Új privát üzeneted érkezett!

jajj de cukorfalat, ....tücsi, nahát, ahogy alszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


apa lefotózott a leányommal :lol:
Kép

Lujzi nagyon fogzik..
Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska! Nagyon szépek vagytok!! :P

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 

 
 

Szebbnél szebb babák!!!! Mindig megszólal mennem egy hang. Én is én is én is ilyet akarok!!! 8) Szóval bármelyik csöppséget elfogadnám!! :D

Tücsi,
hogy vagy? Érzel már valamit? Mikor is lesz a héten az uh??
katata
 
 


Tücsi, Csabinak nagyon huncut mosolya van, és ahogy alszik :lol:
köszi a tippet, most már énis tornáztatom Lili csípőjét, remélem a kontrollon már mindent rendben találnak.
hogy vagy? és mikor mész legközelebb orvoshoz?

Boris, nagyon szép a közös fotó :lol: de a másodikon az a mosoly :lol:

Gyöngyi, Peti is nagyon helyes Arsenal mezben :lol: milyen sokat nőtt már :lol:

Kata, neked is ilyened lesz, már nem is kell sokat várni :lol:

Kép
domo
 
 


kata, de édi vagy....persze, hogy te is szeretnél.....és lesz is, nem is egy... igaz :?: :wink: :lol: :lol:

gyöngyike, domo, köszi a dícséretet, szeretek ide fotókat rakni, mindig megdícsértek és ez olyan jó :lol: :lol: a famili csak okoskodik meg dirigál....

zel? hogy van a mi hercegünk? és anyukája? és apukája? képet kérünk!!!

odry? jól vagytok?

juci, Davide mennyit alszik napközben?

reni, Niát beiratod bölcsibe? vagy már be is irattad?

mágnes, képzeld Lujzi egyre többször áll fel és igényli, hogy vezetgessem :lol: annyira örülünk apával :lol: de azért várom, hogy hívjon a Dévényes csaj..
hogy vagytok?

trin?

pandi?
ilonkám drága?????nyaralunk-nayaralunk?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris!
Nagyon szépek vagytok együtt és Lujzi egy édes kis csudapofi! Az új vonalzód is nagyon jó!
Vezetgessétek csak ha igényli, biztosan rá fog kapni az ízére. Hát igen, a család az az ember agyára tud menni az állandó aggódásával, de a lényeg, hogy te ismered a legjobban a kislányodat és te tudod a legjobban hogy nincs a világon semmi baja sem. Kicsit később indul el, na és? Lehet hogy pont ő fog jobban járni, mert az ő izomzata már kellően kifejlődött a járáshoz. Én hülyét kapok attól, hogy látok anyukákat, akik 7-8 hónaposan nekiállnak "járatni" a gyereket, akinek szegénynek rogyadozik a térde, mert még nagyon nem kellene neki járni, de anyjuk menőzni akar azzal, hogy az én gyerekem már megy.

Kata, Domo!
Holnap megyek uh-ra. Azért kicsit parázok, de hiszek abban hogy nem lesz semmi gond. Sajnos apának holnap külföldre kell mennie, így egyedül megyek. Egyébként jól vagyok, azon kívül hogy álomkóros vagyok, legszívesebben egész nap szundiznék és egy vasalástól is nagyon elfáradok, ja megy állandó bérletem van a pisildébe. :wink:

tücsökbogár
 
 


tücsi, aranyos vagy :lol: ez a jártatós dolog engem is kiakaszt, anyósom már több hónapja erőlteti, hogy járassuk, de én nem akartam, most már érzem, hogy biztosan tartja a lába így már nem okoz neki rossz érzést sem. de ezek a dolgok...hjajjj, hogy miért nem adjuk a poharat neki, abból kéne innia már stb..... persze, próbálok nála sokmindent de ha még nem megy akkor nem megy és kész.
jajj nagyon szurkolok érted!!!!! ne izgulj ám, fő az, hogy most szép nyugiban legyél :lol: már csak holnapig kell kibírnod :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok! :P

Most csak hamar Boriskamnak reagalok bocsi.. :oops:
Davide ha minden jol megy ebed elött alszik kb. 40 percet delutan pedig 1.5-2 orat. De ez sajnos egyre inkabb csak egy alvasra redukalodik, delutan 2-3 körül beajul es 2-2.5 orat durmol. Akkor aztan ugras a hazimunkanak... :lol: :lol: Az ejszakak eleg nyugisak, neha vegig alszik, altalaban egyszer ebred akkor gyorsan athozom magunkhoz es mar alszik is tovabb.
Nagyon szepek vagytok a kepen! :P
Davide sem iszik önalloan, az a lenyeg, hogy Lujzika magahoz kepest jol fejlödjön! Es ezt Te latod nap mint nap! Ne törödj vele mit mondanak, föleg amit az anyos :twisted: mond! Meglatod hamarosan majd egyedül is jarni fog!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Tücsi,

Most lattam Csabikadat, gyönyörü!! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Meg hamar van idöm: sajnos valszeg nem tudunk menni a Kaaliba mert most amikor nagyon fontos lett volna nem jött meg...ma vagyok a 35. napon. Igy a harmadik napi vervetelt sem tudtam megcsinaltatni, es a mehfeltöltest sem lehet amire mar be vagyok jelentkezve...meg varok egy-ket napot hatha utana telcsizek es lemondom....

Kép
Kép
jucmuc
 
 


juci, köszi a dícséretet :lol: Davide is megébred? jé, Lujzi is :shock: és ugyanígy áthozzuk, mert többször próbáltam visszaaltatni de volt, hogy 1 óráig ott voltam mellette és nem aludt el...nálatok is így van? ott alszik aztán reggelik veletek, vagy visszarakod az ágyába?
jajj de sajnálnám ha le kéne mondanod........várjunk még hátha nem kell..

Kép
Kép
piciboris
 
 


En mar meg sem probalom visszaaltatni, egybol visszük at hozzank. De engem nem zavar nagyon jo vele ebredni. Azert olyan is van, hogy visszaalszik a sajat agyaba.
Mar beletörödtem, hogy nem megyünk a Kaaliba. Nem baj majd a következö honapban.
Davide is ugyanazt az ujjat szopja mint Lujzika.. :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


juci, már én sem próbálkozom....áthozom aztán van, hogy visszaviszem, mert Lujzika van, hogy keresztbefordul és apját rugdalja álmában :roll: :lol: :lol:
tényleg Davide is így cumikál :?: de édi.. :wink:
akkor hajrá köv. hónap :wink:

többiek, csajok, merre jártok :?:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Próbáltam már délelőtt írni, de nem hagyott bejelentkezni a babanet.
Szóval doktor bácsi egy 5 mm-es petezsákocskát talált méhen belül, állítása szerint igazán jó körülmények között. :lol: :lol: :lol: Reméljük, hogy pöttömkénk igazán jól fogja magát érezni velem és szeretne Csabi tesókája lenni. Jövő héten csütörtökön lesz a következő uh, addigra már dobognia kell a kicsi szívecskéjének. :lol: :lol: :lol:

Jucmuc, nem lehet, hogy esetleg spontán összejött a kistesó és azért késik a menzesz?

tücsökbogár
 
 


juu tücsi, jajj de örülök :lol: :lol: :lol: :lol: és akkor jövő héten lesz kicsi szívhag is tuti :lol: :lol: :lol: :lol: hogy érzed magad kismami? jujjdejójujjjdejó :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Tücsi!

Hurrrááááá!!!!! :lol: :lol: Nagyon örülök!!! Hatalmas boldogság lesz szívhangot kukucskálni jövő héten!!! 8)
katata
 
 


Tücsi:
jajj de örülök!!!! Alig várom már, hogy megint uh képeket kukkolhassunk :)

Mi kissé eltűntünk, de folyton menni kell valahová, és 2 reprodukciómmal nehézkes a császkálás.... Tegnap voltunk doki néninél Bence kardiolgiai leleteivel. A kiskönyvére nagy betűkkel rá kell írni, hogy milyen megelőzés szükséges műtétek előtt, és ami a leggázosabb, a fogászati kezelések előtt is kapnia kell antibiotikumot. Így én nem fogom ovi és sulifogászatra engedni, sőt sztk-s orvoshoz sem, lesz magánfogorvosunk, aki tisztában lesz majd a tennivalókkal..

Ma pedig Annát írattuk be oviba, ha minden jól megy, akkor januártól ovisl esza kisasszony.. Annyira hihetetlen, gyorsan felnőnek sajnos... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, és nem mondott a dokinéni mást?
hát igen...olyan hamar ovisak sulisak lesznek...nem is tudom én is hogyan fogom ezt majd kezelni, biztos sirdogálni fogok az első beszoktatós napokban... :roll:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriskám:
de igen, mondta, hogy ez egy nagyon ritka elváltozás ,a praxisában eddig egy ilyen betege volt ( 6a év körüli a dokinéni)...
Azt is mondta, hogy óvatosan bánna ezzel ,hogy összenő a luk, mert igaz, van rá esély, de nem szokott sűrűn.. Nem kell vele máshogy bánni, mint bármelyik gyerekkel, a későbbiekbenmég csak könnyített tesire sem lesz szüksée a mostani állás szerint, egyedül a foászat és a műtétek a sarkalatos és rizikós helyzet nála.. ja és fél évente kontrollra kell járnunk, de ez legyen a legkevesebb

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes én azért szorítok, hogy összenőjjön, szerintem igenis van rá esély, és így is lesz, punktum :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Még mindig kölcsön kért lehetőséggel tudok írni, de ha minden igaz a héten lesz gépünk.
Gyors olvasás, de nem nagyon tudtam.....

Mágnes!
Szegénykém.... gondolom ki vagy rendesen. Nagyon nem tudtam olvasni és nem is sokat írtál erről a szív próblémáról, de remélem van megoldás, ami nem viseli meg Bencét és titeket. Nem is gondolnám, hogy ilyen van..... Minden jót kívánok nektek és mihamarabbi 'gyógyulást" .
Nagyon repül az idő, ez igaz. Nálunk is Dávid elkezdett beszélni és már olyan nagynak látom én is.

Tücsi!
Gratulálok!!!

Mi jól vagyunk, bár nekem nagyon kezd fájni a hasam.... illetve ott ahol vágtak. Most már 14én nézi a doki a sebet és nem úgy néz ki hogy szülünk, mert a fájás nem jó jel.
Abban bízok, hogy legalább a május végét kibirjuk, mert onnantó jöhet, csak a 37 hetet töltsem be. A súlyával nem lesz gond az biztos.
Dávid fiam nagyon imádni való és érzi a dolgot, mert bújik és puszilgat... szereteget és ez olyan jó, hogy kimutatja. Sürün találkozunk kisbabásokkal mostanában és oda van értük. Nézi csillogo szemmel a babákat és nagyon ovatosan közelíti őket. Ennek örülök. A kiságyat össze tették apáűval és tegnap reggel felkelt, fogta a cumiját és vitte a kiságyba, hogy Báinté és tette be. Imádom. Képet is küldök, csak legyen gépünk!

Most csak ennyi, mert nem szeretek idegenbe belemélyedni....

Mindenkinek puszi!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, de jó, hogy tudtál írni :!: :!: nagyon édes lehet Dávid, puszilom azt a cuki buksiját, majd kérünk képet is :lol:
most akkor úgy van, hogy biztosan császárral fog születni Bálint?

Kép
Kép
piciboris
 
 


lányok, a gyermekek gyönyörűek. Csabika, Lujzi, Peti mind egy szálig.

mágnes, ha már ilyen baj van szegénykémmel, akkor nem is hangzik annyira rosszul amit a doktornéni mondott. Ez csak azért van, hogy ne legyen túl egyszerű az élete a kis vőlegényjelöltnek. Caca oviba? Hűűűha, na lesz ám nagy változás!

boriska, bejelentkeztetek Dévényi tornára? Biztosan nehéz lehet a sok okoskodóval. Itt vagyok ám, csak sokszor nehezen sikerül belépnem, akkor meg inkább csak olvasom amiket írtok, ha már hozzászólni nem nagyon tudok.

tücsökbogár, +++++. Nagyon jól alakulnak a dolgok, szurkolok, hogy Csabikának hamarosan testvére születhessen tőled!

Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Nálatok is ilyen rossz a babanet, hogy nem tudtok belépni?
Én tegnap egész nap nem tudtam.
Tücsökbogár! Gratulálok!! És jővőhéten tuti lesz már szivhangja is a picikének.
Ági! De jó, hogy már beirattátok Annát oviba. Mi még gondolkodunk, hogy hova is kéne, mert itt nem egyszerű. Ráadásul novemberi és tuti szeptembertől nem mehet majd.
Tegnap voltunk Petivel méretzkedni. Már 3890 g és 53 cm. Nagyon nő ez a fiú.
Rakok fel egy képet róla. Ez az első olyan mosoly amit le is tudtam fényképezni.
Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Odry!
Remélem, hogy nem lesz semmi gond a régi vágással, csak a pocaknövés kicsit összezavarta. Bálint biztosan nagyon okos fiúcska és tudja, hogy még anya pocijában van a legjobb helye.

Köszi csajok, jól vagyok. Kicsit szédölgősen - olyan két mézespálinka utáni állapotban, ja és továbbra is álomkórosan, de semmi egyéb tünetem nincs. Bár róka koma három gyerkőcnél sem volt, miért lenne most egynél. Nagyon boldog vagyok, de még mindig félek kicsit elhinni, hogy csoda történik velünk, persze egyre többször élem bele magam, és akkor jön a tejbetök figura.
Kisfiam egy angyal, nagyon szépen eljátszik, keveset kell cipelgetni bár azt elvárja, hogy mindig szem előtt legyek. Kitolta a 6. fogacskát, de továbbra is ezerrel rágcsál és ömlik a nyála, pedig én mondtam neki, hogy egyenlőre elég lenne ennyi fogacska, ezzel lassan már sárgarépát is rágcsálhat, de úgy tűnik nem hallgat rám és gyorsan túl akar lenni a fognövesztésen. Rengeteget mozog, mászik - most már előre, egy könyvvel vagy egy darab papírral a világ végére is elcsalogathatnám és gyönyörű, egyenes háttal üldögél, amit annyira élvez, hogy közben megtapsolja magát. Szóval egyszerűen zabálnivaló. Én a kisbubin helyében nagyon szeretnék egy ilyen kispasi tesókaja lenni... :wink: :wink: :wink:

Mindjárt indulunk anyóshoz :? , mert nálunk egész napos áramszünet van.
Pusza mindenkinek, szép hosszú hétvégét kívánok!

tücsökbogár
 
 


Odry drága,
nagyon reméljük, hogy marad még egy kicsit a meleg fészekben az a babó! Sajnálom a pocifájdalmat, azért még van remény szülésre? Vagy most már tuti császár lesz? Bármi is lesz, gondolj arra, hogy az lesz a legjobb, neked is, babónak is.

Gyöngyike,
hát ez a mosoly!! :lol: Szenzációs a kis krapek!!!! Máris nagyon vagesz!!! :D
Nálam is szokott szórakozni a babanet és nem tudok belépni. :? Most viszont simán be tudtam lépni. Fura.
katata
 
 


gyöngyike, na Peti is rádhasonlít :lol: :wink: de azért fiús ám rendesen :lol:

tücsikém, olyan izgi ami veled történik, húúú ha én lennék ebben amiben most te vagy, csupa boldogság lenne minden napom :lol: :lol: :lol: csabika meg egy tündérbogyó, és annyira jó anyukát választott magának :wink:

ilonkám kb. mostantól gyertyafény és csodaéjszakák várnak rátok :wink: :wink: :shock: na mindent bele, hajrá :lol:
a Dévényes nőci fog hívni, amikor van időpontja, remélem jövő héten hív...

zel, trin??

Kép
Kép
piciboris
 
 


Gyöngyi:
Nagyon zsivány mosolya van Petinek :)

Tücsi:
kiszámoltad már, hogy mikorra esedékes a tesóka születése?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


én ma egy éve teszteltem pozitívat... nosztalgiázom :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, borsódzik a hátam :lol: én is szeretnék kb. egy év múlva nosztalgiázni :wink: már kétszer álmodtam azt, hogy a babókánkat ölelgetem míg ő gyönyörűséges angyali arccal aluszkál..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriskám:
A tavasz ebben a topicban nagyon nyerő hónap :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


....azt mondod mágnes :?: :wink: Lujzi áprilisban fogant...... :lol:
hát én mindent meg fogok tenni az 'ügy érdekében az tuti :P
de mondd csak, nem nagyon nehéz kettő babóval? tudom kérdeztem már...de te hátha megnyugtatsz..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mágnes!
Képzeld a babanet kalkulátora dec.25-re időzíti. Ha jól emlékszem te voltál akinél a karácsony volt a favorit. :wink: Bár én egy kicsit korainak találom, szerintem januárra kellene esnie, de a kalkulátor biztosan jobban tudja nálam. Hát igaz ami igaz, nem semmi karácsonyunk lenne. A múlt évben is gyönyörű volt Csabival hármasban, de négyesben meg még fantasztikusabb lenne. Akarom, akarom, akarom!!!!

Kata!
Mindjárt te is kezdesz!

tücsökbogár
 
 


Tücsi:mikor volt pontosan a beülti napja?

Hát itt Lujzi karácsony, Annával dec. 29-re voltam kiírva, Bencével dec. 30-ra :)

Boriska:
Én sokkal rosszabbra számítottam :) Mostanra már kiismertük egymást, macerásabb ugyan, de egészen jól megy :) Amikor pedig káosz van (mert olyan is van), akkor arra szoktam gondolni, hogy nem lesz ez mindig így, és mennyire fog hiányozni majd, amikor már nagyok leszenk. Én már most észreveszem Annán, hogy mennyire gyorsan nő. Apa is mondta valamelyik nap, hogy az fáj neki, hogy megnő... :) Ezt az időszakot tényleg visszasírja az ember, bár most még hihetetlennek tűnik : ) (ha nem lenne a válság én már most örülnék egy hármaskának..... :oops: )
Ja egyébként, ha belenézel a blogomba, ott le is van írva egy tipikus napunk, ami olvasva, lehet, hogysoknak tűnik, de az embr hamar belejön : )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


tücsi, na min mosolyogtál egy jót :twisted: :twisted: :lol:

mágnes, a te szavaid (bocsi: soraid) mindig megnyugtatnak!!
köszi!!! és bekukkantok a cacablogra :lol:

reni???? hogy vagytok? Nia??

zelem, nem jössz??????

trin????????

Kép
Kép
piciboris
 
 


Borisom!
Csak mindig olyan kedveseket írsz, hogy nem tudok nem mosolyogni, de az utolsó a tündérbogyóm anyukaválasztásáról nagyon nagyon jól esett. Bízom benne, hogy ő is így fogja gondolni akkor is, ha már érti hogyan lettem az anyukája.

Mágnes!
A beülti napja ápr. 9. volt, de a gép az utolsó menzesztől számolja, ami meg márc. 20. volt.

tücsökbogár
 
 


tücsi, hát szerintem Csabika mindenképpen imádni fog téged :lol: :lol:
tücsi akkor most te a 6. hétben vagy?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris!
Igazából a leszívás még nincs egészen egy hónapja, de a gép így számolja. Mondjuk amikor terhes voltam, akkor is mindig megvolt ez a plusz két hét a dokik számolásában.

tücsökbogár
 
 


minden okés lesz meglásd, én legalábbis így érzem :lol:

tin, zel??????

Kép
Kép
piciboris
 
 


odry??? jól vagy?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok
BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDENKINEK!!!
Én is kaptam Annától egy csokrot és Petitől is (apa segítségével) egy mini fokföldi ibolyát.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyike, hogy ezek a babák (no és persze apa!!) milyen édik, én nem kaptam semmit :roll: de mindenkinek szép napot, minden anyukának és leendő anyukának :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Van gép!!!! Persze ez sajnos nem azt jelenti, hogy minden nap jövök :shock:
Nagyon nehezen birom, pedig még volna sok hátra. Éjszaka alig aludtam, de Dávid is rosszul aludt... le esett az ágyról dobálta magát... biztos hogy jött az eső.
Bálint az folyamatosan eddzi a combizmait, mert szinte alig van olyan hosszú időszak, h ne rúgdosna.
Szóval szenvedek és egyre jobban fáj a hasam..
Tuti császáros leszek, mert pont ezek a fájások miatt nem hagynak, de beszélünk róla 14.én a dokival, de nem hiszem, hogy más lenne az álláspontja.

Most csak röviden ennyi.

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, juj de szurkolok, hogy már ne legyen rosszabb neked, és ezt a periódust átvészeld, nem egyszerű.....
leesett az ágyról, jesszusom.....sírt gondolom szegényke...

Kép
Kép
piciboris
 
 


borsika, jaj hát gyertyafény is kell? :shock: Na kipróbálom!
Ne aggódj jó édesanyja leszel te két prüntyögőnek is!

tücsökbogár, rettenetesen szurkolok!

Szép hetet anyapócok, és leendő anyapócok!
bbilona
 
 


ilonka édi vagy :lol: ez az ''anyapóc'' neked is szól ám :lol: :lol: :lol: mostanában próbáld ki....jól látom?? bújós időszak??

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Pboris!
Nem sír, van, hogy észre sem veszi, mert az ágy szélére egy dunyha van felgörgetve és azzal együtt jön le. Az ágy és a föld között, pedig nincs 30cm.... már 11 hónapos kora óta ezen alszik és eddig, ha 4-5 alkalommal landolt le. Igaz inkább mostanában, h nagyobb és jobban le tudja magát tolni. Van hogy észre veszi és akkor az a baj, h nem tud vissza menni, na akkor nyüszizik, én ugrok és vissza teszem és alszik tovább.

Ilona!
Gyertya az mindig kell :wink: Föleg fehér és ezüst. Ezüst az Gabriell angyal színe....
JA és sok bújás :D

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, akkor végülis, tök jó, csak párszor gurul le :lol: én nem merem még Lujzit ilyen módon altatni, mert van, hogy éjjel keresztbe fordul és aztán felsír... :cry: meg annyira feltornássza megát az ágyban...nem is értem hogy csinálja..
és hogy vagytok ebben a változékony időben? érzitek jobban :?:

többiek :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Odry,
hú, tényleg bátrak vagytok, de végülis ha nem fáj neki, akkor nem baj, ha mielőbb megtanulja, hogy az ágyikóról le is lehet esni :D

Tücsi,
drukkolok a szívdobogáskukuccshoz! 8)

Csajok,
én tegnap este vettem be az uccsó fogigátlót!!! Végre!!! Nem akarok most már gátolni!! :roll:
Pénteken meg jöhet az első szuri!! 8) Már kezdek izgulni!! 8)

Borsika,
36 napos ciklusaid vannak??? :shock: Nem sok az egy kicsit??

Pandácska,
neked, hogy áll a ciklusod? Magadtól vagy nagylány? 8)
katata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?