Új privát üzeneted érkezett!

Mimi amúgy simán le fogsz fogyni!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Majd szülés és szopi után!

De mutizok képet, milyen voltam! :oops: Kép Ez szülés után volt! Kép Ez augusztusban. Kép Ez karácsonykor
Kép Ez meg 3 hónappal később! :-)

Utána még fogytam, de szépnek nem voltam mondható, mert elfogyott az összes mellem! :cry: :cry: :cry:
De most már az is megoldódott! :wink:

SOHA NE MONDD, HOGY SOHA! LESZEL TE MÉG GEBE MIMIKÉM!!!! :wink:
Szerintem minden csak elhatározás kérdése, és én úgy ismertelek meg Téged, hogy Te vagy az eget és földet megrengető mindenre képes Noémi! Sok nehéz dolgon vagy túl és mindig képes voltál felállni és tenni a dolgodat! :D
Így lesz ez a fölös kilókkal is hidd el! De mindennek megvan a maga ideje, szerintem nem pici baba mellett kell jó nőnek lenni!Meg amúgy sincs szebb nő egy kismamánál! :wink:
Vendég

Szasztok!

Orsi, nem semmi napod volt akkor tegnap! Le a kalappal! A sógórnőd nem értette meg, hogy téged vár a családod haza :roll:
2km!!! :shock: nem vagy semmi! És még egy óra szauna, na annyit nem bírnék.... Naná, hogy megyünk úszni, már nagyon várom! Remélem addig nem jön közbe semmi!!!!
Képzeld, tegnap éjjel akkorát röhögtünk a párommal.... Yoda kiment inni a konyhába, jön be és akkorát koppant az ágy oldalán, nekiment a sötétben... még most is elkap a röhögés, ha rá gondolok, aztán fogta és lefeküdt.
Főzéssel én is gondban vagyok, sokszor nem tudok már mit kitalálni... jövőre majd előre meg kell terveznem mindent, mert a párom is haza fog jönni kajálni....

Mimi, édes lehet Szabi, én úgy szeretem mikor szutykosak a gyerekek :lol: :lol: gilisztáról jut eszembe, múltkor voltunk játszón és Bálint talált egy kiszáradt gilisztát és mikor indultunk haza, hozni akarta.... :shock: :lol:
Lekopogom az én gyerekeim se betegesek.... kopkopkop.
Nekem is ezt mondta anyum :wink:
A mi kanapénkon vaj párnák vannak..... szép kék toll mintákkal.... annak idején nem nagyon akartam megvenni, pont emiatt, de a páromnak tetszett, most már nem annyira, mikor összerajzolják, vagy belekenik a pudingos szájukat....
sylph

Orsi, látom közben tettél fel képeket... szépen lefogytál ügyes vagy! tapstapstapstaps :lol:
Én nem rakok fel, mert "megköveztek" milyen vékony voltam, rögtön szülés után :wink: :oops:

Mimi, én pl. nem szoktam vasalni! Szépen kiteregetek és kész. Ha valami olyan kell, akkor kivasalom, de amúgy.... pedig szeretek vasalni. Régen(még gyerekek előtt) én vasaltam reggelente a párom ingjeit, de gyerekek óta Ő vasalja! Olyan ügyes!
sylph

pfujj Szilvi akkor a te fiad sem különb a Szabinál :lol: :lol:
A Szabi meg egy bogarat hurcolt a zsebében múltkor.De én már mostam ki élő csigát is nem is egyet bibi :lol: :lol:
Ja nálunk nincs ing,így nem igen kell inget vasalnom.Na jó van kb 3-4db a páromnak,de azokat is alkalmanként hordja csak.

Orsi,aranyos vagy :lol: :lol:
Csak tudod,ne szeretnék ennyire enni :lol:
De szerencse,hogy szeretem a zöldségeket is.
Szülés után szerintem tuti el fogok kezdeni jobban figyelni a mit mennyit dologra.
De nekem leginkább a sport ami kimaradt már évek óta.
Én is imádok úszni és én is simán bírok 1órát úszni aktívan.De eddig nem igen volt rá alkalmam,hogy menjek.Most terhesen meg nem is merek menni,így marad a játszóra sétálás :lol:
De majd ha megszülök,akkor tolhatom megint a babakocsit.Majd jól lesúlyozom :lol:

mimi12

Szilvi!

Na aggódj, Marcipán is ilyen béna! :D Nekünk állandóan 2 lábon van és rendszeresen hanyat esik! :?
De a feje neki is mindennen koppan! Áll a fal mellett, néz rám és egyszercsak elindul és durr a feje a falnak! :shock:
De murisak!
Képzed, most már több hete nem volt pisi a lakásban és ma éjjel először elfelejtettük bezárni a kenel ajtaját és ki sem jött! :shock:
Viszont baromi gyorsan nő a bundija! :( Már nem is olyan szép mint kozmi után!
Valszeg elviszem 4 hét múlva, mielőtt megyünk Szarvasra, hogy ott szépséges kutymuty legyen! :wink:
Az is muris, hogy többet jár fodrászhoz mint én!
Én utoljára Kehidán voltam karácsony előtt! :oops:
De most növesztem egy kicsit, én is Szarvas előtt megyek!

Olyan szép idő van!!!!!!!!!!!!!!!Bakker tegnap azért kapkodtam ennyire, mert esőt mondtak! :? Erre hétágra süt a nap!
persze nem rossz, viszont nem biztos, hogy iylen szárazságban kell elszórni a gyeptrágyát! :shock: Most nem győzöm locsolni! :?

Én mindent vasalok, kivéve a bugyit, zoknit.
A türcsi olyan kemény ha nincs átvasalva! :cry:

Én hetente 1x vasalok, de akkor 1 tonnát! Mosni szinte minden nap, van hogy egy nap több adagot is. Ehhez képes mindig hegyekben áll a szennyes, de szerencsére nálunk a kamrában van a mosógép és a szennyestartó így annyira nem zavaró!A vasalnivaló meg a gardrób aljában van az akasztós alatt egy bazi nagy kosárban, így az sem látszik!
Mimi! OKÉ, megyek takarítani, ha ránk is főzöl! :wink:

Amit utálok az a sok papír, számla, csekk meg craok amiket le kell fűzni! Mindennek van saját mappája, de utálom lefűzögetni! :oops:
Egy ideig a hűtő tetejére tesszük(amit nagyon nagyon rühelek) majd ha ott nem fér akkor bekerül a komódfiókba! ha már nem tudom betolni a fiókot akkor veszek magamon erőt és lefűzöm!
Télen még csak-csak, de ilyenkor minden szabad percemet a kertben töltöm!
Vendég

Jesszus, micsoda bogaras fiaitok vannak! :shock: :shock: :shock:
Nekem mindegyik fél, vagy inkább undorodik a bogaraktól, csigáktól!
Bubu picinek nagyon nagyon félt a csigáktól, a régi lakásnál ha esett az eső egy tonna csiga mászott a járdán és fel a ház oldalán! Szegény Bubuka nem győzte kerülgetni! Úgy is tanulta meg a nevét, hogy fúúúúj csiga! :D
Szegényt egyszer nagyon megijesztettem! :oops: Volt egy kis sáv fű a ház és kerítés között a járda mellett és mindig belement Bubu. Egyszer belement és én mondtam, hogy gyorsan jöjjön onnan mert teli van csigával! Azt az üvöltést! :shock: Akkor már a fű közepén volt és nem mert lépni semerre! SZEGÉNYKÉMET ÚGY SAJNÁLTAM!Néha olyan hülye vagyok! :oops:
De én mondjuk azon a képen is kiakadtam ahol Szabi megfogta a halacskát! Én nagyon féel ezektől! :oops:
A legrosszabb mikor Balcsiban egy hal nekimegy a lábamnak!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ja azt nem tudom mi lesz ha megnő Bubu, mert ez így elég ciki, hogy jobban fél ezektől a csúszó-mászóktól mint a nők! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

sziasztok:)

Csatlakozom a fertotlenitos dologhoz, anyukam azt mondta semmi ertelme az allando csiratlanitasnak (amit en vegzek allandoan) mert a gyerek ha bekerul a tarsasagba akkor ugy is nyakik retkes lesz....
Ha ebbe belegondolok, hajam egnek all:) Maniakus takaritogep vagyok... bar ez a fekves kisse mar hozzaszoktatott hogy a csaladom takarit az pedig messze nem olyan mint amit en szoktam csinalni. Csak szuljek meg, egy honapig takaritok majd hehehe:D

Orsi:
36-os ruha...... ne az az a alom ami nalam beteljesedest sosem fog nyerni.... hehhee:)

Szerintem szep voltal szules utan is! (en most vagyok kb ilyen sulyban, mi lesz velem szules utan???) Na mind1, majd lesz valami. Hehe:)
Minden esetre nagyon nagyon jol nezel ki most, ez tuti!:)
Es sokszor az emberek meg szebbek eletben mint foton:)))) Kivi vagyok rad, na meg mindenkire a Forumrol!

En egyszer ernem meg hogy lemmenne egy kicsit a mellem. nem lehet tole normalisan sportolni.Pfffffff:(

pussz, "rohanok" tovabb:):):)

mia

sünciboglya

ANETTEL MI LEHET??????MOST SZÜL????? :shock:
Vendég

Lini,
Csatlakozom én is a nem-fertőtlenítők táborához. Veronikánál még naponta kifőztem a mellszívót, Zsombornál meg talán havonta 1x. Hiába a másodiknál már se idő se kedv ilyenekhez. Konkrétan milyen játékokat akarsz fertőtleníteni? Neomagnol tablettát hallottam én is de én is csak alaposan elmostam a rágókákat Zsombornak amik manóé voltak. Hasleszorítót a Felső utcában van egy gyógyászati segédeszköz bolt, ott lehet venni 4000 ft körüli áron volt tavaly.

Orsi,
Nem semmi a sógornőd :oops: A nagyon meleg szaunát én sem bírom és a gőz is elég volt. Az infra viszont nekem nagyon bejött. Beszéltem ma a gyógytornásszal, azt mondta h menjek úszni ahányszor csak tudok, 40-45 perc elég és ha lehet akkor háton ússzak mert az erősít legjobban. Igaz h tegnap csak egy fél hosszt tudtam háton leúszni de majd gyakorlom. Ha már kicsit megerősödtek az izmaim akkor térjek vissza a konditerembe. 36-os ruha :D :D Elérhetetlen számomra, én megelégszem a 38-assal, remélem egyszer elérem ezt. Csak 8 kiló választ el tőle. Szóval ezért nem volt ma Bubu oviba.

Tierno,
Ne aggódj, mindent jól csinálsz. Nekem is csak heti egyszer kb 2 és fél óra szabad időm van, mert a párom minden nap este 9-kor jött/jön haza, nagyik távol én meg nem tudtam sehova elmenni a két gyerekkel. Így kibuliztam tőle egy szabad délutánt, ez lett a szerda amikor hazajön fél 5 körül és én el tudok szabadulni 7-ig mire Zsombor szopizik. Én eléggé befordultam itt a télen, muszáj volt valamit kezdenem magammal és erre használom a mozgást. Na meg a fent említett 8 kiló eltüntetésére is :D A szobabicikli itt pihen a nagyszobában, heti 2x kéne még tekernem de nem sokszor jön össze. Elméletben beosztottam hogy egyik nap főzök másik nap meg biciklizek amikor Zsombor alszik délelőtt. Szóval ez az elmélet a gyakorlat meg hogy fáradt vagyok, vagy jön valaki játékért vagy stb. Bárcsak olyan kitartó lennék mint Orsi :D

Mit csináltok holnap?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Én sem fertőtlenítettem igazán.Néha kifőztem a cumikat,amikor eszembe jutott.A játékokat csak mosogatószerrel szoktam.Amit kaptunk játékot,vagy 20 éve állt a padláson,azt domestossal.Azt,hogy minden használat után fertőtleníteni,azt túlzásnak tartom.
Chicco fertőtlenítőt azt hiszem a tescoban is lehet kapni.

Dorina is belépett a mindent gyűjtögetők táborába.Rá inkább a virágok és kavicsok szedegetése a jellemző,amit visz a kutyáknak.Tegnap találtunk csigát,azt is megvizsgálta,ma mondtam neki,mutassa meg apának,hol a csiga,boldogan rohant oda,közben mondta,hogy gaga. :) Ő is iszonyú mocskos szokott lenni.

Cunami!Gyerekek hogy vannak?Gondoltam is rád tegnap,hogy nem is volt eső. :?
Hozzánk is jöhetsz takarítani,ablakot pucolni(pici házikó)én meg füzögetek. :)

Mimi12!Nekünk is volt Ricsi kutyánk.Németjuhász keverék.Kb 15 évet élt,szegénynek már minden baja volt. :(

Sünciboglya!Akkor most fel vagy töltődve! :) 8)

Csszedina!hehe. :) van benne igazság.Én egész nap pakolok,mégse látszik meg.Ma délelőtt elmosogattam,estére már megint ott egy kupac.Vasalni nem vasalok már,mert meguntam,hogy a szépen vasalt,összehajtott ruhák a párom szekrényéből úgy kerülnek elő,mint valami rongydarab. :evil:

Jaj,a fogyókúráról jut eszembe:múltkor voltunk anyósnál,mondom neki,ez a kutya terhes,vagy mi?olyan dagadt.Erre:olyan,mint te.Hát kösz.Tény,hogy nem vagyok vékony,akkor se kéne beszólni. :twisted: Bagoly mondja verébnek.

Mondtam páromnak,menjünk holnap valahova,ha nem jön semmi közbe.Diósdon állítólag lesz valami a Kőfejtőnél,lehet megnézzük.felvetette,menjünk le az anyjához..mmmmm.oda úgy néz ki hétfőn megyünk...mmmmmm.Szombaton nálunk megint szülinapi összeröffenés lesz.

jaa,ha valaki szeretne fából faragott szobrot,párom szokott farigcsálni,szóljatok nyugodtan. :wink:

Sziasztok!Jó hétvégét nektek!

Kép
tierno

sikerült kicsinyítenem.Painttel.
szülinapi képek:
Kép Anyós,Dorina,Karina,Sógornő Kép Kép Kép ezt a tortát dédi csinálta Kép fórumos csajoknak küldi:) Kép Kép

Kép
tierno

Szasztok!

Mimi, csigamosás.... az se rossz! :lol: :lol: Csigát az én gyerekeim is szeretik, Pupi tavaly szopogatta is, képzelheted, fél órá suvickoltam a száját meg a kezét, mire az a takony lejött róla, blöe... Bubó meg előszeretettel tapossa szét őket, ja és a Yoda már kettőt megevett :shock: :?

Orsi, akkor Marcipi se pite :lol: koppanásügyileg.
Jaj, azt akartam is kérdezni, hogy milyen gyorsan nő a szőre, de ezek szerint gyorsan, akkor ilyen sűrűn kell majd nyírni?
Végül akkor viszitek magatokkal?
Én mágnesgolyót használok mosáskor és nem kemény a türcsink, és öblítőt sem használok, a golyó meg lágyítja a vizet, van a mosogatógépben is és a zuhanyrózsán is. Tök jó.
Számlafüzögetés ismerős :wink: régen én is füzögettem, most már csak rendezgetem egy dobozba...

Andi, két hét és Nálatok is szülinap lesz... Zsombi is egy éves lesz!
Nagyon gyorsan telik az idő...

Tierno, tündéri kislány Dorina!!!!! És milyen szép tortát csinált Neki a dédi! "Kedves" az anyósod... :wink:

Megy valaki majálisozni? Mi lehet, hogy átnézünk Törökbálintra délután...
Apum most jött, kövezzük szaletlit....

Szép hétvégét mindenkinek!!!!
sylph

Szijasztok!
Ma korán keltem(ezt úgy írtam mintha máskor későn szoktam volna)
Már készen van az ebédke, (rakott husi, krumplipüré, saláta).
Kiteregettem egy adagot,már megy a második mosás, összepakoltam, reggelin túl vagyunk, csimók már a kertben motoroznak, Apa a pinyóban kopácsol én meg a megavasalás előtt gondoltam írok pár sort!(szép öszetett mondat volt :wink: )

Jaaaaaaaaaaaaaaj Tierno! Gyünyörűűűűű a lánykád! Dorina, Karina! Még jó hogy nem vesztetek össze a neveken! :wink:
Nagyon kis husa Dorina, de Karina fiatalabb nála ugye?
Kár hogy nem jó a viszony sógórnőddel, pedig jól elbabázhatnátok együtt!
Anyós beszólása.................. :twisted: , ne foglalkozz vele, de szerintem is bunkóság, én is tutira megsértődtem volna!
Nem csak a ledegadtozásért, hanem hogy hasonlíthat egy kutyához???? :?
Az én anyósom is mindig ezen köszörülte a torkát!Biztosan úgy érezte az Ő fiának szebb nő járna! :lol:
Rólad kár hogy nincs fotó! :(

Andika!
Tényleg jó a hátadnak az úszás!Nem jösz holnap hajnalban????
Csak először car felkelni, utána belejön az ember!
Szerintem kihasználhatnád, hogy szombaton otthon van Robi! :wink:
Mi nem megyünk sehova ma! Tavaly eldöntöttem se május 1., se gyereknapkor nem megyünk le a központba!
Nekem nagyon félelmetes volt, hogy mi voltunk kisebbségben, nem a kisebbség! :shock: :? :oops:
Lehet vasárnap leszaladunk Balcsira, mert fel kell hoznunk az utazóágyat, meg egy pár dolgot!

Na megyek szétpakolom a vasalni valót! :?

Jövök még.....puszika Mindenkinek!!!!! :)
Vendég

Szilvi! :shock:
Észre sem vettem, hogy elém írtá! :o

jaaaaaaaaaaaaaj ez a mágnesgolyó nagyon érdekel!!!!!!!!
Hol lehet kapni, mennyibe kerül stb...
Én utálom ezeket az öblitőket mert ilyen nyálkás trutyi keletkezik a mosógépen és mindig eltömödik az öblitőadagolóm! :?
Amúgy ezek a mosóporok tök fincsi illatúak, csak a puhaság miatt használom az öblitőt, de valamit nem jól csinálok! :(

Igen sajnos Marcinak nagyon gyorsan nő a bundija! Legközelebb megmondom a csajszinak, hogy a hátán jobban szedje ki a szőrét, mert már most 1 hét után kezd bari lenni! :?
Én nagyon szeretném vinni, Apa nem akarja! Elvileg Papámék bevállalnák, de hogy visszük oda?????
Pénteken megyünk Szarvasra, délután lehet átvenni a szállást, remélem aznap nem dolgozik Apa. Viszont szüleim igen! A Kékgolyó utcában dolgoznak mindketten a Déli pu mellet (Onkológián).Oda nem hiszem, hogy bevihetjük, ráadásul Mami délutános, így 19h-ig tuti bent van! Szóval nem tudom, de még van 4 hetünk kitalálni! :wink:
(de azért nagyon halkan megsúgom, hogy remélem meg tudom győzni Apát! :wink: )

Látom Ti is munkával ünneplitek a munka ünnepét! :D :D :D
Mi megfigyeltük, hogy minden május 1-én csinálunk valamit! :)

Befejeztem a vasalást, megyek teregetni..............már megint!
Csodaszép idő van, lehet ki kéne ülnöm a hintaágyba!

Szilvi Te hánykor szoktál felkelni?

Többiek merre vagytok???? Mindenki majálison???
Vendég

Ez a mágnesgolyó????

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_167596

Hol vettétek?
Vendég

Sziasztok!

Juj Szisz,csigaszopogatás??? :lol: :lol:

Mágnes golyó???Ez szimpi nekem is.Tényleg jó és hatásos??
Hol lehet venni??Vagy csak rendelni lehet?

Mi nemsokára megyünk Szigetszentmiklósra majálisra,hazafelé meg lehet megnézzük itt az Érdi majálist.
Állítólag a Szinetár Dóra jön az urával,és 17h-tol lesz valami előadásuk,és engem érdekelne.De majd meglátjuk.
No szép hétvégét mindenkinek!

mimi12

Szasztok!

Orsi, sikerült megszüntetni a ruhakupacot.... erre újat csinálsz? :)
Munka ünnepén mi is általában dolgozunk, egész szépen haladnak a fiúk! Párod is halad?
Ma 6kor keltem, általában fenn is vagyok akkor, de Lili miatt(mert ölelgetni szokott) később kelek ki, fél7 körül. És utána kezdjük a napot.
Ja, a párom is ezért nem akar lemenni ide a központba, ha végeznek a munkával és nem fáradtak, akkor lehet Törökbálintra nézünk át.

Orsi, Mimi!
Igen ez az a golyó, én ökonet-től rendelem, www.okonet.hu (vannak leírások is) nézzetek körül, ha gondoljátok, most 2850 az ára. Nagyon sok jó dolog van itt!
Amit még nagyon tudok ajánlani, az a turbo buster, ez is mágneses és a gázkazánokhoz kell felszerelni és kevesebbet fogyaszt ezzel! Itt megnézhetitek a videót, mi is lemértük, és tényleg lassabban forgott az óra!!!!! http://alacsonygazszamla.extra.hu/

További szép napot!
sylph

Tök jóóóóó Szilvi!

Nekünk ez az ÖKONET Aura víztisztitónk van! Nagyon szeretjük, abból csináljuk a teákat(teljesen más íze van :wink: ) és azzal főzök, pl. a vasalóba se kell desztvíz, és a növények is imádják! :D
Neked van Ökonet-es kártyád?

Mindenféleképpen veszek egy ilyen golyót!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Jaj,kész vagyok!Dorci nem hajlandó aludni.Most a nagyi leváltott.Pedig nagyon nyügi.Alvás után szerintem megyünk a kőfejtőhöz.

Cunami!Nem vesztünk össze,mert Dorina előbb született :) De úgy volt,hogy ők a Korina nevet adják.Na,mondom ez marha jó.Ötletesek. :? Pontosan 7 hónap van köztük.Sógornővel elvagyunk amúgy,nem olyan rossz a kapcsolatunk,csak ez a hülye dolgai...és sűrűn nem járunk össze,mert 75 km van köztünk.
Az első képet azért raktam fel,hogy lássátok,ki dagadtozott le :)
Majd rakok fel képet magamról is.Keresek valami régit,amin 20 kg-val kevesebb vagyok :wink:

Ezt a mágnesgolyót majd megsasolom.Lehet,én is veszek.

Na,megyek,megnézem elaludt-e már a Tündérke :)

Kép
tierno

Orsi, nekünk is van tisztavizünk!!!! :lol: :lol: Bálint ha szomjas mindig úgy kér inni, hogy kérek tisztavizet :wink: én is nagyon szeretem, sokkal finomabb minden vele, a teától a husilevesig, és ami még jó, hogy nem szennyezzük a környezetet a sok palackkal! :lol: Bár a párom nem hajlandó lemondani az enyhebubisáról, de az nem olyan sok palack, mert nem iszik annyit.
Igen, van kártyám!!!! Nektek honnan/kitől van a víztisztító?
Te is láttál bemutatót a csapvízről? Én igen! Az a sok szlötyi ami a csapvízben van.... úgy nézett ki mint a pörköltszaftos mosogatólé :? akkor döntöttem el, hogy nekünk lesz ilyen!!!!!
sylph

Szasztok!

Írt Anett! Szerda óta kórházban van, nst-n volt, és benn tartották, mert magas volt a vérnyomija, meg fehérje volt a vizeletében.
Talán jövő hét elején hazajöhet és akkor ír ide.
Babóka egyenlőre nagyon jól érzi benn magát! :) Nem akar még kibújni, pedig már nagyon várják!
sylph

ÁÁÁÁÁ elveszett az üzim! :?

Szilvi! Mi is kértünk ilyen csapvíz bemutatót! Hááááát tényleg nagyon undorító! :shock:
Mi is nagyon szeretjük, most már 5 éve használjuk!
Mi sem veszünk palackos vizet csak a vendégeknek, mert utálok magyarázkodni, hogy ez nem sima csapvíz, az meg ciki, hogy azt hiszik sajnáljuk még a vizet is! :D
Amúgy szerintem finomabb mint bármelyik ásványvíz! :wink:
Ti vesztek hozzá ásványpatront? Nekem azzal annyira nem ízlik! :oops:
Már aktuális lenne a szűrő csere nálunk is!
Ti hol veszitek a szűrőket?

Mi Dobrádi Zsuzsitól vettüka gépet, anno a Kéknarancsban volt aerobic edző (és hozzá jártam) és mellette még ügynök is volt! :lol:

Sajna nekünk nincs kártyánk, utólag tudtuk meg hogy ilyen értékű vásárlásnál járt volna! :?
Azért nem mindegy mert 20% kedvezménnyel lehet vásárolni! :cry:

Gyerkők aludtam kemény 1 órát a 2-2,5 helyett! :shock: :shock:
17h felé lemegyünk megnézni a Szinetár családot mi is, ha minden igaz összefutunk Andiékkal, bár Ők lehet korábban mennek!

Apa haladgat a pinyóval, csak ebédre jött fel, meg most egy kv-ra!
Előbb volt nálunk egy kis zuhi, arra volt jó, hogy minden kapkodhattam be! :?

Ne is mondd, leszáradt mindjét adag ruhám teli a vasalnivaló! :cry: :cry: :cry: :cry:

Mimi! Tudnál segíteni????????? Maminak most lesz május 23-án a 60. szülinapja. Az eredeti terv az volt, hogy nálunk lesz a köszöntés egy kis flekkenezés keretében.
Viszont baromi körülményes, mert a Tesómék gyerekei fél 2-kor alszanak :? , nincs kocsijuk, és ha ki is jönnek hozzánk utána Apinak kell hazavinni őket a XI. kerbe.Így még egy kortyot sem ihat!
Mindig én szervezek és készülök, most voltak nálunk és most valahogy nincs kedvem hozzá! :oops:
Azt találtuk ki, hogy legyen egy étterembe, Érd és XI. ker között.
Budaörsre esett a választás.
Oda a 40-es busszal el tudnak jönni tesómék és addig maradnak amíg akarnak.
Az Adler éttermet ismerem csak ott(ott volt eljegyzésünk és a polgári esküvő után a vacsink :D ) lenne is grill terasza, de olyan étterem kéne, aminek estleg van egy kis kertje valami játszóval.Tesóméknál is 3 gyerkő van!
Nem tudsz valami jó helyet(na nem túl puccosat :wink: ) ?????
Tesóm említett valami Rózsakert-et, de azt nem ismerem.

Nincs valami tipped????
Vendég

Orsi!
Fenyő vendéglő a Rózsa utcában.Ez Bp felé van és a hegy felé eső oldalon.Nem egy elit hely,viszont régen jó volt a kaja.Van bowling pályájuk és van külön terem is.Én szerettem oda járni.Mellesleg nem drága.
Mi nem mentünk már itt a majálisra.Nem rég értünk haza és hullák vagyunk.

mimi12

Orsi, holnap 6kor kapu előtt? :wink:
Dobj egy sömöst, ha nem....

Jó éjt!
sylph

Húúúúú de megijedtem mikor beléptem és láttam Szilvi írt utoljára!
Már azt hittem, nem jó Neked az uszi!
HÁÁÁÁÁÁT PERSZE HOGY OTT VAGYOK 6-RA!!!! :D :D :D

Bakker semmit nem aludtunk éjjel, Fruzsi köhög, Bogi 100x felsírt!
Szegény Fruzsót el kell vinni dokihoz, mert nem múlik a köhögés a köptetőtől! :( De Bogival mi lehet????????? :o

Én meg állandóan azt álmodtam, hogy elaludtam és 6:30 van! :D
Fogy a kávém én meg kezdek látni azon a két résen a homlokom alatt! :wink:

Nu, akkor mentem is zuhanyozni, öltözni.

"Nyisd ki kislány kapudat, üzenettel jöttünk
a vőlegény részsére, inget, gatyát követelünk!
Nincsen neki ruhája, elveszett a gatyája
Mivel menjen Teveled az Isten házába???" :wink:

A kipihentség erőteljesen látszik rajtam! :D

Mimi! Nagyon köszi! Szimpi a hely, megnézzük élőben előtte, van kertje és van egy kis csúszda!Ez is több mint a semmi! :wink: De legalább bowlingozhatnánk! :D
Vendég

Jó reggelt!

Veszem a cipőm és máris lenn vagyok!!!! :D
sylph

Sziasztok,

Ma nem hagyott a drága férjem írni a szakdolimat, mert unatkozott. Erre most meg gépezik a TV-n, így nem tudok bambulni valami filmre. :evil: Grrrrrrrrr Miért nem nap közben jutott ez eszébe?!
Na ahogy elkezdtem írogatni, kikapcsolta. Berakta a szülés dvdt, amit karira kaptunk.
Egyre jobban várom már a szülést! :D
Közben megnéztük a dvdt, őőőő ez a szülés nem olyan szimpi dolog! :shock:

Noémi: mivel az első baba, még nem tudom, mit hogy csináljak. De a sima elmosás szimpi megoldás! Én sem akarom túlzásba vinni az aggódást, mert az később neki sem lesz jó.
Hu ez a betét megoldás nem semmi! Te aztán igen bebiztosítottad magad! :lol: :lol:
A hipót, meg társait én sem bírom. Anya meg azzal fáraszt, hogy hogy fogom a rucikat ezek nélkül fertőtleníteni…. Erre én, 21.században élünk! Enélkül is megleszünk, apa meg csak nevet rajtunk. :oops: :lol:

Szilvi: mellszívót én is ki fogom, de akkor a játékokat nem.
Mágnes golyó? Hol lehet kapni? Még régebben akartam venni, de sehol nem találtam! De azt nem tudtam, hogy mosógépbe is lehet.

Én mániákus számla rendezgető vagyok, szeretnék egyszer valami könyvelős suliba is beiratkozni.

Orsi: elfáradtam, ahogy olvastalak!!!! Ennyi energia, de honnan? Én még a dolim írásától is kifáradok!!! Irigykedem! :oops: :oops:

A főzést ne is mond. Amikor főzök, akkor a férjem tutira evett hazajövetel előtt, amikor nem főzök, csak levest, vagy csak főzeléket hús nélkül, akkor meg reklamál, hogy ő éhes. De hazajövetel előtt nem szólna, h készítsek neki valamit! :evil:

Tierno: én pont ezért, csak az enyémet vasalom, meg esetleg a 3 ingét a férjemnek. Neki is mindig az alsó kell, a felette lévők meg repülnek vissza. :?
De helyes Dorina!!! Nekünk is van már fülbevalónk!
:D

na megyek reggeli, és szakdoli. UUUUUUUNOOOOOOM Már nagyon :x

Lini
Kép
kicsi lini

Ismét szupiiiiiiiiiiiiiiiii volt az úszás!
Téynleg nagyon hálás vagyok Szilvi Neked!!!!!Ha ma nem jösz velem, tutira fekszem vissza az ágyba! :oops:
De most hogy túlvagyunk rajta nagyon jóleső érzés tesnek és léleknek is! :wink:
Képzeld gyerekek Apával fél 8 előtt keltek! :shock: Akkor készültek pont reggelihez mikor hazaértem! :)

Én felkentem a fejemre a festéket, befestettem szemöldökömet is! Leradíroztam az arcomat, mindjárt lemoshatom a festéke és zuhi, hajbelövés, smink és indulhatunk is!

Lóg az eső lába, nem tudom mit csinálok ha elered az eső a lovardában! :?
Anyóshoz meg nem akarok átmenni, mert olyan pici a kecó és ott a 3 gyerekkel semmit nem tudok csinálni!
meg amúgy is oylan későre készül el az ebéddel és csak várunk, csak várunk, csak várunk..... :?

Szóval kimegyünk és ha car idő van hazajövünk és elhozom sógórnőmet is és innen megyünk Apival együtt anyóshoz.

Remélem ma le tudok dőlni egy picit aludni a csimókkal ebéd után, mert érzem, hogy ko vagyok!

Lini ne aggódj! Én is szoktam fáradt lenni, éd hirtelen jön ki rajtam és akkor nagyon padlón tudok lenni! :oops: Sírok egy nagyot és utána jobb! :wink:
De megfigyeltem ha nincs semmi tennivaló, akkor sokszor fáradtabb vagyok és dőlök jobbra-balra! :D

Sajna elérkeztem fogyókúrám 4 hetes finishébe és innetől nem elég a mozgás jön a diéta! :cry: :cry: :cry: (ma még raguleves és kakaóscsiga az ebéd! :D :D :D )
Előre szólok mindenkinek, hogy sárkány leszek, mert nem nekem találták ki a szénhidrát megvonást!De az ügy érdekében mindent! :wink:
Marcipán is harapósabb ha éhes, ezt megfigyeltem! :D :D :D
De csak az első pár nap a kemény! De tuti hogy egy ideig nem leszek derülátó! :oops:

Többiek merre????? Mindenki túlélte a majálist?

megyek mert rámköt a festék! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Orsi én itt vagyok!!! Nálam is előfordul, hogy nem enged be a gép!!!

Nekem is folyamatosan gondjaim vannak az öblítővel. Betrutyisodik, néha olyan mintha nem is jókor rakná be az öblítőt, mert nem sok öblitő illata van a ruháknak, pedig én úgy szeretem mikor kiveszem a gépből kiteregetek és érezni az öblítő illatát.

Orsi!
Nagy gratula Neked, mennyi idő telt el a jó húsban lévő fotó és a vékonyka 18 év körüli fotó között.

A múlthét nekem is elég huzós volt. 3x keltem hajnali 3 órakor és irány a nagybani.
Ma fél 10 kor keltem másodszorra mert apát elindítottam fél hétkor, mostam egy adagot aztán annyira szépen hívogatott az ágy, hogy nem tudtam nemet mondani.

Főzés:
Különösebb gondom nincs vele. Nekem a virágoskert okoz folyamatosan gondot. Nálunk apa nyírja a füvet, na az az amit én nagyon utálok!!! Arra nagyon nagyon nehezen veszem rá magam.

Mi Várpalotán voltunk majálisozni. Évek óta odajár apa (dolgozni) mi most először kísértük el. A kislány nagyon élvezte. Rengeteget légvárazott és trambulinozott. Ebéd után aludt egyet a kocsiban és újult erővel kezdte az ugrálást.
1/29re értünk haza.

Holnapra bográcsozást tervezünk, reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk.
Mindenkinek szép hétvégét.

Jön valaki hétfőn a Dörmibe úgy 4 óra felé???

Sziasztok!
Vendég

Szasztok!

Orsi, baromi jól esett nekem is! Annyira jó, hogy nem egyedül kell menni!!!!!! Egyedül nem is mennék... :) :oops: El is fáradtam, levezetés képpen segítettem lemosni a fugát a csempéről, több mint két órát guggoltam és mostam a követ :wink: utána gyorsan megfőztem, bár a pipi még sül, gyerkőcök alszanak....
Diétához kitartáááás, majd tartjuk benned a lelket!!!!
:lol:
Fogacskát megnézted? Nem bújik?

Zsand, drukk a jóidőhöz holnapra!!!! Egyenlőre nem lehet eldönteni milyen idő van... Mi is nagyon szeretünk bográcsolni.

Lini, mi újság? Térkép? Párod nem tud segíteni?
Jó lesz a szülés, ne félj! Fájni azt fog, de az az élmény..... mikor odaadják azt a csöpp kisembert..... :D
Golyót, tudok rendelni az ökonettől.... okonet. hu nézd meg, lehet olvasni róla, csomó mindenhez jó....

Na, megyek kajolok egyet....
sylph

Lanyok, ma is kiruccantunk, felbuzdulva azon hogy a tegnapi napi "kanyarokat" jol vettem.

Elmentunk a Brendon-ba, szopis parnat vettunk hogy konnyebben tudjak aludni. Lattunk irto klassz cuccokat! jaaaaaaaj hat oda semmi penz nem eleg, hehehe. De gyonyoru minden!!! Egy csomo klassz cuccot kineztunk.

Utana meg ellatogattunk leendo hazunk helyere, legalabb is a telekre. Meg megvan, bar a kiskaput valaki elcsorta.... nem baj, ugy sem tartottuk volna meg. Van egy-ket cuki bokor a telken:) Majd megmentem oket!

Utana autoztunk Tarnok fele, egy karikat leirtunk korbe. A vasut fele jottunk haza, neztem hatha megismerem Orsi hazat, de szerintem nem jo fele voltunk, szoval nem lattam a szep sarga hazikot...

Most hulla vaygok de jooooool esett kicsit kiruccanni!

Mostanaban ahogy tagul a medencem olyan erzesem van mintha valaki jo erosen, gumicsizmaval alamrugdosott volna parat.... ez az erzes mozgas hatasara enyhul:):)

KERDES: TUD VALAKI NEKEM AJANLAI ERDEN METERARU BOLTOT? MINDEGY MILYEN ARON CSAK LEGYEN VALASZTEK.

tierno:
Szulinapos kepek nagyon aranyosak! A torta szuper lehetett, de latszik hogy a kislanyod nagyon meg volt elegedve vele, hehehe:) Dedi igazan ugyes!

Orsi:
nekem van olyan magnes golyom, nem vettem eszre semmi valtozast tole sajnos:(

sünciboglya

Szilvi,
Számomra is olyan hihetetlen hogy már csak két hét és az én pici fiam is már egy éves lesz. Most így utólag annyira gyorsan eltelt, bár amikor pár hetesen hasfájósan 3 órát üvöltött egyhuzamban akkor nagyon lassan telt az idő :D :? A Kismama újságban már nem a 0-1 éves rovatot kell néznem lassan hanem az 1-2 éveset. Van valami hír a bölcsi/ovi terén? Egy ismerősöm mondta h sajnos a bölcsiben 46 helyre 100 gyerek jelentkezett. Már előre parázok hogy hogyan fogják így Zsombort is felvenni jövőre.

Mimi,
Voltatok végülis a majálison? A Szinetár-Bereczki előadás nagyon jó volt, Zsombornak is tetszett mert sokat tapsolt rá :D

Sünciboglya,
Nyitottak még egy angol nyelvű családi napközit a Felső utcában, kaptunk szórólapot a majálison, sajnos ezt is havi 80-ért vesztegetik. Pedig nagyon jól hangzik, Csimota a neve. A Budai úton a Munkaügyi központ aljában van méteráru bolt.

Veronika olyan édes volt reggel, kaptam kávét és reggelit és vagy 4 verset Anyák napjára :D

Kép[
Kép[
kostyika

kostyika:
nagyon koszonom az infot meteraru ugyben:) Megyunk is es kinezzuk a pantos nyari ruhahoz az anyagot. Remelem hamarosan fel is vehetem setakhoz ha a doki bacsi megengedi (marmint a setat :lol: )

A 80 ezer eleg huzos az ovihoz..... ha belegondolok ameddigre a gyerek oviba kerul mar ketszeresebe is bele fog kerulni.... :roll:

joejt:)

sünciboglya

huuuu, telleg el is felejtettem irni:

Eletem elso ANyak napja-i viragot megkaptam paromtol. Meg is hatodtam rendesen:):):):)

sünciboglya

Szepjoreggelt lanyok:):):)

Hat azt nem gondoltam volna hogy en zarom es nyitom is egyben a napot:) Kidobott az agy mar koran igy beneztem hatha van itt valaki.

Szep, napos delelottot kivanok nektek:)

maria

sünciboglya

Szasztok!

Mia, anyagbolt van a Diósdi u. 72, és a Bajcsi zs. u. 154 . Én ide szoktam járni....

Andi, hát elég gyorsan telik az idő, Lili is lassan két éves lesz, pedig nemrég született....
Hívtam a bölcsit, de azt mondták, hogy május végén küldik a papírt :shock: érdekes, az ovi felvételi meg megvan... ezt nem egyszerre döntik el? :roll: Ovit holnap hívom....
De szép anyáknapi ajándékot kaptál!!! Nekem a szomszédból csórtak orgonát :wink: és egyszerre hozta be a két gyerkőc, annyira cukik voltak.. :)
sylph

Hova tűnt ma mindenki? :shock:

Láááááányok??????????
sylph

Sziasztok!
Én olvastam ma,csak miután a kismamis topikba írtam,már rohantam is szerelőhöz a kocsiva.Valami nagyon nyikorog benne és gondoltam hátha ránézésre meg tudják mondani.Hát nem,aszondták,hogy szájharmonika :lol:
SZóval majd vissza kell vinni,ha anyagilag úgy állunk és szétszedik.De valami futómű lófitty lesz...

Mia!Azért csak óvatosan a sétálgatással.Bár én kicsit parásabb vagyok az átlagnál....de azért szerintem ha már 2-3hete nem volt vérzés,akkor szépen lassan fokozatosan elkezdhetsz sétálgatni.De tényleg fokozatosan!!

Andi!Végül nem voltunk itt a majálison.18h körül értünk haza,és a Szabi már nagyon fáradt volt.

Anyák napja.Hát a Szabinak még dunsztja nincs a dolgokról..Amúgy is majd minden nap,hoz a kertből virágot,így nem nagy ügy neki,hogy anyák napján is hozott :lol:

Képzeljétek.Már nem fér be a hasam a sz.gép asztal alá :lol:
DE!!! A párom szerzett egy laotopot :lol:
Így ez a gond is áthidalva lassan,csak az a vezeték nélküli kütyü kell hozzá..Azt meg már megszerezte,és hozza haza..
Tök jó!!Mehetek a kertbe netezni,napozás közben :lol:

mimi12

Sziasztok!

Hát csajok iszonyú szar napunk volt ma. Éjszaka betörtek hozzánk a garázsba, apa összes szerszámát elvitték. Hilti, furó, kisflex, 2 db nagyflex, csiszoló, dekopír stb.

Kész vagyunk, a kertbe 3 kocsi állt, bele sem néztek hála, mert akor még a GPS is ugrott volna meg a magnók. Azért rendesek voltak mert a kaput visszacsukták így a nyúl nem tűnt el.

Apa akar egy nagy kutyát, ma már voltunk az érdi kutyamenhelyen.

Megyek holnap délután jövök, sziasztok
Vendég

Szijasztok! :D

Jelentem itt a házisárkány, az éhező farkas, a baltás gyilkos! :D :D :D

Én is jól eltüntem, de a nagy hétvégi pörgettyű után ma meg nem volt erőm ideülni! :oops:

Szóval ott tartottunk, hogy megyünk a lovardába és reménykedem, hogy ne essen az eső!
Hááát esett! :?
De azért jó volt, skacok élvezték, na jó én is! :wink:
Kép
Kép
Mikor eleredt a 3 szem eső elindultunk haza, elhoztam a sógórnőmet, rendbeszedtük magunkat és 13h-ra mentünk át anyósomhoz!
nagyon jól sikerült, az eszem iszom, dínom-dánom! Mi ellátuk nagyinapi virágokkal, Bubuka verset mondott, lányok énekeltek!Voltak nagy örömkönnyek! :wink:
Itthon nagy szunya, csimók negyed 7-kor keltek, de Apa elvitte őket vásárolni így én szépen rendbe hoztam a házat, kitakarítottam szépen!

Másnap anyáknapi reggeli fogadott, minden gyerekemtől+Apucitól is külön kaptam virágot és rajzot is!(Apa nem rajzolt)
Aztán irány le Balatonra, ott volt Nagyikám, felköszöntöttük Őt is, azt vissza haza , kiraktuk itthon Marcipánt és mentünk át a Mimi féle étterembe Budaörsre! :D Ez is az anyáknapi ajándékom volt, hogy ma ne kelljen főznöm! :D
Az étterem nagyon helyes, barátságos, de sajna elég éhesen érkeztünk és 1óra 20 perc várakozás után kifizettük az üdcsit és eljöttünk! Bakker még hozzá sem kezdett a szakács! :shock:
Gondolhatjátok mennyire türelmesen tud várni egy 2 éves!
:wink:
Kép

Budaörsi Mc Drive-ban végül belakmároztunk és hazafelé kiraktuk Bubukát a gyerekzsúrba! Ledőltem a lányokkal, de 2 óra múlva mentem vissza Bubuért a zsúrba, vittem Fruzsót is.
Végül fél 8 felé értünk haza,vacsi, fürcsi stb. Már nem volt erőm írni! :oops:

Ma meg mostam, elültettem a virágokat, amiket kaptam, főztem egy spenótot egy kis husival és el is ment a délelőtt! :shock:

Holnap ha minden jól megy vonatozunk egyet a lányokkal Martonvásárba! :D :D :D
Ha nagyon kaki idő lesz, akkor játszóház! Egy lánnyal megyünk akivel még sosem találkoztunk, a kisfia egyidős Bogival, topicos ismerettség! :) Nagyon várom!

Szilvi! Mikor tudtok átjönni a héten?????Nekünk szerda, csüt, péntek délelőtt jó! Képzeld öszeeresztettem Marcipánt Akarattyán a szomszéd Chivavájával(nem tudom, hogy kell írni :oops: ) annyira aranyosan játszott! Illetve az egy nagytökű fiú kutya volt az mást akart :wink: , de Marcipán játszani! NAGYON VÁROM, HOGY ÖSSZEERESSZÜK YODÁVAL!!!!!!!!!!!!!!!
Befejeztétek a szenetlit? Mikor jön a párod?

Mia! Nagyon édes a párod, hogy tartott Neked anyáknapját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó, hogy már ki-ki mozdulhatsz! :D :D :D Gondolom nézel az emberekre mint az ufókra! :wink:
A mi házunk, nem látszik a Velencei útról(szerencsére :wink: ), de legközelebb ha ideszólsz(megvan a számom :D ) elkanyarodhattok erre! :wink:

Mimi!Sajnálom az autókát! :( Remélem nem hagy cserben a popid alatt!
Édes lehet Szabi ahogy szed Neked virágot! Anno mi is mindig szedtük a virágot(kutyatej, orgona, aztán szedtünk mi tulipánokat, nárciszokat is a árván hagyott kertekből Balcsin :oops: )
illetve mindegy volt mit szedünk csak szedtük!
Régen nem volt divat a virágbolt(vagy csak mi voltunk ennyire tirpákok???? :oops: :oops: :oops: ) De tényleg mindig mi szedtük, mert minden hétvégén Balcsin voltunk! :)

Dolli nagyon el vagy tünve!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Minden okés?
Apósékkel minden rendben volt! Gondolom nem lehetett elkerülni a találkozást! :?

Andika! Veronika beteg????? Miért nem voltatok oviban????? :shock: :shock: :shock:

Jaj Mimi nekem is van wifim a laptophoz, max arra jó, hogy az ágyból tudok netezni! Én is a hintaágyra gondoltam, de semmit nem lát kint az ember az erős fénytől! :?

Többiek merre????

Puszika: Orsi
Vendég

Jesszus Zsand! :shock: :shock: :shock: Nagyon sajnálom!
Én is mindig ettől félek! Semmit nem hallotatok????? :o

Annyira nehéz pótolni ezeket a szerszámokat! Persze ezek hugyért szarért továbbadják! :cry: :cry: :cry:

Egy másik topicban olvastam, hogy 5 éves házörző németjuhászt akarnak elajándékozni sos-ben :!: :!: :!: :!:
Vendég

Orsi!

Ha esetleg megvan a topik címe küldd el légyszi vagy add meg az email címem.

Köszi Andi
Vendég

sziasztok, de nagy csond volt ma....

Mi megjartuk az Istenhegyi Klinikat, vervetel (AFP) es Macilaci dokibacsinal is voltunk
Maszatka szepen novoget, tegnap ejszaka eloszor ereztem hogy serenyen kaparaszik belulrol, azota ismetelgeti az akciot idonkent:)

Maszatka izgett-mozgott az UH alkalmabol de most mar egesz jol meg tudtuk lesni a reszleteket is. Labszarcsont mint ket kis fogpiszkalo:):):)

A kalodan kicsit engedett az orvos, nagyon finoman, rovidket szabad setalgatni, de a tobbi idot sipirc vizszintesbe, a tartoszalagok silanyul birjak a mehemet tartani. Hat evvan:) De legalabb nem verzek ez mar tuti jo:)

sylph:
koszi az anyagbolt cimet, el fogok mindegyikbe menni (elobb-utobb) :) Meg 2 hetig tuti beleferek az utolso legnagyobb goncombe, addig van hataridom:)

Noemi:
Igazad van, jobb ha az ember elovigyazatosabb! Orulok hogy az orvos kicsit lazabbra vette a dolgokat, de o is mondta hogy nagyon figyuzni kell, nehogy kinyiljon a mehszaj.

Orsi:
Lehet hogy tenyleg szavadon foglak ha feletek kerul utunk es parom raer (mindig minuszban vagyunk idoben, vagy paromnal ez mar berogzodott hogy rohan mint a meszes) es ha ido engedi elkarikazunk feletek egy picit:)

zsand:
Szegenykem:(Ez nagyon negativ hir. De tenyleg, meg jo hogy nem tettek tobb kart!!! Na ezek utan tuti nem lesz garazsunk bar ugy se futja a penzbol.... nagyon kaposak erre a garazsok, illetve amik benne vannak. Szornyu hogy mar semmit sem tisztelnek a polgartarsak:(:(:(
Felenk kulonosen sok a a kutya es ejjel is szokott lenni csaholas... gondolom okkal!
Csak ha az embernek hazorzoje van akkor meg az ugatastol nem lehet aludni:(:(:( hehe, 220 a keritesbe:D:D:D

puszka:)

mia

sünciboglya

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért... :oops:

Szerdán ugye nem működött a babanet, de nem is baj, mert legalább kisuvickoltam a lakást. Mondjuk estére nekem is voltak már elvonási tüneteim...

Csütörtökön párom itthon maradt, délelőtt csomagoltunk, délre mentem fogorvoshoz, aztán 4-re Százhalombattára mentünk pajzsmirigy uh-ra, aztán mentünk tovább Kecsóra.

Pénteken elmentünk Ópusztaszerre, egész klassz volt, volt betyárkodós program, Gézunak szeme-szája tátva volt a sok lovas betyár és gólyalábas láttán. Dél körül sajna nagyon felerősödött a szél, akkor még sétáltunk egy kicsit, aztán irány haza.
Aznap délután meghalt párom nagymamája, úgyhogy azóta hangulatom meg időm sem volt nagyon, hogy jöjjek. Úgyhogy bocsánat, majd visszaolvasgatok, mihelyt levegőhöz jutok...

Szilvi, Orsi! Nézegetem magamnak a fürdőrucit, de még nem kaptam... Azért a héten igyekszem beszerezni!
Olyan pocsék éjjeleim vannak, hogy szörnyű. Lehet, hogy a mozgáshiány okozza. Vagy a Closti? Hm. Mindegy, ártani nem árt az uszi, az tuti.

Orsi! Martonvásár klassz hely nagyon! Egyszer voltunk tavaly, de nagyon bejött.

Mia! De szupi, hogy kicsit ki tudsz mozdulni! Azért csak óvatosan ám!

Noémi! Olvastam a blogod... A gyomrom is görcsbe rándult a történetektől! :( Én mindent írásban kérek visszajelezni és lefixálni, persze így sincs mindenre garancia, de legalább írásos nyoma van a dolognak és nem tudják letagadni, ha valamit beígértek. Azért mindig stresszelek, nehogy befürödjünk egyszer.

Na most ennyi lányok, puszi

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tudjátok hol vagyok most? :D
A szaunában! :D Egy kis időtakarékosság nem árt!
(remélem nem krepál be a gép a melegtől! :o )
Most edzettem, nagyon jóóóóóól ment! Szinte élveztem! :wink:
Most meg felkentem a hasamra, derekamra a fogyikrémet, betekercseltem magam és várom hogy izzadjak!
Semmit nem bízok a véletlenre! :wink:

Diétát egész jól bírom, a mai össz kajám: 1 szelet csirkemell és 2 kanál sepnót, 3 tejeskávé, 1.5 liter ecetes víz! :?

Most még szauna után leöntök egy citromos borsmenta teát.

Szilvi mész a héten Freshbe???? Lehet lemennék Veled egy stepp órára, ha nem zavarlak! :oops:
Nekem most valami olyan edzés kéne ami nem itthoni, mert ezt nagyon unom! :? Ez az úszás viszont baromi jó, mégcsak 3x voltam, de már most érzem a hatását, hogy sokkal fittebb vagyok!

Dollikám, húúúúúúúzzzzzááá bele fürdőruci keresésbe, mert különben pucéran fogsz úszni! :D

Nagyon sajnálom párod Nagyiját! :( :( :(

Mia! Ha van kedved valamikor, pl jővőhéten, valamelyik nap áthoználak hozzánk egy délelőttre dumcsizni!
Akár a nyugágyaddal együtt! :D :D :D :D
Megnézed a sárga házat és rosszcsont lányaimat, jót beszélgetünk! Naaaaaaaaaaaa?

Zsand írok a kutyról privit!

VAN VALAMI HÍR ANETTRŐL???????????????????

Folyt köv, izzadok a gépre, és megy a ventije ezerrel!
Vendég

Orsi,
Szerencsére nem beteg manó csak lógtunk :D Lementünk Tatabányára felköszönteni a nagyikat mert anyumnak a héten csak a mai napja volt szabad. Szinte egész nap kint voltunk a kertben, nagyon élveztük. Melyik óvónéni volt ma?

Kép[
Kép[
kostyika

Lányok!!!!!!!!!

Kaptam ma reggel egy sms-t!
Ez állt benne:

"Ma 4:40perckor megszületett H. Benedek. 2700g és 53cm. Mind a ketten jól vagyunk, nagyon édes baba!"
sylph

GRATULÁLUNK A CSÖPPSÉGHEZ!!!!!!

Kép
sylph

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!

HATALMAS GRATULA ANETTÉKNAK!!!!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNUNK!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Puszi: Orsi
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: