Bea,gyerekek meggyógyultak, vagy javultak már vmennyit?
Dani fiad fellépéséről mindenképpen kérnénk szépen beszámolót és képeket is!!!!
Jázmin!
Természetesen nem haragszunk, ha beszélj a kórházról, meg a babád elveszétésről, ez a lényeg, bármit mondhatsz!
Szívből remélem ,hogy kiderül mi okozta..Nem tudom könnyebb e úgy feldolgozni, de legalább tudnátok, hogy miért és nem kellene a következő terhességet annyira végigrettegni..Ha legalább azt tudnák, mi ellen védjenek Titeket..
Tervezitek, hogy néhány hónapon belül vállaltok babát?
Ha 3-4 hónapot vártok, akkor nagyjából együtt próbálkoznánk..
Azt hiszem akkor is jól esne egy kis támogatás...
Lyly!
Annyira sajnálom a munkát...Úgy örültem ,amikor mondtad!
Nagyon mérges vagyok emiatt!Hogyan akarnak több tízezer nőt egy-két év gyes-gyed után munkába állítani, ha manapság ilyen mondatok elhagyhatják egy munkáltató száját????????
Kiváncsi lennék, mi lenne, ha felvennéd magnóra és elmennél a bíróságra ezekkel a szövegekkle?
Jaj, olyan kár, hogy nem vettem észre, hogy hívtál, de amikor a férjem éjszakás mindig elnémítom a telefont, aztán úgymarad..Könnyen megtaláltátok a játszóteret?
Ha esetleg jövő héten hétfőn is erre jöttök haza, akkor nekem jó a délután.A játszótér a temető felé van, akkor ott megvárnálak Titeket, amikor jövök haza Violától, úgy időzíteném!
Melcsike, örülök, hogy az unokatesód felépült..az a cső nem olyan nagy gond, nekem is volt egy rokonom, nagyon sokáig élt vele, hamar megszokta.
Boboka, örülök a jó eredményeknek,nem baj, ha duplán nézeted, olvastam a másikban, hogy nagyon boldog vagy, ez a lényeg!
Hasli, én megnézném szívesen és stzerintem igazán teheted ide is a képeket!
Szép napot Nektek!
Anita, Zaha Ti már régen voltatok, kérlek írjatok egy pár szót, hogym inden rendben van veletek!!!!