Sziasztok!
Hulla vagyok: reggel óta úton: először jóga, aztán bementem a kolléganőmhöz, hogy együtt ebédeljünk. Ez így persze jól hangzik, de a ballagás és a holnapi ünnep miatt 1 és 1/4 óra alatt értem oda kocsival, alig tudtam parkolni.
Aztán Mammut: megnéztem a 2in1-ban és a b.boom-ban is a len nadrágokat. Olyat akartam, ami lehetőleg megkötős, hogy szülés után - míg bele nem férek az eredetibe - is tudjam hordani. Mondanom se kell horror áron volt. Körbenéztem még, a Mangoban volt...7990 Ft, de úgy tűnik muszáj lesz ezt megvenni, mert valamit hordani kell. Ma is 26 fokban farmerban!
De legalább a hétvégére meg tudtam venni az ajándékokat!
Most alig érzem a lábam...pedig megfogadtam, hogy egész napos túrákra már nem megyek!
Amadea, nagyon csini vagy a képen, szép a pocakod!
Sajnos még nem tudtam elmenni az olajért, de ígérem hétfőn megveszem és fel is adom! Remélem keddre ott is lesz!
Ami a mosást illeti, én pont azt akartam írni, hogy nyugodtan indítsd el fél adaggal a gépet. Persze nem gazdaságos, de ebbe nem fogsz tönkremenni, se túlzottan ártani a környezetnek!
Süni, nem is érdemes ilyen vitákba belemenni. Igen, anyukáink idejében nem volt ekkora választék - de ma már van. Gondolom ő sem csak azokat a termékeket veszi a közértben, ami 30 évvel ezelőtt volt - pedig abból is jól lehetett lakni!
A férjeden meg ne csodálkozz, őket tényleg nem érdekli, hogy miből milyen színűt választunk, csak a végösszeg a fontos!
Csillag, az ajtó a gyerekszoba ajtaja. Múltkor még nem volt készen, ezért nem volt róla kép. A loggiánkat építettük be, ez az erkélyajtó helye volt. Így most a háló-gyerekszobába 2 ajtó vezet be a két végén. A térelválasztó viszont elválasztja a két szobarészt.
Gratulálok a vizsgáidhoz, nagyon ügyes vagy! Én még jövő héten akarok jelentkezni 1-2-re, főleg a szóbelikre, hátha nagy pocakkal nem szivatnak.
Egyébként az én hasam még nagyon fent van. Nem tudom hogy kell beférnie a tenyérnek, de az én hasam szinte összeér a mellemmel. Majd megpróbálok képet csinálni!
Csillag szerintem kevés a 11 pelus. Olyan 30-40 db-ot ajánlanak. A feje alá minden nap tiszta kell, lehet hogy többször is, ráadásul az sem gazdaságos, ha kettesével mosod őket!
Mukkancs, szerintem a két bolt közül először a Tescoba menj! Szerintem az az olcsóbb, de a Mária babanagykernek is nagyon jó árai vannak. Ott pl. az 5 db-os textilpelenka csak 870 Ft körül van. (valaki írta, hogy a tescoban 990)
Csillag, a kórházban azt mondták, hogy a sima hagyományos hőmérőt kell venni. Már nincs higanyos, valami kék szmötyi van benne. A digitális nem pontos.
A fülpiszka az az, amit Anuk belinkelt, a DM-be 250 Ft körül van!
Ja, ha már DM: két féle pelusuk van, állítólag a Babylove a jó.
Amadea, a TP-s reklamáció szép lesz! Legalább a kórházba kell menned?