Új privát üzeneted érkezett!

Jázmin, elég vegyesen. Sokkal érzékenyebb lettem, míg eddig csak kb. kéthetente tört el kicsit a mécses, most gyakrabban, de csak egy-egy percre. Persze lehet, hogy ez a hormonok miatt is van. Valahogy 100-szor jobban átélem / megélem a mostani terhességet. Lackóval nagyon sokáig dolgoztam, szinte időm sem volt Őrá figyelni. Amikor meg már itthon voltam kb. két hétre rá megcsászároztak.

De nagyon pozitívan állunk hozzá, most nem lehet semmi baj. Próbálok a jövőre koncentrálni, olyan könyveket olvasni, ahol már a megszületett baba gondozásáról van szó.

Tüncinek is ezt írtam, hogy másképp nem menne, csak bele kell vágni, és szépen sodródni az eseményekkel.

Pl. a felkészítő nem messze van a gyermekklinikától (kb. 5 perc), ahol Lackókám angyalka lett. Minden alkalommal eszembe jut, hogy júliusban még napi x alkalommal hoztam ide neki az anyatejet, bizakodva, most meg boldogan balra megyek a felkészítőre. Furi, de menni kell tovább.

De tényleg hiszem, hogy az a hatalmas energia és erő amit néha érzek ahhoz, hogy most minden menni fog, az Lackókámtól származik.
Vendég

Ilyen pozitív hozzállás és sok erő kell nekünk is majd nyár végétől, de én még egyenlőre nem tudom ezt elhinni, hogy valaha másik babánk lesz.Az első is annyira hihetetlen volt, hogy ha a pocakom nem nőtt volna, el sem hiszem az egészet. :?
Nagyon nagyon szorítok neked, hogy minden oké legyen! :wink:
jázmin20

Köszi :wink:

Még nem is csoda, hogy nem tudod elhinni, még nagyon frissek a sebeid meg a fájdalom.
Anno mi is csak beszéltünk a lányokkal arról, hogy majd egyszer eljön az az idő is, hogy próbálkozhatunk, de igazából szerintem egyikünk sem hitte el még tavaly nyáron, hogy tényleg el fog jönni az az idő.

És igazatok van, hogy nem bízzátok a véletlenre a dolgokat.
Vendég

Sziasztok!

Hát nem gondoltam volna hogy ez a látogatás ilyen nehéz lesz. Amikor mentünk a folyosón, már akkor jöttek a gondolatok. És amikor kiderült hogy ugyanabba a liftbe kell beszálnom, amivel Bogihoz mentem......... :cry: :cry: :cry: Először nem tudtam. Anyám beszállt a liftbe és felment mert én nem szálltam be. Nem tudtam, kicsit össze kellett szednem magam. És akkor olvastam a táblát 7. emelet koraszülött osztály. Annyira nehéz volt. :cry: Aztán amikor felmentem, és megláttam a Z-t köszöntem neki, és ki kellett mennem. Lányok, nem számitottam erre a látványra. Majdnem úgy nézett ki mint egy öreg bácsika.Teljesen lefogyva, kopasz fejjel. És csak nézett üveges tekintettel. :cry: Lassan és nagyon halkan tudott beszélni.

Majd később visszaolvasok és jövök. Most még mennem kell vásárolni is.

Nem vagyok valami jó hangulatba. :(

puszi

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, tudom miről beszélsz, amikor apumat műtötték stroke-al, akkor ő is csak jelzett, hogy menjek el, ne lássam így és potyogtak a könnyei. Nagyon rossz egy életerős embert így látni.

De az a lényeg, hogy szépen fel fog épülni. Nagyon szorítunk neki :!:
Vendég

Megjöttem a boltból, annyit cipekedtem, hogy remeg a kezem, húúú, de nehéz volt.Majdnem elfelejtettem, hogy holnap nem lesz bolt.

Melcsike, nem csodálom, hogy olyan nehéz volt.Én legutóbb, amikor a dokimhoz mentem, már a rendelő felé vezető úton remegtem, úgy éreztem nem tudok bemenni..A kórház AZON osztályának a közelébe sem szeretnék mostanában menni..(illetve csak akkor, amikor már nem egyedül megyek)
Hidd el, hogy fog még javulni az unokatesód,most persze össze van törve a teste, de felépül!!!Emlékezz csak ,hogy mi is milyen állapotban voltunk a nyáron, ránk se lehet ismerni most!

Jázmin, nagyon igazad van, most mi sem fogunk ennyit várni, max pár hónap, aztán trappolok a dokimhoz..(még ilyenkor is annyira hálás vagyok neki, mert már előre megígérte ,hogy mellettem áll mindenben ,akármire lenne szükség)

Boboka, kicsit irigyellek, azért ,hogy ennyire előre tudsz nézni..És tényleg nekem is úgy tűnik, ohgy egészen másképp éled meg ezt a várandósságodat..Amikor a felkészítőről írsz olyankor tűnik fel a leginkább.Múltkor gondolkodtam én is, hogy milyen lenne a második..És furcsa, de én pl egyáltalán nem akarnék semmi ilyenben részt venni, hiszen végigcsináltam már, átéltem mindent, semmi újat nem tudnak mondani, meg úgyis a saját tapasztalatomra és a dokimra hallgatok..Pl. ha vki azt mondaná, hogy a keményedés teljesen normális és ne aggódjak és nyugodtan simogassam egész nap a hasam, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz és nem okoz koraszülést,na azt simán lerúgnám.... :?
Az lesz esetleg újdonság, ha valami csoda folytán természetesen szülök..remélem jön majd mint a pesti gyors, minden komplikáció nélkül és a dokimnak nem lesz ideje szabdalni...

De nagyon örülök Neked, mert minden szavadból süt a boldogság!
tünci28

Megint bemásolom, ha netán vki nem olvasná(most ezt megteszem majd minden lapon jó?)

Amit szeretnék veletek megbeszélni:
Többször felmerült, hogy vonuljunk zárt topikba..Nektek mi a véleményetek?Mivel demokrácia van, ezért a többségi vélemény győz.
Akarunk e bármi olyanról írni, amit így nem merünk? Vagy tudunk e ennél is őszintébbek lenni?
Várom a javaslatokat minden érintett személytől, aztán ennek fényében intézkedem.
Ezt a levelet néhány napig többször beteszem, s remélem mindenkinek lesz ideje olvasni, mielőtt döntünk.
tünci28

Én szívesen zárkózok be ezzel a nem hétköznapi topikkal, de igaza van Királylánynak is, hogy akkor ők nem tudnák követni a fórumot, mint eddig tették, szóval a rendszeres olvasókkal zárkóznék be...esetleg egy rövid bemutatkozás tőlük majd. (na jó nem dumálok, hiszen én vagyok a legújabb :idea: )
Én is kérek szépen sorszámot!
jázmin20

Melcsi:sajnálom.
:cry:
Nagy ölelés Neked!
jázmin20

Jázmin, persze, hogy az eddig nem jelentkező olvasók rövid bemutatkozás után szintén beléphetnek majd.
tünci28

Tünci, először én is úgy voltam vele, hogy mit nekem felkészítő, hisz a nagyján túl voltam tavaly is, sok újat nem tudnak mondani, de utána meg úgy voltam vele, hogy minél több olyan dologban veszek részt, ami Nikiről szól, annál boldogabb vagyok.

+ tavaly semmi ilyenre nem jártam. Másik kórház volt, amikor baj volt, azt sem tudtam hova kell menni, hol a szülőszoba, minden új volt.
Most szeretnék szépen felkészülni.
Már láttam hol van a császáros intenzív, hol a gyerekágyas osztály (Zaha, ne haragudj, hogy ilyenekről írok)

Meg az előadásokat is tök hasznosnak találom. Persze pár olyan van/lesz, ami rám nem nagyon vonatkozik, pl. majd a légzőgyakorlatok furák lesznek úgy, hogy nem valószínű, hogy lesz rá szükségem, de nem baj
:)
De pl. a császáros részt tök jól elmondták: műtét, utána pár percre odahozzák a babát, de meg nem foghatom, csak tartják és max megsimogathatom (mert ugyi erőtlen leszek), utána rögtön leviszik apához, aki két órán át a vajúdóban lesz vele stb. stb.

Mondjuk a klinikáról már sok mindent olvastam, az egyik lány babájának a kulcscsontját törték el fürdetés közben :twisted: :twisted: :twisted: Szóval majd nagyon oda kell figyelni mindenre, mert azt tuti, hogy viszonozni fogok egy ilyen kulcscsonttörést, vagy bármit ha Nikinek baja lesz.
Vendég

2viszonozni fogok egy ilyen kulcscsonttörést, vagy bármit ha Nikinek baja lesz."-boboka a harcias amazon... :wink:
tünci28

Boboka :D hidd el nekem,hogy minden korházban történik
ilyesmi,sajnos.A kapkodás és a nincs kerdvem dolgozni nővérkék jelenlétében.
Amikor hozták a Fruzsit szopni,akkor én ugy bántam vele,mint egy hópihével ők meg.....nekik csak egy volt a sok közül.
Amit részben meg is értek.Hisz hány gyerkőc átmegy a kezeik között :wink:
Egyébként jó ha tudod a légzésgyakorlatokat.
Mondjuk ugye elindulhat a szülés pár nappal a császár elött
és akkor azt is tudni fogod.Hogy hogyan jusson több oxygén a babához.Rám is kiabáltak még toltak a műtőbe,hogy:lélegezz,lélegezz.....
És csak pozitivan.Minden okés lesz a kis Nikivel.

Én szomorú vagyok a párom anyukája nincs jól(súlyos beteg)ma már az orvosok is jártak nála.
Hihetelen,hogy egy életerős ember lassan egy kis öregemberré vállik,aki nemsokára járni sem bir :cry: :cry: :cry:
Attol félt,hogy nem éri meg az onokája keresztelőjét mostmár én is félek,hogy nem fogja megérni :cry:
Ugy összevan szorúlva a gyomrom.......

Kép
Kép
szintus

Néha előjön belőlem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyankor Isten mentsen mindenkit :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szinti!

ez tényleg nagyon nehéz, nem jó látni és idősekkel kapcsoltaban is olyan lehetetlen elfogadni az elmúlást..láttam az Aput elsorvadni néhány hét alatt..egy életerős 47 éves férfiból két hónap leforgása alatt egy 38 kilós öregember lett..bár ne lenne ilyen elmúlás,bárcsak mindenkinek megadatna egy hosszú, egészséges élet, ami szenvedés nélkül ér véget..
tünci28

Szinti, nagyon sok erőt kívánok nektek most és szorítok neki, hogy gyógyuljon amennyit csak lehet.
Vendég

Haliho!

Harcias amazon (Boboka) jöhetsz ide is rendet rakni! :wink: Zürichben a Banhofstrasse-n=magyar Vàci utca annyi a bundàban jàrkàlo miss p...a,hogy az nem igaz!Annyira gyülölöm öket ,csak megölt kinzott àllatok börèben tudjàk magukat billegetni! :twisted: A gyomrom forog az ilyenektöl.....-sajnos anyos is hasonlo hozzàjuk... :evil: :x

Na kidühöngöm magam aztàn jövök!Vigyàzzatok ,mert sokat fogok irni! :oops: :wink:

Ui:Melim jobban vagy ,màr?Gondoltam ràd sokat,de ugye az nem sokat segit sajna!

-most èn is küldöm az ölelèst! :wink:
Vendég

Most jöttem meg a temetőből, csatlakozom a dühöngőhöz!
Egy vakond feltúrt mindent a babasíroknál, tele van buckával..közvetlenül a sírkő tövében jött fel, ha az árvácskák nem lennének balkonládában, minden kifordította volna..Árnikababa is tiszta földes volt... :cry: na nyakon öntöttük kb 50 liter vízzel, remélem távozik melegebb éghajlatra..Akkora hely van, ahol túrhatna, mért pont ott??? :cry:

Volt egy viharféle délután, de most megint hétágra süt a nap..
tünci28

Szerbusztok!

Tünci,
nálunk csapódott le a viharfelhő, jó nagy zuhi volt!!!! :)
Vakond koma mennyen nyaralni egy jó kis rétre!
Semmi baj, le is kapcsoltam én is gyorsan a telómat, merteszembe jutott, lehet, pihentek, vagy a párod... Csak beugrottunk, nagyon klasz kis hely. A hétfő is OK, majd még egyeztetünk, én viszont kérni akartalak valamire, priviben megírom.
Nekem rendben van a zárt topic, ha a többség is úgy akarja, akkor legyünk zártak.

Szia Királylány!!!!
Remélem, emlékszel még rám??? :lol: Na, Királylányért szavatolok, ő egy rendes csaj a kisfiával, szóval ő teljesen OKÉ. :wink:

Melcsike,
nagyon sajnálom, nagyon nehéz neked. Ölelés, puszi, simi... ezek mind mentek! Annyira örültem, amikor azt írtad, most egy kicsit fentebb vagy. Remélem, visszajön ez az érzés.

Boboka,
csak keményen!!!! Az anyaság páncélja kőkemény, helyes, hogy így gondolod! Örülök, hogy minden rendben van a kis Nikivel és veletek is.

Haslika,
ne dühöngj!!!! Csak magad stresszeled, ezt azt idióta, nemtörődöm világot nem tudjuk sajnos, megváltoztatni.

Szintus,
kívánom, hogy gyorsan gyógyuljon meg a párod anyukája!!!

Nekem egy évben három nagyim ment el, kettő rákban, a harmadik stroke miatt, nagyon át tudom érezni, milyen neház ez... A nagymamám 35 kilóra fogyott 72-ről...

Majd még próbálok jönni.
Köszönöm a meló miatti együttérzést, hát, ezt is fel kell majd valahogy dolgoznom... Most egy kicsit magam alatt vagyok, de igyekszem összeszedni magam, már csak azért is... Bár nem tudom, miből fogunk megélni a következő hónapban. :roll:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly,oksi várom a privátot, ha tudok, segítek persze!
tünci28

Nahát, olvasgatom a Telki kórház honlapját és mit látok?Az egyik fehérvári doki ott is rendel... :shock:
tünci28

Sziasztok!

Köszönöm nektek ezt a sok szeretetet amit nekem küldtetek. Jaj annyira szarul voltam délután. Csak feküdtem és sírtam. Lyly lent vagyok nagyon ma. Sajnos most nem tudtam a családom előtt eltakarni a fájdalmat. Barci mellém feküdt és simogatott. És hozott nekem zsepit is. :cry: :cry: :cry: Úgy viselkedett mint egy nagy felnőtt aki vigasztalja a síró kislányát.

Lyly

Remélem hamar sikerül már valami, nem lehet mindig ilyen sz@r a helyzet. Annyira szoritok neked.

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Nektek kell erősnek lenni és sok-sok erőt sugározni feléje. Kivánom hogy gyógyuljon meg.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Azt hiszem már intézkedhetsz én azt hiszem mindenki egyetért vele, hogy zárt topik legyünk. A vakond meg remélem elfolyt Kínába a sok víztől. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Jázmin

Neked azt kivánom, hogy minél előbb sikerüljön az új babóca.A terveid szerint. :wink:

Boboka

Annyira örülök, hogy boldog vagy. :wink:

Hasli

Ne dühöngj, mert árt a szépségednek. :wink:

Bocsi hogy igy apránként irok, de hát annyit irtatok hogy mindenkit külön olvastam, és egyből próbáltam reagálni.

Meguntatok már igaz? :oops: :oops:

Jó éjt lányok.

Kép

Kép
melcsike70

Csajszik a helyzet az, hogy akkor az új topik nem itt lesz, ezt el kell hagynunk,egy anyatanya nevű honlapon van erre lehetőség..(meg biztos máshol is, de ezt találtam)..

Kifejezetten megvártam ,hogy néhányan visszajelezzetek ezzel kapcsolatban, nem akartam senkit befolyásolni.

Minden okot megértek, s azokkal egyet is tudok érteni, de azért nagyon szomorú vagyok ,hogy ez a topik lezárul..kell pár nap, aztán valahogy túlteszem magam rajta és csinálok egyet azon a honlapon, jó?

Csak adjatok egy kis időt..

Szép álmokat.

KépKépKép
tünci28

...
tünci28

Sziasztok
Nagyon sajnálom,ha zárttá alakul a topik,de megértelek benneteket.Minden nap olvaslak titeket és mindenkinek szívből azt kívánom,hogy teljesüljön minden vágya!És egyszer mindannyian nagyon-nagyon boldog édesanyák legyetek!!
Betti,nem tudom olvas-e,őt is nagyon megszerettem,mint mindannyiótokat és nagyon hiányzik.Remélem,hamar rendeződnek a "dolgai" ás visszatér ide.

Amiért még írok:nem kell elhagynotok a babanetet.Itt is maradhattok és lehettek zárt topik.Kell választanotok egy moderátort és írni kell a szerkesztőnek,hogy mit szeretnétek.A moderátor engedhet majd be titeket az új,zárt topikba.Onnan tudom mindezt,hogy mi is átmentünk zártba.Így ezt a topikot is életben tudjátok tartani és figyelni,ha újak érkeznek.
Vendég

Kedves Anyukák !
A topic indulása óta folyamatosan olvasom a hsz-eiteket. Soha nem szólaltam meg, mert semmi jogom nincs hozzá, hiszen nem voltam hasonló helyzetben. Mégis igy ismeretlenül is ismerlek benneteket, együtt izgultam Bettivel, szomorkodtam, ha Tüncinek rossz najpa volt, és dühöngtem amikor Melit ujra és ujra támadták. És a többi kedves fórumtag sorsa is érdekelt. A napi munka után alig várom, hogy este leüljek, és elolvassam az aznap történteket.
Most engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. 54 éves vagyok, Budapesten lakom férjemmel és három, immár felnőtt gyermekemmel (a legkisebb tegnap ballagott). Férjemmel 30 éve vagyunk együtt, volt sok jóban részünk és bizony megtalált minket is a baj, probléma. De amig együtt vagyunk minden sokkal könnyebb.
Mindezt azért irtam most le, mert olvastam Tüncit, és a zárt topic ötletét. Megértem a kivánságotokat, hogy magatokban szeretnétek maradni, de nagyon fogtok hiányozni. Amennyiben nem kapok lehetőséget,hogy továbbra is olvashassalak benneteket, akkor kivánom valamennyiőtöknek, sikerüljön minden álomotok, vágyatok . Zsuzsa.
pronizsuzsa

Jó reggelt!

Eszti

Nagyon kedves vagy. Betti biztos azért olvas minket :wink: és ez amit neki irtál nagyon jól esik neki. Legalábbis hiszem hogy olvas minket. 8) Mi is nagyon várjuk

Köszönjük az információt, bár még nem láttam amit Tüncike este irt, de biztos Ő is örülni fog ennek. Ha ezt igy meg lehet oldani.

Tünci

Igazából azt én sem szeretném ha megszünnék itt. Ez a topik az ahol egymásra találtunk, hogy segítsünk egymásnak abban hogy tovább élhessünk.

Kép

Kép
melcsike70

Én is olvasgatlak ám benneteket!

Boboka! olyan szépen írtál a pocakosságodról, hogy elsírtam magam. Tudod nekünk is Nikink van! Tudom, hogy csodálatosan jó Anyukája leszel! ( nem zavarna, ha küldenék priviben egy képet az én lánykámról? )ide nem szeretném betenni, mert tudom, mekkora fájdalom ilyen képeket nézegetni

Melcsike! nagyon sajnálom, a tegnapi napodat. Remélem a sírástól megkönnyebbültél. Nagyon szorítok az unokatesódnak, hogy gyorsan felépüljön. Barcinak pedig sok- sok gratuláció a versenyeken elért eredményeihez. Hihetetlenül energikus csajszi lehet!!!!

Tünci! néztem a vonalzód. Lassan kétszámjegyű lesz rajta a szám!!!!!! :D

Még valami! Mindenkinek nagyon nagyon boldog Anyák napját szeretnék kívánni. Annak is akinek az Angyalkája az égből kíván szépeket az Anyukájának és annak is akit idelent is ölelnek kis karok.
Tudjátok, azt hiszem az élet próbára tesz minket minden egyes angyalkával, de úgy érzem sokkal jobb, értékesebbek emberek is leszünk általuk. - és ez különösen érvényes ennek a topicnak a tagjaira!
bende

Kedves Zsuzsa, Eszti, Királylány

Mindenki nevében elsőként hadd köszönjem meg a kedves szavakat, a biztatást, a kedvességet irányunkban. Én szerintem nem csak nekem, hanem a többieknek is nagyon jól esnek ezek a hsz.

Zsuzsa

Gratulálok neked a családodhoz, soraidból látom, hogy ha voltak vagy vannak is gondok, ami elkerülhetetlen, azért kiegyensúlyozott az életetek.

Kép

Kép
melcsike70

Bende

Ma már jobb köszönöm. Remélem Z-vel is minden rendben lesz, bár azt mondta a doki, hogy az a veszély fenn áll hogy eldugul a szelep ami benne van. Akkor nagy veszélybe kerül. :cry: Ezzel a tudattal élni egész életében. :cry:

Köszönöm a gratulációt Barcikának! 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike! én hallottam erről a szelep dologról egy volt kolleganőmtől. Ő azt mondta, hogy x évenként cserélni is kell, de a rokonánál minden tökéletesen működött és nem zavarta a napi életvitelben. Azt hiszem fizettek azért a műszerért, Amerikából hozatta meg neki a doki.
Biztosan minden rendben lesz, hiszen erős az unokatesód, hogy már így felépült. Ha hazamehet jól felhízlaljátok, nyáron erőre kap a napsütéstől, a szép időtől és őszre már a régi lesz. ( a sönttől eltekintve) ismeretlenül is sokan szorítanak érte, biztos ez is adhat neki erőt.

KépKép
bende

Bende

Akkor ez azért megnyugtatóbb, most már ezt is tudom. Köszönöm! Szegény biztos örülne, ha tudná ismeretlenül, mennyien szoritottak neki. De ezt most nem is tudnám neki megmagyarázni, mert majdnem úgy kell beszélni vele, mint egy kis gyerekkel. Még lassan jönnek neki a gondolatok. De azért jól emlékszik mindenre.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok ,jó reggelt!

Miután este megírtam azt a hsz-t, közben kiderült, hogy tényleg lehet ide is írni, zárt topikként, intézkedtem, írtam az adminnnak.

Zsuzsa,Eszti köszönjük a kedves szavakat,a bemutatkozást, természetesen olvashatsz minket ezután is!!!

Bende, megyek, megnézem a másikban, hogy van Niki!

Mecsike, örülök, hogy pozitívabban gondolsz az unokatesódra, meglátod szépen rendbejön!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Jó tudni, hogy ennyien olvastok minket, és szorítotok nekünk, bizony ránk fér. Köszönöm a kedves szavakat én is. Bízom benne, hogy ti - akik ismeretlenül is szorítotok nekünk - vagytok többen, és nem azok, akik bizony olykor keményen kiokosítanak minket. Nem az a baj, hogy egyik-másik gondolatunkkal, cselekedetünkkel nem ért egyet valaki, hanem az, ha ennek durván hangot is ad. Nem vagyunk egyformák, az élet különbözően tesz minket próbára, más a tűrőképességünk, temperamentumunk is. Ezért gondolom, hogy ítélkezni, véleményt formálni nem szabad csak egy-egy hozzászólásról, vagy az itteni levelezésünkről.

Tüncike,
privi ment.

Boboka,
neked is köszönöm a pü-ket, jólesett! :D

Melcsike,
nekem is hasonlóak a napjaim, csak én a kocsiban bőgök, egy eldugott helyen. Majd csak kilábalunk belőle egy kicsit. Puszikállak titeket!
Unokatesód rendben lesz, meglátod, valami cél várja még őt.

Drága Édesanyák! Bencusom választotta ezt a verset és képet Nektek, de úgy fogadjátok, mintha a kis Angyalkáitok küldenék!!!

Úgy repültem, mint a madár!
Pedig szárnyam sincsen.
Virágot is hoztam Neked!
Pedig kertem sincsen.
A szeretet az én szárnyam
Szívem az én kertem.
Anyák napján köszöntelek,
Édesanyám, lelkem!

Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj Lyly, ez olyan szép..most aztán elsírtam magam, köszönjük!!!!
tünci28

Violának,aki ma épp 9 hónapja érkezett a világra...

"Ó kis Angyal megszülettél
De nagyon próbára tettél...
Úgy vártam, hogy érezzelek
Foghassalak, szeresselek
Belülről már ismertelek.. "

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Még nem írtam nektek, de szorgalmas zugolvasótok vagyok, mint itt fent még páran... és most megijedtem, hogy zárt topik lesztek, és nem követhetem tovább az életeteket, és nem szurkolhatok nektek. Illetve, szurkolok akkor is, csak épp az aktuális sorsotokat nem tudom már nyomon követni... :)
Nagyon tetszik, ahogy összetartotok itt, és erősítitek egymást, ez már fél gyógyulás a nagy bajban. (Egész gyógyulás úgysem lesz, sosem.) De nem csak egymást erősítitek, hanem azt a sok, nem aktív tagot is, aki ide jár hozzátok, hogy vigaszra találjon a sorsközösségben.
Nekem is meghalt az első kisfiam, ennek júniusban lesz 6 éve, és még mindig fáj. És nem gyógyítja meg az idő, nem feledteti a többi gyerek, max. enyhül a fájdalom, de ott lesz mindig.
Bíztatnálak benneteket, a 2. gyermekem, Hanna nem jött könnyen, s minden baj ellenére most már itt van Ármin is: vannak csodák.
Nem szeretnék pofátlan lenni, de, ha mégis, akkor is megkockáztatom: ha bezártok, jelentkezhetnék közétek? :oops: :oops: (Ha nem, azt is elfogadom természetesen zokszó nélkül, :wink: hiszen eddig nem jelentkeztem, csak csendben olvastam itt.
Minden jót és a lehető legszebb napot nektek!

been

Szia Emma!

Elnézést kérek mindenkitől, de ettől a sok kedves üzenettől olyan picsogós lettem ma(kaptam jópár privátot is)...amúgy is kicsit sírós vagyok ma, de ez a bíztatás együttérzés, ami most megmutatkozik felőletek, még jobban elérzékenyít..azt hiszem ezt mindannyiónk nevében mondhatom..

Ahogy megláttalak, mint új bejelentkezőt, rögtön végignéztem a vonalzóidat és láttam.. :cry:
persze, hogy olvashattok ezután is minket..

Ha visszaír az admin, megbeszéljük itt a topikban ,hogy mi hogyan legyen ezután.
Azt hiszem jó nagy csoportunk lesz, nem néhány fős...Ennek örülök..
És ilyenkor mindig arra gondolok, hogy bár ne így lenne, bár senki se olvasná, bár senki se élte volna át ezt..

KépKépKép
tünci28

Bizony Tünci..
Én is mindig ezt mondom,bár ne így kellene megismernünk egymást.
Amúgy meg annyira jó,kedves,melegszívű és összetartó csapat vagytok és tudom,hogy egyszer mindannyian boldog édesanyák lesztek,mert ennek így kell lennie és kész! :wink:
Vendég

Köszi, Tünci!
Megígérem, írni is fogok, jó? :wink: :D (Na, addig jó nektek, amíg nem... :mrgreen:) Egyébként nagyon sokatokban akkori magamra ismerek, mármint az 5-6 évvel ezelőtti önmagamra, annyira hasonló folyamatokon megyünk át mindannyian... Dehát én sem úsztam meg könnyen, pánikbeteg lettem, ami hálaégnek jól kezelhető, de a gyógyszert mindig abbahagyom és így időről-időre visszatér. Ez a keresztünk, lányok.
Andrisom egyébként egészséges terhesség után, oxigénhiány következtében fél órás korában halt meg. Műhiba volt, de nem pereltünk, minek. :cry:
(Ha esetleg "érdekli" valamelyőtöket, az angyalokszülein "Andris Bence története" címszó alatt megtalálhatjátok...)

been

Sotske, ez így is lesz!!! :D

been

Óh,Been annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Eszti,aranyos vagy... Szép nevei vannak a gyerkőidnek!

been

Most mennem kell,de ha nem haragszotok,néha én is írnék ide,de komolyan,csak akkor,ha nem gond.Senkit nem szeretnék zavarni.

Szép napot mindannyiótoknak!

Tünci
Neked már olyan régen akartam írni,hogy valami csodálatos neve van Violának és számomra hihetetlenül megszépítetted ezt a nevet.
A főiskolán volt egy csoporttársam,akit szintén így hívtak.Aranyos lány,de valahogy nem illett rá ez a név és emiatt nem is tetszett,de te valami csodálatossá tetted nekem ezt a nevet.Hú,remélem nem vagyok zavaros és érted,mit akarok.
A páromnak is meséltem rólatok,és azóta valamiért ő is teljesen oda van ezért a névért,olyannyira,hogy sokszor kicsi Violámnak hívja a kislányainkat,.
Remélem,nem bántottalak meg ezzel a pár sorral,számomra ezek pozitív érzések és gondolatok és meg akartam osztani és köszönni neked mindezt.
Na,ez most már tényleg zagyvára sikeredett,bocsi :oops:
Vendég

Been
Köszönöm :oops:
Vendég

Jaj, Lányok megint túl vagyok egy síráson...
Vagyis inkább képtelen vagyok abbahagyni..

Olyan közhely, de az élet igazságtalan és sokunknak olyan nehéz..Mikor gyermekek vagyunk és édesanyánk karjaiban először gondolunk saját családra, az első fehérruhás-nagy esküvős,templomos gondolataink...és ahogy később játszunk a babáinkkal és elképzeljük kis tiniként, hogy milyen jó anyák leszünk, milyen csodálatos családunk lesz...

És soha-soha nem gondolunk bánatra, csak szeretetre,örömre..

Olyan sokunknak jut más sors..emlékszem Tandra, aki néhány hetes házasság után pár hónapos terhesen eltemette a férjét, aki egy nap nem ért haza a munkából...És Been, ott van Timesz, aki maga után hagyott fájdalmasan fiatalon egy kisbabát...
És itt vagyunk mi is, akik eltemettük a gyermekeinket..

viseljük a sorsunkat,de néha elviselhetetlen a teher..

ezen a napon a szokásosnál is nehezebb..

Sotske,köszönöm..Mindig is tudtuk mi lesz a kislányunk neve, csakis ez lehetett,életünk virága,Viola..

KépKépKép
tünci28

Been,elolvastam András történetét... :cry: sajnálom..
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?