Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon sajnálom drága Jázmin,ami veled(tek)történt :(

Melcsike drága nem eszem már magam a melón.
Van egy ujabb gond.Reggelre nagyon fájt
a hasam,
elmentem dokihoz és újra vakbél gyanús vagyok.
Így készitem be a korházi cuccot és a férjemmel fél 8 felé indulunk a korházbaa :( Hogy ott is megvizsgáljonak,ha nincs vakbélgyuszi jöhetek haza.Puszi lányok!!!!
Szoritsatok nekem hisz félek azért.......

Kép
Kép
szintus

Jázmin!

Ha úgy érzed, hogy bármikor szeretnél beszélgetni, vagy csak elsírni a bánatod, ide bármikor írhatsz.
Jól értem, hogy még most sem tudjátok biztosan mi történt, mért tűnt el a magzatvíz és ,hogy mi lehetett a bajok oka?
Mit mondtak most nektek, mik a kilátások, mit tehettek?
Nagyon nehéz időszak lesz sajnos, igyekezzetek őszintén beszélni a férjeddel, nagyon nehéz lesz ezt feldolgozni, ha egyáltalán fel lehet..

Szinti!
Írjál, ahogy tudsz vmit, vagy kérd meg az urad, hogy hozzon híreket és inkább legyél jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaha,jelentkezz Te is, jó???

Voltam varratszedésen, nehezen jött ki, kellemetlen volt..vhogy az jutott eszembe, amikor a szülés után szedték a varratokat és éreztem, hogy remegek, szikrák vannak a szemem előtt...ilyen puding vagyok, azt mondta a dokinéni, hogy pár másodpercre beájultam, elfektettek 5 percre, megint a vérnyomásom a béka feneke alatt volt.Aztán jöttem dolgozni, mostmár semmi bajom,a szövettan még nincs kész, telefonálnak és elküldik e-mailben.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Marcell jobban van, de sajna Kyra is elkapta a betegséget,már ő is itthon van.

Boboka!
Nagyon köszönöm a képet és az üzit! Nagyon szép pocid van,meglepően nagy, szép méretei lehetnek Nikinek.
Én is benne lennék egy taliban!!!!!

Lyly!
Jobbulást férjednek!!!

Hasli!
Hidd el örülni fogsz a tesód babájának, talán erősebb lesz a baba iránti vágyad,ami még jól is jöhet :wink:
Meséltem az álmodat a férjemnek,mondta ok megyünk,mikor? de vissza se jövünk :lol: :lol: :lol:

Szinti!
1 percig se bánd azt a munkát. Ennyi pénzért ilyen sokat dolgozni, felháborító. És mi az hogy havi 2 szabadnap :?: :shock: Heti 2 jár nem ám havi. Érdekes ez Nálatok. Nincs munkaügyi felügyelet? Minimálbér?
Nagyon muszály lenne dolgoznod? olyan kicsi még Fruzsi baba.
Jajj,remélem nem lesz műtét a vége, szorítok Neked!!!!!

Melcsi!
Nagy nagy gratula Barcinak,még jó hogy büszke vagy én tuti elbőgtem volna magam örömömben,és nem érdekelt volna senki.
Olyan ügyes az a lány!!!!!

Képzeljétek Dani fiam megy Szerbiába a táncvilágbajnokságra, több formációban is benne lesz.
Tünci,ő társastáncot táncol.

Szia Jázmin!
Nagyon sajnálom ami Veled történt, a legjobb helyre jöttél,itt segítünk Neked átvészelni a legnehezebb időszakot.
Végül mi volt a baba betegsége? Az ödéma szívta el a magzatvizet? Ilyet még nem is hallottam.

Tünci!
Férjeddel minden rendben?
Én is nehezen bírom a fájdalmakat /pedig 3 gyereket is szültem,egyik sem volt könnyű szülés/, én még fogorvosnál is jártam úgy hogy majd elájultam.
beátab

Jo estèt lànyok!

Jàzmin nagyon sajnàlom a törtènteket!!!Sajnos megtörtènt ès nem lehet vissza forditani,de mi mindannyian itt vagyunk ès meghallgatunk!Elfelejteni nem lehet,de talàn elviselhetöbb 1 picivel,ha van kikkel beszèlni az èrzèseidröl ès mi mindannyian tudjuk miröl van szo.Gyere bàrmokor ès ird ki magad!

Bea gyertek nyugodtan,de csak turorudival engedek be magyar vendègeket! :wink: :D Nem is tudtam a nagyfiadrol a tànc dolgot!Biztosan klassz lessz majd szerbiàban a verseny,majd mesèlj!

Tünci aranyos vagy,biztosan jo lessz a tesom babàjàt làtni,de picit azèrt rossz is!Na ,de majd elmulik idövel vagy enyhül ez az èrzès remèlem! :roll:
Mesèlj mi ujsàg fèrjeddel? Tudtatok beszèlni?(Remèlem jobb màr a helyzet!)

Meli te meg ,csak büszke lehetsz magadra,ha könnyeztèl!Ez annak a jele,hogy igazi csupasziv anya ès èrzö ember van! :wink: Hidd el sok szülönek meg az is mindeggy mit csinàl a gyereke,de te legalàbb nem ilyen vagy!!!
Azèrt ne tedd tönkre a csalàdodat! :wink: (ez a vicc rèsz volt!)
Szintus te meg jobban nem is dönthettèl volna,inkàbb a kis csillag szemü csajszi melett legyèl többet!Az legalàbb duplàn kifizetödik!
Lyly fèrjaddel mi ujs?Gyogyulgat màr?

Zaha,Anita,Hettuli,Leda!Veletek mi ujsàg???
Vendég

Ui:Szintus gyere majd a hirekkel ,vagy a fèrjed!Remèlem semmi komoly!Milyen fàjdalmad volt(van) konkrètan?
Vendég

Ui:Szintus gyere majd a hirekkel ,vagy a fèrjed!Remèlem semmi komoly!Milyen fàjdalmad volt(van) konkrètan?
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Hasli

Te hogy vagy most? Látom jól belehúztál a hsz-kel. :wink:

Szintus

Igen mindenképp ird meg hogy minden renben van.

Jázmin

Hát nagyon sajnálom a történteket. Nem kell most még erősnek lenned. Gyengülj el nyugodtan és ird ki magadból a fájdalmadat. Itt barátokra találtál. A környezetünkben nem nagyon értenek meg úgysem sokáig. Elvárják hogy 1 hét után jól legyél. De itt nem kell erősnek lenned.

Bea

A fiad is akkor nagyon benne van ebben a táncos dologban. Én azt hittem csak a barátnője táncol.

Lyly, Zaha

Irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már mindenki várja.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi!

Dani nem táncol régóta,1 éve kezdte, eddig még nem volt versenyen,csak kisebb bemutatókon. Most megy először és mindjárt ilyen nagy versenyre :roll: ,ez is azért van,mert be kell állnia egy másik fiú helyett. Hát nem tudom.........a többiek írtó profik a csapatban,remélem nem húzza le őket.
beátab

Most nem tudok sokat írni, holnap ígérem pótolom majd :wink:

Szintus, remélem semmi komoly, és nem kell a kórházban maradnod. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

A munkát egyáltalán ne bánd, a pénz is meg a szabadnap is nagyon kevés lett volna, nem beszélve arról, hogy még kicsi lányod nagyon pici ahhoz szerintem, hogy ne legyél mellette.
A rokon, meg, ha nem érti meg, sértődjön meg, majd megbékél :wink:

Tüncike, szövettan rendben lesz, amiatt egy percig se aggódj.

Lánykák, nagy puszi mindenkinek, holnap többet leszek.

Jó éjt
Vendég

Bea,mindenképpen kell egy kép, amikor fiad táncol..én attól elolvadok, ahogy a pasikák versenytáncolnak... :lol: :oops:

Boboka, úgy legyen ám!(ejnyeszmájli)

Hettuli, Te is jelentkezz, már olyan rég írtál.

Uram dolgozik még, én meg néztem a híradókat..most megy a pánik az influenza miatt..Sokszor gondolom, hogy legjobb lenne az őserdőben lakni, vagy egy világtól elzárt messzi-messzi farmon, valahol a pusztában..ha az ember egy percre jól érezné magát, minidg pánikoltatják.

Egyébként is olyan zagyvaságok vannak a fejemben.
Úgy döntöttem most nem megyek el tüdőszűrőre ,az üzemorvos kénytelen lesz ezt elfogadni.Bár védekezünk még a párommal, de semmi sem 100%.Ha netán vmi csoda folytán mégis terhes lennék, nem fogom most az egészet a röntgennel elrontani.Nem is szóltam még semmit a főnökömnek, nem megyek és kész.
Amúgy semmi kedvem a dokihoz, most magyarázhatom neki is, majd szépen kérdezget, hogy beírja a kartonomra, nem kell ez most nekem. :?

olvasgattam a múltkor néhány más topikot, ahol a család, házasság a téma..Sokan kínlódnak problémákkal, s nem akarom kicsínyleni azokat, mert mindenkinek a saját baja a legnagyobb..DE..azt hiszem nem lehet csodálkozni a hullámzásokon, hogy egyáltalán így kijöttünk az egészből,az is nagy dolog.
Most jól vagyunk egyébként, napok óta megint a régi összhang, meghittség.Ő nem hullámzik úgy, mint én, nála mindig tudható mire számítsak..Magammal küzdök, nem Ővele.De most jó és ez jó.

Jó éjt nektek

KépKépKép
tünci28

Sziasztok.. Vagyok és olvaslak, csak hullámzó a hangulatom és nem tudtam mit írni.. Tünci és Boboka küldtem nektek privit is az elmúlt napokban, nem tudom, hogy megkaptátok e?

Ez a vírus hisztéria nagyon gáz, csak remélem, hogy ide azért nem jut el, ennél elszigeteltebb helyen nem is lehetne az ember :wink: na persze, sehova se jusson el és pusztuljon el mihamarabb, vagy találják meg az ellenszerét..

Jázmin nagyon sajnálom ami veletek történt, adj magadnak időt, és gyere ide a lányokhoz, sokat tudnak segíteni..

Vigyázzatok magatokra!

Kép
leda2002

Lányok jöttem és megmaradtam,nem vágtak fel.
Holnap nődokihoz kell mennem,talán onnan ered a probléma.
Mad látjuk...

Bea hol lesz Szerbiában a versenytánc megtartva?
Gratula a fiadnak,ügyi!

Tünci örülök,hogy minden okés most a férjeddel.
Maradjon is ez így :wink: :wink: :wink:

Hasli a hasam alja fáj(t)jobb oldalon.Csak ugy hirtelen bevadult.
2 hónapja is ez volt menzi elött.

Hasli én nem tudok hozni turó Rudit :D :D :D
De majd hozok valami szerbiai finomságot.OK???

A sürgösségin voltam a korházba.Hogy ott mi folyik :shock: :shock: :shock: Ne tudjátok meg,valami borzalom.
Nos ott nem szeretnék dolgozni.Az én érzékeny lelkem ki sem birná azt..... :roll:

Kép
Kép
szintus

Szinti
REmélem semmi sem lesz már veled, tessék jól lenni!!!!!
A frászt hoztad ránk! :wink:

Laeda!
De jó ,hogy írtál, már úgy aggódtam..privátot sajnos nem kaptam.
Rendeződnek a dolgok?
Írjál, ha majd tudsz!

Csajszik annyira sz*r éjszakám volt.Egy óra után tudtam elaludni, aztán ne mtudom mi volt velem, de egyfolytában ébredeztem, számát sem tudom hányszor néztem meg a telefonom, hogy mennyi az idő...kb 20-30- szor...olyan hányingerem van a fáradtságtól, hogy alig élek..Ma elkéredzkedek hamarabb, ha tudok, biztos nem bírok ki egy egész napot..

KépKépKép
tünci28

Köszi lányok a kedves szavakat, tudtam, hogy így fogtok fogadni és hogy jó helyre kerültem.
Kérdeztétek, hogy nem tudjuk a pontos okot?Nem, és ez a legszomorúbb egyenlőre.
Jövőhéten (talán---majd holnap hívom őket) mehetünk szegedre a genetikára a magzatvíz eredményért.Hogy abból mi derül ki?Valami vagy semmi. Boncolás nem lesz a műtéti körülmények miatt. :cry:
Ma megyek 5-kor a dokimhoz itthon, kíváncsi vagyok rendben van e minden odabent és hogy mit fog mondani egy esetleges későbbi tehességgel kapcsolatban.Kicsit dilis vagyok, de nekem már néha eszembe jut egy következő baba, de aztán elhessegetem a gondolatot, mert úgy érzem "megcsalom" vele a lányomat.
:?

T:mióta terhes voltam, éjszakánként sokszor kimentem pisilni, de a műtét óta mindig felriadok 1kor és 3-4 ig is fent vagyok, nézegetm a telcsimet én is olyankor.
jázmin20

Szia Jázmin!

Tapasztalatból mondom, hogy jó lenne, ha kiderülne az ok..képtelenség elfogadni ,hogy csak úgy..Ezzel én sosem fogok tudni megküzdeni, hogy minden orvos azt mondta, törődjek bele, hogy sosem fog kiderülni..
Azok az érzések, hogy már most gondolsz egy következő babára, teljesen természetes,úgy gondolom ezzel próbálja az elménk kompenzálni a fájdalmat, bánatot, különben nem lehetne elviselni.
Szóval Szeged környéki vagy..

Betti is,de mostanában Ő nem ír sajnos.

Este várunk, írd meg, mit mondott a dokid,jó?

KépKépKép
tünci28

Szegedtől 90 km-re lakok, de az itthoni orvosom és a kórház nem szakíthat meg terhességet ilyen esetben, ezért küldtek oda és persze a 2 genetikai beavatkozás miatt is.
Igazság szerint én napközben garázdálkodok a neten, ameddig a munkaidőm tart.Otthon már nem szoktam netezni, este valahogy elmegy az idő másra.
De reggel mindenképp megírom mi volt! :wink:
jázmin20

Jázmin TE már dolgozol??Nem lett volna jó egy kicsit otthon maradni?Milyen a munkád, bírod?

KépKépKép
tünci28

Irodai melóm van, egész nap ülök szinte, úgyhogy nem megterhelő.A műtétem szerdán volt, másnap hazamehettem és az utána való hetet voltam csak otthon, azóta dolgozom.Jó volt otthon, de muszáj volt jönnöm, túl kellett lennem a "találkozásokon", a döbbent pillantásokon, a figyelmetlen emberek hülye "hogy vagytok" kérdésein és a sok barom "ó, majd lesz másik" okosságain. (mintha egy kiló kenyérről beszélnének, ez volt a legszarabb) :oops:
Tudod, engem nem vágtak, úgyhogy testileg én jól vagyok, mintha sosem lettem volna pocakos, összementem, mint egy kiszúrt lufi.
Olvastam, hogy a pocakfotókról írtatok régebben, én az elejétől fogva minden hétfordulós napon csináltam reggelente pár képet a csupasz pocakomról, jó volt látni a változást, aztán később, mikor már jól látszott, akkor párat ruhában is.És a legutolsó együtt töltött fordulón pedig nagyon sokat.Olyan szépek voltunk együtt és én olyan rohadtul büszke. A férjem azt mondta, ne csináljak utolsó képeket, de én titokban mégis csináltam.( azóta sem tudja)

Valahogy nekünk olyan érdekesen alakultak ezek az emlék-dolgok, képek ügyében.Egyetlen egy uh képünk van Jázminról, amikor 12 hetesen kiderült a 3,5-ös nyaki rdőnk.Valahogy sosem kaptunk, mert annyira mozgott vagy már olyan nagy volt, vagy rossz volt a nyomtató. 4d-set nem is láttunk róla, mert akkor már nem volt magzatvízem, így nem is látszott az arca.Azt sosem láttuk meg.Csak az állandó törökülést és az állandó kalimpálását.Ez olyan égi jel volt, de jobb is így, legalább nincs 4d-s videó vagy kép, mit nézegetnék róla, mert ha lenne, akkor valószínűleg csak kínoznám magam az állandó nézegetésével.
Remélem nem haragszotok, hogy felhoztam ezt a témát.
jázmin20

Sziasztok!

Kicsit elvesztem, egyszerűen olyan fáradt vagyok esténként, hogy bedőlök az ágyba, aztán meg nem tudok elaludni. Ma beugrottam Tüncihez, ő is mondta, hogy alig aludt éjjel (de látom, itt is írta).
Köszönöm, a párom már meggyógyult, Bence fülét-torkát is rendben találta ma a doki néni (VÉGRE!!!!!!!!!!!).

Szintus,
remélem, nem lesz veled semmi baj! Az az állás azt sem érdemelte meg, hogy gondolkozz rajta!

Melcsike,
gratulálok a kis "elhanyagoltadnak!" :D És örömében nyugodtan sírjon csak az ember! Hogy vagy mostanában?

Bea,
drukkolok a nagyfiúnak, hogy jól sikerüljön a szereplése!!!! Rendeződtek már otthon a dolgaitok?

Boboka,
semmi baj, a lényeg, hogy küldd el nekem is!

Jázmin,
nagyon sajnálom a veletek történteket. Nehéz lesz, nagyon nehéz, de ahogy a többiek is írták, ide bármikor jöhetsz, mi, sajnos, mindannyian tudjuk, min mész keresztül. Édes kicsi lánkátokat pedig szeretettel befogadták maguk közé az Angyalkáink.

Hasli,
jaj, ez a családi kihasználósdi nagyon ismerős. Nagyon-nagyon...
Gyógyulj meg te is, és próbálj tanulni!

Két állásajánlatom volt, mindkettő nagyon nekem nézett ki: egy német tanári a szomszéd zsákfaluban, és egy utazási irodás (ahol ismertem is a főnökséget). Hát, képzeljétek, egyiket sem kaptam meg. Szakmailag kifogástalannak ítéltek, de van egy nagy HIBÁM: GYERMEKEM VAN, AKI ALIG MÚLT 3 ÉVES, és ugye megérthetem, hogy ők nem akarnak egy anyukát felvenni, akinek hol beteg a gyereke, hol nem... És van egy csomó szingli jelentkezőjük, és 45 év feletti is, aki már biztos, hogy nem fog babásodni, és a nemezetközi helyzet fokozódik, és ezt meg kell értenem, és blablabla...
Szóval péntektől megyek egy kis passzív táppénzre, aztán munkanélkülire, csak megkérem a munkaügyist, hogy ne a falunkba osszon be közmunkára, hanem a megyeszékhelyen, mert oda viszem bölcsibe bencust, és ha itthon kell maradnia, akkor én sem mehetek árkot pucolni napi 4 órába, mert hová teszem a gyereket????? :shock: :(

Kép

Kép

Kép
lyly

Jo etèt!

Ma irtam 1 hosszut nincs türelmem ,mègegyszer màr ma ujra irni! :oops:

Lyly elèg hülye 1 helyzet most ez a tièd,jo formàn az ember teljesen ki van szolgàltatva ennek az örült vilàgnak!
Vègre ,hogy nem vagytok betegek,màr ideje volt! :wink:

Lànyok itt 1100 mèteren szakad a ho,mindenhol lavina veszèly van a hegyekben!Azthiszem a pènteki kiràndulàsnak löttek ilyen sz... idöben. :cry:

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Hellótok!

Közben én is megjöttem. Köszönöm a Barcinak a gratulációkat. :wink:

Lyly

Köszönöm megvagyok. :roll: De hát tudod fent és lent. Most Azt hiszem feljebb van a mérleghinta. :wink: Hát sajnálom a meló dolgot. Ez olyan szemétség. :evil: Mert kisgyerek van. :shock: Remélem akit felvesznek az a legrosszabb választás lesz. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Jázmin

Én örülök, hogy vannak képek és videó Bogikámról. Igaz hogy akkor csak kínoztam én is magam vele, de az emlékekre szükségem van. Hogy lássam őt. Mert amikor az ember eljut oda, hogy újra tud élni, szerintem azért szükség van az emlékekre. Nekem még a + tesztem is megvan és még azt sem akarom kidobni.

Sok emberrel találkozol a munkahelyeden? Én 2 hétig egyáltalán nem mentem emberek közé. Utána sem tudtam beszélni nagyon sokáig senkivel. Utáltam hogy boltba vagy bárhova el kellett mennem. Testileg nekem sem volt semmi bajom, de lelkileg annál több. :oops: Mindig csak sirtam. :(

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi:nekem is megvannak a kétcsíkos teszjeim, elraktam egy kis dobozba és az összes orvosi papírt, kiskönyvemet, még a fényképezőmet is, amin rajta van az összes pocakkép.
A munkahelyen még nem is rossz, mert elbújok az irodámba, ahol egyedül vagyok és ha kell, elő sem jövök egész nap, csak az ebédlő, bank, posta...ezek a rosszak, én sem szeretek még emberek közé menni, csak otthon érzem jól magam.

Tegnap voltam kontrollon itthon, nagyon kedves volt az orvosom, próbált kedvesen érdeklődeni, "nagyon szörnyű volt-e"..stb, hát, nem sokat kommunikáltam vele, de látta rajtam, hogy nem megy a beszélgetés, nem erőltette.
A méhem teljesen visszahúzódott, a méhszájam totálisan zárt, két héten belül ha nem jön meg, akkor gyógyszerrel rásegít.3-4 hónapig védekezni kell és utána újra próbálkozhatunk.Mostantól lehet összebújni és sportolhatok is, ha akarok.
jázmin20

próba

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Ma úgy néz ki egész nap nem jó a babanet, vagy egyáltalán nem hívja be az oldalt, vagy elszáll, amit írok. Most nem fog ki rajtam, megírom Word-be… :D

No, reagálni a dolgokra estefelé tudok, most még itt van az Anyu, nemsokára már megy, teszek-veszek, aztán jövök, mert látom ám, hogy tegnap lemaradtam mindenkiről, de az a helyzet, hogy nagyon kimerült voltam, nem tudtam már ideülni.

Amit szeretnék veletek megbeszélni:
Többször felmerült, hogy vonuljunk zárt topikba..Nektek mi a véleményetek?Mivel demokrácia van, ezért a többségi vélemény győz.
Akarunk e bármi olyanról írni, amit így nem merünk? Vagy tudunk e ennél is őszintébbek lenni?
Várom a javaslatokat minden érintett személytől, aztán ennek fényében intézkedem.
Ezt a levelet néhány napig többször beteszem, s remélem mindenkinek lesz ideje olvasni, mielőtt döntünk.

Puszi

KépKépKép
tünci28

Hát el sem hiszem hogy ma be tudtam lépni. :? Rossz volt hogy nem tudtam senkivel ma beszélni. Bár délután tudtam csak felnézni, de elvonási tüneteim voltak.

Tünci

Én elfogadom a többség véleményét. De azért tényleg sokszor meg kell gondolni, hogy mit hogyan irjál meg, hogy valaki aki csak olvas minket ne forditsa ellened, mint amit velem is csináltak. És ha belegondolok, hiába itt pl. nekem a nick név, ha a gyerekeim nevét meg mindenki olvassa /gondolom azért találnak meg sokan az iwiwen, és kapok jó és rosszindulatú leveleket/ :? . Én letenném a voksomat a zárt topik mellett.Mert tényleg már sokat mindent kiadtunk magunkról. Amit meg nem tudunk elkerülni, mert akkor meg sem ismertük volna egymást rendesen.

De azt nem tudom, hogyha valaki szeretne csatlakozni, mert segitségre van szüksége, az tud úgyis? Ha hülyeséget kérdeztem Tünci akkor bocs. De nem tudom hogy hogy megy a zárt topiknál.

Kép

Kép
melcsike70

Haho!

Egèsznap nem lehetett belépni! :evil: :x

Tünci nekem is eszembe jutott màr ez!Valoban nèha nyiltabban is jobb lenne irni 1-2 dologrol!Èn tàmogatom az ötletet!

Holnap remèlem nem repül el ,ha irok 1 hosszu hsz-t! :roll:

Jo èjt mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Délután már volt hibaüzenet, valami gond volt a szerverrel.

Melcsike, igen, lehet akkor is csatlakozni.Csinálok egy zárt topikot és csak azt engedünk be, akit szeretnénk.
(bár akkor is bárki bejöhet, elég egy álsztori,de mindegy).

Hüle egy nap van, semi sem az igazi ma sem..estefelé ráértem volna itt lenni ,de nem volt jó, most már fáradt vagyok.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tünci

Te is jó sokáig fent voltál. :roll: Én is sétáltam egyet éjjel. De aztán fél 1 körül eleredt az eső. Most jó hideg szél fúj. Jól elcsesződik az idő május 1-jére. A Barciék meg fellépnek a majálison. :?

Nem tudom irtam-e már, hogy a unokatesómat Pesten megűtötték múlt héten, és most leszállitották Győrbe. Itt kb. 2 hétig lesz és utána Sopronba viszik rehabilitációra. Most ott tartanak vele, hogy sétáltatják, de megy neki. A füle mögött kivezettek egy csövet a bőr alatt levitték neki a gyomrába és oda ürül neki az agyviz. Azt mondták ez már igy marad neki élete végéig. Hát remélem most már jól lesz a körülményekhez képest. Szellemileg nem lett baja. Ma anyámat elviszem hozzá, mert szeretne menni hozzá. Remélem betudok menni oda, mert azóta nem jártam abba a kórházba. (Ott halt meg Bogika. :cry: )

Puszi mindenkinek!

Majd azért jelentkezem, délelőtt nem leszek, de délután se nagyon, mert ma nagy bevásárlás. De a kettő között benézek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Megkaptam amit irtál msn-en, voltam fent délután és irtam neked. Hogy vannak a gyerekek? Mikor lesz a táncverseny Daninak?

Többiek hogy vagytok? Irjon ám mindenki magáról.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Tüncike, köszi, hogy tegnap betetted a zárt topikos kérdést. Nekem is azért jutott eszembe, mert egyrészt nagyon bosszantott, hogy pl. Melcsikét már kétszer bántották nem túl szép szavakkal, meg tényleg nyíltabban tudnánk pár dologról írni szerintem, ha tudnánk, hogy nem olvas minket a fél világ.
Szerintem, ha valakinek nincs igazi sztorija, ál sztorival egy ilyen nevű zárt topikba bekerülni, bekerülni szándékozni nagyon morbid lenne. Ha meg mégis, arra úgyis gyorsan rájövünk.

Aki pedig be szeretne kerülni, mert szüksége van ránk, Ők tudnak pl. Tüncinek privit írni, vagy a szerkesztőnek. Szerintem valahogy így megy, nem?

Egy ismerősöm mondta, hogy ilyenkor mindenki (régi törzstagok) megkapja a jelszót, és azzal tudunk belépni.

Kicsit rólunk:

Tegnap voltunk az Istenhegyin a 18. hetin, hál Istennek minden rendben van, megint szinte végig aludta a kisasszony az egész vizsgálatot.
Két hét múlva megyek a saját dokimhoz is a 18. hetire.

Inkább mindent kétszer nézzünk meg.

Tüncike, mikor kellene menni tüdőszűrésre, és mikor derül ki, ha esetleg már van kistesó?

Hasli, esik a hóóóóóó?

Zaha, Jótündér, már rég voltatok, jól vagytok?

Lyly, sajnálom az állásokat. Ezek hülyék, hogy Bencus miatt nem vettek fel....
No comment.

Azt hogy szeretnék elérni, hogy a népesség is növekedjen, de a munkaerő is megmaradjon??? :evil: ÁÁÁÁÁ, bugyuták az emberek.

Leda, ne legyen rossz hangulatod, minden rendben van / lesz veletek. Nem akarsz egy kicsit hazajönni feltöltődni?

Ígérem hamarosan válaszolok a privire :)

Melcsike, jó vásárlást mára.
Barbiéknak pedig szép napos időt kívánok a fellépésre holnapra.
Vendég

Anyukák, ha esetleg vasárnapig valamelyikőtök nem jönne, vagy megint nem tudnánk feljönni a babanetre, akkor nagyon boldog Anyák napját kívánok Nektek Anyukák

Kép

(Én már egy hete mondogatom apának, hogy el ne felejtsen nekem majd virágot venni vasárnap 8) 8) 8) )
Vendég

És ne legyetek / legyünk szomorúak ezen a napon, hiszen a kis Angyalkáink már örökre itt vannak velünk :wink: és Ők boldognak szeretnék az anyukáikat látni :wink:

Na, eldugultam, mert velem lesz teli az oldal 8)
Vendég

Jo reggelt!

Gyors bekukk,mert sok ma a dolgom!

Lyly nagyon sajnàlom ,hogy nem sikerült a melo!Dühitö 1 szitu...-remènykedek ès szoritok hàtha sikerül valamit talàlni!(keresel mèg?)

Meli sajnàlom a rossz idöt,biztosan Barci kedvèt is rontja 1 picit ....-szurkolni fogok ,hogy azèrt a felèpèse sikerüljön ugy ahogyan azt szeretnè! :wink:
Az unokatesodat meg üdvözöljük ès sok eröt kivànunk neki igy ismeretlenül is!
Te pedig probàj meg erös lenni ,ha ott vagy (tudom nem lessz egyszerü) gondolatban veled leszek!

Boboka aranyos töled a köszöntès!Köszönöm elöre ès viszont kivànom neked is a legjobbakat! :wink:
Majd csinàlok fotot a hegyekröl (20km innen) tiszta "porcukrosak"
:wink: -pedig màr szinte teljesen elolvadt...-most meg megint! :evil:
Szèp ,mint panoràma ,de màr elèg a tèlböl! :(
Picurkàdnak nagyon örülök,hogy minden rendben van vele,pont este gondoltam ràtok! :wink:

A zàrt topik-kal kapcsolatban : pàrom unokatesojàèk is zàrtban vannak innen.Mert ott is volt mindig okoska hozzàszolo,ès ha valaki akar csatlakozni akkor privàtban jelezhetnè szerintem is!

Na most mondjàk a ràdioban,hogy meg van az elsö svàjci sertèsinflilenza fertözöttünk ès 25 az eddig vizsgàlat alatt àllo "gyanus" beteg.Hmmm....-szuper ez a vilàg màr csak egyre sz...bb lessz!Itt most mindenki rohamozza a gyogyszertàrakat ès maszkot vesz.Na meg mindenki tamiflu-t probàl az orvosàtol szerezni (hatàsosnak tünö gyogyszer)!

Tudnèk mèg miröl irni,mert sokmindent szeretnèk mesèlni,de megyek Zh-ba meg sminkelnem kell a szomszèdot!
Van kedvetek az eddigi munkàimat megnèzni?A kritika is jo lenne,mert abbol tanulni is sokat lehet! :wink: -ha igen akkor felraknàm picasa-ra!

Megyek!Elèg belölem! :oops: :)

Szèp napot mindenkinek!!! :wink:

Ui:Bea,Zaha,Szinti,Hettuli?
Vendég

Jó reggelt!

Jövőhét szerdán, 1kor mehetünk szegedre, megvan a magzatvíz eredményünk, amiből talán megtudjuk végre, mi is volt a probléma.
Mindenkinek szép napot!
jázmin20

Sziasztok! Én csak olvasni szoktalak benneteket, de sosem jutnék el odáig, hogy ítélkezzek. Nincs jogosultságom még olvasni sem, teljesen véletlenül keveredtem ide hozzátok. Őszintén sajnálom ami veletek történt és kívánom nektek, hogy rendeződjön az életetek. Nagyon szorítok nektek, így ismeretlenül is nagyon megszerettelek titeket. Van, hogy folynak a könnyeim mikor olvasom az írásaitokat...
Megértem, hogy zárt topicot szeretnétek, de sajnálni fogom, hogy nem fogok tudni rólatok. A múltkor már majdnem írtam annak a két hozzászólónak, nagyon felháborított a véleményük. Most sem írtam volna, ha Tünci fel nem hozza a zárt topicot. Addig is szeretnélek tovább olvasni benneteket, ha nem haragszotok érte.
Szívből kívánok minden jót nektek!
Szép napot!

királylány

Sziasztok, jó reggelt!

Fél 4-kor feküdtem le, azért csak nemrég keltem.

most jól működik a babanet, visszaolvasok!

KépKépKép
tünci28

Bea,gyerekek meggyógyultak, vagy javultak már vmennyit?
Dani fiad fellépéséről mindenképpen kérnénk szépen beszámolót és képeket is!!!! :D

Jázmin!
Természetesen nem haragszunk, ha beszélj a kórházról, meg a babád elveszétésről, ez a lényeg, bármit mondhatsz!
Szívből remélem ,hogy kiderül mi okozta..Nem tudom könnyebb e úgy feldolgozni, de legalább tudnátok, hogy miért és nem kellene a következő terhességet annyira végigrettegni..Ha legalább azt tudnák, mi ellen védjenek Titeket.. :cry:

Tervezitek, hogy néhány hónapon belül vállaltok babát?
Ha 3-4 hónapot vártok, akkor nagyjából együtt próbálkoznánk..
Azt hiszem akkor is jól esne egy kis támogatás... :(

Lyly!
Annyira sajnálom a munkát...Úgy örültem ,amikor mondtad!
Nagyon mérges vagyok emiatt!Hogyan akarnak több tízezer nőt egy-két év gyes-gyed után munkába állítani, ha manapság ilyen mondatok elhagyhatják egy munkáltató száját????????
Kiváncsi lennék, mi lenne, ha felvennéd magnóra és elmennél a bíróságra ezekkel a szövegekkle?
Jaj, olyan kár, hogy nem vettem észre, hogy hívtál, de amikor a férjem éjszakás mindig elnémítom a telefont, aztán úgymarad..Könnyen megtaláltátok a játszóteret?
Ha esetleg jövő héten hétfőn is erre jöttök haza, akkor nekem jó a délután.A játszótér a temető felé van, akkor ott megvárnálak Titeket, amikor jövök haza Violától, úgy időzíteném!

Melcsike, örülök, hogy az unokatesód felépült..az a cső nem olyan nagy gond, nekem is volt egy rokonom, nagyon sokáig élt vele, hamar megszokta.

Boboka, örülök a jó eredményeknek,nem baj, ha duplán nézeted, olvastam a másikban, hogy nagyon boldog vagy, ez a lényeg!

Hasli, én megnézném szívesen és stzerintem igazán teheted ide is a képeket!

Szép napot Nektek!

Anita, Zaha Ti már régen voltatok, kérlek írjatok egy pár szót, hogym inden rendben van veletek!!!!

KépKépKép
tünci28

Tünci:igen, szeretnénk próbálkozni újra, amint lehet.Lehet butaság, hogy egyből próbálkozunk, ha letelik a türelmi idő, de a Jázminra is két évet vártunk majdnem és most nem szeretnénk ilyen sokat.Ha nem sikerülne 1 éven belül, akkor lombik.
Akkor majd együtt megpróbáljuk, én támogatlak szívesen! :roll:
Sokszor eszembe jut egy következő terhesség, de annyira rettegek tőle.
Volt egy fura álmom.Én nem szoktam terhességgel-babával álmodni, egyszer álmodtam talán évekkel ezeleőtt, de ma az volt, hogy volt egy kisbabám, aki nem tudom, hogy az enyém volt e, de rengeteg tejem volt és én egész éjjel csak fejtem, fejtem és csak gyűltek a teli cumisüvegek én meg nem tudtam mit kezdjek velük. :shock: :oops: Nagyon fura volt.
jázmin20

Jázmin, drága, dehogy fura!Éppenhogy a világ legtermészetesebb vágya, hogy legyen babátok,ha már az élet ilyen kegyetlenül elvette az elsőt!
Mi mostanában jutottunk el odáig, hogy igazi vágy van egy újabb baba iránt..most még sajnos várni kell, de már nem sokat.Violára mi is nagyon-nagyon sokáig vártunk, most remélem nem így lesz...

KépKépKép
tünci28

Királylány!

Nyugodtan olvass minket, nagyon jó, hogy ennyien vannak ,akik szorítanak értünk és együttéreznek!!!
tünci28

Köszönöm Tünci! Te olyan kedves vagy. Annyira szeretem olvasni amit írsz. Olyan szépen fogalmazol. Persze a többiek is nagyon kedvesek és mindenkit a szívembe zártam. Jó kis csapat vagytok! Büszkék lehettek magatokra, hogy ennyire törődtök egymással, együtt nevettek, együtt sírtok. Igazán összetartotok és barátok vagytok.

királylány

Mi augusztustól próbálkozunk, annal a hónapnak a végén kellett volna megszülessen a babánk.Addig lelkileg helyreállunk, kicsit testileg is feltöltődünk.
Miért vártatok olyan sokat?Valami gond volt valamelyikőtökkel?Persze csak ha akarsz róla beszélni...
Boboka az első babás ebben a topikban?
jázmin20

Királylány!

Te is kedves vagy, hogy ilyen szépeket írsz! :oops: :D

Jázmin!

A helyzet az, hogy 8 éve leszünk lassan együtt.Az első két évben úgy-ahogy védekeztünk, aztán a sorsra bíztuk..Három évig türelmesek voltunk, hiszen fiatalok is voltunk, meg úgy gondoltuk, hogyha nem ebben a hónapban, akkor a következőben..Aztán csak teltek a hónapok és mire feleszméltünk eltelt 5 év.Akkor kezdtem el járni vizsgálatokra, de az első orvosom, mindig csak legyintett, hogy majd összejön..Egy év megint eltelt.Aztán rátaláltam a mostani dokimra, jött a meddőségi kivizsgálás,kaptam némi rásegítést és "felügyelte a peteérést"..a menzesz előtt két-három nappal volt tüszőrepedés, erről minden hónapban valószínű lemaradtunk, mert nem akkora tippeltük..És így fogant meg Viola,hat és fél év után...
A férjem 33 éves én 30 leszek.

Te,Ti ,mennyi idősek vagyotk?
tünci28

Hello lányok!
Végre sikerült bejutnom!
Tegnap sehogyan sem sikerült :?

A zárt topiccal egyezek(ha bevesztek :oops: :wink: :lol: )!!!

Az éjjel én is későn feküdtem(mint mindig)hajat mostam,
meg ilyenek.Fél kettőkor pedig kaptam a barátnőmtől az sms-t,hogy meghalt az anyukája.
:cry: :(

Egész napra lefoglal a baba,elkezdett járni(még nem stebilan,de megy)és mindég a nyomában kell lennem.Remélem majd most lepörögnek a kilók :D

Lyly sajnálom a melót.Hát elég szomorú,hogy a gyerekes anyukákat nem veszik fel.Nálunk is igy van,hidd el!És akkor szaporodjunk.Persze......

Hasli én szívesen megnézném a munkáidat.
Hideg is van nálatok?Itt kb.20fok körül van....

No megyek és befizetem az áramot!

Puszi.....

Kép
Kép
szintus

Királylány, ha gondolod, akkor majd neked is küldünk belépési jelszót, ha zárt lesz a topik. De legalább akkor tudnánk, hogy kik olvasgatnak, és pl. a névtelent és társait ki tudnánk zárni.
Majd valamelyikünknek küldjél egy privit és elküldjük.

Jázmin, mi is, ahogy letelt a császár utáni 6 hónap, azonnal élesben próbálkoztunk.
Én is biztos vagyok benne, hogy a hitem, hogy hamarosan lehet másik babám nagyon sokat segített a felépülésben. Meg persze a Lackó Angyalkám is tutttttti, hogy nagyon sok pozitív energiát küldött
:) :) , nélküle nem is ment volna.
Vendég

Hasli, persze, hogy érdekelnek a munkáid. Majd írd meg, hogy hol nézhetjük meg, vagy tedd fel ide a képeket :)

Szinti, persze, hogy "beveszünk" :lol: :lol:

De aranyos lehet Fruzsi, ahogy próbálkozik a járással :)
Vendég

Mi 31 évesek vagyunk mindketten.Nálam minden vizsgálat már megvolt anno, engem is nézegettek, szedtem clostyt, kaptam tüszőrepit, volt petevezeték átjárhatóságim is, de aztán kiderült, hogy a férjemnél volt gond.Akkor jelentkeztünk be szegedre a kaáliba, de Jázmin beelőzött mégis és rácáfolt az orvosokra, miszerint spontán babára nincs esélyünk.
Most ezért nem fogunk túl sokat spontánozni, segítsenek, ha kell, mi nem "szégyelljük" a problémáinkat.Ez van sajnos, nem tartozunk a szerencsések közé. :roll:
Van két barátnőm itthon, mindkettőjüknek van lánya, az egyiknek 2 is.Becsúszott babák és a 2 gyerekes barátnőm végigcigizte mindkettőt...olyan dühös vagyok belül emiatt rájuk...meg mindenkire, akinek semmi gondja etéren. (irígy vagyok és rohadt igazságtalannak tartom az életet)
jázmin20

Boboka:és lelkileg hogy viseled?
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?