Odry!
Remélem, hogy nem lesz semmi gond a régi vágással, csak a pocaknövés kicsit összezavarta. Bálint biztosan nagyon okos fiúcska és tudja, hogy még anya pocijában van a legjobb helye.
Köszi csajok, jól vagyok. Kicsit szédölgősen - olyan két mézespálinka utáni állapotban, ja és továbbra is álomkórosan, de semmi egyéb tünetem nincs. Bár róka koma három gyerkőcnél sem volt, miért lenne most egynél. Nagyon boldog vagyok, de még mindig félek kicsit elhinni, hogy csoda történik velünk, persze egyre többször élem bele magam, és akkor jön a tejbetök figura.
Kisfiam egy angyal, nagyon szépen eljátszik, keveset kell cipelgetni bár azt elvárja, hogy mindig szem előtt legyek. Kitolta a 6. fogacskát, de továbbra is ezerrel rágcsál és ömlik a nyála, pedig én mondtam neki, hogy egyenlőre elég lenne ennyi fogacska, ezzel lassan már sárgarépát is rágcsálhat, de úgy tűnik nem hallgat rám és gyorsan túl akar lenni a fognövesztésen. Rengeteget mozog, mászik - most már előre, egy könyvvel vagy egy darab papírral a világ végére is elcsalogathatnám és gyönyörű, egyenes háttal üldögél, amit annyira élvez, hogy közben megtapsolja magát. Szóval egyszerűen zabálnivaló. Én a kisbubin helyében nagyon szeretnék egy ilyen kispasi tesókaja lenni...
Mindjárt indulunk anyóshoz
, mert nálunk egész napos áramszünet van.
Pusza mindenkinek, szép hosszú hétvégét kívánok!