Sziasztok!
Hát csak nem sikerült tegnap visszaolvasnom! Úgyhogy most fogok!
Este amikor már ráértem volna a babanet egyszerüen nem engedett be!
Nagyon nem jó éjszakám volt,úgyhogy most olyan fejbevágott vagyok!
Na de majd lehet ledölök kicsit ha megfött az ebéd!
Mimmi!
Nagyon szupik a képek,gyönyörü helyen voltatok!
A lánykád is nagyon helyes!
EDA;Császár!
Nekem Réka születésénél volt EDA,az orvosom javasolta, azt mondta gyorsítja a szülés menetét,tágulást és hogy nem fog fájni!
Reggel 8 kor inditottak,mivel túlhordtam 6 napot!
Egyböl beleegyeztem,hogy okés akkor adjanak,az volt a terv hogy 1 órára meglesz a bébi!
Ehhez képest nem haladtunk és EDát csak 1 órakor kaptam ,de arra már azért megváltás volt!
Viszont a tolófájásokat azért már enyhén éreztem!
Amikor Jázmin születetett,akkor eldöntöttem hogy nem kérek EDÁT,na de ugye itt császárra készültünk lábtartásos volt a bébi!
Negyed 5 kor kezdödött itthon a dolog,,6 után értem be a kórházba,7kor mentem a szülöszobába!
Kb hátomnegyed 9ig vajúdtam aztán vittek csak a műtőbe! Azért hagytak vajúdni mert lehetett volna az hogy felhúzza a lábait,és akkor meg tudom szülni simán farosan!
Na erre mondtam azt hogy akkor inkább a császár!
Na itt kaptam a spinális érzéstelenítőt!
Ez azért sokkal ijesztöbb volt mint az EDA!
Na de ha választani kell én azt mondom 100x sima szülés mint császár!
Viszont a baba egészsége az elsö!Csak nálunk az volt abaj hogy 24 óra múlva láttam a babát!
Megígérték hogy lehozzák és csak nem hozták hiába kértem!
Ez is volt az egyik oka,hogy most van fogadott szülésznöm,ha mégis császár akkor ő majd segít mindenben és a babát is majd hozza,(ezt már megbeszéltem vele)!
Én most nagyon szeretnék simán szülni,arra készülök,de nem tudom hogy majd hogy alakul,az orvos szerint 50-50!
Tabati!
Mellszívó:Én az Aventosra szavazok!
Lehet kapni a vaterán teszveszen újakat jóval olcsóbban,vagy pedig olyat amit talán csak 1x vagy 2x használtak!
Szerintem ígyis úgyis kisterilizáljuk!
Heni!
Az én Benikém is megérzi az idöjárást,és nekem is csinál fura pózokat!
Amadea!
Én egyik gyereknél sem vettem külön mosószert,azzal mostam nekik amivel magunknak,csak külön!
Annyi hogy folyékonnyal mosok ami sensitive(dmes,mülleres),na és az öblítő is sensitive most majd a baba miatt!
Vagy coccolino,vagy silan sensitive!
Ecetet nem használtam soha a ruhákhoz,viszont én is mindent kivasaltam!
Ácica!
Nagyon helyes vagy a képen!
Szép poci,és jó a felsőd!
Evicuska!
Kitartás a festéshez,mi még csak a hétvégén állunk neki a csajok szobájának!
Lys!
Jó a járgány,biztos tök praktikus!
Beöntés!
Nálunk van,kötelezö,na persze hza nagyon gyorsan jön a bébi akkor nincs!
Mondjuk én nem bánom hogy van! Nekem megnyugtatóbb!
Tena betét!
Olvasom hogy sokan vettetek,én nekem egyiknél sem volt,elég volt a legnagyobb éjszakai always betét! Most is azt tervezek venni!
Na szép hosszúra kerekedtem remélem nem hagytam ki semmit!
Eldugulok mert velem lesz tele az oldal!
Szép napot Mindenkinek!