Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyokKép. Csak nem tudtam jönni pár napigKép. Vettünk új gépet, és egy csomó mindent be kellett állítani rajta, még nincs is kész minden. Nekem meg már kezdtek elvonási tüneteim lenni, így hogy ne azon agonizáljak, hogy nincs netem, egész nap játszótereztünk. Most is nem rég értünk haza, épp alszik a ded. Utána megyünk újra. Estére olyan vagyok mint a felmosórongy. Holnap meg mehetek dolgozniKép. Zárás után meg irány a Balcsi. Veletek mi újság?

Betti, Linato! Gyertek már!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Linda!
Látom ide már be se néztélKép. Ez nem szép dolog ámKép!!!!! Úgy tünik, hogy nem kell bemennem holnapKép! Hurrá-hurráKép! De nem is ezért írok, hanem mert délután végre beszéltem BettivelKép. Azért csak most, mert a telefonom sem volt itthon a napokban, szarakszik az is.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Tegnap nem nagyon voltunk itthon, ügyintéztünk.
Mit beszéltél a Bettivel??
Balcsira nem mentetek?
Puszi:
Linda
bellana

Szia Linda!
Most indulunk, lentről írok. Gyuri már sürget.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Linda!
Nem tudtam már tegnap írni, ugyanis tiszta ideg voltam/vagyok. Arra értünk le, hogy feltörték a nyaralót...KépKépKépKép.... Gondolhatod milyen érzés úgy megérkezni egy kisgyerekkel, hogy ez a látvány fogad. Most inkább nem részletezném, majd otthonról leírok mindent. Most szaladok, mert takarítunk ezerrel, nem akarjuk így itt hagyni a dolgokat. Jók legyetek!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci!

Te jó ég! Elvittek valamit???
Már csak ez hiányzott. Kép
Puszi:
Linda
bellana

Banyóci!
Hazaértetek, mit tudtatok intézni?
Rendőrség?
Nagyon sajnálom. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Szia Linda!
Köszi az együttérzést, jól esik. Na akkor jöjjenek a beszámolók!

Bettit hívtam, mint már említettem. Már jobban van, rendeződni látszik a helyzetKép. Nem akart nagyon belefolyni, de szokás szerint anyósáékkal voltak/vannak problémákKép. Leültek közösen, beszéltek velük. Az ilyen kapcsolatok sosem lesznek már harmónikusak, de talán most lesz egy kis nyugi. Egyébként jól vannak. Baba is jól van, azt mondja, hogy már óriási a hasa. Mondjuk ezt kétlem, mert ő mindig ezt mondjaKép. Mendi már beszél egy jó ideje (1-2 hónapja). Úgy látszik csak az én lurkóm ilyen lustaKép. Nincs ideje netezni, egész nap kint vannak, estére meg hulla fáradt. Hát nagy vonalakban ennyi.

Balaton: Leértünk kb. 6 körül. Látvány a következő: Az oldalsó bejárat (amit egyébként sose használunk) teljesen szétbarmolva. Az ajtón rács is volt kb 25 cm-es vasakkal berögzítve a ház falába. Ezt a rácsot egész egyszerűen kitépték a falból. A helyén hatalmas lyukak tátonganak a ház falán ahova a vasak voltak verve. Az ajtó meg egyszerűen felfeszítve. Bent a konyhában, meg a nappaliban kupleráj és kosz mindenhol. A konyhapulton feltört tojások, hagymahéj, egy félig kizabált üveg uborka beleszúrva egy késsel, tavalyról lent maradt bébiétel félig megéve, benne egy kiskanállal. A hűtőből az ott maradt piákat mind megitták... A wc tele volt sz@rva... Ellopták a bringámatKép (ezt sajnáljuk mindketten a legjobban, nagyon szerettem), egy csomó ruhánkat, vizforralót, szerszámot, tisztálkodószereket.
Kihívtuk a rendőrséget, jöttek nyomrögzítők is. Kb. fél 9 volt, mire egyáltalán bemehettünk a házba. Gyuri barátai segitettek takarítani, meg kaját hoztak nekünk. Gyurcim szegény 11 órakor ment aludni. Undorodtam lent mindentől, valószinüleg ott lakott az illető egy darabig. Vasárnap, hogy történjen még valami, elszállt a tv-ben a képcső, a szivattyú is megadta magát...Kép. Jó kis névnapja volt a fiúknakKép. Megint egy rakás pénzükbe fog kerülni rendbehozatni lent a dolgokatKép.
Remélem nálatok minden rendben!!!!!!!

Puszi
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Banyóci! Hogy egy kicsit jobb kedved legyen, ITT VAGYOK!!! Végre jó a gép és netem is van.KépKépKép
linato

Linato!
El sem hiszem, hogy itt látlakKépKépKép! Hol csavarogtál eddig????????

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!
Én nem csavarogtam csak a gépünk megevett egy ronda vírust amitől elhalálozott. Mindent ki kellett benne cserélni az alaplaptól kezdve. Kb.60ezer Ft volt. Aztán végre jó volt a gép, de net nem volt egy hétig. Kb 2 órája van megint.
Rémes amit írtál, remélem nem lesz nagyon drága rendbehozatni.
linato

Linato!
Én is állandóan a vírusoktól rettegek. Remélem megkímélnek. Örülök, hogy újra itt vagyKép, remélem látod hogy mennyit hiányoltunkKép.
Biztosan nem lesz egy olcsó mulatság a rendbehozatalKép, ráadásul most annyi minden másra kéne a pénz. De meg kell csináltatni, nem maradhat így.
Nálatok mi újság van? Jól vagytok? Csajok? Babák? Hogy viseled a pocakosodást két picurral?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Lányok jól vannak, mindjárt megyek Milénáért az oviba. Alattunk festés van az egész házban nagy a kupi, de jövő hét végére kész lesz remélem.
Babák ficánkolnak, hasam meg akkorát nőtt egy hét alatt, hogy már 112cm az kerülete.KépKépKép
Estére mindig nagyon elfáradok, de reggelre minden rendben. Még jól bírom a pocaklakókat. 13 nap múlva félidősek vagyunk.Kép
linato

Szia Linato!
Hu de orulok hogy elokerultel.Tenyleg nagyon sokba kerult ez a gep javitasa.De most mar remeljuk ok lesz es nem tunsz el ijen hosszu idore.Orommel olvastam hogy jol vagytok es nodogeltek.Vigyazzatok magatokra.
Sok puszika Tundi
misike

Szia Tündi!
Köszi a türelmedet és nagyon bocsi, hogy ilyen sokáig nem tudtam reagálni. Remélem tényleg nem lesz többször ilyen, mert rémes volt.Kép
Puszi Linato
linato

Linato!
Örülök hogy minden rendben veletekKép. Nincs kedved valamikor kijönni a Vérhalom térre? Találkozhatnánk, mondtad, hogy néha szoktatok oda járni.
113? Az egy szép méretKép! Mennyi lesz a végéreKép?

Lindám!
Hol vagy?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Linda!
Csak nincs valami baj?????

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Drága Banyócim!

Szörnyű ami történt a nyaralótokkal. Undorító, hogy valaki csak úgy bemegy és összesz*r mindent. Kép
De jó lenne ha elkapnák a mocskot!!!!!
Annyira rossz lehet. Kép

Velem minden oké, de nem tudtam géphez jönni, fájt a gátam, alig bírtam ülni. Kép Már jól van.
Ma voltunk dokinál. A Manó jól van, még mindig fiú, láttam a kis kukackáját. Kép
Csak kisebb 1 héttel mint a kiírás szerint lennie kéne. Állítólag nem baj. Remélem.
A Nyugatitól messze laktok?

Bettinek drukk és sok puszi, ha beszélsz vele!

Neked külön is nagyon sok puszi!!!! Linda

Linató: jó, hogy megkerültél. Kép
Milyen vírus?? A babák milyen neműek??
Puszi!
Linda
bellana

Banyóci! A hetem még nagyon zűrös, de jövő héten ha jó idő lesz talizhatunk a Vérhalomtéri játszón.

Linda! Trójai faló című vírus volt és még nyolc fajta. Teljesen tönkretették a gépet.
10.-én megyek uh-ra akkor meglátjuk hátha kiderül a babák nemeKép
Gratula a kis kukishozKépKépKép
linato

Linda!
Én is ettől voltam leginkább kiborulva, hogy vannak ilyen mocskok a földön. Persze annak sem örülök, hogy betörtek, de hogy ilyen gusztustalan legyen valaki....

Örülök hogy jól vagytok. A picur miatt meg ne izgulj. Az hogy az ultrahangon kisebbnek látszik, még nem jelent semmit. Gyurcit kb. 38 hetes terhesen 3 kg körülire saccolták, a születési súlyát meg 3,2 körülire. Ehhez képest 58!!!cm és 4,05 kg volt. Ennyit az ultrahangrólKép!

Gyalog vagy autóval kérdezed, hogy messze lakunk e a Nyugatitól?

Linato!
OkéKép, ha jó idő lesz, akkor egyeztethetnénk valmitKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Hát ha csak én meg Dani mennénk, akkor tömegközlekedve,ha a párommal akkor autóval. Kép

Linato: puszi!

Linda
bellana

Linda!
Kocsival kb. 10 perc, attól függ mekkora a forgalom. Bkv-val meg még utána kell néznem, mert fogalmam sincs róla. De fél óránál semmiképp nem lehet több.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Betti mi van már veled!
Legalább pár szót plíííííízzzz!!!! Kép

Banyóci: veletek mi újság??????????
Puszi:
Linda
bellana

Hello.. képekben vagyok, amiket ígértem:
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

KépKép
KépKép
szabobetti

Édes Betti, legalább pár sort intézhettél volna hűséges híveidhez. Kép
A képek nagyon szépek, a dekoltázs se semmi. Kép
Látod ilyen nincs a girheseknek. Kép
Puszi:
Linda
bellana

Hello!

Sorry lányok, hogy nem írtam/írok, de valahogy nem vagyok ráhangolódva a babanetre, annyira más lett..

Linda!
Köszi a bókokatKép
Hogy vagy? Baba? Nő már a pocid?

pusszancs,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Akkor ne a babanetre írj, csak nekünk!!!
Én továbbra is a 2004 nyári babásoknál tobzódom. Kép
Poci nő, a kilók is sajna. Lassan vágóérett leszek. Kép
Nagyon sajnáltam, hogy nem jelentkezel. Kép
Igazán írhatnál legalább priviben, hogy mi történt veletek, mert aggódtam és most azt se tudom, hogy vagy???? Baba, Mendi, férj, anyós????

Banyóci is eltűnt. Kép

Csajok ez kész szellemjárás.
Linda
bellana

Linda!

OK, igyekszem írni, csak valahogy minden nap úgy eltelik az idő mint a sicc!
Az én pocim is rekordsebességgel növekszik, remélem a baba is. Kilók nálam is gyűlnek, lassan nem merek tanácsadásra menniKép Félideig 7-!!!- kiló jött rám, azt hittem lefordulok a mérlegről. Ebből négy kiló egy hónap alatt. Pedig nem zabálok. Ugyanúgy étkezem mint MEndivel anno, és vele összesen híztam 8ésfél kilót.. Hiába a férfiak problémásabbak, mint a lányok..
Amúgy jól vagyok, anyós ügy megoldódni látszik az én részemről, vagyis hogy nagyívben... rájuk. Megmondom a véleményem bárhol és bármikor.
Baba remélem rendben van, már nagyon várom a köv. UH-t! De még elég messze vanKép. Kicsit aggódom miatta, mert néha nagyon durvákat álmodom.. meg nem is sokat mozog, viszont ha igen akkor majd kiköpöm a belemKép.
Férj elvan, dolgozik agyba-főbe. Szokásos.
Mendi meg egy igazi hölgy már. Dumál, hisztizik, éjszakázik. Ja, és persze most kezd el elég durván anyásodni.. pont jókor.. nem bírja elviselni ha más babát is felveszek. Olyankor odajön, ő is felkéreckedik, és átölel finoman jelezve, hogy én az övé vagyok, és ne merjek más gyereket fogni.
Le akartam mérni a pocimat, de sehol sem találom a centit.. Lassan úgy néz ki a lakás.. pedig állandóan pakolok, de ezt a kis patkánylyukat lehetetlen rendben tartani..Kép
Egyre többet szeretnék aludni, de sajna nem jön össze mindig. No, egyelőre ennyit rólam, megyek mert a kisasszony nem bír magával, egyfolytában ezt hallom: mama mammmaa mammmmaaa....

puszika

KépKép
KépKép
szabobetti

Kép
látom ha én vagyok, akkor senki sem hiányol..

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti, nehogy megsértődj! Igenis hiányoltunk nagyon sokszor! Sajna betegek vagyunk. Most nem tudok írni, kicsit később visznt írok!
Puszi!
Linda
bellana

Betti!
Itt vagyok én isKép Hiányolni sem nagyon van időm, írni is csak ritkán. Miléna köhög és piros a torka. Korina jól van. Nálunk még mindig lakásfelújítás van, örülök ha szeptemberre vége leszKép Na azért remélem ez csak egy rossz vicc.

Nagyon jók a képek, gyönyörű vagy rajtukKép
Az én pocim is gigantikus, 118cm. Hol van az én 72cm-es derekam???? És még csak 22 hetesek vagyunk.Egy kisfiú és egy kislányKép

puszi nektek
linato

Sziasztok!

Linato: itt is naaagy gratula a babákhoz! Kép Kép

Betti: bocsi, de nekünk is zűrös az életünk.
Úgy kb. amit leírtál az nálunk is úgy van.
A pakolás, anyósozás, férj melózása, minden.
Leszámítva, hogy Dani nem éjszakázik csak ha beteg. (Csak el ne kiabáljam)
A pakolás, takarítás kész röhej. Mintha a mesebeli kásahegyet próbálnám elhordani. Kép
Sokszor már nem is érdekel. Kell a fenének, hogy bajom legyen. Neked is azt ajánlom, hogy ha választhatsz akkor pihenj, ne söpörj fel ötödszörre is. A munka megvár.
Baba:most csütörtökön fogom tölteni a 29-ik hetet, bár eddig az Uh. mindig 1 héttel kisebbre írta. Dokihoz jövőhéten megyek. Amúgy minden rendben van, bár időnként sokszor keményedik a hasam. Ilyenkor pihizni kell. A baba elég rapszódikusan mozog nekem is. Van, hogy már frászt kapok, mert nem mozog, aztán meg majd kibújik az oldalamon. Kép
Röviden ennyi van velünk.
Sok puszi:
Linda

BANYÓCIIII!!! Most meg te válsz köddé???
bellana

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Hol vagytok?

LindaKép
bellana

Szia Linda!
Most csak bejelentkezem, mert rohanok. Nem vesztünk el, csak krónikus időhiányban szenvedek. Próbálok egyszerre több dolgot intézni, mindezt több-kevesebb sikerrel. A sapekot megvettem már, majd valahogy megoldjuk hogy eljusson hozzád. Közeleg a szülinap is. Sikerült eldöntenetek, hogy mi legyen? Nem sürgetni akarlak, csak ha kell bicaj, akkor le kéne valami jót stoppolnom az üzletben. Nehogy az uram eladja valakinek.....
Na most ennyi, később próbálok normálisan irni.

pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szia Banyóci! Kép Kép

Jó, hogy azért megvagy. Kép A sapit köszönöm. Kép
Akkor lassan tali? Kép
Bicaj: igen szeretnénk, de jó lenne tudni mennyibe kerülne és meddig lenne jó neki. Kép
Amúgy hamar megtanulná tekerni? Már próbáltuk az unokatesójáét, de nem tekerte...
Sok puszi!!
Linda
bellana

Sziasztok!

Linda!
Bocsi, tegnap már nem volt időm írniKép.
Igen, lassan talizhatunk, de még sajna nem tudok nyilatkozni, hogy mikor tudjuk összehozni. A sapit nagyon szivesenKép, nekünk is kellett.
Bringa: Azt mondd meg légy szíves, hogy legkésőbb meddig akarjátok beszerezni. Tudom, hogy még több mint 1 hónap a kiscsávó szülinapja, de gondolom nem az uccsó pillanatban akartok utána szaladgálni. Azért is kérdezem, mert ebben a pillanatban, mint kiderült, nincs egy igazán jó használt sem az üzletben, csak egy kicsit lesrtapáltabbak. Olyat meg nem adok nektek. Megbeszéltem Gyurival, hogy ahogy hoznak be az üzletbe egy nagyon jó állapotban lévőt, azt azonnal tegye félre nektek. Az ára attól függ, hogy annak aki behozza milyen árat tud érte mondani. Ez általában 6-8 ezer szokott lenni. A vadiúj ára 12.900-, de mondta, hogy ha gondoljátok, akkor azt 10-ért oda tudja adni (annyiért veszi ő is a nagykerben). Képzeld, közben kijött egy teljesen új modell, és annyira állatul néz ki, hogy el se hiszem. Mi Gyurcinak olyat akarunk majd idővel (az azt hiszem 13.900-). Kb. 3,5-4 évs koráig jó neki ez a méret. Gyuri azt mondja, hogy türelmesnek kell lenni nagyon, mert kb. 1-2 hónap szokott lenni, mire rájönnek a tekerés rejtelmeire. Utána már le sem állnak vele. De persze ezt is gyereke válogatja, van aki ennél sokkal rövidebb idő alatt rájön. Eleinte előre-hátra, előre-hátra mozgatják csak a kis lábukkal, és egyszercsak "véletlenül" átlendül a pedál, utána menni fog!!!
Remélem jobban vagytok már, gyógyuljatok meg hamar!

Betti!
Hol vagy? Valami baj van? Jelentkezhetnél!!!!! Mi lesz igy a talinkkal??????

Linato!
Milénának mennek a gyógypuszik!!!!
Sok sikert a felújításhoz!!!! Gratula a kisfiúhoz és a kislányhoz isKépKépKép! Örülsz, hogy lesz egy fiad is? Nem lehetne látni arról a gigantikus pocakrólKép képet?

Jók legyetek!
Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Hahó csajok! Merre vagytok? Mindig eltüntök, ha én megjelenekKépKép. Remélem mindenkivel minden rendben, vigyázzatok a babócákra is!!!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?