Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Mostanaban tenyleg kevesebben irnak.
DAvidkam edesen maszkal mar,felalllni is felall ahol meg tud kapaszokodni.
WC-re en altalaban viszem magammal(ha nagyobb dologrol van szo),bele ultetem a szennyes kosarba(persze ruhak nelkul)tele rakom jatekokkal es ugy elvan egy par percig.Dumalunk ,enekelek neki meg ilyenek.Fozni en reggel szoktam ,ot addig leteszem jatszani a szonyegre es percenkent kinezek hozza,nekunk is egyben van a nappalival a konyha,mosogatni ugy mosogatok hogy az eteto szekebe teszem.Furdeni este szoktam a kicsikemmal olyankor amikor a ferjem itthon van,es o behozza nekem a kadba es ha keszen vagyunk kiviszi atoltoztetni.
EGyedul soha nem hagyom max 1 percre .
Neha eszik a dragam neha meg nem,szoval igy telnek a napjaink.Gyumit minden nap eszik mostmar egy kis trukkel ,de zoldseget semmit.Kép
Ez van tudja o mi a jo.cicizni meg napi 6-szor.Kép
Remelem eleg lesz a tejcsi meg sokaig.
Ti is tapasztaltatok hogy menszi elott egy ket nappal kevesebb a tejcsi??Vagy csak nalam van igy?A fiam nem vette eszre csak en erzem a kezemmel hogy puhabb a cici.o nem panaszkodik.Kép

Most mennem kell.MIndenkinek szep napot kivanok es boldog hofordulot minden gyonyoru babanak.
MInden baba csoda szep ,na es persze az anyucikak is!

GAbi es DAvid
gabi75david

Aggodalmaskosás: én sokszor vagyok tök egyedül Barnival. Most is pédául négy napigKép Újszülött korában ilyenkor mindig itt aludt anyukám, de aztán úgy gondoltam, hogy egyedül is boldogulnom kell. Az ember ilyen helyzetekben borzasztóan kreatív tud lenni. A zuhanyozást ugyanúgy csinálom, mint Cory, wc-zés nyitott ajtóval. Van járóka is, de csak akkor marad meg benne Barni, ha jó kedve van, és akkor se túl sokáig. Arról is lehetne listát készíteni, hogy mi mindent lehet megcsinálni egy kézzel. Ráadásul a ballal. Nem élünk könnyű napokat, mert Barni egyfolytában csak állni akar mindenütt a lakásban, ülni meg még nem tud, úgyhogy jó nagy zuhanások vannak néha.Kép De szerencsére gyorsan megvígasztalódik, és megy is újra állni.Kép

Állatkert: nézzétek meg a kis oroszlánt, mert május közepén Afrikába viszik!

Vitaminok: amikor terhes lettem, megkérdeztem, az orvosomat, hogy szedjek-e valami vitaminkészítményt. Azt válaszolta, hogy felesleges. Figyeljek oda, hogy mit eszem, táplálkozzak kiegyensúlyozottan. Még csak vérszegény sem lettem.Kép

Barbi, Anita: kitartás!KépKépKép

Klarissza: egy kalappal a vizsgákhoz!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Gabi: nálam is aktuális volt a kérdés, csak más apropóból, úgyhogy beszéltem tegnap két szoptatási tanácsadóval is, és mindkettő azt mondta, hogy mensi előtt 1-2 nappal lehet kevesebb a tejcsi. Aztán helyre áll!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

SziasztoK!

Hát lányok, én totálisan el vagyok bűvölve a fiamtólKépKépKépKép

Mostmár csak akkor mászik, ha járás közben elesik, és nincs miben felkapaszkodjon. De guggolásból már feláll!!!KépKépKép

De nem ez a nagy szám (ill. ez isKép), hanem ahogy járKép
Hát az valami tündériKép A két keze a magasban, ahogy egyensúlyoz, pont úgy mozgatja mint egy néptáncosKép épp csak a csettingetés hiányzik hozzáKép A lábait születése óta kifele tartja, , meg néha kibillen az egyensúlyából, így olyan tánclépéseket ad elő néhaKép Jó sokat nevetünk mostanábanKép De még sokszor megtéveszt, ha hallom a hátam mögül a kopogást, mindig azt hiszem, hogy a hugom, Anna jön, és sokszor meglepődökKépKépKép

Zsizsa, jövőreKép
Legalábbis aszonták a lányok a lánybúcsún, hogy én vagyok a következőKépKépKép

Egyedül hagyás: Nálunk a gyerekek mióta mászni tudnak, azóta szabadon garázdálkodhatnak az alsó szinten. Sajnos ez is kertesház, így itt is állandó kosz van, hiába takarítunk minden nap, de ezt leginkább a gyerekek ruhái bánjákKép Minden úgy van pakolva immár másfél éve, hogy semmit ne érjenek el, amit nem szabad, és semmivel ne tegyenek kárt magukban. Szvsz ezért is fejlődött Anna is, és Bence is gyorsabban, mint más babák: Mert több volt a kihívás. Meg azért, mert hagytuk őket. Ha felmásztak, és leestek, akkor legalább nem másznak fel megint. (mondjuk ez nem igaz, de legalább már nem esnek leKépKépKépKép) Amíg nem tudtak felmászni a lépcsőn, addig símán egyedül hagytam őket, de mostmár ne mlehet. Bencének is volt fent egy kis kuckója, de mióta ki tud mászni, csak a kiságyban merem egyedül hagyni.

Klarissza! Drukk a vizsgákhoz, anyunak 16 lesz idénKép

Mindenkinek boldog hófordulót!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Egyedül hagyás: ugy látszik én tul bátor vagyok, bár Boti még messze van a felállástól, egyelöre kúszik, néha mászik is...Az elöszoba-nappali-konyhából kb 50 cmig elpakoltam és ott ott szoktam hagyni ha dolgom van, persze ránézek néha, de nem állok mellette. A vasalnivalót meg ki szoktam vinni a nappaliba. Néha ki kell szedni a szekrény alól Kép A lépcsöre szeretnék rácsot venni a napokban, mert az azért veszélyforrás.
Van járókánk is, de nem rajong érte. De azért néha jó, hogy van.

Lányok, Ti hogy tervezitek, mikor hagyjátok abba a szoptatást? Már többször kérdezték tölem, de annyira nincs elképzelésem...még arról sem ,hogy magától fogja csökkenteni a szopik számát, vagy nekem kell eldöntenem. Most mindenesetre legalább 6szor szopik plusz kétszer eszik szilárdat...bevezette, hogy csak szopi után alszik el. Eddig el tudott magától is, de mióta hazajöttünk a kórházból (kb 3 hete) azóta nem is próbálkozik vele. Söt ha szopi után leteszem, kinitja a szemét, eltorzul az arcocskája, kiabál kettöt (kb 10 másodperc) és utána alszik tovább. Hogy ez miért van?

Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Edit: én úgy vagyok ezzel, hgoy majd ha úgy gondolja, abbahagyja. Balu 2 évesen abbahagyta volna magától, ha nem születik akkor a kistesó. Annyi mindenben korlátozom szegényt, mert muszáj, ebben hagyom, hogy maga döntsön.

cory

cory
Budapest

Cory: lehet, hogy nagyon bugyuta kérdés,de honnan tudtad, hogy Balu már abbahagyná a szopit? Elfordította a fejét a ciciről? Vagy nem is kínáltad, és megvolt néküle?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

A védőnöm nekem is azt kérdezte a múltkor, hogy mikor szeretném elválasztani Lacát. Én egyből azt mondtam, hogy minimum egyéves koráig szoptatni szeretnék. Hazamentem és Apától is megkérdeztem, hogy meddig szopjon Laca és mit mondott a férjem?? "Azt majd Laca eldönti, hogy meddig akar szopcsizni" Erre olyan büszke vagyok Kép Kép Jól beleestem ismét a páromba Kép
Ja egyébbként én mikor háromhónapos volt azt terveztem, hogy 6 hónapos korától tömöm majd kajával és akkor leszokik legalább az éjszakai szopiról, persze ezt 6 hónapos korában átértékeltem Kép Kiváncsi vagyok, hogy 1 éves korában hogy fogom látni a dolgokat Kép
klarissza

Hahó!

Szopitémához egy kézzel (este már lesz kettő is, és akkor többet írokKép): nekem mind a védőnő, mind a dokinéni azt mondja, hogy addig szoptassak, amíg mindkettőnknek jó, ők nagyon szopipártiak.Kép Hát nincs szerencsém?KépKépKép Főleg a dokinénit kedvelem nagyon, a védőnővel néha nem értek egyet, de szerencsére csak ritkán. Én eredetileg egy éves korig akartam szoptatni, de már átértékeltem a dolgokat, és addig megy, amíg Gabó akarja. A terhesség majd lehet, hogy bezavar, ezért is várunk még vele egy kicsit.Kép

Este majd jövök dicsérgetni a dedeket, de most lejárt a mosógép, és még össze sem hajtogattam a szárítóról.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

sziasztok

Hát az alvás sajna nem jött be, Beni részéről ez csak névnapi ajándék volt. Kép Azért rendes volt tőle. Előtte, azóta is kétszer kel éjjel. Most még hülyén is jött ki az első ébredése, mert beakadt a rácsokba és felsírt én meg ugrottam, kikaptam takaróstól, errre még nagyobb üvöltés, hát kiderült fejjel lefelé fogtam meg, mert átfordult alvás közben. Kép

Köszi a dícséreteket, igen, nagyon szőke Beni, nem nagyon látszik, hogy van egy kis haja már, de ez van. Minden nap nagyokat sétálunk, 3-4 órákat, meg játszótér is belefér néha. Tegnap a patakparti játszin voltunk, nagyon tetszett neki a víz, pancsizott benne a kezével, kergettünk feketerigót, meg néztünk mókust. Beninél most az egykezezés a menő, fogja a kocsit és úgy sétálunk, kicsit lassan, de haladunk.
Ügyesedik is, most a kapcsolók érdeklik, cuppanós puszikat ad, ha mondjuk neki, akkor puszit ad Zorkának vagy megsimizi. És ha mondjuk nekik, hogy dugsi-dugsi, akkor összedugják a buksijukat. Kép
Para: nálunk is így volt az elején, meg a fürcsinél most is, hogy akkor fürdök amikor Ati itthon van. Nálunk is minden el van pakolva a megfelelő magasságokba és dugi helyekre. A wc-re meg jön utánam és leszedi a gurigáról a papírt. Ha elmenne és nem tudok utána menni, akkor mostanában vissza tudom csábítani azzal, hogy el kezdem hangosan kérdezgetni: Hol van a Beni? Erre mindenhonnan visszajön nagy vigyorogva, röhögve.
Szopi: nálunk már csak 4x van naponta, mert többször nem kell neki. A délutáni séták alatt egyenesen semmit nem hajlandó enni, mert minden érdekesebb ugye.
Az eséseknél meg azért csinálják meg a dolgokat ugyanúgy, ugyanott, mert kb 2 éves korukig rövid távú memóriájuk van, pont azért, hogy ha megütik is magukat, ne adják fel és megtanuljanak mászni, felállni, járni, stb..

Na, jó sok lettem, megyek is. Sok boldogságot a hófordulósoknak és minden baba tüneményes!

zit
zit

Sziasztok!

Hangosz: akkor ő már csak a délutáni alvás előtt szopizott, és ha valamiért kimaradt, akkor sem kérte. Mondjuk nálunk ez úgy néz ki a mai napig, hogy ő jön, és kéri. Én talán ha 5-ször kínáltam meg (mikor kórházban voltam, és bejött látogatni).

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Diti,
köszönöm az infókat Kép Már nézegettem itt a házunk előtti kis játszóteret, nagoyn jó a homok, nincsenek benne kavicsok. Rácsot mi is veszünk, még a hétvégén le szeretném zárni a konyhát. Viszont a nappalinknak ugye nincs ajataja, az ajtókeret meg vagy 2 méter széles... De megnézzük, hátha van ekkora rács is. Igazából már nem sok idő, és járni kezd Zsoltika, akkor pedig már mehet ki a kőre, csak a konyhába nem szeretném, ha bejutna egyenlőre Kép

Barbi,
ütvefúró Kép Nálunk bizony csönd van, ha alszik Zsoltika, ő is nagyon pocsék alvó mostanában, kincs minden perc, amikor szunyál.

Klarissza,
bocsi, félreértettem Kép Valahogy azt hittem, Laca nem szopizik.

Anita,
nem semmi felújítás! Mi nyáron parkettázni szeretnénk, nekünk is nagy meló lesz kipakolni a nappaliban lévő bútorokat. Zsoltikával arra az időre el is költözünk itthonról, mert nem szereti, ha átrendezzük a szobát, és hát a lakkszag sem túl jó Kép

Gabi,
nekem még nincs mensi. Illetve egyszer volt valami, még decemberben Kép Akkor én is úgy éreztem, hogy kevesebb a tejci. Azóta semmi szerencsére KépKépKép

Zsuzsófi,
grtaula Bencéhez, hát nagyon ügyi! Olyan gyorsan fejlődik, hogy hihetetlen! Azért a kertes ház nagyon jó lehet, a kosz ellenére Kép Nálunk is sok a por, pedig a 3-on lakunk. Én is úgy érzem, hogy állandóan takarítok.

Edit,
én is úgy tervezem, hogy addig szoptatom Zsoltikát, amíg ő szeretné. Szerintem sokáig szeretni fogja, imádja a cicit Kép

Szopihoz még kérdés: ti hogyan tervezitek a szopi kiváltását? Nálunk még napi 7-8 alkalommal is van szopi, sőt ennél több is előfordul olyankor, ha éjszaka gyakran kelünk. Ez mostanában szinte mindig így van. Zsoltikának ugyanis kibújt a jobb alsó metszője is tegnap reggelre, most pedig már a bal fölső is készülődik!!! Szóval gyakran szopizunk, és egyenlőre csak szopi között kap szilárdat Zsoltika. Én úgy gondoltam, hogy 8-9 hónaposan talán már érdemes lenne az ebédre csak főzeléket adni Kép

Nálunk most nagyon extra nyűgi van a fogak miatt, nappal pedig szinte semmi alvás, rövid de gyakori séták, éjszaka pedig 2-3 óránkénti ébredés. Bárcsak elmúlna már ez az időszak! Szegény Zsoltikát is nagyon megviselik a fogacskák.

Már nagyon régóta írom ezt az üzenetet, el is küldöm nehogy elvesszen Kép

Szép, vidám hétvégét mindenkinek!

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Végre, megint úgy érzem jó topicban járok...Már néha az volt az érzésem,eltévesztettem a házszámot, annyira nem volt forgalomKép

Jelenem áramszerelés letudva, ügyi volt a bácsi,mert csak a legalsó szinten vette el az áramot, ott is csak percekig. Szóval nem volt semmi galiba, pedig elöre féltem,hogyan fogok melegiteni cuccokat Ádámnak.

Nálunk már nincs szopi, csak nap 1-szer Kép , nem kéri, ha adom is inkább hisztizik és elforditja a fejét.Mit tegyek, belenyugodtam, Ádámnak elég volt 9 hónap a szopiból.
Szerencsére szilárd kaját, tejcsit (tápszer persze), minden zokszó nélkül elfogadja, hol igy-hol úgy, de meg van a napi adag.
És imád rágcsálni, én meg imádom, ahogy látom milyen ügyesen tanulja az evést,napról napra. Szabályosan harap a két kicsi fogával, és utána forgatja, rágja a szájában hosszú percekig, amig lenyelhetö állapotba jut a kaja. Én szoktam neki sütni kis kiflit, (sajna nincs olyan kenyerünk sose, aminek lehetne rágnia héját), és ezzel nagyon jól el van.Na,meg elveszi tölem az egész almámat ha eszek, és két kis kezében tartja ,mint egy labdát, és próbálkozik vele böszen.
Nagyon ügyi!

Zit, sajnálom,hogy Beni megtréfált az alvással, nincs is annál jobb, mint aludni reggelig. El sem merem mondani mi hogyan alszunk,mert félek elkiabálom. A lényeg, hogy friss és üde vagyok minden reggelKép

Zsófi, én is úgy tudtam,hogy már volt esküvö, valszeg Bence névátirása kavart meg. Akkor Bencének hamarabb lett átirva a neve,mint ahogy Ti összeházasodtatok volna? Ez ám a tempó...
Grtaula az ügyes járáshoz, tényleg nagyon gyorsan fejlödik Bence!

Klarissza, részvétem a vizsgákhoz, hogy én mennyire utáltam a vizsgaidöszakot...Sok sikert és egy nagy kalappal...

Gabi, neked is kitartás a nyügis napokhoz, Zsoltid sok kis fogacskát növeszt egyszerre, nem mondom...Kiváncsi vagyok,nálunk mikor lesz a két alsónak folytatása, már több,mint 1 hónapja kinöttek.

Edit, nem hinném,hogy túl-bátorság az,hogy egyedül hagyod Botit. Én is szoktam, pár percre, de mindig látóhatáron belül vagyok, csak dolgozom. Néha akár negyedórát is elszöszmötöl a játékaival, dumál a tükörnek, vagy csak mászkál ide-oda. Remélem késöbb is tudni fog egyedül játszani, valahogy ez lenne az ideális, hogy együtt és egyedül is tudjon lenni.

Jaj, most mennem kell,folyt. köv. , most ébredt Ádám
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Fürdés előtt vagyunk, gyorsan írok.
Szopi 3-4x naponta. A délutánit kezdi nem kérni (szép magyarsággal írtam Kép). A gyümit szereti a legjobban, a főzelékek közül válogat. Sóska nem. Spenót, na jól van. Sütőtök jöhet. Krumpli na jól van. Dokibácsi nekem is mondta, hogy nyugodtan bízzam rá, mennyit akar szopizni. Ő tudja.
Azt már nem is merem leírni, hogy az éjszakák nagyjából rendben, kb. 3 hónapos kora óta. Mostanában csinálta, hogy 5-kor kellett neki a tejci, aztán aludt 7-ig. Az elmúlt napokban pedig a mennyekben éreztük magunkat, amikor 6-fél 7-kor kérte először a kaját, majd visszatettem aludni, és 9-kor keltünk, vagy ébren volt a szopi után 1 órát és 10-ig aludtunk. Bocs, ha valakinek fájdítottam ezzel a szívét.
Lizi már nemcsak mászik, hanem álldogál is. Egyedül felhúzza magát és ha elfárad, lehuppan a fenekére.
Bocs, hogy nem írtam személyenként. Vendégünk is van, ezért a "lustaság".
panu
panu

Sziasztok!!!
Hát most elég sokáig nem voltam, úgyhogy nagyon le vagyok maradva. Visszaolvasni esélyem sincs. Őszintén szólva most hogy ennyire jóra fordult az idő, szinte be sem jövünk a lakásba. A gép már lassan porosodik. Kép

Szóval sok boldogságot minden hófordulós bébinek, névnapos anyucinak (Zit), meg sem próbálom felsorolni őket.

csak pár szóban rólunk: Domci beteg volt, háromnapos láz, torokgyuszi, most meg jön a foga, bármikor áttörhet. Ja, és felül jönnek a metszőfogai. Ez csak azért izgi mert alul még nincs foga. Sőt a felső szemfogai is nagyon be vannak durranva...alul meg még híre sincs fognak.
Egyre ügyesebben ül, már a mászással is próbálkozik. Enni viszont nem óhajt. Most a betegeskedés miatt visszaesett a súlya is kicsit Kép

na hát egyenlőre ennyi, remélem azért kicsit örültök hogy visszatértem....Kép Kép
pusszok: Regina és Dimi baba
gregina

akartam mondani: Domi baba
Kép
gregina

SZiasztok lanyok!

Latom ma a szopi a tema.Mi meg naponta 5-6szor szopizunk de inkabb az utobbi.Reggelire 4dkg banant szoktam osszedarabolni 80 ml anyatejjel es zabpellyel ezt altalaban megeszik(na nem mindig)ez kb 120 ml.Majd 1-2 kozott ebedre adok neki gyumit egy kis trukkel megeszik 100-140 gr kozott (az utobbi napokban tobbet eszik),majd delutan probalkozom a zoldseggel nulla sikerrel,vagy kidobom az uveges bebi etelt vagy amit en kotyvaszgtok.tegnap pl eszegette a fott krumplit repaval,tettem bele egy kis vajat es villaval ossze tortem.Nem sokat evett de legalabb nem kopte ki.Estere altalaban ugy az jonne mint reggelire ,de csak akkor adom neki ha reggel nem evett semmit.O mindig alvasok elott szopizik fel komasan.3-5 perceket es kesz.En szeretnem minel tovabb szoptatni a fiam de persze tole fugg,es a tej mennyisegetol.Most megint rendesen kemeny a cici nem tudom mi volt vele egy napig,es meg a menszi sem jott meg ,szerdan kellett volna.
Ma reggel arra ebredtem hogy borzaszto forro a dragam es 39 fokos volt a laza megint.Elvittuk a dokihoz es azt mondta nincs is fulgyulladasa,biztos valami virus.Varjunk vele hetfoig addig is csillapitsuk a lazat,ha hetfon meg lazas akkor vigyuk vissza.azert annak orulok hogy nincs is fulgyuszija,nem is ertem a surgossegi doki elmult heten mit latott?Szombaton azt mondta fulgyuszi ,hetfon egy masik doki azt mondta nem is latszik semmi lehet hogy meg az elozo fulgyuszibol maradt egy nagyon pici vissza es ma a mi dokink meg semmit nem latott.Hetfo ota mar megint hiztunk,most vagyunk 9740 gr.nem semmi neha nem hiszek a szememnek .Most latom mitol hizik,mert most eszik de amikor nem eszik akkor mitol?
Zitaknak en is utolag boldog nevnapot kivanok!!!!!!es sok viragot,tortat es sok puszit!!
Most en sem irok nevre szoloan,majd meg lehet kesobb benezek!

Mindenkinek szep napot kivanok!
gabi75david

Sziasztok!
Jó volt olvasni reakcióitokat.
Fog: Botinak kinn van ugy két alsó 1es, meg a múlt héten kijöttek a felsö 2esek, és a felsö 1esek is készülödnek...most olyan mint egy kis vámpir. Kép Kép Készülödö szemfogak??!! Azok már egy sorban a 3.fogak, nem?....azok nem csak 1 éves kor körül jönnek? Nálunk mindenesetre nyomuk sincs. Szerencsére. Ennyi fog is untig sok. Bár le kell kopogjam mostanában nem harap szopi közben. Nagyon édes, mert látszik rajta, hogy vigyáz amikor elengedi. Leszokott arról, hogy csak elhúzza a fejét, de a vákuumot rajtahagyja, mert sokat tiltakoztam, most amikor be akarja fejezni a szopit fuj egy kicsit és kész. Nagyon édes.
Tegnap kinn voltunk majdnem egész nap a városban, és sapka meg napernyö ellenére leégett az egyik karja. Nem vészesen, de piros azért. Furdal a lelkiismeret...pedig be is krémeztem, csak elaludta a karomban és akkor nem tudtam hogyan árnyékolni.
Talán meséltem, hogy mostanában csak szopi közben akar elaludni, edig ezt nem csinálta, igy most már van, hogy 8szor szopik egy nap, mert persze nem akkor aludna, amikor épp kajaidö volt, hanem utána egy órával. Meg éjjel is kel megint. Szerintem ezért, mert felébred és nem alszik vissza magától. Fura, ez újszülött korában sem volt.
Viszont szétrámolja a lakást. Ez még nálunk új, úgyhogy élvezem. Kép
Regi, tök jó, hogy vagy megint. Domi babának nem lehetett egyszerü ez élet akkor az utóbbi idöben, de remélhetöleg vége már a betegeskedésnek. Hát igen, azt hiszem sokan vagyunk akik ebben a csodás idöben nem ülnek annyit a gép elött, mint ónosesöben.
Megyek, mert megunta az egyedüljátszást a ded.
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!
Látom mindenki a "fronton"(majális) Kép, senki nincs gép közelben. Mi is egésznap kint voltunk, ma is, tegnap is. Gyermek tök jó barna - legalábbis az arca és a kézfeje Kép. A hétvégén kigyakorolta a felállást is. Így most már percekig álldogál az ágyunk mellett, és tetszik neki a függőleges. Bár eddig nem voltunk sokat gyerekek között, mostanában gyakrabban előfordul, és úgy látom, nagyon érdekli Lizit a többi gyermek. Ismerkedni akar, megtapogatni a másikat, olyan helyesek ilyenkor. Mi van az Állatkerttel? Apa is felajánlotta, hogy egy barátjával és annak lányával elmennek az állatkertbe. Igaz, ott sem tudom, hogy mikor lenne az akció. Nos, megyünk?? Vagy már voltatok?
jó éjt, panu
panu

Mi már nagyon mennénk az állatkertbe!!!! Kép
Panu:
Laca is nagggyon csípi, ha a járókájába mászik egy másik baba Kép Kép Kép mellékelve...

Kép
klarissza

Sziasztok, csak gyorsan már marhára alvás idö van...
Pénteken ott hagytam abba,hogy folyt köv, de annyi minden közbejött,hogy nem tudtam irni.
Itt is nagyon jó idö van, sokat vagyunk az udvaron (apropó, mennyi kavics az ami még nem vészes,ha lenyeli a gyerekKépKépKépKép???), és az alsó szinten ügyködünk, kedden jön az anyag a falazáshoz, stb...Már várom,mert haladnék vele,hogy minél elöbb kész legyen.
Ma pedig családi napon voltunk, állatkákat simiztünk és hintázott Ádámka, nagyon-nagyon élvezte a helyzetet, a sokaságot és az egészet úgy ahogy volt!
Képek jönnek:
Kép
Kép

Anita, olvasom, Ti is épitkeztek, remélem azért a számitógépre nem fog ráborulni a betonkeverö, és fogsz tudni irogatniKép!!! Robó biztos aranyos lehet a sok tudományával, szivesen néznék képeket róla...(enyhe célzás)

Na,megyek, csak gyorsan bekukkantottam.
Hétfön dokihoz megyünk, kiváncsi leszek mennyit hizott ez a sajkukac-örökmozgó Ádibádi...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Ádibádi nagyon helyes nagylegény! Az állatokkal mit csinált?? Kép Kép Kép

Lehet, inkább lányokat szeretne Laca az ágyába??!! Kép Kép Kép

A héten csütörtökig jó az állatkerti séta bármikor Kép Klarissza, írj egy időpontot, és hajrá. A délutáni órák nálunk jobbak, mert akkor csak gyümikaja van.

panu
panu

Sziasztok!

Visszajöttünk mi is a pihiből, már ha pihinek lehet nevezni, mert a kisasszony nem hajlanó most rendesen aludni, már totál kivagyunk. Éjjel két órát volt fenn, elővettem addig a könyvemet, tanulgattam félkómásan addig ő nézelődőtt...Kép

Nem nagyon olvastam még vissza csak azt láttam, hogy írtátok a céklát, mi is kipróbáljuk azt csak simán megfőzőm és leturmixolom? Mivel adjátok, bocsi lehet hogy írtátok már csak nincs energiám visszaolvasni... A salátát mikortól lehet adni?

Amúgy velünk nem igazán történt semmi hétvégén szokáés szerint anyéknál voltunk, Nóri imádja. nagy kert jó idő egéyz napos játszás... Kép

Az állatkertes séta jól hangzik, ha nem gond mi is csatlakoznánk, habár az új babakocsit még nem vettük meg (majd a vasárnapi keresztelői gyűjtésbőlKép), de majd akkor kimegyünk autóval...

Most megyünk, de mindjárt teszek fel még egy két képet a hétvégéről és az usziról!

Meme
meme

Ha nem gond, akkor most elhalmozlak titeket képekkel Kép!

Szóljatok rám amúgy hogy állítsam le magam képileg! Kép

Usziban
Kép

Reggeli torna

Gyógyulás a napon
meme

Ha nem gond, akkor most elhalmozlak titeket képekkel Kép!

Szóljatok rám amúgy hogy állítsam le magam képileg! Kép

Usziban

Reggeli torna

Gyógyulás a napon
meme

Bocsi kicsit összedőlt a gép, megpróbálom újra

usziban
Kép

reggeli torna
Kép

gyógyulás a napon
Kép
meme

Kép

Kép
meme

Kép

Az előző képen a bátyámmal, keresztapával van, nekik novemberben jön a babájuk Kép

Meme
meme

ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép
Panu:
nekünk már csak a szerdánk szabad, annyi dolgunk van mindennap Kép Kép
Ki akar még állatkertezni????
ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép ÁLLATKERT Kép
klarissza

OK. Kép Kép Kép Kép Szerda du. Mondjuk 13.30? Bejáratnál? Ki csatlakozik még?
panu
panu

Meme! Gyertek ti is! Nóri nagggggyon aranyos. Nekem a fűben ülő tetszett nagyon. Nem ette? Lizi biztosan megkóstolta volna Kép
panu
panu

Sziasztok!
Bocsi, hogy így rátok török, de mi csak most kötöttük be az internetet, ezért csak most találtam erre a topikra. Az én babám Marci és 2003 augusztus 2.án született 3300gr-al és 49cm-rel, tehát tegnap voltunk 9 hónaposak. Sajnos képet nem tudok feltenni róla, de én azért megnéztem mindenkiét és mi tagadás egyik szebb mint a másik. Nagyon édik.
Csatlakozhatnánk mi is az állatkertezéshez így ismeretlenül?
Olyan jó lenne mert sajnos itt a környéken nem ismerek senkit.

Brigi és Marci.
bombomanyu

Szia Bombomanyu!
Szerintem csatlakozz! Közben megnéztem egy időjóst, és azt mondta: holnap még jó idő, aztán eső várható, helyenként, meg zivatar. Azért bevállaljuk?

Cory! Láttam, hogy Budafokon laktok. A Camponában van a Sárkányvár nevű játékklub (mikkamakka tsa). Voltatok már Baluval? És Zsomával? Tényleg jó? Nekem ajánlották a Mikkamakkát, de az Ötker, Balaton utca, ez pedig hozzánk Kelenvölgyhöz közelebb van. Mi a véleményed? Köszi előre is.

panu
panu

Sziasztok!

Panu: nem voltunk még. Mindig tömve van, mikor kivülről látom, meg drágállottam is. Lényegesen olcsóbb játszócsoport van a mellettünk lévő bölcsiben.

cory

cory
Budapest

Panu és Bombomanyu:
Ok, ha nem szakad az eső... Kép
A biztonság kedvéért:30-525-8250, hátha jól jöhet még szerdán Kép
klarissza

Hali!

Ha jó idő lesz, akkor megpróbálok én is eljutni az állatkertbe, de nem ígérek semmit. Ha nem leszek ott, akkor nem leszek ott.Kép

Bombomanyu,
üdv! Gyere sokat!Kép

Hófordulósoknak utólag és előre is gratula, úgy tűnik újabban megint visszaestem a köszöntések terén a régi állapotomba, elnézést mindenkitől.

Tök zombi vagyok, tegnapra virradó éjjel Gabi óránként ébresztett, de reggel kiderült az oka: megvan a második fogacskánk!Kép Azonkívül a kiscsaj apájával szokott fürdeni a nagykádban, és újabban csak állni hajlandó a zuhanyba kapaszkodva.Kép Szegény párom tiszta ideg végig, hogy mikor esik el, állandó készenlétben van, de persze roppant büszke is.Kép

Meme,
máskor is árassz el minket képekkel, nagyon jók! Az uszis azért tetszik, mert mind rajta vagytok, de a legkedvencebbem a széken ülős kétfogú vigyorgó!Kép

Lányok,
ti hol vesztek céklát, itt már nem lehet kapni a környéken a zöldségesnél.Kép

Barbi,
Ádi és a ?kecskék? nagyon aranyosak, Ádi nem vette rögtön a szájába a kezét? Mi anyóséknál voltunk szombaton, és még nem engedtem, hogy a kutyát megsimogassa (puli, és roppant büdös és faggyús), pedig nagyon tetszett neki, végig sikongatott és rugdalózott, de ő azonnal a szájába veszi a kezét. Tudom, hogy valószínűleg nem lenne baja tőle, de tényleg olyan büdös az a kutya (bár roppant aranyos, mondjuk eléggé szeles is, fiatal még).

A fűbe ti a lakótelepen is letennétek a gyereket? Itt mindenhol mindenféle kutyák járkálnak és (ahogy az előbb írtam) Gabi mindent a szájába vesz azonnal, ezért vannak fenntartásaim.

Klarissza,
Lacáék cukik, jól látom, hogy gyermekkínzás esete forog fenn?Kép

Edit,
vámpír édes lehet.Kép

Zsófi,
néptáncos Bence.Kép

Gabi,
nekem most először volt mensi két hete, de tényleg kicsit kevesebb tejci volt előtte két napig, Gabi többször szopizott, mint általában.

Tényleg, ha már a szopik számánál tartunk, Gabi nappal 5-6x szopik (reggel 8-tól este 9-ig), éjjel meg még 3-5x. Az éjjeliket szívesen kihagynám...

Zit,
puszik és buksiösszedugás.Kép "Hol van Beni?"KépKépKép

Anita,
kéznyújtás és kacsintás.KépKép Remélem azóta már jobban vagy, és nem fáj a fogad/arcüreged!

Na, most ennyire futotta!

Minden jót mindenkinek, és ha nem jutnék ez az Állatkertbe, akkor jó talizást!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok, megint bekukkantok, bár Ádám egyedül játszik, igy az idöm véges.

Meme, csak nyugodtan áraszgassál minket képpel, egyrészt Nóri csudaaranyos mindegyik képen (nekem a napocskán gyógyulós a kedvencKép,másrészt meg eléggé kihalt a topic, hátha a képekre támad egy kis forgalomKép

Köszi a kép-dicséretet, és Zsizsa én magamra vettem a hófordulós gratut isKép

Brigi, üdv itt, gyere amikor csak tudsz,és ha lesz feltétlenül tegyél fel képet Marciró!Kép
Az én Ádámom egy nappal idösebb csak, ö augusztus elsejei (mint Orsi Benéje is itt a topicbanKép), ö 53 cm-vel és 3385 gr-mal született.
Ma voltunk a 9 hónapos felülvizsgálaton, 8700 gramm és 75,5 cm, jó nagylegény márKép

Panu, képzeld megsimogatta a kecskét is és a barit is!Kép (az egyik kecske pedig elkezdte lakmározni a hajamat, a kis disznó meg nekem jött...)Voltak nyuszik is és kiscsibék, de azokat csak finoman lehetett simogatni,olyan picikék voltak...
Ime a kecske-simogatás: (már ha tényleg kecske ez a valamiKép)
Kép
Zsizsa, ezt meg neked irom,hogy itt a kézmosásra is gondoltak, viz, szappan, papirtörlö várt mindenkit a keritésen kivülKép, mi is kezet mostunkKép
De Marci kutyánkat annyit simizi egésznap, képtelenség lenne annyiszor kezet mosni, ráadásul ö szobakutya, némileg tisztább a kintieknél.

Hajaj, holnap valszeg nem tudok jönni, nagyon várjuk az anyagot, hogy meghozzák,és elkezdjük a pincét épiteni.
Azért ha tudok jövök.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok,
jo regen jartam erre, kicsit olyan mintha uj lennek Kép
Visszaolvasni lehetetlen, de azert nagyjabol atfutottam a kimaradt idoszakot es nagyon hianyerzetem tamadt:

VERA, ANN - HOL VAGYTOK?!?!?!

Vera,
tennek fel kepet de olyan regen jartal erre... jol vagytok?

Anita,
felujitashoz kitartast. Fogad, arcureged rendbejott? Paracetamol tartalmu fajd. csillapitokat lehet szedni, ilyen pl. a panadol. Robo nagyon beindult, alvassal hogy alltok? (Mi meg mindig max. 3 orankent szopizunk)

Barbi,
epitkezeshez nektek is kitartast. Jol ertettem, hogy te fogsz falazni? Adi kesz nagyfiu lett

Gabi75,
jo hogy te is elokerultel Kép szerintem nem kell aggodnod David evese-nem evese miatt, igy is jo sulyban van. Emma meg mindig nem duplazta meg a szuletesi sulyat, es kb. fele annyit (sem) eszik meg hozzatapibol mint amit irtal. De eroltetni szerintem sem szabad, kesobb komoly problemakat okozhat.
Irtad, hogy tobbszor van/volt Davidnak fulgyulladasa/laza. Szerintem erdemes lenne megmutatni egy homeopatanak, artani nem art, max. nem hasznal. (Mi is ezert vittuk el az ab-kura elott es 3 nap alatt meggyogyult)

Volt szo a joghurtrol - en eddig ugy tudtam, hogy tejtermekek csak 1 eves kor utan. Vagy ez csak a tejre vonatkozik? Sajt, joghurt mehet?

Egyedulhagyas: nalunk sem megy, egyik szemem nekem is mindig rajta van Kép

Kicsit magunkrol: kb. 1 honapja beindult a hozzatapi, mar 3-szor kajcsizunk. Mennyiseg nagyon valtozo, van hogy csak par kanallal ker, de mar parszor lecsuszott egy kisebb bebieteles uveg is Kép Reggeli-vacsora gyumi vagy muzlis gyumi, ebed fozelek, ami tegnaptol olivaolajjal keszul (eddig nincs valtozas).
Emma kb. 3 hetig beteg volt, ez volt az elso, semmi laz csak kohoges + orrfolyas, jartunk dokiknal, akik annak ellenere hogy nem tudtak pontosan milyen fertozese van, ab-t irtak fel... de vegul voltunk homeopatanal es az ab-t ki sem valtottuk Kép
Emmanak meg nincs foga, pedig mar par honapja arra fogjuk amikor nyugos Kép Viszont no a haja, gyakorolja a kapaszkodas nelkuli allast, rengeteget magyaraz es imadja a kukucsolos-keresos jatekokat... mi meg ot Kép

Babok szepek, ugyesek, hofordulosoknak boldog hofordulot!

Sziasztok,
batka
batkamano

Meg mindig en...

Koszi mindenkinek aki hianyolt, gondolt rank Kép

batka
batkamano

Batka,
jó, hogy jöttél, és ne csak Vera kedvéért tessék ám képet feltenni, mi is akarjuk látni Emmát!!!Kép Pláne hogy még a haja is nő!Kép A nyűgösséget mi is a fogra szoktuk fogni.Kép Mi még ott sem tartunk hozzátápiban, mint ti, eddig kétszer volt olyan, hogy negyed üveg bébiételt megevett (ez az utóbbi két nap volt, úgy látszik, a szilva bejön a kiscsajnakKép).

Barbi,
ez a puli kerti kutyus, elég piszkos. Én is akarok nyuszit és kiscsibét simogatni!Kép

Tényleg, Vera, Ann, mindenki más, hol vagytok??? Akár csak egy mondat erejéig (de lehet ám kép isKép) kukkantsatok be!

Szép napot, futok takarítani!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Klarissza, Bombomanyu! Akkor szerda fél 2, ha nem szakad az eső.
Zsizsa! Gyertek ti is! Metrózást már próbáltátok? Ha jól emlékszem azt írtad, hogy metróval kell jönnötök.
Batka! Jó, hogy megint hallunk rólad! Tényleg tegyél fel képet, oly régen láttuk Emmát! A tejet, tejterméket tényleg csak 1 éves kor körül ajánlják. Én kérdeztem itt, és ezt a választ kaptam. Néhány helyen olvastam korábbi időpontról is, illetve a bébiételek egyrészében is van tejpor, az ajánlások ellenére.

Állatok: nagymaminál van kutya, Lizi imádja, nagyon megsimogatná, de még csak egyszer engedtük (ill. a bátyám engedte apa tiltakozása ellenére, aztán rohant Lizivel kezet mosni), pedig a kutyának is tetszett. Vannak tyúkok is, azokat is bírja. Szerintem is simogathatja az állatokat, ha ott vagy, és ha kezet mostok utána.
Fű: Még nem próbáltuk ki, pedig kertes házban lakunk, én eddig hidegnek éreztem. Megvárjuk a melegebb időt. Aztán meg nem is marad meg a pléden a leányzó, hiszen a szobában is már csak dísz Kép a pléd a szőnyegen, állandóan lemászik. És a szobából is kimászik. A cipőket, papucsokat kedveli, azokat nyalogatná naphosszat, ha hagynánk.
Kaja: tegnap este vacsoráztunk mellette (a szőnyegen a szobában) és neki is kellett vlami. Kapott paradicsomot (egy gerezd, magos részét kivettük), imádta. Szépen leszopogatta a héjáig a húsát. Kép
Fog: pár napja nyűgi van napjában 2-3x nálunk, estefelé vigasztalhatatlan lesz a dentinox-ig. Tegnapra bedurrant a felső fogíny a metszőfogaknál, és lent is jön a kint lévő alsó metszőfogak mellett. SZóval egyszerre NÉGY fog jön.

még egy kép és vége (sokat beszéltem)

Kép

üdv, panu
panu

Sziasztok!

Állatkertezést mi kihagyjuk.

Tejtermék: én úgy tudom, hogy savanyított tejterméket 10-11 hónapos kortól már lehet adni. Ezek: joghurt, túró, sajt. Vigyázat: a Danonino nem joghurt, hanem túrókrém tejszínnel, az nem mehet!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Jó talizást!

Én sajna csak pénteken megyek felKépKépKépKép

Pedig nagyo nszerettelek volna benneteket megismerniKépKépKépKép

Most el vagyk keseredveKép Hüpp-hüpp-hüppKép

Puszi mindenkinek, Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt egy érdekes cikk a kisbabák lelki fejlődésével kapcsolatban:

http://www.origo.hu/noilapozo/lelekbuvar/20040503nemertjuk.html

Holnap állatkert Kép Kép Ugye, nem felejtitek?!

panu
panu

Sziasztok Kép

Jajj de jó, most egy kicsit megélénkült a topic KépKépKép Olyan jó volt hosszabban olvasni az utóbbi napok pangása után Kép

Barbi,
Ádámka nagyon édes az állatokkal Kép Így utólag is boldog 9 hónaposságot neki Kép Azért az nem semmi, hogy nálatok még a kézmosásra is gondolnak! Zsoltika a szentesi nagyszülőknél látott már tyúkokat és macskákat, de még nem engedtük megsimogatni az állatokat Kép

Meme,
nagyon édes Nóri! Olyan szép kislány! Nekem a legjobban az a kép tetszik, ahol a fűben ül Kép A férjem mondta is, hogy olyan, mint egy képeslap Kép

Bombomanyu,
üdv itt Kép Gyere gyakran, és tegyél fel képet a kisfiadról!

Zsizsa,
én nem is adtam még Zsoltikának céklát, így nem tudok segíteni! Az éjjeli szopikat én is kihagynám, ha lehetne Kép De hát nem lehet. Nálunk 2-3 alkalommal van éjjel szopi, de végülis nem olyan nagy gond, mert utána vissza tudom tenni Zsoltikát a kiságyába. Fogacskához gratula KépKépKép

Batkamano,
de jó, hogy írtál! Emma már nagyon ügyi, hogy kapaszkodás nélkül áll! Betegség Kép Képet én is nagyon várom ám Kép

Panu,
4 fog egyszerre!!! Nem semmi!!! Mi eggyel is nagyon megszenvedünk. Remélem, jól viseli Lizi Kép

Lányok, állatkerti talihoz jó mulatást Kép Mi sajnos nem tudunk menni Kép Egyedül nem tudok eljutni odáig, iszonyú nehéz a babakocsink, ráadásul mostanában Zsoltika ismét nem bírja túl jól a sétát Kép 1 óránál többet nem tudunk kint tölteni a szabad levegőn, mert nem bírja tovább a babakocsiban.

Egy kérdés: szerintetek mit kell tenni, ha véletlenül valami méhecske megcsípi a babócákat? Én ettől nagyon félek! És gőzöm nincs, mit kell csinálni Kép Most nagyon sok bogár röpköd mindenfelé, bár Zsoltika még mindig szemben velem ül a babakocsiban, tehát jól látom, de azért mégis aggódok.

Most befejezem, Zsoltika óbégat utánam az asztal alól. Még teszek fel egy képet, néhány napja készült, Zsoltika itt nyári szerkóban feszít Kép Bár a mostani időt elnézve még nem nagyon járkálhatunk ilyen ruciban Kép

Kép

Puszi:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Most voltunk a doktor néninél a 9 hónapos felülvizsgálaton. A fiatalember kereken 9kg és 72cm. Csak tudnám, hogy a 74-80 rucik mért kicsik rá?

Remélem nem fog szakadni holnap az eső, egyébként hogy ismerjük meg egymást?

A tejtermékről meg annyit, hogy akinek van a családban bármilyen allergia az jobb ha csak 1éves kor után adja a savanyított tejterméket is. Ha nincs alergia akkor lehet 9-10hótol de tejet akkor is csak 1év után.

Brigi.
bombomanyu

SZiasztok lanyok!
Csak egy gyorsra.DAvid nagyon beteg pentek ota,allitolag nincs is fulgyulladasa,ezt ket doki is megerositette,de pentek ota 40 fokos laza ,hetfo 39 ma38,5 .EGyenlore nem tudjak mi a baja,vettek tole vert .Voltunk vele a surgossegi itt ugy hivjak es ossze vissza szurkaltak mert nem talaltak a venajat ,kapott infuziot is mivel semmit nem hajlando enni.Most is inekcios akarmivel nyomom bele a tejcsit es a folyadekot.SZegenykem teljesen ki van.Most kap egy nagyon eros antibiotikumot.Allitolag elkuldtek a veret hogy kitennyesszek vagy nem is tudom hogy hivjak ,a lenyeg hogy megallapitsak mi okozza a lazat.A vere mar kimutatta hogy gyulladas van a szervezetben.CSinaltak neki tudo,es has rontgent,vizelet vizsgalatot de mind jo lett.Ugyhogy varunk es izgulunk,na meg szenvedunk.Ez mar a 4-dik ejjel hogy semmit nem aludtam orankent merem a lazat,es o sem alszik valami jol.A multkor 38 fokrol egy oran belul ment fel neki 40 fokra,azota nagyon izgulok azert merem olyan gyakran.ma elkezdett egy kicsit kohogni,hat lehet ez a baja?
most mennem kell mert sirdogal es nem lehet le sem tenni egesznap.puszi mindenkinek.
gabi75david

Gabi75! remélem, nincs nagy gond, és hamar megtalálják, mi az oka a láznak. Kép A legszörnyűbb a tehetetlenség, amikor nem tudsz segíteni, bárhogyan is akarnál.

Gabi! Zsoltika nagyon aranyos ebben a nyári szerkóban, és már olyan nagyfiú ő is. Nem furcsa, hogy nemrég még csecsemőt ringattál a karodban, most pedig szétszedi a lakást, ha hagyod, és már önállóan játszik?!!!?? Kép Kép Próbáld meg más útvonalon tologatni a kocsit, mint eddig, vagy tedd kenguruba. Nálunk ez jött/jön be, ha a babakocsit éppen utált/ja. Biztosan inkább mászni akar, meg felfedezni, ezért a mérgelődés a kocsiban, mert ott csak ülni tud. Kép Kép

Brigi! A főbejáratnál találkozunk, írtam tegnap. Klarissza számát ld. fent. Babakocsival leszünk. Laca és az én lányom 7 és fél hónaposak, egy kicsit kisebbek, mint a te fiad, és már sok képet tettünk fel róluk. Lacát valszeg megismerem. Szerintem nézd meg te is a fotókat a gyerekekről, és nem tartom valószínűnek, hogy éppen akkor sok babakocsis anyuka álldogáljon a főbejáratnál.

Csatlakozik még valaki az állatkerti túrához?

panu
panu

Sziasztok!

Gabi75: Botinak pontosan ilyen tünetei voltak 3 hete, 3 napos láz lett belöle (nálunk 4 nap magas láz 3 nap kiütés). A végbélben mért 40 fok még nem tragédia, csak figyelni kell, 38 felett érdemes csillapitani, akkor nem szökik fel ennyire. És akkor nem kell óránként mérni sem, elég csak egy ellenörzö puszi a halántékára - az alvás nagyon kell nekik ilyenkor. Ennek ellenére teljesen igaad van, ki kell vizsgáltatni. Drukkolok, hogy ne legyen gond, rossz lehet most nektek kint.

Állatkert: mi kihagyjuk, de jó szórakozást! (a múlt héten voltunk)

Fog: nálunk is 4 nö egyszerre (a 4 felsö), már mind kibukkant.

Gabi: te sem tudsz Veráról? Tényleg szokatlan, hogy nem jön.

Batka, kérünk képet a gyönyörü kislányodról!

Búcsúzom. mert valami elképesztöen hisztis a gyermekem. Megyek.
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Bocsi lányok, hogy én is ennyire eltűntem.Mióta nem írtam túlvagyok egy foghúzáson, amiben tegnap volt részem.Nem is írok most többet, mert még nem igazán vagyok jól, hogy hosszasan írogassak.
Minden hófordulós babának gratulálok, mindenki csemetéje nagyon aranyos.
Hamarosan én is árasztalak benneteket képekkelKép.
Névnaposoknak is ha volt /lesz a napokban boldog névnapot. Nem igazán vagyok még képben...

Tali: most mi sem megyünk, de remélem hamarosan tudunk egy olyan találkát szervezni, amely mindenkinek megfelel mind helyileg, mind időpontilag.Rendben?Jó lenne, ha Barbi és Batkamanót és Gabi75 is sikerülne látni, de ez lehet, hogy most még nem megvalósítható. Viszont nagyon remélem , hogy ami késik az nem múlik. Ugye lányok??Kép

Jó éjt: Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?