Szia Linda!
Köszi az együttérzést, jól esik. Na akkor jöjjenek a beszámolók!
Bettit hívtam, mint már említettem. Már jobban van, rendeződni látszik a helyzet
. Nem akart nagyon belefolyni, de szokás szerint anyósáékkal voltak/vannak problémák
. Leültek közösen, beszéltek velük. Az ilyen kapcsolatok sosem lesznek már harmónikusak, de talán most lesz egy kis nyugi. Egyébként jól vannak. Baba is jól van, azt mondja, hogy már óriási a hasa. Mondjuk ezt kétlem, mert ő mindig ezt mondja
. Mendi már beszél egy jó ideje (1-2 hónapja). Úgy látszik csak az én lurkóm ilyen lusta
. Nincs ideje netezni, egész nap kint vannak, estére meg hulla fáradt. Hát nagy vonalakban ennyi.
Balaton: Leértünk kb. 6 körül. Látvány a következő: Az oldalsó bejárat (amit egyébként sose használunk) teljesen szétbarmolva. Az ajtón rács is volt kb 25 cm-es vasakkal berögzítve a ház falába. Ezt a rácsot egész egyszerűen kitépték a falból. A helyén hatalmas lyukak tátonganak a ház falán ahova a vasak voltak verve. Az ajtó meg egyszerűen felfeszítve. Bent a konyhában, meg a nappaliban kupleráj és kosz mindenhol. A konyhapulton feltört tojások, hagymahéj, egy félig kizabált üveg uborka beleszúrva egy késsel, tavalyról lent maradt bébiétel félig megéve, benne egy kiskanállal. A hűtőből az ott maradt piákat mind megitták... A wc tele volt sz@rva... Ellopták a bringámat
(ezt sajnáljuk mindketten a legjobban, nagyon szerettem), egy csomó ruhánkat, vizforralót, szerszámot, tisztálkodószereket.
Kihívtuk a rendőrséget, jöttek nyomrögzítők is. Kb. fél 9 volt, mire egyáltalán bemehettünk a házba. Gyuri barátai segitettek takarítani, meg kaját hoztak nekünk. Gyurcim szegény 11 órakor ment aludni. Undorodtam lent mindentől, valószinüleg ott lakott az illető egy darabig. Vasárnap, hogy történjen még valami, elszállt a tv-ben a képcső, a szivattyú is megadta magát...
. Jó kis névnapja volt a fiúknak
. Megint egy rakás pénzükbe fog kerülni rendbehozatni lent a dolgokat
.
Remélem nálatok minden rendben!!!!!!!
Puszi
Banyóci