked sincs sok és a kezedben foghatod Lilit! Mi is várjuk szülés után a képeket rólatok! UH kép nincs a babáról? Voltatok már 4D-n?

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok.

Kubu, Cirkuszka, Mulan: megy priviben Boti album.

Néhány fotó Boti mindennapjaiból:
Cirkuszka! Az utolsó neked, az új nike cipőnk. Nem olyan mint Merié, láttam azt rajta a ligetben, direkt nem olyat vettem...:-) hogy egyediek legyenek a kölykök!!! :-)

Kép Botond vs. mérleghinta :-)

Kép Lavorba kuporodva

Kép Cirkuszka íme a cipellőnk

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Kubu: Mi kb. júli 20-tól leszünk lent két hétig Zamárdiban!!! Muszáj taliznunk lent, egészen közel leszünk egymáshoz.

Cirkuszka: mehetünk jövő héten cipőt nézni, csak beszéljük meg mikor, mert akkor kell szerválnom egy kocsit. Nagyon tetszik egy Elefanten szandika a Deichmann-ba de eddig nem találtam egyikben sem 21-est.
Te hol akarsz cipőt nézni?

Kubu: Siesta cipőket még nem néztem, mert ami nálunk volt üzlet, kiderült, hogy bezárt. :-(

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Millye!
Nagyon jó ez az összefoglalókép...
Leányok asszonyok! Azt hiszem sokan vagyunk, akiknek ez a vasárnap lesz az első igazi anyák napja!
Így hát kívánok Mindenkinek boldog anyák napját!! :D

Kubu!
A tesóim ikrek, 13 évesek, egy fiú, egy lány. A fiú hyperaktív, kissé figyelemzavaros. 30-as osztálylétszámban el van veszve. Most találtunk egy olyan sulit, ahol 6!fős osztályok vannak, mindenkivel egyénileg tudnak foglalkozni, olyan mint egy erdei suli. Szerintem nagyon jó. És már volt sikerélményük is:)
A mesekönyvezés során én is csak 4 embert tudtam összeszedni, akikről tudom, hogy biztosan nem szakítják meg a láncot, nekik mindfenképp elküldöm a levelet, nem tudom, még két embert hogyan szedek össze... Bepróbálkozom még a munkahelyemen az oviban, ha tudok több embert összeszedni, szólok neked!

Milyen bártak vagytok, hogy nálunk kisebb babákkal is el mertek indulni nyaralni...lehet nekem is össze kellene szedni magam, és belevágni. Még ha csak egy Balatonba is...

Igértem egy képet!
Íme!

Kati

Kép

Kép

Kép
tatyi1983

Ja!

És hogy milyen béna vagyok... Saját autóm ajtaját rácsaptam a saját csulkómra sajátkezüleg...Na ki tud ilyet rajtam kívül? Iszonyatosan fáj! Fáslizom. Tegnap Milánt is alig birtam emelgetni... Kínomban akkor hirtelen azt sem tudtam, sírjak-e vagy nevessek :D

Kép
tatyi1983

Sziasztok!

Aranyosak a babák a képeken. Én is kérem szépen a linkeket! A miénkre én szinte naponta teszek fel újakat.

Ma el kellett mennem a városba elintézni egy hivatalos ügyet, muszáj volt. Párom fuvarozott, mivel még nem vagyok olyan állapotban, hogy vezessek, anyukám vigyázott Julcsira. Tiszta frászban voltam, pedig csak 2 órát voltunk távol. Persze nem volt semmi gond, jól elvoltak a lányok. Fejtem le tejcit, de a cumisüvegből csak nagyon kevés fogyott, megvárta inkább a cicit :) Szóval túlestünk az első külön töltött pár órán. Nekem nagyon hiányzott, szerintem Julcsi észre sem vette, hogy nem vagyok ott :D

Lányok, nem akarom elkiabálni, de szerintem hatalmas szerencsém van ezzel a kislánnyal. Napról napra könnyebb vele, szinte sosem sír, csak eszik, alszik, pisil, kakil - ezeket mind gyakorta csinalja. Mikor kicsit ébren van, akkor meg szép csendben nézelődik. És a fürdést hihetetlen hogy élvezi! Ahogy elkezdem vetkőztetni a fürdőszobában, már csillog a szeme! Csak ha valami baja van, akkor hallani a hangját. Légyszi mondjátok, hogy ez így marad és nem fog elromlani!!! :lol:

Tegnap leesett a köldökcsonkja is, még kezelni kell a helyét, de szépen gyógyul.

Szóval mi jól vagyunk. A gátsebem még sajnos eléggé fáj, de amúgy minden oké.

Egy újabb fürcsis képet teszek fel ide is.

Kép

Jó éjt!

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Ja, és még akarok kicsit dicsekedni, hogy egy hete kerek 4000 grammal jöttünk haza a kórházból, ma pedig 4300-at mértünk! Hát mondjuk nem is csodálom, amennyit eszik a kis mohó! 8)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Silverlion: Engem is érdekelne a Boti album ha nem baj... Boti nagyon helyes! Az a lavóros kép nagyon jó lett! :lol: :lol: :lol:

Tatyi1983: Azok az igéző kék szemek! Nagyon aranyos a fiad! :wink: anyák napja... eddig én minden évben sírtam amikor a lányom felköszöntött.. :? annyira megható... :roll: Még szerencse, hogy nem tört el a kezed! :? Megnézetted orvossal?

Zita978: Julcsi nagyon aranyos baba! Örülök, hogy minden rendben van veletek és, hogy szeret fürdeni! Gratulálok a súlygyarapodáshoz! Van étvágya a picilánynak :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: persze, hogy elküldöm szívesen, csak azért írtam, hogy aki akarja, mert aki nem szeret képeket nézegetni, arra nem akartam rátukmálni... :lol: szóval küldöm.

Puszi Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion: Köszönöm a csodás képeket! Hatalmas volt a fiad amikor megszületett! Neked is 4 kiló felett volt mint Kubunak? Annyira jó nézni a babákat! Ilyenkor mindig meghatódok :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: igen nagy volt, egészen pontosan 4910 grammal, szóval inkább 5 kiló volt...:-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!
Most bukkantam rá erre az oldalra. Szuper ez a fórum, érezhetően jó társaság gyűlt itt össze, visszaolvasva a hozzászólásokat, mindenki olyan segítőkész, pozitív és érdeklődő a másikkal kapcsolatban. Jó, hogy még van ilyen :)
Irigykedve csodálom a babafotókat, tündériek, mindenkinek gratulálok!!! :) Szerencsére a szüléstörténetek se rettentettek el annyira.... Hétfőn kezdem a 38. hetem, szóval már bármikor indulhat a "buli"... Természetesen a Jánosban fogok szülni, s mivel nyugodt egyáltatlán nem vagyok, biztos, ami biztos, választottam szülésznőt is, Mayer Annamáriát, bár állítólag mindenki nagyon kedves az osztályon...
Nem tudom, Ti hogy voltatok/vagytok az egésszel, én nem a fájásoktól félek (valószínűleg azért, mert még nem tudom, milyen erősek..gondolom elképesztő..), hanem a kiszolgáltatottságtól, attól, hogy nincs kontrol a testem felett, s fogalmam sincs, mi fog történni Velem és a babával. Gondolkozom az EDA-n, a császártól rettegek (az altatás miatt), a beöntés gondolatától a hideg ráz, mégis, annyira várom már, hogy lássam végre a kislányomat (elvileg lány:) ) , de hallottam már olyat, hogy a végén kiderült, mégsem :)
Bármilyen nehéz is, életem legnagyobb élménye eddig a babavárás, eufórikus lehet már a kezetekben tartani a babát :)
Szóval mégegyszer gratula mindenkinek a csodaszép babához, annak, aki pedig még Velem egy cipőben jár, s előtte a nagy nap, kitartást, meg sok erőt!
Ja, a CTG-n borzasztó, amikor a babát felébresztik azzal a rezgő cuccal, s ha még nyomogatják is hozzá a hasat....2 hete voltam először, s ne nézzetek hülyének, de kijöttek a könnyeim, amikor ez történt, annyira sajnáltam a babámat...
Szép hétvégét mindenkinek!
lil
lili83

Jó reggelt!

Zita! Julcsi nagyon édes! Milyen kis pufók a pofija! Nagyon bájos!

Millye nem voltam a kezemmel orvosnál, úgy voltam vele, ha másnap csúnyábban néz ki, majd elmegyek! De szerencsére nem romlott...

Szilvi! Engem is érdekelnek ám mindenféle babaképek! Nagyon aranyos Boti a mérleghinta mellett! Én is már alig várom, hogy Milán totyogjon, bár még ülni sem ül :D

Lili! Üdvözöllek köztünk!
Ne aggódj a szülés miatt, jó kezekben leszel, az biztos! Melyik orvosnál fogsz szülni?

Ma vacsorára vagyunk hivatalosak, kíváncsi leszek hogy bírjuk majd. Nálunk ma tartja a bérmakeresztlányom a családi banzájt ballagása után...

Reni mi újság! Nagyon csöndeske vagy?
Küldöm ám a levelet hétfőn! Arra gondoltam, ha nem is jön össze a 6 ember, akkor is továbbküldöm, így ha nem is 36 könyvet kap az ember, valamennyit biztosan...

Kati

Kép
tatyi1983

Sziasztok,

Cipő vásárláshot egy ötlet:
A Le Scarpe cipőboltban (Üllői úton kifelé az Ecseri útnál, a benzinkút és McDonalds mögött) viszonylag gyakran akciózzák a Siesta cipőket. Az üzlet honlapja: http://www.lescarpe.hu/
A húsvét előtti héten elég sok cipő (kis-és nagyobb méretekben is) 5000 Ft-ért volt kapható. Szerintem egy telefont megér, az eladók nagyon segítőkészek. Ja, és sok Egészségpénztárral van szerződésük...akit ez érint.

Eszter első cipője egy Ciciban márkájú (szlovén) cipő volt, ami már akkor is a drágább kategóriába tartozott (7 éve 11.000 Ft), viszont ez nem volt annyira merev, mint a Siesta, és viszonylag hosszú ideig tudta hordani. Szlovéniában láttam, hogy ott ez egy nagyon elismert márkának számít, nálunk a Brendonban lehetett régen kapni...de szerintem most már biztos több helyen van.

Felkészülésem utolsó hetére már csak egy restanciám maradt, amit sikerült meglepően jól teljesítenem, mégpedig a szoptatós melltartó vásárlása. Hátha közületek is keres valaki, ezért leírom a lelőlehelyet A Müllerben nagyon jó minőségűt találtam (saját márka), szerintem nagyon jó árban (2490 Ft), továbbá a méretválaszték is elég széles.

Nyaralás/utazás ügyben nekünk csak jó tapasztalataink vannak. Mi nem igazán tartozunk a "paraszülők" :) közé, ezért lehet, hogy bevállalósabbak voltunk ezen a téren. Mi mindketten nagyon szeretünk utazni, már az elején megbeszéltük, hogy gyerek nélkül nem megyünk sehova, inkább olyan célokat választunk, ami mindhármunknak kikapcsolódást jelent. A nagyszülők az ország két ellentétes végében laknak...így az egyes látogatások önmagukban is egy-egy kirándulás, így mi elősorban külföldre koncentrálunk. Eszter 3 hónapos kora óta rendszeresen megyünk autóval (több ezer km-eket), repülővel...de soha nem volt semmi probléma. Én első alkalommal írtam egy listát a szállítandó babacuccokról, de ennek hossza az idő múlásával és az új tapasztalatok szerzésével egyre inkább csökkent :) Érdemes pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és akkor biztos sikeres lesz a nyaralás.
Remélem, hogy a legifjabb jövevénnyel nálunk is minden OK lesz, mert már tervezem az augusztusi nyaralásunkat :)

Azt hiszem, jövő héten, - legkésőbb a hét végéig- szülök :roll:
Most ez még olyan hihetetlennek tűnik nekem... :oops:
A CTG-m egyelőre jó, hétfőn megyek legközelebb.

Üdv.
Liz

Kép

Kép
liz

Silverlion: Nem semmi lehetett egy ilyen szép nagy babát a világra hozni... :oops: :shock: Milyen jó a Boti vonalzója! :lol:

lili83: Üdv. köztünk! Valóban nagyon jó társaság van itt! Én is szeretek itt lenni! Akkor még egy kislánnyal bővül a csapat... az jó mert a fiúk vannak most még többen :lol: Ezek szerint első babádat várod. Gratulálok hozzá! A CTG-n a rezgő cucc-ot a fiam sem szerette... na meg én is igyekeztem enni meg inni előtte mert akkor az emésztés miatti zajra állítólag jobban felkel a baba és nincs szükség ébresztésre... :? :wink: Én is Annamarinál szültem a lányomat... a fiamat Gombos Katalinnál... mindenki nagyon kedves a szülészeten úgyhogy jó kezekben leszel!

Tatyi1983: Jobban van a kezed? Érezzétek jól magatokat a vacsorán! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye!
Mostmár hajlítgatni egész jól tudom a csuklóm, de h megnomkodom, még fájdogál! Szerintem szerencsére nincs nagyobb baj...

Szilvi! Mikor én szültem , Te tudtad az Edit nevű szülésznő vezetéknevét? Vagy rosszul emlékszem? Ha tudja valaki írja meg nekem! Elfelejtettem...:(
4910gramm... én örültem, hogy a 3300grammot túléltem... :D Mondjuk azért nem volt vészes na! De azért le a kalappal előtted!
Tök jó a kis topánkája Botinak! Én még csak ott tartok, hogy mindenhol sapit keresek Milánnak, vékonyat, meg a fülét védőt... Nincs valami jó ötletetek?

Kati

Kép
tatyi1983

Tatyi1983: Örülök, hogy gyógyulgat a csuklód! Tök jó sapit láttam tegnap a Müllerben... :wink: és az Invázióba is nagyon jópofák voltak... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?