Sziasztok!
Végre, megint úgy érzem jó topicban járok...Már néha az volt az érzésem,eltévesztettem a házszámot, annyira nem volt forgalom
Jelenem áramszerelés letudva, ügyi volt a bácsi,mert csak a legalsó szinten vette el az áramot, ott is csak percekig. Szóval nem volt semmi galiba, pedig elöre féltem,hogyan fogok melegiteni cuccokat Ádámnak.
Nálunk már nincs szopi, csak nap 1-szer
, nem kéri, ha adom is inkább hisztizik és elforditja a fejét.Mit tegyek, belenyugodtam, Ádámnak elég volt 9 hónap a szopiból.
Szerencsére szilárd kaját, tejcsit (tápszer persze), minden zokszó nélkül elfogadja, hol igy-hol úgy, de meg van a napi adag.
És imád rágcsálni, én meg imádom, ahogy látom milyen ügyesen tanulja az evést,napról napra. Szabályosan harap a két kicsi fogával, és utána forgatja, rágja a szájában hosszú percekig, amig lenyelhetö állapotba jut a kaja. Én szoktam neki sütni kis kiflit, (sajna nincs olyan kenyerünk sose, aminek lehetne rágnia héját), és ezzel nagyon jól el van.Na,meg elveszi tölem az egész almámat ha eszek, és két kis kezében tartja ,mint egy labdát, és próbálkozik vele böszen.
Nagyon ügyi!
Zit, sajnálom,hogy Beni megtréfált az alvással, nincs is annál jobb, mint aludni reggelig. El sem merem mondani mi hogyan alszunk,mert félek elkiabálom. A lényeg, hogy friss és üde vagyok minden reggel
Zsófi, én is úgy tudtam,hogy már volt esküvö, valszeg Bence névátirása kavart meg. Akkor Bencének hamarabb lett átirva a neve,mint ahogy Ti összeházasodtatok volna? Ez ám a tempó...
Grtaula az ügyes járáshoz, tényleg nagyon gyorsan fejlödik Bence!
Klarissza, részvétem a vizsgákhoz, hogy én mennyire utáltam a vizsgaidöszakot...Sok sikert és egy nagy kalappal...
Gabi, neked is kitartás a nyügis napokhoz, Zsoltid sok kis fogacskát növeszt egyszerre, nem mondom...Kiváncsi vagyok,nálunk mikor lesz a két alsónak folytatása, már több,mint 1 hónapja kinöttek.
Edit, nem hinném,hogy túl-bátorság az,hogy egyedül hagyod Botit. Én is szoktam, pár percre, de mindig látóhatáron belül vagyok, csak dolgozom. Néha akár negyedórát is elszöszmötöl a játékaival, dumál a tükörnek, vagy csak mászkál ide-oda. Remélem késöbb is tudni fog egyedül játszani, valahogy ez lenne az ideális, hogy együtt és egyedül is tudjon lenni.
Jaj, most mennem kell,folyt. köv. , most ébredt Ádám
Sziasztok
Barbi