Szerbusztok!
Tünci,
nálunk csapódott le a viharfelhő, jó nagy zuhi volt!!!!
Vakond koma mennyen nyaralni egy jó kis rétre!
Semmi baj, le is kapcsoltam én is gyorsan a telómat, merteszembe jutott, lehet, pihentek, vagy a párod... Csak beugrottunk, nagyon klasz kis hely. A hétfő is OK, majd még egyeztetünk, én viszont kérni akartalak valamire, priviben megírom.
Nekem rendben van a zárt topic, ha a többség is úgy akarja, akkor legyünk zártak.
Szia Királylány!!!!
Remélem, emlékszel még rám???
Na, Királylányért szavatolok, ő egy rendes csaj a kisfiával, szóval ő teljesen OKÉ.
Melcsike,
nagyon sajnálom, nagyon nehéz neked. Ölelés, puszi, simi... ezek mind mentek! Annyira örültem, amikor azt írtad, most egy kicsit fentebb vagy. Remélem, visszajön ez az érzés.
Boboka,
csak keményen!!!! Az anyaság páncélja kőkemény, helyes, hogy így gondolod! Örülök, hogy minden rendben van a kis Nikivel és veletek is.
Haslika,
ne dühöngj!!!! Csak magad stresszeled, ezt azt idióta, nemtörődöm világot nem tudjuk sajnos, megváltoztatni.
Szintus,
kívánom, hogy gyorsan gyógyuljon meg a párod anyukája!!!
Nekem egy évben három nagyim ment el, kettő rákban, a harmadik stroke miatt, nagyon át tudom érezni, milyen neház ez... A nagymamám 35 kilóra fogyott 72-ről...
Majd még próbálok jönni.
Köszönöm a meló miatti együttérzést, hát, ezt is fel kell majd valahogy dolgoznom... Most egy kicsit magam alatt vagyok, de igyekszem összeszedni magam, már csak azért is... Bár nem tudom, miből fogunk megélni a következő hónapban.