Szijasztok!
Jelentem itt a házisárkány, az éhező farkas, a baltás gyilkos!
Én is jól eltüntem, de a nagy hétvégi pörgettyű után ma meg nem volt erőm ideülni!
Szóval ott tartottunk, hogy megyünk a lovardába és reménykedem, hogy ne essen az eső!
Hááát esett!
De azért jó volt, skacok élvezték, na jó én is!
Mikor eleredt a 3 szem eső elindultunk haza, elhoztam a sógórnőmet, rendbeszedtük magunkat és 13h-ra mentünk át anyósomhoz!
nagyon jól sikerült, az eszem iszom, dínom-dánom! Mi ellátuk nagyinapi virágokkal, Bubuka verset mondott, lányok énekeltek!Voltak nagy örömkönnyek!
Itthon nagy szunya, csimók negyed 7-kor keltek, de Apa elvitte őket vásárolni így én szépen rendbe hoztam a házat, kitakarítottam szépen!
Másnap anyáknapi reggeli fogadott, minden gyerekemtől+Apucitól is külön kaptam virágot és rajzot is!(Apa nem rajzolt)
Aztán irány le Balatonra, ott volt Nagyikám, felköszöntöttük Őt is, azt vissza haza , kiraktuk itthon Marcipánt és mentünk át a Mimi féle étterembe Budaörsre!
Ez is az anyáknapi ajándékom volt, hogy ma ne kelljen főznöm!
Az étterem nagyon helyes, barátságos, de sajna elég éhesen érkeztünk és 1óra 20 perc várakozás után kifizettük az üdcsit és eljöttünk! Bakker még hozzá sem kezdett a szakács!
Gondolhatjátok mennyire türelmesen tud várni egy 2 éves!
Budaörsi Mc Drive-ban végül belakmároztunk és hazafelé kiraktuk Bubukát a gyerekzsúrba! Ledőltem a lányokkal, de 2 óra múlva mentem vissza Bubuért a zsúrba, vittem Fruzsót is.
Végül fél 8 felé értünk haza,vacsi, fürcsi stb. Már nem volt erőm írni!
Ma meg mostam, elültettem a virágokat, amiket kaptam, főztem egy spenótot egy kis husival és el is ment a délelőtt!
Holnap ha minden jól megy vonatozunk egyet a lányokkal Martonvásárba!
Ha nagyon kaki idő lesz, akkor játszóház! Egy lánnyal megyünk akivel még sosem találkoztunk, a kisfia egyidős Bogival, topicos ismerettség!
Nagyon várom!
Szilvi! Mikor tudtok átjönni a héten?????Nekünk szerda, csüt, péntek délelőtt jó! Képzeld öszeeresztettem Marcipánt Akarattyán a szomszéd Chivavájával(nem tudom, hogy kell írni
) annyira aranyosan játszott! Illetve az egy nagytökű fiú kutya volt az mást akart
, de Marcipán játszani! NAGYON VÁROM, HOGY ÖSSZEERESSZÜK YODÁVAL!!!!!!!!!!!!!!!
Befejeztétek a szenetlit? Mikor jön a párod?
Mia! Nagyon édes a párod, hogy tartott Neked anyáknapját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó, hogy már ki-ki mozdulhatsz!
Gondolom nézel az emberekre mint az ufókra!
A mi házunk, nem látszik a Velencei útról(szerencsére
), de legközelebb ha ideszólsz(megvan a számom
) elkanyarodhattok erre!
Mimi!Sajnálom az autókát!
Remélem nem hagy cserben a popid alatt!
Édes lehet Szabi ahogy szed Neked virágot! Anno mi is mindig szedtük a virágot(kutyatej, orgona, aztán szedtünk mi tulipánokat, nárciszokat is a árván hagyott kertekből Balcsin
)
illetve mindegy volt mit szedünk csak szedtük!
Régen nem volt divat a virágbolt(vagy csak mi voltunk ennyire tirpákok????
) De tényleg mindig mi szedtük, mert minden hétvégén Balcsin voltunk!
Dolli nagyon el vagy tünve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden okés?
Apósékkel minden rendben volt! Gondolom nem lehetett elkerülni a találkozást!
Andika! Veronika beteg????? Miért nem voltatok oviban?????
Jaj Mimi nekem is van wifim a laptophoz, max arra jó, hogy az ágyból tudok netezni! Én is a hintaágyra gondoltam, de semmit nem lát kint az ember az erős fénytől!
Többiek merre????
Puszika: Orsi