Sziasztok,
Elég húzós napunk volt ma. Du jöttünk haza, voltunk a kórházban terhesgondozáson, UH-on + a dokimnál is a szokásos havi vizsgálaton. Sajnos ma nem tudott apa velünk jönni, így mindenhova vitten be magammal Lilit, eléggé féltem tőle, hogy a vizsgálatok alatt, hogy fogok rá figyelni, de nem volt semmi gond. Az UH-on pl. felült mellém az ágyra és felváltva mutogatott kacagva a monitorokra
. A dokimnál pedig egy hang nélkül csücsült a széken, míg megvizsgáltak, szóval nagyon jó kislány volt
. Utána megebédeltünk és indultunk haza. A sok járkálás megtette a hatását, a metrón hazafelé már el is aludt, sőt még a buszon is végig szunyált. Amikor leszálltunk, akkor ébredt csak fel. Sajna nem tudtuk meg a baba nemét, pedig már mindenki nagyon kíváncsi. Sebaj majd legközelebb talán. Persze igazából mindegy
.
Képzeljétek van egy kiscicánk, nemrég fedeztük fel a padláson. Annyira édi
.
Kicseréltem a képet a profilomban.
Kataa,
Kérdezted még korábban ha jól emlékszem, hogy milyen függönyöket vettünk. Vole, vagy mi a szösz a neve
, sima fehér. A konyhában lesz rajta egy olyan fodor felül, ami színben a konyha színeivel harmonizál, olyan barackos alapszínen barnás hullámok vannak. Lili szobájába pedig a Bricos Micimackósat vettük meg. Az előszobában pedig szintén ez a vole lesz. Elvileg ma hozza haza a párom a barátnőmtől, remélem nem felejt el venni hozzá csipeszeket is
.
Gratula a lakásotokhoz, ritka az amikor az ember alig talál hibát.
Sasha,
Nagyon graulálok
! Minden jót a picikével!
Manó,
Bevallom nekünk is Hajdu volt, kb 5 éve vettük és sajnos a programkapcsolója teljesen felmondta a szolgálatot (30.000-re ígérték kb, a cserét, mondtuk, hogy köszi, de annyit nem költünk rá), most már egy másik márkát választottunk.
Engem is csak felsős koromba engedtek először egyedül közlekedni.
Momóci,
Elég durvák ezek a bölcsi árak
. Én nem is nagyon tervezem, hogy beadom Lilit, főleg mert a picivel úgyis itthon leszek. Elképzelhető, hogy csak a kötelező időszakra fogjuk beadni Lilit. E mellett szól, hogy ő is nagyon ragaszkodó és olyan jól elvagyunk itthon együtt
.
Rit,
Ez a villanyszámla tényleg elég húzós, nincs valaki rátok csatlakozva? Igaz nekünk is hasonló, de van hozzá egy elég nagy ház is, mindenféle plusz kinti világítással.
Micsoda ajándékok, hol is dolgoztál
?
Conti,
Gratula a leadott kilókhoz
! Bettit nyugodtan áthozhatod ám hozzánk, ha gondolod néha. Gyertek majd egyszer át, most már szerintem max 2 hét és birtokba lehet venni a kert füves részét. A következő két hétvégén az egyik szomszéddal kerítés csere is lesz, aztán a nagyobb kerti teendők letudva. A két kiscsaj jól ellene együtt ott szerintem.
Gumicukor,
Lilinek meg most hétvégén készült el a szobájába az új szekrénye, még a héten belerakja apa a fiókokat, aztán kész, majd teszek fel képet róla, nekem nagyon tetszik. Lili is állandóan belebújik
.
Beatrix,
Gyönyörűek a kislányaid!
Most mennem kell vacsit főzni, pusz,
Ilke